Antivirus Security Pro

Kako odstraniti Antivirus Security Pro - vodnik za odstranitev (posodobljeno)

Navodila za odstranitev Antivirus Security Pro

Kaj je Antivirus Security Pro?

Antivirus Security Pro je ponarejen protivirusni program, ki izvira iz družine lopov, imenovanih WinWebSec. Ta program so ustvarili kiber kriminalci, katerih namen je spodbuditi nič hudega sluteče osebne računalnike k nakupu tako imenovane 'polne različice'. Da bi dosegel ta zavajajoč cilj, Antivirus Security Pro posnema zakonit protivirusni program, tako da posnema skeniranje računalnika za varnostne okužbe. Upoštevajte, da ta program nima baze podatkov o definicijah virusov ali mehanizma za iskanje virusov - ustvarja zgolj ponarejena zaznavanja varnostnih groženj in pojavna pojavna okna z lažnimi varnostnimi opozorili, da bi prestrašil uporabnike računalnikov, da bi verjeli, da so njihovi operacijski sistemi okuženi z zlonamerno programsko opremo in virusi z visokim tveganjem . Po uspešni infiltraciji ta lažna programska oprema preglasi register operacijskega sistema in se nastavi tako, da se samodejno zažene ob vsakem zagonu sistema. Poleg tega blokira izvajanje nameščenih programov in upravitelja opravil. Pravzaprav v računalniku dejansko ne obstaja nobena varnostna grožnja, o kateri poroča ta lažni protivirusni program - gre za prevaro.

Linux Festplattenspeicher prüfen

Lažni protivirusni program Antivirus Security ProUpoštevajte, da je plačilo Antivirus Security Pro enakovredno pošiljanju denarja kiber kriminalcem - izgubili boste denar in razkrili svoje bančne podatke, kar bi lahko vodilo do nadaljnjih tatvin z vašega računa. Ne zaupajte temu programu ali kupite 'polne različice'. Pravilen način ravnanja z Antivirus Security Pro je, da ga odstranite iz računalnika.

Antivirus Security Pro se distribuira z uporabo 'exploit kits', ki infiltrirajo uporabniške operacijske sisteme prek varnostnih ranljivosti, zaznanih v zastareli programski opremi. Pogosti viri kompletov za izkoriščanje vključujejo okužena e-poštna sporočila, prenose s prenosa in zlonamerna spletna mesta. Če želite zaščititi računalnik pred takšnimi prevarantskimi programi, posodabljajte vso nameščeno programsko opremo in uporabljajte zakonite protivirusne in protivohunske programe. Poimenovani so bili prejšnji ponarejeni protivirusni programi, ki izvirajo iz te družine lopov (WinWebSec)? Pozorni protivirusni program in Antivirus za skrb za sistem . Če je vaš računalnik že okužen z Antivirus Security Pro, s tem vodnikom odstranite to prevaro iz računalnika.

Ponarejena pojavna sporočila o varnostnih opozorilih, ki jih ustvari Antivirus Security Pro:

Antivirus Security Pro ustvarja ponarejena pojavna okna z varnostnimi opozorili

'Varnostni center Windows: Opozorilo! Zaznana sumljiva dejavnost. Zaznana je aktivnost virusa. Poskus spremembe zaznanih konfiguracijskih datotek. Zaznan je bil poskus vdelave rootkita. Najdena je ustrezna rešitev - Antivirus Security Pro '.

„Če ni aktiviran Antivirus Security Pro, nekatere trenutne kritične grožnje ne bodo odpravljene in vaš računalnik bo ostal nezaščiten. Ali ste prepričani, da bi radi pred nezaščitenimi? '

'Opozorilo! Zaznana okužena datoteka. V aplikaciji setup.exe je bila zaznana sumljiva dejavnost, podobna vedenju virusa Win32 / Conficker.X. Zaradi vaše varnosti in preprečevanja izgube podatkov je bilo delovanje aplikacije setup.exe začasno omejeno. Če želite ponastaviti polno delovanje aplikacije, morate uporabiti celotno različico Antivirus Security Pro. Priporočeno: Uporabljate omejeno različico Antivirus Security Pro. Aktivirajte Antivirus Security Pro, da se učinkovito uprete vsem grožnjam z virusi '.


„Antivirus Security Pro - nevarnosti, ki jih najdemo med skeniranjem, da bi bil računalnik varen, je potrebno popravilo“.

'Opozorilo! spletno mesto, ki si ga želite ogledati, lahko škoduje vašemu računalniku! Vaše trenutne varnostne nastavitve ogrožajo vaš računalnik! Aktivirajte Antivirus Security Pro in omogočite varno brskanje po spletu (priporočeno). Prezri opozorila in obišči, da je trenutno stanje trenutno (ni priporočljivo) '.

'Antivirus Security Pro' - opozorilo! Zaznana sumljiva dejavnost. Da bi bil računalnik varen, je treba grožnjo blokirati '.

Takojšnje samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme: Ročno odstranjevanje groženj je lahko dolgotrajen in zapleten postopek, ki zahteva napredno računalniško znanje. Malwarebytes je profesionalno orodje za samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme, ki je priporočljivo, da se znebite zlonamerne programske opreme. Prenesite ga s klikom na spodnji gumb:
▼ PRENESI Malwarebytes S prenosom katere koli programske opreme, navedene na tem spletnem mestu, se strinjate z našo Politika zasebnosti in Pogoji uporabe . Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Hitri meni:

Odstranjevanje Antivirus Security Pro:

Antivirus Security Pro ustvari ponarejena varnostna opozorilna sporočila, ko uporabniki poskušajo dostopati do interneta s pomočjo Internet Explorerja, Google Chroma ali Mozille FireFox. Če želite odstraniti ta prevaran protivirusni program iz računalnika, prenesite priporočeno programsko opremo za odstranjevanje zlonamerne programske opreme. Če je vaš internetni brskalnik blokiran z 'Opozorilo! Spletno mesto, ki ga poskušate obiskati, lahko škoduje vašemu računalniku! Vaša stopnja varnosti ogroža vaš računalnik! ' sporočilo, kliknite 'Prezri opozorila in obišči to spletno mesto v trenutnem stanju (ni priporočljivo)' in nadaljujte s postopkom prenosa.

Antivirus Security Pro blokira dostop do interneta

▼ PRENESI odstranjevalec za
okužbe z zlonamerno programsko opremo

Malwarebytes preveri, ali je računalnik okužen z zlonamerno programsko opremo. Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Če odstranjevalca ne morete zagnati, poskusite prenesti nadomestni namestitveni program (Preimenovan je v iexplore.exe, saj večina ponarejenih protivirusnih programov ne blokira izvajanja datotek s tem imenom).

Izbirna metoda za prenos priporočenega protivohunskega programa:

Če ne morete dostopati do svojih internetnih brskalnikov: kliknite Start in nato Zaženi. (V sistemu Windows 7 in Windows Vista kliknite logotip sistema Windows)

Ko se v operacijskem sistemu Windows XP prikaže pogovorno okno Zaženi, vnesite to besedilo: www.pcrisk.com/download-spyware-remover in pritisnite ENTER. V sistemih Windows 7 in Windows Vista vnesite to vrstico neposredno v iskalno polje in pritisnite ENTER.

prenesi odstranjevalec z uporabo pogovornega okna xp
prenesite odstranjevalec z uporabo pogovornih oken 7

Po pritisku na tipko Enter se prikaže dialog za prenos datoteke priporočene programske opreme za odstranjevanje zlonamerne programske opreme. Kliknite Zaženi in sledite navodilom na zaslonu.

Če še vedno ne morete prenesti priporočene programske opreme za odstranjevanje zlonamerne programske opreme - pred prenosom v okno za aktiviranje Antivirus Security Pro vnesite pridobljeni aktivacijski ključ. Na dnu glavnega okna te ponarejene protivirusne programske opreme kliknite gumb »Nakup celotne izdaje« in vnesite eno od teh tipk:

AF03E-A1B69411-5E496BEE-92A70D00-1AD697F6

ali (starejša različica)

AA39754E-715219CE

Upoštevajte, da vnos tega aktivacijskega ključa ne bo odstranil Antivirus Security Pro - preprosto bo postopek odstranjevanja manj zapleten. Ta ponarejena protivirusna programska oprema ne bo več ustvarjala lažnih varnostnih opozorilnih sporočil in omogoča izvajanje zakonitih protivirusnih in protivohunskih programov.

Odstranjevanje protivirusnega programa Pro v varnem načinu z omrežjem:

1.Zaženite računalnik v varnem načinu. Kliknite Start, Zaustavitev, Ponovni zagon in V redu. Med zagonom računalnika večkrat pritisnite tipko F8 na tipkovnici, dokler se ne prikaže meni Windows Advanced Option, nato na seznamu izberite Safe Mode with Networking.

Video, ki prikazuje, kako zagnati Windows 7 v 'varnem načinu z mreženjem':

Suchmaschinen ohne Filter

varen način z mreženjem

Uporabniki sistema Windows 8: Pojdite na začetni zaslon sistema Windows 8, vnesite Napredno, v rezultatih iskanja izberite Nastavitve. Kliknite Napredne možnosti zagona, v odprtem oknu »Splošne nastavitve računalnika« izberite Napredni zagon. Kliknite gumb 'Znova zaženi zdaj'. Zdaj se bo računalnik znova zagnal v meni »Napredne možnosti zagona«. Kliknite gumb »Odpravljanje težav« in nato gumb »Napredne možnosti«. Na zaslonu z naprednimi možnostmi kliknite 'Nastavitve zagona'. Kliknite gumb 'Znova zaženi'. Vaš računalnik se bo znova zagnal na zaslon z nastavitvami zagona. Pritisnite »5« za zagon v varnem načinu z omrežjem.

Video, ki prikazuje zagon sistema Windows 8 v 'varnem načinu z mreženjem':

Varni način Windows 8 z omrežjem

2. Antivirus Security Pro spremeni sistemsko datoteko gostitelja.Datoteka Hosts se uporablja za razrešitev kanoničnih imen spletnih mest na naslove IP. Ko se spremeni, je uporabnik morda preusmerjen na zlonamerna spletna mesta, čeprav v naslovni vrstici vidi zakonite URL-je. Ko spremenite datoteko Hosts, je težko ugotoviti, ali so spletna mesta pristna. Če želite to popraviti, prenesite Microsoft popravi orodje, ki datoteko Hosts obnovi na privzeto Windows. Zaženite to orodje, ko ga prenesete, in sledite navodilom na zaslonu. Spodnja povezava za prenos:

Prenesite MicrosoftFixit.msi

3. Prenesite in namestite priporočeno programsko opremo za odstranjevanje zlonamerne programske opreme, da popolnoma odstranite ta ponarejeni protivirusni program iz računalnika.

Ubuntu Server 16.04 Installations-GUI

▼ PRENESI odstranjevalec za
okužbe z zlonamerno programsko opremo

Malwarebytes preveri, ali je računalnik okužen z zlonamerno programsko opremo. Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

OPOMBA: Prevarantski protivirusni programi lahko blokirajo prenos protivohunske programske opreme. Če ga ne morete prenesti s privzeto lokacijo, poskusite eno od lokacije za prenos spodaj:

 • Lokacija 1 (datoteka se preimenuje v 'iexplore.exe', ker večina vohunske programske opreme te datoteke ne blokira)
 • Lokacija 2

Odstranjevanje Antivirus Security Pro z pridobljenim aktivacijskim ključem:

Video, ki prikazuje odstranitev Antivirus Security Pro:

1. Počakajte, da se protivirusni program Antivirus Security Pro zaključi z lažnim varnostnim pregledom in kliknite gumb »Odstrani grožnje«. V spodnjem desnem kotu glavnega okna tega lopovskega programa lahko kliknete tudi gumb »Kupi celotno izdajo«. V odprtem oknu kliknite gumb 'I, že imam aktivacijski ključ'.

Antivirus Security Pro vnese 1. korak aktivacijskega ključa

2. V odprto okno vnesite ta pridobljeni registrski ključ: AF03E-A1B69411-5E496BEE-92A70D00-1AD697F6 ali AA39754E-715219CE S tem boste Antivirus Security Pro prevarali, da se obnaša, kot da ste plačali za polno različico. S tem korakom je postopek odstranjevanja tega prevarantskega protivirusnega programa manj zapleten, saj po vnosu tega registrskega ključa Antivirus Security Pro omogoča izvajanje nameščene programske opreme (vključno z internetnimi brskalniki) in lahko protivohunsko programsko opremo prenesete brez različnih prekinitev.

Antivirus Security Pro vnese aktivacijski ključ 2. korak

3. Po vnosu tega licenčnega ključa Antivirus Security Pro ustvari nekaj sporočil, ki vam čestitajo za registracijo, in posnema postopek odstranjevanja prej „odkritih“ okužb z zlonamerno programsko opremo in virusi.

Antivirus Security Pro po vnosu aktivacijskega ključa

4. Upoštevajte, da vnos tega pridobljenega aktivacijskega ključa ne odstrani Antivirus Security Pro iz računalnika - preprosto olajša postopek odstranjevanja. Če želite popolnoma odstraniti ta prevarantski protivirusni program iz računalnika, ga prenesite in namestite priporočena programska oprema za odstranjevanje zlonamerne programske opreme .

▼ PRENESI odstranjevalec za
okužbe z zlonamerno programsko opremo

Malwarebytes preveri, ali je računalnik okužen z zlonamerno programsko opremo. Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Druga orodja, za katera je znano, da odstranjujejo Antivirus Security Pro:

Povzetek:

Ponarejeni protivirusni programi (znani tudi kot 'prevarantski protivirusni programi' ali 'scareware') so aplikacije, ki skušajo uporabnike računalnikov privabiti k plačilu njihovih neobstoječih polnih različic za odstranjevanje domnevno zaznanih varnostnih okužb (čeprav je računalnik dejansko čist) . Te lažne programe ustvarjajo kiber kriminalci, ki jih oblikujejo tako, da izgledajo kot zakonita protivirusna programska oprema. Najpogosteje prevarani protivirusni programi infiltrirajo uporabnikov računalnik s pomočjo pojavnih oken ali opozoril, ki se pojavijo, ko uporabniki brskajo po internetu. Ta zavajajoča sporočila prevarajo uporabnike, da na svoje računalnike prenesejo prevaran protivirusni program. Druge znane taktike, ki se uporabljajo za širjenje strašne programske opreme, vključujejo komplete za izkoriščanje, okužena e-poštna sporočila, spletna oglasna omrežja, prenose s prenosov ali celo neposredne klice na uporabnikovo brezplačno podporo.

ist mein system 64 bit

V računalniku, ki je okužen s ponarejenim protivirusnim programom, je lahko nameščena tudi druga zlonamerna programska oprema, saj so prevaranti protivirusnih programov pogosto v paketu s trojanci in izkoriščevalnimi kompleti. Omeniti velja, da dodatna zlonamerna programska oprema, ki vdre v uporabniški operacijski sistem, ostane v računalniku žrtve, ne glede na to, ali je bilo izvedeno plačilo za neobstoječo polno različico ponarejenega protivirusnega programa. Tu je nekaj primerov lažnih varnostnih opozorilnih sporočil, ki se uporabljajo pri lažni distribuciji protivirusnih programov:

Ponarejena pojavna okna, uporabljena v primeru lažne protivirusne distribucije 1

Ponarejena pojavna okna, uporabljena v neprimernem primeru distribucije protivirusnih programov 2

Uporabniki računalnikov, ki se ukvarjajo z lopovsko varnostno programsko opremo, je ne bi smeli kupiti v polni različici. S plačilom licenčnega ključa lažnega protivirusnega programa bi uporabniki kiber kriminalcem pošiljali svoj denar in bančne podatke. Uporabniki, ki so že vpisali številko svoje kreditne kartice (ali druge občutljive podatke), ko jih tako lažna programska oprema vprašajo, morajo obvestiti izdajatelja kreditnih kartic, da so bili zvarani za nakup prevarane varnostne programske opreme. Posnetek zaslona spletne strani, ki se uporablja za privabljanje uporabnikov računalnikov, da plačujejo za neobstoječo polno različico protivirusnega zaščitnega programa in drugih prevarantskih protivirusnih programov:

primer spletne strani, ki se uporablja za zbiranje plačil za ponarejene protivirusne programe

Za zaščito računalnika pred protivirusnimi zaščitnimi programi in drugimi prevarantskimi protivirusnimi programi bi morali uporabniki:

 • Posodabljajte njihov operacijski sistem in vse nameščene programe.
 • Uporabljajte zakonite protivirusne in protivohunske programe.
 • Bodite previdni, ko kliknete povezave na spletnih mestih družabnih omrežij in e-poštnih sporočilih.
 • Ne zaupajte spletnim pojavnim sporočilom, v katerih je zapisano, da je računalnik okužen, in vam ponuja prenos varnostne programske opreme.

Simptomi, ki kažejo, da je vaš operacijski sistem okužen s ponarejenim protivirusnim programom:

 • Pojavna sporočila o vsiljivih varnostnih opozorilih.
 • Opozorila, ki zahtevajo nadgradnjo na plačljivo različico programa za odstranjevanje domnevno zaznane zlonamerne programske opreme.
 • Počasno delovanje računalnika.
 • Onemogočene posodobitve sistema Windows.
 • Blokiran upravitelj opravil.
 • Blokirani internetni brskalniki ali nezmožnost obiska zakonitih spletnih mest prodajalcev protivirusnih programov.

Če imate težave pri odstranjevanju protivirusne zaščitne programske opreme iz računalnika, prosite za pomoč na našem forumu za odstranitev zlonamerne programske opreme.

Če imate dodatne informacije o protivirusni zaščitni programski opremi ali njihovi odstranitvi, delite svoje znanje v spodnjem oddelku za komentarje.

Zanimivi Članki

Kako odstraniti oglaševalsko programsko opremo za Chrome Tools in oglase, ki jih prikazuje?

Kako odstraniti oglaševalsko programsko opremo za Chrome Tools in oglase, ki jih prikazuje?

Kako odstraniti programsko opremo Chrome Tools - navodila za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Odstranite odkupno programsko opremo HACK iz računalnika

Odstranite odkupno programsko opremo HACK iz računalnika

Kako odstraniti HACK Ransomware - koraki za odstranitev virusa (posodobljeno)

Kritična napaka

Kritična napaka

Kako odstraniti prevara s kritičnimi napakami - navodila za odstranitev virusa (posodobljeno)

Ustavi preusmeritve na pojavno spletno mesto s prevarami apple.com-optimize-mac.live

Ustavi preusmeritve na pojavno spletno mesto s prevarami apple.com-optimize-mac.live

Kako se znebiti Apple.com-optimize-mac.live POP-UP prevara (Mac) - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljen)

Pazite, da vas ne vara 'Vaš Mac / iOS je morda okužen s 5 virusi!'

Pazite, da vas ne vara 'Vaš Mac / iOS je morda okužen s 5 virusi!'

Kako se znebiti vašega Mac / iOS je lahko okužen s 5 virusi! POP-UP prevara (Mac) - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljen)

Cyber ​​Police Ransomware

Cyber ​​Police Ransomware

Kako odstraniti Cyber ​​Police Ransomware - koraki za odstranitev virusa (posodobljeno)

Trojanec ZeuS Panda

Trojanec ZeuS Panda

Kako odstraniti trojanski program ZeuS Panda - navodila za odstranitev virusa (posodobljeno)

NAPAKA 268d3x8938 PRIP-UP Prevara

NAPAKA 268d3x8938 PRIP-UP Prevara

Kako odstraniti NAPAKO 268d3x8938 POP-UP prevara - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Odstranite ugrabitelja brskalnika Get Recipes Now iz računalnika

Odstranite ugrabitelja brskalnika Get Recipes Now iz računalnika

Kako se znebiti receptov Zdaj brskalnik ugrabitelj - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Izogibajte se prijavi v Spotify prek lažnih spletnih mest

Izogibajte se prijavi v Spotify prek lažnih spletnih mest

Kako odstraniti Spotify Email Scam - vodnik za odstranjevanje virusov


Kategorije