Skrbnik vam je preprečil zagon te aplikacije

Skrbnik vam je preprečil zagon te aplikacije

Kako obiti opozorilno sporočilo »Administrator vam je preprečil zagon te aplikacije« v sistemu Windows 10

Operacijski sistem Windows 10 agresivno ščiti uporabnike pred sumljivo ali potencialno zlonamerno programsko opremo. Na splošno je to koristno, lahko pa tudi prepreči namestitev programske opreme, za katero uporabniki menijo, da je varna. V tem primeru se prikaže sporočilo o napaki, ki navaja: „Skrbnik vam je preprečil zagon te aplikacije“ ali 'Ta aplikacija je bila zaradi vaše zaščite blokirana' .

Napaka sistema Windows (bolj kot obvestilo) preprečuje uporabnikom prenos in / ali namestitev aplikacij. V prejšnjih različicah sistema Windows je bilo to sporočilo o napaki ustvarjeno samo iz nameščene protivirusne programske opreme, zdaj pa Windows vključuje vgrajeno programsko opremo Windows Defender in UAC (User Account Control), ki skrbi za zaščito uporabnikov pred morebitnimi grožnjami. The „Skrbnik vam je preprečil zagon te aplikacije“ Napaka pomeni, da vam sistem preprečuje zagon datoteke sumljive namestitve (setup.exe), ki bi lahko okužila računalnik z zlonamerno programsko opremo ali drugimi virusi. Če niste prepričani, ali je nastavitveni datoteki mogoče zaupati, priporočamo, da tega opozorilnega sporočila ne prezrete.Sporočilo se lahko prikaže tudi pri poskusu prenosa ali namestitve zakonite programske opreme, na primer gonilnikov strojne opreme. V tem primeru je lahko moteče in bo omejilo vaša dejanja. Na srečo se temu opozorilu lahko izognemo. Preberite spodnji vodnik in preizkusite ponujene rešitve.

Skrbnik vam je preprečil zagon te aplikacije

wie man unter linux einfügt

Kazalo:

Prenesite orodje za popravilo zlonamerne programske opreme

Priporočljivo je zagnati brezplačno skeniranje z Malwarebytes - orodjem za odkrivanje zlonamerne programske opreme in odpravljanje računalniških napak. Za odstranitev okužb in odpravljanje računalniških napak boste morali kupiti celotno različico. Na voljo brezplačna preizkusna različica.

Onemogočite funkcijo Windows SmartScreen

Najprej priporočamo, da onemogočite Windows SmartScreen (uradno imenovan Windows SmartScreen, Windows Defender SmartScreen in SmartScreen Filter), komponento za preprečevanje lažnega predstavljanja in proti zlonamerni programski opremi v oblaku, ki je vključena v več Microsoftovih izdelkov, vključno z Windows 10. Ugotavlja, ali prenesena aplikacija ali namestitveni program je potencialno zlonamerna s preverjanjem prenesenih datotek na seznam prijavljenih spletnih mest in programov zlonamerne programske opreme, za katere je znano, da niso varna. Prenesene datoteke tudi preveri na seznamu datotek, ki so dobro znane in prenesene s strani številnih uporabnikov sistema Windows. Če datoteke ni na tem seznamu, SmartScreen prikaže opozorilo, ki vam svetuje, da bodite previdni. Ta funkcija je morda odgovorna za napako, ki jo vidite, in preprečuje namestitev aplikacije. V tem primeru onemogočite SmartScreen in preverite, ali napaka ni odpravljena. Če želite onemogočiti SmartScreen, pojdite na Iskanje in vnesite 'pametni zaslon' in kliknite 'Nadzor aplikacij in brskalnika' rezultat, da ga odprete.

onemogoči Windows SmartScreen 1. korak

Was ist mein Passwort für die Netzwerkanmeldeinformationen?

V Varnostnem centru Windows Defender izberite 'Izklopljeno' Spodaj 'Preveri aplikacije in datoteke' - Pametni zaslon Windows Defender ne bo več ščitil naprave s preverjanjem neprepoznanih aplikacij in datotek iz spleta.

onemogoči Windows SmartScreen 2. korak

OPOMBA: Za nadaljevanje boste morali odobriti odobritev skrbnika. Ko končate, poskusite znova namestiti aplikacijo in preverite, ali se napaka še vedno pojavlja.

Lahko tudi preverite, ali je določena datoteka (namestitvena datoteka) blokirana. Poiščite datoteko, jo kliknite z desno miškino tipko in izberite 'Lastnosti' iz kontekstnega menija.

onemogočite Windows SmartScreen 3. korak

Zdaj pa poiščite 'Varnost' na zavihku Splošno in potrdite polje zraven 'Odblokiraj' - to naj datoteko označi kot varno in vam omogoči, da jo namestite. Kliknite 'Uporabi' da shranite spremembe in poskusite znova zagnati namestitveno datoteko.

onemogočite Windows SmartScreen 4. korak

[Nazaj na kazalo]

Chip-Einplatinencomputer

Zaženite datoteko z ukaznim pozivom

Ukazni poziv je vnosno polje na besedilnem zaslonu uporabniškega vmesnika, tolmaču ukazne vrstice, ki je na voljo v večini operacijskih sistemov Windows. Uporablja se za izvajanje vnesenih ukazov. Večina ukazov se uporablja za avtomatizacijo nalog s skripti in paketnimi datotekami, izvajanje naprednih skrbniških funkcij, odpravljanje težav in reševanje nekaterih vrst težav s sistemom Windows. V prvih dneh računalništva je bil ukazni poziv edini način interakcije z računalnikom, zato je bil za izvajanje sistemskih funkcij uporabljen preprost nabor ukazov s togo sintakso. Uradno ime ukaznega poziva je ukazni procesor Windows, vendar ga včasih imenujemo ukazna lupina, ukaz cmd ali pa ga celo imenuje datoteka: cmd.exe

Če želite uporabiti ukazni poziv, morate vnesti veljaven ukaz skupaj z vsemi neobveznimi parametri. Nato izvrši ukaz, kot je bil vnesen, in izvede katero koli nalogo ali funkcijo, za katero je zasnovan. Nekateri ukazi, ki so na voljo v sistemu Windows, zahtevajo, da jih zaženete iz povišanega ukaznega poziva. To pomeni, da ga morate izvajati s privilegiji na ravni skrbnika. Če poskusite izvesti ukaz, ki zahteva skrbniške privilegije iz običajnega ukaznega poziva, boste prejeli sporočilo, da morate biti skrbnik, ki izvaja konzolo, ali da je dostop zavrnjen in nimate zadostnih pravic. Izogniti se 'Skrbnik vam je preprečil zagon te aplikacije', priporočamo, da poskusite zagnati namestitveno datoteko z uporabo povišanega ukaznega poziva. Če ga želite odpreti, v Iskanje vnesite »ukazni poziv« in z desno miškino tipko kliknite 'Ukazni poziv' rezultat in nato izberite 'Zaženi kot skrbnik' iz kontekstnega menija.

zaženite datoteko s 1. korakom ukaznega poziva

Poiščite datoteko, ki jo želite namestiti, in pojdite na njene lastnosti (z desno miškino tipko kliknite datoteko in izberite 'Lastnosti' iz kontekstnega menija). Nato v ukazni poziv vnesite njegovo mesto in vnesite natančno ime datoteke. V našem primeru bi bilo 'C: Users test Downloads wlsetup-all.exe' .

zaženite datoteko z 2. korakom ukaznega poziva

Pritisnite Enter, da izvedete ukaz in preverite, ali to odpravlja težavo in razveljavi „Skrbnik vam je preprečil zagon te aplikacije“ opozorilno sporočilo.

zaženite datoteko s 3. korakom ukaznega poziva

Was ist eine Methode, um die aktuelle IP-Adresse Ihres Computers auf einem Mac mit os: x zu erhalten?

[Nazaj na kazalo]

Uporabite skriti skrbniški račun

Za uspešno namestitev želene aplikacije boste morda morali uporabiti skriti skrbniški račun. Če ga želite uporabiti, zaženite ukazni poziv kot skrbnik in vnesite ta ukaz: 'skrbnik neto uporabnik / aktiven: da' .

uporabite skriti skrbniški račun

Zdaj se odjavite iz trenutnega računa in nato znova prijavite v skrbniški račun. Poiščite datoteko, ki jo želite namestiti, in jo namestite - preverite, ali še vedno prejemate datoteko „Skrbnik vam je preprečil zagon te aplikacije“ Opozorilo. Če želite onemogočiti skriti skrbniški račun, vnesite isti ukaz z 'da' nadomeščen z 'ne' ( 'skrbnik neto uporabnik / aktiven: ne' ).

[Nazaj na kazalo]

Aktivierung fehlgeschlagen mit Ausnahmecode 0xc004f074

Preverite svoj protivirusni program

Nekateri uporabniki so poročali, da prejemajo „Skrbnik vam je preprečil zagon te aplikacije“ opozorilno sporočilo, ker jim protivirusna programska oprema preprečuje zagon in namestitev nekaterih aplikacij. Če uporabljate neodvisno protivirusno programsko opremo, se prepričajte, da povezane nastavitve ne blokirajo aplikacije. Če teh nastavitev ne najdete, priporočamo, da preprosto onemogočite protivirusno programsko opremo (začasno) in preverite, ali je to vzrok.

Upamo, da so bile te metode koristne in boste zdaj lahko namestili svojo aplikacijo, ne da bi prejeli „Skrbnik vam je preprečil zagon te aplikacije“ opozorilno sporočilo. Če poznate druge metode za rešitev te težave, ki niso omenjene v našem vodniku, jih delite z nami, tako da pustite komentar v spodnjem oddelku.

[Nazaj na kazalo]

Video, ki prikazuje, kako obiti 'Opozorilo: skrbnik vam je preprečil zagon te aplikacije'

[Nazaj na vrh]

Zanimivi Članki

Spletna vrstica Adware

Spletna vrstica Adware

Kako odstraniti programsko opremo Web Bar - navodila za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Kako odstraniti ransomware Heroes of the Storm?

Kako odstraniti ransomware Heroes of the Storm?

Kako odstraniti Heroes Of The Storm Ransomware - koraki za odstranitev virusa (posodobljeno)

Odstranite aplikacijo Email Helper iz brskalnika

Odstranite aplikacijo Email Helper iz brskalnika

Kako se znebiti ugrabitelja brskalnika Email Helper App - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Spremljanje temperatur procesorja in grafičnega procesorja v Linuxu

Spremljanje temperatur procesorja in grafičnega procesorja v Linuxu

Ta članek obravnava dva preprosta načina za spremljanje temperature procesorja in grafičnega procesorja v ukazni vrstici Linuxa.

Poslal sem vam e-pošto z vašega računa Prevara po e-pošti

Poslal sem vam e-pošto z vašega računa Prevara po e-pošti

Kako odstraniti Poslal sem vam e-pošto z vašega računa Prevara po e-pošti - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Kako odstraniti oglase 'Pop by Pop'

Kako odstraniti oglase 'Pop by Pop'

Kako odstraniti Ad by Pop Adware - navodila za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Dovoli prepovedi POP-UP s obvestili o spletnih mestih

Dovoli prepovedi POP-UP s obvestili o spletnih mestih

Kako odstraniti dovoljenje Obvestila o spletnih mestih POP-UP prevara - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Live Protection Suite Fake Antivirus

Live Protection Suite Fake Antivirus

Kako odstraniti ponarejeni protivirusni program Live Protection Suite - vodnik za odstranitev (posodobljen)

Skype virus

Skype virus

Kako odstraniti Skype Virus - Navodila za odstranjevanje virusa (posodobljeno)

Comcast Cable Communications Čestitke POP-UP prevara (Mac)

Comcast Cable Communications Čestitke POP-UP prevara (Mac)

Kako se znebiti Comcast Cable Communications Čestitke POP-UP prevara (Mac) - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljen)


Kategorije