Izogibajte se prenašanju nezaupljive vsebine, ki jo promovira s3.amazonaws.com

Kako se znebiti virusa S3.amazonaws.com (Mac) - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljen)

Kako odstraniti preusmeritve na s3.amazonaws [.] Com iz računalnikov Mac

Kaj je s3.amazonaws [.] Com?

Spletno mesto s3.amazonaws [.] Com je bilo ugotovljeno, da širi raznovrstno nezaželeno in zlonamerno vsebino. Gosti ga Amazon AWS (Amazon Web Services), zakonita storitev, namenjena zagotavljanju različnih virov / funkcij, povezanih z IT, kibernetski kriminalci pa jo pogosto zlorabljajo za gostovanje zlonamernih spletnih mest. Te spletne strani se nato uporabljajo za širjenje potencialno neželenih aplikacij (PUA), kot so ponarejena sistemska čistila / optimizatorji, adware , in ugrabitelji brskalnikov in tudi zlonamerno programsko opremo, vključno z ransomware , trojanski itd. To spletno mesto ustvarja preusmeritve na različne druge prevarantske spletne strani. Ena raziskana različica s3.amazonaws [.] Com deluje s promocijo a ponaredek Adobe Flash Player Updater , ki se lahko nato uporabi za infiltriranje v sisteme z omenjeno vsebino. Ljudje pogosto nenamerno vstopijo v s3.amazonaws [.], Ko jih preusmerijo vsiljivi oglasi ali PUA, ki so že vdrli v napravo.

s3.amazonaws [.] z virsu prevaraRaziskana različica s3.amazonaws [.] Com prikaže pojavno okno, ki trdi, da so najnovejše posodobitve programa Flash Player pripravljene za namestitev. Uporabnike pozivamo, da za prenos posodobitev kliknejo »V redu«. Ozadje ponavlja, da so posodobitve pripravljene za namestitev. Poudarja, da je za optimalno delovanje treba namestiti najnovejšo različico. Na primer, da omogočite video in avdio medije ter igrate spletne igre. Če kliknete katero koli možnost privolitve, se prenesejo lažne posodobitve. Če jih namestite, Adobe Flash Player ne bo posodobljen - namesto tega bo v sistem dovolil nezaupljivo / zlonamerno vsebino. Znano je, da se ponarejeni posodobitelji programske opreme uporabljajo za širjenje PUA in zlonamerne programske opreme. Zaupanje spletnim mestom, ki podajajo podobne zahtevke in / ali namestijo posodobitve tretjih oseb, bo verjetno povzročilo infiltracijo v sistem in okužbe ter ogrozilo varnost uporabnikov.

PUA-ji so eden glavnih vzrokov za preusmeritve na prevare na spletnih straneh. Te aplikacije lahko ustvarjajo preusmeritve na prodajna, nezaupljiva, prevarantska, zavajajoča in zlonamerna spletna mesta. Lahko vodijo tudi vsiljive oglaševalske akcije. Tj. Ponujajo neželene, škodljive oglase, ki lahko zmanjšajo izkušnjo brskanja. Oglasi lahko povzročijo preusmeritve na prav tako nevarna spletna mesta in prikrito prenesejo / namestijo neželeno vsebino. Drugi PUA ugrabljajo brskalnike z nepooblaščenimi spremembami, omejujejo / onemogočajo dostop do njihovih nastavitev in promovirajo lažne iskalnike. Neprimerni čistilci / optimizatorji sistemov so še ena vrsta neželenih aplikacij. Te aplikacije potrebujejo aktivacijo, da začnejo delovati (to pomeni, da za nakup potrebujejo nakup), vendar kljub temu, da so aktivirane, še vedno ne delujejo. Ne glede na njihove specifikacije ima večina PUA zmogljivosti za sledenje podatkov, ki jih uporabljajo za spremljanje dejavnosti brskanja (zgodovine brskanja in iskalnikov) in zbiranje osebnih podatkov uporabnikov (naslovi IP, geolokacije in druge podrobnosti). Ti zasebni podatki se običajno delijo s tretjimi osebami (pogosto kiber kriminalci), ki jih želijo zlorabiti zaradi dobička. Če povzamemo, PUA-ji ustvarjajo prihodek za razvijalce in lahko povzročijo infiltracijo v sistem / okužbe, vodijo do resnih težav z zasebnostjo, finančne izgube in celo kraje identitete. Da zagotovite varnost naprav in uporabnikov, takoj po zaznavanju odstranite vse sumljive programe in razširitve / vtičnike brskalnika.

Povzetek grožnje:
Ime virus preusmeritve s3.amazonaws.com
Vrsta grožnje Lažno predstavljanje, prevara, zlonamerna programska oprema za Mac, virus Mac.
Ponarejena trditev Prevara trdi, da morajo obiskovalci namestiti najnovejšo različico predvajalnika Flash Player.
Imena zaznavanja (ponarejeni posodobitveni program)
Avast (MacOS: Bundlore-CJ [Adw]), BitDefender (Adware.MAC.Bundlore.DXI), ClamAV (Unix.Malware.Agent-7425891-0), Kaspersky (ne-virus: HEUR: AdWare.OSX. Bnodlero.x), celoten seznam ( VirusTotal )
Promocija neželene aplikacije Prevara promovira lažni program za posodabljanje programske opreme.
Simptomi Vaš Mac postane počasnejši od običajnega, vidite neželene pojavne oglase, preusmerjeni ste na dvomljiva spletna mesta.
Metode distribucije Zavajajoči pojavni oglasi, namestitve brezplačne programske opreme (združevanje), ponarejeni namestitveni programi Flash Player, prenosi torrentov.
Škoda Sledenje internetnemu brskalniku (morebitne težave z zasebnostjo), prikaz neželenih oglasov, preusmeritve na dvomljiva spletna mesta, izguba zasebnih podatkov.
Odstranjevanje zlonamerne programske opreme (Mac)

Če želite odpraviti morebitne okužbe z zlonamerno programsko opremo, skenirajte svoj Mac z zakonito protivirusno programsko opremo. Naši raziskovalci varnosti priporočajo uporabo Combo Cleanerja.
▼ Prenesite Combo Cleaner za Mac
Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Combo Cleaner. Na voljo omejena tridnevna brezplačna preizkusna različica.

bambootornado.pw , yourfine4upgradefree.best , in glavno mestoupgradenow.best je nekaj primerov podobnih prevar. Ta spletna mesta trdijo, da so Flash predvajalniki obiskovalcev zastareli, vendar je to preprosto prevara. Zavajajoče spletne strani lahko lažno trdijo o grožnjah / težavah v napravi, ponujajo 'neverjetne' ponudbe, lažne nagrade itd. Te metode so socialni inženiring in taktike strašenja. Te sheme se uporabljajo za spodbujanje uporabnikov k prenosu in namestitvi nezaupljive / zlonamerne vsebine, nakupu dvomljivih / nedelujočih izdelkov, opravljanju dragih klicev, plačevanju lažnih storitev, razkrivanju osebnih in občutljivih podatkov (npr. Bančnih poverilnic) in za številne druge namene. Osnovni cilj teh prevar je ustvarjanje dobička za njihove oblikovalce.

Kako so se v moj računalnik namestile potencialno neželene aplikacije?

PUA običajno vdirajo v naprave brez dovoljenja in jih prenesejo / namestijo skupaj z drugimi izdelki. Ta zavajajoča marketinška tehnika predpakiranja običajne programske opreme z neželeno ali zlonamerno vsebino se imenuje »združevanje«. Hitri postopki prenosa / namestitve (npr. Ignoriranje izrazov, preskakovanje korakov itd.) Povečajo nevarnost nenamernega dovoljenja združenih aplikacij v sisteme. Nekatere od teh aplikacij imajo „uradne“ strani za prenos, ki jih pogosto promovirajo zavajajoča spletna mesta. Ko jih kliknete, lahko vsiljivi oglasi izvajajo skripte za prikrito nalaganje / namestitev PUA-jev.

Beenden und speichern Sie vim

Kako se izogniti namestitvi potencialno neželenih aplikacij

Vsebino je treba pred prenosom / namestitvijo natančno raziskati. Uporabljajte samo uradne in preverjene vire za prenos. Omrežja za skupno rabo P2P (BitTorrent, Gnutella, eMule itd.), Spletna mesta za brezplačno gostovanje datotek in drugi prenosniki tretjih oseb niso zaupanja vredna in se jim je treba izogibati. Izdelke je treba posodabljati z uporabo funkcij / orodij, ki jih zagotavljajo zakoniti razvijalci, in jih ne sme dobiti od tretjih oseb. Postopke prenosa / namestitve obravnavajte previdno. Preberite pogoje, raziščite vse razpoložljive možnosti, uporabite nastavitve »Po meri / Napredno« in zavrnite ponudbe za prenos / namestitev dodatnih aplikacij, orodij, funkcij itd. Vsiljivi oglasi se običajno zdijo običajni in neškodljivi, lahko pa jih preusmerijo na dvomljive spletne strani (npr. Igre na srečo, pornografija, zmenki za odrasle in druge). Če pride do tovrstnih oglasov / preusmeritev, takoj preglejte napravo in takoj odstranite vse sumljive programe in / ali razširitve / vtičnike brskalnika. Če je vaš računalnik že okužen s PUA-ji, priporočamo, da zaženete pregled z Combo Cleaner Antivirus za macOS da jih samodejno odpravi.

Besedilo, predstavljeno v pojavnem oknu:

Najnovejša različica programa Flash Player je pripravljena za namestitev.
Kliknite v redu za prenos.

Besedilo, predstavljeno v ozadju spletne strani:

Vaš Flash Player je pripravljen za namestitev
Zaženite vse svoje video, avdio in igre v spletu
Posodobite najnovejšo različico za optimalno delovanje
Namestite

Videz prevare, gostovane na s3.amazonaws [.] Com (GIF):

Videz prevare s3.amazonaws [.] Com (GIF)

Posnetek zaslona ponarejene namestitve namestitvene različice programa Flash Player:

namestitveni program za lažne posodobitve, ki ga promovira s3.amazonaws [.] com

Druga spletna stran s prevarami, ki jo gosti storitev s3.amazonaws.com:

Druga spletna stran s prevarami, ki jo gosti s pomočjo storitve s3.amazonaws.com

Besedilo, predstavljeno na tej spletni strani:

Zahtevana je posodobitev

Posodobite najnovejšo različico programa Flash Player za optimalno delovanje.


POSODOBI ZDAJ

Videz tega spletnega mesta (GIF):

Druga spletna stran o prevarah, ki jo gosti s pomočjo storitve s3.amazonaws.com (GIF)

Še ena pojavna prevara, promovirana s pomočjo storitve Amazon AWS:

Pop-up prevara, promovirana s pomočjo storitve Amazon AWS

Besedilo, predstavljeno na tej spletni strani:

Posodobitev programske opreme

Za vaš računalnik je na voljo nova posodobitev.

Vaš OS bo morda potreboval Flash Player za podporo HD.
Za nadaljevanje posodobite svoj Flash Player.

alle Geräte im Netzwerk sehen

Namestite Velikost različice imena
V Media Player Mac OS X 0,6M

Opomba: Različica predvajalnika v sistemskih sesutjih ne vključuje najnovejših posodobitev.
Če želite nadaljevati, prenesite posodobljeno različico.

Namestitev traja manj kot minuto - ponovni zagon ni potreben.

Namestitveni program, ki ga promovira ta prevara:

Lažni namestitveni program Flash Player, promoviran s pojavno prevaro, dostavljeno s pomočjo storitve Amazon AWS

Še ena pojavna prevara, promovirana s pomočjo storitve Amazon AWS:

AmazonAWS prevara 10. februarja 2020

Besedilo, predstavljeno na tej strani:

Posodobitev Flash Player je na voljo za vaš računalnik
Starejše različice programa Flash Player so ranljive za spletne grožnje, zato se prepričajte, da vedno uporabljate najnovejšo različico. Če ne uporabljate najnovejše različice, boste morda namesto vsebine videli sporočilo o napaki.


Flash Player podpira več podatkovnih formatov, vključno z XML, JSON, AMF in SWF. Multimedijski formati, ki jih podpira Flash Player, med drugim vključujejo mp3, FLV, PNG, JPEG, GIF in RTMP.


Posodobitev različice: najnovejša različica predvajalnika Flash Player omogoča večjo varnost in nadzor zasebnosti z zaščitenim dinamičnim pretakanjem HTTPS (HDS). Druge funkcije vključujejo podporo za spletno kamero, pospešeno upodabljanje grafike, večnitno dekodiranje videa in izboljšano programsko opremo za vrhunsko zmogljivost.

Posodobi zdaj
Pogoji uporabe Politika zasebnosti

Posnetek zaslona zavajajočega namestitvenega programa, promoviranega s to prevaro:

Namestitveni program, promoviran prek prevar, zagotovljenih prek storitve AmazonAWS - 10. februarja 2020

Takojšnje samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme Mac: Ročno odstranjevanje groženj je lahko dolgotrajen in zapleten postopek, ki zahteva napredno računalniško znanje. Combo Cleaner je profesionalno orodje za samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme, ki je priporočljivo, da se znebite zlonamerne programske opreme Mac. Prenesite ga s klikom na spodnji gumb:
▼ PRENESI Kombinirano čistilo za Mac S prenosom katere koli programske opreme, navedene na tem spletnem mestu, se strinjate z našo Politika zasebnosti in Pogoji uporabe . Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Combo Cleaner. Na voljo omejena tridnevna brezplačna preizkusna različica.

Entfernen Sie die Yahoo-Symbolleiste aus dem Internet Explorer

Hitri meni:

Videoposnetek, kako odstraniti oglaševalsko programsko opremo in ugrabitelje brskalnikov iz računalnika Mac:

Odstranjevanje potencialno neželenih aplikacij:

Odstranite potencialno neželene programe iz Aplikacije mapa:

odstranitev ugrabitelja brskalnika mac iz mape z aplikacijami

Kliknite Ikona iskalnika. V oknu Finder izberite ' Aplikacije '. V mapi z aplikacijami poiščite MPlayerX ',' NicePlayer 'ali druge sumljive programe in jih povlecite v smetnjak. Ko odstranite potencialno neželene programe, ki povzročajo spletne oglase, v računalniku Mac poiščite morebitne preostale neželene komponente.

▼ PRENESI odstranjevalec za
Okužbe zlonamerne programske opreme Mac

Combo Cleaner preveri, ali je računalnik okužen z zlonamerno programsko opremo. Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Combo Cleaner. Na voljo omejena tridnevna brezplačna preizkusna različica.

Odstranite s3.amazonaws.com preusmeritev datotek in map, povezanih z virusi:

Finder pojdite na ukaz mape

Kliknite Finder v menijski vrstici. Izberite Pojdi, in kliknite Pojdi v mapo ...

korak 1V mapi / Library / LaunchAgents poiščite datoteke, ustvarjene z adware:

odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz mape zagonskih agentov 1. korak

wie installiere ich linux mint

V Pojdi v mapo ... vrstica, tip: / Knjižnica / LaunchAgents

odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz mape zagonskih agentov 2. korak
V LaunchAgents ', Poiščite nedavno dodane sumljive datoteke in premaknite jih v smetnjak . Primeri datotek, ki jih ustvari oglaševalska programska oprema - “ installmac.AppRemoval.plist ',' myppes.download.plist ',' mykotlerino.ltvbit.plist ',' kuklorest.update.plist ”Itd. Adware običajno namesti več datotek z istim nizom.

2. korakPreverite, ali so v / Knjižnica / Podpora za aplikacije mapa:

odstranjevanje oglasne programske opreme iz mape za podporo aplikacijam 1. korak

V Pojdi v mapo ... vrstica, tip: / Knjižnica / Podpora za aplikacije

odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz mape za podporo aplikacijam 2. korak
V Podpora za aplikacije ', Poiščite nedavno dodane sumljive mape. Na primer » MplayerX 'Ali' NicePlayer ”In premaknite te mape v smetnjak .

korak3Preverite, ali so v datoteki ~ / Library / LaunchAgents mapa:

odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz mape ~ zagonskih agentov 1. korak


V vrstico Pojdi v mapo vnesite: ~ / Library / LaunchAgents

odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz mape ~ zagonskih agentov 2. korak

V LaunchAgents ', Poiščite nedavno dodane sumljive datoteke in premaknite jih v smetnjak . Primeri datotek, ki jih ustvari oglaševalska programska oprema - “ installmac.AppRemoval.plist ',' myppes.download.plist ',' mykotlerino.ltvbit.plist ',' kuklorest.update.plist ”Itd. Adware običajno namesti več datotek z istim nizom.

korak4Preverite, ali so v datoteki / Knjižnica / LaunchDaemons mapa:

odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz zagonske mape demoni 1. korak
V Pojdi v mapo ... vrstica, tip: / Knjižnica / LaunchDaemons

odstranjevanje oglasne programske opreme iz zagonske mape demoni 2. korak
V LaunchDaemons ”, Poiščite nedavno dodane sumljive datoteke. Na primer ' com.aoudad.net-preferences.plist ',' com.myppes.net-preferences.plist ', ' com.kuklorest.net-preferences.plist ',' com.avickUpd.plist «Itd., In premaknite jih v smetnjak .

5. korak Optično preberite svoj Mac s kombiniranim čistilom:

Če ste upoštevali vse korake v pravilnem vrstnem redu, morate biti Mac brez okužb. Če želite biti prepričani, da vaš sistem ni okužen, zaženite pregled s programom Combo Cleaner Antivirus. Prenesite ga TUKAJ . Po prenosu datoteke dvokliknite combocleaner.dmg v odprtem oknu povlecite in spustite ikono Combo Cleaner na vrhu ikone Applications. Zdaj odprite zagonsko ploščico in kliknite ikono Combo Cleaner. Počakajte, da Combo Cleaner posodobi svojo bazo definicij virusov in kliknite 'Začni kombinirano skeniranje' .

scan-with-combo-cleaner-1

Combo Cleaner bo vaš Mac pregledoval glede okužb z zlonamerno programsko opremo. Če je v protivirusnem pregledu prikazano sporočilo »groženj ni mogoče najti«, to pomeni, da lahko nadaljujete z vodnikom za odstranjevanje, sicer je priporočljivo, da pred nadaljevanjem odstranite vse najdene okužbe.

scan-with-combo-cleaner-2

Po odstranitvi datotek in map, ki jih ustvari oglaševalska programska oprema, še naprej odstranjujte neumne končnice iz internetnih brskalnikov.

s3.amazonaws.com preusmeri odstranitev virusa iz internetnih brskalnikov:

ikona brskalnika safariOdstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Safari:

Odstranite razširitve Safari za preusmeritev s3.amazonaws.com:

nastavitve brskalnika safari

Odprite brskalnik Safari, v menijski vrstici izberite ' Safari 'in kliknite' Preference ... ' .

okno razširitev safari

V oknu z nastavitvami izberite ' Razširitve 'in poiščite nedavno nameščene sumljive razširitve. Ko se nahaja, kliknite Odstrani poleg njih. Upoštevajte, da lahko vse razširitve varno odstranite iz brskalnika Safari - nobena ni ključnega pomena za normalno delovanje brskalnika.

  • Če imate še naprej težave s preusmeritvami brskalnika in neželenimi oglasi - Ponastavite Safari .

ikona brskalnikaOdstranite zlonamerne vtičnike iz Mozilla Firefox:

Odstranite s3.amazonaws.com preusmeritev virusnih dodatkov Mozilla Firefox:

dostop do dodatkov za mozilla firefox

Odprite brskalnik Mozilla Firefox. V zgornjem desnem kotu zaslona kliknite ' Odprite meni gumb '(tri vodoravne črte). V odprtem meniju izberite ' Dodatki '.

odstranjevanje zlonamernih dodatkov iz mozilla firefox

Fenster, für die Sie keine Berechtigung zum Speichern an diesem Ort haben

Izberite Razširitve 'in poiščite nedavno nameščene sumljive dodatke. Ko se nahaja, kliknite Odstrani poleg njih. Upoštevajte, da lahko vse razširitve varno odstranite iz brskalnika Mozilla Firefox - nobena ni ključnega pomena za normalno delovanje brskalnika.

  • Če imate še naprej težave s preusmeritvami brskalnika in neželenimi oglasi - Ponastavite Mozilla Firefox .

ikona brskalnika chromeOdstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Google Chrome:

Odstranite s3.amazonaws.com preusmeritve, povezane z virusom, dodatke za Google Chrome:

odstranjevanje zlonamernih razširitev za Google Chrome 1. korak

Odprite Google Chrome in kliknite » Chromov meni '(tri vodoravne črte) v zgornjem desnem kotu okna brskalnika. V spustnem meniju izberite ' Več orodij 'in izberite' Razširitve '.

odstranjevanje zlonamernih razširitev za Google Chrome 2. korak

V Razširitve 'poiščite nedavno nameščene sumljive dodatke. Ko se nahaja, kliknite Smeti poleg njih. Upoštevajte, da lahko vse razširitve varno odstranite iz brskalnika Google Chrome - nobena ni ključnega pomena za normalno delovanje brskalnika.

  • Če imate še naprej težave s preusmeritvami brskalnika in neželenimi oglasi - Ponastavite Google Chrome .

Zanimivi Članki

Kako odstraniti oglaševalsko programsko opremo za Chrome Tools in oglase, ki jih prikazuje?

Kako odstraniti oglaševalsko programsko opremo za Chrome Tools in oglase, ki jih prikazuje?

Kako odstraniti programsko opremo Chrome Tools - navodila za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Odstranite odkupno programsko opremo HACK iz računalnika

Odstranite odkupno programsko opremo HACK iz računalnika

Kako odstraniti HACK Ransomware - koraki za odstranitev virusa (posodobljeno)

Kritična napaka

Kritična napaka

Kako odstraniti prevara s kritičnimi napakami - navodila za odstranitev virusa (posodobljeno)

Ustavi preusmeritve na pojavno spletno mesto s prevarami apple.com-optimize-mac.live

Ustavi preusmeritve na pojavno spletno mesto s prevarami apple.com-optimize-mac.live

Kako se znebiti Apple.com-optimize-mac.live POP-UP prevara (Mac) - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljen)

Pazite, da vas ne vara 'Vaš Mac / iOS je morda okužen s 5 virusi!'

Pazite, da vas ne vara 'Vaš Mac / iOS je morda okužen s 5 virusi!'

Kako se znebiti vašega Mac / iOS je lahko okužen s 5 virusi! POP-UP prevara (Mac) - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljen)

Cyber ​​Police Ransomware

Cyber ​​Police Ransomware

Kako odstraniti Cyber ​​Police Ransomware - koraki za odstranitev virusa (posodobljeno)

Trojanec ZeuS Panda

Trojanec ZeuS Panda

Kako odstraniti trojanski program ZeuS Panda - navodila za odstranitev virusa (posodobljeno)

NAPAKA 268d3x8938 PRIP-UP Prevara

NAPAKA 268d3x8938 PRIP-UP Prevara

Kako odstraniti NAPAKO 268d3x8938 POP-UP prevara - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Odstranite ugrabitelja brskalnika Get Recipes Now iz računalnika

Odstranite ugrabitelja brskalnika Get Recipes Now iz računalnika

Kako se znebiti receptov Zdaj brskalnik ugrabitelj - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Izogibajte se prijavi v Spotify prek lažnih spletnih mest

Izogibajte se prijavi v Spotify prek lažnih spletnih mest

Kako odstraniti Spotify Email Scam - vodnik za odstranjevanje virusov


Kategorije