Get-a-Clip Adware

Kako odstraniti programsko opremo Get-a-Clip Adware - navodila za odstranjevanje virusov

Navodila za odstranitev posnetka

Kaj je Get-a-Clip?

Get-a-Clip je predstavljen kot aplikacija, ki ponuja YouTube funkcijo prenosa - 'Get-a-Clip je BREZPLAČNA aplikacija za Windows, ki vam omogoča nemoteno prenašanje videoposnetkov z YouTuba in pridobivanje zvoka v različnih oblikah.' Te napačne trditve uporabimo za to, da uporabnike prepričajo, da je Get-a-Clip zakonita in uporabna aplikacija. Dejansko je klasificiran kot oglaševalska programska oprema in potencialno neželen program (PUP), ki prikazuje vsiljive spletne oglase in nenehno spremlja brskanje po internetu. Upoštevajte, da se Get-a-Clip običajno vdre v sisteme brez soglasja uporabnikov.

Get-a-Clip adwareGet-a-Clip zbira različne informacije, vključno z obiskanimi URL-ji spletnih mest, ogledanimi stranmi, iskalnimi poizvedbami, vnesenimi v iskalnike, naslovi internetnega protokola (IP) in drugimi podobnimi podatki. Nekateri uporabniki lahko menijo, da so te informacije nepomembne, vendar lahko vsebujejo osebne podatke, ki se kasneje delijo s tretjimi podjetji. Nekatere tretje osebe bodo za ustvarjanje prihodka zlorabile podrobnosti. Tako lahko prisotnost oglasne programske opreme Get-a-Clip v vašem sistemu povzroči resne težave z zasebnostjo ali celo krajo identitete. Poleg tega Get-a-Clip uporablja 'virtualni sloj' za prikaz različnih vsiljivih spletnih oglasov, vključno s pasicami in pojavnimi okni. Ti in drugi oglasi, ki jih ustvarja ta oglaševalska programska oprema, se morda zdijo običajni oglasi, vendar noben ne izvira iz obiskanih spletnih mest in ne skriva osnovne vsebine, s čimer znatno zmanjša izkušnjo brskanja po internetu. Poleg tega bodo nekateri uporabnike preusmerjali na zlonamerna spletna mesta. Obisk spletnih mest, ki vsebujejo nalezljivo vsebino, lahko privede do visoko tveganih okužb z oglaševalsko ali zlonamerno programsko opremo. Iz teh razlogov toplo priporočamo, da takoj odstranite programsko opremo Get-a-Clip.

Get-a-Clip ima veliko podobnosti z drugimi aplikacijami iste vrste. Dejansko so programi oglaševalskega tipa na splošno pogosto enaki. Vse ponujajo različne funkcije, ki uporabnike preprosto privabijo k namestitvi. Po vdoru v sistem pa aplikacije, kot je Get-a-Clip, samo prikazujejo vsiljive spletne oglase in zbirajo osebne podatke. Ustvarjeni so za ustvarjanje prihodka za razvijalce in ne zagotavljajo dejanske vrednosti za uporabnike.

Kako se je Get-a-Clip namestil v moj računalnik?

Oglasni program Get-a-Clip je na voljo na svojem uradnem spletnem mestu, vendar ga večina uporabnikov nehote namesti brez njihovega soglasja. To je posledica zavajajoče metode trženja programske opreme, imenovane »združevanje« (prikrita namestitev programske opreme tretjih oseb z običajno programsko opremo / aplikacijami). Paket se uporablja za distribucijo programske opreme Get-a-Clip. Raziskave kažejo, da se veliko uporabnikov ne zaveda, da so prevare pogosto skrite v možnostih za prenos / namestitev po meri ali naprednem. Če pospešijo te procese in preskočijo ta razdelek, uporabniki nenamerno namestijo PUP-e in svoje sisteme izpostavijo tveganju nadaljnje okužbe.

Kako se izogniti namestitvi potencialno neželenih aplikacij?

Obstajata dva glavna koraka, da preprečite namestitev aplikacij oglaševalskega tipa. Prvič, nikoli ne hitite s prenosom in nameščanjem programske opreme - te postopke izvedite z možnostmi »Po meri« ali »Napredno« in natančno analizirajte vsak korak. Drugič, zagotovite, da je nameščena samo izbrana programska oprema, tako da izključite vse programe tretjih oseb, ki so navedeni za prenos / namestitev.

Zavajajoči namestitelji brezplačne programske opreme, ki se uporabljajo pri distribuciji oglasne programske opreme 'get-a-clip':

get-a-clip vzorec namestitvene programske opreme 3 dobite vzorec namestitvenega programa za namestitev -a-clip 2 get-a-clip zavajajoči namestitveni program

Nastavitev namestitvenega orodja Get-a-Clip:

get-a-clip namestitveni program

Takojšnje samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme: Ročno odstranjevanje groženj je lahko dolgotrajen in zapleten postopek, ki zahteva napredno računalniško znanje. Malwarebytes je profesionalno orodje za samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme, ki je priporočljivo, da se znebite zlonamerne programske opreme. Prenesite ga s klikom na spodnji gumb:
▼ PRENESI Malwarebytes S prenosom katere koli programske opreme, navedene na tem spletnem mestu, se strinjate z našo Politika zasebnosti in Pogoji uporabe . Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Hitri meni:

IP-Adresse anzeigen linux

Odstranitev programske opreme Get-a-Clip:

Uporabniki sistema Windows 7:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 7

Kliknite Začni (Logotip Windows v spodnjem levem kotu namizja), izberite Nadzorna plošča . Poiščite Programi in kliknite Odstranite program .

Uporabniki sistema Windows XP:

Dostop do programa za dodajanje ali odstranjevanje v sistemu Windows XP

Kliknite Začni , izberite Nastavitve in kliknite Nadzorna plošča . Poiščite in kliknite Dodajanje ali odstranjevanje programov .

Uporabniki sistemov Windows 10 in Windows 8:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 8

Z desno miškino tipko kliknite spodnji levi kot zaslona, ​​v meniju za hitri dostop izberite Nadzorna plošča . V odprtem oknu izberite Programi in lastnosti .

Uporabniki Mac OSX:

Odstrani aplikacijo v OSX (Mac)

Kliknite Finder , na odprtem zaslonu izberite Aplikacije . Povlecite aplikacijo iz Aplikacije mapo v Smeti (ki se nahaja v priklopni postaji), nato z desno miškino tipko kliknite ikono smetnjaka in izberite Izprazni koš .

Odstranite programsko opremo Get-a-Clip prek nadzorne plošče

V oknu za odstranitev programov poiščite Get-a-Clip ', izberite ta vnos in kliknite' Odstrani 'ali' Odstrani '.

Po odstranitvi potencialno neželenega programa, ki povzroča oglase Get-a-Clip, v računalniku poiščite morebitne preostale neželene komponente ali morebitne okužbe z zlonamerno programsko opremo. Če želite optično prebrati računalnik, uporabite priporočena programska oprema za odstranjevanje zlonamerne programske opreme.

▼ PRENESI odstranjevalec za
okužbe z zlonamerno programsko opremo

Malwarebytes preveri, ali je računalnik okužen z zlonamerno programsko opremo. Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Odstranite programsko opremo Get-a-Clip iz internetnih brskalnikov:

Video, ki prikazuje odstranitev potencialno neželenih dodatkov za brskalnik:

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Logotip Internet ExplorerjaOdstranite zlonamerne dodatke iz Internet Explorerja:

Odstranjevanje oglasov Get-a-Clip iz 1. koraka Internet Explorerja

Kliknite ikono 'orodje' Odstranjevanje oglasov Get-a-Clip iz 2. koraka Internet Explorerja(v zgornjem desnem kotu Internet Explorerja) izberite »Upravljanje dodatkov«. Iskati ' MFLHelper Class ', izberite ta vnos in kliknite' Odstrani '.

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows XP

Neobvezna metoda:

Če boste še naprej imeli težave z odstranjevanjem oglasov z orodjem get-a-clip, ponastavite nastavitve Internet Explorerja na privzete.

Uporabniki sistema Windows XP: Kliknite Začni , kliknite Teči , v odprtem tipu okna inetcpl.cpl V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 7

Uporabniki sistemov Windows Vista in Windows 7: Kliknite logotip sistema Windows v polju za začetek iskanja inetcpl.cpl in kliknite enter. V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - dostop

Uporabniki sistema Windows 8: Odprite Internet Explorer in kliknite orodja ikono. Izberite Internetne možnosti .

Ponastavitev privzetih nastavitev Internet Explorerja v sistemu Windows 8 - zavihek Napredne internetne možnosti

V odprtem oknu izberite Napredno zavihek.

Ponastavitev privzetih nastavitev Internet Explorerja v sistemu Windows 8 - na zavihku Napredno za internetne možnosti kliknite gumb Ponastavi

Kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - potrdite ponastavitev nastavitev na privzete s klikom na gumb za ponastavitev

S klikom na potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Internet Explorerja na privzete Ponastaviti .

Logotip Google Chrome

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranjevanje oglasov Get-a-Clip iz brskalnika Google Chrome 1. korakOdstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Google Chrome:

Odstranjevanje oglasov Get-a-Clip iz brskalnika Google Chrome 2. korak

Kliknite ikono menija Chrome Ikona menija Google Chrome(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) izberite »Orodja« in kliknite »Razširitve«. Poišči Get-a-Clip ', izberite ta vnos in kliknite ikono smetnjaka.

Ponastavitev nastavitev Google Chrome 1. korak

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem oglasov s funkcijo get-a-clip, ponastavite nastavitve brskalnika Google Chrome. Kliknite Ikona menija Chrome Ponastavitev nastavitev brskalnika Google Chrome 2. korak(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) in izberite Nastavitve . Pomaknite se navzdol na dno zaslona. Kliknite Napredno ... povezava.

3. korak ponastavitve nastavitev brskalnika Google Chrome

Ko se pomaknete na dno zaslona, ​​kliknite Ponastavi (obnovi nastavitve na prvotne privzete vrednosti) .

Mozilla Firefox logotip

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Google Chroma na privzete, tako da kliknete Ponastaviti .

Odstranjevanje oglasov Get-a-Clip iz 1. koraka programa Mozilla Firefox

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranjevanje oglasov Get-a-Clip iz 2. koraka programa Mozilla FirefoxOdstranite zlonamerne vtičnike iz Mozilla Firefox:

Dostop do nastavitev (Korak 1 ponastavite Firefox na privzete nastavitve)

Kliknite meni Firefox Dostop do informacij o odpravljanju težav (korak 2 ponastavite Firefox na privzete nastavitve)(v zgornjem desnem kotu glavnega okna) izberite »Dodatki«. Kliknite »Razširitve«, v odprtem oknu odstranite » Razširitev Get-a-Clip '.

Open-Source-Content-Management-System

Klik na gumb Osveži Firefox (Korak 3 ponastavi Firefox na privzete nastavitve)

Neobvezna metoda:

Uporabniki računalnikov, ki imajo težave z oglasi z odstranitvijo posnetka, lahko ponastavijo svoje nastavitve Mozilla Firefox.

Odprite Mozilla Firefox, v zgornjem desnem kotu glavnega okna kliknite Meni Firefox , Potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Firefoxa na privzete (Korak 4 ponastavite na privzete nastavitve Firefoxa)v odprtem meniju kliknite Pomoč.

logotip brskalnika safari

Izberite Informacije o odpravljanju težav .

odstranjevanje adware iz safari korak 1 - dostop do nastavitev

V odprtem oknu kliknite Osvežite Firefox .

odstranjevanje adware iz safari korak 2 - odstranjevanje razširitev

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Mozille Firefox na privzete s klikom na Osvežite Firefox .

ponastavitev safari koraka 1

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

ponastavitev safari koraka 2Odstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Safari:

Logotip Microsoft Edge (Chromium)

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, kliknite Safari meni in izberite Nastavitve ... .

Odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz Microsoft Edge 1. korak

V odprtem oknu kliknite Razširitve , poiščite nedavno nameščeno sumljivo razširitev, jo izberite in kliknite Odstrani .

Neobvezna metoda:

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, in kliknite Safari meni. V spustnem meniju izberite Počisti zgodovino in podatke o spletnih mestih ...

Odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz 2. koraka programa Microsoft Edge

V odprtem oknu izberite vsa zgodovina in kliknite Izbriši zgodovino .

Ikona menija Microsoft Edge (krom)

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

1. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)Odstranite zlonamerne razširitve iz Microsoft Edge:

2. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)

Kliknite ikono menija Edge 3. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)(v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) izberite ' Razširitve '. Poiščite vse nedavno nameščene sumljive dodatke brskalnika in kliknite ' Odstrani 'pod njihovimi imeni.

upadanje namestitve oglasne programske opreme med prenosom vzorca brezplačne programske opreme

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem oglasov s funkcijo get-a-clip, ponastavite nastavitve brskalnika Microsoft Edge. Kliknite Ikona menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) in izberite Nastavitve .

V odprtem meniju z nastavitvami izberite Ponastavite nastavitve .

Wie werde ich meinen Schnellkonverter los?

Izberite Obnovite nastavitve na privzete vrednosti . V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Microsoft Edge na privzete s klikom na Ponastaviti .

  • Če to ni pomagalo, upoštevajte te možnosti navodila razlaga, kako ponastaviti brskalnik Microsoft Edge.

Povzetek:

Oglasna programska oprema ali potencialno neželene aplikacije se navadno infiltrirajo v internetne brskalnike z brezplačnimi prenosi programske opreme. Upoštevajte, da je najvarnejši vir za prenos brezplačne programske opreme samo s spletnih strani razvijalcev. Da se izognete namestitvi oglaševalske programske opreme, bodite zelo pozorni pri nalaganju in nameščanju brezplačne programske opreme. Pri nameščanju predhodno prenesenih brezplačnih programov izberite po meri ali napredno možnosti namestitve - ta korak bo razkril morebitne neželene programe, navedene za namestitev, skupaj z izbranim brezplačnim programom.

Pomoč pri odstranitvi:
Če imate težave pri odstranjevanju oglasov s pomočjo posnetka iz računalnika, prosite za pomoč na našem forumu za podporo zlonamerni programski opremi.

Objavite komentar:
Če imate dodatne informacije o oglasih s storitvijo get-a-clip ali njihovo odstranitev, delite svoje znanje v spodnjem oddelku za komentarje.