HitmanPro

HitmanPro

hitman pro programska škatla Deluje z: Windows 7 (32-bitni in 64-bitni), Windows 8 (32-bitni in 64-bitni), Windows 10 (32-bitni in 64-bitni)

Prenesi
HitmanProHitmanPro ponuja popolnoma funkcionalen 30-dnevni preizkus.

HitmanPro je protivirusni programski paket, ki ga je prvotno razvil Surfright. Podjetje je pozneje kupil Sophos leta 2015, od takrat pa Sophos stalno ponuja ponudbo izdelkov HitmanPro. HitmanPro ni tisto, kar velja za tradicionalni protivirusni programski paket, temveč je tisto, kar imenujemo drugi pregledovalnik mnenj. Takšni programi so namenjeni zagotavljanju dodatne ravni varnosti med delom z že nameščenim protivirusnim programom v računalniku. Ta dodani nivo varnosti zazna zlonamerno programsko opremo, ki je tradicionalni protivirusni paketi ne morejo zaznati ali se z njo le težko zaznajo. HitmanPro ni edini drugi skener mnenj na trgu, vendar velja za enega najboljših. Številne druge možnosti na trgu so danes brezplačne. To pomeni, da je logično, da se potrošnik vpraša, ali je cena, po navedbah njihove spletne strani 24,95 USD, res vredna stroškov, ki jih imajo konkurenti. Morda je preudarno najprej preučiti, zakaj je danes dodajanje dodatne ravni varnosti računalniku pomembno.

Pregled:

Hitrost razvoja zlonamerne programske opreme je brez primere, novejše različice se lahko včasih pojavijo vsak dan. Presenetljiva je zgolj hitrost, s katero je treba posodobiti ali spremeniti definicije virusov, da bodo vključevale novejše različice. Preprosto dejstvo je, da tisti, ki proizvajajo tradicionalne protivirusne programske pakete, ne morejo slediti. Eden od teh paketov bi moral biti še vedno nameščen v računalniku, saj se ugleden odlično trudi zaščititi pred najrazličnejšimi grožnjami.

hitman pro posnetek zaslona 1

Drugi pregledovalnik mnenj zazna zlonamerno programsko opremo, ki je lahko trojanski program ali rootkits in je namenjena izogibanju metodam, ki jih uporablja tradicionalni protivirusni program. Druga velika prednost takšnih optičnih bralnikov je njihova sposobnost hitrega odkrivanja zlonamerne programske opreme, ki traja nič dan. Takšna zlonamerna programska oprema ne bo imela nobene opredelitve, kot je bila prvič doživeta v naravi.

Pomembne varnostne funkcije

Program sam je neverjetno enostaven za zagon in ne zahteva večje namestitve. To je deloma posledica tega, da je program celotnih 12 MB, kar pomeni, da ga je treba preprosto prenesti. Ko se skeniranje začne, lahko traja le 4 minute. Vendar je čas, potreben za skeniranje, v veliki meri odvisen od števila najdenih sumljivih neznanih datotek. To je predvsem zato, ker HitmanPro naloži take datoteke za analizo v oblaku. Na koncu skeniranja HitmanPro navede vso zlonamerno programsko opremo, sumljive datoteke in sledilne piškotke, ki jih je našel. Skeniranje temelji na tehnologiji petih protivirusnih podjetij: Dr. Web, IKARUS, G Data, Emsisoft, Kaspersky in Bitdefender. Ena glavnih prednosti te nastavitve je, da vaš računalnik na noben način ni opazno upočasnjen.

hitman pro posnetek zaslona 2

Ena najboljših varnostnih lastnosti izdelka je funkcija kickstart. Ta funkcija ne zazna samo neznane zlonamerne programske opreme, lahko pa tudi shrani vaš računalnik pri nekaterih vrstah zlonamerne programske opreme, na primer odkupne programske opreme. Vse pogosteje vrste zlonamerne programske opreme, na primer izsiljevalska programska oprema, žrtvi ne dovolijo niti zagona računalnika. Ta funkcija uporabniku omogoča, da ustvari zagonski hitri pogon HitmanPro.Kickstart. Tako bo žrtev lahko zagnala računalnik z uporabo bliskovnega pogona USB, ustvarjenega s HitmanPro.

wie man apt-get verwendet

hitman pro posnetek zaslona 3

Druga značilnost izdelka je sposobnost delovanja na močno okuženih sistemih. Če je računalnik okužen z različnimi vrstami zlonamerne programske opreme, pogosto prepreči namestitev običajnega protivirusnega programa. Če se to zgodi, lahko pride do zelo dolgega klica s tehnično podporo, da težavo odpravite. To s HitmanPro ni problem, saj so testi pokazali, da je z lahkoto skeniral močno ogrožen sistem. Kot dodaten bonus po končanem skeniranju lahko program nudi neverjetno podrobne informacije o tem, kaj lahko okuži računalnik. Program je vedno prisoten tudi kot dodatna varnostna stena, tudi če je določena vrsta zlonamerne programske opreme posebej zasnovana tako, da se izogne ​​zaznavanju.

hitman pro posnetek zaslona 4

Čeprav je zaznavanje zlonamerne programske opreme del bitke, je njeno varno odstranjevanje enako pomembno. Ko je pregled končan, je uporabnik obveščen o vseh odkritih primerih zlonamerne programske opreme in priporočenem načinu odstranjevanja. Ko uporabnik odobri način odstranjevanja, bo program nato odstranil te zlonamerne datoteke. To odlično opravi s konkurenco nekaterim najboljšim razpoložljivim izdelkom.

Zaključek

Glede na vse to HitmanPro upravičuje svojo ceno v primerjavi s svobodnimi konkurenti? Glede na razširjenost odkupne programske opreme in razvijalci zlonamerne programske opreme, ki razvijajo nove tehnike za zagotovitev okužbe, lahko HitmanPro s svojo funkcijo Kickstart celovito obravnava takšno okužbo, kar upravičuje ceno. Če pomislite, da povprečni stroški plačila odkupnine znašajo 500 USD, se 24,95 USD vseeno ne zdi tako drago. Preventiva je boljša in pogosto cenejša, kot pravi pregovor. Če to upoštevamo z odličnimi zmožnostmi odstranjevanja, je cena zagotovo upravičena in se splača.

Pomembno je omeniti, da bo HitmanPro najbolje deloval, če ima računalnik internetno povezavo. Ker programska oprema za zaznavanje uporablja knjižnice v oblaku, je stabilna internetna povezava zelo pomembna. V nasprotnem primeru bo za optično branje računalnika uporabljen drug način optičnega branja, imenovan »Early Warning Scoring«. To možnost lahko omogočite v meniju Nastavitve> Napredno> v spustnem meniju za gumb Naprej označite »Sem strokovnjak, prikaži točkovanje zgodnjega opozorila (EWS). Če želite začeti optično branje, se vrnite na glavni zaslon programa, kliknite spustni gumb poleg gumba Naprej in izberite »Early Warning Scoring (EWS)«.

Če je izdelek negativen, je, da HitmanPro ne ponuja nobene zaščite v realnem času. Če je uporabnik navdušen nad HitmanPro, se lahko odloči za HitmanPro.Alert za 34,95 USD, ki ponuja napredno sprotno zaščito in številne druge varnostne funkcije.