Izogibajte se spletnemu mestu torrent 1337x.to

Kako odstraniti 1337x.to Ads - navodila za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

1337x [.] Za preusmeritev navodil za odstranitev

Kaj je 1337x [.] Za spletno mesto?

1337x [.] To je nezaupljivo spletno mesto za izmenjavo med enakovrednimi uporabniki, ki naj bi uporabnikom omogočalo skupno rabo različnih datotek (npr. Programske opreme, zvoka, videa itd.). Vsebina se prenese s pomočjo magnetnih povezav in / ali torrent datotek. Gradivo, objavljeno na takih spletnih mestih, pogosto krši zakone o avtorskih pravicah in se pogosto uporablja za širjenje zlonamerne programske opreme (npr. Prikrite ali priložene običajni vsebini). Upoštevajte, da 1337x [.] Za zaposlovanje lopovskih oglaševalskih omrežij lahko obiskovalce preusmeri na druge nezaupljive in zlonamerne spletne strani. Zato vam odsvetujemo obisk ali uporabo te spletne strani.

1337x [.] Za pojavna preusmeritveSpletna mesta, ki uporabljajo prevarana oglaševalska omrežja, lahko na silo odpirajo in prikazujejo vsiljive oglase, ki preusmerjajo na različna prodajno usmerjena spletna mesta zakonitih, lažnih ali nevarnih izdelkov, pa tudi na nezaupanja vredna, prevarantska, ogrožena, zavajajoča / prevara in zlonamerna spletna mesta. Vsebina, ki jo te spletne strani prikazujejo, promovirajo in ponujajo, lahko znatno ogrozi varnost naprav in uporabnikov. Poleg tega lahko vsiljivi oglasi ob kliku izvajajo skripte, namenjene prenosu in namestitvi prevarantske programske opreme brez dovoljenja uporabnikov. PUA-ji (potencialno neželene aplikacije) so odličen primer vsebine, ki je na ta način vdrla v sisteme. Te aplikacije imajo različne zmogljivosti in lahko povzročijo vrsto resnih težav. Nekateri PUA-ji lahko na silo odprejo različne škodljive spletne strani. Neželene aplikacije oglaševalskega tipa lahko prikazujejo tudi vsiljive oglase z enakimi zmožnostmi in s tem povezanimi tveganji. Druga vrsta, imenovana ugrabitelji brskalnikov, lahko spreminja brskalnike, omejuje / zavrača dostop do nastavitev in promovira lažne iskalnike. Ne glede na njihovo vrsto lahko večina PUA sledi podatkom. Spremljajo dejavnost brskanja (obiskani URL-ji, ogledane strani, vnesene iskalne poizvedbe itd.) In zbirajo iz njih pridobljene osebne podatke (naslovi IP, geolokacije in druge podrobnosti, ki običajno vsebujejo osebne podatke). Verjetno bodo zbrani podatki posredovani tretjim osebam (potencialno kiber kriminalcem), ki jih želijo zlorabiti zaradi dobička. Če povzamemo, prisotnost PUA v sistemih lahko povzroči različno infiltracijo in okužbe, povzroči finančno izgubo, resne težave z zasebnostjo in celo krajo identitete. Za zagotovitev celovitosti naprave in varnosti uporabnika svetujemo, da takoj odstranite vse sumljive programe in razširitve / vtičnike brskalnika.

Povzetek grožnje:
Ime 1337x.za pojavno okno
Vrsta grožnje Potisna obvestila, neželeni oglasi, pojavni oglasi.
Vročanje naslova IP 104.31.89.65
Simptomi Ogled oglasov, ki ne izvirajo s spletnih mest, ki jih brskate. Vsiljivi pojavni oglasi. Zmanjšana hitrost brskanja po internetu.
Metode distribucije Zavajajoči pojavni oglasi, potencialno neželeni programi (oglaševalska programska oprema).
Škoda Zmanjšana zmogljivost računalnika, sledenje brskalnikom - težave z zasebnostjo, morebitne dodatne okužbe z zlonamerno programsko opremo.
Odstranjevanje zlonamerne programske opreme (Windows)

Če želite odpraviti morebitne okužbe z zlonamerno programsko opremo, preglejte računalnik z zakonito protivirusno programsko opremo. Naši raziskovalci varnosti priporočajo uporabo programske opreme Malwarebytes.
▼ Prenesite malwarebytes
Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Uporaba prevarantskih oglaševalskih omrežij je pogosta tehnika zaslužka. Convertisseur-youtube-mp3.net , thepiratebay.org , Ime mačke , in Mycouchtuner je le nekaj primerov spletnih mest, ki uporabljajo prevarana oglaševalska omrežja. Zaradi zgoraj omenjenih tveganj, ki jih predstavljajo te spletne strani, se vam svetujemo, da se jim izognete. Poleg tega, ker je takšnih strani na internetu na tisoče, bodite previdni pri brskanju.

Kako se je adware namestil v moj računalnik?

Nekateri PUA imajo 'uradne' promocijske spletne strani, s katerih jih je mogoče prenesti. Ta spletna mesta pogosto promovirajo zavajajoča spletna mesta, vendar se PUA pogosto prenašajo / namestijo skupaj z drugimi programi. Ta zavajajoča tržna metoda predpakiranja običajne programske opreme z neželenimi ali zlonamernimi dodatki se imenuje »združevanje«. S hitenjem po postopkih prenosa / namestitve (npr. Hitri izrazi, preskakovanje korakov in odsekov, uporaba vnaprej nastavljenih možnosti itd.) Mnogi uporabniki tvegajo, da nenamerno dovolijo vključeno vsebino v svoje naprave. Ko enkrat kliknete, lahko vsiljivi oglasi izvajajo skripte za prikrito nalaganje / namestitev PUA-jev.

Kako se izogniti namestitvi potencialno neželenih aplikacij

Vse izdelke je treba raziskati pred prenosom / namestitvijo ali nakupom. Uporabljajte samo uradne in preverjene kanale za prenos. Zaupanja vredne metode, kot so neuradna in brezplačna spletna mesta za gostovanje datotek, omrežja za skupno rabo P2P (BitTorrent, Gnutella, eMule itd.), In drugi prenosniki drugih ponudnikov lahko ponujajo združene vsebine. Pri prenosu / namestitvi preberite pogoje, raziščite vse razpoložljive možnosti, uporabite nastavitve »Po meri / Napredno« in onemogočite dodatne aplikacije, orodja, funkcije itd. Vsiljivi oglasi se običajno zdijo legitimni in neškodljivi, vendar lahko preusmerijo na dvomljive spletne strani (npr. Igre na srečo, pornografija, zmenki za odrasle in druge). Če naletite na tovrstne oglase / preusmeritve, preglejte sistem in brez odlašanja odstranite vse dvomljive programe in razširitve / vtičnike brskalnika. Če je vaš računalnik že okužen z lopovskimi aplikacijami, priporočamo, da zaženete pregled z Malwarebytes za Windows da jih samodejno odpravi.

Videz 1337x [.] Za preusmerjanje uporabnikov na različna spletna mesta (GIF):

Primer 1:

1337x [.] Do različice videza (GIF)

2. primer:

1337x [.] Do različice videza 2 (GIF)

3. primer:

1337x [.] Do različice videza 3 (GIF)

Primer 4:

1337x [.] Do različice videza 4 (GIF)

POMEMBNO! To zavajajoče spletno mesto zahteva omogočanje obvestil v spletnem brskalniku.

Zato pred začetkom izvedite naslednje korake:

Google Chrome (osebni računalnik):

 • V desnem zgornjem kotu zaslona kliknite gumb Meni (tri pike)
 • Izberite ' Nastavitve ', se pomaknite navzdol do dna in kliknite' Napredno '
 • Pomaknite se navzdol do Zasebnost in varnost 'razdelek, izberite' Nastavitve vsebine ' in potem ' Obvestila '
 • Kliknite tri pike na desni strani vsakega sumljivega URL-ja in kliknite ' Blokiraj 'ali' Odstrani '(če kliknete' Odstrani 'in še enkrat obiščite zlonamerno spletno mesto, bo zahtevalo, da znova omogoči obvestila)

Onemogoči pojavna okna

Google Chrome (Android):

 • V desnem zgornjem kotu zaslona kliknite gumb Meni (tri pike) in kliknite ' Nastavitve '
 • Pomaknite se navzdol, kliknite na ' Nastavitve spletnega mesta ' in potem ' Obvestila '
 • V odprtem oknu poiščite vse sumljive URL-je in jih kliknite enega za drugim
 • Izberite ' Obvestila 'v' Dovoljenja 'razdelek in preklopni gumb nastavite na' IZKLOPLJENO '

Onemogoči pojavna okna

Mozilla Firefox:

 • V desnem zgornjem kotu zaslona kliknite gumb Meni (tri vrstice)
 • Izberite ' Opcije 'in kliknite na' Zasebnost in varnost 'v orodni vrstici na levi strani zaslona
 • Pomaknite se navzdol do Dovoljenja 'in kliknite' Nastavitve 'gumb poleg' Obvestila '
 • V odprtem oknu poiščite vse sumljive URL-je, kliknite spustni meni in izberite ' Blokiraj '

Onemogoči pojavna okna

Internet Explorer:

 • Kliknite gumb Gear v desnem zgornjem kotu okna IE
 • Izberite ' Internetne možnosti '
 • Izberite Zasebnost 'jeziček in kliknite' Nastavitve ' Spodaj ' Blokator pojavnih oken 'odsek
 • Izberite sumljive URL-je pod in jih odstranite enega za drugim s klikom na ' Odstrani '

Onemogoči pojavna okna

Microsoft Edge:

 • Kliknite gumb menija (tri pike) v desnem zgornjem kotu okna Edge
 • Pomaknite se navzdol, poiščite in kliknite ' Nastavitve '
 • Ponovno se pomaknite navzdol in kliknite ' Oglejte si napredne nastavitve '
 • Kliknite ' Upravljaj ' Spodaj ' Dovoljenja za spletno mesto '
 • Kliknite stikalo pod vsakim sumljivim spletnim mestom

Onemogoči pojavna okna

Safari (Mac):

 • Kliknite ' Safari 'v zgornjem levem kotu zaslona in izberite' Nastavitve ... '
 • Izberite Spletne strani 'zavihek in nato izberite' Obvestila 'odsek na levem podoknu
 • Preverite sumljive URL-je in uporabite Zanikati 'možnost za vsakega

Onemogoči pojavna okna

Takojšnje samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme: Ročno odstranjevanje groženj je lahko dolgotrajen in zapleten postopek, ki zahteva napredno računalniško znanje. Malwarebytes je profesionalno orodje za samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme, ki je priporočljivo, da se znebite zlonamerne programske opreme. Prenesite ga s klikom na spodnji gumb:
▼ PRENESI Malwarebytes S prenosom katere koli programske opreme, navedene na tem spletnem mestu, se strinjate z našo Politika zasebnosti in Pogoji uporabe . Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Hitri meni:

Odstranjevanje oglaševalske programske opreme:

Uporabniki sistema Windows 7:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 7

Kliknite Začni (Logotip sistema Windows v spodnjem levem kotu namizja), izberite Nadzorna plošča . Poiščite Programi in kliknite Odstranite program .

Uporabniki sistema Windows XP:

Dostop do programa za dodajanje ali odstranjevanje v sistemu Windows XP

Kliknite Začni , izberite Nastavitve in kliknite Nadzorna plošča . Poiščite in kliknite Dodajanje ali odstranjevanje programov .

Uporabniki sistemov Windows 10 in Windows 8:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 8

Z desno miškino tipko kliknite spodnji levi kot zaslona, ​​v meniju za hitri dostop izberite Nadzorna plošča . V odprtem oknu izberite Programi in lastnosti .

Uporabniki Mac OSX:

Odstrani aplikacijo v OSX (Mac)

Kliknite Finder , na odprtem zaslonu izberite Aplikacije . Povlecite aplikacijo iz Aplikacije mapo v Smeti (ki se nahaja v priklopni postaji), nato z desno miškino tipko kliknite ikono smetnjaka in izberite Izprazni koš .

1337x [.] Za odstranitev oglaševalske programske opreme prek nadzorne plošče

Linux-Download-Datei von URL

V oknu za odstranitev programov poiščite morebitne neželene programe, izberite te vnose in kliknite ' Odstrani 'ali' Odstrani '.

Po odstranitvi potencialno neželene aplikacije, ki povzroči, da 1337x [.] Preusmeri, v računalniku preglejte morebitne preostale neželene komponente ali morebitne okužbe z zlonamerno programsko opremo. Če želite optično prebrati računalnik, uporabite priporočena programska oprema za odstranjevanje zlonamerne programske opreme.

▼ PRENESI odstranjevalec za
okužbe z zlonamerno programsko opremo

Malwarebytes preveri, ali je računalnik okužen z zlonamerno programsko opremo. Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Odstranite oglaševalsko programsko opremo iz internetnih brskalnikov:

Video, ki prikazuje odstranitev potencialno neželenih dodatkov za brskalnik:

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Logotip Internet ExplorerjaOdstranite zlonamerne dodatke iz Internet Explorerja:

Odstranjevanje 1337x [.] Iz oglasov iz 1. koraka Internet Explorerja

Kliknite ikono zobnika Odstranjevanje 1337x [.] Iz oglasov iz 2. koraka Internet Explorerja(v zgornjem desnem kotu Internet Explorerja) izberite »Upravljanje dodatkov«. Poiščite nedavno nameščene sumljive razširitve brskalnika, izberite te vnose in kliknite »Odstrani«.

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows XP

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem pojavnega okna 1337x.to, ponastavite nastavitve Internet Explorerja na privzete.

Uporabniki sistema Windows XP: Kliknite Začni , kliknite Teči , v odprtem oknu inetcpl.cpl V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 7

Uporabniki sistemov Windows Vista in Windows 7: Kliknite logotip sistema Windows v polju za začetek iskanja inetcpl.cpl in kliknite enter. V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - dostop

Uporabniki sistema Windows 8: Odprite Internet Explorer in kliknite orodja ikono. Izberite Internetne možnosti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - zavihek Napredno za internetne možnosti

V odprtem oknu izberite Napredno zavihek.

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - na zavihku Napredno za internetne možnosti kliknite gumb Ponastavi

Kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - potrdite ponastavitev nastavitev na privzete s klikom na gumb za ponastavitev

S klikom na potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Internet Explorerja na privzete Ponastaviti .

Logotip Google Chrome

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranjevanje 1337x [.] Za oglase iz brskalnika Google Chrome 1. korakOdstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Google Chrome:

Odstranjevanje 1337x [.] Za oglase iz brskalnika Google Chrome, 2. korak

Kliknite ikono menija Chrome Ikona menija Google Chrome(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) izberite »Več orodij« in kliknite »Razširitve«. Poiščite vse nedavno nameščene sumljive dodatke brskalnika in jih odstranite.

1. korak ponastavitve nastavitev brskalnika Google Chrome

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem pojavnega okna 1337x.to, ponastavite nastavitve brskalnika Google Chrome. Kliknite Ikona menija Chrome Ponastavitev nastavitev brskalnika Google Chrome 2. korak(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) in izberite Nastavitve . Pomaknite se navzdol na dno zaslona. Kliknite Napredno ... povezava.

3. korak ponastavitve nastavitev Google Chrome

Ko se pomaknete na dno zaslona, ​​kliknite Ponastavi (obnovi nastavitve na prvotne privzete vrednosti) .

Logotip Mozilla Firefox

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Google Chrome na privzete, tako da kliknete Ponastaviti .

Odstranjevanje 1337x [.] Iz oglasov iz 1. koraka Mozilla Firefox

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranjevanje 1337x [.] Iz oglasov iz 2. koraka Mozille FirefoxOdstranite zlonamerne vtičnike iz Mozilla Firefox:

Dostop do nastavitev (Korak 1 ponastavite Firefox na privzete nastavitve)

Kliknite meni Firefox Dostop do informacij o odpravljanju težav (2. korak ponastavite Firefox na privzete nastavitve)(v zgornjem desnem kotu glavnega okna) izberite »Dodatki«. V odprtem oknu kliknite »Razširitve« in odstranite vse nedavno nameščene sumljive vtičnike brskalnika.

Klik na gumb Osveži Firefox (Korak 3 ponastavi Firefox na privzete nastavitve)

Neobvezna metoda:

Uporabniki računalnikov, ki imajo težave s 1337x.to pojavnim odstranjevanjem, lahko ponastavijo svoje nastavitve Mozilla Firefox.

Odprite Mozilla Firefox, v zgornjem desnem kotu glavnega okna kliknite Meni Firefox , Potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Firefoxa na privzete (Korak 4 ponastavite na privzete nastavitve Firefoxa)v odprtem meniju kliknite Pomoč.

logotip brskalnika safari

Izberite Informacije o odpravljanju težav .

odstranjevanje adware iz safari korak 1 - dostop do nastavitev

V odprtem oknu kliknite Osvežite Firefox .

odstranjevanje adware iz safari korak 2 - odstranjevanje razširitev

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Mozille Firefox na privzete s klikom na Osvežite Firefox .

ponastavitev safari koraka 1

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

ponastavitev safari koraka 2Odstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Safari:

Logotip Microsoft Edge (Chromium)

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, kliknite Safari meni in izberite Nastavitve ... .

wie man eine deb-Datei installiert

Odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz Microsoft Edge 1. korak

V odprtem oknu kliknite Razširitve , poiščite nedavno nameščeno sumljivo razširitev, jo izberite in kliknite Odstrani .

Neobvezna metoda:

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, in kliknite Safari meni. V spustnem meniju izberite Počisti zgodovino in podatke o spletnih mestih ...

Odstranjevanje oglasne programske opreme iz 2. koraka programa Microsoft Edge

V odprtem oknu izberite vso zgodovino in kliknite Izbriši zgodovino .

Ikona menija Microsoft Edge (krom)

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

1. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)Odstranite zlonamerne razširitve iz Microsoft Edge:

2. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)

Kliknite ikono menija Edge 3. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)(v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) izberite ' Razširitve '. Poiščite vse nedavno nameščene sumljive dodatke brskalnika in kliknite ' Odstrani 'pod njihovimi imeni.

upadanje namestitve oglasne programske opreme med prenosom vzorca brezplačne programske opreme

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem pojavnega okna 1337x.to, ponastavite nastavitve brskalnika Microsoft Edge. Kliknite Ikona menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) in izberite Nastavitve .

V odprtem meniju z nastavitvami izberite Ponastavite nastavitve .

Izberite Obnovite nastavitve na privzete vrednosti . V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Microsoft Edge na privzete s klikom na Ponastaviti .

 • Če to ni pomagalo, upoštevajte te možnosti navodila razlaga, kako ponastaviti brskalnik Microsoft Edge.

Povzetek:

Oglasna programska oprema ali potencialno neželene aplikacije se navadno infiltrirajo v internetne brskalnike z brezplačnimi prenosi programske opreme. Upoštevajte, da je najvarnejši vir za prenos brezplačne programske opreme samo s spletnih strani razvijalcev. Da se izognete namestitvi oglaševalske programske opreme, bodite zelo pozorni pri nalaganju in nameščanju brezplačne programske opreme. Pri nameščanju predhodno prenesenih brezplačnih programov izberite po meri ali napredno možnosti namestitve - ta korak bo razkril morebitne neželene programe, navedene za namestitev, skupaj z izbranim brezplačnim programom.

Pomoč pri odstranitvi:
Če imate med poskusom odstranitve pojavnega okna 1337x.to težave iz računalnika, prosite za pomoč na našem forumu za podporo zlonamerni programski opremi.

Objavite komentar:
Če imate dodatne informacije o pojavnem oknu 1337x.to ali njihovo odstranitev, delite svoje znanje v spodnjem oddelku za komentarje.