Izogibajte se goljufijam s POSEBNO NAGRADO NAŠIH SPONZORJEV

Kako odstraniti POSEBNO NAGRADO S SPONZORSKIH POP-UP prevar - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Pop-up navodila za odstranjevanje pojavnih prevar 'POSEBNA NAGRADA NAŠIH SPONZORJEV'

Kaj je 'POSEBNA NAGRADA NAŠIH SPONZORJEV'?

„POSEBNA NAGRADA NAŠIM SPONZORJEM“ je prevara, ki jo širijo zavajajoča spletna mesta. Deluje tako, da obiskovalce prevari, da izvedejo finančno transakcijo in razkrijejo svoje osebne podatke kiber kriminalcem, ki stojijo za prevaro. Prevara trdi, da so uporabniki dobili veliko denarno nagrado. Le malo uporabnikov namerno dostopa do teh spletnih mest - večino jih preusmerijo vsiljivi oglasi ali potencialno neželene aplikacije (PUA), ki so že prisotne v sistemu. Upoštevajte, da neželene aplikacije za vdor v naprave ne potrebujejo izrecnega dovoljenja uporabnika.

POSEBNA NAGRADA NAŠIH SPONZORJEV prevaraKo obiskovalci vstopijo na zavajajoče spletno mesto s to prevaro, najprej vidijo pojavno okno. Sporočilo v njem trdi, da so prejeli 'veliko denarno nagrado'. Po kliku na 'nadaljevanje' prikazana stran uporabnikom čestita in navede, da so bili izbrani za posebno nagrado. Ta nagrada prejme nedoločeni sponzor in znaša do petdeset tisoč (verjetno ameriških dolarjev). Uporabnikom naročimo, da kliknejo eno od treh enakih slik zakladnice, da ugotovijo, kaj so osvojili. S tem se odpre stran, ki jih obvešča o njihovem dobitku. Navaja tudi, da imajo za nagrado na voljo le pet minut. Ko kliknete gumb »V redu«, spletna stran trdi, da povezuje uporabnike z razpoložljivim operaterjem. Nato se prikaže ponarejen enosmerni klepet, v katerem jim neobstoječi operater čestita in navede, da je treba dati soglasje pred prenosom vsote. Po tem „operater“ pripravi vse potrebne informacije in prosi uporabnike, da kliknejo „pojdi, da izpolnijo podrobnosti za umik“. Ta gumb uporabnikom prikaže še eno stran - ta jih prosi, naj izberejo, ali želijo, da se njihov dobiček prenese na bančno kartico ali v elektronsko denarnico (poleg vsake so navedene zakonite bančne storitve). Navesti je treba tudi številko kartice / denarnice, nato pa lahko uporabniki kliknejo gumb 'umakni zmago'. Nato prevara nadaljuje, da je prišlo do napake in banka ni mogla identificirati prejemnika. Trdi, da je mogoče v skladu z veljavno zakonodajo nakazila, ki presegajo določeno vsoto, opraviti šele po identifikaciji. Zato so uporabniki obveščeni, da morajo opraviti 'identifikacijsko plačilo' in šele nato lahko svojo nagrado nakažejo na račun po svoji izbiri. Ta pristojbina je sestavljena iz devetindvajsetih dolarjev in če soglasje za to, jih preusmeri na drugo spletno mesto. Z njo lahko uporabniki izvedejo 'plačilo', vendar po izpolnjevanju teh navodil ne prejmejo nobenega dobitka in namesto tega utrpijo finančno izgubo - identifikacijska taksa se ne vrne. „POSEBNA NAGRADA NAŠIM SPONZORJEM“ in druge spletne strani, ki trdijo, da so obiskovalci osvojili pomembne nagrade, so lažne sheme, ki jim ne gre zaupati. Te prevare ustvarjajo prihodek na račun uporabnikov in lahko vodijo tudi do resnih težav z zasebnostjo.

Kot smo že omenili, lahko PUA ustvarijo preusmeritve na različne zavajajoče strani / strani z goljufijami in druga nezanesljiva / zlonamerna spletna mesta. Neželene aplikacije imajo tudi druge zmogljivosti, namenjene ustvarjanju dobička za njihove razvijalce. Nekatere od teh aplikacij lahko vodijo vsiljive oglaševalske akcije. Tj., Prikažite neželene in škodljive oglase. Drugi lahko spremenijo brskalnike za promocijo lažnih iskalnikov. PUA-ji vseh vrst imajo navadno zmožnosti sledenja podatkov, ki jih uporabljajo za spremljanje dejavnosti brskanja uporabnikov (zgodovine brskanja in iskalnikov) in zbiranje njihovih osebnih podatkov (naslovi IP, geolokacije in druge podrobnosti). Te zasebne podatke lahko nato delite s tretjimi osebami (potencialno kiber kriminalci) in se na koncu uporabijo za zlobne namene. Če povzamemo, PUA-ji lahko povzročijo infiltracijo / okužbe v brskalnik in sistem ter povzročijo finančno izgubo, resne težave z zasebnostjo in celo prepoznajo krajo. Da zagotovite varnost naprav in uporabnikov, nemudoma odstranite vse dvomljive programe in / ali razširitve / vtičnike brskalnika.

Povzetek grožnje:
Ime možne okužbe z zlonamerno programsko opremo
Vrsta grožnje Lažno predstavljanje, prevara, socialni inženiring, goljufije.
Lažna trditev Prevara trdi, da so obiskovalci prejeli precejšnjo denarno nagrado.
Imena zaznavanja Celoten seznam zaznav ( VirusTotal )
Vročanje naslova IP 104.28.20.122
Simptomi Lažna sporočila o napakah, lažna sistemska opozorila, pojavne napake, ponarejeno računalniško skeniranje.
Metode distribucije Ogrožena spletna mesta, prevarantski spletni pojavni oglasi, potencialno neželene aplikacije.
Škoda Izguba občutljivih zasebnih podatkov, denarna izguba, kraja identitete, možne okužbe z zlonamerno programsko opremo.
Odstranjevanje zlonamerne programske opreme (Windows)

Da bi odpravili morebitne okužbe z zlonamerno programsko opremo, skenirajte računalnik z zakonito protivirusno programsko opremo. Naši raziskovalci varnosti priporočajo uporabo programske opreme Malwarebytes.
▼ Prenesite malwarebytes
Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

' Mednarodna promocija poštnih storitev ',' Kot leta 'in' Čestitamo uporabnik! 'so nekatere druge prevare, podobne' POSEBNA NAGRADA NAŠIH SPONZORJEV '. Običajno te sheme uporabljajo socialni inženiring za spodbujanje uporabnikov k izvajanju določenih dejanj (npr. Opravljanje denarnih nakazil), vendar nekatere prevare za doseganje izbranega učinka uporabljajo taktiko strašenja. Spletnim mestom, ki trdijo, da so obiskovalci prejeli nagrado, jim ponujajo „neverjetne“ ponudbe, opozarjajo na „zaznane“ grožnje / težave na napravah in podobno, ne smemo zaupati. Močno vam odsvetujemo upoštevanje njihovih navodil ali nalaganje / nameščanje ali nakup kakršne koli vsebine, ki jo podpirajo.

Kako so se v moj računalnik namestile potencialno neželene aplikacije?

PUA-ji se množijo z nastavitvami za prenos / namestitev drugih programov. Ta zavajajoča marketinška tehnika predpakiranja običajne programske opreme z neželeno vsebino se imenuje »združevanje«. Hitri postopki prenosa / namestitve (npr. Preskakovanje korakov, odsekov itd.) Povečajo tveganje, da nenamerno dovolijo vključene aplikacije v sisteme. Nekateri PUA imajo 'uradne' spletne strani za prenos. Ko jih kliknete, lahko vsiljivi oglasi izvajajo skripte za nevidno prenos / namestitev teh aplikacij.

Kako se izogniti namestitvi potencialno neželenih aplikacij

Pred prenosom / namestitvijo raziščite vso vsebino. Uporabljajte samo uradne in preverjene kanale za prenos. Ne uporabljajte nezaupljivih virov, kot so omrežja za skupno rabo, enakomerna spletna mesta za gostovanje datotek in drugi prenosniki tretjih oseb. Pri prenosu / namestitvi preberite pogoje, raziščite vse razpoložljive možnosti, uporabite nastavitve »Po meri / Napredno« in onemogočite dodatne aplikacije, orodja, funkcije itd. Vsiljivi oglasi se običajno zdijo zakoniti in neškodljivi, vendar lahko preusmerijo na dvomljive spletne strani (npr. igre na srečo, pornografija, zmenki za odrasle itd.). Če naletite na tovrstne oglase / preusmeritve, preglejte napravo in takoj odstranite vse sumljive programe in / ali razširitve / vtičnike brskalnika. Če je vaš računalnik že okužen s PUA-ji, priporočamo, da z njim zaženete optično branje Malwarebytes za Windows da jih samodejno odpravi.

Besedilo, predstavljeno v začetnem pojavnem oknu 'POSEBNA NAGRADA NAŠIH SPONZORJEV':

ČESTITAMO!
ČESTITAMO!
LAHKO PRIDOBITE VELIKO DENARNO NAGRADO
Kliknite Nadaljuj
Nadaljujte

Posnetek zaslona druge prikazane strani:

POSEBNA NAGRADA NAŠIH SPONZORJEV stran 2

Besedilo, predstavljeno na tej strani:

Čestitamo! SI SREČNI UPORABNIK ...
BILI STE IZBRANI ZA PREJEM
POSEBNA NAGRADA NAŠIH SPONZORJEV!
27. 11. 2019
PRIDOBITE NAGRADE! IMATE ŠANS, DA DO 50.000 $!
ODKRIJO ENEGA OD 3 SKLADIŠČ
IN PRIZNAJTE SVOJO NAGRADO!

Posnetek zaslona tretje strani:

POSEBNA NAGRADA NAŠIH SPONZORJEV stran 3

Videz prevare 'POSEBNA NAGRADA NAŠIH SPONZORJEV' (GIF):

POSEBNA NAGRADA NAŠIH SPONZORJEV scam gif

Besedilo, predstavljeno na tej strani:

VAŠA NAGRADA
11000 USD
VELIKA ZMAGA!
ČESTITAMO!
Za vas je rezerviranih 11000 USD!
Na voljo imate le 5 minut časa, da jih poberete!
Za nadaljevanje preverite podatke na naslednji strani ...

Posnetki zaslona klepeta:

POSEBNA NAGRADA NAŠIH SPONZORJEV klepet 1 POSEBNA NAGRADA NAŠIH SPONZORJEV chat 2

Besedilo, predstavljeno v tem klepetu:

Pozdravljeni, čestitam vam za tako pomembno zmago!

Če želite še naprej dvigovati sredstva na kartico ali elektronsko denarnico, morate dati soglasje.

Poklical vas bom poseben gumb, kliknite nanj

No, soglasje je pridobljeno ...

Zdaj bom pripravil vse potrebne informacije in vam minuto prosim pisal

Pripravljen

Pripravil sem izhod, zdaj vas bom spet poklical poseben gumb, kliknil ga, nato določil podrobnosti za izhod in sledil nadaljnjim navodilom sistema

Zdaj se poslavljam od vas in vam še enkrat čestitam za zmago! Prav tako ne pozabite pustiti komentarja po dvigu sredstev :) Nasvidenje!

Posnetek zaslona strani, ki se prikaže po kliku »POJDI, DA IZPOLNITE PODROBNOSTI ZA UMIK«:

POSEBNA NAGRADA STRANI SPONZORJEV, prikazane po klepetu

Besedilo, predstavljeno na tej strani:

PREJEMO NAGRADE!

wie man ein Shell-Skript ausführt

PLAČAJ

ZNESEK ZA PLAČILO - 11000 USD.

NAVEDITE PODROBNOSTI PLAČILA:

BILO KATERIH BANKOVNIH KARTIC (VISA / MASTERCARD / MAESTRO)
ELEKTRONSKA DENARNICA (PAYPAL / SCRILL)

Vnesite številko kartice / denarnice
UMIK UGOTOVITVE »

Posnetek zaslona strani, ki se prikaže po kliku gumba 'DOVOLJENO':

POSEBNA NAGRADA NAŠIH SPONZORJEV, ki se prikaže po kliku na zmago

Besedilo, predstavljeno na tej strani:

PRENOS!

Napaka banke pri odklonjeni operaciji prenosa # 607-11

Pošiljatelj prenosa LCC 'IPMA' р / с 4836900056782114
Datum operatina 27. 11. 2019
Znesek 11000 USD
Status PREJEMNIK NI IDENTIFIKIRAN

Operacije ni bilo mogoče zaključiti, ker banka ni mogla identificirati prejemnika.

V skladu z veljavno zakonodajo:

„Izvajanje denarnih nakazil, ki presegajo 2500 USD, v korist posameznika je možno šele po popolni identifikaciji prejemnika.“
Če želite prejeti sredstva v višini 11.000 USD, morate opraviti identifikacijsko plačilo s kartice ali elektronske denarnice, na katero želite prejeti nakazilo.

Po identifikacijskem plačilu bo to plačilo obdelano in poslano nazaj na vašo kartico ali e-denarnico s prenosom 11.000 USD

Plačilo za identifikacijo sistema 29 USD

IZVEDITE IDENTIFIKACIJSKO PLAČILO IN PREJMITE PRENOS

Posnetek zaslona spletnega mesta za izvedbo 'identifikacijskega plačila':

POSEBNA NAGRADA NAŠIH SPONZORJEV splet za plačilo

Besedilo, predstavljeno na tej strani:

Plačilo

Varno plačilo
Številka naročila: 25938120 28,73 USD
Podatki za obračun
Sprejemajo se samo kartice Visa / Mastercard / Maestro!
Številka kartice
hhhh - hhhh - hhhh - hhhh
Datum izteka CVV
3 CENE PLOŠČE ŠTEVILKE RAČUNA
Ime imetnika kartice
E-naslov
Plačaj zdaj
Po opravljeni spletni transakciji boste s SMS-om na svojo registrirano številko mobilnega telefona prejeli potrditveno kodo.

Takojšnje samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme: Ročno odstranjevanje groženj je lahko dolgotrajen in zapleten postopek, ki zahteva napredno računalniško znanje. Malwarebytes je profesionalno orodje za samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme, ki je priporočljivo, da se znebite zlonamerne programske opreme. Prenesite ga s klikom na spodnji gumb:
▼ PRENESI Malwarebytes S prenosom katere koli programske opreme, navedene na tem spletnem mestu, se strinjate z našo Politika zasebnosti in Pogoji uporabe . Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Hitri meni:

Odstranitev potencialno neželenih aplikacij:

Uporabniki sistema Windows 7:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 7

Kliknite Začni (Logotip Windows v spodnjem levem kotu namizja), izberite Nadzorna plošča . Poiščite Programi in kliknite Odstranite program .

Uporabniki sistema Windows XP:

Dostop do programa za dodajanje ali odstranjevanje v sistemu Windows XP

Kliknite Začni , izberite Nastavitve in kliknite Nadzorna plošča . Poiščite in kliknite Dodajanje ali odstranjevanje programov .

Uporabniki sistemov Windows 10 in Windows 8:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 8

Z desno miškino tipko kliknite spodnji levi kot zaslona, ​​v meniju za hitri dostop izberite Nadzorna plošča . V odprtem oknu izberite Programi in lastnosti .

Uporabniki Mac OSX:

Odstrani aplikacijo v OSX (Mac)

Kliknite Finder , na odprtem zaslonu izberite Aplikacije . Povlecite aplikacijo iz Aplikacije mapo v Smeti (ki se nahaja v priklopni postaji), nato z desno miškino tipko kliknite ikono smetnjaka in izberite Izprazni koš .

PUA-je odstranite prek nadzorne plošče

V oknu za odstranitev programov poiščite sumljive / nedavno nameščene programe, izberite te vnose in kliknite ' Odstrani 'ali' Odstrani '.

Po odstranitvi potencialno neželene aplikacije v računalniku poiščite morebitne preostale neželene komponente ali morebitne okužbe z zlonamerno programsko opremo. Če želite optično prebrati računalnik, uporabite priporočena programska oprema za odstranjevanje zlonamerne programske opreme.

▼ PRENESI odstranjevalec za
okužbe z zlonamerno programsko opremo

Malwarebytes preveri, ali je računalnik okužen z zlonamerno programsko opremo. Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Odstranite lopovske razširitve iz internetnih brskalnikov:

Video, ki prikazuje odstranitev potencialno neželenih dodatkov za brskalnik:

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Logotip Internet ExplorerjaOdstranite zlonamerne dodatke iz Internet Explorerja:

Odstranjevanje lopov s končnicami iz 1. koraka Internet Explorerja

Kliknite ikono 'orodje' Odstranjevanje prevarantskih razširitev iz 2. koraka Internet Explorerja(v zgornjem desnem kotu Internet Explorerja) izberite »Upravljanje dodatkov«. Poiščite nedavno nameščene sumljive razširitve brskalnika, izberite te vnose in kliknite »Odstrani«.

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows XP

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem morebitnih okužb zlonamerne programske opreme, ponastavite nastavitve Internet Explorerja na privzete.

Uporabniki sistema Windows XP: Kliknite Začni , kliknite Teči , v odprtem tipu okna inetcpl.cpl V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 7

Uporabniki sistemov Windows Vista in Windows 7: Kliknite logotip sistema Windows v polju za začetek iskanja inetcpl.cpl in kliknite enter. V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - dostop

Uporabniki sistema Windows 8: Odprite Internet Explorer in kliknite orodja ikono. Izberite Internetne možnosti .

Ponastavitev privzetih nastavitev Internet Explorerja v sistemu Windows 8 - zavihek Napredne internetne možnosti

V odprtem oknu izberite Napredno zavihek.

Ponastavitev privzetih nastavitev Internet Explorerja v sistemu Windows 8 - na zavihku Napredno za internetne možnosti kliknite gumb Ponastavi

Kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - potrdite ponastavitev nastavitev na privzete s klikom na gumb za ponastavitev

S klikom na potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Internet Explorerja na privzete Ponastaviti .

Logotip Google Chrome

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranjevanje lopov s končnicami iz brskalnika Google Chrome 1. korakOdstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Google Chrome:

Odstranjevanje lopov s končnicami iz brskalnika Google Chrome 2. korak

Kliknite ikono menija Chrome Ikona menija Google Chrome(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) izberite »Več orodij« in kliknite »Razširitve«. Poiščite vse nedavno nameščene sumljive dodatke brskalnika in jih odstranite.

Ponastavitev nastavitev Google Chrome 1. korak

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem možnih okužb zlonamerne programske opreme, ponastavite nastavitve brskalnika Google Chrome. Kliknite Ikona menija Chrome Ponastavitev nastavitev brskalnika Google Chrome 2. korak(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) in izberite Nastavitve . Pomaknite se navzdol na dno zaslona. Kliknite Napredno ... povezava.

3. korak ponastavitve nastavitev brskalnika Google Chrome

Ko se pomaknete na dno zaslona, ​​kliknite Ponastavi (obnovi nastavitve na prvotne privzete vrednosti) .

Mozilla Firefox logotip

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Google Chroma na privzete, tako da kliknete Ponastaviti .

Odstranjevanje lopov s končnicami iz koraka 1 Mozilla Firefox

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranjevanje prevarantskih razširitev iz Mozilla Firefox 2. korakOdstranite zlonamerne vtičnike iz Mozilla Firefox:

Dostop do nastavitev (Korak 1 ponastavite Firefox na privzete nastavitve)

Kliknite meni Firefox Dostop do informacij o odpravljanju težav (korak 2 ponastavite Firefox na privzete nastavitve)(v zgornjem desnem kotu glavnega okna) izberite »Dodatki«. Kliknite »Razširitve«, v odprtem oknu odstranite vse nedavno nameščene sumljive vtičnike brskalnika.

Klik na gumb Osveži Firefox (Korak 3 ponastavi Firefox na privzete nastavitve)

Neobvezna metoda:

Uporabniki računalnikov, ki imajo težave z morebitnim odstranjevanjem okužbe z zlonamerno programsko opremo, lahko ponastavijo svoje nastavitve Mozilla Firefox.

Odprite Mozilla Firefox, v zgornjem desnem kotu glavnega okna kliknite Meni Firefox , Potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Firefoxa na privzete (Korak 4 ponastavite na privzete nastavitve Firefoxa)v odprtem meniju kliknite Pomoč.

logotip brskalnika safari

Izberite Informacije o odpravljanju težav .

odstranjevanje adware iz safari korak 1 - dostop do nastavitev

V odprtem oknu kliknite Osvežite Firefox .

odstranjevanje adware iz safari korak 2 - odstranjevanje razširitev

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Mozille Firefox na privzete s klikom na Osvežite Firefox .

ponastavitev safari koraka 1

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

ponastavitev safari koraka 2Odstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Safari:

Logotip Microsoft Edge (Chromium)

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, kliknite Safari meni in izberite Nastavitve ... .

Odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz Microsoft Edge 1. korak

V odprtem oknu kliknite Razširitve , poiščite nedavno nameščeno sumljivo razširitev, jo izberite in kliknite Odstrani .

virtualbox bildschirmauflösung ubuntu

Neobvezna metoda:

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, in kliknite Safari meni. V spustnem meniju izberite Počisti zgodovino in podatke o spletnih mestih ...

Odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz 2. koraka programa Microsoft Edge

V odprtem oknu izberite vsa zgodovina in kliknite Izbriši zgodovino .

Ikona menija Microsoft Edge (krom)

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

1. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)Odstranite zlonamerne razširitve iz Microsoft Edge:

2. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)

Kliknite ikono menija Edge 3. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)(v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) izberite ' Razširitve '. Poiščite vse nedavno nameščene sumljive dodatke brskalnika in kliknite ' Odstrani 'pod njihovimi imeni.

upadanje namestitve oglasne programske opreme med prenosom vzorca brezplačne programske opreme

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem možnih okužb zlonamerne programske opreme, ponastavite nastavitve brskalnika Microsoft Edge. Kliknite Ikona menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) in izberite Nastavitve .

V odprtem meniju z nastavitvami izberite Ponastavite nastavitve .

Izberite Obnovite nastavitve na privzete vrednosti . V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Microsoft Edge na privzete s klikom na Ponastaviti .

  • Če to ni pomagalo, upoštevajte te možnosti navodila razlaga, kako ponastaviti brskalnik Microsoft Edge.

Povzetek:

Oglasna programska oprema ali potencialno neželene aplikacije se navadno infiltrirajo v internetne brskalnike z brezplačnimi prenosi programske opreme. Upoštevajte, da je najvarnejši vir za prenos brezplačne programske opreme samo s spletnih strani razvijalcev. Da se izognete namestitvi oglaševalske programske opreme, bodite zelo pozorni pri nalaganju in nameščanju brezplačne programske opreme. Pri nameščanju predhodno prenesenih brezplačnih programov izberite po meri ali napredno možnosti namestitve - ta korak bo razkril morebitne neželene programe, navedene za namestitev, skupaj z izbranim brezplačnim programom.

Pomoč pri odstranitvi:
Če imate težave pri odstranjevanju morebitnih okužb z zlonamerno programsko opremo iz računalnika, prosite za pomoč na našem forumu za podporo zlonamerni programski opremi.

Objavite komentar:
Če imate dodatne informacije o možnih okužbah z zlonamerno programsko opremo ali njihovo odstranitev, delite svoje znanje v spodnjem oddelku za komentarje.

Zanimivi Članki

PUP.Neobvezno.Zapuščeni virus

PUP.Neobvezno.Zapuščeni virus

Kako odstraniti PUP.Optional.Legacy Virus - navodila za odstranjevanje virusa (posodobljeno)

Kako odstraniti ransomware CryptoLocker-v3 iz operacijskega sistema?

Kako odstraniti ransomware CryptoLocker-v3 iz operacijskega sistema?

Kako odstraniti CryptoLocker-v3 Ransomware - koraki za odstranitev virusa

Kako konfigurirati igralno miško v Linuxu z orodjem Piper GUI Tool

Kako konfigurirati igralno miško v Linuxu z orodjem Piper GUI Tool

Imate radi igre na Linuxu? Pojdite na novo raven igranja iger tako, da svojo igralno miško v Linuxu konfigurirate s pomočjo aplikacije Piper GUI.

Nullbyte Ransomware

Nullbyte Ransomware

Kako odstraniti Nullbyte Ransomware - koraki za odstranitev virusa (posodobljeno)

Emotet Trojan

Emotet Trojan

Kako odstraniti trojanski program Emotet - navodila za odstranjevanje virusa (posodobljeno)

Vaša povezava s tem spletnim mestom ni zasebna prevara POP-UP

Vaša povezava s tem spletnim mestom ni zasebna prevara POP-UP

Kako odstraniti povezavo s tem spletnim mestom ni zasebna prevara POP-UP - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Kako odstraniti ugrabitelja brskalnika My Smartlink?

Kako odstraniti ugrabitelja brskalnika My Smartlink?

Kako se znebiti My Smartlink Browser Hijacker - vodnik za odstranjevanje virusov

Kako odstraniti ugrabitelja brskalnika Mazy Search

Kako odstraniti ugrabitelja brskalnika Mazy Search

Kako se znebiti ugrabitelja brskalnika Mazy - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Kako odstraniti zlonamerno programsko opremo JSSLOADER iz operacijskega sistema?

Kako odstraniti zlonamerno programsko opremo JSSLOADER iz operacijskega sistema?

Kako odstraniti JSSLOADER RAT - navodila za odstranjevanje virusov

Baterija je poškodovana zaradi virusov POP-UP prevara

Baterija je poškodovana zaradi virusov POP-UP prevara

Kako odstraniti baterijo, ki jo poškodujejo virusi POP-UP prevara - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljeno)


Kategorije