Pridobite iPhone X za 1 $ POP-UP prevara

Kako odstraniti Prenesite iPhone X za 1 $ POP-UP prevara - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Pridobite navodila za odstranitev iPhone X za 1 USD

Kaj je Get iPhone X za 1 dolar?

Internet je poln različnih prevar, ki vključujejo 'Pridobite iPhone X za 1 dolar' (drug primer je Darilna kartica VISA v vrednosti 1000 USD ). To prevaro se običajno pojavi na zavajajočih / nezaupljivih spletnih mestih, ki jih večina uporabnikov nenamerno obišče - potencialno neželene aplikacije (PUA) ali vsiljivi oglasi nanje povzročijo preusmeritve. V večini primerov uporabniki PUA nenamerno namestijo. Te aplikacije prikazujejo vsiljive oglase in zbirajo informacije o uporabniškem sistemu. 'Pridobite iPhone X za 1 dolar' se lahko distribuira tudi z nepoštenimi prenosniki / namestitelji, ki ustvarijo bližnjico na namizju, ki vodi do zavajajočih spletnih mest.

Pridobite iPhone X za 1 $ prevareSporočilo o prevarah »Pridobite iPhone X za 1 dolar« navaja, da lahko uporabniki pametni telefon iPhone X prejmejo za samo 1 dolar. Za nadaljevanje morajo vnesti e-poštne naslove in druge osnovne podatke, kot so ime, priimek, naslov, poštna številka in mesto. Nato morajo izpolniti anketo. To je prevara in uporabniki v zameno ne prejmejo ničesar. Ponudba za nakup iPhona X za 1 dolar je preprosto način, s katerim uporabnike zvabite, da razkrijejo svoje podatke, ki lahko vključujejo naslove IP, geografske lokacije, e-poštne naslove itd. Kasneje se informacije prodajo tretjim osebam (potencialno kiber kriminalcem ), ki ga zlorabljajo za ustvarjanje prihodka. Podatki se lahko uporabljajo tudi za druge dvomljive namene. Na primer, e-poštne naslove je mogoče uporabiti za neželeno oglaševalsko akcijo in uporabniki lahko začnejo prejemati zlonamerna e-poštna sporočila s prilogami, ki po odprtju prenesejo in namestijo rizične viruse.

Potencialno neželene aplikacije običajno zbirajo informacije o uporabniškem sistemu, kot so naslovi IP, pritiski tipk, iskalne poizvedbe, geolokacije, URL-ji obiskanih spletnih mest itd. Nekateri PUA bodo zbirali tudi osebne ali občutljive podatke. Če te aplikacije namestite, lahko pride do težav z zasebnostjo / brskanjem in celo do kraje identitete. Večina PUA-jev ponuja kupone, pasice, ankete, pojavna okna in druge vsiljive oglase. Te se pogosto prikažejo z orodji, ki omogočajo umestitev grafičnih vsebin tretjih oseb na katero koli spletno stran, s čimer prikrijejo osnovno vsebino obiskanih spletnih mest. Ti oglasi zmanjšajo izkušnjo brskanja in po kliku preusmerijo uporabnike na nezanesljiva spletna mesta in izvajajo skripte, ki prenašajo in namestijo druge PUA-je ali celo zlonamerno programsko opremo. Priporočamo, da takoj odstranite vse PUA-je.

Povzetek grožnje:
Ime Virus 'Get iPhone X For'
Vrsta grožnje Lažno predstavljanje, prevara, socialni inženiring, goljufije
Simptomi Nepooblaščeni spletni nakupi, spremenjena gesla za spletni račun, kraja identitete, nezakonit dostop do računalnika.
Metode distribucije Zavajajoča e-poštna sporočila, prevarantski spletni pojavni oglasi, tehnike zastrupitve z iskalniki, napačno črkovane domene.
Škoda Izguba občutljivih zasebnih podatkov, denarna izguba, kraja identitete.
Odstranjevanje zlonamerne programske opreme (Windows)

Da bi odpravili morebitne okužbe z zlonamerno programsko opremo, skenirajte računalnik z zakonito protivirusno programsko opremo. Naši raziskovalci varnosti priporočajo uporabo programske opreme Malwarebytes.
▼ Prenesite malwarebytes
Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Večina potencialno neželenih aplikacij je podobnih ali enakih. Razvijalci jih promovirajo kot 'uporabne programe' s ponudbo uporabnih orodij ali funkcij, vendar gre zgolj za poskuse, da se ustvari vtis legitimnosti. PUA-ji so namenjeni samo ustvarjanju prihodka za svoje razvijalce, ne pa zagotavljanju obljubljene funkcionalnosti.

Kako so se v moj računalnik namestile potencialno neželene aplikacije?

Potencialno neželene programe lahko prenesete z njihovih uradnih spletnih mest, vendar jih večina uporabnikov nehote namesti. Razvijalci pogosto uporabljajo tako imenovano metodo združevanja, da uporabnike zvabijo, da skupaj namestijo PUA-je znotraj običajne programske opreme tretjih oseb. Izogibajo se pravilnemu razkritju informacij o paketnih aplikacijah, tako da skrijejo PUA v 'Advanced', 'Custom' in drugih podobnih nastavitvah ali možnostih namestitvenih postopkov. Poleg tega mnogi uporabniki preskočijo namestitvene korake, ne da bi jih preučili, in kliknejo vsiljive oglase. To neprevidno vedenje pogosto vodi do nenamernih namestitev in tvega računalniške okužbe.

Kako se izogniti namestitvi potencialno neželenih aplikacij?

Da se izognete namestitvi PUA, prenesite programsko opremo z uradnih, zaupanja vrednih spletnih mest in uporabite neposredne povezave. Za prenos programske opreme ne uporabljajte drugih proizvajalcev prenosnikov / namestitvenih programov ali hudourniških odjemalcev. Označite »Po meri«, »Napredno« in druge podobne možnosti ali nastavitve v namestitvenih pogovornih oknih. Onemogočite namestitev dodatne programske opreme (na primer PUA) in šele nato dokončajte namestitev (ali nadaljujte z naslednjim korakom). Upoštevajte, da je internet poln vsiljivih oglasov, ki se večinoma zdijo legitimni, vendar vas bodo nekateri morda preusmerili na nezaupljiva spletna mesta (igre na srečo, pornografija, zmenki za odrasle itd.). Če naletite na tovrstne oglase, v brskalniku preverite seznam nameščenih razširitev (ali dodatkov in vtičnikov) in takoj odstranite neznane, sumljive ali neželene vnose. Če je vaš računalnik že okužen s PUA-ji, priporočamo, da z njim zaženete optično branje Malwarebytes za Windows da jih samodejno odpravi.

Posnetek zaslona programa tretje osebe, ki ustvari bližnjico na namizju:

namestitveni program IphoneX

Takojšnje samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme: Ročno odstranjevanje groženj je lahko dolgotrajen in zapleten postopek, ki zahteva napredno računalniško znanje. Malwarebytes je profesionalno orodje za samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme, ki je priporočljivo, da se znebite zlonamerne programske opreme. Prenesite ga s klikom na spodnji gumb:
▼ PRENESI Malwarebytes S prenosom katere koli programske opreme, navedene na tem spletnem mestu, se strinjate z našo Politika zasebnosti in Pogoji uporabe . Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Hitri meni:

Odstranitev potencialno neželenih aplikacij:

Uporabniki sistema Windows 7:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 7

Kliknite Začni (Logotip Windows v spodnjem levem kotu namizja), izberite Nadzorna plošča . Poiščite Programi in kliknite Odstranite program .

Uporabniki sistema Windows XP:

Dostop do programa za dodajanje ali odstranjevanje v sistemu Windows XP

Kliknite Začni , izberite Nastavitve in kliknite Nadzorna plošča . Poiščite in kliknite Dodajanje ali odstranjevanje programov .

Uporabniki sistemov Windows 10 in Windows 8:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 8

Z desno miškino tipko kliknite spodnji levi kot zaslona, ​​v meniju za hitri dostop izberite Nadzorna plošča . V odprtem oknu izberite Programi in lastnosti .

Uporabniki Mac OSX:

Odstrani aplikacijo v OSX (Mac)

Kliknite Finder , na odprtem zaslonu izberite Aplikacije . Povlecite aplikacijo iz Aplikacije mapo v Smeti (ki se nahaja v priklopni postaji), nato z desno miškino tipko kliknite ikono smetnjaka in izberite Izprazni koš .

Pridobite iPhone X za 1 $ odstranitve oglaševalske programske opreme prek nadzorne plošče

V oknu za odstranitev programov poiščite sumljive / nedavno nameščene programe, izberite te vnose in kliknite ' Odstrani 'ali' Odstrani '.

Po odstranitvi potencialno neželene aplikacije v računalniku poiščite morebitne preostale neželene komponente ali morebitne okužbe z zlonamerno programsko opremo. Če želite optično prebrati računalnik, uporabite priporočena programska oprema za odstranjevanje zlonamerne programske opreme.

▼ PRENESI odstranjevalec za
okužbe z zlonamerno programsko opremo

Malwarebytes preveri, ali je računalnik okužen z zlonamerno programsko opremo. Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Odstranite lopovske razširitve iz internetnih brskalnikov:

Video, ki prikazuje odstranitev potencialno neželenih dodatkov za brskalnik:

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Logotip Internet ExplorerjaOdstranite zlonamerne dodatke iz Internet Explorerja:

IponeX-ie1

Open-Source-Content-Management-System

Kliknite ikono 'orodje' Odstranjevanje prevarantskih razširitev iz 2. koraka Internet Explorerja(v zgornjem desnem kotu Internet Explorerja) izberite »Upravljanje dodatkov«. Poiščite nedavno nameščene sumljive razširitve brskalnika, izberite te vnose in kliknite »Odstrani«.

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows XP

Neobvezna metoda:

Če boste še naprej imeli težave z odstranjevanjem virusa 'dobite iphone x za 1 USD', ponastavite nastavitve Internet Explorerja na privzete.

Uporabniki sistema Windows XP: Kliknite Začni , kliknite Teči , v odprtem tipu okna inetcpl.cpl V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 7

Uporabniki sistemov Windows Vista in Windows 7: Kliknite logotip sistema Windows v polju za začetek iskanja inetcpl.cpl in kliknite enter. V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - dostop

Uporabniki sistema Windows 8: Odprite Internet Explorer in kliknite orodja ikono. Izberite Internetne možnosti .

Ponastavitev privzetih nastavitev Internet Explorerja v sistemu Windows 8 - zavihek Napredne internetne možnosti

V odprtem oknu izberite Napredno zavihek.

Ponastavitev privzetih nastavitev Internet Explorerja v sistemu Windows 8 - na zavihku Napredno za internetne možnosti kliknite gumb Ponastavi

Kliknite Ponastaviti .

Ubuntu-Solid-State-Laufwerk

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - potrdite ponastavitev nastavitev na privzete s klikom na gumb za ponastavitev

S klikom na potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Internet Explorerja na privzete Ponastaviti .

Logotip Google Chrome

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranjevanje lopov s končnicami iz brskalnika Google Chrome 1. korakOdstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Google Chrome:

Odstranjevanje lopov s končnicami iz brskalnika Google Chrome 2. korak

Kliknite ikono menija Chrome Ikona menija Google Chrome(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) izberite »Več orodij« in kliknite »Razširitve«. Poiščite vse nedavno nameščene sumljive dodatke brskalnika in jih odstranite.

Ponastavitev nastavitev Google Chrome 1. korak

Neobvezna metoda:

Če boste še naprej imeli težave z odstranjevanjem virusa 'prenesite iphone x for', ponastavite nastavitve brskalnika Google Chrome. Kliknite Ikona menija Chrome Ponastavitev nastavitev brskalnika Google Chrome 2. korak(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) in izberite Nastavitve . Pomaknite se navzdol na dno zaslona. Kliknite Napredno ... povezava.

3. korak ponastavitve nastavitev brskalnika Google Chrome

Ko se pomaknete na dno zaslona, ​​kliknite Ponastavi (obnovi nastavitve na prvotne privzete vrednosti) .

Mozilla Firefox logotip

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Google Chroma na privzete, tako da kliknete Ponastaviti .

Odstranjevanje lopov s končnicami iz koraka 1 Mozilla Firefox

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranjevanje prevarantskih razširitev iz Mozilla Firefox 2. korakOdstranite zlonamerne vtičnike iz Mozilla Firefox:

Dostop do nastavitev (Korak 1 ponastavite Firefox na privzete nastavitve)

Kliknite meni Firefox Dostop do informacij o odpravljanju težav (korak 2 ponastavite Firefox na privzete nastavitve)(v zgornjem desnem kotu glavnega okna) izberite »Dodatki«. V odprtem oknu kliknite »Razširitve« in odstranite vse nedavno nameščene sumljive vtičnike brskalnika.

Klik na gumb Osveži Firefox (Korak 3 ponastavi Firefox na privzete nastavitve)

Neobvezna metoda:

Uporabniki računalnikov, ki imajo težave z odstranjevanjem virusa 'dobite iphone x za 1 USD', lahko ponastavijo svoje nastavitve Mozilla Firefox.

Odprite Mozilla Firefox, v zgornjem desnem kotu glavnega okna kliknite Meni Firefox , Potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Firefoxa na privzete (Korak 4 ponastavite na privzete nastavitve Firefoxa)v odprtem meniju kliknite Pomoč.

logotip brskalnika safari

Izberite Informacije o odpravljanju težav .

odstranjevanje adware iz safari korak 1 - dostop do nastavitev

V odprtem oknu kliknite Osvežite Firefox .

odstranjevanje adware iz safari korak 2 - odstranjevanje razširitev

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Mozille Firefox na privzete s klikom na Osvežite Firefox .

ponastavitev safari koraka 1

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

ponastavitev safari koraka 2Odstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Safari:

Logotip Microsoft Edge (Chromium)

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, kliknite Safari meni in izberite Nastavitve ... .

Odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz Microsoft Edge 1. korak

Linux auf chromebook installieren

V odprtem oknu kliknite Razširitve , poiščite nedavno nameščeno sumljivo razširitev, jo izberite in kliknite Odstrani .

Neobvezna metoda:

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, in kliknite Safari meni. V spustnem meniju izberite Počisti zgodovino in podatke o spletnih mestih ...

Odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz 2. koraka programa Microsoft Edge

V odprtem oknu izberite vsa zgodovina in kliknite Izbriši zgodovino .

Ikona menija Microsoft Edge (krom)

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

1. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)Odstranite zlonamerne razširitve iz Microsoft Edge:

2. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)

Kliknite ikono menija Edge 3. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)(v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) izberite ' Razširitve '. Poiščite vse nedavno nameščene sumljive dodatke brskalnika in kliknite ' Odstrani 'pod njihovimi imeni.

upadanje namestitve oglasne programske opreme med prenosom vzorca brezplačne programske opreme

Neobvezna metoda:

Če boste še naprej imeli težave z odstranjevanjem virusa 'get iphone x for', ponastavite nastavitve brskalnika Microsoft Edge. Kliknite Ikona menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) in izberite Nastavitve .

V odprtem meniju z nastavitvami izberite Ponastavite nastavitve .

Izberite Obnovite nastavitve na privzete vrednosti . V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Microsoft Edge na privzete s klikom na Ponastaviti .

  • Če to ni pomagalo, upoštevajte te možnosti navodila razlaga, kako ponastaviti brskalnik Microsoft Edge.

Povzetek:

Oglasna programska oprema ali potencialno neželene aplikacije se navadno infiltrirajo v internetne brskalnike z brezplačnimi prenosi programske opreme. Upoštevajte, da je najvarnejši vir za prenos brezplačne programske opreme samo s spletnih strani razvijalcev. Da se izognete namestitvi oglaševalske programske opreme, bodite zelo pozorni pri nalaganju in nameščanju brezplačne programske opreme. Pri nameščanju predhodno prenesenih brezplačnih programov izberite po meri ali napredno možnosti namestitve - ta korak bo razkril morebitne neželene programe, navedene za namestitev, skupaj z izbranim brezplačnim programom.

Pomoč pri odstranitvi:
Če imate težave pri odstranjevanju virusa »pridobite iphone x za 1 USD« iz računalnika, prosite za pomoč na našem forumu za podporo zlonamerni programski opremi.

Objavite komentar:
Če imate dodatne informacije o virusu „pridobite iphone x za 1 USD“ ali odstranitvi virusa, delite svoje znanje v spodnjem oddelku za komentarje.