Ne zaupajte pojavnemu oknu Prenos nove različice predvajalnika Flash Player

Kako se znebiti posodobitve Flash Player Prenesite novo različico POP-UP prevara (Mac) - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljen)

Kako odstraniti 'Flash Player Update Download New Version' iz računalnikov Mac

Kaj je »Posodobitev Flash Playerja Prenos nove različice«?

'Flash Player Update Download New Version' je zavajajoče pojavno okno, ki ga prikazujejo različna spletna mesta s prevarami. Ko se dostopa do spletnih mest s to prevaro, se obiskovalcem ponudi prenos / namestitev ponarejenih posodobitev Flash Playerja. Upoštevajte, da se ponarejeni posodobitelji pogosto uporabljajo za vdor v sisteme z nezaupljivo ali zlonamerno vsebino. Opazili so shemo 'Flash Player Update Download New Version', ki promovira ugrabitelje brskalnikov (npr. SearchMine ) in oglaševalsko programsko opremo (npr. MediaDownloader in MyCouponsmart ) prek lažnih namestitvenih posodobitev, vendar druge dvomljive ali zlonamerne programske opreme (npr. trojanski , ransomware itd.) se lahko namesti tudi s temi lažnimi posodobitvami. Posodobitelji, ki jih promovira »Flash Player Update Download New Version«, pogosto izvirajo iz Družina Bundlore . Večina obiskovalcev zavajajočih / goljufivih spletnih strani do njih nehote dostopa s preusmeritvami, ki jih povzročijo vsiljivi oglasi ali potencialno neželene aplikacije (PUA), ki so že nameščene v sistemu.

Posodobitev Flash Playerja Prenesite novo različico prevaraV nasprotju s številnimi različicami tega modela prevare, 'Flash Player Update Download New Version' izrecno ne navaja, da je Flash Player zastarel ali manjka. Ta posredni pristop lahko uporabnike privede do tega, da znižajo zaščito in namestijo, kar se zdi, da so zakonite posodobitve. Pojavno okno poziva ljudi, naj posodobijo Flash, tako da pojasnijo, za kateri ključni in uporaben del programske opreme gre. Uporabnike obvešča, da je Flash Player bistveni vtičnik brskalnika, ki jim omogoča predvajanje spletnih medijev, od videoposnetkov, animacij in iger. Dodano je, da ta vtičnik podpira podatkovne formate, kot so AMF, SWF, XML, JSON in večpredstavnost. Na primer .MP3, .FLV, .JPEG, .GIF, .PNG in .RTMP. Druge značilnosti Flash-a so pospešeno upodabljanje grafike, večnitno dekodiranje videa in podpora za spletno kamero. To okno ima dva gumba (»Posodobi zdaj« oziroma »Namesti«), ki sprožita prenos ponarejenega posodobitvenega programa. Ko kliknete enega od njih, prevara vsebuje tudi navodila za namestitev. Namestitev teh posodobitev ne bo posodobila Flash Playerja - namesto tega bodo uporabniki nenamerno dovolili potencialno nevarno programsko opremo v svoje sisteme. To pa lahko povzroči resne težave in ogrozi varnost naprave / uporabnika. Močno vam odsvetujemo nalaganje / nameščanje vsebine, ki se promovira na straneh s programom »Flash Player Update Download New Version« Priporočamo vam, da izdelke posodobite z orodji / funkcijami, ki jih nudijo resnični razvijalci.

Poleg tega, da PUA povzročajo preusmeritve na zavajajoča / prevarantska spletna mesta, lahko prisilno odpirajo tudi nezaupljive / prevarantske, prodajne, ogrožene in zlonamerne spletne strani. Pravzaprav imajo te aplikacije lahko druge, dodatne zmogljivosti. PUA-ji oglaševalske programske opreme prikazujejo vsiljive oglase (npr. Pojavna okna, kuponi, pasice itd.), Ki zmanjšujejo izkušnjo brskanja. Ko kliknejo, preusmerijo na škodljiva spletna mesta in lahko prenesejo / namestijo programsko opremo brez dovoljenja uporabnika. Neželene aplikacije, ki so razvrščene kot ugrabitelji brskalnikov, spreminjajo brskalnike in omejujejo / zavračajo dostop do nastavitev - to za promocijo lažnih iskalnikov. Vse vrste PUA imajo funkcije sledenja podatkov. Lahko beležijo navade brskanja uporabnikov (obiskani URL-ji, ogledane strani, vnesene iskalne poizvedbe itd.) In zbirajo osebne podatke (naslovi IP, geolokacije in druge podrobnosti). Podatki se nato delijo s tretjimi osebami (potencialno kiber kriminalci), ki jih želijo zlorabiti zaradi finančne koristi. Če povzamemo, PUA lahko povzročijo infiltracijo brskalnikov / sistemov in okužbe, povzročijo resne težave z zasebnostjo, finančne izgube in celo krajo identitete. Če želite zaščititi integriteto naprave in varnost uporabnika, takoj po zaznanju odstranite vse sumljive programe in razširitve / vtičnike brskalnika.

Povzetek grožnje:
Ime Posodobitev Flash Player Prenesite novo različico pojavnega okna
Vrsta grožnje Lažno predstavljanje, prevara, zlonamerna programska oprema za Mac, virus Mac.
Lažna trditev Prevara pomeni, da je Flash Player zastarel / manjka.
Imena zaznavanja (eden od lažnih namestitvenih posodobitev)
Avast (MacOS: Bundlore-EA [Adw]), DrWeb (Adware.Mac.Bundlore.775), Ikarus (Trojan.MAC.Generic), Kaspersky (Not-a-virus: HEUR: AdWare.OSX.Bnodlero), Full Seznam ( VirusTotal )
Sorodne domene Celoten seznam spodaj .
Promocija neželene aplikacije Različni ponarejeni posodobitelji programske opreme ( Družina Bundlore ), MediaDownloader , MyCouponsmart , SearchMine in drugi.
Simptomi Vaš Mac postane počasnejši od običajnega, vidite neželene pojavne oglase, preusmerjeni ste na dvomljiva spletna mesta.
Metode distribucije Zavajajoči pojavni oglasi, namestitve brezplačne programske opreme (združevanje), ponarejeni namestitveni programi Flash Player, prenosi hudournikov.
Škoda Sledenje internetnemu brskalniku (morebitne težave z zasebnostjo), prikaz neželenih oglasov, preusmeritve na dvomljiva spletna mesta, izguba zasebnih podatkov.
Odstranjevanje zlonamerne programske opreme (Mac)

Če želite odpraviti morebitne okužbe z zlonamerno programsko opremo, preglejte računalnik Mac z zakonito protivirusno programsko opremo. Naši raziskovalci varnosti priporočajo uporabo Combo Cleanerja.
▼ Prenesite Combo Cleaner za Mac
Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Combo Cleaner. Na voljo omejena tridnevna brezplačna preizkusna različica.

Na voljo je na tisoče zavajajočih spletnih mest. Zasnovani so izključno za ustvarjanje dohodka goljufov, ki stojijo za njimi. Z uporabo taktike socialnega inženiringa in strašenja te prevare uporabnike spodbujajo k prenosu / namestitvi in ​​/ ali nakupu nedelujoče, dvomljive ali zlonamerne vsebine, klicanju dragih lažnih podpornih / servisnih linij in razkrivanju osebnih podatkov (npr. Informacije v zvezi z identitetami, socialnimi mediji / komunikacijo ali finančni računi), opravljanje denarnih transakcij itd. Priljubljeni modeli prevare vključujejo opozorila, da je programska oprema zastarela / manjka, opozorila, da je sistem okužen (npr. Brez imena ',' Vnbue 'itd.), podelitve nagrad / nagrad (npr.' Spoštovani uporabnik YouTuba, čestitamo! ',' Mednarodna promocija poštnih storitev 'itd.) in mnogi drugi.

Kako so se v moj računalnik namestile potencialno neželene aplikacije?

PUA-ji se širijo z nastavitvami za prenos / namestitev druge programske opreme. Ta zavajajoča tržna tehnika pakiranja običajnih izdelkov z neželenimi ali zlonamernimi dodatki se imenuje 'združevanje'. Hitri postopki prenosa in namestitve (npr. Posnemanje ali ignoriranje izrazov, uporaba vnaprej nastavljenih možnosti itd.) Ogrožajo naprave s potencialno infiltracijo in okužbami. Nekateri PUA imajo „uradne“ spletne strani za prenos. Ko jih kliknete, lahko vsiljivi oglasi izvajajo skripte za prikrito nalaganje / namestitev PUA-jev.

Kako se izogniti namestitvi potencialno neželenih aplikacij

Pomembno je raziskati vso vsebino pred prenosom / namestitvijo ali nakupom. Uporabljajte samo uradne in preverjene kanale za prenos. Omrežja za enakovredno izmenjavo (BitTorrent, Gnutella, eMule itd.), Spletna mesta za brezplačno gostovanje datotek in drugi prenosniki tretjih oseb niso zaupanja vredna in se jih je treba izogibati. Postopke prenosa / namestitve obravnavajte previdno. Preberite pogoje, preučite vse možne možnosti, uporabite nastavitve »Po meri / Napredno« in onemogočite dodatne aplikacije, orodja, funkcije itd. Vsiljivi oglasi se morda zdijo običajni in neškodljivi, vendar jih lahko po kliku preusmerijo na zelo dvomljive strani (npr. Pornografija, zmenki za odrasle, igre na srečo in druge). Če pride do teh oglasov / preusmeritev, preglejte sistem in takoj odstranite vse dvomljive programe in razširitve / vtičnike brskalnika. Če je vaš računalnik že okužen s PUA-ji, priporočamo, da z njim zaženete optično branje Combo Cleaner Antivirus za macOS da jih samodejno odpravi.

Besedilo, predstavljeno v pojavnem oknu »Posodobitev predvajalnika Flash Download New Version«:

Posodobitev programske opreme
Posodobitev predvajalnika Flash
Prenesite novo različico
Posodobi zdaj

Flash Player je bistven vtičnik za vaš brskalnik, ki vam omogoča ogled vsega, od videoposnetkov do iger in animacije v spletu.
Flash Player podpira več podatkovnih formatov AMF, SWF, XML in JSON. Multimedijski formati, ki jih podpira Flash Player, vključujejo .MP3,. FLV, .JPEG, .GIF, .PNG in .RTMP.
Druge podprte funkcije vključujejo pospešeno upodabljanje grafike, večnitno dekodiranje videa in podporo za spletno kamero.

wie man bing loswird

Kasneje namestite

Posnetek zaslona ponarejenih navodil za namestitev posodobitve Flash:

Posodobitev Flash Player Prenesite novo različico navodil za namestitev prevare

Besedilo, predstavljeno na tej strani:

1.
Prenesi
Ko je datoteka končana,
videli ga boste na dnu
Chrome okno.
dva
Odprite datoteko
Kliknite datoteko, ki se začne z 'Flash Player'.
3.
Zaženite aplikacijo
Namestitev potrdite s klikom
Nadaljujte in namestite
gumbi.
Vnesite geslo.

Videz prevare »Flash Player Update Download New Version« (GIF):

Videz posodobitve predvajalnika Flash Prenesite novo različico prevara (GIF)

Domene, povezane s pojavno prevaro »Posodobitev predvajalnika Flash Player«:

 • fixheavilyadvancedprogram.icu
 • install-plug-s3.com
 • installcompletelyspeedyprogram.icu
 • upravljanievelopeduberprogram.icu
 • operiratirazvit program.icu
 • operirati rafinirani program.icu
 • playophisticatedgreatlyfreeware.icu
 • startmostnewestprogram.icu
 • startmostoriginalprogram.icu
 • startnewestmostprogram.icu

Posnetek zaslona enega od ponarejenih namestitvenih posodobitev za Flash:

Eden od mnogih namestitvenih programov, ki jih promovira Flash Player Update Prenesite novo različico prevara

Takojšnje samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme Mac: Ročno odstranjevanje groženj je lahko dolgotrajen in zapleten postopek, ki zahteva napredno računalniško znanje. Combo Cleaner je profesionalno orodje za samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme, ki je priporočljivo, da se znebite zlonamerne programske opreme Mac. Prenesite ga s klikom na spodnji gumb:
▼ PRENESI Kombinirano čistilo za Mac S prenosom katere koli programske opreme, navedene na tem spletnem mestu, se strinjate z našo Politika zasebnosti in Pogoji uporabe . Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Combo Cleaner. Na voljo omejena tridnevna brezplačna preizkusna različica.

Hitri meni:

Videoposnetek, kako odstraniti oglaševalsko programsko opremo in ugrabitelje brskalnikov iz računalnika Mac:

Odstranjevanje potencialno neželenih aplikacij:

Odstranite potencialno neželene programe iz Aplikacije mapa:

odstranitev ugrabitelja brskalnika mac iz mape z aplikacijami

Kliknite Ikona iskalnika. V oknu Finder izberite ' Aplikacije '. V mapi z aplikacijami poiščite MPlayerX ',' NicePlayer 'ali druge sumljive programe in jih povlecite v smetnjak. Ko odstranite potencialno neželene programe, ki povzročajo spletne oglase, v računalniku Mac poiščite morebitne preostale neželene komponente.

▼ PRENESI odstranjevalec za
Okužbe zlonamerne programske opreme Mac

Combo Cleaner preveri, ali je računalnik okužen z zlonamerno programsko opremo. Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Combo Cleaner. Na voljo omejena tridnevna brezplačna preizkusna različica.

audio ein- und ausblenden windows 10

Odstrani posodobitev predvajalnika flash prenesi novo različico pojavnih datotek in map, povezane s pojavnimi okni:

Finder pojdite na ukaz mape

Kliknite Finder v menijski vrstici. Izberite Pojdi, in kliknite Pojdi v mapo ...

korak 1V mapi / Library / LaunchAgents poiščite datoteke, ustvarjene z adware:

odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz mape zagonskih agentov 1. korak

V Pojdi v mapo ... vrstica, tip: / Knjižnica / LaunchAgents

odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz mape zagonskih agentov 2. korak
V LaunchAgents ', Poiščite nedavno dodane sumljive datoteke in premaknite jih v smetnjak . Primeri datotek, ki jih ustvari oglaševalska programska oprema - “ installmac.AppRemoval.plist ',' myppes.download.plist ',' mykotlerino.ltvbit.plist ',' kuklorest.update.plist ”Itd. Adware običajno namesti več datotek z istim nizom.

2. korakPreverite, ali so v / Knjižnica / Podpora za aplikacije mapa:

odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz mape za podporo aplikacijam 1. korak

V Pojdi v mapo ... vrstica, tip: / Knjižnica / Podpora za aplikacije

odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz mape za podporo aplikacijam 2. korak
V Podpora za aplikacije ”, Poiščite nedavno dodane sumljive mape. Na primer » MplayerX 'Ali' NicePlayer ”In premaknite te mape v smetnjak .

korak3Preverite, ali so v datoteki ~ / Library / LaunchAgents mapa:

odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz mape ~ zagonskih agentov 1. korak


V vrstico Pojdi v mapo vnesite: ~ / Library / LaunchAgents

odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz mape ~ zagonskih agentov 2. korak

V LaunchAgents ', Poiščite nedavno dodane sumljive datoteke in premaknite jih v smetnjak . Primeri datotek, ki jih ustvari oglaševalska programska oprema - “ installmac.AppRemoval.plist ',' myppes.download.plist ',' mykotlerino.ltvbit.plist ',' kuklorest.update.plist ”Itd. Adware običajno namesti več datotek z istim nizom.

Beste kostenlose Linux-Distribution

korak4Preverite, ali so v datoteki / Knjižnica / LaunchDaemons mapa:

odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz zagonske mape demoni 1. korak
V Pojdi v mapo ... vrstica, tip: / Knjižnica / LaunchDaemons

odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz zagonske mape demoni 2. korak
V LaunchDaemons ”, Poiščite nedavno dodane sumljive datoteke. Na primer ' com.aoudad.net-preferences.plist ',' com.myppes.net-preferences.plist ', ' com.kuklorest.net-preferences.plist ',' com.avickUpd.plist «Itd., In premaknite jih v smetnjak .

5. korak Skenirajte svoj Mac s kombiniranim čistilom:

Če ste upoštevali vse korake v pravilnem vrstnem redu, morate biti Mac brez okužb. Če želite zagotoviti, da vaš sistem ni okužen, zaženite pregled s programom Combo Cleaner Antivirus. Prenesite ga TUKAJ . Po prenosu datoteke dvokliknite combocleaner.dmg v odprtem oknu povlecite in spustite ikono Combo Cleaner na ikono aplikacij. Zdaj odprite zagonsko ploščico in kliknite ikono Combo Cleaner. Počakajte, da Combo Cleaner posodobi svojo bazo definicij virusov in kliknite 'Začni kombinirano skeniranje' .

scan-with-combo-cleaner-1

Combo Cleaner bo računalnik Mac pregledal glede okužb z zlonamerno programsko opremo. Če je v protivirusnem pregledu prikazano sporočilo »ni najdenih groženj« - to pomeni, da lahko nadaljujete z vodnikom za odstranjevanje, sicer je priporočljivo, da pred nadaljevanjem odstranite vse najdene okužbe.

scan-with-combo-cleaner-2

Po odstranitvi datotek in map, ki jih ustvari oglaševalska programska oprema, še naprej odstranjujte neumne končnice iz internetnih brskalnikov.

Posodobitev Flash Player Prenesite novo različico pojavnega odstranjevanja iz internetnih brskalnikov:

ikona brskalnika safariOdstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Safari:

Odstrani posodobitev predvajalnika flash prenesi novo različico razširitve Safari, povezane s pojavnimi okni:

google unser System ist stark beschädigt

nastavitve brskalnika safari

Odprite brskalnik Safari, v menijski vrstici izberite ' Safari 'in kliknite' Preference ... ' .

okno razširitev safari

V oknu z nastavitvami izberite ' Razširitve 'in poiščite pred kratkim nameščene sumljive razširitve. Ko se nahaja, kliknite Odstrani poleg njih. Upoštevajte, da lahko vse razširitve varno odstranite iz brskalnika Safari - nobena ni ključnega pomena za normalno delovanje brskalnika.

 • Če imate še naprej težave s preusmeritvami brskalnika in neželenimi oglasi - Ponastavite Safari .

ikona brskalnikaOdstranite zlonamerne vtičnike iz Mozilla Firefox:

Odstrani posodobitev predvajalnika flash prenesi novo različico povezanih pojavnih dodatkov Mozilla Firefox:

dostop do dodatkov za mozilla firefox

Odprite brskalnik Mozilla Firefox. V zgornjem desnem kotu zaslona kliknite ' Odprite meni gumb '(tri vodoravne črte). V odprtem meniju izberite ' Dodatki '.

odstranjevanje zlonamernih dodatkov iz mozilla firefox

Izberite Razširitve 'in poiščite nedavno nameščene sumljive dodatke. Ko se nahaja, kliknite Odstrani poleg njih. Upoštevajte, da lahko vse razširitve varno odstranite iz brskalnika Mozilla Firefox - nobena ni ključnega pomena za normalno delovanje brskalnika.

 • Če imate še naprej težave s preusmeritvami brskalnika in neželenimi oglasi - Ponastavite Mozilla Firefox .

ikona brskalnika chromeOdstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Google Chrome:

Odstrani posodobitev predvajalnika flash prenesi novo različico povezanih pojavnih dodatkov za Google Chrome:

odstranjevanje zlonamernih razširitev za Google Chrome 1. korak

Odprite Google Chrome in kliknite » Chromov meni '(tri vodoravne črte) v zgornjem desnem kotu okna brskalnika. V spustnem meniju izberite ' Več orodij 'in izberite' Razširitve '.

odstranjevanje zlonamernih razširitev za Google Chrome 2. korak

V Razširitve 'poiščite nedavno nameščene sumljive dodatke. Ko se nahaja, kliknite Smeti poleg njih. Upoštevajte, da lahko vse razširitve varno odstranite iz brskalnika Google Chrome - nobena ni ključnega pomena za normalno delovanje brskalnika.

 • Če imate še naprej težave s preusmeritvami brskalnika in neželenimi oglasi - Ponastavite Google Chrome .