Ne zaupajte prevari 'Vaš sistem močno poškodujeta dva virusa'

Kako se znebiti svojega sistema, ki sta ga močno poškodovala dva virusa! POP-UP prevara (Mac) - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljen)

Kako odstraniti 'Vaš sistem močno poškodujeta dva virusa!' prevara iz računalnikov Mac

Kaj je »Vaš sistem močno poškodujeta dva virusa!«?

'Vaš sistem sta močno poškodovala dva virusa!' je prevara na zavajajočih spletnih mestih (npr. todaystrends [.] co, greacore [.] com , contentfilled [.] com , nbvtread [.] com in topoffert [.] com ). Obstaja več različic te prevare. Besedilo, predstavljeno v njih, je praktično enako, različice pa so vizualno različne (npr. Postavitve, pisave, grafični elementi itd.). Na splošno »Vaš sistem močno poškodujeta dva virusa!« trdi, da so bili Apple iPhoni uporabnikov okuženi in posledično poškodovani. Da bi preprečili nadaljnjo škodo, jih spodbujamo, da prenesejo / namestijo promovirano aplikacijo. Tovrstne prevare dajejo lažne trditve, da bi razširile dvomljive izdelke, kot so ponarejena protivirusna orodja , adware , ugrabitelji brskalnikov in druge potencialno neželene aplikacije (PUA). Te sheme pogosto podpirajo Trojanci , ransomware in drugo zlonamerno programsko opremo. Običajno obiskovalci zavajajočih spletnih mest do njih ne pridejo namerno - večina jih je preusmerjena z vsiljivimi oglasi ali potencialno neželenimi aplikacijami (PUA).

Dva sistema sta močno poškodovala vaš sistem! prevara'Vaš sistem sta močno poškodovala dva virusa!' obvešča uporabnike, da sta bila v njihovi napravi zaznana dva virusa - ta trditev je zavajajoča, saj nobeno spletno mesto ne more zaznati groženj / težav. Prizadeti Apple iPhone naj bi utrpel 28,1-odstotno škodo. Po prevarah ponarejene okužbe izvirajo iz nedavno obiskanih spletnih mest, ki gostijo vsebine za odrasle. Poleg tega je navedeno, da bodo virusi kmalu poškodovali kartico SIM in s tem poškodovali uporabniške sezname stikov, fotografije, aplikacije in druge podatke. Da bi se temu izognili, uporabnike spodbujamo, da prenesejo / namestijo priporočeno aplikacijo. Upoštevanje teh navodil lahko povzroči finančno izgubo, okužbe sistema, resne težave z zasebnostjo in celo krajo identitete. Zato vam toplo priporočamo, da ne zaupate: 'Vaš sistem sta močno poškodovana zaradi dveh virusov!' in podobne prevare.

PUA-ji se morda zdijo zakoniti in koristni. Uporabnike pogosto privabijo k prenosu / namestitvi s ponudbami različnih funkcij, kar pa ne deluje: zgolj vaba je zagotoviti uspešno distribucijo programske opreme. Za podrobnost ponarejena protivirusna orodja za izvedbo obljubljenih funkcij običajno zahtevajo aktivacijo (tj. nakup), vendar po aktivaciji ostanejo nedelujoče. Te neželene aplikacije imajo lahko tudi nevarne lastnosti. PUA-ji lahko na silo odpirajo nezaupljive, zavajajoče in celo zlonamerne spletne strani. Vrste oglaševalske programske opreme prikažite vsiljive oglase, ki zmanjšujejo izkušnjo brskanja, promovirajo nevarna spletna mesta in podobno škodljivo programsko opremo (npr. s preusmeritvijo na promocijske strani in / ali z nevidnim prenosom / namestitvijo prevarantov). Ugrabitelji brskalnikov spreminjanje nastavitev brskalnika pri promociji lažnih iskalnikov. Promovirana orodja za spletno iskanje redko omogočajo edinstvene rezultate in zato preusmerijo na Yahoo , Bing , Google in drugih zakonitih iskalnikov. Večina PUA-jev ima zmogljivosti za sledenje podatkov, ki se uporabljajo za spremljanje dejavnosti brskanja uporabnikov. Informacije, ki nas zanimajo, vključujejo obiskane URL-je, ogledane spletne strani, iskane poizvedbe, naslove IP, geolokacije in druge podrobnosti (ki pogosto vsebujejo osebne podatke). Zbrani podatki se nato delijo in / ali prodajo tretjim osebam (potencialno kiber kriminalcem). Če želite zaščititi varnost naprave in uporabnika, takoj po odkritju odstranite vse sumljive programe in razširitve / vtičnike brskalnika.

Povzetek grožnje:
Ime 'Vaš sistem sta močno poškodovala dva virusa!' pojavno okno
Vrsta grožnje Lažno predstavljanje, prevara, zlonamerna programska oprema za Mac, virus Mac.
Ponarejena trditev Uporabniške naprave so okužene in poškodovane, zato morajo prenesti aplikacijo, da odpravijo škodo.
Sorodne domene danesstrends [.] co greacore [.] com contentfilled [.] com nbvtread [.] com topoffert [.] com , cutedatesnow.com, trfcbooost.com
Promocija neželene aplikacije Različne dvomljive in morda škodljive aplikacije.
Simptomi Vaš Mac postane počasnejši od običajnega, vidite neželene pojavne oglase, preusmerjeni ste na dvomljiva spletna mesta.
Metode distribucije Zavajajoči pojavni oglasi, namestitve brezplačne programske opreme (združevanje), ponarejeni namestitveni programi Flash Player, prenosi torrentov.
Škoda Sledenje internetnemu brskalniku (morebitne težave z zasebnostjo), prikaz neželenih oglasov, preusmeritve na dvomljiva spletna mesta, izguba zasebnih podatkov.
Odstranjevanje zlonamerne programske opreme (Mac)

Če želite odpraviti morebitne okužbe z zlonamerno programsko opremo, skenirajte svoj Mac z zakonito protivirusno programsko opremo. Naši raziskovalci varnosti priporočajo uporabo Combo Cleanerja.
▼ Prenesite Combo Cleaner za Mac
Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Combo Cleaner. Na voljo omejena tridnevna brezplačna preizkusna različica.

' 19 virusov močno poškoduje vaš Apple iPhone! ',' Vaš iPhone je bil vdrl 'in' (3) Odkriti so bili virusi 'je nekaj primerov drugih prevar, kot je' Vaš sistem močno poškodujeta dva virusa! '. Splet je poln zavajajočih spletnih strani, ki dajejo različne trditve. Priljubljeni modeli vključujejo (vendar niso omejeni na) opozorila, da je naprava okužena, opozorila, da je programska oprema zastarela, obdarovanja in žrebanja nagrad, 'neverjetne' ponudbe in ponudbe itd. Ne glede na to, kaj prevare trdijo, ponujajo, zahtevajo ali zahtevajo, namen je enak: ustvariti prihodek za razvijalce.

Kako so se v moj računalnik namestile potencialno neželene aplikacije?

PUA imajo lahko 'uradna' spletna mesta za promocijo / prodajo, ki jih pogosto promovirajo zavajajoče spletne strani. Te aplikacije se pogosteje prenašajo / namestijo z drugimi izdelki. Ta zavajajoča marketinška tehnika pakiranja običajne programske opreme z neželenimi ali zlonamernimi dodatki se imenuje »združevanje«. Hitri postopki prenosa / namestitve (npr. Ignoriranje izrazov, preskakovanje korakov itd.) Povečajo nevarnost nenamernega dovoljenja združene vsebine v sistem. Vsiljivi oglasi širijo tudi PUA. Ko kliknete, lahko oglasi izvajajo skripte za prenos / namestitev brez dovoljenja uporabnika.

Kako se izogniti namestitvi potencialno neželenih aplikacij

Programsko opremo je treba raziskati pred prenosom / namestitvijo in / ali nakupom. Priporočamo vam, da prenašate samo iz uradnih in preverjenih kanalov. Dvomljivi viri prenosov, kot so neuradna in brezplačna spletna mesta za gostovanje datotek (brezplačna programska oprema), omrežja za enakovredno izmenjavo (BitTorrent, eMule, Gnutella itd.) In drugi prenosniki tretjih oseb lahko ponujajo zavajajočo in / ali paketno vsebino, zato se je treba izogibati . Pri prenosu / namestitvi preberite pogoje, preučite vse razpoložljive možnosti, uporabite nastavitve »Po meri / Napredno« in onemogočite dodatne aplikacije, orodja, funkcije itd. Vsiljivi oglasi se morda zdijo običajni, vendar lahko preusmerijo na dvomljiva spletna mesta (npr. Igre na srečo, pornografija, zmenki za odrasle itd.). Če naletite na te oglase ali preusmeritve, preverite vse naprave in takoj odstranite sumljive programe in razširitve / vtičnike brskalnika. Če je vaš računalnik že okužen s PUA-ji, priporočamo, da zaženete pregled z Combo Cleaner Antivirus za macOS da jih samodejno odpravi.

Besedilo, predstavljeno v besedilu 'Vaš virus močno poškodujeta dva virusa!' prevara:

Dva sistema sta močno poškodovala vaš sistem!

Zaznali smo, da je vaš Apple iPhone 28,1% POŠKODOVAN zaradi dveh škodljivih virusov z nedavnih spletnih mest za odrasle. Kmalu bo poškodoval kartico SIM v telefonu in pokvaril stike, fotografije, podatke, aplikacije itd.

Če virusa zdaj ne odstranite, bo telefon močno poškodoval.
Tukaj morate narediti (korak za korakom):

1. korak: Dotaknite se gumba in brezplačno namestite aplikacijo!

2. korak: Odprite aplikacijo, da pospešite in popravite svoj brskalnik zdaj!

Videz drugega 'Vaš sistem sta močno poškodovala dva virusa!' različice prevar:

Drugo različico vašega sistema sta močno poškodovala dva virusa! prevara Tretjo različico vašega sistema sta dva virusa močno poškodovala! prevara Četrto različico vašega sistema sta dva virusa močno poškodovala! prevara

Če želite omogočiti blokiranje pojavnih oken, lažna opozorila na spletnih mestih in odstraniti podatke brskanja po spletu v mobilnih napravah Apple, sledite tem korakom:

Najprej pojdite na ' Nastavitve 'in se nato pomaknite navzdol, da poiščete in tapnete' Safari '.

odstranite pojavna okna in počistite predpomnilnik 1. korak

Preverite, ali je 'Blokiraj pojavna okna 'in' Opozorilo o goljufivih spletnih mestih 'preklopniki so omogočeni. Če ne, jih takoj omogočite. Nato se pomaknite navzdol in tapnite 'Napredno '.

onemogočite pojavna okna in počistite predpomnilnik 2. korak

Dotaknite se Podatki o spletnem mestu ' in potem ' Odstrani vse podatke spletnega mesta '.

onemogočite pojavna okna in počistite predpomnilnik 3. korak

Takojšnje samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme Mac: Ročno odstranjevanje groženj je lahko dolgotrajen in zapleten postopek, ki zahteva napredno računalniško znanje. Combo Cleaner je profesionalno orodje za samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme, ki je priporočljivo, da se znebite zlonamerne programske opreme Mac. Prenesite ga s klikom na spodnji gumb:
▼ PRENESI Kombinirano čistilo za Mac S prenosom katere koli programske opreme, navedene na tem spletnem mestu, se strinjate z našo Politika zasebnosti in Pogoji uporabe . Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Combo Cleaner. Na voljo omejena tridnevna brezplačna preizkusna različica.

Hitri meni:

Videoposnetek, kako odstraniti oglaševalsko programsko opremo in ugrabitelje brskalnikov iz računalnika Mac:

Odstranjevanje potencialno neželenih aplikacij:

Odstranite potencialno neželene programe iz Aplikacije mapa:

odstranitev ugrabitelja brskalnika mac iz mape z aplikacijami

Kliknite Ikona iskalnika. V oknu Finder izberite ' Aplikacije '. V mapi z aplikacijami poiščite MPlayerX ',' NicePlayer 'ali druge sumljive programe in jih povlecite v smetnjak. Ko odstranite potencialno neželene programe, ki povzročajo spletne oglase, v računalniku Mac poiščite morebitne preostale neželene komponente.

▼ PRENESI odstranjevalec za
Okužbe zlonamerne programske opreme Mac

Combo Cleaner preveri, ali je računalnik okužen z zlonamerno programsko opremo. Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Combo Cleaner. Na voljo omejena tridnevna brezplačna preizkusna različica.

Odstranite 'vaš sistem sta močno poškodovala dva virusa!' pojavne datoteke in mape:

Finder pojdite na ukaz mape

Kliknite Finder v menijski vrstici. Izberite Pojdi, in kliknite Pojdi v mapo ...

korak 1V mapi / Library / LaunchAgents poiščite datoteke, ustvarjene z adware:

odstranjevanje oglasne programske opreme iz mape zagonskih agentov 1. korak

V Pojdi v mapo ... vrstica, tip: / Knjižnica / LaunchAgents

odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz mape zagonskih agentov 2. korak
V LaunchAgents ', Poiščite nedavno dodane sumljive datoteke in premaknite jih v smetnjak . Primeri datotek, ki jih ustvari oglaševalska programska oprema - “ installmac.AppRemoval.plist ',' myppes.download.plist ',' mykotlerino.ltvbit.plist ',' kuklorest.update.plist ”Itd. Adware običajno namesti več datotek z istim nizom.

2. korakPreverite, ali so v / Knjižnica / Podpora za aplikacije mapa:

odstranjevanje oglasne programske opreme iz mape za podporo aplikacijam 1. korak

V Pojdi v mapo ... vrstica, tip: / Knjižnica / Podpora za aplikacije

odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz mape za podporo aplikacijam 2. korak
V Podpora za aplikacije ', Poiščite nedavno dodane sumljive mape. Na primer » MplayerX 'Ali' NicePlayer ”In premaknite te mape v smetnjak .

korak3Preverite, ali so v datoteki ~ / Library / LaunchAgents mapa:

odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz mape ~ zagonskih agentov 1. korak


V vrstico Pojdi v mapo vnesite: ~ / Library / LaunchAgents

odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz mape ~ zagonskih agentov 2. korak

V LaunchAgents ', Poiščite nedavno dodane sumljive datoteke in premaknite jih v smetnjak . Primeri datotek, ki jih ustvari oglaševalska programska oprema - “ installmac.AppRemoval.plist ',' myppes.download.plist ',' mykotlerino.ltvbit.plist ',' kuklorest.update.plist ”Itd. Adware običajno namesti več datotek z istim nizom.

korak4Preverite, ali so v datoteki / Knjižnica / LaunchDaemons mapa:

odstranjevanje oglasne programske opreme iz zagonske mape demoni 1. korak
V Pojdi v mapo ... vrstica, tip: / Knjižnica / LaunchDaemons

odstranjevanje oglasne programske opreme iz zagonske mape demoni 2. korak
V LaunchDaemons ”, Poiščite nedavno dodane sumljive datoteke. Na primer ' com.aoudad.net-preferences.plist ',' com.myppes.net-preferences.plist ', ' com.kuklorest.net-preferences.plist ',' com.avickUpd.plist «Itd., In premaknite jih v smetnjak .

5. korak Optično preberite svoj Mac s kombiniranim čistilom:

Če ste upoštevali vse korake v pravilnem vrstnem redu, morate biti Mac brez okužb. Če želite biti prepričani, da vaš sistem ni okužen, zaženite pregled s programom Combo Cleaner Antivirus. Prenesite ga TUKAJ . Po prenosu datoteke dvokliknite combocleaner.dmg v odprtem oknu povlecite in spustite ikono Combo Cleaner na vrhu ikone Applications. Zdaj odprite zagonsko ploščico in kliknite ikono Combo Cleaner. Počakajte, da Combo Cleaner posodobi svojo bazo definicij virusov in kliknite 'Začni kombinirano skeniranje' .

scan-with-combo-cleaner-1

Combo Cleaner bo vaš Mac pregledoval glede okužb z zlonamerno programsko opremo. Če je v protivirusnem pregledu prikazano sporočilo »groženj ni mogoče najti«, to pomeni, da lahko nadaljujete z vodnikom za odstranjevanje, sicer je priporočljivo, da pred nadaljevanjem odstranite vse najdene okužbe.

scan-with-combo-cleaner-2

kostenloser Raspberry Pi 3

Po odstranitvi datotek in map, ki jih ustvari oglaševalska programska oprema, še naprej odstranjujte neumne končnice iz internetnih brskalnikov.

'Vaš sistem sta močno poškodovala dva virusa!' odstranjevanje pojavnih oken iz internetnih brskalnikov:

ikona brskalnika safariOdstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Safari:

Odstranite 'vaš sistem sta močno poškodovala dva virusa!' razširitve Safari, povezane s pojavnimi okni:

nastavitve brskalnika safari

Odprite brskalnik Safari, v menijski vrstici izberite ' Safari 'in kliknite' Preference ... ' .

okno razširitev safari

V oknu z nastavitvami izberite ' Razširitve 'in poiščite nedavno nameščene sumljive razširitve. Ko se nahaja, kliknite Odstrani poleg njih. Upoštevajte, da lahko vse razširitve varno odstranite iz brskalnika Safari - nobena ni ključnega pomena za normalno delovanje brskalnika.

  • Če imate še naprej težave s preusmeritvami brskalnika in neželenimi oglasi - Ponastavite Safari .

ikona brskalnikaOdstranite zlonamerne vtičnike iz Mozilla Firefox:

Odstranite 'vaš sistem sta močno poškodovala dva virusa!' pop-up povezani dodatki za Mozilla Firefox:

dostop do dodatkov za mozilla firefox

Odprite brskalnik Mozilla Firefox. V zgornjem desnem kotu zaslona kliknite ' Odprite meni gumb '(tri vodoravne črte). V odprtem meniju izberite ' Dodatki '.

odstranjevanje zlonamernih dodatkov iz mozilla firefox

Izberite Razširitve 'in poiščite nedavno nameščene sumljive dodatke. Ko se nahaja, kliknite Odstrani poleg njih. Upoštevajte, da lahko vse razširitve varno odstranite iz brskalnika Mozilla Firefox - nobena ni ključnega pomena za normalno delovanje brskalnika.

  • Če imate še naprej težave s preusmeritvami brskalnika in neželenimi oglasi - Ponastavite Mozilla Firefox .

ikona brskalnika chromeOdstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Google Chrome:

Odstranite 'vaš sistem sta močno poškodovala dva virusa!' dodatki, povezani s pojavnimi okni Google Chrome:

odstranjevanje zlonamernih razširitev za Google Chrome 1. korak

Odprite Google Chrome in kliknite » Chromov meni '(tri vodoravne črte) v zgornjem desnem kotu okna brskalnika. V spustnem meniju izberite ' Več orodij 'in izberite' Razširitve '.

odstranjevanje zlonamernih razširitev za Google Chrome 2. korak

V Razširitve 'poiščite nedavno nameščene sumljive dodatke. Ko se nahaja, kliknite Smeti poleg njih. Upoštevajte, da lahko vse razširitve varno odstranite iz brskalnika Google Chrome - nobena ni ključnega pomena za normalno delovanje brskalnika.

  • Če imate še naprej težave s preusmeritvami brskalnika in neželenimi oglasi - Ponastavite Google Chrome .