Ni mogoče zagnati Undertale

Ni mogoče zagnati Undertale

Ne morem zagnati igre Undertale v Steamu. Kako to popraviti?

Morda ste naleteli na težavo, pri kateri ne morete zagnati igre z imenom Undertale. To je 'indie' video igra o otroku, ki mora pomagati pri vrnitvi iz podzemlja na površje Zemlje - to je glavna naloga igre, med katero se mora igralec boriti z različnimi pošasti in se izogibati napadom. Undertale je igra vlog, v kateri lahko spreminjate zgodbo z različnimi odločitvami in jo tako naredite bolj zanimivo.

Med igro morajo igralci dokončati različne naloge in se boriti proti pošasti, da bi napredovali v zgodbi. Na primer reševanje različnih ugank ali izogibanje napadom. To igro lahko igrate v sistemih Microsoft Windows, OS X, Linux, PlayStation 4 in PlayStation Vita, vendar nekateri uporabniki sistema Microsoft Windows poročajo, da Undertalea v računalnikih z Windows niso mogli zagnati. Na žalost to ni eno od iger v igri, je pa res težava, ki jo je treba odpraviti, če želite začeti reševati bolj zanimive uganke v sami igri! Če želite odpraviti to težavo, boste morda morali popraviti lokalne datoteke z orodji Steam, zagnati igro z njenega mesta v operacijskem sistemu, izbrisati datoteko steam_api.dll, izvleči datoteko Undertale.exe ali znova namestiti igro. V tem priročniku je opisanih več načinov za rešitev težave, tako da lahko Undertale brez težav zaženete.ne morem zagnati Undertalea

Kazalo:

Prenesite orodje za popravilo zlonamerne programske opreme

Priporočljivo je zagnati brezplačno skeniranje z Malwarebytes - orodjem za odkrivanje zlonamerne programske opreme in odpravljanje računalniških napak. Za odstranitev okužb in odpravljanje računalniških napak boste morali kupiti celotno različico. Na voljo brezplačna preizkusna različica.

Preverite celovitost datotek z igrami

V tej metodi prikazujemo, kako popraviti lokalne datoteke (preverimo celovitost datotek iger). Ta postopek primerja datoteke iger, nameščene v računalniku, z najnovejšimi različicami na strežnikih Steam. Če so datoteke iger drugačne, jih nadomesti ali doda dodatne datoteke, potrebne za pravilno delovanje iger. Če želite preveriti celovitost datotek iger, znova zaženite računalnik in zaženite Steam. Odprite razdelek Knjižnica, z desno miškino tipko kliknite igro Undertale in izberite 'Lastnosti' iz kontekstnega menija.

preverite celovitost datotek iger 1. korak

Pojdi na 'LOKALNE DATOTEKE' zavihek in kliknite 'PREVERITE CELOTNOST DATOTEK IGRE'. Steam bo začel preverjati datoteke iger. Po končanem postopku bodo datoteke znova prenesene in nadomeščene s Steamom. Ta postopek lahko traja nekaj minut. Znova zaženite operacijski sistem Windows in poskusite v Steamu zagnati Undertale, da preverite, ali težava še vedno obstaja.

preverite celovitost datotek iger 2. korak

[Nazaj na kazalo]

Zaženite igro z izvršljivo datoteko

Če težava ni v sami igri, temveč v odjemalcu Steam, boste morda lahko igro zagnali z izvršljivo datoteko. V tej metodi prikazujemo, kako enostavno najti namestitveno mapo in zagnati igro od tam. Najprej odprite odjemalca Steam in pojdite na razdelek Knjižnica. Z desno miškino tipko kliknite igro Undertale in izberite 'Lastnosti' iz kontekstnega menija.

zaženite igro z izvršljivo datoteko 1. korak

Pojdi do 'LOKALNE DATOTEKE' in kliknite 'PREGLED LOKALNIH DATOTEK ...' .

zaženite igro z izvršljivo datoteko v 2. koraku

Preusmerjeni boste v mapo za namestitev igre Undertale. Dvokliknite mapo in poiščite izvedljivo datoteko Undertale, ki bi morala imeti '.exe' podaljšanje. Preverite, ali lahko zaženete igro na ta način.

zaženite igro s pomočjo 3. koraka izvršljive datoteke

[Nazaj na kazalo]

Začasno onemogočite protivirusni program

Mogoče je, da nameščena protivirusna programska oprema moti odjemalca Steam ali samo igro Undertale. Če se želite prepričati, da nameščena neodvisna protivirusna programska oprema ni težava, jo začasno onemogočite. Poskusite znova zagnati Undertale in preverite, ali težava še vedno obstaja. Če vam onemogoči (ali odstrani) protivirusno programsko opremo, priporočamo, da preklopite na drug izdelek ali znova namestite trenutno različico. Če niste prepričani, kako onemogočiti protivirusno programsko opremo, preberite ta vodnik kjer boste našli navodila za onemogočanje nekaterih najbolj priljubljenih protivirusnih programov.

[Nazaj na kazalo]

Izvlecite Undertale.exe

V spletu smo našli rešitev, ki je delovala za nekatere uporabnike in je zato morda na voljo za vas. Ta metoda zahteva izvlečenje aplikacije Undertale.exe z uporabo WinRAR (ali drugega pripomočka za arhiviranje). Zaženite odjemalca Steam in z desno miškino tipko kliknite igro Undertale v knjižnici in izberite 'Lastnosti' .

ekstrakt undertale.exe 1. korak

Pojdi do 'LOKALNE DATOTEKE' in kliknite 'PREGLED LOKALNIH DATOTEK ...' .

ekstrakt undertale.exe 2. korak

Preusmerjeni boste v mapo za namestitev igre Undertale. Dvokliknite mapo in poiščite izvedljivo datoteko Undertale - z desno miškino tipko jo kliknite in izberite 'Izvleček tukaj' možnost.

ekstrakt undertale.exe 3. korak

Vprašani boste, ali želite obstoječo datoteko nadomestiti z novo. Kliknite 'Preimenuj' možnost.

ekstrakt undertale.exe 4. korak

Datoteko preimenujte tako, da ji dodelite ime Undertale2 (ali katero koli ime želite) in kliknite 'V REDU' . Izvlečen bo nov zaganjalnik iger - z njim zaženite igro in preverite, ali lahko zdaj brez težav zaženete Undertale.

ekstrakt undertale.exe 5. korak

[Nazaj na kazalo]

wie man ein Shell-Skript schreibt

Izbrišite Steam_api.dll

Drug način za rešitev te težave je izbrisati datoteko steam_api.dll - nekateri uporabniki so poročali, da je ta preprost popravek deloval in so lahko zagnali Undertale. Če želite izbrisati datoteko steam_api.dll, pojdite v namestitveno mapo Undertale in poiščite datoteko steam_api.dll. To se uporablja za zagon iger prek odjemalca Steam. Z desno miškino tipko kliknite in izberite 'Izbriši' iz kontekstnega menija.

izbriši steam_api.dll

Zdaj poskusite zagnati igro z obema načinoma: z uporabo izvršljive datoteke (Undertale.exe) v mapi za namestitev igre in z odjemalcem Steam. Tehnično druga možnost ne bi smela delovati, vendar so nekateri uporabniki trdili, da je bila ta metoda uspešna.

[Nazaj na kazalo]

Znova namestite Undertale

Na koncu znova namestite Undertale. Pojdite do odjemalca Steam, v KNJIŽNICI poiščite igro Undertale in jo kliknite z desno miškino tipko. Izberite 'Odstrani ...' iz kontekstnega menija. Počakajte, da se postopek odstranitve konča, poiščite igro v Steamu in jo znova namestite. Preverite, ali to odpravlja težavo.

znova namestite undertale

Upamo, da je ena od zgornjih metod rešila težavo in zdaj lahko zaženete Undertale z odjemalcem Steam ali datoteko Undertale.exe. Če poznate druge rešitve te težave, ki niso omenjene v našem vodniku, jih delite z nami, tako da pustite komentar v spodnjem oddelku.

[Nazaj na kazalo]

[Nazaj na vrh]

Zanimivi Članki

Kako odstraniti oglaševalsko programsko opremo za Chrome Tools in oglase, ki jih prikazuje?

Kako odstraniti oglaševalsko programsko opremo za Chrome Tools in oglase, ki jih prikazuje?

Kako odstraniti programsko opremo Chrome Tools - navodila za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Odstranite odkupno programsko opremo HACK iz računalnika

Odstranite odkupno programsko opremo HACK iz računalnika

Kako odstraniti HACK Ransomware - koraki za odstranitev virusa (posodobljeno)

Kritična napaka

Kritična napaka

Kako odstraniti prevara s kritičnimi napakami - navodila za odstranitev virusa (posodobljeno)

Ustavi preusmeritve na pojavno spletno mesto s prevarami apple.com-optimize-mac.live

Ustavi preusmeritve na pojavno spletno mesto s prevarami apple.com-optimize-mac.live

Kako se znebiti Apple.com-optimize-mac.live POP-UP prevara (Mac) - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljen)

Pazite, da vas ne vara 'Vaš Mac / iOS je morda okužen s 5 virusi!'

Pazite, da vas ne vara 'Vaš Mac / iOS je morda okužen s 5 virusi!'

Kako se znebiti vašega Mac / iOS je lahko okužen s 5 virusi! POP-UP prevara (Mac) - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljen)

Cyber ​​Police Ransomware

Cyber ​​Police Ransomware

Kako odstraniti Cyber ​​Police Ransomware - koraki za odstranitev virusa (posodobljeno)

Trojanec ZeuS Panda

Trojanec ZeuS Panda

Kako odstraniti trojanski program ZeuS Panda - navodila za odstranitev virusa (posodobljeno)

NAPAKA 268d3x8938 PRIP-UP Prevara

NAPAKA 268d3x8938 PRIP-UP Prevara

Kako odstraniti NAPAKO 268d3x8938 POP-UP prevara - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Odstranite ugrabitelja brskalnika Get Recipes Now iz računalnika

Odstranite ugrabitelja brskalnika Get Recipes Now iz računalnika

Kako se znebiti receptov Zdaj brskalnik ugrabitelj - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Izogibajte se prijavi v Spotify prek lažnih spletnih mest

Izogibajte se prijavi v Spotify prek lažnih spletnih mest

Kako odstraniti Spotify Email Scam - vodnik za odstranjevanje virusov


Kategorije