Izogibajte se 'Vaš Apple iPhone je močno poškodovan zaradi (6) virusov!' prevara

Kako se znebiti svojega Apple iPhone-a je močno poškodovan zaradi (6) virusov! POP-UP prevara (Mac) - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljen)

Kako ustaviti preusmeritve na 'Vaš Apple iPhone je močno poškodovan zaradi (6) virusov!' spletna stran o prevarah

Kaj je 'Vaš Apple iPhone močno poškodujejo (6) virusi!'?

To spletno mesto s prevaro obiskovalce prevari, da prenesejo in namestijo različne dvomljive programe, kot so ponarejeni odjemalci VPN (navidezno zasebno omrežje) in druge vrste aplikacij. Spletno mesto trdi, da je naprava (iPhone) okužena z virusi, in obiskovalce spodbuja, da jih odstranijo z aplikacijo. V času raziskav je ponujal prenos aplikacije, imenovane 'Brezplačna aplikacija'. Odsvetujemo nalaganje ali nameščanje programske opreme, ki se oglašuje na spletnih straneh, kot je ta, ali drugih zavajajočih, neuradnih spletnih mestih.

Vaš Apple iPhone je močno poškodovan zaradi (6) virusov! prevaraTa zavajajoča spletna stran je preoblečena v spletno mesto Apple. Navaja, da je Apple iPhone znatno poškodoval šest virusov. V nadaljevanju piše, da uporabnikov brskalnik poškodujejo virusi trojanskega tipa, ki so ga okužili prek nekaterih nedavno obiskanih poškodovanih strani. Ti virusi lahko očitno povzročijo škodo na občutljivih podatkih, računih Facebook, sporočilih WhatsApp, fotografijah in različnih aplikacijah. Za odstranitev virusov uporabnike spodbujamo, da prenesejo in namestijo zgoraj omenjeno brezplačno aplikacijo. Ta spletna stran dejansko ponuja prenos in namestitev drugih nezaupljivih aplikacij. V vsakem primeru nobenemu ni mogoče zaupati. Enako velja za to in vsa druga podobna spletna mesta.

Brskalniki pogosto odprejo te spletne strani, ko so na njih nameščene potencialno neželene aplikacije (PUA). PUA lahko odpirajo dvomljive spletne strani, prikazujejo različne oglase in zbirajo podatke o brskanju (in druge) podrobnosti. Beležijo podatke, kot so geolokacije, vnesene iskalne poizvedbe, URL-ji obiskanih spletnih mest, naslove IP itd. Nekateri PUA se lahko uporabljajo za snemanje osebnih podatkov. Prav tako lahko prikažejo kupone, pojavne oglase, ankete, pasice in druge nadležne oglase. Če jih kliknete, zaženejo skripte, ki povzročajo prenos / namestitev neželenih aplikacij ali odpirajo nezaupljive, potencialno zlonamerne spletne strani.

Povzetek grožnje:
Ime 'Vaš Apple iPhone je močno poškodovan zaradi (6) virusov!' pojavno okno
Vrsta grožnje Lažno predstavljanje, prevara, zlonamerna programska oprema za Mac, virus Mac.
Lažna trditev Ta stran trdi, da je iPhone okužen s šestimi virusi.
Sorodne domene securecheckapp.com
Promocija neželene aplikacije Brezplačna aplikacija. Prevaranti to spletno stran uporabljajo tudi za oglaševanje drugih neželenih aplikacij.
Simptomi Vaš Mac postane počasnejši od običajnega, vidite neželene pojavne oglase, preusmerjeni ste na dvomljiva spletna mesta.
Metode distribucije Zavajajoči pojavni oglasi, namestitve brezplačne programske opreme (združevanje), ponarejeni namestitveni programi Flash Player, prenosi hudournikov.
Škoda Sledenje internetnemu brskalniku (morebitne težave z zasebnostjo), prikaz neželenih oglasov, preusmeritve na dvomljiva spletna mesta, izguba zasebnih podatkov.
Odstranjevanje zlonamerne programske opreme (Mac)

Če želite odpraviti morebitne okužbe z zlonamerno programsko opremo, preglejte računalnik Mac z zakonito protivirusno programsko opremo. Naši raziskovalci varnosti priporočajo uporabo Combo Cleanerja.
▼ Prenesite Combo Cleaner za Mac
Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Combo Cleaner. Na voljo omejena tridnevna brezplačna preizkusna različica.

Drugi primeri podobnih prevaranskih spletnih strani so varnost vpn [.] neto , numberonevpn [.] com , in thevpnsafety [.] com . Žal jih je še veliko več. Običajno prikazujejo lažna opozorilna sporočila, ki se nanašajo na „zaznane“ viruse / napake in druge težave, ki jih je mogoče odpraviti z nekaterimi dvomljivimi aplikacijami. Ne zaupajte tem stranem ali aplikacijam, ki se oglašujejo prek njih. Odstranite vse nameščene PUA-je, ker lahko povzročajo težave v zvezi z zasebnostjo, varnostjo brskanja ali celo krajo identitete.

Kako so se v moj računalnik namestile potencialno neželene aplikacije?

PUA-ji se pogosto namestijo z zavajajočimi oglasi ali kadar jih razvijalci programske opreme distribuirajo z metodo združevanja. V vsakem primeru ljudje tovrstnih aplikacij praviloma ne namestijo namerno. PUA se distribuirajo tako, da jih vključijo v nastavitve za prenos in / ali namestitev različne programske opreme. Informacije o njihovi vključitvi v ustanove niso pravilno razkrite. Razvijalci skrivajo ponudbe za prenos in / ali namestitev PUA-jev v 'Custom', 'Advanced' in drugih podobnih nastavitvah. Ko ljudje prenesejo in namestijo programsko opremo, ne da bi preverili ali spremenili te nastavitve, se pogosto privzeto strinjajo s ponudbami za prenos in namestitev druge, potencialno neželene programske opreme.

Kako se izogniti namestitvi potencialno neželenih aplikacij

Prenesite programsko opremo z uglednih uradnih spletnih mest. Ne uporabljajte prenosnih ali namestitvenih virov ali orodij, kot so prenosniki tretjih oseb, namestitveni programi, dvomljiva spletna mesta, Peer-to-Peer omrežja (npr. EMule, hudourniški odjemalci). Te se običajno monetizirajo s promocijo potencialno neželenih aplikacij. Preverite vse nastavitve »Napredno«, »Po meri« in druge podobne nastavitve nastavitev prenosa in / ali namestitve. Zavrnite ponudbe za prenos in / ali namestitev neželene programske opreme. Ni varno klikniti vsiljivih oglasov, zlasti tistih, ki se prikazujejo na dvomljivih spletnih mestih. Osebe lahko preusmerijo na različne spletne strani, ki jim ni mogoče zaupati, ali povzročijo prenos / namestitev PUA-jev (morda zlonamerne programske opreme). Iz brskalnika takoj odstranite neželene, neznane razširitve, vtičnike ali dodatke. Enako velja za tovrstno programsko opremo, nameščeno v operacijskih sistemih. Če je vaš računalnik že okužen s PUA-ji, priporočamo, da z njim zaženete optično branje Combo Cleaner Antivirus za macOS da jih samodejno odpravi.

Besedilo na tej spletni strani o prevarah:

Trgovina z aplikacijami
OPOZORILO!
Vaš Apple iPhone je močno poškodovan zaradi (6) virusov!

Zaznali smo, da je vaš brskalnik (45,4%) POŠKODOVAL BROWSER TROJAN VIRUSES, ki ga je pobral med brskanjem po nedavnih poškodovanih spletnih mestih.

Takoj morate ukrepati, da preprečite širjenje in okužbo občutljivih podatkov, kot so vaš račun Facebook, fotografije sporočil Whatsapp in zasebne aplikacije.

Tukaj je opisano, kako lahko to rešite v nekaj sekundah (korak za korakom)

1. korak: z zavihkom ODSTRANI VIRUS namestite brezplačno aplikacijo iz trgovine App Store.
2. korak: Odprite aplikacijo, da aktivirate najnovejšo posodobitev in odstranite vse starejše (okužene) različice.
Odstranite virus

Še en primer: 'Druga različica vašega Apple iPhone-a je močno poškodovana zaradi (6) virusov!' pojavna prevara:

Začetno pojavno okno:

Druga različica vašega Apple iPhonea je močno poškodovana zaradi (6) virusov! POP-UP prevara (vzorec 1)

Besedilo je predstavljeno v:

Apple iPhone je okužen z (6) virusi.

Če težave ne odpravite takoj, bo virus zrušil vaš mobilni telefon, poškodoval kartico SIM in izbrisal vse vaše stike.

Za odstranitev virusa sledite spodnjim navodilom.

Stran se prikaže naknadno:

Druga različica vašega Apple iPhonea je močno poškodovana zaradi (6) virusov! POP-UP prevara (vzorec 2)

Besedilo je predstavljeno v:

Opozorilo pred virusi!
Vaš Apple iPhone je okužen z morebitnimi virusi!
Kliknite gumb V redu, da zdaj optično preberete telefon
v redu

Če želite omogočiti blokiranje pojavnih oken, lažna opozorila na spletnih mestih in odstraniti podatke brskanja po spletu v mobilnih napravah Apple, sledite tem korakom:

Najprej pojdite na ' Nastavitve 'in se nato pomaknite navzdol, da poiščete in tapnete' Safari '.

omogočite blokiranje pojavnih oken 1. korak

Preverite, ali je Blokiraj pojavna okna 'in' Opozorilo o goljufivih spletnih mestih 'preklopniki so omogočeni. Če ne, jih takoj omogočite. Nato se pomaknite navzdol in tapnite ' Napredno '.

omogočite blokiranje pojavnih oken 2. korak

Dotaknite se Podatki o spletnem mestu ' in potem ' Odstrani vse podatke spletnega mesta '.

omogočite blokiranje pojavnih oken 3. korak

Takojšnje samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme Mac: Ročno odstranjevanje groženj je lahko dolgotrajen in zapleten postopek, ki zahteva napredno računalniško znanje. Combo Cleaner je profesionalno orodje za samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme, ki je priporočljivo, da se znebite zlonamerne programske opreme Mac. Prenesite ga s klikom na spodnji gumb:
▼ PRENESI Kombinirano čistilo za Mac S prenosom katere koli programske opreme, navedene na tem spletnem mestu, se strinjate z našo Politika zasebnosti in Pogoji uporabe . Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Combo Cleaner. Na voljo omejena tridnevna brezplačna preizkusna različica.

Hitri meni:

Videoposnetek, kako odstraniti oglaševalsko programsko opremo in ugrabitelje brskalnikov iz računalnika Mac:

Odstranjevanje potencialno neželenih aplikacij:

Odstranite potencialno neželene programe iz Aplikacije mapa:

ubuntu unter windows installieren

odstranitev ugrabitelja brskalnika mac iz mape z aplikacijami

Kliknite Ikona iskalnika. V oknu Finder izberite ' Aplikacije '. V mapi z aplikacijami poiščite MPlayerX ',' NicePlayer 'ali druge sumljive programe in jih povlecite v smetnjak. Ko odstranite potencialno neželene programe, ki povzročajo spletne oglase, v računalniku Mac poiščite morebitne preostale neželene komponente.

▼ PRENESI odstranjevalec za
Okužbe zlonamerne programske opreme Mac

Combo Cleaner preveri, ali je računalnik okužen z zlonamerno programsko opremo. Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Combo Cleaner. Na voljo omejena tridnevna brezplačna preizkusna različica.

Odstranite 'vaš Apple iphone je močno poškodovan zaradi (6) virusov!' pojavne datoteke in mape:

Finder pojdite na ukaz mape

Kliknite Finder v menijski vrstici. Izberite Pojdi, in kliknite Pojdi v mapo ...

korak 1V mapi / Library / LaunchAgents poiščite datoteke, ustvarjene z adware:

odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz mape zagonskih agentov 1. korak

V Pojdi v mapo ... vrstica, tip: / Knjižnica / LaunchAgents

odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz mape zagonskih agentov 2. korak
V LaunchAgents ', Poiščite nedavno dodane sumljive datoteke in premaknite jih v smetnjak . Primeri datotek, ki jih ustvari oglaševalska programska oprema - “ installmac.AppRemoval.plist ',' myppes.download.plist ',' mykotlerino.ltvbit.plist ',' kuklorest.update.plist ”Itd. Adware običajno namesti več datotek z istim nizom.

2. korakPreverite, ali so v / Knjižnica / Podpora za aplikacije mapa:

odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz mape za podporo aplikacijam 1. korak

V Pojdi v mapo ... vrstica, tip: / Knjižnica / Podpora za aplikacije

odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz mape za podporo aplikacijam 2. korak
V Podpora za aplikacije ”, Poiščite nedavno dodane sumljive mape. Na primer » MplayerX 'Ali' NicePlayer ”In premaknite te mape v smetnjak .

korak3Preverite, ali so v datoteki ~ / Library / LaunchAgents mapa:

odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz mape ~ zagonskih agentov 1. korak


V vrstico Pojdi v mapo vnesite: ~ / Library / LaunchAgents

odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz mape ~ zagonskih agentov 2. korak

V LaunchAgents ', Poiščite nedavno dodane sumljive datoteke in premaknite jih v smetnjak . Primeri datotek, ki jih ustvari oglaševalska programska oprema - “ installmac.AppRemoval.plist ',' myppes.download.plist ',' mykotlerino.ltvbit.plist ',' kuklorest.update.plist ”Itd. Adware običajno namesti več datotek z istim nizom.

korak4Preverite, ali so v datoteki / Knjižnica / LaunchDaemons mapa:

odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz zagonske mape demoni 1. korak
V Pojdi v mapo ... vrstica, tip: / Knjižnica / LaunchDaemons

odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz zagonske mape demoni 2. korak
V LaunchDaemons ”, Poiščite nedavno dodane sumljive datoteke. Na primer ' com.aoudad.net-preferences.plist ',' com.myppes.net-preferences.plist ', ' com.kuklorest.net-preferences.plist ',' com.avickUpd.plist «Itd., In premaknite jih v smetnjak .

5. korak Skenirajte svoj Mac s kombiniranim čistilom:

Če ste upoštevali vse korake v pravilnem vrstnem redu, morate biti Mac brez okužb. Če želite zagotoviti, da vaš sistem ni okužen, zaženite pregled s programom Combo Cleaner Antivirus. Prenesite ga TUKAJ . Po prenosu datoteke dvokliknite combocleaner.dmg v odprtem oknu povlecite in spustite ikono Combo Cleaner na ikono aplikacij. Zdaj odprite zagonsko ploščico in kliknite ikono Combo Cleaner. Počakajte, da Combo Cleaner posodobi svojo bazo definicij virusov in kliknite 'Začni kombinirano skeniranje' .

scan-with-combo-cleaner-1

Combo Cleaner bo računalnik Mac pregledal glede okužb z zlonamerno programsko opremo. Če je v protivirusnem pregledu prikazano sporočilo »ni najdenih groženj« - to pomeni, da lahko nadaljujete z vodnikom za odstranjevanje, sicer je priporočljivo, da pred nadaljevanjem odstranite vse najdene okužbe.

scan-with-combo-cleaner-2

Po odstranitvi datotek in map, ki jih ustvari oglaševalska programska oprema, še naprej odstranjujte neumne končnice iz internetnih brskalnikov.

'Vaš Apple iPhone je močno poškodovan zaradi (6) virusov!' odstranjevanje pojavnih oken iz internetnih brskalnikov:

ikona brskalnika safariOdstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Safari:

Odstranite 'vaš Apple iphone je močno poškodovan zaradi (6) virusov!' razširitve Safari, povezane s pojavnimi okni:

nastavitve brskalnika safari

Odprite brskalnik Safari, v menijski vrstici izberite ' Safari 'in kliknite' Preference ... ' .

okno razširitev safari

V oknu z nastavitvami izberite ' Razširitve 'in poiščite pred kratkim nameščene sumljive razširitve. Ko se nahaja, kliknite Odstrani poleg njih. Upoštevajte, da lahko vse razširitve varno odstranite iz brskalnika Safari - nobena ni ključnega pomena za normalno delovanje brskalnika.

  • Če imate še naprej težave s preusmeritvami brskalnika in neželenimi oglasi - Ponastavite Safari .

ikona brskalnikaOdstranite zlonamerne vtičnike iz Mozilla Firefox:

Odstranite 'vaš Apple iphone je močno poškodovan zaradi (6) virusov!' pop-up povezani dodatki za Mozilla Firefox:

dostop do dodatkov za mozilla firefox

Odprite brskalnik Mozilla Firefox. V zgornjem desnem kotu zaslona kliknite ' Odprite meni gumb '(tri vodoravne črte). V odprtem meniju izberite ' Dodatki '.

odstranjevanje zlonamernih dodatkov iz mozilla firefox

Izberite Razširitve 'in poiščite nedavno nameščene sumljive dodatke. Ko se nahaja, kliknite Odstrani poleg njih. Upoštevajte, da lahko vse razširitve varno odstranite iz brskalnika Mozilla Firefox - nobena ni ključnega pomena za normalno delovanje brskalnika.

  • Če imate še naprej težave s preusmeritvami brskalnika in neželenimi oglasi - Ponastavite Mozilla Firefox .

ikona brskalnika chromeOdstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Google Chrome:

Odstranite 'vaš Apple iphone je močno poškodovan zaradi (6) virusov!' pojavni dodatki za Google Chrome:

odstranjevanje zlonamernih razširitev za Google Chrome 1. korak

Odprite Google Chrome in kliknite » Chromov meni '(tri vodoravne črte) v zgornjem desnem kotu okna brskalnika. V spustnem meniju izberite ' Več orodij 'in izberite' Razširitve '.

odstranjevanje zlonamernih razširitev za Google Chrome 2. korak

V Razširitve 'poiščite nedavno nameščene sumljive dodatke. Ko se nahaja, kliknite Smeti poleg njih. Upoštevajte, da lahko vse razširitve varno odstranite iz brskalnika Google Chrome - nobena ni ključnega pomena za normalno delovanje brskalnika.

  • Če imate še naprej težave s preusmeritvami brskalnika in neželenimi oglasi - Ponastavite Google Chrome .

Zanimivi Članki

Oglasi Social2Search [posodobljeno]

Oglasi Social2Search [posodobljeno]

Kako odstraniti Ads by Social2Search [posodobljeno] - navodila za odstranjevanje virusa (posodobljeno)

Kako poslati faks brez faksa?

Kako poslati faks brez faksa?

Kako poslati faks brez faksa?

Ghost Ransomware

Ghost Ransomware

Kako odstraniti Ghost Ransomware - koraki za odstranitev virusa (posodobljeno)

Virus FormBook

Virus FormBook

Kako odstraniti virus FormBook - navodila za odstranjevanje virusa (posodobljeno)

Nero TuneItUp Neželena aplikacija

Nero TuneItUp Neželena aplikacija

Kako odstraniti neželeno aplikacijo Nero TuneItUp - navodila za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Kako odstraniti ransomware SUMMON iz operacijskega sistema?

Kako odstraniti ransomware SUMMON iz operacijskega sistema?

Kako odstraniti SUMMON Ransomware - koraki za odstranitev virusa (posodobljeno)

Odlična novica! Kmalu boste lahko zagnali Native Linux Apps na Chromebooku

Odlična novica! Kmalu boste lahko zagnali Native Linux Apps na Chromebooku

Google je v svojem dogodku za razvijalce Keynote I/O napovedal podporo za aplikacije za Linux za Chromebooke. Ljudje, ki uporabljajo Chromebooke, bodo kmalu lahko v svojih sistemih zagnali aplikacije za Linux. Preberite več o tem.

Izogibajte se namestitvi Gozija prek e-poštnega sporočila »Vaš nakup BTC se je začel«

Izogibajte se namestitvi Gozija prek e-poštnega sporočila »Vaš nakup BTC se je začel«

Kako odstraniti vaš nakup BTC se je začel e-poštni virus - navodila za odstranitev virusa (posodobljeno)

Vaš trdi disk bo izbrisan

Vaš trdi disk bo izbrisan

Kako odstraniti trdi disk bo izbrisana prevara - navodila za odstranjevanje virusa (posodobljeno)

Izogibajte se prenosu dvomljive vsebine s (ali ga promovira) thepiratebay.org

Izogibajte se prenosu dvomljive vsebine s (ali ga promovira) thepiratebay.org

Kako odstraniti Thepiratebay.org Ads - navodila za odstranjevanje virusov (posodobljeno)


Kategorije