Napaka aplikacije Esrv.exe 0xc0000142

Napaka aplikacije Esrv.exe 0xc0000142

Kako enostavno odpraviti napako aplikacije Esrv.exe 0xc0000142 v sistemu Windows 10

Proces Esrv.exe je del Intelove programske opreme, ki je vključena v pripomoček Intel Driver Update. Postopek običajno ne bi smel povzročati težav, vendar so mnogi uporabniki poročali, da so naleteli na napako aplikacije esrv.exe, ki navaja, da se aplikacija ni mogla pravilno zagnati, in uporabnikom svetuje, da kliknejo V redu, da zaprejo aplikacijo. V mnogih primerih zapiranje aplikacije ne pomaga in napaka se še naprej pojavlja, ne glede na to.

Pripomoček Intel Driver Update je zdaj znan kot Intel Driver & Support. Njegov glavni namen je zagotoviti najnovejše gonilnike, ki jih ponuja korporacija Intel. Kot morda že veste, pripomoček ni del operacijskega sistema Windows, vendar je pomembna programska oprema drugih proizvajalcev. Kljub temu lahko Windows Update posodablja tudi priljubljene gonilnike naprav, zato pripomoček Intel Driver Update morda za to ni potreben.Adobe Flash Player 21 Npapi-Virus

Če želite odpraviti napako aplikacije esrv.exe 0xc0000142, boste morda morali posodobiti pripomoček Intel Driver Update (Intel Driver & Support) ali ga preprosto odstraniti ali znova namestiti. Preberite spodnji vodnik za možne rešitve te težave.

Napaka aplikacije Esrv.exe 0xc0000142

Kazalo:

Prenesite orodje za popravilo zlonamerne programske opreme

Priporočljivo je zagnati brezplačno skeniranje z Malwarebytes - orodjem za odkrivanje zlonamerne programske opreme in odpravljanje računalniških napak. Za odstranitev okužb in odpravljanje računalniških napak boste morali kupiti celotno različico. Na voljo brezplačna preizkusna različica.

Posodobite pripomoček Intel Driver (Intel Driver & Support Assistant)

Kot smo že omenili, se je pripomoček Intel Driver Utility spremenil v Intel Driver & Support Assistant. Če še vedno uporabljate starejšo različico, priporočamo, da obiščete Intelovo spletno mesto in prenesite novo programsko opremo Intel Driver & Support Assistant. Videli bi sporočilo, da je potrebna novejša različica Intel Driver & Support Assistant in da morate za nadaljevanje nadgraditi na najnovejšo različico. Kliknite 'Prenesi' in ga namestite. Preverite, ali še vedno prejemate napako aplikacije esrv.exe 0xc0000142.

1.

[Nazaj na kazalo]

Odstranite pripomoček Intel Driver Utility (Intel Driver & Support Assistant)

Če imate še vedno težave z napako aplikacije esrv.exe 0xc0000142, odstranite Intel Driver & Support Assistant iz računalnika s sistemom Windows. Odprite pogovorno okno Zaženi (s pritiskom tipke Windows + R) ali z desnim klikom na meni Start in izbiro 'Zaženi' iz kontekstnega menija.

odstranite pripomoček za gonilnik intel 1. korak

Vnesite 'appwiz.cpl' ukaz. Pritisnite Enter ali kliknite 'V REDU' da jo izvrši.

was ist sendori auf meinem computer

2. odstranite pripomoček za gonilnik intel

V oknu Programi in funkcije poiščite program Intel Driver Utility (Intel Driver & Support Assistant) in ga odstranite tako, da ga kliknete z desno miškino tipko in izberete 'Odstrani' iz spustnega menija.

odstranite pripomoček za gonilnik intel korak 3

So aktualisieren Sie Ihren Grafiktreiber Windows 10

Zdaj bi morali težavo odpraviti. Lahko tudi poskusite znova namestiti pripomoček Intel Driver Utility (Intel Driver & Support Assistant), tako da ga odstranite in nato znova prenesete. Če pa se napaka začne znova pojavljati, vam priporočamo, da jo odstranite.

[Nazaj na kazalo]

Preglejte sistem za zlonamerno programsko opremo

Priporočamo, da v sistemu pregledate zlonamerno programsko opremo in se prepričate, da ta napaka ni povezana z zlonamerno programsko opremo. Možno je tudi, da obstaja virus ali okužba z zlonamerno programsko opremo, ki preprečuje pravilno delovanje programske opreme Intel in povzroča napako aplikacije esrv.exe 0xc0000142. V tem primeru sistem optično preberite s protivirusno programsko opremo. Uporabite lahko Windows Defender (vgrajeni protivirusni program), ki ščiti računalnike pred virusi, vohunsko programsko opremo in drugo zlonamerno programsko opremo. Če imate nameščeno, zaženite tudi drugo ugledno protivirusno programsko opremo drugih proizvajalcev. Če želite zagnati celotno skeniranje sistema s programom Windows Defender, vnesite 'virus' v Iskanje in kliknite na „Zaščita pred virusi in grožnjami“ rezultat.

skenirajte sistem, ali je v njem 1. korak

V oknu za zaščito pred virusi in grožnjami poiščite in kliknite 'Zaženi novo napredno skeniranje' možnost.

optično preberite sistem, ali je v 2. koraku zlonamerna programska oprema

Videli boste tri možnosti: skeniranje v celoti, po meri in Windows Defender brez povezave. Priporočamo, da izberete 'Celotno skeniranje', ki bo preveril vse datoteke in zagnane programe na trdem disku. To bo trajalo nekaj časa, običajno več kot eno uro. Če želite začeti celotno skeniranje, kliknite 'Skeniranje zdaj' ko 'Celotno skeniranje' izbrana možnost.

3. skenirajte sistem za zlonamerno programsko opremo

Wie finde ich eine gültige IP-Konfiguration?

Če imate nameščeno protivirusno programsko opremo drugih proizvajalcev, jo lahko uporabite kot alternativo programu Windows Defender. Na našem seznamu Top anti-malware lahko izberete tudi optični bralnik virusov in zlonamerne programske opreme. Seznam vsebuje dobro znane odstranjevalce vohunske programske opreme in vam bo pomagal izbrati pravo programsko opremo za zaščito vašega računalnika. Seznam najdete na to povezavo .

[Nazaj na kazalo]

Preverite, ali so na voljo posodobitve za Windows

Če želite zagotoviti posodobitev vseh gonilnikov Intel, priporočamo, da preverite, ali so na voljo posodobitve za Windows. Najnovejše posodobitve gonilnikov so na voljo s posodobitvami sistema Windows. Če želite preveriti, ali so na voljo posodobitve za Windows, vnesite 'preveri za posodobitve' v Iskanje in kliknite 'Preveri za posodobitve' rezultat.

preverite posodobitve sistema Windows 1. korak

Samodejno bi morali biti usmerjeni v razdelek Windows Update. Kliknite 'Preveri za posodobitve' . Windows bo začel preverjati posodobitve. Če so na voljo posodobitve, jih namestite.

preverite posodobitve sistema Windows 2. korak

Drug način za posodobitev gonilnikov je uporaba programske opreme drugih proizvajalcev, namenjene samodejnemu posodabljanju zastarelih gonilnikov. Priporočamo Snappy Driver Installer, zmogljivo brezplačno orodje za posodobitev gonilnikov za Windows, ki lahko celotno zbirko gonilnikov shrani brez povezave. Gonilniki brez povezave omogočajo Snappy Driver Installerju dostop do hitrih posodobitev gonilnikov, tudi če ni aktivne internetne povezave. Snappy Driver deluje tako z 32-bitno kot s 64-bitno različico operacijskega sistema Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista in Windows XP. Gonilniki se prenesejo prek namestitvenega programa Snappy Driver v 'driverpacks', ki so preprosto zbirke (paketi) gonilnikov za strojno opremo, kot so zvočne naprave, grafične kartice, omrežni vmesniki itd. Prikaže lahko tudi podvojene gonilnike, neveljavne gonilnike in ločuje posodobitve. ki zahtevajo ponovni zagon računalnika (zaradi lažjega razlikovanja). Lahko prenesete Snappy Driver Installer tukaj .

Upamo, da vam je ta vodnik pomagal odpraviti napako aplikacije esrv.exe 0xc0000142. Če poznate druge rešitve te težave, ki niso omenjene v našem vodniku, jih delite z nami, tako da pustite komentar v spodnjem oddelku.

[Nazaj na kazalo]

So löschen Sie eine Linux-Partition

Video, ki prikazuje, kako popraviti napako aplikacije Esrv.exe 0xc0000142:

[Nazaj na vrh]

Zanimivi Članki

Kako odstraniti oglaševalsko programsko opremo za Chrome Tools in oglase, ki jih prikazuje?

Kako odstraniti oglaševalsko programsko opremo za Chrome Tools in oglase, ki jih prikazuje?

Kako odstraniti programsko opremo Chrome Tools - navodila za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Odstranite odkupno programsko opremo HACK iz računalnika

Odstranite odkupno programsko opremo HACK iz računalnika

Kako odstraniti HACK Ransomware - koraki za odstranitev virusa (posodobljeno)

Kritična napaka

Kritična napaka

Kako odstraniti prevara s kritičnimi napakami - navodila za odstranitev virusa (posodobljeno)

Ustavi preusmeritve na pojavno spletno mesto s prevarami apple.com-optimize-mac.live

Ustavi preusmeritve na pojavno spletno mesto s prevarami apple.com-optimize-mac.live

Kako se znebiti Apple.com-optimize-mac.live POP-UP prevara (Mac) - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljen)

Pazite, da vas ne vara 'Vaš Mac / iOS je morda okužen s 5 virusi!'

Pazite, da vas ne vara 'Vaš Mac / iOS je morda okužen s 5 virusi!'

Kako se znebiti vašega Mac / iOS je lahko okužen s 5 virusi! POP-UP prevara (Mac) - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljen)

Cyber ​​Police Ransomware

Cyber ​​Police Ransomware

Kako odstraniti Cyber ​​Police Ransomware - koraki za odstranitev virusa (posodobljeno)

Trojanec ZeuS Panda

Trojanec ZeuS Panda

Kako odstraniti trojanski program ZeuS Panda - navodila za odstranitev virusa (posodobljeno)

NAPAKA 268d3x8938 PRIP-UP Prevara

NAPAKA 268d3x8938 PRIP-UP Prevara

Kako odstraniti NAPAKO 268d3x8938 POP-UP prevara - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Odstranite ugrabitelja brskalnika Get Recipes Now iz računalnika

Odstranite ugrabitelja brskalnika Get Recipes Now iz računalnika

Kako se znebiti receptov Zdaj brskalnik ugrabitelj - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Izogibajte se prijavi v Spotify prek lažnih spletnih mest

Izogibajte se prijavi v Spotify prek lažnih spletnih mest

Kako odstraniti Spotify Email Scam - vodnik za odstranjevanje virusov


Kategorije