Prevara o kritičnih napakah Google Chrome

Kako odstraniti Google Chrome Critical ERROR Scam - navodila za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Navodila za odstranitev kritične napake Google Chrome

Kaj je kritična napaka brskalnika Google Chrome?

'Google Chrome Critical ERROR' je lažno sporočilo o napaki, podobno Opozorilo o sistemski podpori , Vaša povezava s tem spletnim mestom ni zasebna , Ta zgradba sistema Windows 10 je poškodovana in mnogi drugi. Napako prikažejo različna zlonamerna spletna mesta, ki jih uporabniki pogosto obiščejo nenamerno - preusmerijo jih potencialno neželeni programi (PUP) ali vsiljivi oglasi, ki jih prikazujejo druga zlonamerna spletna mesta. Raziskave kažejo, da se potencialno neželeni programi običajno vdrejo v sisteme brez dovoljenja in povzročajo preusmeritve, ustvarjajo vsiljive oglase, beležijo občutljive informacije in včasih izvajajo neželene procese v ozadju.

Prevara Google Chrome Critical ERRORTo sporočilo o napaki trdi, da je sistem zaznal sumljivo povezavo s sistemom (ki poskuša ukrasti podatke). Navaja, da čeprav je požarni zid Windows blokiral povezavo, zasebnost uporabnikov ostaja ogrožena. Zato jih pozivamo, da se takoj obrnejo na Microsoftovo 'tehnično podporo' prek brezplačne telefonske številke [ '+1 (877) 527-9459' ] pod pogojem. Nato naj bi uporabniki prejeli navodila, kako rešiti te težave in zaščititi svoje sisteme. Vendar se zavedajte, da je napaka »Google Chrome Critical ERROR« ponarejena in nima nič skupnega z Microsoftom ali Googlovimi podjetji. Dejansko kibernetski kriminalci ustvarjajo prihodek tako, da prevarajo uporabnike, da pokličejo in plačajo za tehnično podporo, ki ni potrebna - vaš računalnik je verjetno varen. Zato prezrite 'Google Chrome Critical ERROR' in zagotovo ne pokličite zgoraj omenjene telefonske številke. To napako je mogoče odstraniti preprosto z zapiranjem spletnega brskalnika, vendar nekatera spletna mesta izvajajo skripte, ki uporabnikom preprečujejo, da bi zaprli zavihke / okna brskanja. V teh primerih zaključite brskalnik prek upravitelja opravil ali preprosto znova zaženite sistem. Po ponovnem zagonu brskalnika ne smete obnoviti prejšnje seje, sicer se boste vrnili na zlonamerno spletno mesto.

Potencialno neželeni programi bodo verjetno ponujali kupone, pasice, pojavna okna in druge podobne oglase. Da bi to dosegli, razvijalci uporabljajo orodja, ki omogočajo umestitev grafičnih vsebin tretjih oseb na katero koli spletno stran. Ti oglasi pogosto prikrivajo obiskano vsebino spletnega mesta in s tem bistveno zmanjšajo izkušnjo brskanja po spletu. Poleg tega lahko preusmerijo na zlonamerna spletna mesta in celo zaženejo skripte, ki prikrito prenašajo in namestijo zlonamerno programsko opremo. Zato lahko že z enim samim klikom pride do visoko tveganih računalniških okužb. Drugo pomembno vprašanje je sledenje informacijam. Seznam zbranih podatkovnih vrst vključuje (vendar ni omejen na) naslove internetnega protokola (IP), ponudnike internetnih storitev (ISP), geolokacije, obiskane URL-je spletnih mest, ogledane strani, vnesene poizvedbe v iskalnike in pritiske tipk. Te informacije običajno vključujejo osebne podatke, ki jih razvijalci delijo s tretjimi osebami (potencialno kiber kriminalci). Ti ljudje ustvarjajo dohodek z zlorabo zasebnih podatkov. Zato lahko aplikacije za sledenje podatkov povzročajo resne težave z zasebnostjo. PUP tudi brez soglasja uporabnikov kopajo kriptovalute ali izvajajo druge neželene procese v ozadju. S takšno zlorabo virov potencialno neželeni programi znatno zmanjšajo splošno zmogljivost sistema. Zaradi tega je treba potencialno neželene programe takoj odpraviti.

Povzetek grožnje:
Ime Virus 'Google Chrome Critical ERROR'
Vrsta grožnje Lažno predstavljanje, prevara, socialni inženiring, goljufije
Lažna trditev Sporočilo navaja, da je brskalnik Google Chrome poškodovan in / ali je sistem okužen, in spodbuja uporabnike, da se takoj obrnejo na lažno tehnično podporo.
Telefonska številka tehnične podpore scammer +1 (877) 527-9459, +1 (855) 979-6682
Simptomi Lažna sporočila o napakah, lažna sistemska opozorila, pojavne napake, ponarejeno računalniško skeniranje.
Metode distribucije Ogrožena spletna mesta, prevarantski spletni pojavni oglasi, potencialno neželene aplikacije.
Škoda Izguba občutljivih zasebnih podatkov, denarna izguba, kraja identitete, možne okužbe z zlonamerno programsko opremo.
Odstranjevanje zlonamerne programske opreme (Windows)

Da bi odpravili morebitne okužbe z zlonamerno programsko opremo, skenirajte računalnik z zakonito protivirusno programsko opremo. Naši raziskovalci varnosti priporočajo uporabo programske opreme Malwarebytes.
▼ Prenesite malwarebytes
Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Kot je bilo omenjeno zgoraj, ima 'Google Chrome Critical ERROR' veliko podobnosti z več desetimi lažnimi napakami. Vsi trdijo, da je sistem nekako poškodovan (npr. Okužene, manjkajoče datoteke itd.), Vendar so ti zahtevki zgolj poskus izsiljevanja denarja od nič hudega slutečih uporabnikov. Vsi mladiči so si zelo podobni. S ponudbo široke palete 'uporabnih funkcij' poskušajo ustvariti vtis legitimnosti in uporabnike zvabiti, da jih namestijo, vendar so namenjeni le ustvarjanju prihodka za razvijalce. PUP-i namesto da bi dali kakršno koli resnično vrednost, neposredno ogrožajo vašo zasebnost in varnost brskanja po internetu.

Kako so se v moj računalnik namestili potencialno neželeni programi?

Nekateri PUP-i imajo uradna spletna mesta za nalaganje, vendar se večina v njih infiltrira brez dovoljenja, saj jih razvijalci množijo z uporabo 'združevanja' in vsiljivih oglaševalskih metod. 'Bundling' je v bistvu prikrita namestitev programov tretjih oseb skupaj z običajno programsko opremo. Razvijalci v paketu skrijejo programe v paketu v nastavitvah po meri (ali drugih odsekih) postopkov prenosa / namestitve - teh informacij ne razkrijejo pravilno. Poleg tega mnogi uporabniki pospešijo te postopke in preskočijo korake. Poleg tega kliknejo različne 'mamljive' povezave / oglase, ne da bi razumeli možne posledice. Takšno vedenje pogosto vodi do nenamerne namestitve PUP-ov.

Kako se izogniti namestitvi potencialno neželenih aplikacij?

Zavedajte se, da sta slabo znanje in neprevidno vedenje glavna razloga za računalniške okužbe. Ključ varnosti je previdnost, zato je največ pozornosti pri brskanju po internetu in prenosu / namestitvi programske opreme. Kriminalci vlagajo veliko sredstev v oblikovanje vsiljivih oglasov, zato se mnogi zdijo legitimni. Kljub temu večina vodi do iger na srečo, zmenkov za odrasle, pornografije in drugih nezaupljivih spletnih mest. Če pride do teh preusmeritev, takoj odstranite vse dvomljive programe in vtičnike brskalnika. Vsak korak postopkov prenosa / namestitve natančno analizirajte z uporabo nastavitev »Po meri« ali »Napredno« - zavrnite ponudbe za prenos / namestitev dodatnih aplikacij in prekličite ponudbe za njihov prenos / namestitev. Priporočamo, da aplikacije prenesete samo iz uradnih virov, in sicer z neposrednimi povezavami za prenos, in ne s prenosniki / namestitelji tretjih oseb. Ta orodja se monetizirajo s promocijo PUP-ov (metoda združevanja) in jih zato ne bi smeli uporabljati.

Besedilo je predstavljeno v 'Google Chrome Critical ERROR':

Kritična NAPAKA brskalnika Google Chrome
Prišlo je do nevarnega poskusa dostopa do vaših osebnih prijav in bančnih podatkov.
Na srečo je vaš požarni zid uspel blokirati to sumljivo povezavo.
Priporočamo, da zamrznete svoje račune, dokler ne bodo sprejeti nekateri ukrepi.
Obstaja velika nevarnost uhajanja vaših osebnih podatkov.
Torej, morate se hitro odzvati!
Trojanski virus je morda že poškodoval vaš trdi disk in njegove podatke.
Zato preverjamo in preverjamo vašo trenutno varnost sistema.
Ne izgubljajte časa in se posvetujte z enim od naših servisnih centrov ali pokličite.
Obrnite se na Microsoftovo podporo: +1 (877) 527-9459 (BREZPLAČNO)
Potreben je vaš nujni odziv.
Če želite odpraviti to težavo, se obrnite na našo mrežno administracijo.
Pokličite službo za pomoč uporabnikom
+1 (877) 527-9459

Druga različica pojavne prevare 'Google Chrome Critical ERROR':

Kritična napaka brskalnika Google Chrome! pojavna prevara

Besedilo, predstavljeno v tem pojavnem oknu:

Kritična napaka brskalnika Google Chrome!

Varnostni sistem je zaznal grozeč poskus dostopa do vaših bančnih prijav in povezanih podatkov, vendar je bila ta nevarna povezava blokirana s požarnim zidom in preprečeno nadaljnje uhajanje podatkov.
Priporočamo, da začasno blokirate vse svoje račune in sprejmete nekaj potrebnih varnostnih ukrepov.
Kljub pravočasni blokadi povezave še vedno obstaja resna nevarnost prikritosti zasebnih podatkov.
Prosim, ne čakajte na odgovor, vsaka minuta je pomembna!
Obstaja možnost, da je virus že poškodoval vaše diske ali jih uničil in jim ukradel podatke.
To je razlog za preverjanje trenutne varnosti sistema in njegovo stabilnost.
Ne zapravljajte časa in nas takoj pokličite ali pokličite našo skupino za podporo servisnemu centru.
-----------
Obrnite se na Microsoftovo podporo:
+1 (855) 979-6682
-----------
Čakamo na vaš hiter odziv, ki vam bo pomagal.
Za rešitev te težave se obrnite na našo upravo.

Pokličite službo za pomoč uporabnikom:
+1 (855) 979-6682

Takojšnje samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme: Ročno odstranjevanje groženj je lahko dolgotrajen in zapleten postopek, ki zahteva napredno računalniško znanje. Malwarebytes je profesionalno orodje za samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme, ki je priporočljivo, da se znebite zlonamerne programske opreme. Prenesite ga s klikom na spodnji gumb:
▼ PRENESI Malwarebytes S prenosom katere koli programske opreme, navedene na tem spletnem mestu, se strinjate z našo Politika zasebnosti in Pogoji uporabe . Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Hitri meni:

Odstranitev potencialno neželenih programov:

Uporabniki sistema Windows 7:

wie man unter linux einfügt

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 7

Kliknite Začni (Logotip Windows v spodnjem levem kotu namizja), izberite Nadzorna plošča . Poiščite Programi in kliknite Odstranite program .

Uporabniki sistema Windows XP:

Dostop do programa za dodajanje ali odstranjevanje v sistemu Windows XP

Kliknite Začni , izberite Nastavitve in kliknite Nadzorna plošča . Poiščite in kliknite Dodajanje ali odstranjevanje programov .

installiere kali linux auf virtualbox

Uporabniki sistemov Windows 10 in Windows 8:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 8

Z desno miškino tipko kliknite spodnji levi kot zaslona, ​​v meniju za hitri dostop izberite Nadzorna plošča . V odprtem oknu izberite Programi in lastnosti .

Uporabniki Mac OSX:

Odstrani aplikacijo v OSX (Mac)

Kliknite Finder , na odprtem zaslonu izberite Aplikacije . Povlecite aplikacijo iz Aplikacije mapo v Smeti (ki se nahaja v priklopni postaji), nato z desno miškino tipko kliknite ikono smetnjaka in izberite Izprazni koš .

Odstranjevanje oglasne programske opreme Google Chrome Critical ERROR prek nadzorne plošče

V oknu za odstranitev programov poiščite sumljive / nedavno nameščene programe, izberite te vnose in kliknite ' Odstrani 'ali' Odstrani '.

Po odstranitvi potencialno neželenega programa v računalniku poiščite morebitne preostale neželene komponente ali morebitne okužbe z zlonamerno programsko opremo. Če želite optično prebrati računalnik, uporabite priporočena programska oprema za odstranjevanje zlonamerne programske opreme.

▼ PRENESI odstranjevalec za
okužbe z zlonamerno programsko opremo

Malwarebytes preveri, ali je računalnik okužen z zlonamerno programsko opremo. Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Odstranite lopovske razširitve iz internetnih brskalnikov:

Video, ki prikazuje odstranitev potencialno neželenih dodatkov za brskalnik:

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Logotip Internet ExplorerjaOdstranite zlonamerne dodatke iz Internet Explorerja:

Odstranjevanje lopov s končnicami iz 1. koraka Internet Explorerja

Kliknite ikono 'orodje' Odstranjevanje prevarantskih razširitev iz 2. koraka Internet Explorerja(v zgornjem desnem kotu Internet Explorerja) izberite »Upravljanje dodatkov«. Poiščite nedavno nameščene sumljive razširitve brskalnika, izberite te vnose in kliknite »Odstrani«.

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows XP

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem virusa »kritična napaka google chrome«, ponastavite nastavitve Internet Explorerja na privzete.

Uporabniki sistema Windows XP: Kliknite Začni , kliknite Teči , v odprtem tipu okna inetcpl.cpl V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 7

Uporabniki sistemov Windows Vista in Windows 7: Kliknite logotip sistema Windows v polju za začetek iskanja inetcpl.cpl in kliknite enter. V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - dostop

Registrierungseinträge für Windows Sockets fehlen

Uporabniki sistema Windows 8: Odprite Internet Explorer in kliknite orodja ikono. Izberite Internetne možnosti .

Ponastavitev privzetih nastavitev Internet Explorerja v sistemu Windows 8 - zavihek Napredne internetne možnosti

V odprtem oknu izberite Napredno zavihek.

Ponastavitev privzetih nastavitev Internet Explorerja v sistemu Windows 8 - na zavihku Napredno za internetne možnosti kliknite gumb Ponastavi

Kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - potrdite ponastavitev nastavitev na privzete s klikom na gumb za ponastavitev

S klikom na potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Internet Explorerja na privzete Ponastaviti .

Logotip Google Chrome

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranjevanje lopov s končnicami iz brskalnika Google Chrome 1. korakOdstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Google Chrome:

Odstranjevanje lopov s končnicami iz brskalnika Google Chrome 2. korak

Kliknite ikono menija Chrome Ikona menija Google Chrome(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) izberite »Več orodij« in kliknite »Razširitve«. Poiščite vse nedavno nameščene sumljive dodatke brskalnika in jih odstranite.

Ponastavitev nastavitev Google Chrome 1. korak

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem virusa 'kritična napaka google chrome', ponastavite nastavitve brskalnika Google Chrome. Kliknite Ikona menija Chrome Ponastavitev nastavitev brskalnika Google Chrome 2. korak(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) in izberite Nastavitve . Pomaknite se navzdol na dno zaslona. Kliknite Napredno ... povezava.

3. korak ponastavitve nastavitev brskalnika Google Chrome

Ko se pomaknete na dno zaslona, ​​kliknite Ponastavi (obnovi nastavitve na prvotne privzete vrednosti) .

Mozilla Firefox logotip

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Google Chroma na privzete, tako da kliknete Ponastaviti .

Odstranjevanje lopov s končnicami iz koraka 1 Mozilla Firefox

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranjevanje prevarantskih razširitev iz Mozilla Firefox 2. korakOdstranite zlonamerne vtičnike iz Mozilla Firefox:

Dostop do nastavitev (Korak 1 ponastavite Firefox na privzete nastavitve)

Kliknite meni Firefox Dostop do informacij o odpravljanju težav (korak 2 ponastavite Firefox na privzete nastavitve)(v zgornjem desnem kotu glavnega okna) izberite »Dodatki«. V odprtem oknu kliknite »Razširitve« in odstranite vse nedavno nameščene sumljive vtičnike brskalnika.

Klik na gumb Osveži Firefox (Korak 3 ponastavi Firefox na privzete nastavitve)

Neobvezna metoda:

Uporabniki računalnikov, ki imajo težave z odstranjevanjem virusa »kritična napaka google chrome«, lahko ponastavijo svoje nastavitve Mozilla Firefox.

Odprite Mozilla Firefox, v zgornjem desnem kotu glavnega okna kliknite Meni Firefox , Potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Firefoxa na privzete (Korak 4 ponastavite na privzete nastavitve Firefoxa)v odprtem meniju kliknite Pomoč.

logotip brskalnika safari

Izberite Informacije o odpravljanju težav .

odstranjevanje adware iz safari korak 1 - dostop do nastavitev

V odprtem oknu kliknite Osvežite Firefox .

odstranjevanje adware iz safari korak 2 - odstranjevanje razširitev

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Mozille Firefox na privzete s klikom na Osvežite Firefox .

ponastavitev safari koraka 1

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

ponastavitev safari koraka 2Odstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Safari:

Logotip Microsoft Edge (Chromium)

Wie tippe ich quadriert auf dem mac

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, kliknite Safari meni in izberite Nastavitve ... .

Odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz Microsoft Edge 1. korak

V odprtem oknu kliknite Razširitve , poiščite nedavno nameščeno sumljivo razširitev, jo izberite in kliknite Odstrani .

Neobvezna metoda:

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, in kliknite Safari meni. V spustnem meniju izberite Počisti zgodovino in podatke o spletnih mestih ...

Linux Dualboot windows 7

Odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz 2. koraka programa Microsoft Edge

V odprtem oknu izberite vsa zgodovina in kliknite Izbriši zgodovino .

Ikona menija Microsoft Edge (krom)

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

1. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)Odstranite zlonamerne razširitve iz Microsoft Edge:

2. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)

Kliknite ikono menija Edge 3. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)(v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) izberite ' Razširitve '. Poiščite vse nedavno nameščene sumljive dodatke brskalnika in kliknite ' Odstrani 'pod njihovimi imeni.

upadanje namestitve oglasne programske opreme med prenosom vzorca brezplačne programske opreme

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem virusa »kritična napaka google chrome«, ponastavite nastavitve brskalnika Microsoft Edge. Kliknite Ikona menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) in izberite Nastavitve .

V odprtem meniju z nastavitvami izberite Ponastavite nastavitve .

Izberite Obnovite nastavitve na privzete vrednosti . V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Microsoft Edge na privzete s klikom na Ponastaviti .

  • Če to ni pomagalo, upoštevajte te možnosti navodila razlaga, kako ponastaviti brskalnik Microsoft Edge.

Povzetek:

Oglasna programska oprema ali potencialno neželene aplikacije se navadno infiltrirajo v internetne brskalnike z brezplačnimi prenosi programske opreme. Upoštevajte, da je najvarnejši vir za prenos brezplačne programske opreme samo s spletnih strani razvijalcev. Da se izognete namestitvi oglaševalske programske opreme, bodite zelo pozorni pri nalaganju in nameščanju brezplačne programske opreme. Pri nameščanju predhodno prenesenih brezplačnih programov izberite po meri ali napredno možnosti namestitve - ta korak bo razkril morebitne neželene programe, navedene za namestitev, skupaj z izbranim brezplačnim programom.

Pomoč pri odstranitvi:
Če imate težave z odstranjevanjem virusa »google chrome kritične napake« iz računalnika, prosite za pomoč na našem forumu za podporo zlonamerni programski opremi.

Objavite komentar:
Če imate dodatne informacije o virusu »kritična napaka google chrome« ali je to njegovo odstranjevanje, delite svoje znanje v spodnjem oddelku za komentarje.

Zanimivi Članki

PUP.Neobvezno.Zapuščeni virus

PUP.Neobvezno.Zapuščeni virus

Kako odstraniti PUP.Optional.Legacy Virus - navodila za odstranjevanje virusa (posodobljeno)

Kako odstraniti ransomware CryptoLocker-v3 iz operacijskega sistema?

Kako odstraniti ransomware CryptoLocker-v3 iz operacijskega sistema?

Kako odstraniti CryptoLocker-v3 Ransomware - koraki za odstranitev virusa

Kako konfigurirati igralno miško v Linuxu z orodjem Piper GUI Tool

Kako konfigurirati igralno miško v Linuxu z orodjem Piper GUI Tool

Imate radi igre na Linuxu? Pojdite na novo raven igranja iger tako, da svojo igralno miško v Linuxu konfigurirate s pomočjo aplikacije Piper GUI.

Nullbyte Ransomware

Nullbyte Ransomware

Kako odstraniti Nullbyte Ransomware - koraki za odstranitev virusa (posodobljeno)

Emotet Trojan

Emotet Trojan

Kako odstraniti trojanski program Emotet - navodila za odstranjevanje virusa (posodobljeno)

Vaša povezava s tem spletnim mestom ni zasebna prevara POP-UP

Vaša povezava s tem spletnim mestom ni zasebna prevara POP-UP

Kako odstraniti povezavo s tem spletnim mestom ni zasebna prevara POP-UP - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Kako odstraniti ugrabitelja brskalnika My Smartlink?

Kako odstraniti ugrabitelja brskalnika My Smartlink?

Kako se znebiti My Smartlink Browser Hijacker - vodnik za odstranjevanje virusov

Kako odstraniti ugrabitelja brskalnika Mazy Search

Kako odstraniti ugrabitelja brskalnika Mazy Search

Kako se znebiti ugrabitelja brskalnika Mazy - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Kako odstraniti zlonamerno programsko opremo JSSLOADER iz operacijskega sistema?

Kako odstraniti zlonamerno programsko opremo JSSLOADER iz operacijskega sistema?

Kako odstraniti JSSLOADER RAT - navodila za odstranjevanje virusov

Baterija je poškodovana zaradi virusov POP-UP prevara

Baterija je poškodovana zaradi virusov POP-UP prevara

Kako odstraniti baterijo, ki jo poškodujejo virusi POP-UP prevara - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljeno)


Kategorije