Buzzdock Adware

Kako odstraniti programsko opremo Buzzdock - navodila za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Buzzdock - kako odstraniti neželene oglase in preusmeriti na search.buzzdock.com?

Kaj je Buzzdock?

Razvil Alactro LLC, trazširitev brskalnika Buzzdock trdi, da izboljšuje izkušnjo internetnega iskanja s prikazom dodatnih rezultatov pod priljubljeno vrstico za iskanje. Po namestitvi tega dodatka za brskalnik se zavihek Buzzdock prikaže pod iskalno vrstico, kouporabnik obišče Google za iskanje po internetu.V tej orodni vrstici so prikazani dodatni rezultati iskanja iz Yahooja, YouTuba, Twitterja, Amazona itd. Čeprav se ta funkcija morda zdi uporabna, je uporaba vtičnika brskalnika negativna: Buzzdock prikazuje neželene oglase (pasice in besedilna povezava) in poleg tega , ta razširitev povzroči preusmeritve na search.buzzdock.com

buzzdock adwarePoleg tega številni uporabniki računalnikov poročajo, da so nenamerno namestili ta dodatek, do situacije, ki lahko pride, ko uporabniki naložijo in namestijo brezplačno programsko opremo. Upoštevajte, da mnogi razvijalci brezplačnih programov brezplačno programsko opremo združujejo z neželenimi vtičniki brskalnika, kot je ta, da bi zaslužili s svojimi prenosi. Buzzdock je mogoče namestiti skupaj z FreeTwitTube ali pri prenosu brezplačne programske opreme z različnih spletnih mest za prenos (ta spletna mesta pogosto uporabljajo majhne programe, imenovane »odjemalci za prenos«, da olajšajo prenos neželene programske opreme v paketu). Čeprav Buzzdock ni neposredno povezan z računalniškimi virusi ali okužbami z zlonamerno programsko opremo, je kategoriziran kot oglaševalska programska oprema in ga je zato treba odstraniti iz vaših internetnih brskalnikov.

V večini primerov so neželeni oglasi Buzzdock in preusmeritve na search.buzzdock.com posledica nepremišljene namestitve brezplačne programske opreme. Izogniti seadwarenamestitve te vrste, natančno preverite vsak korak namestitve brezplačne programske opreme, prepovedajte kakršne koli predlagane spremembe nastavitev internetnega brskalnika in počistite možnosti namestitve dodatnih dodatkov ali programske opreme za brskalnik. Nekatera brezplačna programska oprema morda ne dovoli namestitve brez dodatne namestitve programov ali razširitev - v tem primeru namestitev prekličite. Če želite odstraniti vtičnik Buzzdock in odstraniti preusmeritve na search.buzzdock.com, uporabite spodnji vodnik za odstranjevanje.

Zavajajoč namestitveni program za brezplačno programsko opremo, ki se uporablja pri distribuciji oglaševalske programske opreme BuzzDock:

namestitveni program za buzzdock

Oglasna programska oprema BuzzDock, ki brskalnik preusmeri na spletno mesto search.buzzdock.com:

Buzzdock adware

Takojšnje samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme: Ročno odstranjevanje groženj je lahko dolgotrajen in zapleten postopek, ki zahteva napredno računalniško znanje. Malwarebytes je profesionalno orodje za samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme, ki je priporočljivo, da se znebite zlonamerne programske opreme. Prenesite ga s klikom na spodnji gumb:
▼ PRENESI Malwarebytes S prenosom katere koli programske opreme, navedene na tem spletnem mestu, se strinjate z našo Politika zasebnosti in Pogoji uporabe . Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Hitri meni:

Odstranjevanje programske opreme Buzzdock:

Upoštevajte, da je v večini primerov Buzzdock nameščen skupaj z Yontoo in druge neželene dodatke za brskalnik ( Srečni prihranki , FBDownloader , Spustne ponudbe itd.) Če želite odstraniti neželene oglase, morate te dodatke odstraniti.

Uporabniki sistema Windows 7:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 7

Kliknite Začni (Logotip sistema Windows v spodnjem levem kotu namizja), izberite Nadzorna plošča . Poiščite Programi in kliknite Odstranite program .

Uporabniki sistema Windows XP:

Dostop do programa za dodajanje ali odstranjevanje v sistemu Windows XP

Kliknite Začni , izberite Nastavitve in kliknite Nadzorna plošča . Poiščite in kliknite Dodajanje ali odstranjevanje programov .

Uporabniki sistemov Windows 10 in Windows 8:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 8

Z desno miškino tipko kliknite spodnji levi kot zaslona, ​​v meniju za hitri dostop izberite Nadzorna plošča . V odprtem oknu izberite Programi in lastnosti .

Uporabniki Mac OSX:

Odstrani aplikacijo v OSX (Mac)

Kliknite Finder , na odprtem zaslonu izberite Aplikacije . Povlecite aplikacijo iz Aplikacije mapo v Smeti (ki se nahaja v priklopni postaji), nato z desno miškino tipko kliknite ikono smetnjaka in izberite Izprazni koš .

odstranite programsko opremo buzzdock prek nadzorne plošče

V oknu za odstranitev programov iskati ' Buzzdock 'in' Yontoo ', izberite ta vnos in kliknite' Odstrani 'ali' Odstrani '

Po odstranitvi Buzzdocka v računalniku poiščite morebitne preostale neželene komponente. Če želite optično prebrati računalnik, uporabite priporočena programska oprema za odstranjevanje zlonamerne programske opreme. Odstranite vse vnose, ki jih zazna ta program, da zagotovite, da je računalnik čist pred morebitnimi okužbami vohunske in zlonamerne programske opreme.

▼ PRENESI odstranjevalec za
okužbe z zlonamerno programsko opremo

Malwarebytes preveri, ali je računalnik okužen z zlonamerno programsko opremo. Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Odstranjevanje oglasne programske opreme Buzzdock iz brskalnikov:

Video, ki prikazuje odstranitev potencialno neželenih dodatkov za brskalnik:

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Logotip Internet ExplorerjaOdstranite zlonamerne dodatke iz Internet Explorerja:

Odstranjevanje oglasov za buzzdock iz 1. koraka Internet Explorerja

Diese Anwendung konnte nicht korrekt gestartet werden 0xc00000e5

Kliknite ikono zobnika Odstranjevanje oglasov za buzzdock iz 2. koraka Internet Explorerja(v zgornjem desnem kotu Internet Explorerja) izberite »Upravljanje dodatkov«. Poiščite vnose, povezane z Yontoo LLC in Alactro LLC ( Yontoo , Yontoo Api , Buzzdock , Buzzdock Api ) in jih onemogočite.

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows XP

Če želite spremeniti svojo domačo stran iz search.buzzdock.com v želeno domeno, kliknite ikono »zobnika« Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 7(v zgornjem desnem kotu Internet Explorerja) izberite »Internetne možnosti«, v odprtem oknu odstranite search.buzzdock.com in vnesite želeno domeno, ki se bo odprla vsakič, ko zaženete Internet Explorer.

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem oglasov s pomočjo buzzdocka, ponastavite nastavitve Internet Explorerja na privzete.

Uporabniki sistema Windows XP: Kliknite Začni , kliknite Teči , v odprtem oknu inetcpl.cpl V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - dostop

Uporabniki sistemov Windows Vista in Windows 7: Kliknite logotip sistema Windows v polju za začetek iskanja inetcpl.cpl in kliknite enter. V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - zavihek Napredno za internetne možnosti

Uporabniki sistema Windows 8: Odprite Internet Explorer in kliknite orodja ikono. Izberite Internetne možnosti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - na zavihku Napredno za internetne možnosti kliknite gumb Ponastavi

V odprtem oknu izberite Napredno zavihek.

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - potrdite ponastavitev nastavitev na privzete s klikom na gumb za ponastavitev

Kliknite Ponastaviti .

Logotip Google Chrome

S klikom na potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Internet Explorerja na privzete Ponastaviti .

Odstranjevanje oglasov za buzzdock iz brskalnika Google Chrome 1. korak

warum ist yahoo meine homepage auf chrome

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranjevanje oglasov buzzdock iz brskalnika Google Chrome 2. korakOdstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Google Chrome:

Ikona menija Google Chrome

Kliknite ikono menija Chrome 1. korak ponastavitve nastavitev brskalnika Google Chrome(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) izberite »Orodja« in kliknite »Razširitve«. Poišči Yontoo 'in' Buzzdock ', izberite te vnose in kliknite ikono smetnjaka.

Ponastavitev nastavitev brskalnika Google Chrome 2. korak

Če želite spremeniti domačo stran iz search.buzzdock.com v želeno domeno, kliknite ikono vrstic in izberite »Nastavitve«. V razdelku »Ob zagonu« kliknite »nastavi strani« in premaknite miškin kazalec nad search.buzzdock.com in kliknite simbol x. Zdaj lahko za svojo domačo stran dodate želeno spletno mesto.

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem oglasov s pomočjo buzzdock, ponastavite nastavitve brskalnika Google Chrome. Kliknite Ikona menija Chrome 3. korak ponastavitve nastavitev Google Chrome(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) in izberite Nastavitve . Pomaknite se navzdol na dno zaslona. Kliknite Napredno ... povezava.

Logotip Mozilla Firefox

Ko se pomaknete na dno zaslona, ​​kliknite Ponastavi (obnovi nastavitve na prvotne privzete vrednosti) .

Odstranjevanje oglasov za buzzdock iz 1. koraka programa Mozilla Firefox

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Google Chrome na privzete, tako da kliknete Ponastaviti .

Odstranjevanje oglasov za buzzdock iz 2. koraka Mozille Firefox

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Dostop do nastavitev (Korak 1 ponastavite Firefox na privzete nastavitve)Odstranite zlonamerne vtičnike iz Mozilla Firefox:

Dostop do informacij o odpravljanju težav (2. korak ponastavite Firefox na privzete nastavitve)

Kliknite meni Firefox Klik na gumb Osveži Firefox (Korak 3 ponastavi Firefox na privzete nastavitve)(v zgornjem desnem kotu glavnega okna) izberite 'Add-ons'. Kliknite 'Razširitve' in onemogoči ' Yontoo ' in 'Buzzdock '.

Potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Firefoxa na privzete (Korak 4 ponastavite na privzete nastavitve Firefoxa)

Če želite ponastaviti domačo stran, kliknite meni Firefox logotip brskalnika safari(v zgornjem desnem kotu glavnega okna), nato izberite 'Možnosti', v odprtem oknu odstranite search.buzzdock.com in vnesite želeno domeno.

Neobvezna metoda:

Uporabniki računalnikov, ki imajo težave z oglasi z odstranitvijo buzzdocka, lahko ponastavijo svoje nastavitve Mozilla Firefox.

Odprite Mozilla Firefox, v zgornjem desnem kotu glavnega okna kliknite Meni Firefox , odstranjevanje adware iz safari korak 1 - dostop do nastavitevv odprtem meniju kliknite Pomoč.

odstranjevanje adware iz safari korak 2 - odstranjevanje razširitev

Izberite Informacije o odpravljanju težav .

ponastavitev safari koraka 1

V odprtem oknu kliknite Osvežite Firefox .

ponastavitev safari koraka 2

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Mozille Firefox na privzete s klikom na Osvežite Firefox .

Logotip Microsoft Edge (Chromium)

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz Microsoft Edge 1. korakOdstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Safari:

Odstranjevanje oglasne programske opreme iz 2. koraka programa Microsoft Edge

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, kliknite Safari meni in izberite Nastavitve ... .

Ikona menija Microsoft Edge (krom)

V odprtem oknu kliknite Razširitve , poiščite nedavno nameščeno sumljivo razširitev, jo izberite in kliknite Odstrani .

Neobvezna metoda:

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, in kliknite Safari meni. V spustnem meniju izberite Počisti zgodovino in podatke o spletnih mestih ...

1. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)

V odprtem oknu izberite vso zgodovino in kliknite Izbriši zgodovino .

2. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

3. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)Odstranite zlonamerne razširitve iz Microsoft Edge:

upadanje namestitve oglasne programske opreme med prenosom vzorca brezplačne programske opreme

Kliknite ikono menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) izberite ' Razširitve '. Poiščite vse nedavno nameščene sumljive dodatke brskalnika in kliknite ' Odstrani 'pod njihovimi imeni.

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem oglasov s pomočjo buzzdocka, ponastavite nastavitve brskalnika Microsoft Edge. Kliknite Ikona menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) in izberite Nastavitve .

V odprtem meniju z nastavitvami izberite Ponastavite nastavitve .

Izberite Obnovite nastavitve na privzete vrednosti . V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Microsoft Edge na privzete s klikom na Ponastaviti .

Diensthost: lokaler Dienst (kein Netzwerk)

  • Če to ni pomagalo, upoštevajte te možnosti navodila razlaga, kako ponastaviti brskalnik Microsoft Edge.

Povzetek:

Oglasna programska oprema ali potencialno neželene aplikacije se navadno infiltrirajo v internetne brskalnike z brezplačnimi prenosi programske opreme. Upoštevajte, da je najvarnejši vir za prenos brezplačne programske opreme samo s spletnih strani razvijalcev. Da se izognete namestitvi oglaševalske programske opreme, bodite zelo pozorni pri nalaganju in nameščanju brezplačne programske opreme. Pri nameščanju predhodno prenesenih brezplačnih programov izberite po meri ali napredno možnosti namestitve - ta korak bo razkril morebitne neželene programe, navedene za namestitev, skupaj z izbranim brezplačnim programom.

Pomoč pri odstranitvi:
Če imate med poskusom odstranjevanja oglasov s pomočjo računalnika težave z računalnikom, prosite za pomoč na našem forumu za podporo zlonamerni programski opremi.

Objavite komentar:
Če imate dodatne informacije o oglasih s strani buzzdock ali njihovo odstranitev, delite svoje znanje v spodnjem oddelku za komentarje.