Poskus poseganja v podatke o tej PC prevara

Kako odstraniti poskus poskušanja podatkov na tem računalniškem prevarah - navodila za odstranjevanje virusov

Poskus poseganja v podatke na tem računalniku

Kaj je poskus spreminjanja podatkov na tem računalniku?

'Poskus poseganja v podatke v tem računalniku' je lažno sporočilo o napaki, ki ga je poslalo zlonamerno spletno mesto. Uporabniki to spletno mesto pogosto obiščejo brez njihovega soglasja - preusmerijo jih potencialno neželeni programi (PUP). Raziskave kažejo, da se PUP pogosto vdrejo v sisteme brez dovoljenja. Poleg tega, da povzročajo neželene preusmeritve, PUP-i ponujajo vsiljive oglase in nenehno zbirajo informacije v zvezi z dejavnostjo brskanja po internetu.

Poskus poseganja v podatke o tej računalniški programski opremiLinux schreibt die Ausgabe in eine Datei

„Poskus poseganja v podatke na tem računalniku“ navaja, da so vsi podatki, shranjeni v računalniku, ogroženi, zato morajo uporabniki takoj poklicati „tehnično podporo“ prek telefonske številke („ + 1-844-612-7496 '). Nato naj bi žrtve prejele pomoč pri reševanju težave. Kot že omenjeno, je to sporočilo o napaki ponarejeno. Kibernetski kriminalci skušajo ustvariti prihodek s tem, da jih žrtve prestrašijo in prevarajo, da pokličejo in plačajo storitve, ki niso potrebne. To napako lahko odstranite tako, da zaprete spletni brskalnik. Enako pojavno okno prikaže zlonamerno spletno mesto, ki prikaže še eno ponarejeno napako Imate virus ZEUS . Zavedajte se, da potencialno neželeni programi uporabljajo 'virtualni sloj' za ustvarjanje pasic, kuponov, pojavnih oken in drugih podobnih oglasov. Navidezna plast je orodje, ki omogoča umestitev grafičnih vsebin tretjih oseb na katero koli spletno mesto. Prikazani oglasi običajno skrivajo osnovno vsebino obiskanih spletnih mest, kar bistveno zmanjša izkušnjo brskanja po internetu. Poleg tega nekateri vodijo do zlonamernih spletnih mest in celo nenamerni kliki lahko povzročijo visoko tvegano okužbo z oglaševalsko ali zlonamerno programsko opremo. Poleg tega potencialno neželeni programi nenehno zbirajo naslove IP, obiskane URL-je, iskalne poizvedbe, geolokacije in druge podobne informacije, ki lahko vsebujejo osebne podatke. Te informacije se delijo s tretjimi osebami (potencialno kiber kriminalci), ki ustvarjajo prihodek z zlorabo zasebnih podatkov. Tako lahko sledenje podatkov povzroči resne težave z zasebnostjo ali celo krajo identitete. Vse potencialno neželene programe je treba takoj odstraniti.

Obstaja na desetine lažnih sporočil o napakah, podobnih besedilu »Poskus poseganja v podatke v tem računalniku« Vaš trdi disk bo izbrisan , Microsoftovo opozorilno opozorilo , in Ne znova zaženite računalnika - to je le nekaj primerov iz mnogih. Tako kot pri 'poskusu poseganja v podatke na tem računalniku' tudi te napake trdijo, da je sistem okužen ali poškodovan na določene načine. Dejansko so te trditve zgolj poskus prevare žrtev, da plačajo za storitve, ki niso potrebne. Potencialno neželeni programi so namenjeni le ustvarjanju prihodka za razvijalce. S ponudbo različnih 'uporabnih funkcij' poskušajo ustvariti vtis legitimnosti, vendar pa PUP-i ne dajejo nobene vrednosti za redne uporabnike, povzročajo neželene preusmeritve, zbirajo različne informacije o uporabnikih / sistemih in prikazujejo vsiljive spletne oglase.

Kako se je adware namestil v moj računalnik?

Kriminalci množijo potencialno neželene programe z uporabo zavajajoče tržne metode, imenovane »združevanje« - prikrita namestitev aplikacij tretjih oseb z običajno programsko opremo / aplikacijami. Razvijalci skrivajo vse povezane programe v nastavitvah »Po meri« ali »Napredno« v postopkih prenosa / namestitve. Če preskočite ta razdelek, pogosto pride do nenamerne namestitve lopov.

Kako se izogniti namestitvi potencialno neželenih aplikacij?

Obstajata dva preprosta koraka, da bi preprečili to situacijo. Prvič, nikoli ne hitite s prenosom in namestitvijo programske opreme. Izberite nastavitve »Po meri / Napredno« in natančno analizirajte vsak korak. Drugič, zavrnite ponudbe za prenos / namestitev dodatnih aplikacij in prekličite že vključene. Ključ računalniške varnosti je previdnost.

Besedilo je prednastavljeno v napaki »Poskus spreminjanja podatkov v tem računalniku«:

To opozorilo pomeni, da je bil na tem računalniku poskušan posegati v podatke. Vstopnica za napako: generiran je bil WBCKL457. Priporočamo vam, da pokličete podporo strankam na 1-844-612-7496 (brezplačno) in to kodo delite z agentom.

Tukaj je videti ta prevara (GIF):

Poskus poseganja v podatke v tem računalniku enakem spletu

Besedilo, predstavljeno v tem pojavnem oknu:

**** Ne zaženite računalnika ****
Sistemsko zaznani virus ZEUS in te okužbe kažejo, da je v računalniku prišlo do nedovoljenega posega v datoteke, ki ga je treba diagnosticirati in odpraviti, da se prepreči izguba osebnih podatkov. Pokličite Apple / Microsoftovo tehnično podporo na 1-844-612-7496 in z Agentom delite sporočilo o napaki: WBCKL457, da dobite brezplačno diagnozo. PROSIMO, DA NE IZKLJUČITE ALI PONOVNO ZNAMENITE RAČUNALNIKA, TEGA LAHKO VODI DO IZGUBE PODATKOV IN NEUSPEHA VAŠEGA DELOVNEGA SISTEMA, KI IZHAJAJO V CELO IZGUBO PODATKOV OBRATITE SE PRI ODDELKU UPRAVNIKA, DA BREZPLAČNO REŠITE VPRAŠANJE NA BESPLATNO -1-844-612-7496

Takojšnje samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme: Ročno odstranjevanje groženj je lahko dolgotrajen in zapleten postopek, ki zahteva napredno računalniško znanje. Malwarebytes je profesionalno orodje za samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme, ki je priporočljivo, da se znebite zlonamerne programske opreme. Prenesite ga s klikom na spodnji gumb:
▼ PRENESI Malwarebytes S prenosom katere koli programske opreme, navedene na tem spletnem mestu, se strinjate z našo Politika zasebnosti in Pogoji uporabe . Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Hitri meni:

Odstranjevanje oglaševalske programske opreme:

Uporabniki sistema Windows 7:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 7

Kliknite Začni (Logotip Windows v spodnjem levem kotu namizja), izberite Nadzorna plošča . Poiščite Programi in kliknite Odstranite program .

Uporabniki sistema Windows XP:

Dostop do programa za dodajanje ali odstranjevanje v sistemu Windows XP

Kliknite Začni , izberite Nastavitve in kliknite Nadzorna plošča . Poiščite in kliknite Dodajanje ali odstranjevanje programov .

Uporabniki sistemov Windows 10 in Windows 8:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 8

Z desno miškino tipko kliknite spodnji levi kot zaslona, ​​v meniju za hitri dostop izberite Nadzorna plošča . V odprtem oknu izberite Programi in lastnosti .

Uporabniki Mac OSX:

Odstrani aplikacijo v OSX (Mac)

Kliknite Finder , na odprtem zaslonu izberite Aplikacije . Povlecite aplikacijo iz Aplikacije mapo v Smeti (ki se nahaja v priklopni postaji), nato z desno miškino tipko kliknite ikono smetnjaka in izberite Izprazni koš .

Poskus odstranitve podatkov na tem računalniku odstranite programsko opremo prek nadzorne plošče

V oknu za odstranitev programov poiščite sumljive / nedavno nameščene programe, izberite te vnose in kliknite ' Odstrani 'ali' Odstrani '.

Po odstranitvi potencialno neželenega programa v računalniku poiščite morebitne preostale neželene komponente ali morebitne okužbe z zlonamerno programsko opremo. Če želite optično prebrati računalnik, uporabite priporočena programska oprema za odstranjevanje zlonamerne programske opreme.

▼ PRENESI odstranjevalec za
okužbe z zlonamerno programsko opremo

Malwarebytes preveri, ali je računalnik okužen z zlonamerno programsko opremo. Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Odstranite oglaševalsko programsko opremo iz internetnih brskalnikov:

Video, ki prikazuje odstranitev potencialno neželenih dodatkov za brskalnik:

kann windows 10 hosts datei nicht bearbeiten

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Logotip Internet ExplorerjaOdstranite zlonamerne dodatke iz Internet Explorerja:

Odstranjevanje poskusov posega v podatke na tem računalniku iz 1. koraka Internet Explorerja

Kliknite ikono 'orodje' Odstranjevanje poskusov poseganja v podatke na tem računalniku iz 2. koraka v Internet Explorerju(v zgornjem desnem kotu Internet Explorerja) izberite »Upravljanje dodatkov«. Poiščite nedavno nameščene sumljive razširitve brskalnika, izberite te vnose in kliknite »Odstrani«.

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows XP

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem virusa 'poskus posega v podatke na tem računalniku', ponastavite nastavitve Internet Explorerja na privzete.

Uporabniki sistema Windows XP: Kliknite Začni , kliknite Teči , v odprtem tipu okna inetcpl.cpl V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 7

Uporabniki sistemov Windows Vista in Windows 7: Kliknite logotip sistema Windows v polju za začetek iskanja inetcpl.cpl in kliknite enter. V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - dostop

Uporabniki sistema Windows 8: Odprite Internet Explorer in kliknite orodja ikono. Izberite Internetne možnosti .

Ponastavitev privzetih nastavitev Internet Explorerja v sistemu Windows 8 - zavihek Napredne internetne možnosti

V odprtem oknu izberite Napredno zavihek.

Ponastavitev privzetih nastavitev Internet Explorerja v sistemu Windows 8 - na zavihku Napredno za internetne možnosti kliknite gumb Ponastavi

Kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - potrdite ponastavitev nastavitev na privzete s klikom na gumb za ponastavitev

S klikom na potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Internet Explorerja na privzete Ponastaviti .

Logotip Google Chrome

Kein Desktop nach Windows 10 Update

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranjevanje poskusov poseganja v podatke na tem računalniku iz 1. brskalnika Google ChromeOdstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Google Chrome:

Odstranjevanje poskusov poseganja v podatke na tem računalniku iz brskalnika Google Chrome 2. korak

Kliknite ikono menija Chrome Ikona menija Google Chrome(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) izberite »Orodja« in kliknite »Razširitve«. Poiščite vse nedavno nameščene sumljive dodatke brskalnika, izberite te vnose in kliknite ikono koša.

Ponastavitev nastavitev Google Chrome 1. korak

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem virusa 'poskus posega v podatke na tem računalniku', ponastavite nastavitve brskalnika Google Chrome. Kliknite Ikona menija Chrome Ponastavitev nastavitev brskalnika Google Chrome 2. korak(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) in izberite Nastavitve . Pomaknite se navzdol na dno zaslona. Kliknite Napredno ... povezava.

3. korak ponastavitve nastavitev brskalnika Google Chrome

Ko se pomaknete na dno zaslona, ​​kliknite Ponastavi (obnovi nastavitve na prvotne privzete vrednosti) .

Mozilla Firefox logotip

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Google Chroma na privzete, tako da kliknete Ponastaviti .

Odstranjevanje poskusov spreminjanja podatkov na tem računalniku iz 1. koraka Mozilla Firefox

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranjevanje poskusov poseganja v podatke na tem računalniku iz 2. koraka programa Mozilla FirefoxOdstranite zlonamerne vtičnike iz Mozilla Firefox:

Dostop do nastavitev (Korak 1 ponastavite Firefox na privzete nastavitve)

Kliknite meni Firefox Dostop do informacij o odpravljanju težav (korak 2 ponastavite Firefox na privzete nastavitve)(v zgornjem desnem kotu glavnega okna) izberite »Dodatki«. V odprtem oknu kliknite »Razširitve« in odstranite vse nedavno nameščene sumljive vtičnike brskalnika.

Klik na gumb Osveži Firefox (Korak 3 ponastavi Firefox na privzete nastavitve)

Neobvezna metoda:

Uporabniki računalnikov, ki imajo težave z odstranjevanjem virusa »poskus poseganja v podatke v tem računalniku«, lahko ponastavijo svoje nastavitve Mozilla Firefox.

Odprite Mozilla Firefox, v zgornjem desnem kotu glavnega okna kliknite Meni Firefox , Potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Firefoxa na privzete (Korak 4 ponastavite na privzete nastavitve Firefoxa)v odprtem meniju kliknite Pomoč.

logotip brskalnika safari

Izberite Informacije o odpravljanju težav .

odstranjevanje adware iz safari korak 1 - dostop do nastavitev

V odprtem oknu kliknite Osvežite Firefox .

odstranjevanje adware iz safari korak 2 - odstranjevanje razširitev

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Mozille Firefox na privzete s klikom na Osvežite Firefox .

ponastavitev safari koraka 1

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

ponastavitev safari koraka 2Odstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Safari:

Logotip Microsoft Edge (Chromium)

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, kliknite Safari meni in izberite Nastavitve ... .

Odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz Microsoft Edge 1. korak

V odprtem oknu kliknite Razširitve , poiščite nedavno nameščeno sumljivo razširitev, jo izberite in kliknite Odstrani .

Neobvezna metoda:

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, in kliknite Safari meni. V spustnem meniju izberite Počisti zgodovino in podatke o spletnih mestih ...

Odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz 2. koraka programa Microsoft Edge

V odprtem oknu izberite vsa zgodovina in kliknite Izbriši zgodovino .

Ikona menija Microsoft Edge (krom)

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

1. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)Odstranite zlonamerne razširitve iz Microsoft Edge:

2. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)

Kliknite ikono menija Edge 3. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)(v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) izberite ' Razširitve '. Poiščite vse nedavno nameščene sumljive dodatke brskalnika in kliknite ' Odstrani 'pod njihovimi imeni.

upadanje namestitve oglasne programske opreme med prenosom vzorca brezplačne programske opreme

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem virusa 'poskus posega v podatke na tem računalniku', ponastavite nastavitve brskalnika Microsoft Edge. Kliknite Ikona menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) in izberite Nastavitve .

V odprtem meniju z nastavitvami izberite Ponastavite nastavitve .

Izberite Obnovite nastavitve na privzete vrednosti . V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Microsoft Edge na privzete s klikom na Ponastaviti .

  • Če to ni pomagalo, upoštevajte te možnosti navodila razlaga, kako ponastaviti brskalnik Microsoft Edge.

Povzetek:

Oglasna programska oprema ali potencialno neželene aplikacije se navadno infiltrirajo v internetne brskalnike z brezplačnimi prenosi programske opreme. Upoštevajte, da je najvarnejši vir za prenos brezplačne programske opreme samo s spletnih strani razvijalcev. Da se izognete namestitvi oglaševalske programske opreme, bodite zelo pozorni pri nalaganju in nameščanju brezplačne programske opreme. Pri nameščanju predhodno prenesenih brezplačnih programov izberite po meri ali napredno možnosti namestitve - ta korak bo razkril morebitne neželene programe, navedene za namestitev, skupaj z izbranim brezplačnim programom.

Pomoč pri odstranitvi:
Če imate med poskusom odstranjevanja virusa 'poskus poseganja podatkov v tem računalniku' iz računalnika težave, prosite za pomoč na našem forumu za podporo zlonamerni programski opremi.

das iphone kann nicht verwendet werden, da es eine neuere version von itunes windows benötigt

Objavite komentar:
Če imate dodatne informacije o 'poskusu poseganja v podatke o tem računalniku' ali njihovi odstranitvi, delite svoje znanje v spodnjem oddelku za komentarje.