Dirigirani virus

Kako se znebiti virusa Conduit - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Orodne vrstice Conduit - kako odpraviti preusmeritve brskalnika na search.conduit.com?

Kaj je Conduit?

Spletno mesto Search.conduit.com se promovira prek različnih orodnih vrstic brskalnikov, ki jih je razvil Conduit. Številna spletna mesta in razvijalci uporabljajo orodne vrstice, ki jih poganja Conduit, za zaslužek od dohodnega spletnega prometa in brezplačne programske opreme. Ta storitev je priljubljena, saj je enostavno ustvariti orodno vrstico z logotipom vašega spletnega mesta in funkcijami po meri. Ko uporabniki računalnikov namestijo katero koli orodno vrstico s sistemom Conduit, se domača stran in privzeti iskalnik njihovega internetnega brskalnika (Internet Explorer, Mozilla FireFox, Google Chrome) spremeni v search.conduit.com To spletno mesto uporablja prilagojeni Googlov iskalnik, ki prikazuje zakonite rezultate organskega iskanja če pa uporabnik klikne sponzorirane rezultate, si Conduit in njihovi partnerji delijo prihodek.

preusmeritev search.conduit.comTo spletno mesto ni povezano z zlonamerno programsko opremo ali okužbami z virusi. V večini primerov so preusmeritve na to spletno mesto posledica nepremišljene namestitve brezplačne programske opreme - večina razvijalcev brezplačne programske opreme združuje svoje izdelke z orodnimi vrsticami. Če uporabniki računalnikov natančno ne preučijo vsakega okna za namestitev programske opreme, se v njihove internetne brskalnike namestijo neželeni dodatki, kot je ta, čemur sledijo preusmeritve in spremembe privzetega iskalnika. Čeprav search.conduit.com ni povezan z vohunsko programsko opremo ali okužbami z virusi, prikazuje zavajajoče oglase, ki lahko vodijo do namestitve dodatnih neželenih dodatkov ali programske opreme za brskalnik. Poleg tega lahko klikanje oglasov, prikazanih na domači strani search.conduit.com, povzroči preusmeritev na spletne ankete in povzroči težave z zasebnostjo. Poleg tega nekatere orodne vrstice, ki jih poganja Conduit, prikazujejo zavajajoče ponudbe (posodobitve gonilnikov, izboljšave delovanja računalnika itd.), Ki lahko privedejo do namestitve programske opreme.

Preusmeritev Search.conduit.com je posledica namestitve orodne vrstice brskalnika, čeprav tehnično ni virus ali zlonamerna programska oprema. Če ste prostovoljno namestili orodno vrstico, ki jo poganja Conduit, in z veseljem uporabljate bližnjice do družabnih omrežij, spletni radio ali druge izboljšave, ne morate več ukrepati. Če ste po naključju namestili eno od orodij Conduits in želite odstraniti preusmeritve brskalnika na search.conduit.com, uporabite priloženi vodnik za odstranjevanje. Dodatke za brskalnike namestite previdno, saj upočasnjujejo internetne brskalnike, povzročajo težave s preusmeritvijo in lahko povzročijo namestitev druge neželene programske opreme. Preverite seznam nameščenih vtičnikov in pustite samo tiste, ki jih uporabljate vsak dan.

Zavajajoč namestitveni program za brezplačno programsko opremo, ki se uporablja pri distribuciji ugrabiteljev brskalnika Conduit:

namestitveni program ugrabitelja brskalnika

Takojšnje samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme: Ročno odstranjevanje groženj je lahko dolgotrajen in zapleten postopek, ki zahteva napredno računalniško znanje. Malwarebytes je profesionalno orodje za samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme, ki je priporočljivo, da se znebite zlonamerne programske opreme. Prenesite ga s klikom na spodnji gumb:
▼ PRENESI Malwarebytes S prenosom katere koli programske opreme, navedene na tem spletnem mestu, se strinjate z našo Politika zasebnosti in Pogoji uporabe . Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Hitri meni:

Preusmeritev Search.conduit.com:

Uporabniki sistema Windows 7:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 7

Kliknite Začni (Logotip Windows v spodnjem levem kotu namizja), izberite Nadzorna plošča . Poiščite Programi in kliknite Odstranite program .

Uporabniki sistema Windows XP:

Dostop do programa za dodajanje ali odstranjevanje v sistemu Windows XP

Kliknite Začni , izberite Nastavitve in kliknite Nadzorna plošča . Poiščite in kliknite Dodajanje ali odstranjevanje programov .

Uporabniki sistemov Windows 10 in Windows 8:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 8

Z desno miškino tipko kliknite spodnji levi kot zaslona, ​​v meniju za hitri dostop izberite Nadzorna plošča . V odprtem oknu izberite Programi in lastnosti .

Uporabniki Mac OSX:

Odstrani aplikacijo v OSX (Mac)

Kliknite Finder , na odprtem zaslonu izberite Aplikacije . Povlecite aplikacijo iz Aplikacije mapo v Smeti (ki se nahaja v priklopni postaji), nato z desno miškino tipko kliknite ikono smetnjaka in izberite Izprazni koš .

uninstall search.conduit.com

V oknu za odstranitev programov poiščite vnose, povezane z Conduit Ltd., izberite jih, kliknite »Odstrani« ali »Odstrani«

Po odstranitvi orodij, ki jih poganja Conduit, v računalniku poiščite morebitne preostale neželene komponente ali morebitne okužbe z zlonamerno programsko opremo. Priporočena programska oprema za odstranjevanje zlonamerne programske opreme.

▼ PRENESI odstranjevalec za
okužbe z zlonamerno programsko opremo

Malwarebytes preveri, ali je računalnik okužen z zlonamerno programsko opremo. Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Preusmeritev Search.conduit.com iz brskalnikov:

Video, ki prikazuje odstranitev potencialno neželenih dodatkov za brskalnik:

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Logotip Internet Explorerja Odstranite zlonamerne dodatke iz Internet Explorerja:

search.conduit.com preusmeri Internet Explorer

Kliknite ikono 'orodje' Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows XP(v zgornjem desnem kotu Internet Explorerja) izberite »Upravljanje dodatkov«. Poiščite vnose, povezane z Conduit Ltd. (iWin Toolbar, Rihanna Toolbar, SweetIM Bar Tool Tool itd.), In jih onemogočite.

Če želite spremeniti domačo stran iz search.conduit.com v želeno domeno, kliknite ikono »zobnik« Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 7(v zgornjem desnem kotu Internet Explorerja) izberite »Internet Options«, v odprtem oknu odstranite search.conduit.com in vnesite želeno domeno, ki se bo odprla vsakič, ko zaženete Internet Explorer.

Neobvezna metoda:

fehlermeldung klasse nicht registriert windows 10

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem preusmeritve search.conduit.com, ponastavite nastavitve Internet Explorerja na privzete.

Uporabniki sistema Windows XP: Kliknite Začni , kliknite Teči , v odprtem tipu okna inetcpl.cpl V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - dostop

Uporabniki sistemov Windows Vista in Windows 7: Kliknite logotip sistema Windows v polju za začetek iskanja inetcpl.cpl in kliknite enter. V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev privzetih nastavitev Internet Explorerja v sistemu Windows 8 - zavihek Napredne internetne možnosti

Uporabniki sistema Windows 8: Odprite Internet Explorer in kliknite orodja ikono. Izberite Internetne možnosti .

Ponastavitev privzetih nastavitev Internet Explorerja v sistemu Windows 8 - na zavihku Napredno za internetne možnosti kliknite gumb Ponastavi

V odprtem oknu izberite Napredno zavihek.

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - potrdite ponastavitev nastavitev na privzete s klikom na gumb za ponastavitev

Kliknite Ponastaviti .

Logotip Google Chrome

S klikom na potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Internet Explorerja na privzete Ponastaviti .

search.conduit.com preusmeri Google Chrome

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Ikona menija Google Chrome Odstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Google Chrome:

Ponastavitev nastavitev Google Chrome 1. korak

Kliknite ikono menija Chrome Ponastavitev nastavitev brskalnika Google Chrome 2. korak(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) izberite »Orodja« in kliknite »Razširitve«. Poiščite razširitve, povezane s podjetjem Conduit Ltd. Primeri: „BrotherSoft Extreme, iWin, Rihanna, SweetIM Bar itd.“, Izberite te vnose in kliknite ikono koša za smeti.

Če želite spremeniti domačo stran iz search.conduit.com v želeno domeno, kliknite ikono menija Chrome 3. korak ponastavitve nastavitev brskalnika Google Chrome(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) izberite »Nastavitve«. V razdelku »Ob zagonu« kliknite »nastavi strani«, premaknite miškin kazalec nad search.conduit.com in kliknite simbol x. Zdaj lahko za svojo domačo stran dodate želeno spletno mesto.

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem preusmeritve search.conduit.com, ponastavite nastavitve brskalnika Google Chrome. Kliknite Ikona menija Chrome Mozilla Firefox logotip(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) in izberite Nastavitve . Pomaknite se navzdol na dno zaslona. Kliknite Napredno ... povezava.

search.conduit.com preusmeri Mozilla FireFox

Ko se pomaknete na dno zaslona, ​​kliknite Ponastavi (obnovi nastavitve na prvotne privzete vrednosti) .

Dostop do nastavitev (Korak 1 ponastavite Firefox na privzete nastavitve)

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Google Chroma na privzete, tako da kliknete Ponastaviti .

Dostop do informacij o odpravljanju težav (korak 2 ponastavite Firefox na privzete nastavitve)

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Klik na gumb Osveži Firefox (Korak 3 ponastavi Firefox na privzete nastavitve) Odstrani Preusmeritev Search.conduit.com od FireFox:

Potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Firefoxa na privzete (Korak 4 ponastavite na privzete nastavitve Firefoxa)

Kliknite meni Firefox logotip brskalnika safari(v zgornjem desnem kotu glavnega okna) izberite 'Add-ons'. Kliknite »Razširitve« in onemogočite dodatke, povezane s podjetjem Conduit Ltd. Primeri: »iWin, Rihanna, SweetIM Bar, BrotherSoft Extreme itd.«.

Za ponastavitev domače strani kliknite meni Firefox Odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz safari koraka 1 - dostop do nastavitev(v zgornjem desnem kotu glavnega okna), nato izberite 'Možnosti', v odprtem oknu odstranite search.conduit.com in vnesite želeno domeno.

Neobvezna metoda:

Uporabniki računalnikov, ki imajo težave z odstranitvijo preusmeritve search.conduit.com, lahko ponastavijo svoje nastavitve Mozilla Firefox.

Odprite Mozilla Firefox, v zgornjem desnem kotu glavnega okna kliknite Meni Firefox , odstranjevanje ugrabitelja brskalnika iz safarija 2. korak - odstranjevanje razširitevv odprtem meniju kliknite Pomoč.

Odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz safari koraka 3 - spreminjanje domače strani

Izberite Informacije o odpravljanju težav .

odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz safarija 4. korak - spreminjanje privzetega internetnega iskalnika

V odprtem oknu kliknite Osvežite Firefox .

ponastavitev safari koraka 1

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Mozille Firefox na privzete s klikom na Osvežite Firefox .

ponastavitev safari koraka 2

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Logotip Microsoft Edge (Chromium)Odstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Safari:

Odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz 1. koraka programa Microsoft Edge

So beheben Sie das Plugin konnte nicht geladen werden

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, in kliknite Safari , nato izberite Nastavitve ...

Odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz 2. koraka programa Microsoft Edge

V oknu z nastavitvami izberite Razširitve zavihek. Poiščite nedavno nameščene sumljive razširitve in odstranite njim.

Odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz 3. koraka programa Microsoft Edge

V oknu z nastavitvami izberite splošno in se prepričajte, da je vaša domača stran nastavljena na želeni URL, če jo je ugrabitelj brskalnika spremenil - spremenite.

Ikona menija Microsoft Edge (krom)

V oknu z nastavitvami izberite Iskanje in se prepričajte, da je izbran vaš najljubši internetni iskalnik.

Neobvezna metoda:

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, in kliknite Safari meni. V spustnem meniju izberite Počisti zgodovino in podatke o spletnih mestih ...

1. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)

V odprtem oknu izberite vsa zgodovina in kliknite Izbriši zgodovino .

2. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

3. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)Odstranite zlonamerne razširitve iz Microsoft Edge:

vse manjša namestitev ugrabiteljev brskalnikov med prenosom vzorca brezplačne programske opreme

Kliknite ikono menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) izberite ' Razširitve '. Poiščite vse nedavno nameščene sumljive dodatke brskalnika in jih odstranite.

Spremenite nastavitve domače strani in novega zavihka:

Kliknite ikono menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) izberite »Nastavitve«. V Na začetku 'v razdelku poiščite ime ugrabitelja brskalnika in kliknite' Onemogoči '.

Spremenite privzeti spletni iskalnik:

Če želite spremeniti privzeti iskalnik v programu Microsoft Edge: kliknite ikono menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) izberite ' Zasebnost in storitve ', se pomaknite na dno strani in izberite' Naslovna vrstica '. V Iskalniki, ki se uporabljajo v naslovni vrstici 'v razdelku poiščite ime neželenega internetnega iskalnika, ko se nahaja, kliknite na' Onemogoči v bližini. Lahko pa kliknete na ' Upravljanje iskalnikov ', v odprtem meniju poiščite neželen internetni iskalnik. Kliknite ikono sestavljanke blizu njega in izberite ' Onemogoči '.

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem preusmeritve search.conduit.com, ponastavite nastavitve brskalnika Microsoft Edge. Kliknite Ikona menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) in izberite Nastavitve .

V odprtem meniju z nastavitvami izberite Ponastavite nastavitve .

Izberite Obnovite nastavitve na privzete vrednosti . V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Microsoft Edge na privzete s klikom na Ponastaviti .

  • Če to ni pomagalo, upoštevajte te možnosti navodila razlaga, kako ponastaviti brskalnik Microsoft Edge.

Povzetek:

Ugrabitelj brskalnika je vrsta okužbe z oglaševalsko programsko opremo, ki spreminja nastavitve internetnega brskalnika z dodelitvijo domača stran in privzeti spletni iskalnik nastavitve za nekatere druge (neželene) URL-je spletnega mesta. Običajno se ta vrsta oglaševalske programske opreme infiltrira v operacijske sisteme z brezplačnimi prenosi programske opreme. Če vaš prenos upravlja odjemalec za prenose, zavrnite ponudbe za namestitev oglaševanih orodnih vrstic ali aplikacij, ki želijo spremeniti vašo domačo stran in privzete nastavitve internetnega iskalnika.

Pomoč pri odstranitvi:
Če imate težave pri odstranjevanju preusmeritve search.conduit.com iz vaših internetnih brskalnikov, prosite za pomoč na našem forumu za podporo zlonamerni programski opremi.

Objavite komentar:
Če imate dodatne informacije o preusmeritvi search.conduit.com ali njihovo odstranitev, delite svoje znanje v spodnjem oddelku za komentarje.