Oglasi za namizni nadzor temperature

Kako odstraniti Desktop Temperature Monitor Ads - navodila za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Navodila za odstranitev namiznega nadzornika temperature

Kaj je namizni nadzor temperature?

Program Temperature Monitor, ki ga je ustvaril System Alerts LLC, namizje, trdi, da omogoča hitro spremljanje vremenske temperature. Ob prvem pregledu se to morda zdi legitimna in uporabna funkcionalnost, vendar se zavedajte, da je Desktop Temperature Monitor kategoriziran kot adware ali potencialno neželen program (PUP). Razvijalci te prevarantske razširitve uporabljajo zavajajočo metodo trženja programske opreme, imenovano 'združevanje', da namestijo Desktop Temperature Monitor v računalnike brez soglasja uporabnikov. Združevanje je način prikrite distribucije aplikacij skupaj z drugo programsko opremo. Zato večina uporabnikov nenamerno namesti Desktop Temperature Monitor, ko prenaša brezplačno programsko opremo s spletnih mest za prenos brezplačnih programov. Po uspešni infiltraciji v Internet Explorer, Mozilla Firefox in Google Chrome namizni nadzornik temperature prikazuje vsiljive spletne oglase, povzroča neželene preusmeritve brskalnikov in spremlja aktivnost brskanja po internetu.

adware za namizni nadzor temperatureOglasi, ki jih ustvari ta PUP, vključujejo pojavne, pojavne, iskalne in druge podobne oglase, ki lahko vodijo do spletnih mest z vsebino za odrasle. Verjetno bo klikanje teh oglasov povzročilo visoko tvegano okužbo z oglaševalsko ali zlonamerno programsko opremo. Poleg tega se neprestano spremlja dejavnost brskanja po internetu, saj Desktop Temperature Monitor zbira različne informacije o programski in strojni opremi, kot so naslovi IP (za določanje geografskih lokacij uporabnikov), enolične identifikacijske številke, vnesene iskalne poizvedbe, obiskani URL-ji, ogledane strani, piškotki in druge podrobnosti, ki so lahko osebno določljive. To sledenje informacijam lahko vodi do resnih težav z zasebnostjo ali kraje identitete. Obstaja dolg seznam aplikacij vrste oglaševalske programske opreme, podobnih Desktop Temperature Monitor. Primeri vključujejo StormAlerts , Opozorila o hudem vremenu , Spletno vreme , in WeatherBlink med mnogimi drugimi. Nobena od teh aplikacij ni uporabna za uporabnika - njihov namen je ustvarjati prihodek z uveljavljanjem neželenih preusmeritev brskalnika, prikazovanjem vsiljivih spletnih oglasov in izmenjavo zbranih informacij s tretjimi osebami. Iz teh razlogov se uporabnikom interneta toplo priporoča, da iz internetnih brskalnikov odstranijo nadzornik temperature namizja.

V času raziskav je bil Desktop Temperature Monitor večinoma distribuiran prek majhnih programov za prenos (imenovani 'namestitve', 'odjemalci prenosov', 'upravitelji prenosov' itd.) Na brezplačnih spletnih mestih za prenos. Ti programi se uporabljajo za zaslužek od brezplačnih storitev in prometa spletnih mest, kot so download.com, softonic.com in soft32.com, tako da ponujajo namestitev oglaševanih razširitev brskalnika '100% brez virusov' skupaj z izbrano brezplačno programsko opremo. Tako nepremišljen prenos in namestitev brezplačne programske opreme pogosto povzroči okužbe z oglaševalsko ali zlonamerno programsko opremo. To lahko preprečite tako, da natančno preučite vsak korak postopka prenosa brezplačne programske opreme in kliknete »Zavrni«, če je na voljo namestitev dodatnih aplikacij. Poleg tega je treba vso programsko opremo, preneseno z interneta, namestiti z možnostmi namestitve »Napredno« ali »Po meri« - to bo razkrilo vse skrite programe, navedene za namestitev, in vam omogočilo, da jih zavrnete. Če ste že namestili Desktop Temperature Monitor in imate vsiljive spletne oglase, preberite naslednja navodila za odstranitev, da odstranite to programsko opremo iz sistema.

Zavajajoči namestitveni programi brezplačne programske opreme, ki se uporabljajo pri distribuciji oglasne programske opreme Desktop Temperature Monitor:

namizni program za nadzor temperature, vzorec 9 vzorec namestitvenega programa za namizni nadzornik temperature namizja 8 vzorec namestitvenega programa za namizni nadzornik temperature namizja 7 vzorec namestitvenega programa za nadzor namizja temperature 6 vzorec namestitvenega programa za nadzor namizja temperature 5 vzorec namestitvenega programa za nadzor namizja temperature 4 vzorec namestitvenega programa za namizno programsko opremo desktoptemperaturemonitor 3 vzorec namestitvenega programa za namizni nadzornik temperature namizja 2 Namestitev namizja nadzornika temperature namizja

Oglasni program Desktop Temperature Monitor, ki ustvarja vsiljive spletne oglase („Ads by Desktop Temperature Monitor“):

namizni temperaturni monitor, ki ustvarja oglasne pasice oglasna programska oprema za nadzor temperature na namizju, ki ustvarja pojavne oglase

Takojšnje samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme: Ročno odstranjevanje groženj je lahko dolgotrajen in zapleten postopek, ki zahteva napredno računalniško znanje. Malwarebytes je profesionalno orodje za samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme, ki je priporočljivo, da se znebite zlonamerne programske opreme. Prenesite ga s klikom na spodnji gumb:
▼ PRENESI Malwarebytes S prenosom katere koli programske opreme, navedene na tem spletnem mestu, se strinjate z našo Politika zasebnosti in Pogoji uporabe . Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Hitri meni:

Odstranjevanje oglasne programske opreme Desktop Temperature Monitor:

Uporabniki sistema Windows 7:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 7

Kliknite Začni (Logotip sistema Windows v spodnjem levem kotu namizja), izberite Nadzorna plošča . Poiščite Programi in kliknite Odstranite program .

Uporabniki sistema Windows XP:

Dostop do programa za dodajanje ali odstranjevanje v sistemu Windows XP

Kliknite Začni , izberite Nastavitve in kliknite Nadzorna plošča . Poiščite in kliknite Dodajanje ali odstranjevanje programov .

Uporabniki sistemov Windows 10 in Windows 8:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 8

Z desno miškino tipko kliknite spodnji levi kot zaslona, ​​v meniju za hitri dostop izberite Nadzorna plošča . V odprtem oknu izberite Programi in lastnosti .

Uporabniki Mac OSX:

Odstrani aplikacijo v OSX (Mac)

Kliknite Finder , na odprtem zaslonu izberite Aplikacije . Povlecite aplikacijo iz Aplikacije mapo v Smeti (ki se nahaja v priklopni postaji), nato z desno miškino tipko kliknite ikono smetnjaka in izberite Izprazni koš .

odstranite programsko opremo za nadzor temperature namizja prek nadzorne plošče

V oknu za odstranitev programov iskati ' Namizni nadzor temperature ', izberite ta vnos in kliknite' Odstrani 'ali' Odstrani '.

Po odstranitvi potencialno neželenega programa (ki povzroča oglase Desktop Temperature Monitor), v računalniku poiščite morebitne preostale neželene komponente ali morebitne okužbe z zlonamerno programsko opremo. Če želite optično prebrati računalnik, uporabite priporočena programska oprema za odstranjevanje zlonamerne programske opreme.

▼ PRENESI odstranjevalec za
okužbe z zlonamerno programsko opremo

Malwarebytes preveri, ali je računalnik okužen z zlonamerno programsko opremo. Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Odstranite oglasno programsko opremo Desktop Temperature Monitor iz internetnih brskalnikov:

V času raziskav Desktop Temperature Monitor v Internet Explorer, Google Chrome ali Mozilla Firefox ni namestil nobenega vtičnika brskalnika, vendar je bil priložen drugi oglaševalski programski opremi. Zato vam svetujemo, da iz svojih internetnih brskalnikov odstranite vse potencialno neželene dodatke za brskalnike.

Video, ki prikazuje odstranitev potencialno neželenih dodatkov za brskalnik:

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Logotip Internet ExplorerjaOdstranite zlonamerne dodatke iz Internet Explorerja:

Odstranjevanje oglasov namizja za nadzor temperature iz 1. koraka Internet Explorerja

Kliknite ikono 'zobniki' Odstranjevanje oglasov namizja za nadzor temperature iz 2. koraka Internet Explorerja(v zgornjem desnem kotu Internet Explorerja) izberite »Upravljanje dodatkov«. Poiščite nedavno nameščene sumljive razširitve brskalnika, izberite te vnose in kliknite »Odstrani«.

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows XP

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem oglasne programske opreme desktoptemperaturemonitor, ponastavite nastavitve Internet Explorerja na privzete.

Uporabniki sistema Windows XP: Kliknite Začni , kliknite Teči , v odprtem oknu inetcpl.cpl V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 7

Uporabniki sistemov Windows Vista in Windows 7: Kliknite logotip sistema Windows v polju za začetek iskanja inetcpl.cpl in kliknite enter. V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - dostop

Uporabniki sistema Windows 8: Odprite Internet Explorer in kliknite orodja ikono. Izberite Internetne možnosti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - zavihek Napredno za internetne možnosti

V odprtem oknu izberite Napredno zavihek.

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - na zavihku Napredno za internetne možnosti kliknite gumb Ponastavi

Kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - potrdite ponastavitev nastavitev na privzete s klikom na gumb za ponastavitev

S klikom na potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Internet Explorerja na privzete Ponastaviti .

Arduino Uno Projekte für Anfänger

Logotip Google Chrome

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranjevanje oglasov namizja za nadzor temperature iz brskalnika Google Chrome 1. korakOdstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Google Chrome:

Odstranjevanje oglasov namizja za nadzor temperature iz brskalnika Google Chrome 2. korak

Kliknite ikono menija Chrome Ikona menija Google Chrome(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) izberite »Orodja« in kliknite »Razširitve«. Poiščite vse nedavno nameščene sumljive dodatke, izberite te vnose in kliknite ikono koša.

1. korak ponastavitve nastavitev brskalnika Google Chrome

wie man tech-connect.biz entfernt

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem programske opreme za nadzor temperature namizja, ponastavite nastavitve brskalnika Google Chrome. Kliknite Ikona menija Chrome Ponastavitev nastavitev brskalnika Google Chrome 2. korak(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) in izberite Nastavitve . Pomaknite se navzdol na dno zaslona. Kliknite Napredno ... povezava.

3. korak ponastavitve nastavitev Google Chrome

Ko se pomaknete na dno zaslona, ​​kliknite Ponastavi (obnovi nastavitve na prvotne privzete vrednosti) .

Logotip Mozilla Firefox

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Google Chroma na privzete, tako da kliknete Ponastaviti .

Odstranjevanje oglasov namizja za nadzor temperature iz 1. koraka programa Mozilla Firefox

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranjevanje oglasov namizja za nadzor temperature iz 2. koraka programa Mozilla FirefoxOdstranite zlonamerne vtičnike iz Mozilla Firefox:

Dostop do nastavitev (Korak 1 ponastavite Firefox na privzete nastavitve)

Kliknite meni Firefox Dostop do informacij o odpravljanju težav (2. korak ponastavite Firefox na privzete nastavitve)(v zgornjem desnem kotu glavnega okna) izberite »Dodatki«. V odprtem oknu kliknite »Razširitve« in odstranite vse nedavno nameščene sumljive vtičnike brskalnika.

Klik na gumb Osveži Firefox (Korak 3 ponastavi Firefox na privzete nastavitve)

Neobvezna metoda:

Uporabniki računalnikov, ki imajo težave z odstranjevanjem programske opreme desktoptemperaturemonitor, lahko ponastavijo svoje nastavitve Mozilla Firefox.

Odprite Mozilla Firefox, v zgornjem desnem kotu glavnega okna kliknite Meni Firefox , Potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Firefoxa na privzete (Korak 4 ponastavite na privzete nastavitve Firefoxa)v odprtem meniju kliknite Pomoč.

logotip brskalnika safari

Izberite Informacije o odpravljanju težav .

odstranjevanje adware iz safari korak 1 - dostop do nastavitev

V odprtem oknu kliknite Osvežite Firefox .

odstranjevanje adware iz safari korak 2 - odstranjevanje razširitev

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Mozille Firefox na privzete s klikom na Osvežite Firefox .

ponastavitev safari koraka 1

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

ponastavitev safari koraka 2Odstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Safari:

Logotip Microsoft Edge (Chromium)

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, kliknite Safari meni in izberite Nastavitve ... .

Odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz Microsoft Edge 1. korak

V odprtem oknu kliknite Razširitve , poiščite nedavno nameščeno sumljivo razširitev, jo izberite in kliknite Odstrani .

Neobvezna metoda:

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, in kliknite Safari meni. V spustnem meniju izberite Počisti zgodovino in podatke o spletnih mestih ...

Odstranjevanje oglasne programske opreme iz 2. koraka programa Microsoft Edge

V odprtem oknu izberite vsa zgodovina in kliknite Izbriši zgodovino .

Ikona menija Microsoft Edge (krom)

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

1. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)Odstranite zlonamerne razširitve iz Microsoft Edge:

2. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)

Kliknite ikono menija Edge 3. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)(v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) izberite ' Razširitve '. Poiščite vse nedavno nameščene sumljive dodatke brskalnika in kliknite ' Odstrani 'pod njihovimi imeni.

upadanje namestitve oglasne programske opreme med prenosom vzorca brezplačne programske opreme

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem oglasne programske opreme desktoptemperaturemonitor, ponastavite nastavitve brskalnika Microsoft Edge. Kliknite Ikona menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) in izberite Nastavitve .

V odprtem meniju z nastavitvami izberite Ponastavite nastavitve .

Izberite Obnovite nastavitve na privzete vrednosti . V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Microsoft Edge na privzete s klikom na Ponastaviti .

  • Če to ni pomagalo, upoštevajte te možnosti navodila razlaga, kako ponastaviti brskalnik Microsoft Edge.

Povzetek:

Oglasna programska oprema ali potencialno neželene aplikacije se navadno infiltrirajo v internetne brskalnike z brezplačnimi prenosi programske opreme. Upoštevajte, da je najvarnejši vir za prenos brezplačne programske opreme samo s spletnih strani razvijalcev. Da se izognete namestitvi oglaševalske programske opreme, bodite zelo pozorni pri nalaganju in nameščanju brezplačne programske opreme. Pri nameščanju predhodno prenesenih brezplačnih programov izberite po meri ali napredno možnosti namestitve - ta korak bo razkril morebitne neželene programe, navedene za namestitev, skupaj z izbranim brezplačnim programom.

Pomoč pri odstranitvi:
Če imate težave pri odstranjevanju oglasne programske opreme desktoptemperaturemonitor iz računalnika, prosite za pomoč na našem forumu za podporo zlonamerni programski opremi.

Objavite komentar:
Če imate dodatne informacije o namizni programski opremi za nadzor temperature ali njegovo odstranitev, delite svoje znanje v spodnjem oddelku za komentarje.