Izogibajte se prevaram s strani 'Dragi uporabnik [ime ponudnika internetnih storitev], čestitamo!'

Kako odstraniti dragi uporabnik [ISP name], čestitamo! POP-UP prevara - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljen)

'Dragi uporabnik [ime ponudnika internetnih storitev], čestitamo!' navodila za odstranitev

Kaj je 'Dragi uporabnik [ISP ime], čestitamo!'?

'Dragi uporabnik [ime ponudnika internetnih storitev], čestitamo!' je prevara na zavajajočih spletnih mestih. Ta shema je zasnovana tako, da uporabnike prepriča, da so osvojili nagrado. Da pa jih prejmejo, morajo zagotoviti osebne podatke in plačati določene pristojbine. Ta prevara se nadaljuje z uporabo ponudnikov internetnih storitev (ISP) obiskovalcev, kar pomaga pri videzu legitimnosti. Poleg tega, 'Dragi uporabnik [ISP ime], čestitamo!' je običajno prikazan v jeziku, ki je povezan z geolokacijami obiskovalcev. Ta prevara je bila opažena pri francoskih (Bouygues Telecom ISP), čilskih (VTR ISP), Hongkongih (Netvigator ISP), italijanskih (Fastweb ISP), Južnoafriških (Telkom ISP) in številnih drugih regijah / ISP. Večina uporabnikov nenamerno vstopi na zavajajoča / prevarantska spletna mesta, saj jih vsiljivi oglasi ali potencialno neželene aplikacije (PUA) preusmerijo v njihove naprave.

Spoštovani uporabnik [ISP ime], čestitamo! prevara (začetno pojavno okno)Obiskovalci spletnega mesta, ki promovira 'Spoštovani uporabnik [ime ponudnika internetnih storitev], čestitamo!' prevara najprej poglejte pojavno okno. Izraz se lahko v nekaterih različicah te sheme razlikuje, v bistvu pa čestita uporabnikom določenega ponudnika internetnih storitev, ker so bili izbrani kot potencialni dobitniki nagrad. V večini različic prevare so možne nagrade pametni telefoni Samsung Galaxy S10 ali Apple iPhone X. Na strani v ozadju se obiskovalci zahvaljujejo za uporabo ponudnika internetnih storitev in jih vabijo k hitri raziskavi. Če uporabniki odgovorijo na anketo z več izbirami, lahko prejmejo zgoraj omenjene nagrade. Predstavljeno je tudi odštevanje, ki prikazuje, koliko časa ostane za osvojitev lažnih daril. Po končani anketi se prikaže še ena spletna stran, ki uporabnikom čestita za nagrado. Omenja, da Apple iPhone X že ni na zalogi, a so osvojili napravo Samsung. 'Dragi uporabnik [ime ponudnika internetnih storitev], čestitamo!' nato prikaže novo pojavno okno z navedbo, da je ponudnik ISP rezerviral nagrado, in navede pogoje za to darilo. 'Pogoji' so navodila. Najprej morajo uporabniki na naslednji spletni strani navesti svoje podatke o pošiljanju in kontaktne podatke. Drugič, plačati morajo poštnino, ki v večini različic znaša 1 USD ali enakovredno. Besedilo, predstavljeno v tem oknu, se konča z izjavo, da bo po prvih korakih nagrada poslana v dveh delovnih dneh. Če pritisnete katero koli od možnosti privolitve (npr. Gumb »V redu«), uporabnike preusmerite na drugo spletno mesto. Na tej strani morajo uporabniki vnesti svoje osebne podatke in plačati stroške pošiljanja. Upoštevajte, da zaupanje 'Dragi uporabnik [ISP ime], čestitamo!' ali podobne prevare ne bodo privedle do nagrad. Izkusili boste finančno izgubo in morda težave z zasebnostjo.

Preusmeritve na zavajajoče / prevarantske spletne strani običajno ustvarijo vsiljivi oglasi ali PUA-ji. Neželene aplikacije lahko na silo odprejo najrazličnejša prevara, prevarantska, ogrožena in celo zlonamerna spletna mesta, lahko pa imajo tudi druge zmogljivosti. PUA-ji lahko prikazujejo vsiljive oglase (pojavna okna, pasice, ankete, kuponi itd.), Ki bistveno zmanjšajo izkušnjo brskanja, povzročijo preusmeritve na škodljive strani in prikrito naložijo / namestijo neželeno vsebino. Druge vrste PUA lahko spreminjajo brskalnike, omejujejo / zavračajo dostop do nastavitev in promovirajo lažne iskalnike. Večina neželenih aplikacij lahko sledi podatkom, ne glede na druge specifikacije. Beležijo dejavnost brskanja (zgodovine brskanja in iskalnikov) in iz njih pridobljene osebne podatke (naslovi IP, geolokacije in druge podrobnosti). Te zasebne podatke lahko nato delite s tretjimi osebami (potencialno kiber kriminalci), ki si želijo zaslužiti z zlorabo. Če povzamemo, čeprav so PUA navadno legitimni, lahko povzročijo različno infiltracijo v sistem in okužbe, povzročijo resne težave z zasebnostjo, finančno izgubo in celo krajo identitete. Da zagotovite varnost naprave / uporabnika, takoj po odkritju odstranite vse dvomljive programe in razširitve / vtičnike brskalnika.

Povzetek grožnje:
Ime možne okužbe z zlonamerno programsko opremo
Vrsta grožnje Lažno predstavljanje, prevara, socialni inženiring, goljufije.
Ponarejena trditev Prevara trdi, da so obiskovalci osvojili nagrado.
Sorodne domene estabteam.club, meanfullead.club, easyeveryday.com, guesstimateds.com, goodfortuneall.com, thegreatermeaning.com, getexpecations.com, luckyconfident.com, surveysettlement.com
Vročanje naslova IP 13.249.134.127 (tako estabteam.club kot tudi smiselnolead.club)
Simptomi Lažna sporočila o napakah, lažna sistemska opozorila, pojavne napake, ponarejeno računalniško skeniranje.
Metode distribucije Ogrožena spletna mesta, prevarantski spletni pojavni oglasi, potencialno neželene aplikacije.
Škoda Izguba občutljivih zasebnih podatkov, denarna izguba, kraja identitete, možne okužbe z zlonamerno programsko opremo.
Odstranjevanje zlonamerne programske opreme (Windows)

Če želite odpraviti morebitne okužbe z zlonamerno programsko opremo, preglejte računalnik z zakonito protivirusno programsko opremo. Naši raziskovalci varnosti priporočajo uporabo programske opreme Malwarebytes.
▼ Prenesite malwarebytes
Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

' NAGRADNA E-POŠTA ',' POSEBNA NAGRADA NAŠIH SPONZORJEV 'in' Mednarodna promocija poštnih storitev 'je nekaj primerov drugih prevar. Za spodbujanje teh shem se običajno uporabljajo taktike socialnega inženiringa in strašenja. Zavajajoča spletna mesta pogosto trdijo, da so obiskovalci osvojili 'neverjetne nagrade', ponujajo 'neverjetne' ponudbe, trdijo, da je naprava okužena in / ali je del bistvene programske opreme zastarel / manjka itd. Namen je spodbuditi uporabnike k izvajanju variopusnih dejanj , s temeljnim ciljem ustvariti prihodek na njihove stroške. Prevare so lahko zasnovane tako, da uporabnike prevarajo pri opravljanju denarnih transakcij (npr. Plačilo za „opravljene storitve“, različne pristojbine itd.), Razkrivanje osebnih podatkov, prenos / namestitev / nakup nezaupljive ali zlonamerne vsebine itd.

Kako so se v moj računalnik namestile potencialno neželene aplikacije?

PUA lahko prenesete / namestite skupaj z drugimi programi. 'Združevanje' je izraz, ki se uporablja za opis te zavajajoče marketinške tehnike pakiranja običajne vsebine z neželeno ali zlonamerno programsko opremo. Hitri postopki prenosa / namestitve (npr. Preskakovanje korakov in odsekov itd.) Ogrožajo naprave s potencialno infiltracijo in okužbami. Izbrane aplikacije te vrste imajo 'uradne' spletne strani za prenos. Ko jih kliknete, lahko vsiljivi oglasi izvajajo skripte za prenos / namestitev PUA-jev brez dovoljenja uporabnikov.

Kako se izogniti namestitvi potencialno neželenih aplikacij

Pred prenosom / namestitvijo raziščite vse izdelke (aplikacije, razširitve brskalnika / vtičniki, orodja itd.). Uporabljajte samo uradne in preverjene kanale za prenos. Nezaupljivi viri, kot so omrežja za izmenjavo med enakovrednimi uporabniki, spletna mesta za brezplačno gostovanje datotek in drugi prenosniki tretjih oseb, lahko za prenos ponudijo zavajajočo in / ali priloženo programsko opremo. Pri prenosu / namestitvi svetujemo, da preberete pogoje, raziščete vse razpoložljive možnosti, uporabite nastavitve »Po meri / Napredno« in onemogočite dodatne vsebine. Vsiljivi oglasi se navadno zdijo običajni in neškodljivi, lahko pa jih preusmerijo na prevarantske strani (npr. Igre na srečo, pornografija, zmenki za odrasle itd.). Če naletite na te oglase / preusmeritve, preglejte sistem in takoj odstranite vse sumljive programe in / ali razširitve / vtičnike brskalnika. Če je vaš računalnik že okužen s PUA-ji, priporočamo, da zaženete pregled z Malwarebytes za Windows da jih samodejno odpravi.

Besedilo je predstavljeno v besedilu 'Dragi uporabnik [ISP ime], čestitamo!' začetno pojavno okno:

Torek, 7. januarja 2020

Dragi uporabnik Netvigatorja,

Čestitamo! Ste eden izmed 100 uporabnikov, ki smo jih izbrali za priložnost, da osvojite Samsung Galaxy S10 ali Apple iPhone X.

Posnetek zaslona strani v ozadju:

Spoštovani uporabnik [ISP ime], čestitamo! stran v ozadju

Besedilo, predstavljeno na tej strani:

Program nagrajevanja strank Netvigator
Čestitamo!
7. januarja 2020
Zahvaljujemo se vam za dolgo uporabo storitev Netvigatorja!

Vsak torek naključno izberemo več uporabnikov za kratko anketo. V zameno jim nudimo priložnost, da od sponzorjev prejmejo dragoceno darilo. Ta raziskava nam omogoča boljše razumevanje uporabnikov in izboljšanje naših izdelkov. Ne bo trajalo več kot 30 sekund vašega časa.

Zmagate lahko novi Samsung Galaxy S10 ali Apple iPhone X. Če želite prejeti darilo, morate odgovoriti na naslednjih 8 vprašanj.

Ne pozabite: to povabilo je prejelo 100 naključno izbranih uporabnikov. Število daril je omejeno.
Na voljo imate 3 minute in 49 sekund, da odgovorite na naslednja vprašanja, preden darilo damo drugemu srečnemu uporabniku! Vso srečo!

Posnetek zaslona strani, prikazan po odgovoru na vsa vprašanja:

Spoštovani uporabnik [ISP ime], čestitamo! drugi strani

Besedilo, predstavljeno na tej strani:

Čestitamo! 100%
Odgovorili ste na vsa vprašanja (8/8)
Z vašega naslova IP niso bile predložene nobene ponovljene poizvedbe.
Danes lahko zahtevate 1 darilo.
Prejmite darilo zdaj:

Samsung Galaxy S10
Vaša cena: 1 USD (stroški pošiljanja DHL)
Preostala količina: 3 enote
Vzemi

Himbeer-Pi 3 b+ os

iPhone X
Vaša cena: 1 USD (stroški pošiljanja DHL)
Preostala količina: 0 enot

Posnetek zaslona pojavnega okna, ki se prikaže po izbiri nagrade:

Spoštovani uporabnik [ISP ime], čestitamo! pojavno okno druge strani

Besedilo, predstavljeno v tem pojavnem oknu:

Program nagrajevanja strank Netvigator
Vaš Samsung Galaxy S10 je rezerviral Netvigator!

Pogoji:
1. Na naslednji strani izpolnite poštnino in kontaktne podatke
2. Za dostavo darila plačajte samo 1 USD
3. Vaš Samsung Galaxy S10 bo z DHL-om poslan v dveh delovnih dneh.

Posnetek zaslona spletnega mesta za zagotavljanje podrobnosti pošiljanja in plačilo 'pristojbin za pošiljanje':

Spoštovani uporabnik [ISP ime], čestitamo! preusmerite na spletno mesto za plačilo lažnih stroškov pošiljanja

Nastop 'Spoštovani uporabnik [ISP ime], čestitamo!' prevara, usmerjena na uporabnike čilskega ponudnika internetnih storitev VTR (GIF):

Spoštovani uporabnik [ISP ime], čestitamo! VTR Čile

Nastop 'Spoštovani uporabnik [ISP ime], čestitamo!' prevara, usmerjena na uporabnike francoskega ponudnika internetnih storitev Bouygues Telecom (GIF):

Spoštovani uporabnik [ISP ime], čestitamo! France Bouygues Telecom

Nastop 'Spoštovani uporabnik [ISP ime], čestitamo!' prevara, usmerjena na uporabnike hongkonškega ponudnika internetnih storitev Netvigator (GIF):

Spoštovani uporabnik [ISP ime], čestitamo! Hongkong Netvigator

Nastop 'Spoštovani uporabnik [ISP ime], čestitamo!' prevara, usmerjena na uporabnike italijanskega ponudnika internetnih storitev Fastweb (GIF):

Spoštovani uporabnik [ISP ime], čestitamo! Italija Fastweb

Nastop 'Spoštovani uporabnik [ISP ime], čestitamo!' prevara, usmerjena na uporabnike južnoafriškega ponudnika internetnih storitev Telkom (GIF):

Spoštovani uporabnik [ISP ime], čestitamo! Južna Afrika Telkom

Drugi primeri 'Dragi uporabnik [ISP ime], čestitamo!' pojavna prevara:

Spoštovani uporabnik [ISP ime], čestitamo! pojavna prevara 2020-05-28 (vzorec 1) Spoštovani uporabnik [ISP ime], čestitamo! pojavna prevara 2020-05-28 (vzorec 2) Spoštovani uporabnik [ISP ime], čestitamo! pojavna prevara 2020-05-28 (vzorec 3) Spoštovani uporabnik [ISP ime], čestitamo! pojavna prevara 2020-05-28 (vzorec 4) Spoštovani uporabnik [ISP ime], čestitamo! pojavna prevara 2020-05-28 (vzorec 5) Spoštovani uporabnik [ISP ime], čestitamo! pojavna prevara 2020-05-28 (vzorec 6) Spoštovani uporabnik [ISP ime], čestitamo! pojavna prevara 2020-05-28 (vzorec 7) Spoštovani uporabnik [ISP ime], čestitamo! pojavna prevara 2020-05-28 (vzorec 8) Spoštovani uporabnik [ISP ime], čestitamo! pojavna prevara 2020-05-28 (vzorec 9) Spoštovani uporabnik [ISP ime], čestitamo! pojavna prevara 2020-05-28 (vzorec 10) Spoštovani uporabnik [ISP ime], čestitamo! pojavna prevara 2020-05-28 (vzorec 11) Spoštovani uporabnik [ISP ime], čestitamo! pojavna prevara 2020-05-28 (vzorec 12) Spoštovani uporabnik [ISP ime], čestitamo! pojavna prevara 2020-05-28 (vzorec 13) Spoštovani uporabnik [ISP ime], čestitamo! pojavna prevara 2020-05-28 (vzorec 14) Spoštovani uporabnik [ISP ime], čestitamo! pojavna prevara 2020-05-28 (vzorec 15) Spoštovani uporabnik [ISP ime], čestitamo! pojavna prevara 2020-05-28 (vzorec 16) Spoštovani uporabnik [ISP ime], čestitamo! pojavna prevara 2020-05-28 (vzorec 17)

Takojšnje samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme: Ročno odstranjevanje groženj je lahko dolgotrajen in zapleten postopek, ki zahteva napredno računalniško znanje. Malwarebytes je profesionalno orodje za samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme, ki je priporočljivo, da se znebite zlonamerne programske opreme. Prenesite ga s klikom na spodnji gumb:
▼ PRENESI Malwarebytes S prenosom katere koli programske opreme, navedene na tem spletnem mestu, se strinjate z našo Politika zasebnosti in Pogoji uporabe . Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Hitri meni:

Odstranitev potencialno neželenih aplikacij:

Uporabniki sistema Windows 7:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 7

Kliknite Začni (Logotip sistema Windows v spodnjem levem kotu namizja), izberite Nadzorna plošča . Poiščite Programi in kliknite Odstranite program .

Uporabniki sistema Windows XP:

nw-2-5 Netflix-Fehler

Dostop do programa za dodajanje ali odstranjevanje v sistemu Windows XP

Kliknite Začni , izberite Nastavitve in kliknite Nadzorna plošča . Poiščite in kliknite Dodajanje ali odstranjevanje programov .

Uporabniki sistemov Windows 10 in Windows 8:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 8

Z desno miškino tipko kliknite spodnji levi kot zaslona, ​​v meniju za hitri dostop izberite Nadzorna plošča . V odprtem oknu izberite Programi in lastnosti .

Uporabniki Mac OSX:

Odstrani aplikacijo v OSX (Mac)

Kliknite Finder , na odprtem zaslonu izberite Aplikacije . Povlecite aplikacijo iz Aplikacije mapo v Smeti (ki se nahaja v priklopni postaji), nato z desno miškino tipko kliknite ikono smetnjaka in izberite Izprazni koš .

PUA odstranite prek nadzorne plošče

V oknu za odstranitev programov poiščite sumljive / nedavno nameščene programe, izberite te vnose in kliknite ' Odstrani 'ali' Odstrani '.

Po odstranitvi potencialno neželene aplikacije v računalniku poiščite morebitne preostale neželene komponente ali morebitne okužbe z zlonamerno programsko opremo. Če želite optično prebrati računalnik, uporabite priporočena programska oprema za odstranjevanje zlonamerne programske opreme.

▼ PRENESI odstranjevalec za
okužbe z zlonamerno programsko opremo

Malwarebytes preveri, ali je računalnik okužen z zlonamerno programsko opremo. Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Odstranite lopovske razširitve iz internetnih brskalnikov:

Video, ki prikazuje odstranitev potencialno neželenih dodatkov za brskalnik:

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Logotip Internet ExplorerjaOdstranite zlonamerne dodatke iz Internet Explorerja:

Odstranjevanje lopov s končnicami iz 1. koraka Internet Explorerja

Kliknite ikono zobnika Odstranjevanje prevarantskih razširitev iz 2. koraka Internet Explorerja(v zgornjem desnem kotu Internet Explorerja) izberite »Upravljanje dodatkov«. Poiščite nedavno nameščene sumljive razširitve brskalnika, izberite te vnose in kliknite »Odstrani«.

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows XP

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem možnih okužb zlonamerne programske opreme, ponastavite nastavitve Internet Explorerja na privzete.

Uporabniki sistema Windows XP: Kliknite Začni , kliknite Teči , v odprtem oknu inetcpl.cpl V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 7

Uporabniki sistemov Windows Vista in Windows 7: Kliknite logotip sistema Windows v polju za začetek iskanja inetcpl.cpl in kliknite enter. V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - dostop

diese Funktion ist derzeit nicht verfügbar. Bitte versuchen Sie es später erneut.

Uporabniki sistema Windows 8: Odprite Internet Explorer in kliknite orodja ikono. Izberite Internetne možnosti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - zavihek Napredno za internetne možnosti

V odprtem oknu izberite Napredno zavihek.

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - na zavihku Napredno za internetne možnosti kliknite gumb Ponastavi

Kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - potrdite ponastavitev nastavitev na privzete s klikom na gumb za ponastavitev

S klikom na potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Internet Explorerja na privzete Ponastaviti .

Logotip Google Chrome

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranjevanje lopov s končnicami iz brskalnika Google Chrome 1. korakOdstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Google Chrome:

Odstranjevanje lopov s končnicami iz brskalnika Google Chrome 2. korak

Kliknite ikono menija Chrome Ikona menija Google Chrome(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) izberite »Več orodij« in kliknite »Razširitve«. Poiščite vse nedavno nameščene sumljive dodatke brskalnika in jih odstranite.

1. korak ponastavitve nastavitev brskalnika Google Chrome

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem morebitnih okužb zlonamerne programske opreme, ponastavite nastavitve brskalnika Google Chrome. Kliknite Ikona menija Chrome Ponastavitev nastavitev brskalnika Google Chrome 2. korak(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) in izberite Nastavitve . Pomaknite se navzdol na dno zaslona. Kliknite Napredno ... povezava.

3. korak ponastavitve nastavitev Google Chrome

Ko se pomaknete na dno zaslona, ​​kliknite Ponastavi (obnovi nastavitve na prvotne privzete vrednosti) .

Logotip Mozilla Firefox

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Google Chrome na privzete, tako da kliknete Ponastaviti .

Odstranjevanje lopov s končnicami iz koraka 1 v Mozilla Firefox

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranjevanje lopov s končnicami iz Mozilla Firefox, 2. korakOdstranite zlonamerne vtičnike iz Mozilla Firefox:

Dostop do nastavitev (Korak 1 ponastavite Firefox na privzete nastavitve)

Kliknite meni Firefox Dostop do informacij o odpravljanju težav (2. korak ponastavite Firefox na privzete nastavitve)(v zgornjem desnem kotu glavnega okna) izberite »Dodatki«. Kliknite »Razširitve«, v odprtem oknu odstranite vse nedavno nameščene sumljive vtičnike brskalnika.

Klik na gumb Osveži Firefox (Korak 3 ponastavi Firefox na privzete nastavitve)

Neobvezna metoda:

Uporabniki računalnikov, ki imajo težave z morebitnim odstranjevanjem okužbe z zlonamerno programsko opremo, lahko ponastavijo svoje nastavitve Mozilla Firefox.

Odprite Mozilla Firefox, v zgornjem desnem kotu glavnega okna kliknite Meni Firefox , Potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Firefoxa na privzete (Korak 4 ponastavite na privzete nastavitve Firefoxa)v odprtem meniju kliknite Pomoč.

logotip brskalnika safari

Das Programm kann nicht gestartet werden, weil api-ms-win-crt-convert-l1-1-0.dll auf Ihrem Computer fehlt

Izberite Informacije o odpravljanju težav .

odstranjevanje adware iz safari korak 1 - dostop do nastavitev

V odprtem oknu kliknite Osvežite Firefox .

odstranjevanje adware iz safari korak 2 - odstranjevanje razširitev

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Mozille Firefox na privzete s klikom na Osvežite Firefox .

ponastavitev safari koraka 1

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

ponastavitev safari koraka 2Odstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Safari:

Logotip Microsoft Edge (Chromium)

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, kliknite Safari meni in izberite Nastavitve ... .

Odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz Microsoft Edge 1. korak

V odprtem oknu kliknite Razširitve , poiščite nedavno nameščeno sumljivo razširitev, jo izberite in kliknite Odstrani .

Neobvezna metoda:

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, in kliknite Safari meni. V spustnem meniju izberite Počisti zgodovino in podatke o spletnih mestih ...

Odstranjevanje oglasne programske opreme iz 2. koraka programa Microsoft Edge

V odprtem oknu izberite vso zgodovino in kliknite Izbriši zgodovino .

Ikona menija Microsoft Edge (krom)

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

1. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)Odstranite zlonamerne razširitve iz Microsoft Edge:

2. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)

Kliknite ikono menija Edge 3. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)(v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) izberite ' Razširitve '. Poiščite vse nedavno nameščene sumljive dodatke brskalnika in kliknite ' Odstrani 'pod njihovimi imeni.

upadanje namestitve oglasne programske opreme med prenosom vzorca brezplačne programske opreme

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem možnih okužb zlonamerne programske opreme, ponastavite nastavitve brskalnika Microsoft Edge. Kliknite Ikona menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) in izberite Nastavitve .

V odprtem meniju z nastavitvami izberite Ponastavite nastavitve .

Izberite Obnovite nastavitve na privzete vrednosti . V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Microsoft Edge na privzete s klikom na Ponastaviti .

  • Če to ni pomagalo, upoštevajte te možnosti navodila razlaga, kako ponastaviti brskalnik Microsoft Edge.

Povzetek:

Oglasna programska oprema ali potencialno neželene aplikacije se navadno infiltrirajo v internetne brskalnike z brezplačnimi prenosi programske opreme. Upoštevajte, da je najvarnejši vir za prenos brezplačne programske opreme samo s spletnih strani razvijalcev. Da se izognete namestitvi oglaševalske programske opreme, bodite zelo pozorni pri nalaganju in nameščanju brezplačne programske opreme. Pri nameščanju predhodno prenesenih brezplačnih programov izberite po meri ali napredno možnosti namestitve - ta korak bo razkril morebitne neželene programe, navedene za namestitev, skupaj z izbranim brezplačnim programom.

Pomoč pri odstranitvi:
Če imate težave pri odstranjevanju morebitnih okužb z zlonamerno programsko opremo iz računalnika, prosite za pomoč na našem forumu za podporo zlonamerni programski opremi.

Objavite komentar:
Če imate dodatne informacije o možnih okužbah z zlonamerno programsko opremo ali njihovo odstranitev, delite svoje znanje v spodnjem oddelku za komentarje.