Ne zaupajte e-poštnemu sporočilu »Zadnje opozorilo: nadgradite e-pošto, da se izognete zaustavitvi«

Kako odstraniti zadnje opozorilo: nadgradite e-pošto, da se izognete zaustavitvi prevar po e-pošti - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

»Zadnje opozorilo: nadgradite e-pošto, da se izognete ustavitvi«, vodnik za odstranjevanje prevar po e-pošti

Kaj je 'zadnje opozorilo: nadgradite e-pošto, da se izognete zaustavitvi'?

Zadnje opozorilo: nadgradite e-pošto, da se izognete zaustavitvi, je predmet zavajajočega e-poštnega sporočila. Sporočilo naj bi prejemala prejemnikova ekipa za upravljanje e-pošte. Trdi, da bo morda treba uporabniške poštne račune nadgraditi. Ta prevara ukrade e-poštne račune, tako da prejemnike prevari, da predložijo svoje poverilnice za prijavo.

Zadnje opozorilo: Nadgradite svoj e-poštni naslov, da se izognete ustavitvi neželene akcije'Zadnje opozorilo: nadgradite e-pošto, da se izognete zaustavitvi', naj bi bilo avtomatizirano e-poštno sporočilo, ki ga je poslala neopredeljena 'e-poštna skupina'. Navaja, da je bilo prejetih več obvestil v zvezi z uporabnikovim poštnim računom. Ta ponarejena opozorila so bila morda ustvarjena zaradi računa, ki nima splošnega vzdrževanja in najnovejših posodobitev. Sporočilo prejemnike poziva, da kliknejo spodnjo povezavo, da odpravijo te domnevne težave. Prav tako opozarja uporabnike, da bo, če se ne bodo odzvali (tj. Obiskali spletno mesto s klikom na povezavo), 'e-poštna skupina' blokirala e-poštni račun. Gumb preusmeri na lažno spletno mesto, ki posnema stran za prijavo v e-pošto. Vnos poverilnic na to spletno stran bo prevarantom omogočil dostop do ustreznega e-poštnega računa. Grožnje, ki jih predstavlja ta prevara, so več kot le izguba e-poštnega računa. Za lažjo obdelavo lahko na različne načine ukradejo in zlorabijo druge povezane račune (npr. Socialna omrežja in mediji, e-poslovanje itd.). Če so se že poskusili prijaviti s tega spletnega mesta, vam toplo priporočamo, da takoj sprejmete varnostne ukrepe, kot je spreminjanje gesel za e-poštni račun in druge povezane račune. Svetujemo vam tudi, da se obrnete na uradno podporo za vse potencialno ogrožene račune.

Povzetek grožnje:
Ime Zadnje opozorilo: Nadgradite svojo e-pošto, da se izognete zaustavitvi prevar po e-pošti.
Vrsta grožnje Lažno predstavljanje, prevara, socialni inženiring, goljufije.
Lažna trditev E-pošta trdi, da prejemnikov e-poštni račun zahteva vzdrževanje.
Preobleka E-pošta je prikrita kot opozorilo prejemnikove ekipe za skrbništvo e-pošte.
Sorodne domene netfliq [.] gq
Imena zaznavanja (netfliq [.] Gq)
Avira brez oblaka (lažno predstavljanje), BitDefender (zlonamerna programska oprema), Dr.Web (zlonamerna), Fortinet (zlonamerna programska oprema), celoten seznam zaznav ( VirusTotal )
Simptomi Nepooblaščeni spletni nakupi, spremenjena gesla za spletni račun, kraja identitete, nezakonit dostop do računalnika.
Metode distribucije Zavajajoča e-poštna sporočila, prevarantski spletni pojavni oglasi, tehnike zastrupitve z iskalniki, napačno črkovane domene.
Škoda Izguba občutljivih zasebnih podatkov, denarna izguba, kraja identitete.
Odstranjevanje zlonamerne programske opreme (Windows)

Da bi odpravili morebitne okužbe z zlonamerno programsko opremo, skenirajte računalnik z zakonito protivirusno programsko opremo. Naši raziskovalci varnosti priporočajo uporabo programske opreme Malwarebytes.
▼ Prenesite malwarebytes
Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Zavajajoča e-poštna sporočila se pošiljajo prek obsežnih neželenih kampanj. ' Za izvedbo plačila imate na voljo 46 ur ',' Zmagovalec AOL ',' IFC Globalni program financiranja razvoja 'je nekaj primerov drugih prevara. Običajno so preoblečeni v „uradno“, „nujno“, „pomembno“ ali kako drugače „prednostno“ pošto. Taktike socialnega inženiringa in strašenja se pogosto uporabljajo za prevaro uporabnikov, da izvedejo določena dejanja. Na primer odpiranje nalezljivih datotek, razkrivanje osebnih in občutljivih podatkov (poverilnice računov itd.), Plačevanje lažnih provizij in izvajanje drugih denarnih transakcij itd.

Kako kampanje z neželeno pošto okužijo računalnike?

Sistemske okužbe povzročajo nevarne datoteke, ki so priložene ali povezane v zavajajoča / prevaranska e-poštna sporočila. Ta sporočila pošlje tisoč - takšne operacije se imenujejo 'neželene kampanje'. Nalezljive datoteke so lahko v različnih oblikah: dokumenti Microsoft Office in PDF, arhiv (ZIP, RAR) in izvršljive datoteke (.exe, .run), JavaScript in drugi. Ko se odprejo, se začne postopek okužbe in sprožijo se, da začnejo prenašati / nameščati zlonamerno programsko opremo (npr. trojanski , ransomware itd.). Dokumenti MS Office na primer povzročajo okužbo z izvajanjem zlonamernih makro ukazov. Po odprtju ti dokumenti od uporabnikov zahtevajo, da omogočijo makro ukaze (tj. Omogočijo urejanje). Če je omogočeno, se okužba začne. V programih Microsoft Office, izdanih pred letom 2010, pa se prenos / namestitev zlonamerne programske opreme začne, ko se odpre nevarni dokument.

Kako se izogniti namestitvi zlonamerne programske opreme

Da bi se izognili okužbam z zlonamerno programsko opremo prek neželene pošte, se ne sme odpirati sumljivih in / ali nepomembnih e-poštnih sporočil (zlasti tistih, ki jih prejmejo neznani ali sumljivi pošiljatelji). Vseh prilog ali povezav, ki so prisotne v dvomljivih sporočilih, se nikoli ne sme odpreti, saj so potencialni izvor okužbe z visokim tveganjem. Priporočamo vam, da uporabljate različice Microsoft Officea, izdane po letu 2010, saj imajo novejše različice način zaščitenega pogleda, ki preprečuje, da bi nalezljivi dokumenti sprožili okužbe. Ko se lopovske datoteke odprejo, pa se lahko tudi zlonamerna programska oprema širi prek nezaupanja vrednih kanalov za prenos, orodij za nezakonito aktiviranje (»cracking«) in programov za posodabljanje tretjih oseb. Zato uporabljajte uradne in preverjene vire za nalaganje, v nasprotju z brezplačnimi spletnimi mesti za gostovanje datotek, omrežji za enakovredno izmenjavo in drugimi prenosniki tretjih oseb. Aktivirajte in posodabljajte programe z orodji / funkcijami legitimnih razvijalcev. Za zagotovitev varnosti naprav in uporabnikov namestite in posodabljajte ugledno zbirko protivirusnih / vohunskih programov. To uporabite za redno pregledovanje sistema in za odstranjevanje zaznanih groženj / težav. Če ste že odprli zlonamerne priloge, priporočamo, da zaženete pregled z Malwarebytes za Windows za samodejno odstranitev vdrte zlonamerne programske opreme.

Ihre Software ist möglicherweise veraltet

Besedilo, predstavljeno v e-poštnem sporočilu 'Zadnje opozorilo: nadgradite e-pošto, da se izognete zaustavitvi':

Zadeva: Zadnje opozorilo: Nadgradite e-pošto, da se izognete zaustavitvi

Živjo ****,

Pred kratkim smo prejeli nekaj obvestil v zvezi z vašim računom: ****, ki bodo morda zapadla v splošno vzdrževanje in nadgradnjo.

Poskrbeli bomo, da bomo vaš račun blokirali, če se ne boste javili. Prosimo, kliknite spodnjo povezavo, da izvedete vzdrževanje v svojem računu.
Nadaljujte z vzdrževanjem računa


Hvala,
E-poštna skupina

To e-poštno sporočilo je bilo poslano z nenadzorovanega e-poštnega naslova. Ne odgovarjajte na to sporočilo. Na odgovore ne moremo odgovoriti.

2019 Email Administrator Inc. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti

Posnetek zaslona spletnega mesta z lažnim predstavljanjem, na katerega preusmerja povezava, predstavljena v tem e-poštnem sporočilu:

So beheben Sie, dass die Taskleiste nicht funktioniert Windows 10

Spletna stran gumba v zadnjem opozorilu: nadgradite svojo e-pošto, da se izognete preusmeritvam izklopa e-pošte na

Takojšnje samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme: Ročno odstranjevanje groženj je lahko dolgotrajen in zapleten postopek, ki zahteva napredno računalniško znanje. Malwarebytes je profesionalno orodje za samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme, ki je priporočljivo, da se znebite zlonamerne programske opreme. Prenesite ga s klikom na spodnji gumb:
▼ PRENESI Malwarebytes S prenosom katere koli programske opreme, navedene na tem spletnem mestu, se strinjate z našo Politika zasebnosti in Pogoji uporabe . Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Hitri meni:

Kako ročno odstraniti zlonamerno programsko opremo?

Ročno odstranjevanje zlonamerne programske opreme je zapletena naloga - ponavadi je najbolje, da to dovolijo samodejno protivirusni programi ali programi proti zlonamerni programski opremi. Za odstranitev te zlonamerne programske opreme priporočamo uporabo Malwarebytes za Windows . Če želite zlonamerno programsko opremo odstraniti ročno, morate najprej prepoznati ime zlonamerne programske opreme, ki jo poskušate odstraniti. Tu je primer sumljivega programa, ki se izvaja v uporabnikovem računalniku:

zlonamerni proces, ki se izvaja na uporabniku

Če ste na primer z upraviteljem opravil preverili seznam programov, ki se izvajajo v računalniku, in ugotovili sumljiv program, nadaljujte s temi koraki:

korak ročnega odstranjevanja zlonamerne programske opremePrenesite program z imenom Autoruns . Ta program prikazuje lokacije samodejnega zagona, registra in datotečnega sistema:

posnetek zaslona aplikacije za samodejni zagon

Wie man die intelligente Suche loswird

2. korak ročnega odstranjevanja zlonamerne programske opremeZnova zaženite računalnik v varnem načinu:

Uporabniki sistemov Windows XP in Windows 7: Zaženite računalnik v varnem načinu. Kliknite Start, Zaustavitev, Ponovni zagon in V redu. Med postopkom zagona računalnika večkrat pritisnite tipko F8 na tipkovnici, dokler se ne prikaže meni Windows Advanced Option (Napredne možnosti sistema Windows), nato na seznamu izberite Safe Mode with Networking.

Varni način z mreženjem

Video, ki prikazuje, kako zagnati Windows 7 v 'varnem načinu z mreženjem':

Uporabniki sistema Windows 8 : Zagon sistema Windows 8 je varen način z omrežjem - pojdite na začetni zaslon sistema Windows 8, vnesite Napredno in v rezultatih iskanja izberite Nastavitve. Kliknite Napredne možnosti zagona, v odprtem oknu »Splošne nastavitve računalnika« izberite Napredni zagon. Kliknite gumb 'Znova zaženi zdaj'. Zdaj se bo računalnik znova zagnal v meniju »Napredne možnosti zagona«. Kliknite gumb »Odpravljanje težav« in nato gumb »Napredne možnosti«. Na zaslonu z naprednimi možnostmi kliknite »Nastavitve zagona«. Kliknite gumb 'Znova zaženi'. Vaš računalnik se bo znova zagnal na zaslonu z nastavitvami zagona. Pritisnite F5 za zagon v varnem načinu z omrežjem.

Varni način Windows 8 z mreženjem

Video, ki prikazuje zagon sistema Windows 8 v 'varnem načinu z omrežjem':

Uporabniki sistema Windows 10 : Kliknite logotip sistema Windows in izberite ikono Power. V odprtem meniju kliknite »Znova zaženi«, medtem ko na tipkovnici držite gumb »Shift«. V oknu »izberite možnost« kliknite »Odpravljanje težav«, nato izberite »Napredne možnosti«. V meniju naprednih možnosti izberite 'Nastavitve zagona' in kliknite gumb 'Znova zaženi'. V naslednjem oknu kliknite tipko 'F5' na tipkovnici. To bo znova vzpostavilo operacijski sistem v varnem načinu z mreženjem.

Windows 10 varen način z mreženjem

Video, ki prikazuje, kako zagnati Windows 10 v 'varnem načinu z omrežjem':

Anwendung wurde für den Zugriff auf Grafikhardware Intel blockiert

was ist treiber power state failure

3. korak ročnega odstranjevanja zlonamerne programske opremeIzvlecite preneseni arhiv in zaženite datoteko Autoruns.exe.

izvlecite autoruns.zip in zaženite autoruns.exe

korak ročnega odstranjevanja zlonamerne programske opremeV aplikaciji Autoruns na vrhu kliknite »Options« in počistite možnosti »Hide Empty Locations« in »Hide Windows Entries«. Po tem postopku kliknite ikono »Osveži«.

Kliknite

korak ročnega odstranjevanja zlonamerne programske opremePreverite seznam aplikacij Autoruns in poiščite datoteko zlonamerne programske opreme, ki jo želite odstraniti.

Zapišite celotno pot in ime. Nekatera zlonamerna programska oprema skriva imena procesov pod zakonitimi imeni procesov Windows. Na tej stopnji je zelo pomembno, da se izognete odstranjevanju sistemskih datotek. Ko poiščete sumljiv program, ki ga želite odstraniti, z desno miškino tipko kliknite njegovo ime in izberite »Izbriši«.

poiščite datoteko zlonamerne programske opreme, ki jo želite odstraniti

Po odstranitvi zlonamerne programske opreme prek aplikacije Autoruns (to zagotavlja, da se zlonamerna programska oprema ne bo samodejno zagnala ob naslednjem zagonu sistema), poiščite ime zlonamerne programske opreme v računalniku. Bodi prepričan omogoči skrite datoteke in mape preden nadaljujete. Če najdete ime datoteke zlonamerne programske opreme, jo odstranite.

iskanje datoteke zlonamerne programske opreme v računalniku

Znova zaženite računalnik v običajnem načinu. Če sledite tem korakom, odstranite zlonamerno programsko opremo iz računalnika. Upoštevajte, da ročno odstranjevanje groženj zahteva napredno računalniško znanje. Če teh znanj nimate, prepustite odstranjevanje zlonamerne programske opreme protivirusnim programom in programom proti zlonamerni programski opremi. Ti koraki morda ne bodo delovali pri naprednih okužbah z zlonamerno programsko opremo. Kot vedno je najbolje, da preprečite okužbo, kot pa, da pozneje odstranite zlonamerno programsko opremo. Da bi bil računalnik varen, namestite najnovejše posodobitve operacijskega sistema in uporabite protivirusno programsko opremo.

Če želite biti prepričani, da v računalniku ni okužb z zlonamerno programsko opremo, priporočamo, da ga optično preberete z Malwarebytes za Windows .