Amazon prevara z darilnimi karticami

Kako odstraniti prevara Amazon Gift Card - navodila za odstranitev virusa (posodobljeno)

Navodila za odstranitev Amazon Gift Card

Kaj je darilna kartica Amazon?

'Amazon Gift Card' je splošno ime za prevare, ki jih prikazujejo zlonamerna spletna mesta. V večini primerov uporabniki ta spletna mesta obiščejo nehote - preusmerijo jih vsiljivi oglasi (ki jih prikazujejo druga dvomljiva spletna mesta) ali potencialno neželeni programi (PUP-i). Raziskave kažejo, da se PUP pogosto vdrejo v sisteme brez dovoljenja in hkrati povzročajo preusmeritve, prikazujejo vsiljive oglase, zbirajo zasebne podatke in v ozadju izvajajo neželene procese.

Amazon Gift Card adwareObstaja veliko različnih prevar vrste 'darilna kartica Amazon' (npr. Ste danes srečni obiskovalec ). Vsi v bistvu navajajo, da je uporabnik srečen obiskovalec in ima možnost osvojiti darilno kartico (običajno enakovredno 1000 USD) iz Amazonove e-trgovine. Za prejem kartice pa morajo uporabniki opraviti različna opravila. V večini primerov morajo izpolniti anketo ali posredovati podatke o registraciji (osebni podatki, vključno z e-poštnimi naslovi, ki se uporabljajo za pošiljanje darilne kartice). Nekatera spletna mesta poskušajo uporabnike prevarati, da ostanejo na zlonamernem spletnem mestu čim dlje (npr. Uporabnik mora pred začetkom ankete počakati, da odštevalnik doseže ničlo). To se naredi za zlorabo sistemskih virov in izvajanje različnih nalog, kot je rudarjenje kriptovalut (običajno Monero). Raziskovalec varnosti zlonamerne programske opreme, Lawrence Abrams , je pred kratkim odkril spletno mesto z prevaro 'Amazon Gift Card', ki vsebuje odštevalnik časa. Če želite prejeti darilo, morajo uporabniki (še enkrat) počakati, da časovnik doseže ničlo. Dejansko se časovnik ponastavi na 59 sekund - nikoli ne doseže 0. Medtem ko uporabnik čaka, spletno mesto izvaja skripte v ozadju, ki uporabljajo sistemske vire za 'gledanje' videoposnetkov v YouTubu, ne da bi jih prikazali na zaslonu. Varno je domnevati, da kibernetski kriminalci ustvarjajo prihodek s prikritim ustvarjanjem prometa / ogledov za določene kanale v YouTubu. Če povzamemo, vsa spletna mesta, ki domnevno uporabnikom omogočajo, da pridobijo darilne kartice Amazon, so lažna in zlonamerna. Povezana sporočila so napačna in jih je treba prezreti. Če ste obiskali takšno spletno mesto, ga takoj zapustite. Nekatera zlonamerna spletna mesta uporabljajo skripte, ki uporabnikom preprečujejo, da bi zaprli zavihke / okna brskanja. V tem primeru zaprite brskalnik prek upravitelja opravil ali preprosto znova zaženite računalnik. Po ponovnem zagonu brskalnika nikoli ne obnavljajte prejšnje seje, sicer se boste vrnili na zlonamerno spletno mesto.

Kot smo že omenili, PUP-i pogosto ustvarjajo kupone, pasice, pojavna okna in druge vsiljive oglase. Da bi to dosegli, razvijalci uporabljajo različna orodja, ki omogočajo umestitev grafičnih vsebin tretjih oseb na katero koli spletno stran. Prikazani oglasi zato pogosto prikrivajo osnovno vsebino spletnega mesta in s tem bistveno zmanjšajo izkušnjo brskanja. Poleg tega lahko ti oglasi vodijo do zlonamernih spletnih mest in izvajajo skripte, namenjene prenosu / namestitvi zlonamerne programske opreme. Zato lahko že z enim samim klikom pride do visoko tveganih računalniških okužb. Problematika je tudi sledenje informacijam. Raziskave kažejo, da PUP pogosto zbirajo naslove IP, obiskane URL-je, ogledane strani, iskalne poizvedbe in druge informacije, ki vključujejo osebne podatke. Ko so te informacije posnete, jih delimo s tretjimi osebami (potencialno kiber kriminalci), ki ustvarjajo dohodek z zlorabo zasebnih podatkov. To lahko povzroči resne težave z zasebnostjo. Poleg tega nekateri PUP-i (na primer zlonamerna spletna mesta) zlorabljajo sistemske vire za pridobivanje kriptovalut ali izvajanje drugih neželenih procesov. Prisotnost teh programov povzroči znatno zmanjšanje celotne zmogljivosti sistema. Svetujemo vam, da takoj odstranite vse PUP.

Povzetek grožnje:
Ime Virus 'Amazon Gift Card'
Vrsta grožnje Oglasna programska oprema, neželeni oglasi, pojavni virus
Simptomi Ogled oglasov, ki ne izvirajo s spletnih mest, ki jih brskate. Vsiljivi pojavni oglasi. Zmanjšana hitrost brskanja po internetu.
Metode distribucije Zavajajoči pojavni oglasi, namestitve brezplačne programske opreme (združevanje), ponarejeni namestitveni programi za Flash Player.
Škoda Zmanjšana zmogljivost računalnika, sledenje brskalnikom - težave z zasebnostjo, morebitne dodatne okužbe z zlonamerno programsko opremo.
Odstranjevanje zlonamerne programske opreme (Windows)

Da bi odpravili morebitne okužbe z zlonamerno programsko opremo, skenirajte računalnik z zakonito protivirusno programsko opremo. Naši raziskovalci varnosti priporočajo uporabo programske opreme Malwarebytes.
▼ Prenesite malwarebytes
Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Obstaja na stotine lopovskih programov, ki so skoraj vsi enaki. S ponudbo vrste 'uporabnih funkcij' (npr. Pretvorba datotek, povečanje zmogljivosti prenosa, optimizacija sistema, protivirusni programi itd.) PUP-i pogosto prevarajo nič hudega sluteče uporabnike, da jih namestijo. Kljub temu pa PUP-i ne predstavljajo resnične vrednosti za običajne uporabnike, vendar neposredno ogrožajo vašo zasebnost in varnost brskanja po internetu. Edini namen vseh PUP-ov je ustvarjati prihodek za razvijalce.

Kako so se v moj računalnik namestili potencialno neželeni programi?

Nekateri mladiči imajo uradna spletna mesta za nalaganje, vendar zaradi pomanjkanja znanja in neprevidnega vedenja številnih uporabnikov pogosto vdirajo v sisteme brez dovoljenja. Potencialno neželeni programi se pogosto distribuirajo po metodi združevanja, skupaj z vsiljivimi oglasi. 'Bundling' je prikrita namestitev programov tretjih oseb skupaj z običajno programsko opremo / aplikacijami. Razvijalci skrivajo 'povezane »aplikacije v nastavitvah» Po meri / Napredno «(ali drugih odsekih) postopkov prenosa / namestitve. Mnogi uporabniki pohitijo s temi postopki in preskočijo korake. Poleg tega kliknejo sumljive oglase / povezave, ne da bi razumeli možne posledice. Takšno vedenje lahko privede do nenamerne namestitve PUP-ov.

Kako se izogniti namestitvi potencialno neželenih aplikacij?

Da bi to preprečili, bodite zelo previdni pri brskanju po internetu in zlasti pri nalaganju / nameščanju programske opreme. Kriminalci vlagajo veliko sredstev v vsiljivo oblikovanje oglasov, s čimer se zdijo legitimni, vendar jih pogosto preusmerijo na dvomljiva spletna mesta (npr. Igre na srečo, ankete, pornografija itd.). Če naletite na te preusmeritve, takoj odstranite vse dvomljive programe in vtičnike brskalnika. Natančno analizirajte vsako okno pogovornih oken za prenos / namestitev in onemogočite vse dodatno vključene programe. Ključ računalniške varnosti je previdnost.

Tipično besedilo, predstavljeno v prevarah z 'Amazon Gift Card':

Čestitamo! Uporabnik Amazon.com! Izbrani ste bili za priložnost, da dobite 1000 darilnih kartic Amazon, Apple iPhone X 256G ali Samsung Galaxy S8! Kliknite V redu, da zahtevate nagrado, preden poteče!

Videz spletnega mesta za prikaz prevare 'Amazon Gift Card', ki 'gleda' videoposnetke v YouTubu, ne da bi jih bilo treba prikazati na zaslonu (GIF):

Gama prevara Amazon Gift Card

Mobilne različice prevar 'Amazon Gift Card':

Mobilna različica Amazon Gift Card prevara (vzorec 1) Mobilna različica Amazon Gift Card prevara (vzorec 2)

Druga različica pojavne prevare 'Amazon Gift Card':

Začetna stran:

Pop-up prevara Amazon Gift Card (stran 1)

Besedilo, predstavljeno na strani:

Čestitamo, danes ste srečni obiskovalec!
Vsak dan naključno izberemo uporabnika iz celotnega Phoenixa, AZ, da dobimo novo darilno kartico Amazon $ 1000!

ČESTITAMO!

Na voljo imate 1 minuto in 52 sekund, da dobite spin igro in prejmete darilno kartico Amazon $ 1000!
Opomba: To je omejena ponudba. Če se vaša seja konča ali čas poteče, ne morete več sodelovati in darilna kartica Amazon $ 1000 bo preusmerjena na naslednjo potencialno napravo

Stran za 'vrtenjem kolesa':

Pop-up prevara Amazon Gift Card (stran 2)

Besedilo, predstavljeno na tej strani:

Do sedaj podeljenih nagrad v višini 4.000.000 $!
Politika zasebnosti | Pogoji uporabe
Stanje: Na voljo!
DARILNA KARTICA AMAZON 1000 $ *
* PO IZPOLNITVI ZAHTEV. KLIKNITE ZA PODROBNOSTI

Stran, ki se uporablja za registracijo računa za 'prejem' darila:

Pop-up prevara Amazon Gift Card (stran 3)

Besedilo, predstavljeno na tej strani:

NAGRADA: DARILNA KARTICA AMAZON 1000 USD
Politika zasebnosti | Pogoji uporabe

Za dokončanje registracije potrdite svoje podatke
IME
PRIIMEK
PRIMARNI TELEFON

Videz te različice goljufije 'Amazon Gift Card' (GIF):

Izgled pojavne prevare Amazon Gift Card (GIF)

Druga različica prevara Amazon Gift Card (' Čestitamo Amazon kupec! '):

Čestitamo Amazon kupec! pojavna prevara

Besedila, predstavljena na teh straneh:

Začetno pojavno okno:

Wie überprüfe ich, ob mein Computer 32 oder 64 Bit hat?

Čestitamo Amazon kupec!
Zahvaljujemo se vam za vašo stalno podporo našim storitvam - zato vam ponujamo priložnost, da prejmete ekskluzivno nagrado

Kliknite »V redu«, da pridobite svojo posebno nagrado

Vso srečo!


Zavrtite stran:


Program zvestobe kupcev 2019
Čestitamo!

Vsak ponedeljek izberemo 7 srečnih Amazonovih kupcev, ki prejmejo posebno nagrado. Zavrtite kolo, da pridobite svojo posebno nagrado.

Drugo pojavno okno:


Čestitamo!
(1) Darilna kartica Amazon v vrednosti 1000 USD je rezervirana za vas!

Za pridobitev nagrade kliknite spodnji gumb in preverite svoje podatke na naslednji strani.

Zahtevajte svojo nagrado
Vaša nagrada bo potekla v 1:11

Še ena različica prevare 'Amazon Gift Card':

Amazon prevara z darilnimi karticami (2020-06-10)

Še ena različica pojavne prevare 'Amazon Gift Card':

Pop-up prevara Amazon Gift Card (2020-11-19)

Besedilo je predstavljeno v:

Besedilo v pojavnem oknu:

Čestitamo!
Osvojili ste 500 $ darilne kartice Amazon!

Geslo za potrdilo o darilni kartici je '777'. Shranite ga, potrebovali ga boste za odpiranje darilne kartice.

Besedilo v ozadju:

Čestitamo!

Danes 18. novembra 2020. Naključno ste bili izbrani za sodelovanje v programu Amazon Reward. Vzela bo samo minuto in prejeli boste nagrado: darilna kartica Amazon 500 $

Vsako sredo je izbranih 10 srečnih uporabnikov Facebooka, ki naključno prejmejo nagrado. Na ta način spodbujamo ljudi, da uporabljajo naše izdelke in storitve!

Ta raziskava je namenjena izboljšanju uporabniške izkušnje naših strank. Vaše brezplačno sodelovanje bo zagotovo nagrajeno!

pvp.net Patcher Kernal funktioniert nicht mehr

Za sodelovanje imate še 1 minuto 22 sekund

Pohiti! Količina daril je omejena!

Še en primerDarilna kartica Amazon'pop-up prevara:

Pop-up prevara Amazon Gift Card (2021-01-26)

Besedilo je predstavljeno v:

Promocijsko tekmovanje korporacije Eonix za torek, 26. januarja 2021
Spoštovana stranka Eonix Corporation,
radi bi se vam zahvalili za zvestobo korporaciji Eonix, zato vam ponujamo priložnost, da dobite 1000 darilnih kart Amazon Amazon.

Osvojite Amazon Giftcard
Vse, kar morate storiti, je, da izberete pravilno darilno škatlo

Takojšnje samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme: Ročno odstranjevanje groženj je lahko dolgotrajen in zapleten postopek, ki zahteva napredno računalniško znanje. Malwarebytes je profesionalno orodje za samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme, ki je priporočljivo, da se znebite zlonamerne programske opreme. Prenesite ga s klikom na spodnji gumb:
▼ PRENESI Malwarebytes S prenosom katere koli programske opreme, navedene na tem spletnem mestu, se strinjate z našo Politika zasebnosti in Pogoji uporabe . Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Hitri meni:

Odstranitev potencialno neželenih programov:

Uporabniki sistema Windows 7:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 7

Kliknite Začni (Logotip Windows v spodnjem levem kotu namizja), izberite Nadzorna plošča . Poiščite Programi in kliknite Odstranite program .

Uporabniki sistema Windows XP:

Dostop do programa za dodajanje ali odstranjevanje v sistemu Windows XP

Kliknite Začni , izberite Nastavitve in kliknite Nadzorna plošča . Poiščite in kliknite Dodajanje ali odstranjevanje programov .

Uporabniki sistemov Windows 10 in Windows 8:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 8

Z desno miškino tipko kliknite spodnji levi kot zaslona, ​​v meniju za hitri dostop izberite Nadzorna plošča . V odprtem oknu izberite Programi in lastnosti .

Uporabniki Mac OSX:

Odstrani aplikacijo v OSX (Mac)

Kliknite Finder , na odprtem zaslonu izberite Aplikacije . Povlecite aplikacijo iz Aplikacije mapo v Smeti (ki se nahaja v priklopni postaji), nato z desno miškino tipko kliknite ikono smetnjaka in izberite Izprazni koš .

Odstranitev programske opreme Amazon Gift Card prek nadzorne plošče

V oknu za odstranitev programov poiščite sumljive / nedavno nameščene programe, izberite te vnose in kliknite ' Odstrani 'ali' Odstrani '.

Po odstranitvi potencialno neželenega programa v računalniku poiščite morebitne preostale neželene komponente ali morebitne okužbe z zlonamerno programsko opremo. Če želite optično prebrati računalnik, uporabite priporočena programska oprema za odstranjevanje zlonamerne programske opreme.

▼ PRENESI odstranjevalec za
okužbe z zlonamerno programsko opremo

Malwarebytes preveri, ali je računalnik okužen z zlonamerno programsko opremo. Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Odstranite lopovske razširitve iz internetnih brskalnikov:

Video, ki prikazuje odstranitev potencialno neželenih dodatkov za brskalnik:

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Logotip Internet ExplorerjaOdstranite zlonamerne dodatke iz Internet Explorerja:

Odstranjevanje oglasov z darilnimi karticami Amazon iz 1. koraka Internet Explorerja

Kliknite ikono 'orodje' Odstranjevanje oglasov za darilne kartice Amazon iz 2. koraka Internet Explorerja(v zgornjem desnem kotu Internet Explorerja) izberite »Upravljanje dodatkov«. Poiščite nedavno nameščene sumljive razširitve brskalnika, izberite te vnose in kliknite »Odstrani«.

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows XP

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem virusa 'darilne kartice Amazon', ponastavite nastavitve Internet Explorerja na privzete.

Uporabniki sistema Windows XP: Kliknite Začni , kliknite Teči , v odprtem tipu okna inetcpl.cpl V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 7

Uporabniki sistemov Windows Vista in Windows 7: Kliknite logotip sistema Windows v polju za začetek iskanja inetcpl.cpl in kliknite enter. V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - dostop

Uporabniki sistema Windows 8: Odprite Internet Explorer in kliknite orodja ikono. Izberite Internetne možnosti .

Ponastavitev privzetih nastavitev Internet Explorerja v sistemu Windows 8 - zavihek Napredne internetne možnosti

V odprtem oknu izberite Napredno zavihek.

Ponastavitev privzetih nastavitev Internet Explorerja v sistemu Windows 8 - na zavihku Napredno za internetne možnosti kliknite gumb Ponastavi

Kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - potrdite ponastavitev nastavitev na privzete s klikom na gumb za ponastavitev

S klikom na potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Internet Explorerja na privzete Ponastaviti .

Logotip Google Chrome

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranjevanje oglasov Amazon Gift Card iz brskalnika Google Chrome 1. korakOdstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Google Chrome:

Odstranjevanje oglasov Amazon Gift Card iz brskalnika Google Chrome 2. korak

Kliknite ikono menija Chrome Ikona menija Google Chrome(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) izberite »Več orodij« in kliknite »Razširitve«. Poiščite vse nedavno nameščene sumljive dodatke brskalnika, izberite te vnose in kliknite ikono koša.

Ponastavitev nastavitev Google Chrome 1. korak

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem virusa 'darilna kartica Amazon', ponastavite nastavitve brskalnika Google Chrome. Kliknite Ikona menija Chrome Ponastavitev nastavitev brskalnika Google Chrome 2. korak(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) in izberite Nastavitve . Pomaknite se navzdol na dno zaslona. Kliknite Napredno ... povezava.

3. korak ponastavitve nastavitev brskalnika Google Chrome

Ko se pomaknete na dno zaslona, ​​kliknite Ponastavi (obnovi nastavitve na prvotne privzete vrednosti) .

Mozilla Firefox logotip

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Google Chroma na privzete, tako da kliknete Ponastaviti .

So entfernen Sie ytmp3.cc aus Chrome

Odstranjevanje oglasov za darilne kartice Amazon iz 1. koraka Mozilla Firefox

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranjevanje oglasov za darilne kartice Amazon iz 2. koraka Mozilla FirefoxOdstranite zlonamerne vtičnike iz Mozilla Firefox:

Dostop do nastavitev (Korak 1 ponastavite Firefox na privzete nastavitve)

Kliknite meni Firefox Dostop do informacij o odpravljanju težav (korak 2 ponastavite Firefox na privzete nastavitve)(v zgornjem desnem kotu glavnega okna) izberite »Dodatki«. V odprtem oknu kliknite »Razširitve« in odstranite vse nedavno nameščene sumljive vtičnike brskalnika.

Klik na gumb Osveži Firefox (Korak 3 ponastavi Firefox na privzete nastavitve)

Neobvezna metoda:

Uporabniki računalnikov, ki imajo težave z odstranjevanjem virusa 'darilna kartica amazon', lahko ponastavijo svoje nastavitve Mozilla Firefox.

Odprite Mozilla Firefox, v zgornjem desnem kotu glavnega okna kliknite Meni Firefox , Potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Firefoxa na privzete (Korak 4 ponastavite na privzete nastavitve Firefoxa)v odprtem meniju kliknite Pomoč.

logotip brskalnika safari

Izberite Informacije o odpravljanju težav .

odstranjevanje adware iz safari korak 1 - dostop do nastavitev

V odprtem oknu kliknite Osvežite Firefox .

odstranjevanje adware iz safari korak 2 - odstranjevanje razširitev

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Mozille Firefox na privzete s klikom na Osvežite Firefox .

ponastavitev safari koraka 1

Ubuntu als root anmelden
internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

ponastavitev safari koraka 2Odstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Safari:

Logotip Microsoft Edge (Chromium)

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, kliknite Safari meni in izberite Nastavitve ... .

Odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz Microsoft Edge 1. korak

V odprtem oknu kliknite Razširitve , poiščite nedavno nameščeno sumljivo razširitev, jo izberite in kliknite Odstrani .

Neobvezna metoda:

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, in kliknite Safari meni. V spustnem meniju izberite Počisti zgodovino in podatke o spletnih mestih ...

Odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz 2. koraka programa Microsoft Edge

V odprtem oknu izberite vsa zgodovina in kliknite Izbriši zgodovino .

Ikona menija Microsoft Edge (krom)

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

1. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)Odstranite zlonamerne razširitve iz Microsoft Edge:

2. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)

Kliknite ikono menija Edge 3. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)(v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) izberite ' Razširitve '. Poiščite vse nedavno nameščene sumljive dodatke brskalnika in kliknite ' Odstrani 'pod njihovimi imeni.

upadanje namestitve oglasne programske opreme med prenosom vzorca brezplačne programske opreme

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem virusa 'darilne kartice Amazon', ponastavite nastavitve brskalnika Microsoft Edge. Kliknite Ikona menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) in izberite Nastavitve .

V odprtem meniju z nastavitvami izberite Ponastavite nastavitve .

Izberite Obnovite nastavitve na privzete vrednosti . V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Microsoft Edge na privzete s klikom na Ponastaviti .

  • Če to ni pomagalo, upoštevajte te možnosti navodila razlaga, kako ponastaviti brskalnik Microsoft Edge.

Povzetek:

Oglasna programska oprema ali potencialno neželene aplikacije se navadno infiltrirajo v internetne brskalnike z brezplačnimi prenosi programske opreme. Upoštevajte, da je najvarnejši vir za prenos brezplačne programske opreme samo s spletnih strani razvijalcev. Da se izognete namestitvi oglaševalske programske opreme, bodite zelo pozorni pri nalaganju in nameščanju brezplačne programske opreme. Pri nameščanju predhodno prenesenih brezplačnih programov izberite po meri ali napredno možnosti namestitve - ta korak bo razkril morebitne neželene programe, navedene za namestitev, skupaj z izbranim brezplačnim programom.

Pomoč pri odstranitvi:
Če imate težave pri odstranjevanju virusa »darilna kartica amazon« iz računalnika, prosite za pomoč na našem forumu za podporo zlonamerni programski opremi.

Objavite komentar:
Če imate dodatne informacije o virusu 'darilna kartica Amazon' ali je odstranjena, delite svoje znanje v spodnjem oddelku za komentarje.