Kako se popravi Gmail v načinu HTML v Safariju?

Kako se popravi Gmail v načinu HTML v Safariju?

Googlov poštni sistem se naloži samo v načinu pogleda HTML v brskalniku Safari. Kako to popraviti?

Googlov poštni sistem je eden najbolj priljubljenih sistemov in verjetno je največja prednost dostopnost s katerega koli kraja, kjer obstaja internetna povezava, prav tako pa je združljivost z večino spletnih brskalnikov in operacijskih sistemov. Na žalost se sistem Gmail včasih bori tako kot vsa programska oprema. Lastniki Appleove proizvodnje se srečujejo tudi z nekaterimi težavami, med najpogostejšimi pa je, da ljudje ne vidijo običajnega načina pogleda v Gmailu, njihov spletni brskalnik Safari pa se naloži samo v načinu pogleda HTML.

To pomeni, da bodo funkcije, kot so klepet, preverjanje črkovanja, bližnjice na tipkovnici, dodajanje ali uvoz stikov, po meri z naslovov in bogato oblikovanje, postale neaktivne in nedosegljive. Ta frustrirajoča situacija se zgodi zaradi izboljšav Googlovega sistema Gmail, povezanih z varnostjo, da pojasnimo, da ob posodobitvi varnostnih protokolov nekatera starejša različica programske opreme postane nepodprta in je v Gmailu dostopen samo HTML način. Včasih pa lahko v mapi z aplikacijami pride do težave, imenovane poškodovana mapa z aplikacijami. Na srečo obstaja le nekaj preprostih načinov, kako lahko kljub različici spletnega brskalnika Safari v računalniku Mac obiščete Gmail v običajnem načinu. V tem članku bomo obravnavali najpreprostejše in najpogostejše načine dostopa do standardnega načina sistema Gmail.uvod

Kazalo:

Prenesite orodje za popravilo zlonamerne programske opreme

Priporočljivo je zagnati brezplačno skeniranje z Malwarebytes - orodjem za odkrivanje zlonamerne programske opreme in odpravljanje računalniških napak. Za odstranitev okužb in odpravljanje računalniških napak boste morali kupiti celotno različico. Na voljo brezplačna preizkusna različica.

Prepričajte se, da mapa Applications ni poškodovana

Predlagamo, da uporabite programsko opremo Combo Cleaner, ki vsebuje različne funkcije, kot so protivirusni program, čistilec diskov, pregledovalnik velikih datotek in dvojnikov ter nekatere druge. Z uporabo te programske opreme boste lahko preverili celoten sistem Mac ali samo izbrane imenike, tako boste lahko zagotovili, da mapa Application ni poškodovana in da v računalniku ni različnih groženj, ki bi jih lahko zaznali Gmailovi varnostni mehanizmi kar ima za posledico zmanjšano funkcionalnost. Lahko dobiš Combo Cleaner naravnost s spletnega mesta razvijalcev , je vmesnik uporabniku prijazen in ga boste lahko uporabili takoj, ko ga dobite.

[Nazaj na kazalo]

Posodobite Applovo programsko opremo, da bo ustrezala Googlovim zahtevam

Če ste prepričani, da mapa Applications in datoteke predpomnilnika Safarija ne povzročajo težav s sistemom Gmail, bi bil naslednji korak zagotoviti, da uporabljate najnovejšo različico operacijskega sistema Mac in / ali spletnega brskalnika Safari. Zaradi posodobitev Googlovih varnostnih protokolov 19. januarja 2018 so uporabniki Mac-a, ki še vedno delujejo v operacijskem sistemu Mac različice 10.9.5 Mavericks in starejših, s spletnim brskalnikom Safari različice 9.1.3 začeli dostopati samo do načina HTML sistema Gmail. Da bi se izognili neusklajenosti varnostnih protokolov, odprite aplikacijo App store, izberite zavihek Posodobitve in preverite, ali so na voljo posodobitve programske opreme. Če obstajajo, jih namestite vse ali vsaj posodobitve, povezane z operacijskim sistemom in spletnim brskalnikom. Priporočamo pa, da kliknete možnost Posodobi vse, da zagotovite, da je vaša programska oprema posodobljena. Na žalost nekateri uporabniki ne morejo dobiti najnovejše različice operacijskega sistema zaradi stare strojne opreme ali nekaterih posebnih aplikacij, ki ne deluje pravilno ali sploh ne deluje v najnovejših različicah operacijskega sistema Mac.

posodobitve-app-store

[Nazaj na kazalo]

Alternativni način za dostop do Gmailovega običajnega načina

Če ste prepričani, da mapa z aplikacijami ni poškodovana in posodobitev programske opreme v vašem primeru ni na voljo, obstaja drug način za doseganje standardnega načina Gmaila prek računalnika. V bistvu morate le prenesti najnovejšo različico Google Chrome in kadar koli želite obiskati sistem Gmail, ga odprite prek spletnega brskalnika Google Chrome. Poleg tega, če ne želite uporabljati brskalnika Google Chrome, lahko uporabite Mozilla Firefox z različico 57 ali novejšo, da obiščete standardni način sistema Google Mail. Ti spletni brskalniki so popolnoma združljivi z Gmailovimi varnostnimi protokoli in bi morali rešiti vašo težavo, ko se Googlov poštni sistem naloži v načinu HTML.

mozilla-gmail

[Nazaj na vrh]