Kupljenih pesmi iz iTunes ni mogoče videti ali znova prenesti

Kupljenih pesmi iz iTunes ni mogoče videti ali znova prenesti

Kako obnoviti nakup in znova prenesti pesmi v iTunes

iTunes je programska oprema, ki vam omogoča organiziranje in predvajanje dodane zbirke digitalnih medijev. To je aplikacija, na katero so se navezali številni dolgoletni Appleovi uporabniki. Ko kupite skladbo v glasbeni trgovini iTunes, jo lahko prenesete v kateri koli pooblaščeni računalnik. Ta funkcija je odlična, če nenadoma potrebujete določeno skladbo za, recimo, delovno predstavitev ali če ste kupili nov Mac in želite, da so na njem kupljene predstavnostne datoteke, jo lahko preprosto brezplačno znova naložite. Ni čudno, da ga uporabljajo milijoni ljudi.

Die Aktion kann nicht abgeschlossen werden, da die Datei im System geöffnet ist

Ko je Steve Jobs prvič predstavil iTunes leta 2001, je spremenil smer podjetja in določil melodijo za naslednje desetletje Apple, saj je postal vodilni v panogi, ki ga poznamo danes. Takrat je bil iTunes eden prvih programskih izdelkov, namenjenih digitalnemu pretakanju glasbe. Leta 2003 je Apple ustanovil iTunes Music Store s samo 200.000 skladbami. Naenkrat lahko namesto celotnega albuma kupite posamezno skladbo. V prvem tednu je iTunes Music Store prodal približno milijon skladb.Takšen uspeh s tem izdelkom je bil dosežen zaradi enostavnosti uporabe. Bilo je veliko lažje uporabljati in z njim ustvariti seznam predvajanja svojih najljubših pesmi, kot pa zapisovati CD-je, ustvarjati sezname predvajanja v računalniku in jih nato zapisovati na CD-je, da jih lahko poslušate na poti. Uporaba iTunesa se je močno povečala, ko je Apple izdal iPod. Prenosni medijski predvajalnik, ki je sprva služil kot zunanja naprava za shranjevanje podatkov in postal prenosni medijski predvajalnik in igralna naprava.

Kako obnoviti nakup in znova prenesti pesmi v iTunes

Z izdajo novih modelov iPod je Apple nadgradil iTunes in dodal nove funkcije, kot so pametni seznam predvajanja in podpora za avdio knjige. Podjetje je predstavilo tudi različico iTunes za operacijski sistem Windows. Kasneje so bili uporabniki seznanjeni z možnostjo pretočnega predvajanja glasbe prek lokalnega omrežja, podporo za video in fotografije, podporo za poddaje z ogromnim imenikom podcastov, ki je povečal priljubljenost iTunes. Od leta 2006 do 2008 je iTunes dobil pomembne posodobitve, saj so bile dodane igre iPod, pa tudi podpora za Apple TV.

iTunes je bil tako priljubljen, da je morda vplival na način prodaje skladb v glasbeni industriji. Apple je ponudil alternativo uporabi DRM (upravljanje digitalnih pravic) pri nalaganju glasbe. Leta 2007 je iTunes Store predstavil iTunes Plus, ki ni imel 256 kbps DRM in je omogočal združljivost z drugo strojno in programsko opremo. Od takrat se je prodaja digitalne glasbe začela popolnoma izogibati DRM.

Od različic iTunes 8 in 9 lahko najemate in kupujete filme in TV oddaje, celo prenašate tečaje iz iTunes U in kupujete knjige. Domača skupna raba, ki vam omogoča uvoz datotek iz do petih knjižnic iTunes in dodani so Genius Mixes, ki bodo predvajali izbor skladb, odvisno od izbrane zvrsti.

V preteklih letih je Apple bistveno spreminjal iTunes, uvajal je različne funkcije, nato pa je nekatere tudi odstranjeval. Ko je izhajalo vedno več posodobitev, je iTunes postajal zapleten in ga je bilo težko spremljati z vsemi novimi spremembami navigacije in različnimi funkcijami. Tako se je Apple odločil iTunes nadomestiti z Apple Music s posodobitvijo macOS Catalina. Kljub prehodu z iTunes na Apple Music lahko uporabniki še vedno dostopajo do svoje medijske knjižnice iTunes. Edina stvar je, da obstajajo ločene aplikacije za glasbo, filme, avdio knjige in poddaje in ne ena. Za glasbo obstaja Apple Music. Za filme in TV-oddaje obstaja aplikacija Apple TV. Za knjige lahko uporabljate aplikacijo Apple Books, za poddaje pa aplikacijo Apple Podcasts.

Čeprav je iTunes zamenjal Apple Music, lahko aplikacijo še vedno uporabljate s starejšimi operacijskimi sistemi Mac. Na žalost se lahko soočate s težavami pri prenosu, s katerimi se srečujejo mnogi uporabniki. Včasih lahko aplikacija iTunes naleti na napako in vam morda ne bo dovolila, da znova prenesete kupljene predstavnostne datoteke. Obstaja nekaj razlogov, zakaj lahko pride do te težave. Na primer, lahko ste napačno označili svoj nakup kot skrit ali pa je pri nakupih v iTunes morda prišlo do težave. Kakor koli že, težave je mogoče odpraviti, zato vam ni treba skrbeti, da ne boste mogli dostopati do svojih nakupov. Podrobne korake za odpravljanje te težave najdete spodaj.

Kazalo:

Prenesite orodje za popravilo zlonamerne programske opreme

Priporočljivo je zagnati brezplačno skeniranje z Malwarebytes - orodjem za odkrivanje zlonamerne programske opreme in odpravljanje računalniških napak. Za odstranitev okužb in odpravljanje računalniških napak boste morali kupiti celotno različico. Na voljo brezplačna preizkusna različica.

Nastavite na prikaz »Vsa glasba«

Ker vsi niso imeli neomejenih podatkov, je Apple dodal funkcijo, ki prikazuje samo prenesene skladbe. Če je ta funkcija omogočena v vašem računu iTunes, se nakup, ki ni prenesen, ne prikaže, zato ga ne predvajate po naključju. Če si želite ogledati vse nakupe, morate to funkcijo onemogočiti.

Oglejte si vse nakupe v napravah iPhone in iPod touch:

1. Odprite iTunes app.
2. Če vidite samo prenesene nakupe, bo na vrhu zaslona prikazana siva vrstica z napisom ' V tej [napravi] je prikazana samo glasba '.
3. Dotaknite se Knjižnica 'v spodnjem levem kotu zaslona, ​​da si ogledate nakup.

Oglejte si vse nakupe na iPadu:

1. Odprite iTunes app.
2. Dotaknite se Knjižnica v spodnjem levem kotu zaslona.
3. V zgornjem levem kotu odprite Spustni meni Knjižnica .
4. Če vidite samo prenesene nakupe, bo na vrhu zaslona prikazana siva vrstica z napisom ' Na tem iPadu je prikazana samo glasba '.
5. Dotaknite se Nazaj 'v zgornjem levem kotu, da si ogledate celotno knjižnico.

Oglejte si vse nakupe na Macu:

1. Odprite iTunes iz Launchpad, Finder ali Spotlight.

Odprite iTunes

2. Kliknite na ' Knjižnica 'v zgornji menijski vrstici okna iTunes.

Pojdite v knjižnico iTunes

3. V zgornji menijski vrstici kliknite ' Pogled '.
4. Nato kliknite na ' Vsa glasba '.

Pokaži vso glasbo

[Nazaj na kazalo]

Razkrij skrite nakupe

Recimo, da ste naključno ali namerno odstranili kupljeno datoteko iz knjižnice. V tem primeru bodo datoteke samodejno skrite v vseh drugih napravah, povezanih z istim računom, in jih ne boste mogli znova prenesti. Za ogled nakupa razkrijte glasbene datoteke.

Razkrivanje skritih nakupov v napravah iPhone, iPad in iPod:

1. Odprite Aplikacija iTunes Store .
2. Pomaknite se navzdol, dokler ne vidite ' Apple uporabniško ime '. Dotaknite se ga.
3. Izberite ' Oglejte si Apple ID '.
4. Na vprašanje vnesite svoj Geslo za Apple ID .
5. Pod ' iTunes v oblaku ', Klikni ' Skriti nakupi . '
6. Poiščite kupljeno skladbo in se dotaknite ikone oblaka, da jo razkrijete.

Razkrij skrite nakupe na Macu

1. Odprite iTunes iz Launchpad, Finder ali Spotlight.

Odprite iTunes

2. V zgornji menijski vrstici kliknite na ' račun '.
3. Nato kliknite na ' Ogled mojega računa '.

ist linux besser als windows

Ogled mojega računa

4. Na vprašanje vnesite svoj Geslo za Apple ID .
5. Najdi Skrito Nakupi ' Spodaj ' Prenosi in nakupi '.
6. Nato kliknite na ' Upravljaj '.

Upravljanje skritih nakupov

7. Poiščite pesem, ki ste jo iskali, in kliknite na Odkrij '.

Razkrij pesem

8. Kliknite na ' Knjižnica v zgornji menijski vrstici okna iTunes, da odprete knjižnico.
9. Poiščite pesem in kliknite na ikona oblaka zraven pa še pesem.

Če želite skladbo znova skriti:

1. Odprite iTunes iz Launchpad, Finder ali Spotlight.
2. V zgornji menijski vrstici kliknite na ' račun '.
3. Nato kliknite na ' Kupljeno '.

Pojdite na Kupljeno

4. Na vprašanje vnesite svoj Geslo za Apple ID .
5. Kliknite na Vse '.
6. Poiščite skladbo, ki jo želite skriti.
7. Kliknite Ikona X na desni strani pesmi.

Skrij pesem

8. Nato kliknite na ' Skrij '.

[Nazaj na kazalo]

Odjavite se in se odjavite v svoj Apple ID

Včasih je odjava iz trenutne seje in ponovna prijava v Apple ID dovolj, da vam iTunes omogoči, da znova prenesete glasbo.

Google durch vier Viren schwer beschädigt

1. Odprite iTunes Aplikacija Store.

Odprite iTunes

2. V zgornji menijski vrstici kliknite na ' račun '.
3. Nato kliknite na ' Odjava '.

Windows 10 bootfähigen usb erstellen

Odjavite se iz iTunes

4. V zgornji menijski vrstici kliknite na ' račun ' ponovno.
5. Kliknite na ' Prijava '.

Prijavite se v iTunes

6. Vnesite svoj Apple uporabniško ime informacije.
7. Poskusite znova naložiti pesem.

[Nazaj na kazalo]

Povežite svojo napravo s pravim Apple ID-jem

Naprave macOS in iOS se samodejno povežejo z Apple ID, ko vklopite iCloud Music Library, Family Sharing, samodejne prenose, se naročite na iTunes Match ali prenesete glasbo ali prejšnje nakupe. Morda se poveže z drugim ID-jem Apple (če jih imate več), zato glasbe morda ne boste videli in znova prenesli. Če želite odstraniti povezano napravo, sledite spodnjim korakom:

1. Odprite iTunes Aplikacija Store.

Odprite iTunes

2. V zgornji menijski vrstici kliknite na ' račun '.
3. Nato kliknite na ' Ogled mojega računa '.

Kliknite Ogled mojega računa

4. Na vprašanje vnesite svoj Apple uporabniško ime geslo.
5. Pod ' Prenosi in nakupi 'poiščite in kliknite na' Upravljanje naprav '.

Upravljanje povezanih naprav

6. Odstranite povezano napravo.

Odstranite povezano napravo

Medtem ko poskušate svojo napravo povezati s pravim Apple ID-jem, se vam lahko prikaže sporočilo: 'T njegova naprava je povezana z drugim Apple ID-jem. Te naprave ne morete povezati z drugim ID-jem Apple za [število] dni '. V tem primeru boste morali počakati nekaj dni, preden lahko svojo napravo povežete z drugim Apple ID-jem.

[Nazaj na kazalo]

Preverite razpoložljivost prenosov

Obstaja možnost, da se je, ko ste začeli prenašati pesem, zataknilo v postopku prenosa. V tem primeru preverite iTunes, če so na voljo prenosi.

1. Znova zaženite iTunes. Pojdite v zgornjo menijsko vrstico in kliknite na ' iTunes '. Nato kliknite na ' Zaprite iTunes '.

Zaprite iTunes

2. Odprite iTunes iz Launchpad, Finder ali Spotlight.

Odprite iTunes

3. V zgornji menijski vrstici kliknite ' račun '.
4. Nato kliknite na ' Preverite, ali so na voljo prenosi '.

Preverite, ali so na voljo prenosi

5. Na vprašanje vnesite svoj Apple uporabniško ime geslo.

Če se je vaša glasba zataknila v postopku prenosa, bi ta možnost verjetno znova zagnala prenos.

[Nazaj na kazalo]

Ste v nastavitvah spremenili državo?

Datotek, ki ste jih kupili, morda ne boste mogli znova prenesti, če ste za Apple ID spremenili državo, ker nekatere datoteke v nekaterih državah morda niso na voljo.

Diese Anwendung konnte nicht korrekt gestartet werden 0xc00000e5

[Nazaj na kazalo]

Znova prenesite razpoložljivost

Če poskusite znova prenesti prejšnjo kupljeno glasbo in rečete, da ni na voljo, lahko to pomeni, da datoteke v iTunesu ne obstajajo več.

[Nazaj na kazalo]

V komentarjih nam sporočite, kateri način vam je pomagal rešiti težavo!

Video o tem, kako obnoviti nakup in znova prenesti pesmi v iTunes

[Nazaj na vrh]