Prevara, odkrita kršitev požarnega zidu

Kako odstraniti prevaro, zaznano z kršitvijo požarnega zidu - navodila za odstranjevanje virusov

Navodila za odstranitev zaznane kršitve požarnega zidu

Kaj je odkrita kršitev požarnega zidu?

Zlonamerno spletno mesto prikazuje »Zaznana kršitev požarnega zidu« je lažno sporočilo o napaki, ki trdi, da je sistem okužen. Raziskave kažejo, da so uporabniki na to spletno mesto pogosto preusmerjeni z različnimi potencialno neželenimi programi (PUP). Poleg preusmeritve PUP-i zlorabljajo sistemske vire, prikazujejo oglase z napačnim oglaševanjem (pojavna okna, kuponi, pasice itd.) In zbirajo zasebne podatke.

Zaznana kršitev požarnega ziduWindows 10 lässt mich nicht einloggen

Napaka »Zaznana kršitev požarnega zidu« navaja, da je sistem zaznal okužbo z odkupno programsko opremo in je zato požarni zid Windows onemogočen. Navedeno je tudi, da lahko okužba povzroči trajno izgubo podatkov, krajo identitete, uhajanje zasebnih podatkov (prijave / gesla) in druge podobne težave. Uporabnike spodbujamo, da to škodljivo programsko opremo takoj odstranijo, vendar se morajo za to najprej posvetovati z Microsoftovim „svetovalcem za omrežno varnost“ in „pooblaščenim tehnikom“ prek telefonske številke („ + 1-800-683-9841 '). Nato naj bi prejeli pomoč pri reševanju teh vprašanj. Dejansko je „Zaznana kršitev požarnega zidu“ ponarejena in nima nič skupnega z Microsoftom. Kiber kriminalci trdijo, da so certificirani tehniki, in skušajo uporabnike zvabiti, da plačajo za tehnično podporo, ki ni potrebna - zlonamerna programska oprema preprosto ne obstaja. Poleg tega ti ljudje običajno zahtevajo oddaljen dostop do uporabniških računalnikov. Ko so povezani, prikrito spremenijo sistemske nastavitve in / ali namestijo zlonamerno programsko opremo. Ti ljudje trdijo, da odkrijejo še več napak in ponujajo nadaljnjo podporo za doplačilo. Iz teh razlogov nikoli ne poskušajte stopiti v stik s temi ljudmi. To napako lahko odpravite preprosto tako, da zaprete spletni brskalnik ali znova zaženete sistem. Nekateri PUP-i in zlonamerna spletna mesta brez dovoljenja uporabnikov prikrito izvajajo različne procese (npr. Rudarjenje kriptovalut). Z zlorabo virov ti PUP-i / spletna mesta znatno zmanjšajo delovanje računalnika. Kot smo že omenili, PUP-i prikazujejo zlonamerne oglase. Da bi to dosegli, razvijalci uporabljajo različna orodja, ki omogočajo umestitev grafičnih vsebin tretjih oseb na katero koli spletno stran. Oglasi pogosto skrivajo osnovno vsebino spletnega mesta in s tem zmanjšujejo izkušnjo brskanja. Poleg tega lahko nekateri preusmerijo na zlonamerna spletna mesta in / ali zaženejo skripte za prenos in namestitev zlonamerne programske opreme. Tako klikanje nanje tvega nadaljnje okužbe računalnika. Mladiči beležijo različne informacije o uporabniškem sistemu (na primer pritiske tipk, obiskane URL-je, iskalne poizvedbe, naslove IP itd.), Ki lahko vsebujejo osebne podatke. Zbrani podatki se običajno prodajo tretjim osebam. Iz teh razlogov vam toplo priporočamo, da vse PUP takoj odstranite.

Povzetek grožnje:
Ime Virus »Zaznana kršitev požarnega zidu«
Vrsta grožnje Oglasna programska oprema, neželeni oglasi, pojavni virus
Simptomi Ogled oglasov, ki ne izvirajo s spletnih mest, ki jih brskate. Vsiljivi pojavni oglasi. Zmanjšana hitrost brskanja po internetu.
Metode distribucije Zavajajoči pojavni oglasi, namestitve brezplačne programske opreme (združevanje), ponarejeni namestitveni programi za Flash Player.
Škoda Zmanjšana zmogljivost računalnika, sledenje brskalnikom - težave z zasebnostjo, morebitne dodatne okužbe z zlonamerno programsko opremo.
Odstranjevanje zlonamerne programske opreme (Windows)

Da bi odpravili morebitne okužbe z zlonamerno programsko opremo, skenirajte računalnik z zakonito protivirusno programsko opremo. Naši raziskovalci varnosti priporočajo uporabo programske opreme Malwarebytes.
▼ Prenesite malwarebytes
Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

'Zaznana kršitev požarnega zidu' je skoraj enaka Exploit.SWF.bd Virus , Vaš računalnik je v blokiranem stanju , Kritična napaka Internet Explorerja in na desetine drugih lažnih napak. Vsi trdijo, da je sistem okužen, manjkajoče datoteke ali poškodovan na druge podobne načine, vendar pa je 'Zaznana kršitev požarnega zidu' in druge podobne napake namenjene samo izsiljevanju denarja od nič hudega slutečih uporabnikov. Tako kot pri ponarejenih napakah so tudi pri PUP-ih veliko podobnosti. Večina teh aplikacij ponuja 'uporabne funkcije', da ustvarijo vtis legitimnosti, vendar so potencialno neželeni programi namenjeni le ustvarjanju prihodka za razvijalce. Večina je za običajne uporabnike neuporabna in ogroža vašo zasebnost in varnost brskanja po internetu.

Kako se je adware namestil v moj računalnik?

Čeprav imajo nekateri PUP uradna spletna mesta za prenos / namestitev, se večina razširja z zlonamernimi oglasi in zavajajočo tržno metodo, imenovano »združevanje«. Zato ti programi običajno vdirajo v sisteme brez dovoljenja ali pa jih uporabniki nenamerno namestijo brez njihovega soglasja. Združevanje je prikrita namestitev neželenih aplikacij skupaj z običajno (večinoma brezplačno) programsko opremo. Razvijalci se zavedajo, da mnogi uporabniki preskočijo korake prenosa / namestitve in tako skrijejo povezane aplikacije v nastavitvah »Po meri / Napredno« ali drugih odsekih teh procesov. S hitrim postopkom prenosa / namestitve in klikanjem različnih oglasov uporabniki izpostavljajo svoje sisteme tveganju za različne okužbe.

Kako se izogniti namestitvi potencialno neželenih aplikacij?

Da preprečite pronicanje sistema s strani PUP-ov, bodite zelo previdni pri brskanju po internetu in zlasti pri nalaganju / nameščanju programske opreme. Upoštevajte, da zločinci vlagajo veliko sredstev v oblikovanje zlonamernih oglasov. Zato se večina zdi pristna, vendar običajno vodi do iger na srečo, anket, pornografije, zmenkov za odrasle in drugih podobnih spletnih mest. Če naletite na takšna spletna mesta, ne klikajte oglasov, dokler ne odstranite vseh sumljivih programov / razširitev brskalnika. Poleg tega izberite nastavitve »Po meri / Napredno«, natančno analizirajte vsako okno dialogov za prenos / namestitev in onemogočite vse dodatno vključene programe. Orodja za prenos / namestitev tretjih oseb se monetizirajo s promocijo neumnih aplikacij (metoda združevanja) in se jih nikoli ne sme uporabljati. Ključ računalniške varnosti je previdnost.

Besedilo, predstavljeno v prvem pojavnem oknu »Zaznana kršitev požarnega zidu«:

Napaka: '0x8007042C'
ODKRIVENA KRŠITEV POŽARNEGA ZIDA
STANJE POŽARNEGA ZIDA WINDOWS: INVALID

RAZLOG: ODKRIVEN NAPAD RANSOMVARE
NOTRANJA KONFIGURACIJA: SPREMENJENA

VAŠA OKNA ZA OMREŽJA SO OMOGOČENA
MOŽNO ZARADI INFEKCIJE INTERNETA ALI NEOVOLJŠENE POVEZAVE PO VAŠEM NASLOVU IP

LAHKO VZROČI NASLEDNJE STVARI:
1) MOŽNA IZGUBA PODATKOV
2) Kraja identitete
3) IZGUBA E-POŠTE / SOCIALNEGA OMREŽJA / OSEBNIH GESL
4) ZASEBNOSTI, KI SE SKRIJIJO ALI UPORABLJAJO NA RAČUNALNIKU.

TAKOJ SVETUJTE SE S SVETOVALCEM ZA VAROVANJE MREŽE MICROSOFT NA BREZPLAČNO ŠTEVILKO +18006839841

Posnetek zaslona drugega pojavnega okna »Zaznana kršitev požarnega zidu«:

Drugo pojavno okno, odkrito kršitev požarnega zidu

Besedilo, predstavljeno v drugem pojavnem oknu:

Vaš sistem je zaznal morebitno sumljivo dejavnost izsiljevalske programske opreme, pokličite na brezplačno spodnjo številko za Microsoftovega pooblaščenega tehnika, ki vam bo pomagal odpraviti težavo: + 1-800-683-9841
Zaradi vaše varnosti ne odpirajte internetnega brskalnika, da se izognete poškodbam podatkov v registru vašega operacijskega sistema

Obrnite se na podporo BREZPLAČNO + 1-800-683-9841

PROSIMO, DA RAČUNALNIKA NE IZKLJUČATE ALI ZNAMESTITE, TAKO DA LAHKO VODI DO IZGUBE PODATKOV IN MOŽNEGA IZPADA OBRATOVALNEGA SISTEMA IN POTENCIJALNEGA NEZAGONSKEGA STANJA, KI IZHAJA V CELOTNI IZGUBI PODATKOV.

OBRATITE SE POTRDENIH TEHNIKOV MICROSOFT, DA BREZPLAČNO REŠITE IZDELAVO COLL + 1-800-683-9841

Vaš sistem je zaznal možno sumljivo dejavnost izsiljevalske programske opreme, pokličite brezplačno spodnjo številko za Microsoftovega pooblaščenega tehnika, ki vam bo pomagal rešiti težavo.

Pojav pojavnega okna s tehnično podporo »GIF«: »Zaznana kršitev požarnega zidu«:

GIF za zaznano kršitev požarnega zidu

Takojšnje samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme: Ročno odstranjevanje groženj je lahko dolgotrajen in zapleten postopek, ki zahteva napredno računalniško znanje. Malwarebytes je profesionalno orodje za samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme, ki je priporočljivo, da se znebite zlonamerne programske opreme. Prenesite ga s klikom na spodnji gumb:
▼ PRENESI Malwarebytes S prenosom katere koli programske opreme, navedene na tem spletnem mestu, se strinjate z našo Politika zasebnosti in Pogoji uporabe . Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Hitri meni:

Odstranjevanje oglaševalske programske opreme:

Uporabniki sistema Windows 7:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 7

Kliknite Začni (Logotip Windows v spodnjem levem kotu namizja), izberite Nadzorna plošča . Poiščite Programi in kliknite Odstranite program .

Uporabniki sistema Windows XP:

Dostop do programa za dodajanje ali odstranjevanje v sistemu Windows XP

Kliknite Začni , izberite Nastavitve in kliknite Nadzorna plošča . Poiščite in kliknite Dodajanje ali odstranjevanje programov .

Uporabniki sistemov Windows 10 in Windows 8:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 8

Z desno miškino tipko kliknite spodnji levi kot zaslona, ​​v meniju za hitri dostop izberite Nadzorna plošča . V odprtem oknu izberite Programi in lastnosti .

Uporabniki Mac OSX:

Odstrani aplikacijo v OSX (Mac)

Kliknite Finder , na odprtem zaslonu izberite Aplikacije . Povlecite aplikacijo iz Aplikacije mapo v Smeti (ki se nahaja v priklopni postaji), nato z desno miškino tipko kliknite ikono smetnjaka in izberite Izprazni koš .

Odstranjevanje oglaševalske programske opreme prek krmilnega zidu prek nadzorne plošče

V oknu za odstranitev programov poiščite sumljive / nedavno nameščene programe, izberite te vnose in kliknite ' Odstrani 'ali' Odstrani '.

Po odstranitvi potencialno neželenega programa v računalniku poiščite morebitne preostale neželene komponente ali morebitne okužbe z zlonamerno programsko opremo. Če želite optično prebrati računalnik, uporabite priporočena programska oprema za odstranjevanje zlonamerne programske opreme.

net::err_empty_response

▼ PRENESI odstranjevalec za
okužbe z zlonamerno programsko opremo

Malwarebytes preveri, ali je računalnik okužen z zlonamerno programsko opremo. Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Odstranite oglaševalsko programsko opremo iz internetnih brskalnikov:

Video, ki prikazuje odstranitev potencialno neželenih dodatkov za brskalnik:

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Logotip Internet ExplorerjaOdstranite zlonamerne dodatke iz Internet Explorerja:

Odstranjevanje oglasov, zaznanih zaradi kršitev požarnega zidu, iz 1. koraka Internet Explorerja

Kliknite ikono 'orodje' Odstranjevanje oglasov, zaznanih zaradi kršitev požarnega zidu, iz brskalnika Internet Explorer 2. korak(v zgornjem desnem kotu Internet Explorerja) izberite »Upravljanje dodatkov«. Poiščite nedavno nameščene sumljive razširitve brskalnika, izberite te vnose in kliknite »Odstrani«.

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows XP

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem virusa 'zaznana kršitev požarnega zidu', ponastavite nastavitve Internet Explorerja na privzete.

Uporabniki sistema Windows XP: Kliknite Začni , kliknite Teči , v odprtem tipu okna inetcpl.cpl V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 7

Uporabniki sistemov Windows Vista in Windows 7: Kliknite logotip sistema Windows v polju za začetek iskanja inetcpl.cpl in kliknite enter. V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - dostop

Uporabniki sistema Windows 8: Odprite Internet Explorer in kliknite orodja ikono. Izberite Internetne možnosti .

Ponastavitev privzetih nastavitev Internet Explorerja v sistemu Windows 8 - zavihek Napredne internetne možnosti

V odprtem oknu izberite Napredno zavihek.

Ponastavitev privzetih nastavitev Internet Explorerja v sistemu Windows 8 - na zavihku Napredno za internetne možnosti kliknite gumb Ponastavi

Kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - potrdite ponastavitev nastavitev na privzete s klikom na gumb za ponastavitev

S klikom na potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Internet Explorerja na privzete Ponastaviti .

Logotip Google Chrome

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranjevanje oglasov, zaznanih zaradi kršitev požarnega zidu, iz brskalnika Google Chrome 1. korakOdstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Google Chrome:

Odstranjevanje oglasov, zaznanih zaradi kršitev požarnega zidu, iz brskalnika Google Chrome, 2. korak

Kliknite ikono menija Chrome Ikona menija Google Chrome(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) izberite »Več orodij« in kliknite »Razširitve«. Poiščite vse nedavno nameščene sumljive dodatke brskalnika, izberite te vnose in kliknite ikono koša.

Ponastavitev nastavitev Google Chrome 1. korak

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem virusa 'zaznana kršitev požarnega zidu', ponastavite nastavitve brskalnika Google Chrome. Kliknite Ikona menija Chrome Ponastavitev nastavitev brskalnika Google Chrome 2. korak(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) in izberite Nastavitve . Pomaknite se navzdol na dno zaslona. Kliknite Napredno ... povezava.

3. korak ponastavitve nastavitev brskalnika Google Chrome

Ko se pomaknete na dno zaslona, ​​kliknite Ponastavi (obnovi nastavitve na prvotne privzete vrednosti) .

Mozilla Firefox logotip

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Google Chroma na privzete, tako da kliknete Ponastaviti .

Odstranjevanje oglasov, zaznanih pri kršitvah požarnega zidu, iz 1. koraka programa Mozilla Firefox

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

bad_pool_caller-Fehler

Odstranjevanje oglasov, zaznanih zaradi kršitev požarnega zidu, iz 2. koraka programa Mozilla FirefoxOdstranite zlonamerne vtičnike iz Mozilla Firefox:

Dostop do nastavitev (Korak 1 ponastavite Firefox na privzete nastavitve)

Kliknite meni Firefox Dostop do informacij o odpravljanju težav (korak 2 ponastavite Firefox na privzete nastavitve)(v zgornjem desnem kotu glavnega okna) izberite »Dodatki«. V odprtem oknu kliknite »Razširitve« in odstranite vse nedavno nameščene sumljive vtičnike brskalnika.

Klik na gumb Osveži Firefox (Korak 3 ponastavi Firefox na privzete nastavitve)

Neobvezna metoda:

Uporabniki računalnikov, ki imajo težave z odstranjevanjem virusa 'zaznana kršitev požarnega zidu', lahko ponastavijo svoje nastavitve Mozilla Firefox.

Odprite Mozilla Firefox, v zgornjem desnem kotu glavnega okna kliknite Meni Firefox , Potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Firefoxa na privzete (Korak 4 ponastavite na privzete nastavitve Firefoxa)v odprtem meniju kliknite Pomoč.

logotip brskalnika safari

Izberite Informacije o odpravljanju težav .

odstranjevanje adware iz safari korak 1 - dostop do nastavitev

V odprtem oknu kliknite Osvežite Firefox .

odstranjevanje adware iz safari korak 2 - odstranjevanje razširitev

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Mozille Firefox na privzete s klikom na Osvežite Firefox .

ponastavitev safari koraka 1

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

ponastavitev safari koraka 2Odstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Safari:

Logotip Microsoft Edge (Chromium)

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, kliknite Safari meni in izberite Nastavitve ... .

Odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz Microsoft Edge 1. korak

V odprtem oknu kliknite Razširitve , poiščite nedavno nameščeno sumljivo razširitev, jo izberite in kliknite Odstrani .

Neobvezna metoda:

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, in kliknite Safari meni. V spustnem meniju izberite Počisti zgodovino in podatke o spletnih mestih ...

Odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz 2. koraka programa Microsoft Edge

V odprtem oknu izberite vsa zgodovina in kliknite Izbriši zgodovino .

Ikona menija Microsoft Edge (krom)

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

1. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)Odstranite zlonamerne razširitve iz Microsoft Edge:

2. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)

Kliknite ikono menija Edge 3. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)(v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) izberite ' Razširitve '. Poiščite vse nedavno nameščene sumljive dodatke brskalnika in kliknite ' Odstrani 'pod njihovimi imeni.

upadanje namestitve oglasne programske opreme med prenosom vzorca brezplačne programske opreme

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem virusa 'zaznana kršitev požarnega zidu', ponastavite nastavitve brskalnika Microsoft Edge. Kliknite Ikona menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) in izberite Nastavitve .

V odprtem meniju z nastavitvami izberite Ponastavite nastavitve .

Izberite Obnovite nastavitve na privzete vrednosti . V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Microsoft Edge na privzete s klikom na Ponastaviti .

Arch-Linux für Anfänger
  • Če to ni pomagalo, upoštevajte te možnosti navodila razlaga, kako ponastaviti brskalnik Microsoft Edge.

Povzetek:

Oglasna programska oprema ali potencialno neželene aplikacije se navadno infiltrirajo v internetne brskalnike z brezplačnimi prenosi programske opreme. Upoštevajte, da je najvarnejši vir za prenos brezplačne programske opreme samo s spletnih strani razvijalcev. Da se izognete namestitvi oglaševalske programske opreme, bodite zelo pozorni pri nalaganju in nameščanju brezplačne programske opreme. Pri nameščanju predhodno prenesenih brezplačnih programov izberite po meri ali napredno možnosti namestitve - ta korak bo razkril morebitne neželene programe, navedene za namestitev, skupaj z izbranim brezplačnim programom.

Pomoč pri odstranitvi:
Če imate težave pri odstranjevanju virusa 'zaznane kršitve požarnega zidu' iz računalnika, prosite za pomoč na našem forumu za podporo zlonamerni programski opremi.

Objavite komentar:
Če imate dodatne informacije o virusu 'zaznana kršitev požarnega zidu' ali njegovi odstranitvi, delite svoje znanje v spodnjem oddelku za komentarje.

Napaka »Zaznana kršitev požarnega zidu« navaja, da je sistem zaznal okužbo z odkupno programsko opremo in je zato požarni zid Windows onemogočen. Navedeno je tudi, da lahko okužba povzroči trajno izgubo podatkov, krajo identitete, uhajanje zasebnih podatkov (prijave / gesla) in druge podobne težave. Uporabnike spodbujamo, da to zlonamerno programsko opremo takoj odstranijo, vendar se morajo za to najprej posvetovati z Microsoftovim svetovalcem za omrežno varnost in pooblaščenim tehnikom prek navedene telefonske številke ('+ 1-800-683-9841'). Nato naj bi uporabniki prejeli pomoč pri reševanju teh težav, vendar napaka »Zaznana kršitev požarnega zidu« ni pristna in nima nič skupnega z Microsoftovim podjetjem. Kiber kriminalci trdijo, da so certificirani tehniki, in skušajo uporabnike prevarati, da plačajo za tehnično podporo, ki ni potrebna - omenjena zlonamerna programska oprema preprosto ne obstaja. Poleg tega ti ljudje običajno zahtevajo oddaljen dostop do uporabniškega računalnika. Po povezavi kriminalci prikrito spremenijo nastavitve sistema in / ali namestijo zlonamerno programsko opremo. , ti ljudje trdijo, da zaznajo še več napak in ponujajo nadaljnjo podporo za doplačilo. Iz teh razlogov nikoli ne poskušajte stopiti v stik s temi ljudmi. To napako lahko odpravite preprosto tako, da zaprete spletni brskalnik ali znova zaženete sistem. Poleg tega nekateri PUP-ji in zlonamerna spletna mesta brez dovoljenja uporabnikov prikrito izvajajo različne procese (npr. Mine cryptocurrency) v ozadju sistema. Z zlorabo virov PUP-i / spletna mesta znatno zmanjšajo splošno zmogljivost računalnika. Kot smo že omenili, PUP-i prikazujejo zlonamerne oglase. Da bi to dosegli, razvijalci uporabljajo različna orodja, ki omogočajo umestitev grafičnih vsebin tretjih oseb na katero koli spletno stran. Ti oglasi pogosto prikrivajo osnovno vsebino spletnega mesta in s tem zmanjšujejo izkušnjo brskanja po internetu. Poleg tega lahko nekateri preusmerijo na zlonamerna spletna mesta in / ali zaženejo skripte za prenos in namestitev zlonamerne programske opreme. Tako klikanje nanje tvega nadaljnje okužbe računalnika. da PUP-i beležijo različne informacije o uporabniškem sistemu (kot so pritiski tipk, obiskani URL-ji, iskalne poizvedbe, naslovi IP itd.), ki lahko vsebujejo osebne podatke. Zbrani podatki se običajno prodajo tretjim osebam. Iz teh razlogov uporabnikom toplo priporočamo, da vse PUP takoj odstranijo.

Zanimivi Članki

Buzzdock Adware

Buzzdock Adware

Kako odstraniti programsko opremo Buzzdock - navodila za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Volframove zaokrožene pisave ni bilo mogoče najti prevara

Volframove zaokrožene pisave ni bilo mogoče najti prevara

Kako odstraniti prevaro z volframovo zaokroženo pisavo ni bilo mogoče najti - koraki za odstranitev virusa (posodobljeno)

Kako odstraniti ugrabitelja brskalnika Logic Search

Kako odstraniti ugrabitelja brskalnika Logic Search

Kako se znebiti ugrabitelja brskalnika Logic Search - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Adware za pomoč tržnim raziskavam

Adware za pomoč tržnim raziskavam

Kako odstraniti oglaševalsko programsko opremo Market Research Helper - navodila za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Inspsearch.com Virus

Inspsearch.com Virus

Kako se znebiti virusa Inspsearch.com - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljen)

Ustvarite osupljivo slikovno pikslo z brezplačnim in odprtokodnim urejevalnikom Pixelorama

Ustvarite osupljivo slikovno pikslo z brezplačnim in odprtokodnim urejevalnikom Pixelorama

Pixelorama je brezplačen in odprtokodni urejevalnik 2D sprite za več platform. Ponuja vsa potrebna orodja za ustvarjanje slikovnih pik v čednem uporabniškem vmesniku.

Oglasi iz borovcev

Oglasi iz borovcev

Kako odstraniti oglase Pine Tree Ads - navodila za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Ne zaupajte lažnim e-poštnim sporočilom Amazon, ki ponujajo darilne kartice v višini 100 USD

Ne zaupajte lažnim e-poštnim sporočilom Amazon, ki ponujajo darilne kartice v višini 100 USD

Kako odstraniti e-poštni virus Amazon Gift Card $ 100 - navodila za odstranitev virusa

Akcijskega centra ni mogoče odpreti. Kako to popraviti?

Akcijskega centra ni mogoče odpreti. Kako to popraviti?

Akcijskega centra ni mogoče odpreti. Kako to popraviti?

Odstranite ransomware OmniSphere iz sistema

Odstranite ransomware OmniSphere iz sistema

Kako odstraniti OmniSphere Ransomware - koraki za odstranitev virusa (posodobljeno)


Kategorije