Kako ustvariti Apple ID brez kreditne kartice?

Kako ustvariti Apple ID brez kreditne kartice?

Kako ustvariti Apple ID brez kreditne kartice (iPhone, iPad ali Mac)?

Apple ID je uporabniško ime za uporabo z vašimi izdelki Apple in storitvami, kot je iTunes Store, ki omogoča iCloud v vaših napravah, nakupovanje v spletni trgovini Apple, rezervacije rezervacij v trgovini Apple Retail, dostop do spletnega mesta Apple Support in še več. Ko se prijavite za nov Apple ID, boste pozvani, da izpolnite standardni obrazec za registracijo skupaj s podatki o svoji debetni ali kreditni kartici.

Morda ste dvomljivi glede izmenjave podatkov o svoji kartici ali želite otroku preprečiti, da bi porabljal denar v trgovini App Store z nakupom nepotrebnih aplikacij, glasbe, filmov, zvočnih knjig itd. Računi brez podpisanega plačilnega sredstva še vedno omogočajo iskanje brezplačne vsebine. Če ste koordinator družinske skupne rabe, Apple vedno zahteva plačilno sredstvo za sledenje kupljeni vsebini in v skupni rabi med družinskimi člani. Obstaja način, da ustvarite Apple ID, ne da bi nastavili plačilno sredstvo iz svojega Mac, iPhone, iPad ali iPod touch.uvod

Kazalo:

Prenesite orodje za popravilo zlonamerne programske opreme

Priporočljivo je zagnati brezplačno skeniranje z Malwarebytes - orodjem za odkrivanje zlonamerne programske opreme in odpravljanje računalniških napak. Za odstranitev okužb in odpravljanje računalniških napak boste morali kupiti celotno različico. Na voljo brezplačna preizkusna različica.

Kako ustvariti Apple ID brez nastavitve plačilnega sredstva?

Če se želite prijaviti za Apple ID, ne da bi nastavili plačilno sredstvo, v računalniku odprite iTunes. Preverite, ali ste v trgovini iTunes Store svoje države, tako da označite zastavico v spodnjem desnem kotu okna. Če se zastava ne ujema z državo prebivališča, jo kliknite in spremenite lokacijo v pravilno državo.

Nato v zgornjem levem kotu poiščite spustni meni z naslovom odsekov in ga spremenite v Aplikacije, Filmi, Glasba ali Zvočne knjige. Vstopite v trgovino, tako da kliknete gumb App Store zgoraj na sredini.

Trgovina z aplikacijami


V Trgovini poiščite brezplačno vsebino in kliknite gumb Pridobi. Ko vas trgovina zahteva, da se prijavite s svojim Apple ID, kliknite Create New Apple ID.

ustvarjanje novega računa


Nato izpolnite primarni obrazec za registracijo z e-pošto in geslom ter se strinjajte s pogoji. Prepričajte se, da ste izbrali dovolj močno geslo. Ko so vsa polja izpolnjena z vašimi podatki, kliknite Nadaljuj.

primarni prijavni obrazec


Pojavi se še en obrazec z osebnimi in varnostnimi podatki. Ko je obrazec izpolnjen s pravilnimi informacijami, pritisnite Nadaljuj

OPOMBA: Za obnovitev izgubljenega gesla so potrebna varnostna vprašanja. Priporočamo, da zapišete varnostna vprašanja in odgovore ter jih shranite, če jih pozabite.

utorrent-Fehler Das System kann den Pfad nicht finden

obrazec za osebne podatke


Naslednje okno je zelo pomembno. Tu izberite način plačila in naslov za izstavitev računa. Če ne želite nastaviti nobenega plačilnega sredstva, izberite Brez. Izpolnite obrazec za naslov za izstavitev računa s svojimi podatki in kliknite Nadaljuj

izbira plačila


Na koncu vas bo Store pozval, da potrdite registracijo z vnosom kode za preverjanje, ki jo pošljete na vaš e-poštni naslov. Po vnosu kode pritisnite Nadaljuj.

zahteva za preverjanje


Registracija Apple ID je zdaj oblikovana brez nastavitve plačilnega sredstva. Ta ID lahko uporabite v kateri koli napravi Apple, kadar koli zahteva prijavo za Apple ID.

odobritev preverjanja

[Nazaj na vrh]


Kako odstraniti plačilno sredstvo iz obstoječega računa Apple ID v Macu?

Najprej odprite iTunes. V spodnjem levem kotu kliknite Račun. Vnesite svoj e-poštni naslov in geslo za Apple ID in nato kliknite Sign in. V novem oknu boste videli podatke o svojem računu. V vrstici s podatki o plačilu v razdelku povzetka Apple ID izberite Uredi.

urejanje plačilKo se odpre okno s podatki o plačilu, izberite Brez in kliknite Končano.

[Nazaj na vrh]

Kako odstraniti plačilno sredstvo iz računa Apple ID v iPhonu in iPadu?

Pojdite v Nastavitve in tapnite svoj profil. Nato izberite Plačilo in dostava. Po potrebi vnesite geslo za Apple ID.

Če želite spremeniti način plačila, izberite trenutno plačilno sredstvo, odstranite številko kartice in druge podatke ter shranite.

Če uporabljate iOS 10.2 ali starejšo različico, odstranite obstoječe plačilno sredstvo, tako da izberete Brez, in nato shranite.

[Nazaj na vrh]

Video, ki prikazuje, kako ustvariti Apple ID brez kreditne kartice:

[Nazaj na vrh]