Ne zaženite znova računalniške prevare

Kako odstraniti Ne zaženite računalniške prevare - navodila za odstranjevanje virusov

Ne znova zaženite navodil za odstranitev računalnika

Kaj je Ne znova zaženite računalnika?

'Ne znova zaženite računalnika' je zavajajoča pojavna napaka, ki jo prikaže prevarano spletno mesto. Uporabnike na to spletno mesto preusmeri potencialno neželen program (PUP), ki običajno prodre v sisteme brez njihovega soglasja (metoda združevanja). Potencialno neželeni programi poleg neželenih preusmeritev zagotavljajo tudi vsiljive spletne oglase in nenehno zbirajo različne podatke o uporabnikih / sistemih.

Ne zaženite računalniške oglasne programske opremeGlede na pojavno okno »Ne znova zaženite računalnika« je bila v mapi za prenos sistema odkrita posebna okužba, zato je treba to zlonamerno programsko opremo odstranititakoj. Za to se žrtve spodbujajo, da se po brezplačni telefonski številki obrnejo na certificirane tehnike („ + 1-855-459-6660 ') in bo menda prejel pomoč pri odstranjevanju virusa. Raziskave pa kažejo, da je napaka »Ne znova zaženite računalnika« ponarejena - okužba preprosto ne obstaja. To pojavno okno je zgolj poskus strahu in pretentanja žrtev, da pokličejo in plačajo storitve, ki niso potrebne. Zato ga morate prezreti in nikoli ne poskušati stopiti v stik s temi ljudmi. Potencialno neželeni programi uporabljajo 'virtualni sloj' za ustvarjanje različnih oglasov (na primer pojavnih oken, kuponov, pasic itd.), Kar omogoča umestitev grafičnih vsebin tretjih oseb na katero koli spletno mesto. Zato prikazani oglasi pogosto skrivajo osnovno vsebino in s tem bistveno zmanjšajo izkušnjo brskanja po internetu. Poleg tega lahko nekateri preusmerijo na zlonamerna spletna mesta in s tem celo nenamerni kliki povzročijo visoko tvegane računalniške okužbe. Druga slabost je sledenje podatkov. Raziskave kažejo, da PUP zbirajo naslove IP, iskalne poizvedbe, obiskane URL-je in druge podobne informacije, povezane z brskanjem. Ti zbrani podatki lahko vsebujejo osebne podatke, ki jih razvijalci delijo s tretjimi osebami (potencialno kiber kriminalci), ki zasebne podatke zlorabljajo za ustvarjanje prihodka. Prisotnost aplikacij za sledenje podatkov v vašem sistemu lahko povzroči resne težave z zasebnostjo ali celo krajo identitete. Zato takoj odstranite vse PUP.

Obstaja na desetine lažnih sporočil o napakah, ki so skoraj enaka 'Ne znova zaženite računalnika', vključno z Sistem blokiran iz varnostnih razlogov , Kritična napaka , in Varnostno opozorilo sistema Windows - to je le nekaj primerov iz mnogih. Upoštevajte, da vsi trdijo, da je sistem na določene načine poškodovan, vendar so, kot pri 'Ne vnovič zaženite računalnika', vsa ta pojavna okna napačna. Njihov edini namen je ustvarjati prihodek za razvijalce. Potencialno neželeni programi imajo tudi enak namen. Z ponujanjem različnih „uporabnih funkcij“ mladiči skušajo ustvariti vtis legitimnosti, vendar namesto da bi zagotovili obljubljeno funkcionalnost, zbirajo osebne podatke, prikazujejo vsiljive oglase in povzročajo neželene preusmeritve.

Kako se je adware namestil v moj računalnik?

Kot smo že omenili, se potencialno neželeni programi distribuirajo po metodi 'združevanja' - prikrita namestitev programske opreme tretjih oseb z običajnimi (običajno brezplačnimi) aplikacijami. Razvijalci vedo, da uporabniki pogosto pohitijo s postopki prenosa / namestitve in preskočijo večino / vse korake. Zato je priložena programska oprema skrita v nastavitvah »Po meri / Napredno«. Če preskočite ta razdelek, pogosto pride do nenamerne namestitve potencialno neželenih programov.

Kako se izogniti namestitvi potencialno neželenih aplikacij?

Da bi to preprečili, bodite previdni med postopki prenosa / namestitve. Vsak korak prenosa / namestitve natančno analizirajte z uporabo nastavitev 'Po meri' ali 'Napredno'. Poleg tega zavrnite ponudbe za prenos / namestitev dodatnih aplikacij.

Besedilo je predstavljeno z napako »Ne znova zaženite računalnika«:

**** Ne zaženite računalnika ****
O tej napaki so bile najdene naslednje informacije:
Koda: 00x04C08
Opis:
Zaznana je bila nepodprta ali neveljavna vrsta particije. Odkrite okužbe kažejo na nekatere nedavne prenose v računalnik, kar pa je povzročilo težave v računalniku. Pokličite tehnično podporo + 1-855-459-6660 in posredujte to kodo BS2957E agentu, da to popravi.

Besedilo, predstavljeno v drugem pojavnem oknu (potrebna je overitev):

****************** zahteva uporabniško ime in geslo. Na spletnem mestu piše: '0x80070424 Opozorilo: Poškodovana internetna varnost !!! Dostop uporabnika začasno ustavljen !! Pokličite Microsoftovo službo za pomoč: + 1-855-459-6660 (BREZPLAČNO) za brezplačen pregled '

Takojšnje samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme: Ročno odstranjevanje groženj je lahko dolgotrajen in zapleten postopek, ki zahteva napredno računalniško znanje. Malwarebytes je profesionalno orodje za samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme, ki je priporočljivo, da se znebite zlonamerne programske opreme. Prenesite ga s klikom na spodnji gumb:
▼ PRENESI Malwarebytes S prenosom katere koli programske opreme, navedene na tem spletnem mestu, se strinjate z našo Politika zasebnosti in Pogoji uporabe . Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Hitri meni:

Odstranjevanje oglaševalske programske opreme:

Uporabniki sistema Windows 7:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 7

Kliknite Začni (Logotip Windows v spodnjem levem kotu namizja), izberite Nadzorna plošča . Poiščite Programi in kliknite Odstranite program .

Uporabniki sistema Windows XP:

Dostop do programa za dodajanje ali odstranjevanje v sistemu Windows XP

Kliknite Začni , izberite Nastavitve in kliknite Nadzorna plošča . Poiščite in kliknite Dodajanje ali odstranjevanje programov .

Uporabniki sistemov Windows 10 in Windows 8:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 8

Z desno miškino tipko kliknite spodnji levi kot zaslona, ​​v meniju za hitri dostop izberite Nadzorna plošča . V odprtem oknu izberite Programi in lastnosti .

Uporabniki Mac OSX:

Odstrani aplikacijo v OSX (Mac)

Kliknite Finder , na odprtem zaslonu izberite Aplikacije . Povlecite aplikacijo iz Aplikacije mapo v Smeti (ki se nahaja v priklopni postaji), nato z desno miškino tipko kliknite ikono smetnjaka in izberite Izprazni koš .

Ne zaženite računalniške odstranitve programske opreme prek nadzorne plošče

V oknu za odstranitev programov poiščite sumljive / nedavno nameščene programe, izberite te vnose in kliknite ' Odstrani 'ali' Odstrani '.

Po odstranitvi potencialno neželenega programa v računalniku poiščite morebitne preostale neželene komponente ali morebitne okužbe z zlonamerno programsko opremo. Če želite optično prebrati računalnik, uporabite priporočena programska oprema za odstranjevanje zlonamerne programske opreme.

▼ PRENESI odstranjevalec za
okužbe z zlonamerno programsko opremo

Malwarebytes preveri, ali je računalnik okužen z zlonamerno programsko opremo. Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Odstranite oglaševalsko programsko opremo iz internetnih brskalnikov:

Video, ki prikazuje odstranitev potencialno neželenih dodatkov za brskalnik:

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Logotip Internet ExplorerjaOdstranite zlonamerne dodatke iz Internet Explorerja:

Odstranjevanje Ne zaženite računalniških oglasov iz 1. koraka Internet Explorerja

Kliknite ikono 'orodje' Odstranjevanje Ne zaženite računalniških oglasov iz 2. koraka Internet Explorerja(v zgornjem desnem kotu Internet Explorerja) izberite »Upravljanje dodatkov«. Poiščite nedavno nameščene sumljive razširitve brskalnika, izberite te vnose in kliknite »Odstrani«.

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows XP

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem računalnika, ne znova zaženite računalnika, ponastavite nastavitve Internet Explorerja na privzete.

Uporabniki sistema Windows XP: Kliknite Začni , kliknite Teči , v odprtem tipu okna inetcpl.cpl V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 7

Uporabniki sistemov Windows Vista in Windows 7: Kliknite logotip sistema Windows v polju za začetek iskanja inetcpl.cpl in kliknite enter. V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - dostop

Uporabniki sistema Windows 8: Odprite Internet Explorer in kliknite orodja ikono. Izberite Internetne možnosti .

Ponastavitev privzetih nastavitev Internet Explorerja v sistemu Windows 8 - zavihek Napredne internetne možnosti

V odprtem oknu izberite Napredno zavihek.

Ponastavitev privzetih nastavitev Internet Explorerja v sistemu Windows 8 - na zavihku Napredno za internetne možnosti kliknite gumb Ponastavi

Kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - potrdite ponastavitev nastavitev na privzete s klikom na gumb za ponastavitev

S klikom na potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Internet Explorerja na privzete Ponastaviti .

apt Get-Liste verfügbar

Logotip Google Chrome

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranjevanje Ne zaženite računalniških oglasov iz brskalnika Google Chrome 1. korakOdstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Google Chrome:

Odstranjevanje Ne zaženite računalniških oglasov iz brskalnika Google Chrome 2. korak

Kliknite ikono menija Chrome Ikona menija Google Chrome(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) izberite »Orodja« in kliknite »Razširitve«. Poiščite vse nedavno nameščene sumljive dodatke brskalnika, izberite te vnose in kliknite ikono koša.

Ponastavitev nastavitev Google Chrome 1. korak

Neobvezna metoda:

Windows 10 Diensthost lokales System (Netzwerk eingeschränkt)

Če imate še vedno težave z odstranjevanjem računalniškega virusa, ne zaženite znova, ponastavite nastavitve brskalnika Google Chrome. Kliknite Ikona menija Chrome Ponastavitev nastavitev brskalnika Google Chrome 2. korak(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) in izberite Nastavitve . Pomaknite se navzdol na dno zaslona. Kliknite Napredno ... povezava.

3. korak ponastavitve nastavitev brskalnika Google Chrome

Ko se pomaknete na dno zaslona, ​​kliknite Ponastavi (obnovi nastavitve na prvotne privzete vrednosti) .

Mozilla Firefox logotip

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Google Chroma na privzete, tako da kliknete Ponastaviti .

Odstranjevanje Ne zaženite računalniških oglasov iz 1. koraka programa Mozilla Firefox

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranjevanje Ne zaženite računalniških oglasov iz 2. koraka programa Mozilla FirefoxOdstranite zlonamerne vtičnike iz Mozilla Firefox:

Dostop do nastavitev (Korak 1 ponastavite Firefox na privzete nastavitve)

Kliknite meni Firefox Dostop do informacij o odpravljanju težav (korak 2 ponastavite Firefox na privzete nastavitve)(v zgornjem desnem kotu glavnega okna) izberite »Dodatki«. V odprtem oknu kliknite »Razširitve« in odstranite vse nedavno nameščene sumljive vtičnike brskalnika.

Klik na gumb Osveži Firefox (Korak 3 ponastavi Firefox na privzete nastavitve)

Neobvezna metoda:

Uporabniki računalnikov, ki imajo težave, ne znova zaženite odstranjevanja računalniškega virusa, lahko ponastavijo svoje nastavitve Mozilla Firefox.

Odprite Mozilla Firefox, v zgornjem desnem kotu glavnega okna kliknite Meni Firefox , Potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Firefoxa na privzete (Korak 4 ponastavite na privzete nastavitve Firefoxa)v odprtem meniju kliknite Pomoč.

logotip brskalnika safari

Izberite Informacije o odpravljanju težav .

odstranjevanje adware iz safari korak 1 - dostop do nastavitev

V odprtem oknu kliknite Osvežite Firefox .

odstranjevanje adware iz safari korak 2 - odstranjevanje razširitev

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Mozille Firefox na privzete s klikom na Osvežite Firefox .

ponastavitev safari koraka 1

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

ponastavitev safari koraka 2Odstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Safari:

Logotip Microsoft Edge (Chromium)

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, kliknite Safari meni in izberite Nastavitve ... .

Odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz Microsoft Edge 1. korak

V odprtem oknu kliknite Razširitve , poiščite nedavno nameščeno sumljivo razširitev, jo izberite in kliknite Odstrani .

Neobvezna metoda:

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, in kliknite Safari meni. V spustnem meniju izberite Počisti zgodovino in podatke o spletnih mestih ...

Odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz 2. koraka programa Microsoft Edge

V odprtem oknu izberite vsa zgodovina in kliknite Izbriši zgodovino .

Ikona menija Microsoft Edge (krom)

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

1. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)Odstranite zlonamerne razširitve iz Microsoft Edge:

2. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)

Kliknite ikono menija Edge 3. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)(v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) izberite ' Razširitve '. Poiščite vse nedavno nameščene sumljive dodatke brskalnika in kliknite ' Odstrani 'pod njihovimi imeni.

upadanje namestitve oglasne programske opreme med prenosom vzorca brezplačne programske opreme

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem računalniškega virusa, ne zaženite znova, ponastavite nastavitve brskalnika Microsoft Edge. Kliknite Ikona menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) in izberite Nastavitve .

V odprtem meniju z nastavitvami izberite Ponastavite nastavitve .

Izberite Obnovite nastavitve na privzete vrednosti . V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Microsoft Edge na privzete s klikom na Ponastaviti .

  • Če to ni pomagalo, upoštevajte te možnosti navodila razlaga, kako ponastaviti brskalnik Microsoft Edge.

Povzetek:

Oglasna programska oprema ali potencialno neželene aplikacije se navadno infiltrirajo v internetne brskalnike z brezplačnimi prenosi programske opreme. Upoštevajte, da je najvarnejši vir za prenos brezplačne programske opreme samo s spletnih strani razvijalcev. Da se izognete namestitvi oglaševalske programske opreme, bodite zelo pozorni pri nalaganju in nameščanju brezplačne programske opreme. Pri nameščanju predhodno prenesenih brezplačnih programov izberite po meri ali napredno možnosti namestitve - ta korak bo razkril morebitne neželene programe, navedene za namestitev, skupaj z izbranim brezplačnim programom.

Pomoč pri odstranitvi:
Če imate med odstranjevanjem težave, ne zaženite računalniškega virusa iz računalnika, prosite za pomoč na našem forumu za podporo zlonamerni programski opremi.

Objavite komentar:
Če imate dodatne informacije o tem, ali računalniškega virusa ne zaženite znova ali če je odstranjen, delite svoje znanje v spodnjem oddelku za komentarje.