Izogibajte se prenosu dvomljive vsebine s (ali ga promovira) thepiratebay.org

Kako odstraniti Thepiratebay.org Ads - navodila za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

navodila za odstranitev thepiratebay [.] org

Kaj je thepiratebay [.] Org?

thepiratebay [.] org je nezaupljivo spletno mesto za medsebojno izmenjavo različnih medijev in programske opreme. Uporabnikom omogoča prenos / skupno rabo vsebine prek magnetnih povezav in torrent datotek. Poleg kršenja zakonov o avtorskih pravicah uporablja tudi prevarantska oglaševalska omrežja. Zato so obiskovalci te strani pogosto preusmerjeni na nezaupljive in zlonamerne spletne strani. Poleg tega thepiratebay [.] Org slovi po tem, da ponuja zlonamerne programe za prenos - ti so preoblečeni v „običajne“ vsebine ali pa so v njih „v paketu“. Močno vam odsvetujemo obisk ali uporabo te spletne strani.

pojavna preusmeritve orgij thepiratebay [.]Spletna mesta, ki uporabljajo prevarantska oglaševalska omrežja, na silo odpirajo in prikazujejo vsiljive oglase, ki povzročajo preusmeritve na nezaupljive, prodajno usmerjene, prevarantske, zavajajoče, ogrožene, prevare in zlonamerne strani. Neposredna ali posredna interakcija z vsebino na takšnih spletnih mestih lahko povzroči resne težave in ogrozi varnost naprav in uporabnikov. Poleg tega lahko vsiljivi oglasi, ko jih enkrat kliknete, izvajajo skripte za prikrito nalaganje / namestitev lopovske programske opreme. Vrhunski primer vsebine, ki se v sistem vdre na ta način, so PUA (potencialno neželene aplikacije). Te aplikacije imajo različne nevarne funkcije. Lahko prisilno odpirajo nevarne spletne strani, podobne tistim, ki jih promovirajo prevarane oglaševalske mreže. Druga vrsta PUA, ki je uvrščena med oglaševalske programe, lahko vodi vsiljive oglaševalske akcije. Prikazani oglasi (npr. Pojavna okna, pasice, ankete, kuponi itd.) Znatno zmanjšajo izkušnjo brskanja, saj zmanjšajo hitrost brskanja in omejijo vidnost spletne strani. Ti oglasi imajo vse prej omenjene zmogljivosti in nosijo s tem povezana tveganja. Neželene aplikacije, imenovane ugrabitelji brskalnikov, delujejo tako, da spreminjajo brskalnike, omejujejo ali onemogočajo dostop do njihovih nastavitev in promovirajo lažne iskalnike. Ne glede na njihovo specifično vrsto lahko večina PUA-jev sledi podatkom. Lahko spremljajo dejavnost brskanja (obiskani URL-ji, ogledane strani, vnesene iskalne poizvedbe itd.) In zbirajo iz njih pridobljene občutljive podatke (naslovi IP, geolokacije in druge podrobnosti). Zbrani podatki pogosto vsebujejo osebne podatke. Poleg tega se ti podatki pogosto delijo s tretjimi osebami (potencialno kiber kriminalci), ki jih želijo zlorabiti zaradi dobička. Če povzamemo, lahko prisotnost PUA v sistemih povzroči različne infiltracije in okužbe, finančno izgubo, resne težave z zasebnostjo in celo krajo identitete. Zato, da zagotovite celovitost naprave in varnost uporabnika, odstranite vse sumljive programe in razširitve / vtičnike brskalnika takoj po zaznavanju.

Povzetek grožnje:
Ime Oglasi spletnega mesta thepiratebay.org
Vrsta grožnje Potisna obvestila, neželeni oglasi, pojavni oglasi.
Imena zaznavanja Quttera (sumljivo), celoten seznam odkritij ( VirusTotal )
Vročanje naslova IP 104.24.190.20
Opazovane domene m.thepiratebay [.] org tracker.thepiratebay [.] org static.thepiratebay [.] org torrents.thepiratebay [.] org 200.thepiratebay [.] org upl.thepiratebay [.] org rss.thepiratebay [.] org
Simptomi Ogled oglasov, ki ne izvirajo s spletnih mest, ki jih brskate. Vsiljivi pojavni oglasi. Zmanjšana hitrost brskanja po internetu.
Metode distribucije Zavajajoči pojavni oglasi, potencialno neželeni programi (oglaševalska programska oprema).
Škoda Zmanjšana zmogljivost računalnika, sledenje brskalnikom - težave z zasebnostjo, morebitne dodatne okužbe z zlonamerno programsko opremo.
Odstranjevanje zlonamerne programske opreme (Windows)

Da bi odpravili morebitne okužbe z zlonamerno programsko opremo, skenirajte računalnik z zakonito protivirusno programsko opremo. Naši raziskovalci varnosti priporočajo uporabo programske opreme Malwarebytes.
▼ Prenesite malwarebytes
Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Uporaba prevarantskih oglaševalskih omrežij je pogost način monetizacije spletnih mest - take strani so zelo pogoste v spletu. Ime mačke , youtubetomp3.biz , bc.vc , in Mycouchtuner je le nekaj primerov spletnih mest, ki uporabljajo prevarantska oglaševalska omrežja. Lahko povzročijo različne resne težave, zato jih obisk ali uporaba ni priporočljiva.

Kako se je adware namestil v moj računalnik?

Nekateri PUA imajo „uradne“ promocijske spletne strani. Pogosto se zdijo legitimni in koristni, zato jih mnogi uporabniki prevarajo. Tudi neželene aplikacije se širijo prek nastavitev za prenos / namestitev. „Bundling“ je izraz, ki se uporablja za opredelitev te zavajajoče tržne tehnike predpakiranja običajnih programov z neželeno ali zlonamerno programsko opremo. Hitri postopki prenosa / namestitve (npr. Ignoriranje izrazov, preskakovanje korakov, uporaba vnaprej nastavljenih možnosti itd.) Povečuje tveganje nenamernega dovoljenja združene vsebine v sisteme. Te aplikacije tudi širijo vsiljivi oglasi. Ko jih enkrat kliknejo, lahko brez dovoljenja uporabnikov izvajajo skripte, namenjene prenosu / namestitvi PUA-jev.

Kako se izogniti namestitvi potencialno neželenih aplikacij

Vse izdelke je treba raziskati, da se pred prenosom / namestitvijo ali nakupom preveri njihova zakonitost. Uporabljajte samo uradne in preverjene kanale za prenos. Nezanesljivi viri prenosov, kot so omrežja za skupno rabo P2P (BitTorrent, eMule, Gnutella itd.), Spletna mesta za brezplačno gostovanje datotek in drugi prenosniki tretjih oseb lahko ponujajo zavajajočo vsebino. Pri prenosu / namestitvi vam svetujemo, da preberete pogoje, preučite vse razpoložljive možnosti, uporabite nastavitve »Po meri / napredno« in onemogočite dodatne aplikacije, orodja, funkcije in druge dodatke. Vsiljivi oglasi se pogosto zdijo običajni in neškodljivi, lahko pa jih preusmerijo na dvomljiva spletna mesta (npr. Igre na srečo, zmenki za odrasle, pornografija itd.). Če naletite na te oglase / preusmeritve, preglejte sistem in takoj odstranite vse sumljive programe in razširitve / vtičnike brskalnika. Če je vaš računalnik že okužen z neumnimi aplikacijami, priporočamo, da zaženete pregled z Malwarebytes za Windows da jih samodejno odpravi.

Različica videza spletnega mesta thepiratebay [.] (GIF):

thepiratebay [.] videz spletnega mesta organizacije (GIF)

Druga različica videza spletnega mesta thepiratebay [.] Org (GIF):

thepiratebay [.] različica videza spletnega mesta (GIF)

Takojšnje samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme: Ročno odstranjevanje groženj je lahko dolgotrajen in zapleten postopek, ki zahteva napredno računalniško znanje. Malwarebytes je profesionalno orodje za samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme, ki je priporočljivo, da se znebite zlonamerne programske opreme. Prenesite ga s klikom na spodnji gumb:
▼ PRENESI Malwarebytes S prenosom katere koli programske opreme, navedene na tem spletnem mestu, se strinjate z našo Politika zasebnosti in Pogoji uporabe . Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Hitri meni:

Odstranjevanje oglaševalske programske opreme:

Uporabniki sistema Windows 7:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 7

Kliknite Začni (Logotip Windows v spodnjem levem kotu namizja), izberite Nadzorna plošča . Poiščite Programi in kliknite Odstranite program .

Uporabniki sistema Windows XP:

Dostop do programa za dodajanje ali odstranjevanje v sistemu Windows XP

Kliknite Začni , izberite Nastavitve in kliknite Nadzorna plošča . Poiščite in kliknite Dodajanje ali odstranjevanje programov .

Uporabniki sistemov Windows 10 in Windows 8:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 8

Z desno miškino tipko kliknite spodnji levi kot zaslona, ​​v meniju za hitri dostop izberite Nadzorna plošča . V odprtem oknu izberite Programi in lastnosti .

Uporabniki Mac OSX:

Odstrani aplikacijo v OSX (Mac)

Kliknite Finder , na odprtem zaslonu izberite Aplikacije . Povlecite aplikacijo iz Aplikacije mapo v Smeti (ki se nahaja v priklopni postaji), nato z desno miškino tipko kliknite ikono smetnjaka in izberite Izprazni koš .

thepiratebay [.] org odstranite programsko opremo prek nadzorne plošče

V oknu za odstranitev programov poiščite morebitne neželene programe, izberite te vnose in kliknite ' Odstrani 'ali' Odstrani '.

Po odstranitvi potencialno neželene aplikacije, ki povzroča preusmeritve org thepiratebay [.], V računalniku preglejte morebitne preostale neželene komponente ali morebitne okužbe z zlonamerno programsko opremo. Če želite optično prebrati računalnik, uporabite priporočena programska oprema za odstranjevanje zlonamerne programske opreme.

▼ PRENESI odstranjevalec za
okužbe z zlonamerno programsko opremo

Malwarebytes preveri, ali je računalnik okužen z zlonamerno programsko opremo. Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Odstranite oglaševalsko programsko opremo iz internetnih brskalnikov:

Video, ki prikazuje odstranitev potencialno neželenih dodatkov za brskalnik:

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Logotip Internet ExplorerjaOdstranite zlonamerne dodatke iz Internet Explorerja:

Odstranjevanje oglasov thepiratebay [.] Org iz 1. koraka Internet Explorerja

Kliknite ikono 'orodje' Odstranjevanje oglasov thepiratebay [.] Org iz 2. koraka Internet Explorerja(v zgornjem desnem kotu Internet Explorerja) izberite »Upravljanje dodatkov«. Poiščite nedavno nameščene sumljive razširitve brskalnika, izberite te vnose in kliknite »Odstrani«.

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows XP

*Einige Einstellungen werden von Ihrer Organisation verwaltet

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem oglasov s strani thepiratebay.org, ponastavite nastavitve Internet Explorerja na privzete.

Uporabniki sistema Windows XP: Kliknite Začni , kliknite Teči , v odprtem tipu okna inetcpl.cpl V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 7

Uporabniki sistemov Windows Vista in Windows 7: Kliknite logotip sistema Windows v polju za začetek iskanja inetcpl.cpl in kliknite enter. V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - dostop

Uporabniki sistema Windows 8: Odprite Internet Explorer in kliknite orodja ikono. Izberite Internetne možnosti .

Ponastavitev privzetih nastavitev Internet Explorerja v sistemu Windows 8 - zavihek Napredne internetne možnosti

V odprtem oknu izberite Napredno zavihek.

Ponastavitev privzetih nastavitev Internet Explorerja v sistemu Windows 8 - na zavihku Napredno za internetne možnosti kliknite gumb Ponastavi

Kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - potrdite ponastavitev nastavitev na privzete s klikom na gumb za ponastavitev

S klikom na potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Internet Explorerja na privzete Ponastaviti .

Logotip Google Chrome

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranjevanje oglasov thepiratebay [.] Org iz brskalnika Google Chrome 1. korakOdstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Google Chrome:

Odstranjevanje oglasov thepiratebay [.] Org iz brskalnika Google Chrome, 2. korak

Kliknite ikono menija Chrome Ikona menija Google Chrome(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) izberite »Več orodij« in kliknite »Razširitve«. Poiščite vse nedavno nameščene sumljive dodatke brskalnika in jih odstranite.

Ponastavitev nastavitev Google Chrome 1. korak

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem oglasov s strani thepiratebay.org, ponastavite nastavitve brskalnika Google Chrome. Kliknite Ikona menija Chrome Ponastavitev nastavitev brskalnika Google Chrome 2. korak(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) in izberite Nastavitve . Pomaknite se navzdol na dno zaslona. Kliknite Napredno ... povezava.

3. korak ponastavitve nastavitev brskalnika Google Chrome

Ko se pomaknete na dno zaslona, ​​kliknite Ponastavi (obnovi nastavitve na prvotne privzete vrednosti) .

Mozilla Firefox logotip

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Google Chroma na privzete, tako da kliknete Ponastaviti .

Odstranjevanje oglasov thepiratebay [.] Iz programa Mozilla Firefox 1. korak

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranjevanje oglasov thepiratebay [.] Iz programa Mozilla Firefox, 2. korakOdstranite zlonamerne vtičnike iz Mozilla Firefox:

Dostop do nastavitev (Korak 1 ponastavite Firefox na privzete nastavitve)

Kliknite meni Firefox Dostop do informacij o odpravljanju težav (korak 2 ponastavite Firefox na privzete nastavitve)(v zgornjem desnem kotu glavnega okna) izberite »Dodatki«. V odprtem oknu kliknite »Razširitve« in odstranite vse nedavno nameščene sumljive vtičnike brskalnika.

Klik na gumb Osveži Firefox (Korak 3 ponastavi Firefox na privzete nastavitve)

Neobvezna metoda:

Uporabniki računalnikov, ki imajo težave z oglasi z odstranitvijo thepiratebay.org, lahko ponastavijo svoje nastavitve Mozilla Firefox.

Odprite Mozilla Firefox, v zgornjem desnem kotu glavnega okna kliknite Meni Firefox , Potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Firefoxa na privzete (Korak 4 ponastavite na privzete nastavitve Firefoxa)v odprtem meniju kliknite Pomoč.

logotip brskalnika safari

Izberite Informacije o odpravljanju težav .

odstranjevanje adware iz safari korak 1 - dostop do nastavitev

V odprtem oknu kliknite Osvežite Firefox .

odstranjevanje adware iz safari korak 2 - odstranjevanje razširitev

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Mozille Firefox na privzete s klikom na Osvežite Firefox .

ponastavitev safari koraka 1

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

ponastavitev safari koraka 2Odstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Safari:

Logotip Microsoft Edge (Chromium)

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, kliknite Safari meni in izberite Nastavitve ... .

Odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz Microsoft Edge 1. korak

V odprtem oknu kliknite Razširitve , poiščite nedavno nameščeno sumljivo razširitev, jo izberite in kliknite Odstrani .

Neobvezna metoda:

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, in kliknite Safari meni. V spustnem meniju izberite Počisti zgodovino in podatke o spletnih mestih ...

Odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz 2. koraka programa Microsoft Edge

V odprtem oknu izberite vsa zgodovina in kliknite Izbriši zgodovino .

Ikona menija Microsoft Edge (krom)

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

1. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)Odstranite zlonamerne razširitve iz Microsoft Edge:

2. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)

Kliknite ikono menija Edge 3. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)(v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) izberite ' Razširitve '. Poiščite vse nedavno nameščene sumljive dodatke brskalnika in kliknite ' Odstrani 'pod njihovimi imeni.

upadanje namestitve oglasne programske opreme med prenosom vzorca brezplačne programske opreme

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem oglasov s strani thepiratebay.org, ponastavite nastavitve brskalnika Microsoft Edge. Kliknite Ikona menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) in izberite Nastavitve .

V odprtem meniju z nastavitvami izberite Ponastavite nastavitve .

Izberite Obnovite nastavitve na privzete vrednosti . V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Microsoft Edge na privzete s klikom na Ponastaviti .

  • Če to ni pomagalo, upoštevajte te možnosti navodila razlaga, kako ponastaviti brskalnik Microsoft Edge.

Povzetek:

Oglasna programska oprema ali potencialno neželene aplikacije se navadno infiltrirajo v internetne brskalnike z brezplačnimi prenosi programske opreme. Upoštevajte, da je najvarnejši vir za prenos brezplačne programske opreme samo s spletnih strani razvijalcev. Da se izognete namestitvi oglaševalske programske opreme, bodite zelo pozorni pri nalaganju in nameščanju brezplačne programske opreme. Pri nameščanju predhodno prenesenih brezplačnih programov izberite po meri ali napredno možnosti namestitve - ta korak bo razkril morebitne neželene programe, navedene za namestitev, skupaj z izbranim brezplačnim programom.

Pomoč pri odstranitvi:
Če imate med poskusom odstranjevanja oglasov spletnega mesta thepiratebay.org težave iz računalnika, prosite za pomoč na našem forumu za podporo zlonamerni programski opremi.

Objavite komentar:
Če imate na spletnem mestu thepiratebay.org dodatne informacije o oglasih ali njihovo odstranitev, delite svoje znanje v spodnjem oddelku za komentarje.