Kako se izogniti neželenim prenosom s spletnih strani, odprtih prek yts.mx

Kako odstraniti oglase Yts.mx - navodila za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

yts [.] mx navodila za odstranitev preusmeritve

Kaj je yts [.] Mx?

yts [.] mx je eno izmed številnih hudourniških spletnih mest. Te spletne strani ni varno uporabljati za prenos programske opreme, datotek ali druge vsebine, saj jih kiber kriminalci pogosto uporabljajo za širjenje zlonamernih programov. Poleg tega je nezakonito prenašanje avtorsko zaščitene vsebine prek hudourniških spletnih strani. Raziskave kažejo, da to spletno mesto uporablja prevarantska oglaševalska omrežja, ki vodijo obiskovalce na druge dvomljive, potencialno zlonamerne strani.

yts [.] mx pojavna preusmeritveV večini primerov spletna mesta, ki uporabljajo prevarantska oglaševalska omrežja, odpirajo druge nezaupljive strani, ki promovirajo potencialno neželene programe (PUA) ali celo zlonamerno programsko opremo. Na primer PUA-ji, kot je ugrabitelji brskalnikov , adware in tudi zlonamerno programsko opremo, vključno z ransomware in Trojanski tip programske opreme. Aplikacije za ugrabitev brskalnika promovirajo naslove lažnih iskalnikov s spreminjanjem nastavitev brskalnika in zbiranjem informacij, tako da jih lahko razvijalci zlorabijo za ustvarjanje prihodka. Programi oglaševalskega tipa lahko zbirajo tudi podatke. Uporabnike napajajo z vsiljivimi oglasi, ki odpirajo nezaupljive strani ali z izvajanjem določenih skriptov prenašajo / namestijo neželeno programsko opremo. Ransomware žrtvam preprečuje dostop do njihovih datotek s šifriranjem. V večini primerov žrtve ne morejo dešifrirati svojih podatkov brez posebnih orodij, ki jih lahko kupijo samo kiber kriminalci, ki so zasnovali odkupno programsko opremo. Trojanci so zlonamerni programi, ki pogosto okužijo računalnike z drugo tovrstno programsko opremo (s tem povzročijo verižne okužbe). Upoštevajte, da lahko yts [.] Mx odpre tudi različna spletna mesta s prevarami, na primer ' Čestitamo uporabniku naprave! 'ali' Microsoftova podpora.exe ', ki poskušajo obiskovalce pretentati pri zagotavljanju osebnih podatkov, nameščanju neželene programske opreme, plačevanju dvomljivih programov itd. V času raziskave je bil yts [.] mx preusmerjen na stran za prenos programske opreme ExpressVPN in dvomljiv naslov (velocecdn [.] com). Da bi se izognili neželenim prenosom / namestitvi PUA-jev / zlonamernim programom, prevaram prek neumne spletne strani ali drugim težavam, vam odsvetujemo obisk yts [.] Mx ali drugih hudourniških spletnih mest, ki uporabljajo prevarana oglaševalska omrežja. Poleg tega se hudourniki pogosto uporabljajo za širjenje zlonamernih programov.

Povzetek grožnje:
Ime Oglasi yts.mx
Vrsta grožnje Potisna obvestila, neželeni oglasi, pojavni oglasi.
Vročanje naslova IP 104.26.0.60
Simptomi Ogled oglasov, ki ne izvirajo s spletnih mest, ki jih brskate. Vsiljivi pojavni oglasi. Zmanjšana hitrost brskanja po internetu.
Metode distribucije Zavajajoči pojavni oglasi, potencialno neželeni programi (oglaševalska programska oprema).
Škoda Zmanjšana zmogljivost računalnika, sledenje brskalnikom - težave z zasebnostjo, morebitne dodatne okužbe z zlonamerno programsko opremo.
Odstranjevanje zlonamerne programske opreme (Windows)

Da bi odpravili morebitne okužbe z zlonamerno programsko opremo, skenirajte računalnik z zakonito protivirusno programsko opremo. Naši raziskovalci varnosti priporočajo uporabo programske opreme Malwarebytes.
▼ Prenesite malwarebytes
Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Več primerov torrent spletnih strani je 1337x [.] Do , thepiratebay [.] org in limetorrent [.] info . Običajno vsebujejo dvomljive oglase in odpirajo druga nezaupanja vredna spletna mesta, ki oglašujejo PUA-je, prevarajo obiskovalce, da namestijo zlonamerno programsko opremo, dajo občutljive podrobnosti itd. Zato tem spletnim mestom nikoli ne bi smeli zaupati. Če brskalnik samodejno odpre dvomljive strani, je PUA verjetno že nameščen v brskalniku in / ali operacijskem sistemu.

Kako se je adware namestil v moj računalnik?

PUA se običajno distribuirajo tako, da jih vključijo v postavitve drugih programov. Ta metoda distribucije se imenuje 'združevanje'. Na splošno razvijalci PUA vključujejo kot „dodatne ponudbe“. Ponudbe za prenos in / ali namestitev potencialno neželenih aplikacij so običajno omenjene v možnostih / nastavitvah, na primer »Napredno« ali »Po meri«. Pred dokončanjem postopka prenosa / namestitve jih je mogoče zavrniti, vendar mnogi uporabniki teh nastavitev ne preverijo in spremenijo in s tem omogočijo vdor PUA-jev. V nekaterih primerih pride do neželenih prenosov / namestitev s klikom na oglase, ki izvajajo določene skripte.

Kako se izogniti namestitvi potencialno neželenih aplikacij

Omrežja peer-to-peer (eMule, hudourniški odjemalci), neuradne, dvomljive strani, različni prenosniki, namestitveni programi in drugi kanali ne smejo biti uporabljeni za prenos ali namestitev programske opreme. Pogosto se uporabljajo za distribucijo PUA-jev ali celo zlonamernih programov. Programsko opremo in datoteke je treba prenesti z uradnih spletnih strani in prek neposrednih povezav. Preverite vse nastavitve za prenos in namestitev, kot so »Napredno«, »Ročno«, »Po meri« in zavrnite ponudbe za prenos ali namestitev neželene programske opreme, preden dokončate postopek. Ne klikajte vsiljivih oglasov, ki se prikazujejo na dvomljivih straneh, saj lahko odprejo druge nezaupljive strani ali zaženejo skripte, ki povzročajo prenos / namestitev neželenih aplikacij. Odstranite vse neželene, sumljive, neznane aplikacije, kot so razširitve, dodatki in vtičniki, nameščeni v brskalniku. Odstranite tudi tovrstno programsko opremo, ki je nameščena v operacijskem sistemu. Če je vaš računalnik že okužen z neumnimi aplikacijami, priporočamo, da zaženete pregled z Malwarebytes za Windows da jih samodejno odpravi.

yts [.] mx preusmeri na stran Aliexpress prek velocecdn [.] com (GIF):

yts.mx preusmeri na velocecdn.com

yts [.] mx preusmeri na stran za prenos ExpressVPN:

yts.mx preusmeri na stran za prenos expressvpn

Takojšnje samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme: Ročno odstranjevanje groženj je lahko dolgotrajen in zapleten postopek, ki zahteva napredno računalniško znanje. Malwarebytes je profesionalno orodje za samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme, ki je priporočljivo, da se znebite zlonamerne programske opreme. Prenesite ga s klikom na spodnji gumb:
▼ PRENESI Malwarebytes S prenosom katere koli programske opreme, navedene na tem spletnem mestu, se strinjate z našo Politika zasebnosti in Pogoji uporabe . Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Hitri meni:

Odstranjevanje oglaševalske programske opreme:

Uporabniki sistema Windows 7:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 7

Kliknite Začni (Logotip Windows v spodnjem levem kotu namizja), izberite Nadzorna plošča . Poiščite Programi in kliknite Odstranite program .

Uporabniki sistema Windows XP:

Dostop do programa za dodajanje ali odstranjevanje v sistemu Windows XP

Kliknite Začni , izberite Nastavitve in kliknite Nadzorna plošča . Poiščite in kliknite Dodajanje ali odstranjevanje programov .

Uporabniki sistemov Windows 10 in Windows 8:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 8

Z desno miškino tipko kliknite spodnji levi kot zaslona, ​​v meniju za hitri dostop izberite Nadzorna plošča . V odprtem oknu izberite Programi in lastnosti .

wie installiere ich linux auf einem chromebook

Uporabniki Mac OSX:

Odstrani aplikacijo v OSX (Mac)

Kliknite Finder , na odprtem zaslonu izberite Aplikacije . Povlecite aplikacijo iz Aplikacije mapo v Smeti (ki se nahaja v priklopni postaji), nato z desno miškino tipko kliknite ikono smetnjaka in izberite Izprazni koš .

yts [.] mx odstranitev programske opreme prek nadzorne plošče

V oknu za odstranitev programov poiščite morebitne neželene programe, izberite te vnose in kliknite ' Odstrani 'ali' Odstrani '.

Po odstranitvi potencialno neželene aplikacije, ki povzroča preusmeritve yts [.] Mx, v računalniku poiščite morebitne preostale neželene komponente ali morebitne okužbe z zlonamerno programsko opremo. Če želite optično prebrati računalnik, uporabite priporočena programska oprema za odstranjevanje zlonamerne programske opreme.

▼ PRENESI odstranjevalec za
okužbe z zlonamerno programsko opremo

Malwarebytes preveri, ali je računalnik okužen z zlonamerno programsko opremo. Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Odstranite oglaševalsko programsko opremo iz internetnih brskalnikov:

Video, ki prikazuje odstranitev potencialno neželenih dodatkov za brskalnik:

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Logotip Internet ExplorerjaOdstranite zlonamerne dodatke iz Internet Explorerja:

Odstranjevanje oglasov yts [.] Mx iz 1. koraka Internet Explorerja

Kliknite ikono 'orodje' Odstranjevanje oglasov yts [.] Mx iz 2. koraka Internet Explorerja(v zgornjem desnem kotu Internet Explorerja) izberite »Upravljanje dodatkov«. Poiščite nedavno nameščene sumljive razširitve brskalnika, izberite te vnose in kliknite »Odstrani«.

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows XP

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem oglasov s strani yts.mx, ponastavite nastavitve Internet Explorerja na privzete.

Uporabniki sistema Windows XP: Kliknite Začni , kliknite Teči , v odprtem tipu okna inetcpl.cpl V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 7

Uporabniki sistemov Windows Vista in Windows 7: Kliknite logotip sistema Windows v polju za začetek iskanja inetcpl.cpl in kliknite enter. V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - dostop

Uporabniki sistema Windows 8: Odprite Internet Explorer in kliknite orodja ikono. Izberite Internetne možnosti .

Ponastavitev privzetih nastavitev Internet Explorerja v sistemu Windows 8 - zavihek Napredne internetne možnosti

V odprtem oknu izberite Napredno zavihek.

Ponastavitev privzetih nastavitev Internet Explorerja v sistemu Windows 8 - na zavihku Napredno za internetne možnosti kliknite gumb Ponastavi

Kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - potrdite ponastavitev nastavitev na privzete s klikom na gumb za ponastavitev

S klikom na potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Internet Explorerja na privzete Ponastaviti .

Logotip Google Chrome

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranjevanje oglasov yts [.] Mx iz brskalnika Google Chrome 1. korakOdstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Google Chrome:

Odstranjevanje oglasov yts [.] Mx iz brskalnika Google Chrome 2. korak

Kliknite ikono menija Chrome Ikona menija Google Chrome(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) izberite »Več orodij« in kliknite »Razširitve«. Poiščite vse nedavno nameščene sumljive dodatke brskalnika in jih odstranite.

Ponastavitev nastavitev Google Chrome 1. korak

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem oglasov s strani yts.mx, ponastavite nastavitve brskalnika Google Chrome. Kliknite Ikona menija Chrome Ponastavitev nastavitev brskalnika Google Chrome 2. korak(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) in izberite Nastavitve . Pomaknite se navzdol na dno zaslona. Kliknite Napredno ... povezava.

3. korak ponastavitve nastavitev brskalnika Google Chrome

Ko se pomaknete na dno zaslona, ​​kliknite Ponastavi (obnovi nastavitve na prvotne privzete vrednosti) .

Mozilla Firefox logotip

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Google Chroma na privzete, tako da kliknete Ponastaviti .

Odstranjevanje oglasov yts [.] Mx iz 1. koraka programa Mozilla Firefox

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranjevanje oglasov yts [.] Mx iz 2. koraka Mozilla FirefoxOdstranite zlonamerne vtičnike iz Mozilla Firefox:

Dostop do nastavitev (Korak 1 ponastavite Firefox na privzete nastavitve)

Kliknite meni Firefox Dostop do informacij o odpravljanju težav (korak 2 ponastavite Firefox na privzete nastavitve)(v zgornjem desnem kotu glavnega okna) izberite »Dodatki«. V odprtem oknu kliknite »Razširitve« in odstranite vse nedavno nameščene sumljive vtičnike brskalnika.

Klik na gumb Osveži Firefox (Korak 3 ponastavi Firefox na privzete nastavitve)

Neobvezna metoda:

Uporabniki računalnikov, ki imajo težave z oglasi z odstranitvijo yts.mx, lahko ponastavijo svoje nastavitve Mozilla Firefox.

Odprite Mozilla Firefox, v zgornjem desnem kotu glavnega okna kliknite Meni Firefox , Potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Firefoxa na privzete (Korak 4 ponastavite na privzete nastavitve Firefoxa)v odprtem meniju kliknite Pomoč.

logotip brskalnika safari

Izberite Informacije o odpravljanju težav .

odstranjevanje adware iz safari korak 1 - dostop do nastavitev

V odprtem oknu kliknite Osvežite Firefox .

odstranjevanje adware iz safari korak 2 - odstranjevanje razširitev

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Mozille Firefox na privzete s klikom na Osvežite Firefox .

ponastavitev safari koraka 1

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

ponastavitev safari koraka 2Odstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Safari:

Logotip Microsoft Edge (Chromium)

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, kliknite Safari meni in izberite Nastavitve ... .

Odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz Microsoft Edge 1. korak

V odprtem oknu kliknite Razširitve , poiščite nedavno nameščeno sumljivo razširitev, jo izberite in kliknite Odstrani .

Neobvezna metoda:

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, in kliknite Safari meni. V spustnem meniju izberite Počisti zgodovino in podatke o spletnih mestih ...

Odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz 2. koraka programa Microsoft Edge

V odprtem oknu izberite vsa zgodovina in kliknite Izbriši zgodovino .

Ikona menija Microsoft Edge (krom)

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

1. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)Odstranite zlonamerne razširitve iz Microsoft Edge:

2. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)

Kliknite ikono menija Edge 3. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)(v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) izberite ' Razširitve '. Poiščite vse nedavno nameščene sumljive dodatke brskalnika in kliknite ' Odstrani 'pod njihovimi imeni.

upadanje namestitve oglasne programske opreme med prenosom vzorca brezplačne programske opreme

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem oglasov s strani yts.mx, ponastavite nastavitve brskalnika Microsoft Edge. Kliknite Ikona menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) in izberite Nastavitve .

V odprtem meniju z nastavitvami izberite Ponastavite nastavitve .

Izberite Obnovite nastavitve na privzete vrednosti . V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Microsoft Edge na privzete s klikom na Ponastaviti .

  • Če to ni pomagalo, upoštevajte te možnosti navodila razlaga, kako ponastaviti brskalnik Microsoft Edge.

Povzetek:

Oglasna programska oprema ali potencialno neželene aplikacije se navadno infiltrirajo v internetne brskalnike z brezplačnimi prenosi programske opreme. Upoštevajte, da je najvarnejši vir za prenos brezplačne programske opreme samo s spletnih strani razvijalcev. Da se izognete namestitvi oglaševalske programske opreme, bodite zelo pozorni pri nalaganju in nameščanju brezplačne programske opreme. Pri nameščanju predhodno prenesenih brezplačnih programov izberite po meri ali napredno možnosti namestitve - ta korak bo razkril morebitne neželene programe, navedene za namestitev, skupaj z izbranim brezplačnim programom.

Pomoč pri odstranitvi:
Če imate težave pri odstranjevanju oglasov s strani yts.mx iz računalnika, prosite za pomoč na našem forumu za podporo zlonamerni programski opremi.

Objavite komentar:
Če imate dodatne informacije o oglasih s strani yts.mx ali če jih odstranite, delite svoje znanje v spodnjem oddelku za komentarje.