Preusmeritev Bing.com

Kako se znebiti Bing.com Redirect - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Kako odpraviti preusmeritve brskalnika na bing.com?

Kaj je bing.com?

Bing.com je zakonit internetni iskalnik. To spletno mesto je razvilo zakonito podjetje in ni povezano z nobenim virusom ali zlonamerno programsko opremo. Vendar se zavedajte, da to spletno mesto pogosto promovirajo različni potencialno neželeni programi, ki ugrabljajo brskalnike. Te aplikacije v sistem vdirajo brez soglasja uporabnikov in prikrito spreminjajo nastavitve spletnega brskalnika. Poleg tega večina spremlja brskanje po internetu in prikazuje vsiljive spletne oglase.

ugrabitelj brskalnika bing.comUgrabitelji brskalnikov običajno ciljajo na najbolj priljubljene spletne brskalnike - Internet Explorer, Google Chrome in Mozilla Firefox. Po vdoru v sistem bing.com brez dovoljenja uporabnikov dodelijo privzete nastavitve iskalnika, domače strani in nastavitev brskalnika URL-jev novega zavihka. Nekateri celo dodajo razširitev URL-ja ciljem bližnjic vsakega brskalnika. Zato so uporabniki pri odpiranju brskalnikov / novih zavihkov brskanja ali preprosto iskanju po internetu prek vrstice URL preusmerjeni na bing.com. Stalne neželene preusmeritve brskalnika znatno zmanjšajo izkušnjo brskanja po internetu. Poleg tega se ugrabiteljem brskalnikov dostavijo številni 'pomožni predmeti' (razširitve / aplikacije), razviti za preprečevanje, da bi uporabniki vrnili brskalnike v prejšnja stanja (ko uporabniki poskušajo spremeniti nastavitve, jih pomožni predmeti samodejno znova dodelijo). Upoštevajte, da nekatere aplikacije za ugrabitev brskalnika različnim spletnim mestom dodelijo nastavitve, za katere se trdijo, da so zakoniti internetni iskalniki, vendar ta spletna mesta namesto ustvarjanja veljavnih rezultatov iskanja preprosto preusmerijo uporabnike na bing.com.

Čeprav bing.com ne ogroža zasebnosti ali računalniških sistemov uporabnikov, lahko aplikacije za ugrabitev brskalnika, ki se uporabljajo za promocijo te strani, škodijo. Ugrabitelji brskalnikov pogosto ustvarjajo vsiljive spletne oglase, ki ne samo, da skrivajo osnovno vsebino, temveč lahko preusmerijo tudi na lažna spletna mesta z nalezljivo vsebino. Če kliknete nanje, lahko povzročite okužbe z oglaševalsko ali zlonamerno programsko opremo. Aplikacije za ugrabitev brskalnika bodo verjetno spremljale dejavnost brskanja po internetu in zbirale različne podatke, povezane z brskanjem. Obstaja velika verjetnost, da bodo nekateri zbrani podatki osebno prepoznavni. Razvijalci ugrabiteljev brskalnikov te posnete podatke delijo s tretjimi osebami - vedenje, ki bi lahko povzročilo resne težave z zasebnostjo ali celo krajo identitete. Če menite, da so bile nastavitve brskalnika brez vašega soglasja nastavljene na bing.com, odstranite vse nedavno nameščene sumljive programe in razširitve brskalnika, sicer teh nastavitev ne boste mogli spremeniti.

Arch Linux Live USB
Povzetek grožnje:
Ime Virus Bing.com, preusmeritev bing, ugrabitelj bing brskalnika.
Vrsta grožnje Ugrabitelj brskalnika, preusmeritev, ugrabitelj iskanja, orodna vrstica, neželen nov zavihek
Imena zaznavanja Avast (Win32: zlonamerna programska oprema), Kaspersky (ne-virus: AdWare.Win32.DealPly.ehqwx), ESET-NOD32 (Win32 / InstallCore.Gen.A potencialno neželen), celoten seznam odkritij ( VirusTotal )
Simptomi Uporabniki doživijo neželene preusmeritve brskalnika na spletno mesto bing.com. Domače strani in privzetih nastavitev iskalnika ni mogoče spremeniti.
Metode distribucije Zavajajoči pojavni oglasi, namestitve brezplačne programske opreme (združevanje), ponarejeni namestitveni programi za Flash Player.
Škoda Sledenje brskanju po internetu (morebitne težave z zasebnostjo), prikazovanje neželenih oglasov, preusmeritve na senčna spletna mesta.
Odstranjevanje zlonamerne programske opreme (Windows)

Da bi odpravili morebitne okužbe z zlonamerno programsko opremo, skenirajte računalnik z zakonito protivirusno programsko opremo. Naši raziskovalci varnosti priporočajo uporabo programske opreme Malwarebytes.
▼ Prenesite malwarebytes
Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Večina aplikacij za ugrabitev brskalnikov ima podobno vedenje - lažno trdijo, da izboljšujejo brskanje po internetu, da bi preprosto prevarali uporabnike, da jih namestijo. Po vdoru v sistem te aplikacije ne ponujajo nobene od obljubljenih funkcij. Ugrabitelji brskalnikov so namenjeni izključno ustvarjanju prihodka za razvijalce. Aplikacije, kot so Vaše spletne igre zdaj , Enostaven dostop do preizkusa hitrosti , in Vaši mali oglasi prikažite vsiljive spletne oglase, sledite dejavnostim brskanja po internetu in povzročajte neželene preusmeritve brskalnika.

Kako se je bing.com namestil v moj računalnik?

Ugrabitelji brskalnikov se pogosto distribuirajo z zavajajočo metodo trženja programske opreme, imenovano 'združevanje' - prikrita namestitev programske opreme tretjih oseb z običajno programsko opremo / aplikacijami. Razvijalci namestitev PUP-ov skrivajo v nastavitvah »Po meri / Napredno«, saj mnogi uporabniki med postopki prenosa in namestitve ne posvečajo dovolj pozornosti. Hitenje teh procesov in preskakovanje večine / vseh korakov pogosto vodi do nenamerne namestitve oglasne programske opreme ali ugrabitve brskalnika.

Kako se izogniti namestitvi potencialno neželenih aplikacij?

Za preprečitev namestitve ugrabiteljev brskalnika morate izvesti dva glavna koraka. Najprej natančno opazujte vsak korak postopkov prenosa in namestitve programske opreme. Drugič, zavrnite vse ponudbe za prenos ali namestitev dodatnih programov in onemogočite že vključene (ker je večina priložene programske opreme zlonamerna).

Zavajajoči namestitelji brezplačne programske opreme, ki promovirajo ugrabitelje brskalnikov, povezane z bing.com:

Namestitveni program, ki se uporablja za promocijo spletnega mesta bing.com (vzorec 1) Namestitveni program za promocijo spletnega mesta bing.com (vzorec 2) Namestitveni program za promocijo spletnega mesta bing.com (vzorec 3) Namestitveni program, ki se uporablja za promocijo spletnega mesta bing.com (vzorec 4)

Videz ugrabitelja brskalnika bing.com:

TheEasyWayPro povzroča preusmeritve na bing.com

Takojšnje samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme: Ročno odstranjevanje groženj je lahko dolgotrajen in zapleten postopek, ki zahteva napredno računalniško znanje. Malwarebytes je profesionalno orodje za samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme, ki je priporočljivo, da se znebite zlonamerne programske opreme. Prenesite ga s klikom na spodnji gumb:
▼ PRENESI Malwarebytes S prenosom katere koli programske opreme, navedene na tem spletnem mestu, se strinjate z našo Politika zasebnosti in Pogoji uporabe . Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Hitri meni:

Preusmeritev Bing.com:

Uporabniki sistema Windows 7:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 7

Kliknite Začni (Logotip Windows v spodnjem levem kotu namizja), izberite Nadzorna plošča . Poiščite Programi in kliknite Odstranite program .

Uporabniki sistema Windows XP:

Dostop do programa za dodajanje ali odstranjevanje v sistemu Windows XP

Kliknite Začni , izberite Nastavitve in kliknite Nadzorna plošča . Poiščite in kliknite Dodajanje ali odstranjevanje programov .

Uporabniki sistemov Windows 10 in Windows 8:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 8

Z desno miškino tipko kliknite spodnji levi kot zaslona, ​​v meniju za hitri dostop izberite Nadzorna plošča . V odprtem oknu izberite Programi in lastnosti .

Uporabniki Mac OSX:

Odstrani aplikacijo v OSX (Mac)

Kliknite Finder , na odprtem zaslonu izberite Aplikacije . Povlecite aplikacijo iz Aplikacije mapo v Smeti (ki se nahaja v priklopni postaji), nato z desno miškino tipko kliknite ikono smetnjaka in izberite Izprazni koš .

odstranitev ugrabitelja brskalnika bing.com prek nadzorne plošče

V oknu za odstranitev programov: poiščite nedavno nameščene potencialno neželene programe, izberite te vnose in kliknite »Odstrani« ali »Odstrani«.

Po odstranitvi potencialno neželenega programa, ki povzroči preusmeritve brskalnika na spletno mesto bing.com, v računalniku poiščite morebitne preostale neželene komponente. Če želite optično prebrati računalnik, uporabite priporočena programska oprema za odstranjevanje zlonamerne programske opreme.

▼ PRENESI odstranjevalec za
okužbe z zlonamerno programsko opremo

Malwarebytes preveri, ali je računalnik okužen z zlonamerno programsko opremo. Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Domača stran Bing.com in privzeta odstranitev internetnega iskalnika iz internetnih brskalnikov:

Video, ki prikazuje odstranitev ugrabiteljev brskalnika (Windows):

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Logotip Internet ExplorerjaOdstranite zlonamerne dodatke iz Internet Explorerja:

Odstranite dodatke bing.com, povezane z Internet Explorerjem:

Odstranjevanje razširitev Internet Explorerja, povezanih z bing.com

Kliknite ikono 'orodje' Odstranjevanje bing.com iz ciljne bližnjice Internet Explorer 1. korak(v zgornjem desnem kotu Internet Explorerja) izberite »Upravljanje dodatkov«. Poiščite nedavno nameščene sumljive razširitve brskalnika, izberite te vnose in kliknite »Odstrani«.

Popravite cilj bližnjice Internet Explorer:

Odstranjevanje bing.com iz ciljne bližnjice brskalnika Internet Explorer 2. korak

Ta ugrabitelj brskalnika spremeni polje 'Cilj' bližnjice Internet Explorerja. Če želite to popraviti, poiščite bližnjico na namizju in kliknite desni gumb miške nad njo. V odprtem meniju izberite 'Lastnosti'. V odprtem oknu poiščite polje Target in odstranite besedilo, ki se vnese za 'C: Program Files Internet Explorer iexplore.exe'.

Odstranjevanje bing.com z domače strani Internet Explorerja

Spremenite svojo domačo stran:

Odstranjevanje bing.com iz privzetega iskalnika Internet Explorerja

Kliknite ikono 'orodje' Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows XP(v zgornjem desnem kotu Internet Explorerja) izberite »Internetne možnosti«, v odprtem oknu odstranite hxxp: //www.bing.com in vnesite želeno domeno, ki se bo odprla vsakič, ko zaženete Internet Explorer.

Spremenite privzeti iskalnik:

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 7

Kliknite ikono 'orodje' Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - dostop(v zgornjem desnem kotu Internet Explorerja) izberite »Upravljanje dodatkov«. V odprtem oknu izberite »Ponudniki iskanja«, za privzeto nastavite »Google«, »Bing« ali kateri koli drug želeni iskalnik, nato odstranite » bing '.

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem aplikacij za ugrabitev brskalnika, ponastavite nastavitve Internet Explorerja na privzete.

Uporabniki sistema Windows XP: Kliknite Začni , kliknite Teči , v odprtem tipu okna inetcpl.cpl V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev privzetih nastavitev Internet Explorerja v sistemu Windows 8 - zavihek Napredne internetne možnosti

Uporabniki sistemov Windows Vista in Windows 7: Kliknite logotip sistema Windows v polju za začetek iskanja inetcpl.cpl in kliknite enter. V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev privzetih nastavitev Internet Explorerja v sistemu Windows 8 - na zavihku Napredno za internetne možnosti kliknite gumb Ponastavi

Uporabniki sistema Windows 8: Odprite Internet Explorer in kliknite orodja ikono. Izberite Internetne možnosti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - potrdite ponastavitev nastavitev na privzete s klikom na gumb za ponastavitev

V odprtem oknu izberite Napredno zavihek.

Logotip Google Chrome

Kliknite Ponastaviti .

Odstranjevanje razširitev brskalnika Google Chrome, povezanih z bing.com

S klikom na potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Internet Explorerja na privzete Ponastaviti .

Odstranjevanje bing.com iz ciljne bližnjice Google Chrome 1. korak

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranjevanje bing.com iz ciljne bližnjice brskalnika Google Chrome 2. korakOdstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Google Chrome:

Odstranite razširitve brskalnika Google Chrome, povezane z bing.com:

Odstranjevanje bing.com z domače strani Google Chrome

Kliknite ikono menija Chrome Odstranjevanje bing.com iz privzetega iskalnika Google Chrome(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) izberite »Orodja« in kliknite »Razširitve«. Poiščite vse nedavno nameščene sumljive dodatke, izberite te vnose in kliknite ikono koša.

Popravite cilj bližnjice za Google Chrome:

Ikona menija Google Chrome

Ta ugrabitelj brskalnika spremeni polje »Cilj« bližnjice do Google Chroma. Če želite to popraviti, poiščite bližnjico na namizju in kliknite desni gumb miške nad njo. V odprtem meniju izberite 'Lastnosti'. V odprtem oknu poiščite polje Cilj in odstranite vse besedilo, ki je vneseno za 'C: Program Files Google Chrome Application chrome.exe'

Ponastavitev nastavitev Google Chrome 1. korak

Spremenite svojo domačo stran:

Ponastavitev nastavitev brskalnika Google Chrome 2. korak

Kliknite ikono menija Chrome 3. korak ponastavitve nastavitev brskalnika Google Chrome(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) izberite »Nastavitve«. V razdelku »Ob zagonu« kliknite »nastavi strani« in premaknite miškin kazalec nad hxxp: //www.bing.com in kliknite simbol x. Zdaj lahko svoje želeno spletno mesto dodate kot domačo stran.

Spremenite privzeti iskalnik:

Mozilla Firefox logotip

Če želite spremeniti privzeti iskalnik v Google Chromu: kliknite ikono Chromovega menija Odstranjevanje razširitev Mozilla Firefox, povezanih z bing.com(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) izberite »Nastavitve«, v razdelku »Iskanje« kliknite »Upravljanje iskalnikov ...«, odstrani » bing 'in dodajte ali izberite želeni internetni iskalnik.

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem aplikacij za ugrabitev brskalnika, ponastavite nastavitve brskalnika Google Chrome. Kliknite Ikona menija Chrome Odstranjevanje bing.com iz ciljne bližnjice Mozilla Firefox 1. korak(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) in izberite Nastavitve . Pomaknite se navzdol na dno zaslona. Kliknite Napredno ... povezava.

Odstranjevanje bing.com iz ciljne bližnjice Mozilla Firefox 2. korak

weißer bildschirm des todes windows 7

Ko se pomaknete na dno zaslona, ​​kliknite Ponastavi (obnovi nastavitve na prvotne privzete vrednosti) .

Odstranjevanje bing.com z domače strani Mozilla Firefox

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Google Chroma na privzete, tako da kliknete Ponastaviti .

Odstranjevanje bing.com iz privzetega iskalnika Mozilla Firefox

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Dostop do nastavitev (Korak 1 ponastavite Firefox na privzete nastavitve)Odstranite zlonamerne vtičnike iz Mozilla Firefox:

Odstranite bing.com povezane Mozilla Firefox dodatke:

Dostop do informacij o odpravljanju težav (korak 2 ponastavite Firefox na privzete nastavitve)

Kliknite meni Firefox Klik na gumb Osveži Firefox (Korak 3 ponastavi Firefox na privzete nastavitve)(v zgornjem desnem kotu glavnega okna) izberite »Dodatki«. V odprtem oknu kliknite »Razširitve« in odstranite vse nedavno nameščene sumljive vtičnike brskalnika.

Popravite cilj bližnjice Mozilla Firefox:

Potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Firefoxa na privzete (Korak 4 ponastavite na privzete nastavitve Firefoxa)

Ta ugrabitelj brskalnika spremeni polje 'Cilj' bližnjice Mozilla Firefox. Če želite to popraviti, poiščite bližnjico na namizju in kliknite desni gumb miške nad njo. V odprtem meniju izberite 'Lastnosti'. V odprtem oknu poiščite polje Cilj in odstranite celotno besedilo, ki je vneseno za 'C: Program Files Mozilla Firefox firefox.exe'

logotip brskalnika safari

Spremenite svojo domačo stran:

Odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz safari koraka 1 - dostop do nastavitev

Če želite ponastaviti domačo stran, kliknite meni Firefox odstranjevanje ugrabitelja brskalnika iz safarija 2. korak - odstranjevanje razširitev(v zgornjem desnem kotu glavnega okna), nato izberite 'Možnosti', v odprtem oknu odstranite hxxp: //www.bing.com in vnesite želeno domeno, ki se bo odprla vsakič, ko zaženete Mozilla Firefox.

prozess-id linux finden

Spremeni privzeti iskalnik:

Odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz safari koraka 3 - spreminjanje domače strani

V naslovno vrstico URL vnesite about: config in pritisnite Enter.
Kliknite »Bom previden, obljubim!«.
V iskalni filter na vrhu vnesite: ' ime ugrabitelja brskalnika '
Z desno miškino tipko kliknite najdene nastavitve in izberite »Ponastavi«, da obnovite privzete vrednosti.

Neobvezna metoda:

Uporabniki računalnikov, ki imajo težave z odstranjevanjem aplikacij za ugrabitev brskalnika, lahko ponastavijo svoje nastavitve Mozilla Firefox.

Odprite Mozilla Firefox, v zgornjem desnem kotu glavnega okna kliknite Meni Firefox , odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz safarija 4. korak - spreminjanje privzetega internetnega iskalnikav odprtem meniju kliknite Pomoč.

ponastavitev safari koraka 1

Izberite Informacije o odpravljanju težav .

ponastavitev safari koraka 2

V odprtem oknu kliknite Osvežite Firefox .

Logotip Microsoft Edge (Chromium)

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Mozille Firefox na privzete s klikom na Osvežite Firefox .

Odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz 1. koraka programa Microsoft Edge

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz 2. koraka programa Microsoft EdgeOdstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Safari:

Odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz 3. koraka programa Microsoft Edge

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, in kliknite Safari , nato izberite Nastavitve ...

Ikona menija Microsoft Edge (krom)

V oknu z nastavitvami izberite Razširitve zavihek. Poiščite nedavno nameščene sumljive razširitve in odstranite njim.

1. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)

V oknu z nastavitvami izberite splošno in se prepričajte, da je vaša domača stran nastavljena na želeni URL, če jo je ugrabitelj brskalnika spremenil - spremenite.

2. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)

V oknu z nastavitvami izberite Iskanje in se prepričajte, da je izbran vaš najljubši internetni iskalnik.

Neobvezna metoda:

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, in kliknite Safari meni. V spustnem meniju izberite Počisti zgodovino in podatke o spletnih mestih ...

3. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)

V odprtem oknu izberite vsa zgodovina in kliknite Izbriši zgodovino .

vse manjša namestitev ugrabiteljev brskalnikov med prenosom vzorca brezplačne programske opreme

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranite zlonamerne razširitve iz Microsoft Edge:

Kliknite ikono menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) izberite ' Razširitve '. Poiščite vse nedavno nameščene sumljive dodatke brskalnika in jih odstranite.

Spremenite nastavitve domače strani in novega zavihka:

Kliknite ikono menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) izberite »Nastavitve«. V Na začetku 'v razdelku poiščite ime ugrabitelja brskalnika in kliknite' Onemogoči '.

Spremenite privzeti spletni iskalnik:

Če želite spremeniti privzeti iskalnik v programu Microsoft Edge: kliknite ikono menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) izberite ' Zasebnost in storitve ', se pomaknite na dno strani in izberite' Naslovna vrstica '. V Iskalniki, ki se uporabljajo v naslovni vrstici 'v razdelku poiščite ime neželenega internetnega iskalnika, ko se nahaja, kliknite na' Onemogoči v bližini. Lahko pa kliknete na ' Upravljanje iskalnikov ', v odprtem meniju poiščite neželen internetni iskalnik. Kliknite ikono sestavljanke blizu njega in izberite ' Onemogoči '.

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem aplikacij za ugrabitev brskalnika, ponastavite nastavitve brskalnika Microsoft Edge. Kliknite Ikona menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) in izberite Nastavitve .

V odprtem meniju z nastavitvami izberite Ponastavite nastavitve .

Izberite Obnovite nastavitve na privzete vrednosti . V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Microsoft Edge na privzete s klikom na Ponastaviti .

  • Če to ni pomagalo, upoštevajte te možnosti navodila razlaga, kako ponastaviti brskalnik Microsoft Edge.

Povzetek:

Ugrabitelj brskalnika je vrsta okužbe z oglaševalsko programsko opremo, ki spreminja nastavitve internetnega brskalnika z dodelitvijo domača stran in privzeti spletni iskalnik nastavitve za nekatere druge (neželene) URL-je spletnega mesta. Običajno se ta vrsta oglaševalske programske opreme infiltrira v operacijske sisteme z brezplačnimi prenosi programske opreme. Če vaš prenos upravlja odjemalec za prenose, zavrnite ponudbe za namestitev oglaševanih orodnih vrstic ali aplikacij, ki želijo spremeniti vašo domačo stran in privzete nastavitve internetnega iskalnika.

Pomoč pri odstranitvi:
Če imate težave pri odstranjevanju aplikacij za ugrabitev brskalnika iz vaših internetnih brskalnikov, prosite za pomoč na našem forumu za podporo zlonamerni programski opremi.

Objavite komentar:
Če imate dodatne informacije o ugrabitvah brskalnikov ali njihovi odstranitvi, delite svoje znanje v spodnjem oddelku za komentarje.