Spoštovani uporabnik Chroma, čestitamo! POP-UP prevara

Kako odstraniti Dragi uporabnik Chroma, čestitamo! POP-UP prevara - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljen)

Spoštovani uporabnik Chroma, čestitamo! navodila za odstranitev

Kaj je dragi uporabnik Chroma, čestitamo !?

'Spoštovani uporabnik Chroma, čestitamo!' je zavajajoče sporočilo, ki so ga poslala različna prevarantska spletna mesta. Raziskave kažejo, da veliko obiskovalcev pride do dragega uporabnika Chroma, čestitamo! spletno mesto nenamerno - preusmerijo jih potencialno neželene aplikacije (PUA) ali vsiljivi oglasi, ki jih pripravijo druga spletka. Zavedajte se, da se številni PUA-ji vdrejo v sisteme brez dovoljenja in poleg preusmerjanja uvajajo vsiljive oglase in zbirajo občutljive podatke.

Spoštovani uporabnik Chroma, čestitamo! prevara'Spoštovani uporabnik Chroma, čestitamo!' sporočilo navaja, da je bil uporabnik izbran za zmago na mobilnem telefonu Samsung Galaxy S9 v zameno za zvestobo brskalniku Google Chrome. Za prevzem nagrade pa je treba izpolniti kratko anketo. To je prevara in Google z njo nima nič skupnega. Pravzaprav kiber kriminalci poskušajo zbrati različne podatke, ki bodo zlorabljeni za ustvarjanje prihodkov. Ti ljudje bodo verjetno prosili žrtve za vnos osebnih podatkov (na primer e-poštnih naslovov). Prezri 'Dragi uporabnik Chroma, čestitamo!' sporočilo in spletno mesto takoj zapustite. Upoštevajte, da nekatera prevarana spletna mesta uporabljajo skripte, ki preprečujejo zapiranje zavihkov / oken brskanja. V teh primerih zaključite brskalnik prek upravitelja opravil ali preprosto znova zaženite sistem. Po ponovnem zagonu brskalnika ne obnavljajte prejšnje seje, sicer bodo prevarana spletna mesta znova odprta.

Potencialno neželene aplikacije prikazujejo različne vsiljive oglase (npr. Pasice, pojavna okna, kuponi itd.), Ki so na voljo z orodji, ki omogočajo umestitev grafičnih vsebin tretjih oseb na katero koli spletno mesto. Pogosto prikrijejo osnovno vsebino in s tem zmanjšajo izkušnjo brskanja. Pomembnejše vprašanje je, da lahko preusmerijo na zlonamerna spletna mesta ali izvajajo skripte, ki prenašajo / namestijo zlonamerno programsko opremo. Zato lahko tudi nenamerni kliki povzročijo visoko tvegane računalniške okužbe. Potencialno neželene aplikacije so prav tako znane po sledenju informacijam. Običajno beležijo naslove IP, obiskane URL-je spletnih mest, ogledane strani, iskalne poizvedbe, pritiske tipk in druge podobne informacije, ki verjetno vključujejo osebne podatke. Vsi podatki se delijo s tretjimi osebami (potencialno kiber kriminalci), ki zasebne podatke zlorabljajo za ustvarjanje prihodka. Zato lahko sledenje podatkov povzroči resne težave z zasebnostjo ali celo krajo identitete. Priporočamo, da takoj odstranite vse potencialno neželene programe.

Povzetek grožnje:
Ime 'Dragi uporabnik Chroma, čestitamo!' virus
Vrsta grožnje Lažno predstavljanje, prevara, socialni inženiring, goljufije
Simptomi Nepooblaščeni spletni nakupi, spremenjena gesla za spletni račun, kraja identitete, nezakonit dostop do računalnika.
Metode distribucije Zavajajoča e-poštna sporočila, prevarantski spletni pojavni oglasi, tehnike zastrupitve z iskalniki, napačno črkovane domene.
Škoda Izguba občutljivih zasebnih podatkov, denarna izguba, kraja identitete.
Odstranjevanje zlonamerne programske opreme (Windows)

Da bi odpravili morebitne okužbe z zlonamerno programsko opremo, skenirajte računalnik z zakonito protivirusno programsko opremo. Naši raziskovalci varnosti priporočajo uporabo programske opreme Malwarebytes.
▼ Prenesite malwarebytes
Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Internet je poln zavajajočih spletnih mest, ki prikazujejo ponarejena sporočila, vendar je v nasprotju z 'Spoštovani uporabnik Chroma, čestitamo!' Večina ponarejenih napak, ki navajajo, da je sistem poškodovan, in spodbujajo uporabnike, da se obrnejo na lažno 'tehnično podporo' (plačljive storitve) ali kupijo nepotrebne programske opreme. Tudi večina potencialno neželenih aplikacij je zelo podobnih. S ponudbo različnih 'uporabnih funkcij' aplikacije, kot je Dragi uporabnik Chroma, čestitamo! poskušajo ustvariti vtis legitimnosti, vendar so namenjeni le ustvarjanju prihodka za razvijalce. PUA-ji ne dajejo prave vrednosti za običajne uporabnike, povzročajo neželene preusmeritve, prikazujejo vsiljive oglase in zbirajo občutljive podatke, kar ogroža vašo zasebnost in varnost brskanja po spletu.

Kako so se v moj računalnik namestile potencialno neželene aplikacije?

V večino primerov se potencialno neželene aplikacije infiltrirajo v sisteme brez dovoljenja, saj jih razvijalci razmnožujejo z vsiljivimi oglasi in zavajajočo tržno metodo, imenovano »združevanje«. Razvijalci skrivajo 'povezane »aplikacije v nastavitvah» Po meri / Napredno «(ali drugih odsekih) postopkov prenosa / namestitve. Poleg tega mnogi uporabniki pogosto pohitijo s temi postopki, preskočijo korake in kliknejo oglase, ne da bi razumeli možne posledice. S tem svoje sisteme izpostavijo tveganju za različne okužbe in ogrozijo njihovo zasebnost.

Kako se izogniti namestitvi potencialno neželenih aplikacij?

Da bi to preprečili, bodite previdni med postopki prenosa / namestitve in brskanja po internetu. Vsak korak postopkov prenosa / namestitve natančno analizirajte z uporabo nastavitev 'Po meri' ali 'Napredno'. Prekličite vse dodatno vključene aplikacije in zavrnite ponudbe za njihov prenos / namestitev. Svetujemo vam, da programe prenašate samo iz uradnih virov z uporabo neposrednih povezav za prenos. Prenosniki / namestitveni programi tretjih oseb pogosto vključujejo prevare in zato teh orodij nikoli ne bi smeli uporabljati. Ne pozabite tudi, da storilci kaznivih dejanj vlagajo veliko sredstev v vsiljivo oblikovanje oglasov, s čimer se zdijo legitimni, vendar preusmerjajo na dvomljiva spletna mesta (igre na srečo, zmenki za odrasle, pornografija itd.) Moteče oglase ponavadi prikazujejo PUA-ji oglaševalskega tipa. Če pride do dvomljivih preusmeritev, odstranite vse sumljive programe in dodatke brskalnika. Ključ računalniške varnosti je previdnost. Če je vaš računalnik že okužen s PUA-ji, priporočamo, da z njim zaženete optično branje Malwarebytes za Windows da jih samodejno odpravi.

Besedilo je predstavljeno v 'Spoštovani uporabnik Chroma, čestitamo!' pojavno okno:

ČESTITAMO!
Zahvaljujemo se vam za zvestobo Chromu!
Vaš IP naslov je bil izbran za sprejem Galaxy S9!
Referenca uporabnika: GIFT-29931-97

Spoštovani uporabnik Chroma, čestitamo!

Zahvaljujemo se vam, ker ste zvesti uporabnik Chroma! Vaš IP naslov je bil naključno izbran, da prejmete BREZPLAČEN Galaxy S9.
Občasno izberemo peščico uporabnikov Chroma, ki jim dajo priložnost, da od svojih partnerjev in sponzorjev prejmejo dragocena darila. Na ta način se vam zahvaljujemo, da ste za želeno storitev izbrali Chrome.
Danes je vaš srečen dan! Ste eden izmed 10 naključno izbranih uporabnikov, ki bodo prejeli nov Galaxy S9.
Če želite prejeti svoje darilo, morate preprosto izpolniti našo kratko in anonimno anketo. Ampak pohiti! Danes je na voljo le nekaj daril!
Kako ste zadovoljni s Chromom?

Pojav 'Spoštovani uporabnik Chroma, čestitamo!' pojavno okno (GIF):

Spoštovani uporabnik Chroma, čestitamo! prevara gif

Druga različica besede 'Dragi uporabnik Chroma, čestitamo!' pojavna prevara:

Uporabnik Dearch Rome, čestitamo! druga varianta (stran 1)

Besedilo, predstavljeno na tej strani:

Torek, 1. oktober 2019
Spoštovani uporabnik Googla,
Čestitamo! Izbrani ste bili kot potencialni zmagovalec današnjih BREZPLAČNIH Samsung Galaxy S10, iPhone X ali iPad Air 2.

Posnetek zaslona druge strani:

Uporabnik Dearch Rome, čestitamo! druga varianta (stran 2)

Besedilo, predstavljeno na tej strani:

Googlov program nagrajevanja strank
Čestitamo!
1. oktober 2019
Zahvaljujemo se vam za tako dolgo uporabo naših izdelkov!

Vsak dan izberemo majhno skupino Googlovih uporabnikov in jim damo priložnost, da od svojih partnerjev in sponzorjev dobijo dragocena darila. Na ta način se vam zahvaljujemo, da ste se odločili za uporabo Googla.

Lahko osvojite novega Samsung Galaxy S10, iPhone X ali iPad Air 2. Vse, kar morate storiti, da dobite darilo, je, da odgovorite na naslednjih 7 vprašanj. Ta raziskava nam omogoča boljše razumevanje uporabnikov in izboljšanje naših izdelkov. Ne bo trajalo več kot 30 sekund vašega časa.

Opomba: 100 naključno izbranih uporabnikov je prejelo to vabilo in število daril je omejeno.
Na voljo imate 1 minuto in 22 sekund, da odgovorite na naslednja vprašanja, preden darilo damo drugemu srečnemu uporabniku! Želim ti uspeh!

Druga različica besede 'Dragi uporabnik Chroma, čestitamo!' pojavna prevara (zdaj se imenuje 'Dragi uporabnik Googla, čestitamo!'):

Spoštovani uporabnik Googla, čestitamo! pojavna prevara

Besedilo, predstavljeno v tej prevari:

Pojavno okno:


Čestitamo!

Zahvaljujemo se vam za zvestobo Googlu!

Vaš IP naslov je bil izbran za prejem iPhone Xs Max ali Samsung Galaxy S10!
Datum: ponedeljek, 28. oktober 2019
Referenčni vodnik: GIFT-96951-97


Ozadje spletnega mesta:

Podatki: ponedeljek, 28. oktober 2019
Referenčni vodnik: GIFT-96951-97
Država: ZDA
Spoštovani uporabnik Googla, čestitamo!
Zahvaljujemo se vam, ker ste zvest uporabnik Googla. Naključno izberite svoj naslov IP za dostop do iPhone Xs Max ali Samsung Galaxy S10.

Občasno smo izbrali peščico Googlovih uporabnikov, ki so jim dali priložnost, da prejemajo dragocene donacije naših partnerjev in sponzorjev. Na ta način se vam zahvaljujemo, da ste Google izbrali za svojo najljubšo storitev.

Danes je vaš srečen dan! Ste eden izmed 10 naključno izbranih uporabnikov, ki bodo imeli dostop do iPhone Xs Max ali Samsung Galaxy S10.

Če želite prejeti svoje darilo, preprosto izpolnite našo kratko in anonimno raziskavo. Pohiti! Danes je na voljo le nekaj daril!

Kako ste zadovoljni z Googlom?

Videz te prevare (GIF):

Spoštovani uporabnik Googla, čestitamo! pojavni pojav prevara (GIF)

Druga različica besede 'Dragi uporabnik Googla, čestitamo!' pojavna prevara:

Spoštovani uporabnik Googla, čestitamo! pojavna prevara

Besedilo, predstavljeno v tej prevari:

Pojavno okno:

Čestitamo!

Zahvaljujemo se vam za zvestobo Googlu!

Vaš IP naslov je bil izbran za prejem iPhone 11 Pro Max ali Samsung Galaxy Note 10+!
Datum: ponedeljek, 2. december 2019
Referenčni vodnik: GIFT-96951-97

Spletno mesto v ozadju:


Podatki: Ponedeljek, 2. december 2019
Referenčni vodnik: GIFT-96951-97
Država: ZDA
Spoštovani uporabnik Googla, čestitamo!
Zahvaljujemo se vam, ker ste zvest uporabnik Googla. Naključno izberite svoj naslov IP za dostop do iPhone 11 Pro Max ali Samsung Galaxy Note 10+.

Občasno smo izbrali peščico Googlovih uporabnikov, ki so jim dali priložnost, da prejemajo dragocene donacije naših partnerjev in sponzorjev. Na ta način se vam zahvaljujemo, da ste Google izbrali za svojo najljubšo storitev.

Danes je vaš srečen dan! Ste eden izmed 10 naključno izbranih uporabnikov, ki bodo imeli dostop do iPhone 11 Pro Max ali Samsung Galaxy Note 10+.

Če želite prejeti svoje darilo, preprosto izpolnite našo kratko in anonimno raziskavo. Pohiti! Danes je na voljo le nekaj daril!

Kako ste zadovoljni z Googlom?

Videz te prevare (GIF):

Spoštovani uporabnik Googla, čestitamo! pojavna prevara (GIF)

Druga različica besede 'Dragi uporabnik Chroma, čestitamo!' pop-up prevara, ki jo promovira Brez imena spletno mesto s prevarami:

Druga različica dragega uporabnika Chroma, čestitamo! prevara

Druga različica besede 'Dragi uporabnik Chroma, čestitamo!' pojavna prevara:

Spoštovani uporabnik Chroma, čestitamo! pojavna prevara (2020-05-06)

Videz te različice (GIF):

Spoštovani uporabnik Chroma, čestitamo! pojavna prevara (2020-05-06) GIF

Besedilo, predstavljeno na tej strani:

Hvala vam!
Rezultati srečnega žreba:
Imate priložnost osvojiti (1) eno ekskluzivno nagrado!
Čestitamo, uporabnik Googla!
Vaš Google Chrome je izbran naključno v našem srečnem žrebanju med 493 329 uporabniki! Imate priložnost osvojiti eno od treh spodnjih daril!


DELUJTE ZDAJ ali pa bo vaše mesto dodeljeno naslednjemu srečnemu Googlovemu uporabniku!

Za izbiro imate na voljo le 3 minute 02 sekundi.

iPhone 11 Pro

0 Na zalogi
iPad Pro 2020

0 Na zalogi

Darilna kartica Walmart v vrednosti 1000 USD

2 Na zalogi

ZAHTEVAJTE ZDAJ!
Nadaljuj >>

Takojšnje samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme: Ročno odstranjevanje groženj je lahko dolgotrajen in zapleten postopek, ki zahteva napredno računalniško znanje. Malwarebytes je profesionalno orodje za samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme, ki je priporočljivo, da se znebite zlonamerne programske opreme. Prenesite ga s klikom na spodnji gumb:
▼ PRENESI Malwarebytes S prenosom katere koli programske opreme, navedene na tem spletnem mestu, se strinjate z našo Politika zasebnosti in Pogoji uporabe . Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Hitri meni:

Odstranitev potencialno neželenih aplikacij:

Uporabniki sistema Windows 7:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 7

Kliknite Začni (Logotip Windows v spodnjem levem kotu namizja), izberite Nadzorna plošča . Poiščite Programi in kliknite Odstranite program .

Uporabniki sistema Windows XP:

Dostop do programa za dodajanje ali odstranjevanje v sistemu Windows XP

Kliknite Začni , izberite Nastavitve in kliknite Nadzorna plošča . Poiščite in kliknite Dodajanje ali odstranjevanje programov .

Uporabniki sistemov Windows 10 in Windows 8:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 8

Z desno miškino tipko kliknite spodnji levi kot zaslona, ​​v meniju za hitri dostop izberite Nadzorna plošča . V odprtem oknu izberite Programi in lastnosti .

Uporabniki Mac OSX:

Odstrani aplikacijo v OSX (Mac)

Kliknite Finder , na odprtem zaslonu izberite Aplikacije . Povlecite aplikacijo iz Aplikacije mapo v Smeti (ki se nahaja v priklopni postaji), nato z desno miškino tipko kliknite ikono smetnjaka in izberite Izprazni koš .

Spoštovani uporabnik Chroma, čestitamo! odstranitev adware prek nadzorne plošče

V oknu za odstranitev programov poiščite sumljive / nedavno nameščene programe, izberite te vnose in kliknite ' Odstrani 'ali' Odstrani '.

Po odstranitvi potencialno neželene aplikacije v računalniku poiščite morebitne preostale neželene komponente ali morebitne okužbe z zlonamerno programsko opremo. Če želite optično prebrati računalnik, uporabite priporočena programska oprema za odstranjevanje zlonamerne programske opreme.

▼ PRENESI odstranjevalec za
okužbe z zlonamerno programsko opremo

Malwarebytes preveri, ali je računalnik okužen z zlonamerno programsko opremo. Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Odstranite lopovske razširitve iz internetnih brskalnikov:

Video, ki prikazuje odstranitev potencialno neželenih dodatkov za brskalnik:

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Logotip Internet ExplorerjaOdstranite zlonamerne dodatke iz Internet Explorerja:

Odstranjevanje lopov s končnicami iz 1. koraka Internet Explorerja

Kliknite ikono 'orodje' Odstranjevanje prevarantskih razširitev iz 2. koraka Internet Explorerja(v zgornjem desnem kotu Internet Explorerja) izberite »Upravljanje dodatkov«. Poiščite nedavno nameščene sumljive razširitve brskalnika, izberite te vnose in kliknite »Odstrani«.

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows XP

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranitvijo 'dragi uporabnik kroma, čestitam!' virus, ponastavite nastavitve Internet Explorerja na privzete.

Uporabniki sistema Windows XP: Kliknite Začni , kliknite Teči , v odprtem tipu okna inetcpl.cpl V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 7

Uporabniki sistemov Windows Vista in Windows 7: Kliknite logotip sistema Windows v polju za začetek iskanja inetcpl.cpl in kliknite enter. V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - dostop

Uporabniki sistema Windows 8: Odprite Internet Explorer in kliknite orodja ikono. Izberite Internetne možnosti .

Ponastavitev privzetih nastavitev Internet Explorerja v sistemu Windows 8 - zavihek Napredne internetne možnosti

V odprtem oknu izberite Napredno zavihek.

Ponastavitev privzetih nastavitev Internet Explorerja v sistemu Windows 8 - na zavihku Napredno za internetne možnosti kliknite gumb Ponastavi

Kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - potrdite ponastavitev nastavitev na privzete s klikom na gumb za ponastavitev

S klikom na potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Internet Explorerja na privzete Ponastaviti .

Logotip Google Chrome

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Wie erstelle ich einen bootfähigen usb linux

Odstranjevanje lopov s končnicami iz brskalnika Google Chrome 1. korakOdstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Google Chrome:

Odstranjevanje lopov s končnicami iz brskalnika Google Chrome 2. korak

Kliknite ikono menija Chrome Ikona menija Google Chrome(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) izberite »Več orodij« in kliknite »Razširitve«. Poiščite vse nedavno nameščene sumljive dodatke brskalnika in jih odstranite.

Ponastavitev nastavitev Google Chrome 1. korak

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranitvijo 'dragi uporabnik kroma, čestitam!' virus, ponastavite nastavitve brskalnika Google Chrome. Kliknite Ikona menija Chrome Ponastavitev nastavitev brskalnika Google Chrome 2. korak(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) in izberite Nastavitve . Pomaknite se navzdol na dno zaslona. Kliknite Napredno ... povezava.

3. korak ponastavitve nastavitev brskalnika Google Chrome

Ko se pomaknete na dno zaslona, ​​kliknite Ponastavi (obnovi nastavitve na prvotne privzete vrednosti) .

Mozilla Firefox logotip

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Google Chroma na privzete, tako da kliknete Ponastaviti .

Odstranjevanje lopov s končnicami iz koraka 1 Mozilla Firefox

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranjevanje prevarantskih razširitev iz Mozilla Firefox 2. korakOdstranite zlonamerne vtičnike iz Mozilla Firefox:

Dostop do nastavitev (Korak 1 ponastavite Firefox na privzete nastavitve)

Kliknite meni Firefox Dostop do informacij o odpravljanju težav (korak 2 ponastavite Firefox na privzete nastavitve)(v zgornjem desnem kotu glavnega okna) izberite »Dodatki«. V odprtem oknu kliknite »Razširitve« in odstranite vse nedavno nameščene sumljive vtičnike brskalnika.

Klik na gumb Osveži Firefox (Korak 3 ponastavi Firefox na privzete nastavitve)

Neobvezna metoda:

Uporabniki računalnikov, ki imajo težave z 'dragi uporabnik kroma, čestitamo!' odstranjevanje virusov lahko ponastavi njihove nastavitve Mozilla Firefox.

Odprite Mozilla Firefox, v zgornjem desnem kotu glavnega okna kliknite Meni Firefox , Potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Firefoxa na privzete (Korak 4 ponastavite na privzete nastavitve Firefoxa)v odprtem meniju kliknite Pomoč.

logotip brskalnika safari

Izberite Informacije o odpravljanju težav .

odstranjevanje adware iz safari korak 1 - dostop do nastavitev

V odprtem oknu kliknite Osvežite Firefox .

odstranjevanje adware iz safari korak 2 - odstranjevanje razširitev

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Mozille Firefox na privzete s klikom na Osvežite Firefox .

ponastavitev safari koraka 1

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

ponastavitev safari koraka 2Odstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Safari:

Logotip Microsoft Edge (Chromium)

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, kliknite Safari meni in izberite Nastavitve ... .

Odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz Microsoft Edge 1. korak

V odprtem oknu kliknite Razširitve , poiščite nedavno nameščeno sumljivo razširitev, jo izberite in kliknite Odstrani .

Neobvezna metoda:

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, in kliknite Safari meni. V spustnem meniju izberite Počisti zgodovino in podatke o spletnih mestih ...

Odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz 2. koraka programa Microsoft Edge

V odprtem oknu izberite vsa zgodovina in kliknite Izbriši zgodovino .

Ikona menija Microsoft Edge (krom)

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

1. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)Odstranite zlonamerne razširitve iz Microsoft Edge:

2. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)

Kliknite ikono menija Edge 3. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)(v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) izberite ' Razširitve '. Poiščite vse nedavno nameščene sumljive dodatke brskalnika in kliknite ' Odstrani 'pod njihovimi imeni.

upadanje namestitve oglasne programske opreme med prenosom vzorca brezplačne programske opreme

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranitvijo 'dragi uporabnik kroma, čestitam!' virus, ponastavite nastavitve brskalnika Microsoft Edge. Kliknite Ikona menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) in izberite Nastavitve .

V odprtem meniju z nastavitvami izberite Ponastavite nastavitve .

Izberite Obnovite nastavitve na privzete vrednosti . V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Microsoft Edge na privzete s klikom na Ponastaviti .

  • Če to ni pomagalo, upoštevajte te možnosti navodila razlaga, kako ponastaviti brskalnik Microsoft Edge.

Povzetek:

Oglasna programska oprema ali potencialno neželene aplikacije se navadno infiltrirajo v internetne brskalnike z brezplačnimi prenosi programske opreme. Upoštevajte, da je najvarnejši vir za prenos brezplačne programske opreme samo s spletnih strani razvijalcev. Da se izognete namestitvi oglaševalske programske opreme, bodite zelo pozorni pri nalaganju in nameščanju brezplačne programske opreme. Pri nameščanju predhodno prenesenih brezplačnih programov izberite po meri ali napredno možnosti namestitve - ta korak bo razkril morebitne neželene programe, navedene za namestitev, skupaj z izbranim brezplačnim programom.

Pomoč pri odstranitvi:
Če imate težave pri odstranjevanju sporočila »dragi uporabnik Chroma, čestitamo!« virusa iz vašega računalnika, prosite za pomoč na našem forumu za podporo zlonamerni programski opremi.

Objavite komentar:
Če imate dodatne informacije o 'dragi uporabnik kroma, čestitamo!' virus ali njegovo odstranitev, prosimo, delite svoje znanje v spodnjem oddelku za komentarje.

Zanimivi Članki

Kako popraviti 'Prišlo je do težave s to spletno stranjo, zato je bila znova naložena'?

Kako popraviti 'Prišlo je do težave s to spletno stranjo, zato je bila znova naložena'?

Kako popraviti 'Prišlo je do težave s to spletno stranjo, zato je bila znova naložena'?

Vaš Mac je okužen s 4 virusi POP-UP prevara (Mac)

Vaš Mac je okužen s 4 virusi POP-UP prevara (Mac)

Kako se znebiti vašega Mac-a, okuženega s 4 virusi POP-UP prevara (Mac) - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljen)

Kako odstraniti ransomware Bboo in preprečiti nadaljnje šifriranje podatkov

Kako odstraniti ransomware Bboo in preprečiti nadaljnje šifriranje podatkov

Kako odstraniti Bboo Ransomware - koraki za odstranitev virusa (posodobljeno)

Kako odstraniti ponarejeno razširitev Google Translate?

Kako odstraniti ponarejeno razširitev Google Translate?

Kako odstraniti ponarejeno razširitev Google Translate - navodila za odstranjevanje virusa (posodobljeno)

TV Chrome Adware

TV Chrome Adware

Kako odstraniti TV Chrome Adware - navodila za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Kako ponastaviti ali spremeniti skrbniško geslo v Macu?

Kako ponastaviti ali spremeniti skrbniško geslo v Macu?

Kako ponastaviti ali spremeniti skrbniško geslo v Macu?

Popravite, da se WiFi ne poveže v Linux Mint 18 in Ubuntu 16.04

Popravite, da se WiFi ne poveže v Linux Mint 18 in Ubuntu 16.04

Ali se WiFi ne poveže kljub pravilnemu geslu v Ubuntu in Linux Mint? Tukaj je opisano, kako to popraviti.

Navodila za odstranjevanje odkupne programske opreme Mailto

Navodila za odstranjevanje odkupne programske opreme Mailto

Kako odstraniti Mailto (NetWalker) Ransomware - koraki za odstranitev virusa (posodobljeno)

Kako odstraniti pomočnika za združenje datotek?

Kako odstraniti pomočnika za združenje datotek?

Kako odstraniti pomočnika za združenje datotek?

Kako odstraniti oglaševalsko programsko opremo ActivityElement?

Kako odstraniti oglaševalsko programsko opremo ActivityElement?

Kako se znebiti ActivityElement Adware (Mac) - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljen)


Kategorije