Adware za odklepanje DNS

Kako odstraniti DNS Unlocker Adware - navodila za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Navodila za odstranitev DNS Unlockerja

Kaj je DNS Unlocker?

Aplikacija DNS Unlocker naj bi uporabnikom omogočala dostop do blokiranih spletnih mest, vendar je kategorizirana kot oglaševalska programska oprema in potencialno neželen program (PUP). Razvijalci uporabljajo zavajajočo metodo trženja programske opreme, imenovano »združevanje«, za distribucijo DNS Unlockerja, zato je ta vrsta aplikacij pogosto v paketu z brezplačno programsko opremo, ki jo lahko naložite na brezplačna spletna mesta za prenos. Mnogi uporabniki pri nalaganju in nameščanju programov ne posvečajo dovolj pozornosti - kiber kriminalci uporabljajo ta nadzor v svojo korist in ustvarjajo prihodek. DNS Unlocker prodre v priljubljene internetne brskalnike (Internet Explorer, Google Chrome in Mozilla Firefox) in ustvarja vsiljive spletne oglase. Programi oglasnega tipa (vključno z DNS Unlockerjem) prikazujejo oglase z navidezno plastjo, ki prikazuje vsebino tretjih oseb na vseh obiskanih spletnih mestih. Poleg tega se nekateri oglasi odprejo v novih zavihkih / oknih internetnega brskalnika. Oglasi, ki jih prikazuje DNS Unlocker (pasica, pojavno okno, ciljni videoposnetek, kupon, ponudbe za namestitev druge programske opreme itd.), Lahko povzročijo visoko tvegane računalniške okužbe, zato nikoli ne smete klikniti neprepoznanih / sumljivih oglasov.

dns unlocker adware glavniTako kot pri običajni oglaševalski programski opremi tudi DNS Unlocker zbira različne informacije o uporabnikovi dejavnosti brskanja po internetu. Čeprav pravilniki o zasebnosti večine aplikacij vrste adware trdijo, da sledijo osebnim podatkom, vaša identiteta ne bo ostala anonimna z nameščeno to programsko opremo. Zbrani podatki lahko vključujejo naslove internetnega protokola (IP), geografsko lokacijo, informacije o brskanju (obiskana spletna mesta, ogledane strani, iskalne poizvedbe, zgodovina brskanja, predpomnilnik, spletni svetilniki, shranjena gesla itd.), Vnose z miško / tipkovnico (za snemanje, za podatke o kreditni kartici) itd. Ti zbrani podatki se pošljejo strežnikom razvijalcev in nato delijo s tretjimi osebami. Obstaja velika verjetnost, da se bodo ti zbrani podatki delili s kiber kriminalci, kar bo povzročilo resne težave z zasebnostjo ali celo krajo identitete. Iz teh razlogov je treba programe adware, kot je DNS Unlocker, takoj odstraniti iz sistema.

Povzetek grožnje:
Ime Oglasi DNS-Unlockerja
Vrsta grožnje Oglasna programska oprema, neželeni oglasi, pojavni virus
Simptomi Ogled oglasov, ki ne izvirajo s spletnih mest, ki jih brskate. Vsiljivi pojavni oglasi. Zmanjšana hitrost brskanja po internetu.
Metode distribucije Zavajajoči pojavni oglasi, namestitve brezplačne programske opreme (združevanje), ponarejeni namestitveni programi za Flash Player.
Škoda Zmanjšana zmogljivost računalnika, sledenje brskalnikom - težave z zasebnostjo, morebitne dodatne okužbe z zlonamerno programsko opremo.
Odstranjevanje zlonamerne programske opreme (Windows)

Da bi odpravili morebitne okužbe z zlonamerno programsko opremo, skenirajte računalnik z zakonito protivirusno programsko opremo. Naši raziskovalci varnosti priporočajo uporabo programske opreme Malwarebytes.
▼ Prenesite malwarebytes
Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

DNS Unlocker je enak CloudScout adware. Poleg tega obstaja na stotine drugih PUP-ov, ki so si podobni s to zavajajočo aplikacijo, vključno CenaFontana , Osnovni TV Media Manager , trinajst stopinj , in Nation Application . Ti mladički ponujajo uporabne funkcije, vendar so razviti zgolj za ustvarjanje prihodka s prikazom oglasov in izmenjavo zbranih podatkov - uporabniku ne prinašajo prave vrednosti. Brezplačna spletna mesta za nalaganje (kot so downloads.com, softonic.com, soft32.com itd.) Spodbujajo uporabnike k uporabi majhnih programov za prenos (imenovani „namestitveni programi“, „upravljalniki prenosov“, „orodja za prenos“, „odjemalci za prenos“ in tako naprej), da prenesete izbrano programsko opremo. Aplikacije za nalaganje naj bi olajšale postopek prenosa, vendar ponujajo namestitev programov tretjih oseb z izbrano programsko opremo. Poleg tega so te promovirane aplikacije opisane kot „zakonite in brez virusov“, vendar je večina kategorizirana kot oglaševalska ali zlonamerna programska oprema. Zato zavrnite vse ponudbe za namestitev dodatnih aplikacij. Če ste namestili DNS Unlocker, preberite naslednji vodnik in odpravite to grožnjo iz sistema.

Kako se je DNS Unlocker namestil v moj računalnik?

DNS Unlocker se distribuira z uporabo metode združevanja - prikrita namestitev programov drugih proizvajalcev z običajno programsko opremo. Raziskave kažejo, da uporabniki pogosto preskočijo korake postopka prenosa in namestitve programske opreme, zaradi česar je ta metoda zelo učinkovita. Namestitev dodatnih aplikacij je ponavadi skrita pod možnostjo »Po meri« ali »Napredno«, zato preskakovanje tega koraka preprečuje uporabnikom, da bi videli v paketu nameščeno programsko opremo, ki bi jo sicer lahko zavrnili.

Kako se izogniti namestitvi potencialno neželenih aplikacij?

Bodite pozorni in pozorno opazujte postopek prenosa brezplačne programske opreme. Onemogočanje prenosa / namestitve kakršnih koli neprepoznanih aplikacij. Poleg tega jo po prenosu programske opreme namestite z možnostmi »Po meri« ali »Napredno« - to bo razkrilo vse skrite programe, navedene za namestitev, in vam omogočilo, da jih zavrnete. Ne hitite z namestitvenim postopkom in bodite previdni, sicer lahko nenamerno namestite potencialno neželene programe.

Zavajajoči namestitelji brezplačne programske opreme, ki se uporabljajo pri distribuciji oglasne programske opreme DNS Unlocker:

dns unlocker program za namestitev programske opreme vzorec 9 dns unlocker program za namestitev adware vzorec 8 dns unlocker program za namestitev adware vzorec 7 dnsunlocker vzorec namestitvene programske opreme 6 dns unlocker vzorec namestitvene programske opreme 5 dns unlocker vzorec namestitvene programske opreme 4 dns unlocker vzorec namestitvene programske opreme 3 dns unlocker primerek namestitvene programske opreme 2 dns unlocker namestitveni program

Posnetek zaslona aplikacije DNS Unlocker:

dns program za odklepanje

DNS Unlocker oglaševalska programska oprema, ki ustvarja vsiljive spletne oglase ('Oglasi DNSUnlocker' ali 'Oglasi DNS-Unlocker'):

dns-unlocker oglasi vzorec 8 dnsunlocker oglasi vzorec 7 (oglasi v iskalnem omrežju) Oglasi DNSUnlocker vzorca 6 vzorec oglasov dnsunlocker 5 dnsunlocker adware generiranje spletnih oglasov vzorec 1 dnsunlocker adware generiranje spletnih oglasov vzorec 2 dnsunlocker adware generiranje spletnih oglasov vzorec 3 dnsunlocker adware generiranje spletnih oglasov vzorec 4

Takojšnje samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme: Ročno odstranjevanje groženj je lahko dolgotrajen in zapleten postopek, ki zahteva napredno računalniško znanje. Malwarebytes je profesionalno orodje za samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme, ki je priporočljivo, da se znebite zlonamerne programske opreme. Prenesite ga s klikom na spodnji gumb:
▼ PRENESI Malwarebytes S prenosom katere koli programske opreme, navedene na tem spletnem mestu, se strinjate z našo Politika zasebnosti in Pogoji uporabe . Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Hitri meni:

Odstranjevanje oglasne programske opreme DNS Unlocker:

Uporabniki sistema Windows 7:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 7

Kliknite Začni (Logotip Windows v spodnjem levem kotu namizja), izberite Nadzorna plošča . Poiščite Programi in kliknite Odstranite program .

Uporabniki sistema Windows XP:

Dostop do programa za dodajanje ali odstranjevanje v sistemu Windows XP

Kliknite Začni , izberite Nastavitve in kliknite Nadzorna plošča . Poiščite in kliknite Dodajanje ali odstranjevanje programov .

Uporabniki sistemov Windows 10 in Windows 8:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 8

Z desno miškino tipko kliknite spodnji levi kot zaslona, ​​v meniju za hitri dostop izberite Nadzorna plošča . V odprtem oknu izberite Programi in lastnosti .

Uporabniki Mac OSX:

Odstrani aplikacijo v OSX (Mac)

Twitch App funktioniert nicht schwarzer Bildschirm

Kliknite Finder , na odprtem zaslonu izberite Aplikacije . Povlecite aplikacijo iz Aplikacije mapo v Smeti (ki se nahaja v priklopni postaji), nato z desno miškino tipko kliknite ikono smetnjaka in izberite Izprazni koš .

Odstranitev programske opreme DNS Unlocker prek nadzorne plošče

V oknu za odstranitev programov poiščite Različica DNS Unlocker 1.3 ', izberite ta vnos in kliknite' Odstrani 'ali' Odstrani '.

Po odstranitvi potencialno neželenega programa, ki povzroča oglase DNS Unlocker, v računalniku poiščite morebitne preostale neželene komponente ali morebitne okužbe z zlonamerno programsko opremo. Če želite optično prebrati računalnik, uporabite priporočena programska oprema za odstranjevanje zlonamerne programske opreme.

▼ PRENESI odstranjevalec za
okužbe z zlonamerno programsko opremo

Malwarebytes preveri, ali je računalnik okužen z zlonamerno programsko opremo. Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Odstranite oglasno programsko opremo DNS Unlocker iz internetnih brskalnikov:

V času raziskav DNS Unlocker vtičnikov brskalnika ni namestil v Internet Explorer, Google Chrome ali Mozilla Firefox, vendar je bil priložen drugi oglaševalski programski opremi. Zato vam svetujemo, da iz svojih internetnih brskalnikov odstranite vse potencialno neželene dodatke za brskalnike.

Video, ki prikazuje odstranitev potencialno neželenih dodatkov za brskalnik:

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Logotip Internet ExplorerjaOdstranite zlonamerne dodatke iz Internet Explorerja:

Odstranjevanje oglasov DNS Unlocker iz 1. koraka Internet Explorerja

Kliknite ikono 'orodje' Odstranjevanje oglasov DNS Unlocker iz 2. koraka Internet Explorerja(v zgornjem desnem kotu Internet Explorerja) izberite »Upravljanje dodatkov«. Poiščite nedavno nameščene sumljive razširitve brskalnika, izberite te vnose in kliknite »Odstrani«.

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows XP

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem oglasov z dns-unlockerjem, ponastavite nastavitve Internet Explorerja na privzete.

Uporabniki sistema Windows XP: Kliknite Začni , kliknite Teči , v odprtem tipu okna inetcpl.cpl V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 7

Uporabniki sistemov Windows Vista in Windows 7: Kliknite logotip sistema Windows v polju za začetek iskanja inetcpl.cpl in kliknite enter. V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - dostop

Uporabniki sistema Windows 8: Odprite Internet Explorer in kliknite orodja ikono. Izberite Internetne možnosti .

wie bekommt man ubuntu auf chromebook

Ponastavitev privzetih nastavitev Internet Explorerja v sistemu Windows 8 - zavihek Napredne internetne možnosti

V odprtem oknu izberite Napredno zavihek.

Ponastavitev privzetih nastavitev Internet Explorerja v sistemu Windows 8 - na zavihku Napredno za internetne možnosti kliknite gumb Ponastavi

Kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - potrdite ponastavitev nastavitev na privzete s klikom na gumb za ponastavitev

S klikom na potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Internet Explorerja na privzete Ponastaviti .

Logotip Google Chrome

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranjevanje oglasov DNS Unlocker iz brskalnika Google Chrome 1. korakOdstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Google Chrome:

Odstranjevanje oglasov DNS Unlocker iz brskalnika Google Chrome 2. korak

Kliknite ikono menija Chrome Ikona menija Google Chrome(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) izberite »Orodja« in kliknite »Razširitve«. Poiščite vse nedavno nameščene sumljive dodatke brskalnika, izberite te vnose in kliknite ikono koša.

Ponastavitev nastavitev Google Chrome 1. korak

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem oglasov z dns-unlockerjem, ponastavite nastavitve brskalnika Google Chrome. Kliknite Ikona menija Chrome Ponastavitev nastavitev brskalnika Google Chrome 2. korak(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) in izberite Nastavitve . Pomaknite se navzdol na dno zaslona. Kliknite Napredno ... povezava.

3. korak ponastavitve nastavitev brskalnika Google Chrome

Ko se pomaknete na dno zaslona, ​​kliknite Ponastavi (obnovi nastavitve na prvotne privzete vrednosti) .

Mozilla Firefox logotip

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Google Chroma na privzete, tako da kliknete Ponastaviti .

Odstranjevanje oglasov DNS Unlocker iz 1. koraka programa Mozilla Firefox

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranjevanje oglasov DNS Unlocker iz 2. koraka Mozilla FirefoxOdstranite zlonamerne vtičnike iz Mozilla Firefox:

Dostop do nastavitev (Korak 1 ponastavite Firefox na privzete nastavitve)

Kliknite meni Firefox Dostop do informacij o odpravljanju težav (korak 2 ponastavite Firefox na privzete nastavitve)(v zgornjem desnem kotu glavnega okna) izberite »Dodatki«. V odprtem oknu kliknite »Razširitve« in odstranite vse nedavno nameščene sumljive vtičnike brskalnika.

Klik na gumb Osveži Firefox (Korak 3 ponastavi Firefox na privzete nastavitve)

Neobvezna metoda:

Uporabniki računalnikov, ki imajo težave z oglasi z odstranitvijo dns-unlockerja, lahko ponastavijo svoje nastavitve Mozilla Firefox.

Odprite Mozilla Firefox, v zgornjem desnem kotu glavnega okna kliknite Meni Firefox , Potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Firefoxa na privzete (Korak 4 ponastavite na privzete nastavitve Firefoxa)v odprtem meniju kliknite Pomoč.

logotip brskalnika safari

itunes home sharing windows 10 funktioniert nicht

Izberite Informacije o odpravljanju težav .

odstranjevanje adware iz safari korak 1 - dostop do nastavitev

V odprtem oknu kliknite Osvežite Firefox .

odstranjevanje adware iz safari korak 2 - odstranjevanje razširitev

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Mozille Firefox na privzete s klikom na Osvežite Firefox .

ponastavitev safari koraka 1

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

ponastavitev safari koraka 2Odstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Safari:

Logotip Microsoft Edge (Chromium)

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, kliknite Safari meni in izberite Nastavitve ... .

Odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz Microsoft Edge 1. korak

V odprtem oknu kliknite Razširitve , poiščite nedavno nameščeno sumljivo razširitev, jo izberite in kliknite Odstrani .

Neobvezna metoda:

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, in kliknite Safari meni. V spustnem meniju izberite Počisti zgodovino in podatke o spletnih mestih ...

Odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz 2. koraka programa Microsoft Edge

V odprtem oknu izberite vsa zgodovina in kliknite Izbriši zgodovino .

Ikona menija Microsoft Edge (krom)

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

1. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)Odstranite zlonamerne razširitve iz Microsoft Edge:

2. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)

Kliknite ikono menija Edge 3. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)(v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) izberite ' Razširitve '. Poiščite vse nedavno nameščene sumljive dodatke brskalnika in kliknite ' Odstrani 'pod njihovimi imeni.

upadanje namestitve oglasne programske opreme med prenosom vzorca brezplačne programske opreme

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem oglasov z dns-unlockerjem, ponastavite nastavitve brskalnika Microsoft Edge. Kliknite Ikona menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) in izberite Nastavitve .

V odprtem meniju z nastavitvami izberite Ponastavite nastavitve .

Windows 10 potenzieller Windows Update-Datenbankfehler erkannt

Izberite Obnovite nastavitve na privzete vrednosti . V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Microsoft Edge na privzete s klikom na Ponastaviti .

  • Če to ni pomagalo, upoštevajte te možnosti navodila razlaga, kako ponastaviti brskalnik Microsoft Edge.

Povzetek:

Oglasna programska oprema ali potencialno neželene aplikacije se navadno infiltrirajo v internetne brskalnike z brezplačnimi prenosi programske opreme. Upoštevajte, da je najvarnejši vir za prenos brezplačne programske opreme samo s spletnih strani razvijalcev. Da se izognete namestitvi oglaševalske programske opreme, bodite zelo pozorni pri nalaganju in nameščanju brezplačne programske opreme. Pri nameščanju predhodno prenesenih brezplačnih programov izberite po meri ali napredno možnosti namestitve - ta korak bo razkril morebitne neželene programe, navedene za namestitev, skupaj z izbranim brezplačnim programom.

Pomoč pri odstranitvi:
Če imate težave pri odstranjevanju oglasov z dns-unlockerjem iz računalnika, prosite za pomoč na našem forumu za podporo zlonamerni programski opremi.

Objavite komentar:
Če imate dodatne informacije o oglasih z dns-unlockerjem ali njihovo odstranitev, delite svoje znanje v spodnjem oddelku za komentarje.

Zanimivi Članki

Buzzdock Adware

Buzzdock Adware

Kako odstraniti programsko opremo Buzzdock - navodila za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Volframove zaokrožene pisave ni bilo mogoče najti prevara

Volframove zaokrožene pisave ni bilo mogoče najti prevara

Kako odstraniti prevaro z volframovo zaokroženo pisavo ni bilo mogoče najti - koraki za odstranitev virusa (posodobljeno)

Kako odstraniti ugrabitelja brskalnika Logic Search

Kako odstraniti ugrabitelja brskalnika Logic Search

Kako se znebiti ugrabitelja brskalnika Logic Search - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Adware za pomoč tržnim raziskavam

Adware za pomoč tržnim raziskavam

Kako odstraniti oglaševalsko programsko opremo Market Research Helper - navodila za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Inspsearch.com Virus

Inspsearch.com Virus

Kako se znebiti virusa Inspsearch.com - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljen)

Ustvarite osupljivo slikovno pikslo z brezplačnim in odprtokodnim urejevalnikom Pixelorama

Ustvarite osupljivo slikovno pikslo z brezplačnim in odprtokodnim urejevalnikom Pixelorama

Pixelorama je brezplačen in odprtokodni urejevalnik 2D sprite za več platform. Ponuja vsa potrebna orodja za ustvarjanje slikovnih pik v čednem uporabniškem vmesniku.

Oglasi iz borovcev

Oglasi iz borovcev

Kako odstraniti oglase Pine Tree Ads - navodila za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Ne zaupajte lažnim e-poštnim sporočilom Amazon, ki ponujajo darilne kartice v višini 100 USD

Ne zaupajte lažnim e-poštnim sporočilom Amazon, ki ponujajo darilne kartice v višini 100 USD

Kako odstraniti e-poštni virus Amazon Gift Card $ 100 - navodila za odstranitev virusa

Akcijskega centra ni mogoče odpreti. Kako to popraviti?

Akcijskega centra ni mogoče odpreti. Kako to popraviti?

Akcijskega centra ni mogoče odpreti. Kako to popraviti?

Odstranite ransomware OmniSphere iz sistema

Odstranite ransomware OmniSphere iz sistema

Kako odstraniti OmniSphere Ransomware - koraki za odstranitev virusa (posodobljeno)


Kategorije