Odpravite neželene preusmeritve na spletno mesto searchmine.net

Kako se znebiti preusmeritve Searchmine.net (Mac) - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljen)

Kako odstraniti ugrabitelja brskalnika searchmine.net iz računalnika Mac?

Kaj je searchmine.net?

searchmine.net je še ena različica weknow.ac in chumsearch.com lažni spletni iskalniki. To spletno mesto naj bi izboljšalo izkušnjo brskanja z ustvarjanjem izboljšanih rezultatov in hitrim dostopom do številnih priljubljenih spletnih mest (Twitter, YouTube, Facebook in AliExpress). Upoštevajte, da so te lažne trditve zgolj poskus ustvarjanja vtisa legitimnosti, saj se to spletno mesto običajno promovira z lažnimi posodobitvami Adobe Flash Player. Poleg tega je namenjen zbiranju informacij in preusmerjanju uporabnikov na druge lažne iskalnike: opti-page.com , trovi.com , webcrawler.com in bing.com , searchpowerapp.com .

ugrabitelj brskalnika searchmine.net v računalniku MacFedora-Workstation vs. Server

Ponarejene nastavitve za posodobitev / prenos / namestitev, ki promovirajo spletna mesta, kot je searchmine.net, ugrabijo priljubljene brskalnike (npr. Safari, Mozilla Firefox, Google Chrome itd.) In spremenijo URL novega zavihka, privzeti iskalnik in možnosti domače strani tako, da dodelijo na promovirane URL-je. Čeprav se te spremembe morda zdijo nepomembne, jih uporabniki ne morejo razveljaviti. Te nastavitve namestijo številne „pomožne predmete“ (programe drugih ponudnikov in vtičnike brskalnika), ki ob poskusu njihove spremembe spremenijo nastavitve brskalnika. Zato vrnitev brskalnikov v prejšnja stanja postane nemogoča in uporabnike spodbujamo, da obiščejo searchmine.net, ko odprejo nov zavihek / okno brskalnika ali iščejo prek vrstice URL. To bistveno zmanjša izkušnjo brskanja. Upoštevajte, da searchmine.net ne ustvarja nobenih edinstvenih rezultatov iskanja - preprosto preusmeri uporabnike na opti-page.com, ki je še en ponarejen iskalnik. Upoštevajte, da lahko opti-page.com ustvari tudi rezultate, ki vodijo do drugih potencialno zlonamernih spletnih mest. To lahko privede do različnih sistemskih okužb. Problematika je tudi sledenje informacijam. 'Pomožni predmeti' in lažni iskalniki običajno zbirajo iskalne poizvedbe, obiskana spletna mesta, ogledane strani, naslove internetnega protokola (IP), geolokacije in druge podobne podatke v zvezi z brskanjem. Poleg tega zabeleženi podatki običajno vsebujejo osebne podatke, ki se delijo s tretjimi osebami (potencialno kiber kriminalci). Ti ljudje ustvarjajo dohodek z zlorabo zasebnih podatkov. Zato lahko sledenje informacijam povzroči različne težave z zasebnostjo, vključno s krajo identitete.

Povzetek grožnje:
Ime ugrabitelj brskalnika
Vrsta grožnje Preusmeritev, ugrabitelj brskalnika, neželena aplikacija, zlonamerna programska oprema Mac, virus Mac
Simptomi Vaš Mac postane počasnejši od običajnega, vidite neželene pojavne oglase, preusmerjeni ste na dvomljiva spletna mesta.
Vročanje naslova IP (searchmine.net) 104.25.231.10
Imena zaznavanja (Adobe Flash Player.dmg) Avast (MacOS: Agent-EN [Drp]), BitDefender (Adware.MAC.Bundlore.DMM), DrWeb (Adware.Mac.Bundlore.191), Kaspersky (Ne-a-virus: HEUR: AdWare.OSX.Bnodlero. q), celoten seznam imen zaznavanja ( VirusTotal ).
Nosilnost Searchmine.net, Mac Cleanup Pro , MediaDownloader , MyCouponsmart .
Metode distribucije Zavajajoči pojavni oglasi, namestitveni programi brezplačne programske opreme (združevanje), ponarejeni namestitveni programi flash predvajalnika, prenosi hudournikov.
Škoda Sledenje internetnemu brskalniku (morebitne težave z zasebnostjo), prikaz neželenih oglasov, preusmeritve na dvomljiva spletna mesta, izguba zasebnih podatkov.
Odstranjevanje zlonamerne programske opreme (Mac)

Če želite odpraviti morebitne okužbe z zlonamerno programsko opremo, preglejte računalnik Mac z zakonito protivirusno programsko opremo. Naši raziskovalci varnosti priporočajo uporabo Combo Cleanerja.
▼ Prenesite Combo Cleaner za Mac
Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Combo Cleaner. Na voljo omejena tridnevna brezplačna preizkusna različica.

searchmine.net deli veliko podobnosti z desetinami drugih lažnih iskalnikov, kot je search.getstranto.club , my-search.site , go.coloringmaster.net . Vse trditve za izboljšanje izkušenj brskanja po spletu z ustvarjanjem izboljšanih rezultatov iskanja in v nekaterih primerih tudi drugih 'uporabnih funkcij' (npr. Hiter dostop do priljubljenih spletnih mest, vremenske napovedi, menjalni tečaji itd., Vendar so te trditve zgolj poskus poskušajo ustvariti vtis legitimnosti. Lažni spletni iskalniki imajo samo en namen: ustvarjati prihodek za razvijalce, medtem ko redni uporabniki nimajo prave vrednosti, saj spletna mesta, kot je searchmine.net, povzročajo zgolj neželene preusmeritve in zbirajo občutljive podatke. lažni spletni iskalniki lahko napajajo uporabnike z zavajajočimi rezultati iskanja in / ali vsiljivimi oglasi, ki običajno vodijo do dvomljivih spletnih mest, zato lahko uporabniki lažnih spletnih iskalnikov privedejo do okužbe njihovih računalnikov.

Kako se je searchmine.net namestil v moj računalnik?

Kot smo že omenili, searchmine.net običajno promovirajo z lažnimi posodobitvami Adobe Flash Player. Ti se ponavadi širijo z goljufivimi spletnimi mesti, ki ponujajo ponarejene pojavne napake. Trdijo, da je Flash Player zastarel (čeprav ni), in obiskovalca spodbujajo, da ga takoj posodobi. Dejanski namen teh ponarejenih posodabljalnikov je vbrizgavanje dodatnih neželenih aplikacij (ali celo z veliko nevarnostjo zlonamerne programske opreme) in promocija lažnih iskalnikov (v tem primeru searchmine.net). Vzorec, ki smo ga analizirali, ni le promoviral searchmine.net, temveč tudi vbrizgal Mac Cleanup Pro , MediaDownloader , in MyCouponsmart . Če naletite na preusmeritve na searchmine.net, so verjetno prisotne tudi te (ali druge) neželene aplikacije.

Kako se izogniti namestitvi potencialno neželenih aplikacij?

Če želite to preprečiti, bodite previdni pri brskanju po internetu in prenosu / namestitvi programske opreme. Vsiljivi oglasi (ki jih prikazujejo aplikacije vrste adware) se običajno zdijo legitimni, saj razvijalci v njihovo zasnovo vlagajo veliko sredstev. Pravzaprav običajno preusmerijo na dvomljiva spletna mesta. Če naletite na te oglase / preusmeritve, odstranite vse sumljive programe in vtičnike brskalnika. S pomočjo nastavitev 'Po meri' ali 'Napredno' natančno analizirajte vsako okno pogovornih oken za prenos / namestitev. Onemogočite dodatno vključene prevare in zavrnite ponudbe za prenos / namestitev drugih aplikacij. Svetujemo vam, da aplikacije prenašate samo iz uradnih virov z uporabo neposrednih povezav za prenos. Prenosniki / namestitveni programi tretjih oseb pogosto vključujejo prevarante in zato takšnih orodij nikoli ne bi smeli uporabljati. Enako velja za posodobitve programske opreme. Redno posodabljajte nameščene aplikacije in operacijske sisteme, vendar uporabljajte implementirane funkcije ali orodja, ki jih ponuja uradni razvijalec. Ključ računalniške varnosti je previdnost. Če je vaš računalnik že okužen z ugrabitelji brskalnikov, priporočamo, da zaženete pregled z Combo Cleaner Antivirus za macOS da jih samodejno odpravi.

Videz spletnega mesta searchmine.net, ki uporabnike preusmerja na opti-page.com (GIF):

Videz searchmine.net

Videz spletnega mesta searchmine.net, ki uporabnike preusmerja na webcrawler.com :

searchmine.net preusmerja uporabnike na webcrawler.com

Videz spletnega mesta searchmine.net, ki uporabnike preusmerja na bing.com prek trovi.com :

searchmine.net preusmerja uporabnike na bing.com prek trovi.com

Lažni namestitveni program Adobe Flash Player, ki promovira searchmine.net:

Lažni Adobe Flash Player Updater, ki promovira searchmine.net

Posnetek zaslona te nastavitve med postopkom namestitve / posodobitve:

Videz Posodabljalec Adobe Flash Player, ki promovira searchmine.net

Prevarantsko spletno mesto, ki promovira ponarejen posodabljalec Adobe Flash Player:

Dvomljivo spletno mesto, ki se uporablja za promocijo ponarejenega namestitvenega programa Adobe Flash Player, ki promovira searchmine.net

Posnetek zaslona Mac Cleanup Pro neželena aplikacija:

Neželena aplikacija Mac Cleanup Pro

Posnetek zaslona MediaDownloader adware:

MediaDownloader adware

Videz ponarejene razširitve za Google Dokumente (z naslovom ' Google Dokumenti brez povezave '), zasnovan za nadzor nastavitev brskalnika in promocijo ugrabiteljev brskalnikov (kot je searchmine.net):

Lažna razširitev Google Docs (Google Docs Offline), ki promovira ugrabitelje brskalnikov

Videz te ponarejene razširitve za Google Dokumente, ki upravlja nastavitve iskalnika Google Chrome:

Lažna razširitev Google Docs (Google Docs Offline), ki nadzoruje nastavitve iskalnika

Ta ugrabitelj brskalnika sam spremeni spletni brskalnik Google Chrome in ga tako popravi. Zaradi tega morate za njegovo uporabo znova namestiti a sveža kopija ko so vse zlonamerne datoteke odstranjene.

Ugrabitelj brskalnika poškoduje spletni brskalnik Google Chrome (Mac)

Posodobitev 17. aprila 2020 - Obstaja razlog za domnevo, da so informacije, ki jih zbira SearchMine, posebej namenjene nadaljnjim okužbam. Zbrani podatki o napravi (npr. Enolični ID naprave, različica operacijskega sistema, nameščene aplikacije in protivirusna programska oprema itd.) - so še posebej pomembni za kiber kriminalce, ki širijo škodljivo programsko opremo. Več informacij o teh dogodkih najdete v članek Phil Stokes na sentinelone.com .

POMEMBNO! Prevarantske postavitve / aplikacije, ki promovirajo spletno mesto searchmine.net, so namenjene ustvarjanju novih profilov naprav (' Nastavitve za Chrome 'in' Nastavitve Safarija '). Zato pred nadaljnjimi koraki odstranitve izvedite ta dejanja:
1) Kliknite ' Preference 'v menijski vrstici in izberite' Profili '.

nastavitve searchmine.net 1. korak

2) Izberite Nastavitve za Chrome 'in' Nastavitve Safarija 'profile in jih izbrišite.

nastavitve searchmine.net 2. korak

3) S sistemom izvedite popoln sistemski pregled Protivirusna programska oprema Combo Cleaner .

Po izvedbi teh dejanj lahko nadaljujete z nadaljnjimi koraki za odstranitev tega ugrabitelja brskalnika.

Takojšnje samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme Mac: Ročno odstranjevanje groženj je lahko dolgotrajen in zapleten postopek, ki zahteva napredno računalniško znanje. Combo Cleaner je profesionalno orodje za samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme, ki je priporočljivo, da se znebite zlonamerne programske opreme Mac. Prenesite ga s klikom na spodnji gumb:
▼ PRENESI Kombinirano čistilo za Mac S prenosom katere koli programske opreme, navedene na tem spletnem mestu, se strinjate z našo Politika zasebnosti in Pogoji uporabe . Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Combo Cleaner. Na voljo omejena tridnevna brezplačna preizkusna različica.

Hitri meni:

Video, ki prikazuje, kako odstraniti preusmeritve brskalnika na searchmine.net s pomočjo kombiniranega čistilca:

searchmine.net preusmeritev odstranitev:

Odstranite potencialno neželene programe, povezane z searchmine.net, iz Aplikacije mapa:

odstranitev ugrabitelja brskalnika mac iz mape z aplikacijami

Kliknite Ikona iskalnika. V oknu Finder izberite ' Aplikacije '. V mapi z aplikacijami poiščite MPlayerX ',' NicePlayer 'ali druge sumljive programe in jih povlecite v smetnjak. Ko odstranite potencialno neželene programe, ki povzročajo spletne oglase, v računalniku Mac poiščite morebitne preostale neželene komponente.

▼ PRENESI odstranjevalec za
Okužbe zlonamerne programske opreme Mac

Combo Cleaner preveri, ali je računalnik okužen z zlonamerno programsko opremo. Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Combo Cleaner. Na voljo omejena tridnevna brezplačna preizkusna različica.

Odstranite povezane datoteke in mape brskalnika searchmine.net:

Finder pojdite na ukaz mape

Kliknite Finder v menijski vrstici izberite Pojdi, in kliknite Pojdi v mapo ...

korak 1V mapi / Library / LaunchAgents poiščite datoteke, ustvarjene z adware:

odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz mape zagonskih agentov 1. korak

V Pojdi v mapo ... vrstica, tip: / Knjižnica / LaunchAgents

odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz mape zagonskih agentov 2. korak
V LaunchAgents ', Poiščite nedavno dodane sumljive datoteke in premaknite jih v smetnjak . Primeri datotek, ki jih ustvari oglaševalska programska oprema - “ installmac.AppRemoval.plist ',' myppes.download.plist ',' mykotlerino.ltvbit.plist ',' kuklorest.update.plist ”Itd. Adware običajno namesti več datotek z istim nizom.

2. korakPreverite, ali so v datoteki / Knjižnica / Podpora za aplikacije mapa:

odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz mape za podporo aplikacijam 1. korak

V Pojdi v mapo ... vrstica, tip: / Knjižnica / Podpora za aplikacije

odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz mape za podporo aplikacijam 2. korak
V Podpora za aplikacije ”, Poiščite nedavno dodane sumljive mape. Na primer » MplayerX 'Ali' NicePlayer ”In premaknite te mape v smetnjak .

korak3Preverite, ali so v datoteki ~ / Library / LaunchAgents mapa:

odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz mape ~ zagonskih agentov 1. korak


V vrstico Pojdi v mapo vnesite: ~ / Library / LaunchAgents

odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz mape ~ zagonskih agentov 2. korak

V LaunchAgents ', Poiščite nedavno dodane sumljive datoteke in premaknite jih v smetnjak . Primeri datotek, ki jih ustvari oglaševalska programska oprema - “ installmac.AppRemoval.plist ',' myppes.download.plist ',' mykotlerino.ltvbit.plist ',' kuklorest.update.plist ”Itd. Adware običajno namesti več datotek z istim nizom.

korak4Preverite, ali so v datoteki / Knjižnica / LaunchDaemons mapa:

odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz zagonske mape demoni 1. korak
V Pojdi v mapo ... vrstica, tip: / Knjižnica / LaunchDaemons

odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz zagonske mape demoni 2. korak
V LaunchDaemons ”, Poiščite nedavno dodane sumljive datoteke. Na primer » com.aoudad.net-preferences.plist ',' com.myppes.net-preferences.plist ', ' com.kuklorest.net-preferences.plist ',' com.avickUpd.plist «Itd., In premaknite jih v smetnjak .

5. korak Skenirajte svoj Mac s kombiniranim čistilom:

Če ste upoštevali vse korake v pravilnem vrstnem redu, morate biti Mac brez okužb. Če želite zagotoviti, da vaš sistem ni okužen, zaženite pregled s programom Combo Cleaner Antivirus. Prenesite ga TUKAJ . Po prenosu datoteke dvokliknite combocleaner.dmg v odprtem oknu povlecite in spustite ikono Combo Cleaner na ikono aplikacij. Zdaj odprite zagonsko ploščico in kliknite ikono Combo Cleaner. Počakajte, da Combo Cleaner posodobi svojo bazo definicij virusov in kliknite 'Začni kombinirano skeniranje' .

scan-with-combo-cleaner-1

Combo Cleaner bo računalnik Mac pregledal glede okužb z zlonamerno programsko opremo. Če je v protivirusnem pregledu prikazano sporočilo »ni najdenih groženj« - to pomeni, da lahko nadaljujete z vodnikom za odstranjevanje, sicer je priporočljivo, da pred nadaljevanjem odstranite vse najdene okužbe.

scan-with-combo-cleaner-2

Po odstranitvi datotek in map, ki jih ustvari oglaševalska programska oprema, še naprej odstranjujte neumne končnice iz internetnih brskalnikov.

domača stran ugrabitelja brskalnika searchmine.net in odstranitev privzetega internetnega iskalnika iz internetnih brskalnikov:

ikona brskalnika safariOdstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Safari:

Odstranite razširitve Safari, povezane z ugrabiteljem brskalnika:

nastavitve brskalnika safari

Odprite brskalnik Safari. V menijski vrstici izberite ' Safari 'in kliknite' Preference ... ' .

okno razširitev safari

V oknu z nastavitvami izberite ' Razširitve 'in poiščite pred kratkim nameščene sumljive razširitve. Ko se nahaja, kliknite Odstrani poleg njih. Upoštevajte, da lahko vse razširitve varno odstranite iz brskalnika Safari - nobena ni ključnega pomena za normalno delovanje brskalnika.

Spremenite svojo domačo stran:

spreminjanje domače strani v brskalniku safari

V Preference 'okno, izberite' splošno 'jeziček. Če želite nastaviti svojo domačo stran, v polje vnesite želeni URL spletnega mesta (na primer: www.google.com) Polje domače strani . Lahko tudi kliknete Nastavite na Trenutna stran , Če želite svojo domačo stran nastaviti na spletno mesto, ki ga trenutno obiskujete.

Spremenite privzeti iskalnik:

spreminjanje privzetega internetnega iskalnika v brskalniku Safari

V Preference 'okno, izberite' Iskanje 'jeziček. Tu boste našli spustni meni z napisom ' Iskalnik: 'Na spustnem seznamu preprosto izberite želeni iskalnik.

  • Če imate še naprej težave s preusmeritvami brskalnika in neželenimi oglasi - Ponastavite Safari .

ikona brskalnikaOdstranite zlonamerne vtičnike iz Mozilla Firefox:

Odstranite dodatke Mozilla Firefox, povezane z ugrabiteljem brskalnika searchmine.net:

dostop do dodatkov za mozilla firefox

Odprite brskalnik Mozilla Firefox. V zgornjem desnem kotu zaslona kliknite ' Odprite meni gumb '(tri vodoravne črte). V odprtem meniju izberite ' Dodatki '.

odstranjevanje zlonamernih dodatkov iz mozilla firefox

Izberite Razširitve 'in poiščite nedavno nameščene sumljive dodatke. Ko se nahaja, kliknite Odstrani poleg njih. Upoštevajte, da lahko vse razširitve varno odstranite iz brskalnika Mozilla Firefox - nobena ni ključnega pomena za normalno delovanje brskalnika.

Spremenite svojo domačo stran:

spreminjanje domače strani mozilla firefox -

Če želite spremeniti domačo stran, kliknite Odprite meni gumb '(tri vodoravne črte) in izberite' Preference 'iz spustnega menija. Če želite nastaviti svojo domačo stran, v polje vnesite želeni URL spletnega mesta (na primer: www.google.com) Domača stran .

Spremeni privzeti iskalnik:

mozilla firefox o konfiguraciji

V naslovno vrstico URL vnesite ' približno: config 'in kliknite' Previden bom, obljubim! '.

spreminjanje privzetega internetnega iskalnika mozilla firefox -

V Iskanje: 'vnesite ime ugrabitelja brskalnika. Z desno miškino tipko kliknite vsako od najdenih nastavitev in kliknite ' Ponastaviti 'iz spustnega menija.

  • Če imate še naprej težave s preusmeritvami brskalnika in neželenimi oglasi - Ponastavite Mozilla Firefox .

ikona brskalnika chromeOdstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Google Chrome:

Odstranite dodatke brskalnika searchmine.net, povezane z brskalnikom Google Chrome:

odstranjevanje zlonamernih razširitev za Google Chrome 1. korak

Odprite Google Chrome in kliknite » Chromov meni '(tri vodoravne črte) v zgornjem desnem kotu okna brskalnika. V spustnem meniju izberite ' Več orodij 'in izberite' Razširitve '.

odstranjevanje zlonamernih razširitev za Google Chrome 2. korak

V Razširitve 'poiščite nedavno nameščene sumljive dodatke. Ko se nahaja, kliknite Smeti poleg njih. Upoštevajte, da lahko vse razširitve varno odstranite iz brskalnika Google Chrome - nobena ni ključnega pomena za normalno delovanje brskalnika.

Spremenite svojo domačo stran:

spreminjanje domače strani Google Chrome

Kliknite » Chromov meni gumb '(tri vodoravne črte) in izberite' Nastavitve '. V Na začetku 'kliknite razdelek' Nastavite strani 'povezava blizu možnosti' Odpri določeno stran ali nabor strani '. Odstranite URL ugrabitelja brskalnika (na primer trovi.com) in vnesite želeni URL (na primer google.com).

Spremeni privzeti iskalnik:

spreminjanje privzetega internetnega iskalnika v Google Chromu

Kliknite » Chromov meni gumb '(tri vodoravne črte) in izberite' Nastavitve '. V Iskanje 'kliknite razdelek' Upravljanje iskalnikov... '. V odprtem oknu odstranite neželeni internetni iskalnik s klikom na X zraven. Na seznamu izberite želeni iskalnik in kliknite na ' Nastavi kot privzeto zraven.

  • Če imate še naprej težave s preusmeritvami brskalnika in neželenimi oglasi - Ponastavite Google Chrome .

Zanimivi Članki

PUP.Neobvezno.Zapuščeni virus

PUP.Neobvezno.Zapuščeni virus

Kako odstraniti PUP.Optional.Legacy Virus - navodila za odstranjevanje virusa (posodobljeno)

Kako odstraniti ransomware CryptoLocker-v3 iz operacijskega sistema?

Kako odstraniti ransomware CryptoLocker-v3 iz operacijskega sistema?

Kako odstraniti CryptoLocker-v3 Ransomware - koraki za odstranitev virusa

Kako konfigurirati igralno miško v Linuxu z orodjem Piper GUI Tool

Kako konfigurirati igralno miško v Linuxu z orodjem Piper GUI Tool

Imate radi igre na Linuxu? Pojdite na novo raven igranja iger tako, da svojo igralno miško v Linuxu konfigurirate s pomočjo aplikacije Piper GUI.

Nullbyte Ransomware

Nullbyte Ransomware

Kako odstraniti Nullbyte Ransomware - koraki za odstranitev virusa (posodobljeno)

Emotet Trojan

Emotet Trojan

Kako odstraniti trojanski program Emotet - navodila za odstranjevanje virusa (posodobljeno)

Vaša povezava s tem spletnim mestom ni zasebna prevara POP-UP

Vaša povezava s tem spletnim mestom ni zasebna prevara POP-UP

Kako odstraniti povezavo s tem spletnim mestom ni zasebna prevara POP-UP - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Kako odstraniti ugrabitelja brskalnika My Smartlink?

Kako odstraniti ugrabitelja brskalnika My Smartlink?

Kako se znebiti My Smartlink Browser Hijacker - vodnik za odstranjevanje virusov

Kako odstraniti ugrabitelja brskalnika Mazy Search

Kako odstraniti ugrabitelja brskalnika Mazy Search

Kako se znebiti ugrabitelja brskalnika Mazy - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Kako odstraniti zlonamerno programsko opremo JSSLOADER iz operacijskega sistema?

Kako odstraniti zlonamerno programsko opremo JSSLOADER iz operacijskega sistema?

Kako odstraniti JSSLOADER RAT - navodila za odstranjevanje virusov

Baterija je poškodovana zaradi virusov POP-UP prevara

Baterija je poškodovana zaradi virusov POP-UP prevara

Kako odstraniti baterijo, ki jo poškodujejo virusi POP-UP prevara - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljeno)


Kategorije