Prevara z napako BSOD

Kako odstraniti prevara BSOD Error - navodila za odstranjevanje virusov

Navodila za odstranjevanje napak BSOD

Kaj je napaka BSOD?

„Napaka BSOD“ je lažno sporočilo o napaki, ki ga prikaže prevarano spletno mesto. Navaja, da je bil sistem okužen z zlonamerno programsko opremo z visokim tveganjem. Sporočilo distribuirajo različni programi oglaševalskega tipa, ki povzročajo neželene preusmeritve brskalnika. Te aplikacije lahko tudi beležijo različne informacije v zvezi z dejavnostjo brskanja po internetu in prikazujejo vsiljive spletne oglase.

Napaka BSOD adware

„Napaka BSOD“ trdi, da je bil računalnik okužen in da je bil poskus zlonamerne programske opreme dostopen do datotek v registru sistema Windows. Prav tako opozarja uporabnike, da lahko zaprtje brskalnika povzroči poškodbe datotek v registru in da lahko ponovni zagon računalnika povzroči izgubo podatkov ali celo okvaro operacijskega sistema. Sporočilo uporabnike spodbuja, da pokličejo brezplačno telefonsko številko (888-980-3095) in se obrnejo na 'Microsoftovega tehnika', ki naj bi pomagal rešiti to težavo. Zavedajte se, da je to sporočilo o napaki napačno - kriminalci skušajo uporabnike prevarati, da plačajo za pomoč, ki ni potrebna. Edina okužba je sama oglaševalska programska oprema, ki povzroči preusmeritve na spletno mesto, ki prikazuje to lažno sporočilo o napaki. Programi oglaševalskega tipa pogosto prikazujejo različne oglase, ki prikrivajo osnovno vsebino obiskanih spletnih mest, s čimer bistveno zmanjšajo izkušnjo brskanja po internetu. Poleg tega nekatera vodijo do zlonamernih spletnih mest - tudi nenamerni kliki lahko povzročijo okužbo z oglaševalsko programsko opremo ali zlonamerno programsko opremo. Poleg tega oglaševalska programska oprema zbira informacije, kot so naslovi IP, obiskani URL-ji spletnih mest, ogledane strani, iskalne poizvedbe, vnesene v iskalnike, geolokacija, vrste operacijskega sistema / brskalnika, jezikovne nastavitve, ponudnik internetnih storitev itd. Ti zabeleženi podatki lahko vključujejo zasebne podatke, ki jih razvijalci oglaševalske programske opreme zlorabljajo ali delijo s tretjimi osebami (ki jih uporabljajo za ustvarjanje prihodka). Tako lahko sledenje podatkov povzroči resne težave z zasebnostjo ali celo krajo identitete. Programe oglaševalskega tipa je treba takoj odstraniti iz sistema.

Raziskave kažejo, da aplikacije vrste adware pogosto trdijo, da izboljšajo izkušnjo brskanja po internetu z zagotavljanjem številnih 'dragocenih funkcij'. Ti zahtevki so preprosto poskusi, da bi uporabnike prevarali, da jih namestijo. Vsa oglaševalska programska oprema je namenjena samo ustvarjanju prihodka za razvijalce. Te aplikacije so za običajne uporabnike neuporabne. Potencialno neželeni programi oglaševalske programske opreme namesto da bi omogočili obljubljene funkcije, zbirajo osebne podatke, prikazujejo vsiljive spletne oglase in pogosto povzročajo neželene preusmeritve brskalnika.

Kako se je v mojem računalniku namestila napaka BSOD?

Programi oglaševalske programske opreme imajo običajno uradno spletno mesto za prenos, vendar jih razvijalci distribuirajo tudi z zavajajočo tržno metodo, imenovano »združevanje« - prikrita namestitev potencialno neželenih programov z običajno programsko opremo. Številni uporabniki med postopki prenosa / namestitve niso dovolj previdni in pogosto nenamerno namestijo neumne programe, ki jih razvijalci skrijejo v nastavitvah »Po meri / Napredno« v postopkih prenosa / namestitve.

Kako se izogniti namestitvi potencialno neželenih aplikacij?

Ključ računalniške varnosti je previdnost - nikoli ne hitite s postopki prenosa ali namestitve. Vsak korak natančno analizirajte z uporabo nastavitev 'Po meri' ali 'Napredno'. Poleg tega je treba vse dodatno vključene programe odpovedati. Paketi programov so pogosto zlonamerni in jih zato nikoli ne bi smeli nameščati.

Besedilo, predstavljeno na spletnem mestu 'BSOD Error':

BSOD: dllRegisterSetting je zaznal kodo napake 0x80060402
Koda oken DefenderError: 0x80016CFA
STOP: 0x0000007B INACCESSIBLE_BOOT_DEVICE
Koda napake 0x800610A3 med zagonom programa Windows Defender zaradi dejavnosti zlonamerne programske opreme
Koda napake časovne omejitve programa Windows Defender: 0x000B0043
Koda napake 0x800610A3 nepooblaščen dostop do registra dll
Prosimo, obrnite se na MICROSOFT POTRDENE tehnike Brezplačno:
888-980-3085
za takojšnjo odpravo težave, da se prepreči izguba podatkov.

Posnetek zaslona pojavnega sporočila »Napaka BSOD«:

Pojavno okno z napako BSOD

Besedilo, predstavljeno v tem pojavnem oknu:

Spoštovana stranka, vaš sistem je zaznal morebitno sumljivo dejavnost. Pokličite spodnjo brezplačno telefonsko številko, če vam bo tehnik, ki ga je certificiral Microsoft, pomagal odpraviti težavo:

888-980-3085

Zaradi vaše varnosti ne zapirajte internetnega brskalnika, da se izognete poškodbam registra vašega operacijskega sistema
Obrnite se na podporo na brezplačni liniji za pomoč 888-980-3085
PROSIMO, DA RAČUNALNIKA NE IZKLJUČATE ALI ZNAMESTITE, TAKO DA LAHKO VODI DO IZGUBE PODATKOV IN MOŽNEGA IZPADA DELUJOČEGA SISTEMA IN POTENCIJALNEGA NEGOČENEGA STANJA, KI IZHAJAJO V CELOTNI IZGUBI PODATKOV, OBVESTITE SE NA MICROSOFT CERTIFICIRANI TEHNIČNIK 8 -3085

Takojšnje samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme: Ročno odstranjevanje groženj je lahko dolgotrajen in zapleten postopek, ki zahteva napredno računalniško znanje. Malwarebytes je profesionalno orodje za samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme, ki je priporočljivo, da se znebite zlonamerne programske opreme. Prenesite ga s klikom na spodnji gumb:
▼ PRENESI Malwarebytes S prenosom katere koli programske opreme, navedene na tem spletnem mestu, se strinjate z našo Politika zasebnosti in Pogoji uporabe . Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Hitri meni:

Odstranjevanje oglaševalske programske opreme:

Uporabniki sistema Windows 7:

Windows 10 konnte Updates nicht abschließen

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 7

Kliknite Začni (Logotip sistema Windows v spodnjem levem kotu namizja), izberite Nadzorna plošča . Poiščite Programi in kliknite Odstranite program .

Uporabniki sistema Windows XP:

Dostop do programa za dodajanje ali odstranjevanje v sistemu Windows XP

Kliknite Začni , izberite Nastavitve in kliknite Nadzorna plošča . Poiščite in kliknite Dodajanje ali odstranjevanje programov .

Uporabniki sistemov Windows 10 in Windows 8:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 8

Z desno miškino tipko kliknite spodnji levi kot zaslona, ​​v meniju za hitri dostop izberite Nadzorna plošča . V odprtem oknu izberite Programi in lastnosti .

Uporabniki Mac OSX:

Odstrani aplikacijo v OSX (Mac)

Kliknite Finder , na odprtem zaslonu izberite Aplikacije . Povlecite aplikacijo iz Aplikacije mapo v Smeti (ki se nahaja v priklopni postaji), nato z desno miškino tipko kliknite ikono smetnjaka in izberite Izprazni koš .

Odstranitev programske opreme z napako BSOD prek nadzorne plošče

V oknu za odstranitev programov poiščite sumljive programe, izberite te vnose in kliknite ' Odstrani 'ali' Odstrani '.

Po odstranitvi potencialno neželenega programa, ki povzroča napako BSOD Error, v računalniku poiščite morebitne preostale neželene komponente ali morebitne okužbe z zlonamerno programsko opremo. Če želite optično prebrati računalnik, uporabite priporočena programska oprema za odstranjevanje zlonamerne programske opreme.

▼ PRENESI odstranjevalec za
okužbe z zlonamerno programsko opremo

Malwarebytes preveri, ali je računalnik okužen z zlonamerno programsko opremo. Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Odstranite oglaševalsko programsko opremo iz internetnih brskalnikov:

Video, ki prikazuje odstranitev potencialno neželenih dodatkov za brskalnik:

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Logotip Internet ExplorerjaOdstranite zlonamerne dodatke iz Internet Explorerja:

Odstranjevanje oglasov z napako BSOD iz 1. koraka Internet Explorerja

Kliknite ikono zobnika Odstranjevanje oglasov z napako BSOD iz 2. koraka Internet Explorerja(v zgornjem desnem kotu Internet Explorerja) izberite »Upravljanje dodatkov«. Poiščite nedavno nameščene sumljive razširitve brskalnika, izberite te vnose in kliknite »Odstrani«.

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows XP

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem virusa bsod error, ponastavite nastavitve Internet Explorerja na privzete.

Uporabniki sistema Windows XP: Kliknite Začni , kliknite Teči , v odprtem oknu inetcpl.cpl V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 7

Uporabniki sistemov Windows Vista in Windows 7: Kliknite logotip sistema Windows v polju za začetek iskanja inetcpl.cpl in kliknite enter. V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - dostop

Uporabniki sistema Windows 8: Odprite Internet Explorer in kliknite orodja ikono. Izberite Internetne možnosti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - zavihek Napredno za internetne možnosti

V odprtem oknu izberite Napredno zavihek.

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - na zavihku Napredno za internetne možnosti kliknite gumb Ponastavi

Kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - potrdite ponastavitev nastavitev na privzete s klikom na gumb za ponastavitev

S klikom na potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Internet Explorerja na privzete Ponastaviti .

Logotip Google Chrome

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranjevanje oglasov z napako BSOD iz brskalnika Google Chrome 1. korakOdstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Google Chrome:

Odstranjevanje oglasov z napako BSOD iz brskalnika Google Chrome 2. korak

Kliknite ikono menija Chrome Ikona menija Google Chrome(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) izberite »Orodja« in kliknite »Razširitve«. Poiščite vse nedavno nameščene sumljive dodatke brskalnika, izberite te vnose in kliknite ikono koša.

1. korak ponastavitve nastavitev brskalnika Google Chrome

Neobvezna metoda:

Midori (Webbrowser)

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem virusa bsod error, ponastavite nastavitve brskalnika Google Chrome. Kliknite Ikona menija Chrome Ponastavitev nastavitev brskalnika Google Chrome 2. korak(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) in izberite Nastavitve . Pomaknite se navzdol na dno zaslona. Kliknite Napredno ... povezava.

3. korak ponastavitve nastavitev Google Chrome

Ko se pomaknete na dno zaslona, ​​kliknite Ponastavi (obnovi nastavitve na prvotne privzete vrednosti) .

Logotip Mozilla Firefox

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Google Chrome na privzete, tako da kliknete Ponastaviti .

Odstranjevanje oglasov z napako BSOD iz 1. koraka programa Mozilla Firefox

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranjevanje oglasov z napako BSOD iz 2. koraka programa Mozilla FirefoxOdstranite zlonamerne vtičnike iz Mozilla Firefox:

Dostop do nastavitev (Korak 1 ponastavite Firefox na privzete nastavitve)

Kliknite meni Firefox Dostop do informacij o odpravljanju težav (2. korak ponastavite Firefox na privzete nastavitve)(v zgornjem desnem kotu glavnega okna) izberite »Dodatki«. V odprtem oknu kliknite »Razširitve« in odstranite vse nedavno nameščene sumljive vtičnike brskalnika.

Klik na gumb Osveži Firefox (Korak 3 ponastavi Firefox na privzete nastavitve)

Neobvezna metoda:

Uporabniki računalnikov, ki imajo težave z odstranjevanjem virusov z napako bsod, lahko ponastavijo svoje nastavitve Mozilla Firefox.

Odprite Mozilla Firefox, v zgornjem desnem kotu glavnega okna kliknite Meni Firefox , Potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Firefoxa na privzete (Korak 4 ponastavite na privzete nastavitve Firefoxa)v odprtem meniju kliknite Pomoč.

logotip brskalnika safari

Izberite Informacije o odpravljanju težav .

odstranjevanje adware iz safari korak 1 - dostop do nastavitev

V odprtem oknu kliknite Osvežite Firefox .

odstranjevanje adware iz safari korak 2 - odstranjevanje razširitev

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Mozille Firefox na privzete s klikom na Osvežite Firefox .

ponastavitev safari koraka 1

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

ponastavitev safari koraka 2Odstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Safari:

Logotip Microsoft Edge (Chromium)

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, kliknite Safari meni in izberite Nastavitve ... .

Odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz Microsoft Edge 1. korak

V odprtem oknu kliknite Razširitve , poiščite nedavno nameščeno sumljivo razširitev, jo izberite in kliknite Odstrani .

Neobvezna metoda:

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, in kliknite Safari meni. V spustnem meniju izberite Počisti zgodovino in podatke o spletnih mestih ...

Odstranjevanje oglasne programske opreme iz 2. koraka programa Microsoft Edge

V odprtem oknu izberite vso zgodovino in kliknite Izbriši zgodovino .

Ikona menija Microsoft Edge (krom)

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

1. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)Odstranite zlonamerne razširitve iz Microsoft Edge:

2. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)

was ist eine aae datei iphone

Kliknite ikono menija Edge 3. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)(v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) izberite ' Razširitve '. Poiščite vse nedavno nameščene sumljive dodatke brskalnika in kliknite ' Odstrani 'pod njihovimi imeni.

upadanje namestitve oglasne programske opreme med prenosom vzorca brezplačne programske opreme

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem virusa bsod error, ponastavite nastavitve brskalnika Microsoft Edge. Kliknite Ikona menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) in izberite Nastavitve .

V odprtem meniju z nastavitvami izberite Ponastavite nastavitve .

Izberite Obnovite nastavitve na privzete vrednosti . V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Microsoft Edge na privzete s klikom na Ponastaviti .

  • Če to ni pomagalo, upoštevajte te možnosti navodila razlaga, kako ponastaviti brskalnik Microsoft Edge.

Povzetek:

Oglasna programska oprema ali potencialno neželene aplikacije se navadno infiltrirajo v internetne brskalnike z brezplačnimi prenosi programske opreme. Upoštevajte, da je najvarnejši vir za prenos brezplačne programske opreme samo s spletnih strani razvijalcev. Da se izognete namestitvi oglaševalske programske opreme, bodite zelo pozorni pri nalaganju in nameščanju brezplačne programske opreme. Pri nameščanju predhodno prenesenih brezplačnih programov izberite po meri ali napredno možnosti namestitve - ta korak bo razkril morebitne neželene programe, navedene za namestitev, skupaj z izbranim brezplačnim programom.

Pomoč pri odstranitvi:
Če imate težave pri odstranjevanju virusa napake bsod iz računalnika, prosite za pomoč na našem forumu za podporo zlonamerni programski opremi.

Objavite komentar:
Če imate dodatne informacije o virusu napake bsod ali njegovi odstranitvi, delite svoje znanje v spodnjem oddelku za komentarje.

Zanimivi Članki

Firefox uporablja preveč pomnilnika - Kako popraviti?

Firefox uporablja preveč pomnilnika - Kako popraviti?

Firefox uporablja preveč pomnilnika - Kako popraviti?

31 najboljših iger Linuxa, ki jih lahko igrate BREZPLAČNO

31 najboljših iger Linuxa, ki jih lahko igrate BREZPLAČNO

Za igranje najboljših iger v sistemu Linux vam ni treba porabiti denarja. Sestavili smo seznam čudovitih brezplačnih iger za Linux, tako da lahko uživate v igrah v sistemu Linux, ne da bi skrbeli za denarnico. Zdaj si oglejte najboljše brezplačne igre Linux!

Ne morete odpreti Microsoft Edge v operacijskem sistemu Windows 10?

Ne morete odpreti Microsoft Edge v operacijskem sistemu Windows 10?

Ne morete odpreti Microsoft Edge v operacijskem sistemu Windows 10?

E-poštni virus AT&T

E-poštni virus AT&T

Kako odstraniti virus AT&T Email - navodila za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Gwx.exe virus

Gwx.exe virus

Kako odstraniti virus Gwx.exe - navodila za odstranitev virusa (posodobljeno)

Orodna vrstica WeatherBlink

Orodna vrstica WeatherBlink

Kako se znebiti orodne vrstice WeatherBlink - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Izogibajte se okužbi vaše naprave z zlonamerno programsko opremo iz e-poštnih sporočil »Vrhovno sodišče«

Izogibajte se okužbi vaše naprave z zlonamerno programsko opremo iz e-poštnih sporočil »Vrhovno sodišče«

Kako odstraniti virus Supreme Email Email - navodila za odstranjevanje virusa (posodobljeno)

Kako odstraniti ugrabitelja brskalnika InboxAce?

Kako odstraniti ugrabitelja brskalnika InboxAce?

Kako se znebiti orodne vrstice InboxAce - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Kako ustaviti preusmeritve na android-recaptcha.info

Kako ustaviti preusmeritve na android-recaptcha.info

Kako odstraniti oglase Android-recaptcha.info - navodila za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Kako popraviti napako 'IRQL_LESS_OR_NOT_EQUAL'?

Kako popraviti napako 'IRQL_LESS_OR_NOT_EQUAL'?

Kako popraviti napako 'IRQL_LESS_OR_NOT_EQUAL'?


Kategorije