Ponarejeni AVG Antivirus 2011

Kako odstraniti ponarejeni AVG Antivirus 2011 - vodnik za odstranitev (posodobljen)

Ponarejeni AVG Antivirus 2011 - Kako odstraniti?

Ne zamenjujte te lažne različice z zakonito programsko opremo AVG Antivirus 2011. Ustvarjalci tega prevarantskega programa uporabljajo ime AVGin oblikujte vmesnik, podoben pravemu programuzavajati ljudi pri nakupu lažne licence. Poleg tega bo ta programska oprema poročala, da je računalnik okužen z različnimi virusi. Prikaže lažna opozorilna sporočila in se samodejno konfigurira ob zagonu sistema. Ta programska oprema ugrablja tudi priljubljene brskalnike, kot so Explorer, Chrome, Mozilla in Firefox. Edini namen tega programa je izprazniti vaš bančni račun.

Lažni program AVG Anti-Virus 2011Ne kupujte tega programa, to je prevara. Če ste to že storili, se obrnite na izdajatelja kreditnih kartic in pojasnite, da ste bili zvarani za nakup ponarejenega protivirusnega programa. Ko je okužen s ponarejenim protivirusnim programom AVG 2011, bodo v računalniku prikazana naslednja varnostna opozorila:

'Opozorilo! Ko je NetPumper nameščen v vaš računalnik, lahko začne spremljati vaše navade brskanja po spletu, na primer strani, ki jih naložite, in iskalne izraze, ki jih vnesete na iskalno stran. NetPumper lahko prikazuje tudi preveč pojavnih oglasov, tudi če ne brskate po internetu. NetPumper lahko tudi zmanjša zmogljivost vašega računalnika z uporabo virov trdega diska, da prikazuje oglase na zaslonu računalnika. '
'Opozorilo! Zaznan poskus kraje identitete! IP napadalca: Cilj napada: Microsoft Corp. Tipke Opis: Oddaljeni gostitelj je poskušal dobiti dostop do vaših osebnih podatkov. '
'Opozorilo! Odkrit aktivni virus! Zaznana grožnja: Okužena datoteka po e-pošti-Worm.Zhelatin: Izvedeno dejanje: Blokirana aplikacija Opis: Worm Email-Worm.Zhelatin.vy je virusu podobna zlonamerna programska oprema z uničujočo kodo in lahko mutira in nadomesti svojo kodo. Zaradi tega je Email-Worm.Zhelatin.vy zelo nevaren, težko ga je najti in ga je težko izbrisati. Kot večina virusov se lahko tudi črv Email-Worm-Zhelatin.vy razširi na druge računalnike, tako da se na skrivaj pošlje uporabnikom interneta v vašem imeniku. '

Če vidite ta varnostna opozorila na zaslonu računalnika, to pomeni, da je vaš računalnik okužen s klonom protivirusnega programa AVG 2011. Internetni storilci kaznivih dejanj, ki so odgovorni za ustvarjanje teh prevarantskih programov, vedno iščejo nove načine, kako prevarati uporabnike računalnika. Ta ponarejeni protivirusni program je še posebej škodljiv, saj uporablja ime AVG, zakonitega prodajalca protivirusne programske opreme. AVG poznajo milijoni ljudi, zato internetni kriminalci s to zavajajočo aplikacijo izkoriščajo njihovo ime. Zakoniti protivirusni program AVG ne prikazuje ponarejenih varnostnih opozorilnih sporočil, ki so navedena tukaj, niti uporabnikov računalnikov ne sili k nakupu licence. Programska oprema klona pa je zelo vztrajna pri prodaji neuporabnega licenčnega ključa. Natančno preučite posnetek zaslona tega programa in lažna opozorilna sporočila, ki jih ustvari, in če menite, da je vaš računalnik okužen z lažno različico programa AVG Antivirus 2011, uporabite informacije, ki vam bodo pomagale odstraniti ta lažni program.

Takojšnje samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme: Ročno odstranjevanje groženj je lahko dolgotrajen in zapleten postopek, ki zahteva napredno računalniško znanje. Malwarebytes je profesionalno orodje za samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme, ki je priporočljivo, da se znebite zlonamerne programske opreme. Prenesite ga s klikom na spodnji gumb:
▼ PRENESI Malwarebytes S prenosom katere koli programske opreme, navedene na tem spletnem mestu, se strinjate z našo Politika zasebnosti in Pogoji uporabe . Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Hitri meni:

Odstranjevanje ponarejenega antivirusnega programa AVG 2011

▼ PRENESI odstranjevalec za
okužbe z zlonamerno programsko opremo

Malwarebytes preveri, ali je računalnik okužen z zlonamerno programsko opremo. Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

rechtsklick funktioniert nicht windows 7

1. Zaženite računalnik v varnem načinu. Kliknite Start, Zaustavitev, Ponovni zagon in V redu. Med zagonom računalnika večkrat pritisnite tipko F8 na tipkovnici, dokler se ne prikaže meni Windows Advanced Option, nato na seznamu izberite Safe Mode with Networking.

vse

gimp Bild zur Auswahl zuschneiden

2. Odprite Internet Explorer, kliknite Orodja in izberite Internetne možnosti. Izberite Povezave, nato kliknite Nastavitve LAN, če je označena možnost »Uporabi proxy strežnik za LAN«, počistite to polje in pritisnite OK.

možnosti internet-raziskovalec internetne povezave

internetne možnosti lan nastavitve nastavitve proxyja za Internet Explorer

3. Prenesite Ugrabite to in ga shranite na namizje. Nekateri zlonamerni programi lahko blokirajo HijackThis, zato, ko kliknete povezavo za prenos, v pogovornem oknu Shrani preimenujte HijackThis.exe v iexplore.exe in šele nato kliknite gumb Shrani. Ko datoteko shranite na namizje, jo dvokliknite. V glavnem oknu HijackThis kliknite gumb »Naredi samo skeniranje sistema«. Izberite naslednji vnos (postavite kljukico na levi strani vnosa):

O4 - HKCU .. Zaženi: [AVG Antivirus 2011] C: Program Files AVG Antivirus 2011 avg.exe

Ko izberete zahtevani vnos, kliknite »Popravi preverjeno«. Po tem postopku lahko zaprete HijackThis in nadaljujete z naslednjim korakom odstranjevanja.

4. Po tem postopku bi morali imeti dostop do namizja. Zdaj morate prenesti zakonito protivohunsko programsko opremo, da jo v celoti odstraniteLažni protivirusni program AVG 2011iz računalnika.

▼ PRENESI odstranjevalec za
okužbe z zlonamerno programsko opremo

Malwarebytes preveri, ali je računalnik okužen z zlonamerno programsko opremo. Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Druga orodja, za katera je znano, da odstranjujejo Fake AVG antivirus 2011:

5. Po prenosu protivohunske programske opreme jo namestite, posodobite in nato zaženite celoten sistemski pregled. Odstranite vse najdene okužbe.

Če ne morete odstraniti Fake AVG antivirus 2011, lahko uporabite ta navodila za ročno odstranjevanje. Uporabljajte jih na lastno odgovornost, saj lahko, če nimate močnega računalniškega znanja, škodujete svojemu operacijskemu sistemu. Uporabljajte jih le, če ste izkušen uporabnik računalnika. (Navodila, kako končati procese, odstraniti vnose v register ...)

Končajte te ponarejene protivirusne procese AVG 2011:

AVG Antivirus 2011.exe
C:Program FilesAVG Antivirus 2011avg.exe

Odstranite te lažne vnose v registru AVG antivirus 2011:

HKEY_CURRENT_USERSoftwareAVG Antivirus 2011
HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionRun “AVG Antivirus 2011?
HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindowsCurrentVersionUninstallAVG Antivirus 2011

Izbrišite te ponarejene datoteke AVG antivirus 2011:

%Documents and Settings%All UsersStart MenuAVG Antivirus 2011.lnk
%Documents and Settings%All UsersStart MenuAVGAVG Antivirus 2011.lnk
%Documents and Settings%All UsersStart MenuAVGUninstall.lnk
%Documents and Settings%[UserName]DesktopAVG Antivirus 2011.lnk
%Program Files%AVG Antivirus 2011
%Program Files%AVG Antivirus 2011AVG Antivirus 2011.exe

Povzetek:

Diese App wurde von Ihrem Administrator blockiert

Ponarejeni protivirusni programi (znani tudi kot 'prevarantski protivirusni programi' ali 'strašna programska oprema') so aplikacije, ki skušajo uporabnike računalnikov privabiti k plačilu njihovih neobstoječih polnih različic za odstranjevanje domnevno zaznanih varnostnih okužb (čeprav je računalnik dejansko čist) . Te lažne programe ustvarjajo kiber kriminalci, ki jih oblikujejo tako, da izgledajo kot zakonita protivirusna programska oprema. Najpogosteje prevarani protivirusni programi infiltrirajo uporabnikov računalnik s pomočjo pojavnih oken ali opozoril, ki se pojavijo, ko uporabniki brskajo po internetu. Ta zavajajoča sporočila prevarajo uporabnike, da na svoje računalnike prenesejo prevaran protivirusni program. Druge znane taktike, ki se uporabljajo za širjenje strašne programske opreme, vključujejo komplete za izkoriščanje, okužena e-poštna sporočila, spletna oglasna omrežja, prenose s prenosov ali celo neposredne klice na uporabnikovo brezplačno podporo.

V računalniku, ki je okužen s ponarejenim protivirusnim programom, je lahko nameščena tudi druga zlonamerna programska oprema, saj so prevaranti protivirusnih programov pogosto v paketu s trojanci in izkoriščevalnimi kompleti. Omeniti velja, da dodatna zlonamerna programska oprema, ki vdre v uporabnikov operacijski sistem, ostane v računalniku žrtve, ne glede na to, ali je bilo plačilo za neobstoječo polno različico ponarejenega protivirusnega programa izvedeno. Tu je nekaj primerov ponarejenih varnostnih opozorilnih sporočil, ki se uporabljajo pri lažni protivirusni distribuciji:

Ponarejena pojavna okna, uporabljena v primeru lažne protivirusne distribucije 1

Ponarejena pojavna okna, uporabljena v primeru prevare protivirusnih programov 2

Uporabniki računalnikov, ki se ukvarjajo z lopovsko varnostno programsko opremo, je ne bi smeli kupiti v polni različici. S plačilom licenčnega ključa lažnega protivirusnega programa bi uporabniki kiber kriminalcem pošiljali svoj denar in bančne podatke. Uporabniki, ki so že vpisali številko svoje kreditne kartice (ali druge občutljive podatke), ko jih tako lažna programska oprema vprašajo, morajo svojo kreditno kartico obvestiti, da so bili zvarani za nakup prevarane varnostne programske opreme. Posnetek zaslona spletne strani, s katero so uporabnike računalnikov privabili k plačevanju neobstoječe polne različice avg antivirus 2011 lopov in drugih lopovskih protivirusnih programov:

primer spletne strani, ki se uporablja za zbiranje plačil za lažne protivirusne programe

Uporabniki naj zaščitijo svoj računalnik pred avg antivirus 2011 lopov in drugimi lopovskimi protivirusnimi programi:

  • Posodabljajte njihov operacijski sistem in vse nameščene programe.
  • Uporabljajte zakonite protivirusne in protivohunske programe.
  • Bodite previdni, ko kliknete povezave na spletnih mestih družabnih omrežij in e-poštnih sporočilih.
  • Ne zaupajte spletnim pojavnim sporočilom, v katerih je zapisano, da je računalnik okužen, in vam ponuja prenos varnostne programske opreme.

Simptomi, ki kažejo, da je vaš operacijski sistem okužen s ponarejenim protivirusnim programom:

  • Pop-up sporočila o vsiljivih varnostnih opozorilih.
  • Opozorila, ki zahtevajo nadgradnjo na plačljivo različico programa za odstranitev domnevno zaznane zlonamerne programske opreme.
  • Počasno delovanje računalnika.
  • Onemogočene posodobitve sistema Windows.
  • Blokiran upravitelj opravil.
  • Blokirani internetni brskalniki ali nezmožnost obiska zakonitih spletnih mest prodajalcev protivirusnih programov.

Če imate težave pri odstranjevanju avg antivirus 2011 lopov iz računalnika, prosite za pomoč na našem forumu za odstranitev zlonamerne programske opreme.

Če imate dodatne informacije o avg antivirus 2011 lopov ali njihovi odstranitvi, delite svoje znanje v spodnjem oddelku za komentarje.

Betrug mit 1000 Amazon-Geschenkkarten