Comcast Cable Warning Alert Scam

Kako odstraniti Comcast Cable Warning Alert Scam - navodila za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Navodila za odstranjevanje opozorilnega opozorila Comcast Cable

Kaj je opozorilno opozorilo Comcast Cable?

'Opozorilo za opozorilo Comcast Cable' je še ena ponarejena napaka, podobna Ne prezrite tega opozorila sistema Windows , Koda 055BCCAC9FEC , Microsoftovo opozorilno opozorilo in mnogi drugi. To napako prikažejo zlonamerna spletna mesta, ki jih uporabniki pogosto obiščejo nenamerno - preusmerijo jih vsiljivi oglasi (ki jih prikažejo druga dvomljiva spletna mesta) ali potencialno neželeni programi (PUP). Raziskave kažejo, da se PUP brez dovoljenja vdrejo v sisteme in hkrati povzročajo preusmeritve, prikazujejo vsiljive oglase, zbirajo občutljive podatke in izvajajo neželene procese.

Comcast Cable Warning Alert prevaraTa napaka navaja, da je sistem okužen z zlonamerno programsko opremo, ki zbira različne občutljive podatke (prijave / gesla, bančni podatki itd.) Zlonamerno programsko opremo je treba nemudoma odpraviti, zato uporabnike spodbujamo, da nemudoma stopijo v stik z 'tehniki' prek telefonske številke [ '+1 (866) 475-7161'] pod pogojem. Ti ljudje naj bi nato žrtve vodili skozi postopek odstranjevanja zlonamerne programske opreme. Dejansko je opozorilo 'Comcast Cable Warning Alert' ponarejeno. To sporočilo je prevara - kiber kriminalci ustvarjajo prihodek tako, da nič hudega sluteče uporabnike prevarajo, da pokličejo in plačajo nepotrebno tehnično podporo. Zato je treba to napako prezreti - nemudoma zapustite spletno mesto, ki prikazuje 'Opozorilo za opozorilo Comcast Cable'. Upoštevajte, da nekatera spletna mesta uporabljajo skripte, ki uporabnikom preprečujejo zapiranje zavihkov / oken brskanja. V teh primerih zaprite brskalnik prek upravitelja opravil ali preprosto znova zaženite sistem. Po ponovnem zagonu brskalnika ne obnavljajte prejšnje seje, sicer boste znova odprli zlonamerna spletna mesta. Poleg tega spletna mesta za prikaz napak »Comcast Cable Warning Alert« zaznajo žrtvinega ponudnika internetnih storitev in temu primerno prikažejo drugačno različico tega sporočila (celoten seznam različic).

Potencialno neželeni programi prikazujejo vsiljive oglase (kupone, pasice, pojavna okna itd.) Z uporabo različnih orodij, ki omogočajo umestitev grafičnih vsebin tretjih oseb na katero koli spletno mesto. Zato oglasi pogosto prikrivajo obiskano vsebino spletnega mesta, kar bistveno zmanjša izkušnjo brskanja. Poleg tega lahko preusmerijo na zlonamerna spletna mesta in izvajajo skripte, namenjene prenosu / namestitvi zlonamerne programske opreme. Zato lahko že en sam klik povzroči visoko tvegane računalniške okužbe. Druga pomembna slabost je sledenje podatkov. Večina mladičev zbira informacije v zvezi z navadami brskanja po spletu. Podatki pogosto vključujejo osebne podatke, ki jih razvijalci prodajajo tretjim osebam (ki zasebne podatke tudi zlorabljajo za ustvarjanje prihodka). Takšno vedenje lahko povzroči resne težave z zasebnostjo ali celo krajo identitete. Nekateri PUP brez dovoljenja izvajajo neželene procese v ozadju (npr. Za pridobivanje kriptovalut). Ti programi v bistvu zlorabljajo sistemske vire in s tem bistveno zmanjšajo splošno zmogljivost sistema.

Povzetek grožnje:
Ime Virus 'Comcast Cable Warning Alert'
Vrsta grožnje Oglasna programska oprema, neželeni oglasi, pojavni virus
Simptomi Ogled oglasov, ki ne izvirajo s spletnih mest, ki jih brskate. Vsiljivi pojavni oglasi. Zmanjšana hitrost brskanja po internetu.
Metode distribucije Zavajajoči pojavni oglasi, namestitve brezplačne programske opreme (združevanje), ponarejeni namestitveni programi za Flash Player.
Škoda Zmanjšana zmogljivost računalnika, sledenje brskalnikom - težave z zasebnostjo, morebitne dodatne okužbe z zlonamerno programsko opremo.
Odstranjevanje zlonamerne programske opreme (Windows)

Če želite odpraviti morebitne okužbe z zlonamerno programsko opremo, preglejte računalnik z zakonito protivirusno programsko opremo. Naši raziskovalci varnosti priporočajo uporabo programske opreme Malwarebytes.
▼ Prenesite malwarebytes
Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Kot je bilo omenjeno zgoraj, ima 'Comcast Cable Warning Alert' veliko podobnosti z več desetimi ponarejenimi napakami. Vsi trdijo, da je sistem poškodovan (npr. Okužene, manjkajoče datoteke itd.), Vendar so ti zahtevki zgolj poskus izsiljevanja denarja od nič hudega slutečih uporabnikov. Raziskave kažejo, da imajo potencialno neželeni programi tudi veliko podobnosti. Večina ponuja uporabne funkcije, vendar ti programi ne prinašajo prave vrednosti. Mladiči neposredno ogrožajo vašo zasebnost in varnost brskanja po internetu. Zasnovani so samo za ustvarjanje prihodka za razvijalce.

Kako so se v moj računalnik namestili potencialno neželeni programi?

Za širjenje PUP-ov razvijalci uporabljajo zavajajočo tržno metodo, imenovano 'združevanje' in vsiljivo oglaševanje. 'Bundling' je prikrita namestitev PUP-ov z običajno programsko opremo, vendar razvijalci teh namestitev ne razkrijejo pravilno - 'združene' programe skrivajo v možnostih 'Custom / Advanced' ali drugih odsekih teh postopkov. Poleg tega nekateri uporabniki preskočijo korake za prenos / namestitev in kliknejo sumljive povezave / oglase, ne da bi razumeli možne posledice. Takšno vedenje vodi do nenamerne namestitve potencialno neželenih programov - uporabniki preprosto izpostavijo svoje sisteme tveganju za različne okužbe in ogrozijo njihovo zasebnost.

Kako se izogniti namestitvi potencialno neželenih aplikacij?

Glavna razloga za računalniške okužbe sta slabo znanje in neprevidno vedenje - ključ do varnosti je previdnost. Zato bodite pozorni na prenos / namestitev programske opreme in brskanje po internetu. Prepričajte se, da natančno analizirate vsako okno pogovornih oken za prenos / namestitev in onemogočite vse dodatno vključene programe. Poleg tega se izogibajte uporabi prenosnikov / namestitvenih programov tretjih oseb, saj jih storilci kaznivih dejanj monetizirajo po metodi združevanja. Programsko opremo je treba prenesti samo iz uradnih virov z uporabo neposrednih povezav za prenos. Pomembno je tudi omeniti, da se vsiljivi oglasi pogosto zdijo legitimni, a ko jih enkrat kliknete, jih preusmerite na igre na srečo, zmenke za odrasle, pornografijo in druga dvomljiva spletna mesta. Če naletite na te preusmeritve, takoj preverite seznam nameščenih aplikacij / vtičnikov brskalnika in odstranite sumljive vnose.

Besedilo je predstavljeno v pojavnem oknu 'Comcast Cable Warning Alert':

Opozorilo o kablu Comcast
Zaznana zlonamerna vohunska programska oprema / programska oprema s tveganjem
Napaka # 0x86672ee7
Pokličite nas takoj na: +1 (866) 475-7161
Ne prezrite tega kritičnega opozorila.
Če zaprete to stran, bo dostop do računalnika onemogočen, da se prepreči nadaljnja škoda v našem omrežju.
Vaš računalnik nas je opozoril, da je okužen z vohunsko programsko opremo in opremo za tveganje. Ukradene so naslednje informacije ...
Finančni podatki
Facebook prijave
Podrobnosti o kreditni kartici
Prijave e-poštnega računa
Fotografije, shranjene v tem računalniku
Takoj se morate obrniti na nas, da vas bodo naši strokovni inženirji po postopku po telefonu vodili do zaščite vaše identitete.
V naslednjih 5 minutah nas pokličite, da preprečite onemogočanje računalnika zaradi izgube podatkov.
Brezplačno: +1 (866) 475-7161

Auf Ihrem Computer wurden ernsthafte Sicherheitsbedrohungen entdeckt

Videz pojavnega okna »Comcast Cable Warning Alert« (GIF):

Comcast Cable Warning Alert prevara gif

Ena od različic prevare 'Comcast Cable Warning Alert':

Različica opozorilnega opozorila Comcast Cable

Celoten seznam različic prevare Comcast Cable Warning Alert:

Opozorilo o Comcast Xfinity
Opozorilo za internetno opozorilo AT&T
Opozorilo za Verizon Fios
Opozorilno opozorilo o komunikaciji z listino
Opozorilo HughesNet
Presega opozorilo za internet
Opozorilo CenturyLink
Opozorilo o meji
Opozorilo o brezžičnem kriketu
Opozorilo za Mediacom
Opozorilo o komunikaciji Cox
Opozorilo o sprintu
Opozorilo o vetrovnem toku
Opozorilo T-Mobile
Opozorilo WOW
Opozorilo o omrežju posod
Opozorilo za kabel ONE
Opozorilo o Suddenlink
Opozorilo za mobilno omrežje ZDA
Opozorilo Google Fiber
Opozorilo za CloudVPS
Opozorilo QuadraNet

Takojšnje samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme: Ročno odstranjevanje groženj je lahko dolgotrajen in zapleten postopek, ki zahteva napredno računalniško znanje. Malwarebytes je profesionalno orodje za samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme, ki je priporočljivo, da se znebite zlonamerne programske opreme. Prenesite ga s klikom na spodnji gumb:
▼ PRENESI Malwarebytes S prenosom katere koli programske opreme, navedene na tem spletnem mestu, se strinjate z našo Politika zasebnosti in Pogoji uporabe . Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Hitri meni:

Odstranitev potencialno neželenih programov:

Uporabniki sistema Windows 7:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 7

Kliknite Začni (Logotip sistema Windows v spodnjem levem kotu namizja), izberite Nadzorna plošča . Poiščite Programi in kliknite Odstranite program .

Uporabniki sistema Windows XP:

Dostop do programa za dodajanje ali odstranjevanje v sistemu Windows XP

Kliknite Začni , izberite Nastavitve in kliknite Nadzorna plošča . Poiščite in kliknite Dodajanje ali odstranjevanje programov .

Uporabniki sistemov Windows 10 in Windows 8:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 8

Z desno miškino tipko kliknite spodnji levi kot zaslona, ​​v meniju za hitri dostop izberite Nadzorna plošča . V odprtem oknu izberite Programi in lastnosti .

Uporabniki Mac OSX:

Odstrani aplikacijo v OSX (Mac)

Kliknite Finder , na odprtem zaslonu izberite Aplikacije . Povlecite aplikacijo iz Aplikacije mapo v Smeti (ki se nahaja v priklopni postaji), nato z desno miškino tipko kliknite ikono smetnjaka in izberite Izprazni koš .

Comcast Cable Warning Alert odstranite oglaševalsko programsko opremo prek nadzorne plošče

V oknu za odstranitev programov poiščite sumljive / nedavno nameščene programe, izberite te vnose in kliknite ' Odstrani 'ali' Odstrani '.

Po odstranitvi potencialno neželenega programa v računalniku poiščite morebitne preostale neželene komponente ali morebitne okužbe z zlonamerno programsko opremo. Če želite optično prebrati računalnik, uporabite priporočena programska oprema za odstranjevanje zlonamerne programske opreme.

▼ PRENESI odstranjevalec za
okužbe z zlonamerno programsko opremo

Malwarebytes preveri, ali je računalnik okužen z zlonamerno programsko opremo. Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Das angegebene Modul konnte nicht gefunden werden Windows 10

Odstranite lopovske razširitve iz internetnih brskalnikov:

Video, ki prikazuje odstranitev potencialno neželenih dodatkov za brskalnik:

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Logotip Internet ExplorerjaOdstranite zlonamerne dodatke iz Internet Explorerja:

Odstranjevanje lopov s končnicami iz 1. koraka Internet Explorerja

Kliknite ikono zobnika Odstranjevanje prevarantskih razširitev iz 2. koraka Internet Explorerja(v zgornjem desnem kotu Internet Explorerja) izberite »Upravljanje dodatkov«. Poiščite nedavno nameščene sumljive razširitve brskalnika, izberite te vnose in kliknite »Odstrani«.

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows XP

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem virusa 'opozorilnega opozorilnega kabla', ponastavite nastavitve Internet Explorerja na privzete.

Uporabniki sistema Windows XP: Kliknite Začni , kliknite Teči , v odprtem oknu inetcpl.cpl V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 7

Uporabniki sistemov Windows Vista in Windows 7: Kliknite logotip sistema Windows v polju za začetek iskanja inetcpl.cpl in kliknite enter. V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - dostop

Uporabniki sistema Windows 8: Odprite Internet Explorer in kliknite orodja ikono. Izberite Internetne možnosti .

Ponastavitev privzetih nastavitev Internet Explorerja v sistemu Windows 8 - zavihek Napredne internetne možnosti

V odprtem oknu izberite Napredno zavihek.

Ponastavitev privzetih nastavitev Internet Explorerja v sistemu Windows 8 - na zavihku Napredno za internetne možnosti kliknite gumb Ponastavi

Kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - potrdite ponastavitev nastavitev na privzete s klikom na gumb za ponastavitev

S klikom na potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Internet Explorerja na privzete Ponastaviti .

Logotip Google Chrome

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranjevanje lopov s končnicami iz brskalnika Google Chrome 1. korakOdstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Google Chrome:

Odstranjevanje lopov s končnicami iz brskalnika Google Chrome 2. korak

Kliknite ikono menija Chrome Ikona menija Google Chrome(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) izberite »Več orodij« in kliknite »Razširitve«. Poiščite vse nedavno nameščene sumljive dodatke brskalnika, izberite te vnose in kliknite ikono koša.

Ponastavitev nastavitev Google Chrome 1. korak

Neobvezna metoda:

Ubuntu-Befehlszeilen-Texteditor

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem virusa 'opozorilnega opozorilnega kabla', ponastavite nastavitve brskalnika Google Chrome. Kliknite Ikona menija Chrome Ponastavitev nastavitev brskalnika Google Chrome 2. korak(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) in izberite Nastavitve . Pomaknite se navzdol na dno zaslona. Kliknite Napredno ... povezava.

3. korak ponastavitve nastavitev brskalnika Google Chrome

Ko se pomaknete na dno zaslona, ​​kliknite Ponastavi (obnovi nastavitve na prvotne privzete vrednosti) .

Mozilla Firefox logotip

Virus blockiert Internetzugriff windows 8

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Google Chrome na privzete, tako da kliknete Ponastaviti .

Odstranjevanje lopov s končnicami iz koraka 1 Mozilla Firefox

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranjevanje prevarantskih razširitev iz Mozilla Firefox 2. korakOdstranite zlonamerne vtičnike iz Mozilla Firefox:

Dostop do nastavitev (Korak 1 ponastavite Firefox na privzete nastavitve)

Kliknite meni Firefox Dostop do informacij o odpravljanju težav (korak 2 ponastavite Firefox na privzete nastavitve)(v zgornjem desnem kotu glavnega okna) izberite »Dodatki«. V odprtem oknu kliknite »Razširitve« in odstranite vse nedavno nameščene sumljive vtičnike brskalnika.

Klik na gumb Osveži Firefox (Korak 3 ponastavi Firefox na privzete nastavitve)

Neobvezna metoda:

Uporabniki računalnikov, ki imajo težave z odstranjevanjem virusa 'opozorilno opozorilo comcast', lahko ponastavijo svoje nastavitve Mozilla Firefox.

Odprite Mozilla Firefox, v zgornjem desnem kotu glavnega okna kliknite Meni Firefox , Potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Firefoxa na privzete (Korak 4 ponastavite na privzete nastavitve Firefoxa)v odprtem meniju kliknite Pomoč.

logotip brskalnika safari

Izberite Informacije o odpravljanju težav .

odstranjevanje adware iz safari korak 1 - dostop do nastavitev

V odprtem oknu kliknite Osvežite Firefox .

odstranjevanje adware iz safari korak 2 - odstranjevanje razširitev

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Mozille Firefox na privzete s klikom na Osvežite Firefox .

ponastavitev safari koraka 1

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

ponastavitev safari koraka 2Odstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Safari:

Logotip Microsoft Edge (Chromium)

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, kliknite Safari meni in izberite Nastavitve ... .

Odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz Microsoft Edge 1. korak

V odprtem oknu kliknite Razširitve , poiščite nedavno nameščeno sumljivo razširitev, jo izberite in kliknite Odstrani .

Neobvezna metoda:

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, in kliknite Safari meni. V spustnem meniju izberite Počisti zgodovino in podatke o spletnih mestih ...

Odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz 2. koraka programa Microsoft Edge

V odprtem oknu izberite vsa zgodovina in kliknite Izbriši zgodovino .

Ikona menija Microsoft Edge (krom)

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

1. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)Odstranite zlonamerne razširitve iz Microsoft Edge:

2. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)

Kliknite ikono menija Edge 3. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)(v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) izberite ' Razširitve '. Poiščite vse nedavno nameščene sumljive dodatke brskalnika in kliknite ' Odstrani 'pod njihovimi imeni.

upadanje namestitve oglasne programske opreme med prenosom vzorca brezplačne programske opreme

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem virusa 'opozorilnega opozorilnega kabla', ponastavite nastavitve brskalnika Microsoft Edge. Kliknite Ikona menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) in izberite Nastavitve .

V odprtem meniju z nastavitvami izberite Ponastavite nastavitve .

Izberite Obnovite nastavitve na privzete vrednosti . V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Microsoft Edge na privzete s klikom na Ponastaviti .

Windows 10 mit zwei Fingern scrollen reparieren
  • Če to ni pomagalo, upoštevajte te možnosti navodila razlaga, kako ponastaviti brskalnik Microsoft Edge.

Povzetek:

Oglasna programska oprema ali potencialno neželene aplikacije se navadno infiltrirajo v internetne brskalnike z brezplačnimi prenosi programske opreme. Upoštevajte, da je najvarnejši vir za prenos brezplačne programske opreme samo s spletnih strani razvijalcev. Da se izognete namestitvi oglaševalske programske opreme, bodite zelo pozorni pri nalaganju in nameščanju brezplačne programske opreme. Pri nameščanju predhodno prenesenih brezplačnih programov izberite po meri ali napredno možnosti namestitve - ta korak bo razkril morebitne neželene programe, navedene za namestitev, skupaj z izbranim brezplačnim programom.

Pomoč pri odstranitvi:
Če imate med poskusom odstranjevanja virusa 'opozorilnega opozorila s kablom comcast' iz računalnika težave, prosite za pomoč na našem forumu za podporo zlonamerni programski opremi.

Objavite komentar:
Če imate dodatne informacije o virusu 'opozorilno opozorilo comcast cable' ali njegovo odstranitev, delite svoje znanje v spodnjem oddelku za komentarje.

Zanimivi Članki

Kako popraviti napako »E: Ne morem dobiti napake lock/var/lib/dpkg/lock« v Ubuntu Linuxu

Kako popraviti napako »E: Ne morem dobiti napake lock/var/lib/dpkg/lock« v Ubuntu Linuxu

Težava z namestitvijo paketa Ubuntu? Enostavno popravite E: ni mogoče dobiti ključavnice/var/lib/dpkg/lock - odprto (11: vir začasno ni na voljo) E: ni mogoče zakleniti skrbniškega imenika (/var/lib/dpkg/), ali ga uporablja še en postopek? napaka.

Kako namestiti namizno okolje KDE v Ubuntu

Kako namestiti namizno okolje KDE v Ubuntu

Preprosta vadnica za razlago, kako namestiti KDE Plasma Desktop okolja na Ubuntu Linux. Za referenco so vključeni posnetki zaslona.

Kako popraviti napako »Renderer zvoka«. Prosimo, znova zaženite računalnik '

Kako popraviti napako »Renderer zvoka«. Prosimo, znova zaženite računalnik '

Kako popraviti napako »Renderer zvoka«. Prosimo, znova zaženite računalnik '

E-poštni virus tiskalnika Xerox

E-poštni virus tiskalnika Xerox

Kako odstraniti virus Xerox Printer Email - navodila za odstranitev virusa (posodobljeno)

Izogibajte se prevaram prek naprave, ki je bila okužena z mojo zasebno zlonamerno programsko opremo

Izogibajte se prevaram prek naprave, ki je bila okužena z mojo zasebno zlonamerno programsko opremo

Kako odstraniti napravo, ki jo je okužila moja zasebna prevara po e-pošti - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Ustvarjanje USB -ja Manjaro Linux v živo v sistemu Windows in Linux

Ustvarjanje USB -ja Manjaro Linux v živo v sistemu Windows in Linux

Enostavna vadnica za posnetke zaslona, ​​ki vam pokaže, kako ustvariti USB v živo Manjaro Linux v sistemu Windows 10 in distribucijah Linux.

Clipconverter.cc Oglasi

Clipconverter.cc Oglasi

Kako odstraniti oglase Clipconverter.cc - navodila za odstranitev virusa (posodobljeno)

Prevara, odkrita kršitev požarnega zidu

Prevara, odkrita kršitev požarnega zidu

Kako odstraniti prevaro, zaznano z kršitvijo požarnega zidu - navodila za odstranjevanje virusov

TrojanDownloader: PDF / Domepidief.A Virus

TrojanDownloader: PDF / Domepidief.A Virus

Kako odstraniti TrojanDownloader: PDF / Domepidief.A Virus - navodila za odstranitev virusa (posodobljeno)

Cambridge University vdre v iPhone 5c, za katerega FBI pravi, da ga ni mogoče vdreti

Cambridge University vdre v iPhone 5c, za katerega FBI pravi, da ga ni mogoče vdreti

Cambridge University vdre v iPhone 5c, za katerega FBI pravi, da ga ni mogoče vdreti


Kategorije