AVG Antivirus 2014

AVG Antivirus 2014

Škatla AVG Antivirus 2014

Deluje z: Windows XP (32-bitni) (SP2), Windows Vista (32-bitni in 64-bitni), Windows 7 (32-bitni in 64-bitni), Windows 8 (32-bitni in 64-bitni)Raspberry Pi 3 OS-Optionen

Uradno spletno mesto AVG Anti-virus 2014

AVG je bil ustanovljen leta 1991 in od takrat razvija zanesljive protivirusne rešitve. AVG antivirusom zaupa več kot 172 milijonov uporabnikov po vsem svetu, zato je eden najbolj priljubljenih razvijalcev protivirusnih programov na svetu. Letos septembra je AVG izdal svoj najnovejši protivirusni varnostni paket, 'AVG Anti-Virus 2014'.

Uporabniški vmesnik te nove različice se je malo spremenil, vendar ponuja več novih funkcij. Naslednji članek pregleduje te nove funkcije. Namestitev je preprosta, vendar je treba nekaj napora izbrati, da izberete ustrezne možnosti namestitve. Na primer, Kaspersky Antivirus 2014 za namestitev potrebuje le en klik, medtem ko je namestitev AVG nekoliko bolj vključena. Opazili smo tudi, da je zahtevnejše namestiti ta program v operacijski sistem, ki je že okužen.

Pregled:

Uporabniški vmesnik je zelo podoben različici iz leta 2013, čeprav je intuitiven in preprost, vsebuje nekaj nepomembnih gumbov, kot sta 'Pridružite se nam na Facebooku' in 'Požarni zid' (ta funkcija je na voljo samo v AVG Internet Security 2014). Poleg tega so uporabniki poskusne različice tega protivirusnega programa nenehno opozorjeni na datum poteka licence. Poleg teh motenj je uporabniški vmesnik dobro zasnovan in ponuja jedrnat in razumljiv pregled varnostnega stanja sistema.

Glavno okno programa AVG Antivirus 2014

Prvo pregledovanje računalnika je dolgotrajno. To pa imenujemo 'prvič optimizacijski pregled', po tem začetnem postopku pa se AVG prilagodi uporabniškim operacijskim sistemom, tako da se kasnejši varnostni pregled opravi bistveno hitreje.

AVG Antivirus 2014 prvič optimizacijski pregled

Nove lastnosti:

Izboljšano zaznavanje: baza virusov se nenehno izboljšuje, da je na tekočem z novimi spletnimi grožnjami.

AVG Antivirus 2014 je izboljšal zaznavanje zlonamerne programske opreme

wie funktioniert wein

File Shredder: orodje za trajno brisanje datotek. Ta funkcija je uporabna za uporabnike, ki želijo biti prepričani, da izbrisanih datotek ne bo mogoče obnoviti.

Drobilnik datotek AVG Antivirus 2014

Zasebnost: AVG Antivirus 2014 pomaga zagotoviti varnost osebnih podatkov uporabnikov pri brskanju po internetu. Ta funkcija ščiti uporabnike interneta pred krajo identitete z zagotavljanjem informacij o spletnih mestih, ki zbirajo podatke v zvezi s spletnimi aktivnostmi uporabnikov.

Zaščita identitete AVG Antivirus 2014

So installieren Sie Eclipse-Themes

Možnost prispevanja: obstaja možnost, da prispevate k izboljšanju baze virusov, tako da AVG omogočite zbiranje informacij o določenih datotekah. Te informacije se uporabljajo za izboljšanje zmožnosti zaznavanja zlonamerne programske opreme in AVG-ju omogočajo, da zbere veliko informacij o varnostnih grožnjah. To znanje je učinkovito v boju proti novim okužbam z zlonamerno programsko opremo.

Zaključek:

Protivirusni programi AVG so tradicionalno nekateri izmed najboljših na trgu in tudi AVG Antivirus 2014 ni nobena izjema. Čeprav bi radi videli nekaj izboljšav uporabniškega vmesnika, je na splošno dobra protivirusna programska oprema, ki odlično opravi odkrivanje in odstranjevanje različnih varnostnih groženj.

Uporabniki računalnikov, ki prenašajo AVG Free Antivirus, se morajo zavedati, da je namestitveni program tega programa priložen brezplačnemu dodatku za brskalnik, imenovanem 'orodna vrstica AVG SafeGuard'. To povzroči, da internetni brskalnik (Internet Explorer, Google Chrome in Mozilla Firefox) preusmeri na Mysearch.avg.com. Če ste to potencialno neželeno aplikacijo namestili nenamerno, uporabite ta vodnik za odstranitev za odpravo težav s preusmeritvijo.