Ne zaupajte spletnim mestom, ki ponujajo „Registracija iskalnika domen“

Kako odstraniti prevara pri registraciji iskalnikov domen - vodnik za odstranjevanje virusov

Navodila za odstranitev „Prevara pri registraciji iskalnika domen“

Kaj je 'prevara pri registraciji iskalnikov domen'?

„Prevara pri registraciji iskalnikov domen“ se nanaša na shemo, ki se izvaja na zavajajočih spletnih mestih. Opaženo je bilo, da ga promovirajo z e-poštnimi kampanjami. Prevara trdi, da morajo uporabniki registrirati imena domen svojih spletnih mest in da bo ta registracija zagotovila veljavnost spletnega mesta za promocijo v iskalnikih. To je lažna storitev in vsi podatki, ki jih zagotavlja „Prevara pri registraciji iskalnikov domen“, so napačni. Poleg zahteve po plačilu za ponarejene storitve ima ta shema tudi elemente lažno predstavljanje prevare. Z drugimi besedami, uporabnike prosimo, da navedejo svoje osebne podatke. Običajno pride do nenamernega dostopa do zavajajočih spletnih strani prek napačno vnesenih URL-jev, preusmeritev, ki jih povzročajo vsiljivi oglasi ali PUA-ji (potencialno neželene aplikacije). Ta programska oprema ne potrebuje izrecnega uporabniškega dovoljenja za namestitev v sisteme, zato uporabniki morda ne vedo za njeno prisotnost.

Prevara pri registraciji iskalnikov domen se izvaja na zavajajočem spletnem mestu„Prevara pri registraciji iskalnikov domen“ navaja, da gre za storitev, ki se ponuja po vsem svetu, pri čemer shema posebej poudarja tudi Združene države Amerike. Ta prevara obvešča uporabnike, da morajo dokončati registracijo iskalnika za njihovo ime spletnega mesta. Neupoštevanje lahko povzroči, da neregistrirano spletno mesto postane težko / nemogoče najti na spletu. Cena neumnosti je cena: 75,00 USD za eno leto, 119,00 USD za dve leti, 199,00 USD za pet, 295,00 USD za deset in 499,00 USD za celo življenje. Poleg tega morajo uporabniki navesti naslednje podatke: ime domene, e-poštni naslov in številko mobilnega telefona. Kot je bilo omenjeno v uvodu, je „registracija iskalnikov domen“ prevara, zato ji ne smemo zaupati in nobeno spletno mesto, ki jo promovira - takoj zapremo. Prevare, ki se ukvarjajo z denarnimi transakcijami (npr. Sprejemajo plačila za lažne storitve itd.), Običajno uporabljajo dvomljive plačilne prehode in / ali digitalne valute (npr. Kriptovalute, predplačniški boni, darilne kartice itd.) - za zagotovitev, da bodo plačila težko / nemogoče obrniti in izslediti. Poleg tega nezaupanja vredni plačilni prehodi običajno delujejo kot spletna mesta z lažnim predstavljanjem, ki beležijo vse vnesene podatke (npr. Imena, naslovi, e-poštna sporočila, telefonske številke, podatki o bančnem računu in / ali kreditni kartici itd.) Način, na katerega spletna mesta z lažnim predstavljanjem uporabljajo ukradene informacije, se razlikuje, zlasti zato, ker se podatki običajno prodajajo in preprodajajo več tretjim osebam (morda celo spletnim kriminalcem). Omeniti je treba, da so uspešno prevarani žrtve pogosto večkrat tarče, bodisi v nadaljevanju prevare bodisi z novim scenarijem v igri. Če povzamemo, s tem, ko zaupajo „prevara za registracijo iskalnikov domen“, uporabniki tvegajo resne težave z zasebnostjo, finančne izgube in celo krajo identitete.

computer schaltet sich von selbst aus windows 10

Eden glavnih osumljencev prevarantskih preusmeritev na različna nezaupljiva, zavajajoča in zlonamerna spletna mesta so PUA. Vendar pa imajo lahko neželene aplikacije različne grozne sposobnosti in te funkcije so lahko v različnih kombinacijah. Vrste oglaševalske programske opreme ponujajo vsiljive oglaševalske kampanje. Prikazani oglasi zmanjšajo izkušnjo brskanja in po kliku preusmerijo na nevarne strani, nekateri lahko celo prikrijejo prenos / namestitev programske opreme. Ugrabitelji brskalnikov so druga vrsta PUA-jev, ki spreminjajo nastavitve brskalnika in jim omejujejo / zavračajo dostop - na drugi način za promocijo lažnih iskalnikov. Promovirani spletni iskalci le redko lahko zagotovijo rezultate iskanja, zato jih navadno preusmerijo na Google , Bing , Yahoo in drugih zakonitih iskalnikov. Še več, večina PUA-jev ima sposobnosti sledenja podatkov. Spremljajo brskalno dejavnost (zgodovine brskanja in iskanja) in zbirajo iz nje pridobljene osebne podatke (naslovi IP, geolokacije in druge podrobnosti). Prisotnost neželene programske opreme v sistemih ogroža varnost naprave in uporabnika. Priporočljivo je, da takoj po odkritju odstranite vse sumljive programe in razširitve / vtičnike brskalnika.

Povzetek grožnje:
Ime Iskanje iskalnikov domen POP-UP prevara
Vrsta grožnje Lažno predstavljanje, prevara, socialni inženiring, goljufije
Ponarejena trditev Prevara trdi, da morajo uporabniki registrirati domeno svojega spletnega mesta, da se zagotovi njihova vidnost na spletu.
Sorodne domene domena [.] com
Imena zaznavanja (domensko [.] Com) Fortinet (Spam), Spamhaus (Spam), celoten seznam odkritij ( VirusTotal )
Vročanje naslova IP 154.16.116.23
Simptomi Lažna sporočila o napakah, lažna sistemska opozorila, pojavne napake, ponarejeno računalniško skeniranje.
Metode distribucije Ogrožena spletna mesta, prevarantski spletni pojavni oglasi, potencialno neželene aplikacije.
Škoda Izguba občutljivih zasebnih podatkov, denarna izguba, kraja identitete, možne okužbe z zlonamerno programsko opremo.
Odstranjevanje zlonamerne programske opreme (Windows)

Če želite odpraviti morebitne okužbe z zlonamerno programsko opremo, preglejte računalnik z zakonito protivirusno programsko opremo. Naši raziskovalci varnosti priporočajo uporabo programske opreme Malwarebytes.
▼ Prenesite malwarebytes
Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Internet je poln različnih zavajajočih spletnih strani, ki uporabljajo enako raznolike taktike za pridobivanje in zlorabo zaupanja uporabnikov. Nekateri primeri priljubljenih modelov prevar vključujejo: prevare s tehnično podporo - običajno opozorila, da je naprava okužena ali ogrožena (npr. ' IP naslov morilca ',' NAPAKA # 0xuaO-0x156m (3) ',' Opozorilo o podpori za MS-Windows 'itd.) opozori, da je del bistvene programske opreme zastarel ali manjka (npr.' Posodobitev predvajalnika Adobe Flash ',' Zahtevani video kodek ni nameščen v vašem računalniku ',' Če želite nadaljevati, morate ročno posodobiti 'itd.) ponarejene nagradne igre (npr.' Amazonov program zvestobe ',' Izvedli ste 9,68-milijardito iskanje ',' Mednarodna uradna loterija 'itd.) neverjetne ponudbe in ponudbe (npr.' Darila LiteCoin ',' Darilo BTC ',' Naključno izbran za preizkus novega iPhona 'itd.) itd. Ne glede na to, kako te prevare trdijo, ponujajo, zahtevajo ali zahtevajo, je končni cilj enak - ustvariti prihodek goljufom / kiber kriminalcem, ki stojijo za njimi.

Kako so se v moj računalnik namestile potencialno neželene aplikacije?

Nekateri PUA imajo 'uradne' strani za prenos, ki jih pogosto promovirajo zavajajoče / prevarante. Vendar se pogosteje prenašajo / namestijo skupaj z drugimi programi. Ta lažni marketinški način pakiranja običajne programske opreme z neželenimi ali zlonamernimi dodatki se imenuje »združevanje«. Hitri prenosi / namestitve (npr. Preskočeni koraki, odseki itd.) Povečajo tveganje, da nenamerno dovolijo vključeno vsebino v sistem. Vsiljivi oglasi širijo tudi PUA. Ko enkrat kliknejo, lahko brez privolitve uporabnika izvajajo skripte za prenos / namestitev teh aplikacij.

Kako se izogniti namestitvi potencialno neželenih aplikacij?

Pomembno je raziskati programske izdelke pred prenosom / namestitvijo in / ali nakupom. Vsi prenosi se smejo izvajati samo iz uradnih in preverjenih virov. Nezaupljivi kanali za prenos, npr. neuradna in brezplačna spletna mesta za gostovanje datotek, omrežja za enakovredno izmenjavo in drugi prenosniki tretjih oseb - pogosto ponujajo škodljivo in / ali povezano vsebino. Pri prenosu / namestitvi priporočamo, da preberete izraze, preučite vse možne možnosti, uporabite nastavitve »Po meri / Napredno« in onemogočite dodatne aplikacije, orodja, funkcije itd. Vsiljivi oglasi se zdijo zakoniti in neškodljivi, vendar preusmerijo na zelo vprašljiva spletna mesta (npr. igre na srečo, pornografija, zmenki za odrasle in številna druga). V primeru naletov na oglase in / ali tovrstne preusmeritve je treba sistem pregledati in vse sumljive programe in razširitve / vtičnike brskalnika takoj odstraniti iz njega. Če je vaš računalnik že okužen s PUA-ji, priporočamo, da zaženete pregled z Malwarebytes za Windows da jih samodejno odpravi.

Besedilo, predstavljeno na spletnem mestu „Prevara pri registraciji iskalnikov domen“:

Služimo ZDA in tujini
Če do datuma poteka registracije vašega iskalnika domen ne dokončate, lahko ta predlog oteži vaše stranke, da vas najdejo v spletu. Ne zavrzite, to obvestilo ni račun, temveč vljudnostni opomnik za registracijo registracijo iskalnika vašega imena domene, da vas bodo stranke lahko našle v spletu.
Z veseljem vam ponujamo udobje spletnih plačil

Prosimo, izpolnite spodnji obrazec
Po uspešni oddaji boste preusmerjeni na plačilno stran, kjer lahko izberete najprimernejši način plačila

Enoletni rok: ................. 75,00 USD
Dveletni rok: ................. 119,00 USD
Petletni rok: ................. 199,00 USD
Desetletni rok: ................. 295,00 USD
Življenjska doba: ................. 499,00 USD
Ime domene (ki je enako naslovu vašega spletnega mesta):
E-naslov:
Potrdi email:
Mobilni telefon:

Mesto:
Podpis: podpišite se z miško ali če uporabljate telefonski znak na zaslonu na dotik

* polja v rdečih pisavah imajo napake

Pošlji
Kliknite »Pošlji« samo enkrat, obdelava vaše zahteve lahko traja do 60 sekund.

Opomba :
S klikom na oddajo ali nadaljevanjem potrdite in se strinjate z našimi pogoji in politiko zasebnosti.
Imate težave pri oddaji obrazca? Za nadaljevanje kliknite tukaj!

Copyright @ 2012 Domain Services, Vse pravice pridržane
Domov | Pogoji uporabe | Politika zasebnosti | Kontaktiraj nas

Če ne želite več prejemati nobenih obvestil od nas ali našega tržnega podjetja, se odjavite tukaj.

Videz 'Prevara pri registraciji iskalnikov domen' (GIF):

Videz prevare pri registraciji iskalnikov domen (GIF)

Posnetek zaslona lažnega e-poštnega sporočila, ki promovira spletno mesto z 'Prevara za registracijo iskalnikov domen':

Prevara pri registraciji iskalnikov domen, promovirana prek lažnega pošiljanja

Besedilo, predstavljeno v tem e-poštnem sporočilu:

To je kontaktno e-poštno sporočilo s spletnega mesta ********, ki ga je poslal:
Eloy

Ime vašega spletnega mesta / domene: ********


Ta objava POTEKA: 22. novembra 2020!


Od vas dejansko nismo prejeli plačila.
Poskušali smo vas poklicati, vendar vas nismo mogli vzpostaviti.


Obiščite: ********

Za informacije in objavo neobveznega plačila za domensko storitev.
11222020041705643378972267964485347894

Takojšnje samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme: Ročno odstranjevanje groženj je lahko dolgotrajen in zapleten postopek, ki zahteva napredno računalniško znanje. Malwarebytes je profesionalno orodje za samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme, ki je priporočljivo, da se znebite zlonamerne programske opreme. Prenesite ga s klikom na spodnji gumb:
▼ PRENESI Malwarebytes S prenosom katere koli programske opreme, navedene na tem spletnem mestu, se strinjate z našo Politika zasebnosti in Pogoji uporabe . Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Hitri meni:

Odstranitev potencialno neželenih aplikacij:

Uporabniki sistema Windows 7:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 7

Kliknite Začni (Logotip sistema Windows v spodnjem levem kotu namizja), izberite Nadzorna plošča . Poiščite Programi in kliknite Odstranite program .

Uporabniki sistema Windows XP:

Dostop do programa za dodajanje ali odstranjevanje v sistemu Windows XP

Kliknite Začni , izberite Nastavitve in kliknite Nadzorna plošča . Poiščite in kliknite Dodajanje ali odstranjevanje programov .

Uporabniki sistemov Windows 10 in Windows 8:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 8

Z desno miškino tipko kliknite spodnji levi kot zaslona, ​​v meniju za hitri dostop izberite Nadzorna plošča . V odprtem oknu izberite Programi in lastnosti .

Uporabniki Mac OSX:

Odstrani aplikacijo v OSX (Mac)

Kliknite Finder , na odprtem zaslonu izberite Aplikacije . Povlecite aplikacijo iz Aplikacije mapo v Smeti (ki se nahaja v priklopni postaji), nato z desno miškino tipko kliknite ikono smetnjaka in izberite Izprazni koš .

PUA odstranite prek nadzorne plošče

V oknu za odstranitev programov poiščite sumljive / nedavno nameščene programe, izberite te vnose in kliknite ' Odstrani 'ali' Odstrani '.

Po odstranitvi potencialno neželene aplikacije v računalniku poiščite morebitne preostale neželene komponente ali morebitne okužbe z zlonamerno programsko opremo. Če želite optično prebrati računalnik, uporabite priporočena programska oprema za odstranjevanje zlonamerne programske opreme.

▼ PRENESI odstranjevalec za
okužbe z zlonamerno programsko opremo

Malwarebytes preveri, ali je računalnik okužen z zlonamerno programsko opremo. Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Odstranite lopovske razširitve iz internetnih brskalnikov:

Video, ki prikazuje odstranitev potencialno neželenih dodatkov za brskalnik:

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Logotip Google ChromeOdstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Google Chrome:

Odstranjevanje lopov s končnicami iz brskalnika Google Chrome 1. korak

Kliknite ikono menija Chrome Odstranjevanje lopov s končnicami iz brskalnika Google Chrome 2. korak(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) izberite »Več orodij« in kliknite »Razširitve«. Poiščite vse nedavno nameščene sumljive dodatke brskalnika in jih odstranite.

Ikona menija Google Chrome

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem pojavne prevare za registracijo iskalnikov domen, ponastavite nastavitve brskalnika Google Chrome. Kliknite Ikona menija Chrome 1. korak ponastavitve nastavitev brskalnika Google Chrome(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) in izberite Nastavitve . Pomaknite se navzdol na dno zaslona. Kliknite Napredno ... povezava.

Ponastavitev nastavitev brskalnika Google Chrome 2. korak

Ko se pomaknete na dno zaslona, ​​kliknite Ponastavi (obnovi nastavitve na prvotne privzete vrednosti) .

3. korak ponastavitve nastavitev Google Chrome

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Google Chrome na privzete, tako da kliknete Ponastaviti .

Logotip Mozilla Firefox

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranjevanje lopov s končnicami iz koraka 1 v Mozilla FirefoxOdstranite zlonamerne vtičnike iz Mozilla Firefox:

Odstranjevanje lopov s končnicami iz Mozilla Firefox, 2. korak

Kliknite meni Firefox Dostop do nastavitev (Korak 1 ponastavite Firefox na privzete nastavitve)(v zgornjem desnem kotu glavnega okna) izberite »Dodatki«. Kliknite »Razširitve«, v odprtem oknu odstranite vse nedavno nameščene sumljive vtičnike brskalnika.

Dostop do informacij o odpravljanju težav (2. korak ponastavite Firefox na privzete nastavitve)

Neobvezna metoda:

Uporabniki računalnikov, ki imajo težave z odstranjevanjem pojavnih prevar pri registraciji iskalnikov domen, lahko ponastavijo svoje nastavitve Mozilla Firefox.

Odprite Mozilla Firefox, v zgornjem desnem kotu glavnega okna kliknite Meni Firefox , Klik na gumb Osveži Firefox (Korak 3 ponastavi Firefox na privzete nastavitve)v odprtem meniju kliknite Pomoč.

Potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Firefoxa na privzete (Korak 4 ponastavite na privzete nastavitve Firefoxa)

Izberite Informacije o odpravljanju težav .

logotip brskalnika safari

V odprtem oknu kliknite Osvežite Firefox .

odstranjevanje adware iz safari korak 1 - dostop do nastavitev

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Mozille Firefox na privzete s klikom na Osvežite Firefox .

odstranjevanje adware iz safari korak 2 - odstranjevanje razširitev

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

ponastavitev safari koraka 1Odstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Safari:

ponastavitev safari koraka 2

Der Zugriff des Programms auf die Grafikhardware wurde blockiert

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, kliknite Safari meni in izberite Nastavitve ... .

Logotip Microsoft Edge (Chromium)

V odprtem oknu kliknite Razširitve , poiščite nedavno nameščeno sumljivo razširitev, jo izberite in kliknite Odstrani .

Neobvezna metoda:

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, in kliknite Safari meni. V spustnem meniju izberite Počisti zgodovino in podatke o spletnih mestih ...

Odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz Microsoft Edge 1. korak

Was ist Web Companion und brauche ich es?

V odprtem oknu izberite vso zgodovino in kliknite Izbriši zgodovino .

Odstranjevanje oglasne programske opreme iz 2. koraka programa Microsoft Edge

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Ikona menija Microsoft Edge (krom)Odstranite zlonamerne razširitve iz Microsoft Edge:

1. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)

Kliknite ikono menija Edge 2. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)(v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) izberite ' Razširitve '. Poiščite vse nedavno nameščene sumljive dodatke brskalnika in kliknite ' Odstrani 'pod njihovimi imeni.

3. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem pojavne prevare za registracijo iskalnikov domen, ponastavite nastavitve brskalnika Microsoft Edge. Kliknite Ikona menija Edge Logotip Internet Explorerja(v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) in izberite Nastavitve .

Odstranjevanje lopov s končnicami iz 1. koraka Internet Explorerja

V odprtem meniju z nastavitvami izberite Ponastavite nastavitve .

Odstranjevanje prevarantskih razširitev iz 2. koraka Internet Explorerja

Izberite Obnovite nastavitve na privzete vrednosti . V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Microsoft Edge na privzete s klikom na Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows XP

  • Če to ni pomagalo, upoštevajte te možnosti navodila razlaga, kako ponastaviti brskalnik Microsoft Edge.

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 7Odstranite zlonamerne dodatke iz Internet Explorerja:

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - dostop

Kliknite ikono zobnika Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - zavihek Napredno za internetne možnosti(v zgornjem desnem kotu Internet Explorerja) izberite »Upravljanje dodatkov«. Poiščite nedavno nameščene sumljive razširitve brskalnika, izberite te vnose in kliknite »Odstrani«.

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - na zavihku Napredno za internetne možnosti kliknite gumb Ponastavi

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem pojavne prevare za registracijo iskalnikov domen, ponastavite nastavitve Internet Explorerja na privzete.

Uporabniki sistema Windows XP: Kliknite Začni , kliknite Teči , v odprtem oknu inetcpl.cpl V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - potrdite ponastavitev nastavitev na privzete s klikom na gumb za ponastavitev

Uporabniki sistemov Windows Vista in Windows 7: Kliknite logotip sistema Windows v polju za začetek iskanja inetcpl.cpl in kliknite enter. V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

upadanje namestitve oglasne programske opreme med prenosom vzorca brezplačne programske opreme

Uporabniki sistema Windows 8: Odprite Internet Explorer in kliknite orodja ikono. Izberite Internetne možnosti .

V odprtem oknu izberite Napredno zavihek.

Kliknite Ponastaviti .

S klikom na potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Internet Explorerja na privzete Ponastaviti .

Povzetek:

Oglasna programska oprema ali potencialno neželene aplikacije se navadno infiltrirajo v internetne brskalnike z brezplačnimi prenosi programske opreme. Upoštevajte, da je najvarnejši vir za prenos brezplačne programske opreme samo s spletnih strani razvijalcev. Da se izognete namestitvi oglaševalske programske opreme, bodite zelo pozorni pri nalaganju in nameščanju brezplačne programske opreme. Pri nameščanju predhodno prenesenih brezplačnih programov izberite po meri ali napredno možnosti namestitve - ta korak bo razkril morebitne neželene programe, navedene za namestitev, skupaj z izbranim brezplačnim programom.

Pomoč pri odstranitvi:
Če imate težave z odstranjevanjem pojavne prevare za registracijo iskalnikov domen iz vašega računalnika, prosite za pomoč na našem forumu za podporo zlonamerni programski opremi.

Objavite komentar:
Če imate dodatne informacije o pojavni prevari pri registraciji iskalnikov domen ali njeni odstranitvi, delite svoje znanje v spodnjem oddelku za komentarje.

Zanimivi Članki

Kako odstraniti oglaševalsko programsko opremo za Chrome Tools in oglase, ki jih prikazuje?

Kako odstraniti oglaševalsko programsko opremo za Chrome Tools in oglase, ki jih prikazuje?

Kako odstraniti programsko opremo Chrome Tools - navodila za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Odstranite odkupno programsko opremo HACK iz računalnika

Odstranite odkupno programsko opremo HACK iz računalnika

Kako odstraniti HACK Ransomware - koraki za odstranitev virusa (posodobljeno)

Kritična napaka

Kritična napaka

Kako odstraniti prevara s kritičnimi napakami - navodila za odstranitev virusa (posodobljeno)

Ustavi preusmeritve na pojavno spletno mesto s prevarami apple.com-optimize-mac.live

Ustavi preusmeritve na pojavno spletno mesto s prevarami apple.com-optimize-mac.live

Kako se znebiti Apple.com-optimize-mac.live POP-UP prevara (Mac) - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljen)

Pazite, da vas ne vara 'Vaš Mac / iOS je morda okužen s 5 virusi!'

Pazite, da vas ne vara 'Vaš Mac / iOS je morda okužen s 5 virusi!'

Kako se znebiti vašega Mac / iOS je lahko okužen s 5 virusi! POP-UP prevara (Mac) - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljen)

Cyber ​​Police Ransomware

Cyber ​​Police Ransomware

Kako odstraniti Cyber ​​Police Ransomware - koraki za odstranitev virusa (posodobljeno)

Trojanec ZeuS Panda

Trojanec ZeuS Panda

Kako odstraniti trojanski program ZeuS Panda - navodila za odstranitev virusa (posodobljeno)

NAPAKA 268d3x8938 PRIP-UP Prevara

NAPAKA 268d3x8938 PRIP-UP Prevara

Kako odstraniti NAPAKO 268d3x8938 POP-UP prevara - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Odstranite ugrabitelja brskalnika Get Recipes Now iz računalnika

Odstranite ugrabitelja brskalnika Get Recipes Now iz računalnika

Kako se znebiti receptov Zdaj brskalnik ugrabitelj - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Izogibajte se prijavi v Spotify prek lažnih spletnih mest

Izogibajte se prijavi v Spotify prek lažnih spletnih mest

Kako odstraniti Spotify Email Scam - vodnik za odstranjevanje virusov


Kategorije