Vprašanja in rešitve AirDrop

Vprašanja in rešitve AirDrop

Kako rešiti najpogostejša vprašanja, povezana z AirDrop, pri proizvodnji Apple

Za izdelke Apple je znano, da so stabilni, inovativni in še posebej funkcionalni glede funkcij, povezanih s komunikacijo med napravami. Dober primer je funkcija AirDrop, enakovredna tehnologija, ki omogoča brezžični prenos vsebine med napravami iOS in Mac. To se morda sliši kot privlačna in uporabna funkcija, vendar v resnici včasih obstajajo težave z izdelki Apple, vključno z AirDrop. Če ta tehnologija deluje pravilno, je zelo koristna, vendar mnogi poročajo o težavah, povezanih s funkcijo AirDrop.

Mnogi uporabniki, ki naletijo na težave z AirDropom, menijo, da so rešitve zapletene in dolgotrajne - pravzaprav so preproste. Z malo pozornosti boste lahko vsebine enostavno in hitro delili med napravami. Ena glavnih prednosti AirDropa je, da ne omejuje velikosti vsebine za prenos. Spodaj so najpogostejše metode za reševanje težav, povezanih z AirDrop, tako da lahko odpravite potrebo po uporabi zunanjega pomnilnika za prenos vsebine med napravami.airdrop-uvod

Kazalo:

Prenesite orodje za popravilo zlonamerne programske opreme

Priporočljivo je zagnati brezplačno skeniranje z Malwarebytes - orodjem za odkrivanje zlonamerne programske opreme in odpravljanje računalniških napak. Za odstranitev okužb in odpravljanje računalniških napak boste morali kupiti celotno različico. Na voljo brezplačna preizkusna različica.

Kaj je funkcija AirDrop?

Najprej nekaj ozadja. Kaj je ta tehnologija in kako deluje? Airdrop je zasnovan za uporabo protokola peer-to-peer (P2P), ki omogoča prenos podatkov prek povezav Bluetooth in Wi-Fi. Protokol je znan po visoki hitrosti in nizki zakasnitvi. Zato so postopki prenosa izjemno hitri. Hitrost prenosa ni edina prednost te funkcije. Poleg tega bo med prenašanjem tudi vaša vsebina šifrirana, kar zagotavlja pomembno zaščito zasebnosti. Če želite izkoristiti to koristno tehnologijo, računalnikov Mac in naprav iPhone, iPad, iPod touch in drugih naprav Mac ni treba povezati z istim omrežjem Wi-Fi. Edini pogoj je, da morajo biti omogočene storitve Wi-Fi in Bluetooth, vendar se ta dejanja izvedejo samodejno, ko omogočite funkcijo AirDrop. iCloud ni potreben, razen če želite vsebino deliti samo s svojimi stiki - v tem primeru morata biti tako pošiljatelj kot prejemnik prijavljena v iCloud. Kot smo že omenili, ni omejitev glede velikosti ali vrste vsebine.

[Nazaj na kazalo]

Minimalne sistemske zahteve za uporabo AirDropa

Preden poskusite diagnosticirati težave z AirDrop, se prepričajte, da je naprava združljiva s to tehnologijo. Spodaj boste našli seznam minimalnih zahtev za uspešno uporabo AirDropa.

Za prenos vsebine med dvema računalnikoma Mac sta prikazani na spodnjem seznamu (ali novejših modelih). Delovati morajo tudi v OS X Lion ali novejši različici operacijskega sistema.

 • MacBook Pro pozno 2008, razen 17-palčnega MacBook Pro poznega leta 2008
 • MacBook Air konec leta 2010
 • MacBook pozno leta 2008, razen belega MacBook-a konec leta 2008
 • MacBook v začetku leta 2015 z 12-palčnim zaslonom Retina
 • IMac v začetku leta 2009
 • Sredina leta 2010 Mac mini
 • Mac Pro v začetku leta 2009 s kartico AirPort Extreme
 • Sredina leta 2010 Mac Pro

Če želite vsebino prek AirDropa prenesti med računalnikom Mac in napravo iOS, so spodaj navedene minimalne sistemske zahteve. Naprave iOS morajo biti nameščene tudi v iOS 8 ali novejši različici in računalnik Mac v OS X Yosemite ali novejši.

 • Sredina leta 2012 MacBook Air
 • Sredina 2012 MacBook Pro
 • MacBook v začetku leta 2015 z 12-palčnim zaslonom Retina
 • Konec leta 2012 iMac
 • Konec leta 2012 Mac mini
 • Konec leta 2013 Mac Pro

Za skupno rabo vsebine med napravami iOS so spodaj navedene minimalne sistemske zahteve. Prav tako se mora izvajati v iOS 7 ali novejši različici.

 • iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s in iPhone 6s Plus
 • IPod touch pete in šeste generacije
 • IPad, iPad Air, iPad Air 2 in iPad Pro četrte generacije
 • Izvirni iPad mini, iPad mini 2, iPad mini 3 in iPad mini 4

Naprave, ki so bile izdane prej, na primer iPhone 4s in nekatere druge, ne podpirajo funkcije AirDrop zaradi omejene funkcionalnosti storitve Wi-Fi.

[Nazaj na kazalo]

Osnovni koraki za odpravljanje težav z AirDrop

Prepričajte se, da je napravo AirDrop mogoče odkriti

Ta korak je lahko težava pri prvem poskusu uporabe funkcije AirDrop. AirDrop mora biti ročno omogočen v Nadzornem centru na napravah iOS in v Finderju na računalnikih Mac, da lahko deluje. Če želite dostopati do Nadzornega centra na svoji mobilni napravi Apple, na primer iPhone, iPad ali iPod touch, povlecite navzgor od dna zaslona in tapnite ikono AirDrop, da vklopite način odkrivanja. Nato boste pozvani, da konfigurirate nastavitve in s kom želite deliti vsebino. Izbirate lahko med tremi možnostmi:

 • Sprejem izklopljen. Ko je izbrana ta možnost, vaše naprave ne bo mogoče zaznati prek drugih naprav Apple, vendar vam kljub temu omogoča pošiljanje vsebine prek AirDrop prejemnikom.
 • Samo stiki. Ta možnost omogoča, da je vaša naprava vidna samo za prejemnike, katerih kontaktni podatki ostanejo v vašem imeniku. Za uporabo te možnosti morata biti obe napravi prijavljeni v iCloud, e-poštni naslov ali telefonska številka pa morata biti povezana z vašim Apple ID v prejemnikovi aplikaciji Stiki. To je najvarnejša možnost in preprečuje prenos vsebine z neznanimi napravami.
 • Vsi. Ko je naprava omogočena, jo boste lahko odkrili za vse naprave v bližini, ki imajo omogočeno funkcijo AirDrop. Običajno je ta možnost priporočljiva, saj morate sprejeti prejeto vsebino.

ios-airdrop-odkrivnost

Če želite prilagoditi možnost odkrivanja v računalnikih Mac, najprej odprite Finder in v menijski vrstici na vrhu zaslona kliknite Go. Nato izberite AirDrop. Uporabite lahko tudi bližnjico na tipkovnici Command, Shift in R. Kategorija AirDrop lahko poiščete tudi v stranski vrstici Finderjevega okna. Nato kliknite možnost »Dovoli, da me odkrije« in izberite eno od istih treh možnosti, kot je opisano za mobilno napravo Apple. Da bi se izognili težavam, medtem ko naprav ni mogoče odkriti, je priporočljivo, da izberete Vsi.

facebook Herzlichen Glückwunsch, Sie sind der glückliche Gewinner von heute

macos-aidrop-odkrivnost

Prepričajte se, da so storitve povezave omogočene

Protokol AirDrop uporablja storitev Bluetooth za zaznavanje naprav v dosegu. Nato za prenos vsebine prek naprav potrebuje povezavo Wi-Fi. Če je ena od teh storitev povezave onemogočena, funkcija AirDrop ne bo delovala (saj ne bo mogla zaznati naprav ali prenašati vsebine). Če želite preveriti in / ali omogočiti obe ali katero koli storitev, ki je onemogočena v računalnikih Mac, preprosto odprite okno AirDrop, tako da odprete Finder in v stranski vrstici izberete AirDrop. V menijski vrstici na vrhu zaslona lahko kliknete Pojdi in nato izberite AirDrop. Če je ena ali obe povezavi onemogočena, poiščite gumb za vklop Wi-Fi in Bluetooth, zato vam ju ni treba ročno omogočiti.

airdrop-enable-bt

Upoštevajte, da ta možnost ni dostopna prek lista za skupno rabo AirDrop (vidite samo opozorilo, da je storitev onemogočena). V mobilnih napravah Apple, kot so iPhone, iPad ali iPod touch, lahko med poskusom skupne rabe vsebine preprosto tapnete možnost AirDrop in samodejno omogoči Wi-Fi in Bluetooth.

Preverite, ali so vaše naprave v dosegu

Ker funkcija AirDrop uporablja Bluetooth za zaznavanje naprav, je doseg omejen. Odkrite in povezane so samo naprave, ki so oddaljene največ 9 metrov. Če imate težave s to funkcijo in niste prepričani, ali ste presegli domet, poskusite naprave približati, če je mogoče. Če so vaše naprave blizu največjega dosega, morda ne bodo delovale zaradi drugih električnih naprav, sten ali ovir. Naprave poskusite približati čim bližje.

Prepričajte se, da obe napravi ne spita

Funkcija AirDrop deluje samo, če je zaslon sprejemne naprave iOS vklopljen. V računalnikih Mac je situacija drugačna - zaslon morda spi, vendar mora biti računalnik pripravljen za uporabo. Če trdi disk računalnika tudi spi, funkcija AirDrop ne bo delovala. Poleg tega bo naprava postala nezaznavna pri poskusu iskanja prek drugih naprav. Obvestila o zahtevah za skupno rabo AirDrop se bodo pojavila na zaklenjenem zaslonu v napravah iOS in povlekli boste lahko, ne da bi odklenili mobilno napravo, kot so iPhone, iPad ali iPod touch. V računalnikih Mac sistem AirDrop prikaže zaslon za prijavo, tudi ko zaslon spi (razen če vsa strojna oprema ne deluje). Če torej naprava preklopi v samodejni ali ročni način mirovanja (na primer ste Mac izklopili tako, da v meniju Apple izberete Sleep ali kliknete gumb Sleep / Wake na mobilni napravi), funkcija skupne rabe AirDrop ne bo delovala . Privzete nastavitve za računalnike Mac običajno omogočajo, da zaslon najprej preklopi v stanje pripravljenosti, po kratkem času pa preostali računalniški sistem preklopi v stanje spanja. Da bi to preprečili, lahko omogočite privzeto funkcijo z oznako »Prepreči samodejno spanje računalnika, ko je zaslon izklopljen«. Odprite sistemske nastavitve sistema Mac in izberite podokno za varčevanje z energijo. Videli boste dva zavihka. Na zavihku Battery lahko nastavite nastavitve, ki se uporabljajo med računalnikom, ki deluje na baterijo (napajalni kabel bo odklopljen). Medtem ko zavihek napajalnika omogoča nastavitev nastavitev, medtem ko je računalnik priključen v vtičnico.

mac-sleep-disabled

Preverite, ali je v vaših napravah onemogočen omejeni način

Naprave Apple vsebujejo številne načine (na primer Ne moti in Letalo), ki onemogočajo nekatere funkcije. Letalski način na primer onemogoči vse brezžične radijske sprejemnike v vaši mobilni napravi. Kot smo že omenili, je za učinkovito uporabo funkcije AirDrop potrebna povezava Wi-Fi. Način »Ne moti« ne blokira povezav Wi-Fi ali Bluetootha, vendar preprečuje, da bi naprava prejemala kakršna koli pojavna obvestila - to preprečuje, da bi lahko sprejemali ali zavrnili dohodne zahteve za skupno rabo in naprava postane zaznavna. Funkcija AirDrop tako postane nedosegljiva, zato morate zagotoviti, da noben od teh načinov ni omogočen v vaših napravah. Če želite onemogočiti letalski način v mobilni napravi Apple, kot je iPhone, iPad ali iPod touch, preprosto povlecite navzgor od dna zaslona in tapnite ikono letala. Druga možnost je, da odprete nastavitve naprave in izklopite stikalo zraven letalskega načina. Če uporabljate Apple Watch in ste v aplikaciji za spremljanje ure omogočili način letala, bo to vklopilo tudi način letala iPhone.

ios-nadzorni center

Kot smo že omenili, način ne moti tudi preprečuje uporabo funkcije AirDrop, saj onemogoči vsa dohodna obvestila in skrije naprave s seznama zaznavnih naprav. Če želite ta način onemogočiti v računalnikih Mac, preprosto kliknite ikono centra za obvestila v menijski vrstici v zgornjem desnem kotu zaslona, ​​nato se pomaknite navzgor, da se prikaže stikalo načina ne moti in ga nastavite na izklopljeno

mac-enable-dnd

Razmislite o uporabi funkcije razporeda za preprečevanje obvestil AirDrop v računalniku. Če želite konfigurirati razpored za omogočanje načina »Ne moti«, pojdite v sistemske nastavitve sistema Mac, izberite podokno z obvestili in na seznamu na levi strani okna izberite Ne moti.

urnik-ne-moti-mac

Če želite onemogočiti ta način v mobilni napravi, kot je iPhone, iPad ali iPod touch, povlecite navzgor od dna zaslona, ​​da odprete nadzorni center, in tapnite ikono načina Ne moti. Če želite konfigurirati razpored v napravi iOS, pojdite v Nastavitve, izberite Ne moti, nato omogočite Razpored in nastavite čas, ko naj se vklopi in izklopi.

ios-ne-moti-urnik

Prepričajte se, da iz naprave ne delite interneta

Osebna dostopna točka je lahko v navzkrižju s funkcijo AirDrop, saj obe zahtevata povezavo Wi-Fi. iPhone, iPad in iPod touch bodo v meniju AirDrop prikazali opozorilno sporočilo, da bodo poročali o težavi in ​​navedli, da AirDrop ni na voljo pri uporabi osebne dostopne točke. Če vidite to opozorilno sporočilo, izberite najpomembnejšo funkcijo. Če ste izbrali AirDrop, pojdite v Nastavitve naprave in tapnite Osebna dostopna točka. Nato izberite, da ga izklopite. Poleg tega v računalniku Mac kliknite ikono Wi-Fi in izberite možnost prekinitve povezave z osebno dostopno točko.

net Laufzeitoptimierungsdienst hohe CPU-Auslastung

ios-osebna-vroča točka

[Nazaj na kazalo]

Če uporabljate možnost Samo stiki, se prepričajte, da so vse nastavitve pravilne

Možnost prejemanja vsebine od stikov samo izboljša zaščito, saj vam lahko podatke pošljejo samo overjene naprave. Ta možnost pa lahko doda nekatere omejitve in napačne konfiguracije v vašem računu Apple ID in povzroči težave med poskusom uporabe funkcije AirDrop. E-poštni naslov ali telefonsko številko je treba priložiti in preveriti na račun Apple ID, da lahko uspešno delite vsebino prek funkcije AirDrop. Če ste dodali kontaktne podatke, vendar še vedno niso preverjeni, ne boste mogli izkoristiti ugodnosti te možnosti. Lahko preverite, ali vaš Apple ID vsebuje preverjene kontaktne podatke spletno mesto za podporo , pod vrstico »Dosegljivo pri«.

appleid-preverjeni-kontakti

Druga pomembna zahteva so kontaktni podatki v aplikaciji Stiki v napravah pošiljatelja in sprejemnika. Poleg tega mora vsaka naprava v aplikaciji vsebovati svojo kartico. Če želite zagotoviti, da so priložene vse zahtevane kontaktne informacije, v računalnikih Mac zaženite aplikacijo Stiki, v menijski vrstici na vrhu zaslona kliknite Card in nato izberite Make This My Card Card (če tega še niste nastavili) ali Pojdi na Moja kartica za preverjanje in / ali urejanje obstoječih podatkov o kartici.

mac-my-card

Če želite ustvariti in / ali prilagoditi kartico v mobilnih napravah, kot so iPhone, iPad ali iPod touch, pojdite v Nastavitve, izberite Stiki ali Pošta, Stiki, Koledarji v starejši različici sistema iOS in se nato pomaknite navzdol, dokler ne najdete Moje informacije možnost. Izberite kartico, ki jo želite uporabiti za svoje stike.

ios-card-my-info

Ko se prepričate, da so vsi stiki pravilno konfigurirani, morate preveriti še eno možnost. Če želite uporabljati način »Samo stiki« za prenose AirDrop, morata biti obe napravi (pošiljatelj in sprejemnik) prijavljeni v iCloud. Če želite preveriti, ali je naprava povezana z iCloud v računalnikih Mac, pojdite na System Preferences in izberite podokno iCloud.

mac-icloud-prijava

Če želite preveriti, ali je mobilna naprava Apple, na primer iPhone, iPad ali iPod, povezana z iCloud, pojdite v Nastavitve in tapnite svoj račun ali iCloud za starejšo različico sistema iOS.

ios-icloud-prijava

wie man bing loswird

Če je naprava, ki prejema datoteke, prijavljena z istim računom iCloud kot naprava pošiljatelja, operacijski sistem samodejno sprejme in shrani datoteke v mapo za prenose - ta potuje prek AirDropa brez dodatnih dejanj. Če pa se poskuša prenos vsebine prek AirDropa v napravo z ločenimi računi iCloud, se prikaže zahteva za odobritev in datoteke ne bodo sprejete, dokler uporabnik ročno ne odobri (čeprav sta pošiljatelj in prejemnik navedena v ustreznih Stiki).

[Nazaj na kazalo]

Odpravite težave med poskusom prenosa vsebine prek aplikacij AirDrop

Večina programov tretjih oseb omogoča dostop do AirDrop v meniju za skupno rabo, vendar nekateri ne dovoljujejo prenosa vsebine na ta način. Če v določeni aplikaciji ne najdete možnosti AirDrop, obiščite App Store, da preverite njen opis, ali stran s podporo, kjer lahko razvijalci potrdijo zmožnost aplikacij za uporabo funkcije AirDrop. Ta možnost je včasih onemogočena, da se zagotovi zaščita avtorskih pravic, na primer ne boste mogli deliti glasbe ali video datotek prek AirDropa iz domačih Applovih aplikacij, povezanih z medijsko vsebino.

[Nazaj na kazalo]

Odpravite težave z več prenosi datotek

Morda ste naleteli na sporočilo o napaki AirDrop, v katerem je navedeno, da naprava 'Ne more prejeti vseh teh elementov hkrati.' To se pojavi samo, ko poskušate poslati več datotek različnih vrst iz računalnika Mac v mobilno napravo Apple, na primer iPhone, iPod touch ali iPad. Glavni razlog za to težavo je, da je bila funkcija AirDrop za naprave iOS razvita za samodejno odpiranje nedavno prejetih datotek v ustreznih aplikacijah. Naprave iOS imajo težave z zagonom številnih aplikacij hkrati in, da preprečijo različne zamrznitve, zrušitve ali druge napake, prikažejo sporočilo. Kljub temu je mogoče med dvema računalnikoma Mac prek AirDropa prenesti več datotek različnih vrst, pa tudi več datotek iste vrste - deliti jih med ločenimi operacijskimi sistemi. Torej lahko prenesete številne slike, glasbene datoteke in video posnetke, edini pogoj je, da ne morete prenesti vseh hkrati - poslati morate samo eno vrsto datotek hkrati.

multi-files-airdrop

[Nazaj na kazalo]

Prenos AirDrop s starejšim Macom

Kljub zgoraj navedenim minimalnim zahtevam strojne opreme za uporabo te funkcije lahko vsebino delite prek AirDropa na starejših sistemih. Apple je dodal možnost, s katero lahko preklopite stari način za zaznavanje starejših različic računalnikov Mac. Če želite vsebino deliti s prejšnjimi modeli, odprite okno AirDrop in na dnu okna poiščite možnost »Ne vidite, koga iščete?« V pojavnem oknu kliknite gumb »Poiščite starejši Mac«. To bo preklopilo starejši način in skeniralo obseg katerega koli računalnika Apple s starejšo izvedbo protokola AirDrop. Upoštevajte, da boste morali vedno, ko želite deliti vsebino med sodobnimi napravami Apple, ročno zapustiti stari način. Če želite zapustiti ta način, preprosto odprite okno AirDrop in na dnu kliknite gumb Prekliči.

airdrop-search-old-macs

[Nazaj na kazalo]

Prilagodite nastavitve požarnega zidu Mac

Računalniki Mac imajo vgrajeno varnostno funkcijo, imenovano požarni zid, ki vključuje možnost blokiranja vseh dohodnih povezav. Če je ta možnost vklopljena in čeprav ima funkcija AirDrop vgrajeno programsko opremo, bo blokirana skupaj z vsemi storitvami skupne rabe, vključno z izmenjavo datotek, skupno rabo zaslona in drugimi dohodnimi povezavami. To možnost lahko onemogočite tako, da odprete sistemske nastavitve sistema Mac in nato odprete podokno Varnost in zasebnost. Izberite zavihek Požarni zid na vrhu okna in nato kliknite ikono ključavnice v spodnjem levem kotu, da omogočite možnosti urejanja. Vnesti boste morali geslo skrbniškega računa. Kliknite gumb Možnosti požarnega zidu. V novem pojavnem oknu odstranite oznako iz potrditvenega polja poleg možnosti »Blokiraj vse dohodne povezave« in kliknite V redu. Od tega trenutka bo računalnik prenehal blokirati dohodne povezave.

mac-firewall-block-inc-connection

[Nazaj na kazalo]

Ali ime naprave vsebuje posebne znake?

Mnogi poročajo, da posebni znaki v imenu naprave in omrežju povzročajo različne zmede. Priporočljivo je, da se v imenih naprav ne uporabljate nestandardnih znakov in presledkov. Če imate naključne težave in ime naprave (ali imen) vsebuje posebne znake, jo poskusite spremeniti. Če želite spremeniti ime računalnika Mac, pojdite na System Preferences in izberite Sharing. Uredite besedilo v nalepki poleg Ime računalnika.

ime računalnika

Če želite spremeniti ime mobilne naprave, kot je iPhone, iPad ali iPod touch, pojdite v Nastavitve, nato izberite Splošno in tapnite Vizitka. Na koncu tapnite ime svoje mobilne naprave in odstranite ali spremenite vse posebne znake, nato pa tapnite Končano. Če želite končati, znova zaženite naprave, da jim omogočijo uporabo novega imena.

ios-ime

[Nazaj na kazalo]

Ponastavite omrežne nastavitve

Če zgornji koraki težave ne rešijo, poskusite z drugimi običajnimi metodami. Ponastavitev omrežnih nastavitev pogosto reši različne težave, zlasti s funkcijami, kot je AirDrop, ki uporablja povezave Wi-Fi in Bluetooth. Omrežne nastavitve vsebujejo nastavitve, povezane z obema povezavama - znotraj teh nastavitev lahko obstajajo napake. Če želite ponastaviti omrežne nastavitve v mobilni napravi, kot je iPhone, iPad ali iPod touch, pojdite na njene nastavitve, nato izberite Splošno in tapnite Ponastavi. Izberite možnost Ponastavi omrežne nastavitve - s tem dejanjem boste izbrisali vse omrežne nastavitve v napravi iOS in jih vrnili na privzete vrednosti (obnovitev tovarniškega stanja). Za povezavo boste morali znova vnesti vsa gesla za Wi-Fi.

ios-reset-network-settingsw

[Nazaj na kazalo]

Popravite storitev Bluetooth v računalniku Mac

Če nujno potrebujete rešitev za težave, povezane z AirDrop, je še en korak, ki ga ne smete preskočiti. Tudi sama storitev Bluetooth je lahko težava, če ne deluje pravilno. Popravilo storitve Bluetooth v računalniku Mac je preprosto - z natančnimi navodili ga lahko dokončate v nekaj minutah. Za začetek izklopite storitev s klikom na ikono Bluetooth v menijski vrstici v zgornjem desnem kotu zaslona. Nato zaženite aplikacijo Finder in v menijski vrstici na vrhu zaslona kliknite Pojdi in izberite možnost Pojdi v mapo. Ko se prikaže novo okno, vnesite naslednjo pot v ciljno polje in kliknite Pojdi

Wie werde ich die Shopathome-Symbolleiste los?
 • /Library/Preferences/com.apple.Bluetooth.plist

Ko vas Finder usmeri na to določeno datoteko, jo preprosto izbrišite ali premaknite na drugo mesto trdega diska Mac. Na koncu znova zaženite računalnik in znova vklopite storitev Bluetooth.

mac-bt-pref-datoteka

[Nazaj na vrh]

Zanimivi Članki

PUP.Neobvezno.Zapuščeni virus

PUP.Neobvezno.Zapuščeni virus

Kako odstraniti PUP.Optional.Legacy Virus - navodila za odstranjevanje virusa (posodobljeno)

Kako odstraniti ransomware CryptoLocker-v3 iz operacijskega sistema?

Kako odstraniti ransomware CryptoLocker-v3 iz operacijskega sistema?

Kako odstraniti CryptoLocker-v3 Ransomware - koraki za odstranitev virusa

Kako konfigurirati igralno miško v Linuxu z orodjem Piper GUI Tool

Kako konfigurirati igralno miško v Linuxu z orodjem Piper GUI Tool

Imate radi igre na Linuxu? Pojdite na novo raven igranja iger tako, da svojo igralno miško v Linuxu konfigurirate s pomočjo aplikacije Piper GUI.

Nullbyte Ransomware

Nullbyte Ransomware

Kako odstraniti Nullbyte Ransomware - koraki za odstranitev virusa (posodobljeno)

Emotet Trojan

Emotet Trojan

Kako odstraniti trojanski program Emotet - navodila za odstranjevanje virusa (posodobljeno)

Vaša povezava s tem spletnim mestom ni zasebna prevara POP-UP

Vaša povezava s tem spletnim mestom ni zasebna prevara POP-UP

Kako odstraniti povezavo s tem spletnim mestom ni zasebna prevara POP-UP - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Kako odstraniti ugrabitelja brskalnika My Smartlink?

Kako odstraniti ugrabitelja brskalnika My Smartlink?

Kako se znebiti My Smartlink Browser Hijacker - vodnik za odstranjevanje virusov

Kako odstraniti ugrabitelja brskalnika Mazy Search

Kako odstraniti ugrabitelja brskalnika Mazy Search

Kako se znebiti ugrabitelja brskalnika Mazy - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Kako odstraniti zlonamerno programsko opremo JSSLOADER iz operacijskega sistema?

Kako odstraniti zlonamerno programsko opremo JSSLOADER iz operacijskega sistema?

Kako odstraniti JSSLOADER RAT - navodila za odstranjevanje virusov

Baterija je poškodovana zaradi virusov POP-UP prevara

Baterija je poškodovana zaradi virusov POP-UP prevara

Kako odstraniti baterijo, ki jo poškodujejo virusi POP-UP prevara - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljeno)


Kategorije