Dodajanje ali odstranjevanje e-poštnega računa v aplikaciji Mail na Macu

Dodajanje ali odstranjevanje e-poštnega računa v aplikaciji Mail na Macu

Kako dodati ali odstraniti e-poštni račun v aplikaciji Mail na macOS

E-pošta je eden glavnih načinov medsebojne komunikacije. Uporabljamo ga za pošiljanje slik in datotek prijateljem in družini, izmenjavo dokumentov s kolegi in za spletno poizvedbo. E-pošta je tudi ključni element za podjetja in njihove tržne strategije. Pomaga privabiti več strank in ustvariti več prihodkov ter zagotoviti podporo strankam.

Apple Mail je odlična aplikacija za upravljanje e-pošte. Je vgrajena programska oprema, ki se uporablja za upravljanje e-pošte in jo je razvila družba Apple Inc. Mail je bil vključen v vse različice operacijskega sistema Mac od Mac OS X Panther. Aplikacija je na voljo samo uporabnikom macOS, iOS, watchOS in iPadOS. Pošta za pošiljanje e-pošte uporablja SMPT (Simple Mail Transfer Protocol) in je integrirana s seznamom stikov, koledarjem, zemljevidi in drugimi aplikacijami. Odlično deluje s priljubljenimi ponudniki e-pošte, kot so Gmail, Outlook, Yahoo! Mail, iCloud in AOL. To pomeni, da lahko uporabljate kateri koli e-poštni račun, ki ga imate, ne da bi vam bilo treba vedno obiskati spletno mesto te storitve. Recimo, da imate račun Gmail. Namesto da bi vsakič obiskali gmail.com in se prijavili, lahko odprete aplikacijo Mail in vsa vaša e-poštna sporočila bodo takoj predstavljena pred vami. Pošta je integrirana tudi s seznamom stikov, koledarjem, zemljevidi in drugimi aplikacijami.Kako dodati ali odstraniti e-poštni račun v aplikaciji Mail na macOS

Aplikacija Mail ponuja številne odlične funkcije, ki vam lahko olajšajo vsakdanje življenje. Ker mora Mail preveriti, ali so v vaši e-pošti nova sporočila, s katero koli storitvijo, ki jo uporabljate, lahko nastavite, kako pogosto bo aplikacija to počela. Recimo, da želite to narediti bolj osebno. V tem primeru ga lahko prilagodite tako, da izberete Zvok za obveščanje po pošti, ki vas opozori na novo e-pošto. Če vodite podjetje, želite biti videti profesionalno ali pa ste utrujeni od povezovanja svojega imena vsakič, lahko ustvarite in dodate podpis, ki bo prikazan na dnu vsakega e-poštnega sporočila, ki ga pošljete. Z aplikacijo Pošta lahko iščete tudi določena e-poštna sporočila, e-poštna sporočila označite kot »Neprebrana« in jih filtrirate po »Neprebrano«, kar pomaga organizirati vaš nabiralnik in jih ločiti od drugih sporočil. S programom Mail lahko e-poštnim sporočilom priložite skenirane fotografije, fotografije, videoposnetke, risbe in druge datoteke.

Odlično pri Applovi aplikaciji Mail je, da lahko dodate več kot en e-poštni račun in jih vse upravljate na enem mestu. Pri različnih ponudnikih lahko dodate različne e-poštne račune. To pomeni, da vam ni treba več obiskovati različnih platform e-poštnih storitev vsakič, ko želite preveriti vso svojo e-pošto.

Če še ne uporabljate pošte, ugotovimo, kako nastaviti svoj poštni račun, kako dodati več e-poštnih sporočil in kako začasno ali v celoti odstraniti e-poštni račun.

Kazalo:

Prenesite orodje za popravilo zlonamerne programske opreme

Priporočljivo je zagnati brezplačno skeniranje z Malwarebytes - orodjem za odkrivanje zlonamerne programske opreme in odpravljanje računalniških napak. Za odstranitev okužb in odpravljanje računalniških napak boste morali kupiti celotno različico. Na voljo brezplačna preizkusna različica.

Dodajte e-poštni račun v aplikacijo Mail

Kako prvič dodati e-poštni račun v aplikacijo Mail

Če ste prvič uporabnik Maca in ne veste, kako nastaviti e-poštni račun v aplikaciji Mail, ne skrbite. Podrobna razlaga spodaj vam bo pomagala, da jo hitro nastavite.

Če želite aplikaciji Mail dodati e-poštni račun, sledite spodnjim korakom:

1. Izstrelitev Mail aplikacija iz Launchpad, Finder ali Spotlight.
2. V Mail aplikacija , boste videli pojavno sporočilo, ki vas prosi, da ' Izberite ponudnika poštnega računa ', in dobili boste predloge. Med predlogi izberite ponudnika ali izberite ' Drugi poštni račun možnost, če svojega ne vidite.
3. Kliknite na ' Nadaljujte '.

Izberite ponudnika e-pošte

4. Pojavi se okno strani za prijavo vašega ponudnika. Vpiši svoj E-naslov poverilnice računa in se prijavite v svoj račun.
5. Ko je vaš račun preverjen, bo dodan v aplikacijo Mail in imeli boste možnost izbrati, katere aplikacije želite povezati s tem e-poštnim računom.

Izberite aplikacije, ki jih želite povezati s svojim e-poštnim naslovom

Zdaj si lahko ogledate in pošiljate e-pošto iz aplikacije Pošta.

[Nazaj na kazalo]

So deinstallieren Sie ein Programm unter Linux

Kako dodati več e-poštnih računov v aplikacijo Mail

Če imate več e-poštnih računov, ga lahko dodate v aplikacijo Mail in uporabite več e-poštnih računov. Lahko dodate druge e-poštne račune, tudi če je pri drugem ponudniku kot prvi.

Če želite v aplikacijo Pošta dodati več e-poštnih računov, sledite spodnjim korakom:

1. Izstrelitev Mail aplikacija iz Launchpad, Finder ali Spotlight.
2. Ko Mail aplikacija odpre se v zgornji menijski vrstici kliknite na ' Mail '.
3. Nato kliknite na ' Dodaj račun '.

Kliknite Dodaj račun

4. Odprlo se bo pojavno sporočilo, ki vas prosi, da ' Izberite ponudnika poštnega računa ', in dobili boste predloge. Med predlogi izberite ponudnika ali izberite ' Drugi poštni račun možnost, če svojega ne vidite.
5. Kliknite na ' Nadaljujte '.

Izberite ponudnika e-pošte

6. Pojavi se okno strani za prijavo vašega ponudnika. Vnesite poverilnice za svoj e-poštni račun in se prijavite v svoj račun.
7. Ko je vaš račun preverjen, bo dodan v aplikacijo Mail in imeli boste možnost izbrati, katere aplikacije želite povezati s tem e-poštnim računom.

Izberite aplikacije, ki jih želite povezati s svojim e-poštnim naslovom

Preverite, ali je za račun izbrano potrditveno polje Pošta.

[Nazaj na kazalo]

Kako dodati e-poštni račun v aplikacijo Mail iz sistemskih nastavitev

To metodo lahko uporabite, če želite uporabljati isti e-poštni račun z drugimi aplikacijami v računalniku Mac.

Če želite v nastavitve dodati e-poštni račun v aplikacijo Mail, sledite spodnjim korakom:

wie man ein Videofenster dreht

1. V zgornjem meniju kliknite Apple logotip .
2. V pojavnem meniju kliknite ' Sistemske nastavitve 'in v' Sistemske nastavitve 'okno, poiščite in kliknite na' Internetni računi '.

Odprite Internet Računi

Ali ko Mail aplikacija odpre se v zgornji menijski vrstici kliknite na ' Mail 'in kliknite na' Računi 'v pojavnem meniju.
3. Kdaj boste videli Internetni računi na dnu leve stranske vrstice kliknite na gumb (+) .
4. Na desni strani boste prejeli predloge ponudnikov e-pošte. Med predlogi izberite ponudnika ali izberite ' Dodaj drug račun možnost, če svojega ne vidite.

Kliknite gumb plus

5. Kliknite na ' Nadaljujte '.
6. Pojavi se okno strani za prijavo vašega ponudnika. Vpiši svoj E-naslov poverilnice računa in se prijavite v svoj račun.
7. Ko je vaš račun preverjen in dodan na seznam, boste lahko izbrali, katere aplikacije želite povezati s tem e-poštnim računom.

Izberite aplikacije, ki jih želite povezati s svojim e-poštnim naslovom

Če ne želite povezati e-pošte z drugimi aplikacijami, jih onemogočite in kliknite » Končano '.

[Nazaj na kazalo]

Odstranite e-poštni račun iz aplikacije Mail

Kako začasno onemogočiti e-poštni račun v aplikaciji Mail

Medtem ko je vaš e-poštni račun začasno onemogočen, ne boste mogli videti svojih e-poštnih sporočil v aplikaciji Mail, vendar bodo ostala v vašem Macu, tako da jih boste lahko po potrebi dobili nazaj.

Če želite začasno odstraniti e-poštni račun iz aplikacije Mail, sledite spodnjim korakom:

1. Izstrelitev Mail aplikacija iz Launchpad, Finder ali Spotlight.
2. V zgornjem meniju kliknite Apple logotip in pojdi na Sistemske nastavitve '. V Sistemske nastavitve 'okno, poiščite in kliknite na' Internetni računi '.

Odprite Internet Računi

Ali ko se odpre aplikacija Mail, v zgornji menijski vrstici kliknite » Mail 'in kliknite na' Računi 'v pojavnem meniju.
3. V levi stranski vrstici izberite e-poštni račun, ki ga želite začasno odstraniti.
4. Na desni strani počistite polje zraven ' Mail '. E-poštna sporočila onemogočenih računov ne bodo prikazana v aplikaciji Mail.

Fehler beim Abrufen von Daten vom Server

Počistite polje zraven Pošta

Če želite svoj račun znova omogočiti v aplikaciji Mail, znova potrdite polje poleg možnosti »Mail«.

[Nazaj na kazalo]

Kako odstraniti e-poštni račun iz aplikacije Mail

Če želite popolnoma odstraniti svoj e-poštni račun iz aplikacije Mail, uporabite to metodo. Ko odstranite e-poštni račun iz pošte, se e-poštna sporočila izbrišejo in jih ne boste mogli obnoviti. Čeprav jih boste še vedno videli pri prijavi v svoj e-poštni naslov v internetu, saj bodo ostali na poštnem strežniku računa.

Če želite odstraniti e-poštni račun iz aplikacije Pošta, sledite spodnjim korakom:

1. Izstrelitev Mail aplikacija iz Launchpad, Finder ali Spotlight.
2. V zgornjem meniju kliknite Apple logotip in pojdi na Sistemske nastavitve '. V Sistemske nastavitve 'okno, poiščite in kliknite na' Internetni računi '.

Odprite Internet Računi

Ali ko se odpre aplikacija Mail, v zgornji menijski vrstici kliknite » Mail 'in kliknite na' Računi 'v pojavnem meniju.
3. V levi stranski vrstici izberite e-poštni račun, ki ga želite odstraniti.
4. Na desni strani boste videli seznam aplikacij, ki jih uporabljate s tem e-poštnim računom. Počistite vse aplikacije.
5. Na dnu leve stranske vrstice kliknite (-) .

Kliknite gumb minus

6. Na vprašanje, ali ' Ali ste prepričani, da želite izbrisati račun ', kliknite na ' v redu '.

Kliknite V redu

Zdaj je bil e-poštni račun odstranjen iz vašega Maca.

[Nazaj na kazalo]

Upamo, da se vam je ta članek zdel koristen!

Za podrobno podrobno razlago vsake metode si oglejte spodnji video.

Video o dodajanju ali odstranjevanju e-poštnega računa v aplikaciji Mail v sistemu macOS

[Nazaj na vrh]

Zanimivi Članki

Kako popraviti napako »E: Ne morem dobiti napake lock/var/lib/dpkg/lock« v Ubuntu Linuxu

Kako popraviti napako »E: Ne morem dobiti napake lock/var/lib/dpkg/lock« v Ubuntu Linuxu

Težava z namestitvijo paketa Ubuntu? Enostavno popravite E: ni mogoče dobiti ključavnice/var/lib/dpkg/lock - odprto (11: vir začasno ni na voljo) E: ni mogoče zakleniti skrbniškega imenika (/var/lib/dpkg/), ali ga uporablja še en postopek? napaka.

Kako namestiti namizno okolje KDE v Ubuntu

Kako namestiti namizno okolje KDE v Ubuntu

Preprosta vadnica za razlago, kako namestiti KDE Plasma Desktop okolja na Ubuntu Linux. Za referenco so vključeni posnetki zaslona.

Kako popraviti napako »Renderer zvoka«. Prosimo, znova zaženite računalnik '

Kako popraviti napako »Renderer zvoka«. Prosimo, znova zaženite računalnik '

Kako popraviti napako »Renderer zvoka«. Prosimo, znova zaženite računalnik '

E-poštni virus tiskalnika Xerox

E-poštni virus tiskalnika Xerox

Kako odstraniti virus Xerox Printer Email - navodila za odstranitev virusa (posodobljeno)

Izogibajte se prevaram prek naprave, ki je bila okužena z mojo zasebno zlonamerno programsko opremo

Izogibajte se prevaram prek naprave, ki je bila okužena z mojo zasebno zlonamerno programsko opremo

Kako odstraniti napravo, ki jo je okužila moja zasebna prevara po e-pošti - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Ustvarjanje USB -ja Manjaro Linux v živo v sistemu Windows in Linux

Ustvarjanje USB -ja Manjaro Linux v živo v sistemu Windows in Linux

Enostavna vadnica za posnetke zaslona, ​​ki vam pokaže, kako ustvariti USB v živo Manjaro Linux v sistemu Windows 10 in distribucijah Linux.

Clipconverter.cc Oglasi

Clipconverter.cc Oglasi

Kako odstraniti oglase Clipconverter.cc - navodila za odstranitev virusa (posodobljeno)

Prevara, odkrita kršitev požarnega zidu

Prevara, odkrita kršitev požarnega zidu

Kako odstraniti prevaro, zaznano z kršitvijo požarnega zidu - navodila za odstranjevanje virusov

TrojanDownloader: PDF / Domepidief.A Virus

TrojanDownloader: PDF / Domepidief.A Virus

Kako odstraniti TrojanDownloader: PDF / Domepidief.A Virus - navodila za odstranitev virusa (posodobljeno)

Cambridge University vdre v iPhone 5c, za katerega FBI pravi, da ga ni mogoče vdreti

Cambridge University vdre v iPhone 5c, za katerega FBI pravi, da ga ni mogoče vdreti

Cambridge University vdre v iPhone 5c, za katerega FBI pravi, da ga ni mogoče vdreti


Kategorije