Izogibajte se prevaram z naslovom »Čaka vas (1) paket«

Kako odstraniti (1) PAK-UP prevara, ki čaka na paket - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Navodila za odstranitev 'Imate (1) paket čakanja'

Kaj je 'Čaka vas (1) paket'?

'Imate (1) paket čakanja' je prevara, ki jo vodijo zavajajoča spletna mesta. Pod krinko uradnega spletnega mesta za sledenje dostave trdi, da jih obiskovalci čakajo na pakete. Namen te sheme je prevarati uporabnike, da naredijo denarno transakcijo, ponarejeno pristojbino za dostavo. Vse informacije, ki jih zagotavlja ta prevara, so zavajajoče in paket za zbiranje ni na voljo. Izvajanje plačil uporabnikom ne bo dovolilo nobene dostave. Do teh zavajajočih / prevarantskih spletnih mest običajno dostopajo prek preusmeritev, ki jih povzročajo vsiljivi oglasi ali potencialno neželene aplikacije (PUA), ki so že prisotne v sistemu.

Imate (1) prevaro s čakalnim paketomObstaja več (tako rekoč enakih) različic prevare 'Čaka vas paket (1)'. Shema navaja, da je paket za obiskovalce pripravljen in čaka na odpremo v skladišču. Ljudem naroča, naj za načrtovanje dostave uporabijo številko za sledenje (predstavljeno na spletnem mestu). Ko kliknete gumb »Poišči moj paket«, se naloži druga stran. Tu so navedeni podrobnosti o paketu, kot so status, dostava, vsebina in naslov za dostavo. V eni od različic prevare naj bi paket vseboval iPhone 11 in ga bo dostavilo dostavno podjetje UPS. V drugem pa Samsung S10 s kanadsko pošto, odgovorno za dostavo. V obeh različicah je strošek pošiljanja prazen. Klik na 'Načrtovanje moje dostave zdaj' vodi na več straneh in anketira uporabnike glede podrobnosti dostave. Najprej se sprašuje, ali uporabniki paket raje prejmejo doma ali v službi, nato pa med delavnikom ali vikendom. Po tem kratkem vprašalniku uporabnike prosimo, da potrdijo dostavo s pričakovanim časom prihoda od treh do petih dni. Uporabnikom naroča, naj na naslednji strani navedejo svoje kontaktne podatke in plačajo poštnino. Ko kliknete gumb »Pridobite moj paket«, preusmeri na drugo spletno mesto, prek katerega lahko uporabniki izvedejo to transakcijo. V času raziskave je bila spletna stran, na katero je bil preusmerjen paket »Čaka vas paket (1)«, prekinjena. Močno vam odsvetujemo zaupanje tej prevari, saj bo to povzročilo finančno izgubo. Poleg tega bodo vse informacije, razkrite prevarantom (npr. Identiteta, delovno mesto in / ali domači naslov, podatki o bančnem računu in / ali kreditni kartici itd.), Ukradene in zlorabljene.

PUA-ji lahko na silo odprejo različna zavajajoča, prevarantska, prodajno usmerjena, ogrožena in celo zlonamerna spletna mesta, vendar imajo tudi druge zmožnosti. Nekateri lahko prikazujejo vsiljive oglase, ki zmanjšujejo izkušnjo brskanja, preusmerjajo na škodljive spletne strani in prikradeno prenašajo / namestijo neumne vsebine (npr. PUA-je). Druge vrste lahko nepooblaščeno spreminjajo brskalnike, omejujejo / zavračajo dostop do njihovih nastavitev in promovirajo lažne iskalnike. Večina PUA-jev (ne glede na posebnosti) lahko sledi podatkom z zanimivimi informacijami, vključno z (vendar ne omejeno na) obiskanimi URL-ji, ogledanimi stranmi, vtipkanimi iskalnimi poizvedbami, naslovom IP, geolokacijami in drugimi podrobnostmi uporabnikov. Ti zasebni podatki se nato delijo s tretjimi osebami, ki jih želijo zlorabiti zaradi dobička - po možnosti z zlorabo. Če povzamemo, PUA lahko povzročijo infiltracijo v brskalnik / sistem in okužbe, povzročijo finančno izgubo, resne težave z zasebnostjo in celo krajo identitete. Če želite zaščititi integriteto naprave in zagotoviti varnost uporabnika, nemudoma odstranite vse dvomljive programe in / ali razširitve / vtičnike brskalnika.

Povzetek grožnje:
Ime Imate (1) pojavno okno, ki čaka
Vrsta grožnje Lažno predstavljanje, prevara, socialni inženiring, goljufije.
Ponarejena trditev Prevara trdi, da imajo obiskovalci paket, ki čaka na dostavo.
Sorodne domene finanaco [.] com
Vročanje naslova IP (finanaco [.] Com) 192.64.119.87
Simptomi Lažna sporočila o napakah, lažna sistemska opozorila, pojavne napake, ponarejeno računalniško skeniranje.
Metode distribucije Ogrožena spletna mesta, prevarantski spletni pojavni oglasi, potencialno neželene aplikacije.
Škoda Izguba občutljivih zasebnih podatkov, denarna izguba, kraja identitete, možne okužbe z zlonamerno programsko opremo.
Odstranjevanje zlonamerne programske opreme (Windows)

Če želite odpraviti morebitne okužbe z zlonamerno programsko opremo, preglejte računalnik z zakonito protivirusno programsko opremo. Naši raziskovalci varnosti priporočajo uporabo programske opreme Malwarebytes.
▼ Prenesite malwarebytes
Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

' Je to vaš paket? 'je tematsko enak' Čaka vas paket (1) ',' POSEBNA NAGRADA NAŠIH SPONZORJEV ',' Pridobite novi iPhone 11 Pro 'in' Naključno izbran za preizkus novega iPhona '- le nekaj primerov drugih prevar. Spletne prevare so zelo pogoste in uporabljajo taktike socialnega inženiringa in strašenja, da uporabnike spodbudijo k izvajanju določenih dejanj. Priljubljeni modeli prevare so opozorila, da je naprava ogrožena / okužena, opozorila, da je ključna programska oprema zastarela / manjka, obvestila o osvojenih nagradah, 'neverjetne' ponudbe itd. Uporabljajo se za prevaro ljudi, da naložijo, namestijo in kupijo nedelujočo, nezaupljivo ali zlonamerno vsebino, pokličejo drage lažne linije za tehnično podporo, opravljajo denarne transakcije, razkrivajo osebne / občutljive podatke itd. Edini namen teh shem je ustvariti prihodek za prevaranti na račun uporabnikov.

Kako so se v moj računalnik namestile potencialno neželene aplikacije?

PUA lahko prenesete / namestite skupaj z drugimi programi. Ta zavajajoča marketinška tehnika predpakiranja običajnih izdelkov z neželeno ali zlonamerno programsko opremo se imenuje »združevanje«. Hitri postopki prenosa / namestitve (npr. Ignoriranje izrazov, preskakovanje korakov itd.) Povečajo tveganje, da nenamerno dovolijo neumne vsebine na napravah. Nekateri PUA imajo „uradne“ strani za prenos, ki jih navadno promovirajo spletna mesta z zavajajočimi spletnimi stranmi. Ko jih kliknete, lahko vsiljivi oglasi izvajajo skripte, namenjene prenosu / namestitvi PUA-jev brez soglasja uporabnikov.

Kako se izogniti namestitvi potencialno neželenih aplikacij

Svetujemo vam, da pred prenosom / namestitvijo raziščete vso vsebino. Uporabljajte samo uradne in preverjene kanale za prenos. Spletna mesta za brezplačno gostovanje datotek, omrežja za skupno rabo P2P (BitTorrent, eMule, Gnutella itd.) In drugi prenosniki drugih ponudnikov so razvrščeni kot nezaupljivi in ​​se jim je treba izogibati. K postopkom prenosa in namestitve pristopite previdno. Preberite pogoje, preučite vse razpoložljive možnosti, uporabite nastavitve »Po meri / Napredno« in onemogočite dodatne aplikacije, orodja, funkcije itd. Vsiljivi oglasi se običajno zdijo zakoniti in neškodljivi, vendar preusmerjajo na dvomljiva spletna mesta (npr. Igre na srečo, pornografija, zmenki za odrasle itd.). Če naletite na oglase / preusmeritve te vrste, preverite sistem in takoj odstranite vse sumljive programe in / ali razširitve / vtičnike brskalnika. Če je vaš računalnik že okužen s PUA-ji, priporočamo, da zaženete pregled z Malwarebytes za Windows da jih samodejno odpravi.

Besedilo, predstavljeno na začetni spletni strani prevare »Imate (1) paket«:

ČAKANJE PAKETA

V našem skladišču čaka (1) paket, pripravljen za dostavo. Za sledenje in prejemanje paketa uporabite svojo kodo

Vaša številka za sledenje:
1Z225658529452187
Poišči moj paket

Posnetek zaslona druge strani:

Imate (1) drugo stran, ki čaka na prevaro

Besedilo, predstavljeno na tej strani:

Informacije o paketu:
Stanje:
Pripravljeno za dostavo
Dostavil:
UPS
Vsebuje:
iPhone 11
Stroški pošiljanja:
Načrtujte mojo dostavo zdaj

Posnetek zaslona tretje strani:

Imate (1) tretjo stran prevara, ki čaka na paket

Besedilo, predstavljeno na tej strani:

Kje želite, da se dostavi?

Doma
Na delu

Posnetek zaslona četrte strani:

Imate (1) prevara, ki čaka na četrto stran

Besedilo, predstavljeno na tej strani:

Kdaj želite, da se dostavi?

Na delovni dan
Konec tedna

Posnetek zaslona pete strani:

Imate (1) peto stran prevare, ki čaka na prevaro

Besedilo, predstavljeno na tej strani:

POTRDILO # 21410

Pričakovani čas dostave
3 do 5 dni z UPS-om
* Na naslednji strani vnesite svoje kontaktne podatke in plačajte stroške pošiljanja

Pridobite moj paket

Videz prevare »Imate (1) paket, ki čaka« (GIF):

Imate (1) gif za čakanje na prevaro

Videz druge različice prevare 'Imate (1) paket' (GIF):

Imate (1) prevaro, ki čaka na paket, drugo različico-gif

POMEMBNO! To zavajajoče spletno mesto zahteva, da omogočite obvestila spletnega brskalnika (obe različici prevare).

Zato pred začetkom izvedite naslednje korake:

Google Chrome (osebni računalnik):

 • V desnem zgornjem kotu zaslona kliknite gumb Meni (tri pike)
 • Izberite ' Nastavitve ', se pomaknite navzdol do dna in kliknite' Napredno '
 • Pomaknite se navzdol do Zasebnost in varnost 'razdelek, izberite' Nastavitve vsebine ' in potem ' Obvestila '
 • Kliknite tri pike na desni strani vsakega sumljivega URL-ja in kliknite ' Blokiraj 'ali' Odstrani '(če kliknete' Odstrani 'in še enkrat obiščite zlonamerno spletno mesto, bo zahtevalo, da znova omogoči obvestila)

Onemogoči pojavna okna

Google Chrome (Android):

 • V desnem zgornjem kotu zaslona kliknite gumb Meni (tri pike) in kliknite ' Nastavitve '
 • Pomaknite se navzdol, kliknite na ' Nastavitve spletnega mesta ' in potem ' Obvestila '
 • V odprtem oknu poiščite vse sumljive URL-je in jih kliknite enega za drugim
 • Izberite ' Obvestila 'v' Dovoljenja 'razdelek in preklopni gumb nastavite na' IZKLOPLJENO '

Onemogoči pojavna okna

Mozilla Firefox:

 • V desnem zgornjem kotu zaslona kliknite gumb Meni (tri vrstice)
 • Izberite ' Opcije 'in kliknite na' Zasebnost in varnost 'v orodni vrstici na levi strani zaslona
 • Pomaknite se navzdol do Dovoljenja 'in kliknite' Nastavitve 'gumb poleg' Obvestila '
 • V odprtem oknu poiščite vse sumljive URL-je, kliknite spustni meni in izberite ' Blokiraj '

Onemogoči pojavna okna

Internet Explorer:

 • Kliknite gumb Gear v desnem zgornjem kotu okna IE
 • Izberite ' Internetne možnosti '
 • Izberite Zasebnost 'jeziček in kliknite' Nastavitve ' Spodaj ' Blokator pojavnih oken 'odsek
 • Izberite sumljive URL-je pod in jih odstranite enega za drugim s klikom na ' Odstrani '

Onemogoči pojavna okna

Microsoft Edge:

 • Kliknite gumb menija (tri pike) v desnem zgornjem kotu okna Edge
 • Pomaknite se navzdol, poiščite in kliknite ' Nastavitve '
 • Ponovno se pomaknite navzdol in kliknite ' Oglejte si napredne nastavitve '
 • Kliknite ' Upravljaj ' Spodaj ' Dovoljenja za spletno mesto '
 • Kliknite stikalo pod vsakim sumljivim spletnim mestom

Onemogoči pojavna okna

Safari (Mac):

 • Kliknite ' Safari 'v zgornjem levem kotu zaslona in izberite' Nastavitve ... '
 • Izberite Spletne strani 'zavihek in nato izberite' Obvestila 'odsek na levem podoknu
 • Preverite sumljive URL-je in uporabite Zanikati 'možnost za vsakega

Onemogoči pojavna okna

Takojšnje samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme: Ročno odstranjevanje groženj je lahko dolgotrajen in zapleten postopek, ki zahteva napredno računalniško znanje. Malwarebytes je profesionalno orodje za samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme, ki je priporočljivo, da se znebite zlonamerne programske opreme. Prenesite ga s klikom na spodnji gumb:
▼ PRENESI Malwarebytes S prenosom katere koli programske opreme, navedene na tem spletnem mestu, se strinjate z našo Politika zasebnosti in Pogoji uporabe . Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Hitri meni:

Odstranitev potencialno neželenih aplikacij:

Uporabniki sistema Windows 7:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 7

Kliknite Začni (Logotip sistema Windows v spodnjem levem kotu namizja), izberite Nadzorna plošča . Poiščite Programi in kliknite Odstranite program .

Uporabniki sistema Windows XP:

Dostop do programa za dodajanje ali odstranjevanje v sistemu Windows XP

Kliknite Začni , izberite Nastavitve in kliknite Nadzorna plošča . Poiščite in kliknite Dodajanje ali odstranjevanje programov .

Uporabniki sistemov Windows 10 in Windows 8:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 8

Z desno miškino tipko kliknite spodnji levi kot zaslona, ​​v meniju za hitri dostop izberite Nadzorna plošča . V odprtem oknu izberite Programi in lastnosti .

Uporabniki Mac OSX:

Odstrani aplikacijo v OSX (Mac)

Kliknite Finder , na odprtem zaslonu izberite Aplikacije . Povlecite aplikacijo iz Aplikacije mapo v Smeti (ki se nahaja v priklopni postaji), nato z desno miškino tipko kliknite ikono smetnjaka in izberite Izprazni koš .

Android unter Linux ausführen

PUA odstranite prek nadzorne plošče

V oknu za odstranitev programov poiščite sumljive / nedavno nameščene programe, izberite te vnose in kliknite ' Odstrani 'ali' Odstrani '.

Po odstranitvi potencialno neželene aplikacije v računalniku poiščite morebitne preostale neželene komponente ali morebitne okužbe z zlonamerno programsko opremo. Če želite optično prebrati računalnik, uporabite priporočena programska oprema za odstranjevanje zlonamerne programske opreme.

▼ PRENESI odstranjevalec za
okužbe z zlonamerno programsko opremo

Malwarebytes preveri, ali je računalnik okužen z zlonamerno programsko opremo. Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Odstranite lopovske razširitve iz internetnih brskalnikov:

Video, ki prikazuje odstranitev potencialno neželenih dodatkov za brskalnik:

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Logotip Internet ExplorerjaOdstranite zlonamerne dodatke iz Internet Explorerja:

Odstranjevanje lopov s končnicami iz 1. koraka Internet Explorerja

Kliknite ikono zobnika Odstranjevanje prevarantskih razširitev iz 2. koraka Internet Explorerja(v zgornjem desnem kotu Internet Explorerja) izberite »Upravljanje dodatkov«. Poiščite nedavno nameščene sumljive razširitve brskalnika, izberite te vnose in kliknite »Odstrani«.

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows XP

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem pojavnega okna, ki vas čaka (1), ponastavite nastavitve Internet Explorerja na privzete.

Uporabniki sistema Windows XP: Kliknite Začni , kliknite Teči , v odprtem oknu inetcpl.cpl V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 7

Uporabniki sistemov Windows Vista in Windows 7: Kliknite logotip sistema Windows v polju za začetek iskanja inetcpl.cpl in kliknite enter. V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - dostop

Uporabniki sistema Windows 8: Odprite Internet Explorer in kliknite orodja ikono. Izberite Internetne možnosti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - zavihek Napredno za internetne možnosti

V odprtem oknu izberite Napredno zavihek.

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - na zavihku Napredno za internetne možnosti kliknite gumb Ponastavi

Kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - potrdite ponastavitev nastavitev na privzete s klikom na gumb za ponastavitev

S klikom na potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Internet Explorerja na privzete Ponastaviti .

Logotip Google Chrome

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranjevanje lopov s končnicami iz brskalnika Google Chrome 1. korakOdstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Google Chrome:

Odstranjevanje lopov s končnicami iz brskalnika Google Chrome 2. korak

Kliknite ikono menija Chrome Ikona menija Google Chrome(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) izberite »Več orodij« in kliknite »Razširitve«. Poiščite vse nedavno nameščene sumljive dodatke brskalnika in jih odstranite.

1. korak ponastavitve nastavitev brskalnika Google Chrome

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem pojavnega okna, ki vas čaka (1), ponastavite nastavitve brskalnika Google Chrome. Kliknite Ikona menija Chrome Ponastavitev nastavitev brskalnika Google Chrome 2. korak(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) in izberite Nastavitve . Pomaknite se navzdol na dno zaslona. Kliknite Napredno ... povezava.

3. korak ponastavitve nastavitev Google Chrome

Ko se pomaknete na dno zaslona, ​​kliknite Ponastavi (obnovi nastavitve na prvotne privzete vrednosti) .

Logotip Mozilla Firefox

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Google Chrome na privzete, tako da kliknete Ponastaviti .

Odstranjevanje lopov s končnicami iz koraka 1 v Mozilla Firefox

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranjevanje lopov s končnicami iz Mozilla Firefox, 2. korakOdstranite zlonamerne vtičnike iz Mozilla Firefox:

Dostop do nastavitev (Korak 1 ponastavite Firefox na privzete nastavitve)

Kliknite meni Firefox Dostop do informacij o odpravljanju težav (2. korak ponastavite Firefox na privzete nastavitve)(v zgornjem desnem kotu glavnega okna) izberite »Dodatki«. Kliknite »Razširitve«, v odprtem oknu odstranite vse nedavno nameščene sumljive vtičnike brskalnika.

Klik na gumb Osveži Firefox (Korak 3 ponastavi Firefox na privzete nastavitve)

Neobvezna metoda:

Uporabniki računalnikov, ki imajo težave z vami, pri odstranjevanju pojavnih oken (1), ki čakajo na paket, lahko ponastavijo svoje nastavitve Mozilla Firefox.

Odprite Mozilla Firefox, v zgornjem desnem kotu glavnega okna kliknite Meni Firefox , Potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Firefoxa na privzete (Korak 4 ponastavite na privzete nastavitve Firefoxa)v odprtem meniju kliknite Pomoč.

logotip brskalnika safari

Izberite Informacije o odpravljanju težav .

odstranjevanje adware iz safari korak 1 - dostop do nastavitev

V odprtem oknu kliknite Osvežite Firefox .

odstranjevanje adware iz safari korak 2 - odstranjevanje razširitev

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Mozille Firefox na privzete s klikom na Osvežite Firefox .

ponastavitev safari koraka 1

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

ponastavitev safari koraka 2Odstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Safari:

Logotip Microsoft Edge (Chromium)

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, kliknite Safari meni in izberite Nastavitve ... .

Odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz Microsoft Edge 1. korak

V odprtem oknu kliknite Razširitve , poiščite nedavno nameščeno sumljivo razširitev, jo izberite in kliknite Odstrani .

Neobvezna metoda:

Ich habe keinen Ton auf YouTube

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, in kliknite Safari meni. V spustnem meniju izberite Počisti zgodovino in podatke o spletnih mestih ...

Odstranjevanje oglasne programske opreme iz 2. koraka programa Microsoft Edge

V odprtem oknu izberite vso zgodovino in kliknite Izbriši zgodovino .

Ikona menija Microsoft Edge (krom)

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

1. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)Odstranite zlonamerne razširitve iz Microsoft Edge:

2. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)

Kliknite ikono menija Edge 3. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)(v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) izberite ' Razširitve '. Poiščite vse nedavno nameščene sumljive dodatke brskalnika in kliknite ' Odstrani 'pod njihovimi imeni.

upadanje namestitve oglasne programske opreme med prenosom vzorca brezplačne programske opreme

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem pojavnega okna, ki vas čaka (1), ponastavite nastavitve brskalnika Microsoft Edge. Kliknite Ikona menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) in izberite Nastavitve .

V odprtem meniju z nastavitvami izberite Ponastavite nastavitve .

Izberite Obnovite nastavitve na privzete vrednosti . V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Microsoft Edge na privzete s klikom na Ponastaviti .

 • Če to ni pomagalo, upoštevajte te možnosti navodila razlaga, kako ponastaviti brskalnik Microsoft Edge.

Povzetek:

Oglasna programska oprema ali potencialno neželene aplikacije se navadno infiltrirajo v internetne brskalnike z brezplačnimi prenosi programske opreme. Upoštevajte, da je najvarnejši vir za prenos brezplačne programske opreme samo s spletnih strani razvijalcev. Da se izognete namestitvi oglaševalske programske opreme, bodite zelo pozorni pri nalaganju in nameščanju brezplačne programske opreme. Pri nameščanju predhodno prenesenih brezplačnih programov izberite po meri ali napredno možnosti namestitve - ta korak bo razkril morebitne neželene programe, navedene za namestitev, skupaj z izbranim brezplačnim programom.

Pomoč pri odstranitvi:
Če imate težave pri odstranjevanju (1) pojavnega okna, ki čaka na vaš računalnik, prosite za pomoč na našem forumu za podporo zlonamerni programski opremi.

Objavite komentar:
Če imate dodatne informacije o pojavnem oknu (1), ki čaka na pojav, ali o odstranitvi, delite svoje znanje v spodnjem oddelku za komentarje.