Kako obnoviti sistem z ukaznim pozivom?

Kako obnoviti sistem z ukaznim pozivom?

Kako izvesti obnovitev sistema s pomočjo ukaznega poziva? (ransomware ali virus blokira varen način)

Funkcija System Restore obnovi datoteke operacijskega sistema na prejšnji čas. Obnovitev sistema je koristna, ko zlonamerna programska oprema vdre v računalnik in poškoduje sistemske datoteke. Poleg tega je ta funkcija pomembna pri obravnavi različic okužb z odkupno programsko opremo, ki blokirajo računalniške zaslone. Ta vadnica opisuje postopek izvajanja obnovitve sistema s pomočjo ukaznega poziva. V nekaterih primerih je izvajanje obnovitve sistema zapleteno opravilo, zlasti kadar gre za okužbe z odkupno programsko opremo, saj sodobni ponarejeni protivirusni programi in okužbe z izsiljevalsko programsko opremo lahko z omrežjem blokirajo varni in varni način operacijskega sistema. To pušča eno rešitev: izvajanje obnovitve sistema s pomočjo ukaznega poziva.

wie man gimps macht

Za obnovitev sistema z ukaznim pozivom:1. Zaženite računalnik v varnem načinu z ukaznim pozivom. Med postopkom zagona računalnika večkrat pritisnite tipko F8 na tipkovnici, dokler se ne prikaže meni Windows Advanced Options, nato na seznamu izberite Varni način z ukaznim pozivom in pritisnite ENTER.

Zaženite računalnik v varnem načinu z ukaznim pozivom

2. Ko se naloži način ukaznega poziva, vnesite naslednjo vrstico: cd obnovitev in pritisnite ENTER.

obnovitev sistema z uporabo ukaznega poziva

windows 10 keine programme öffnen

3. Nato vnesite to vrstico: rstrui.exe in pritisnite ENTER.

obnovitev sistema z ukaznim pozivom rstrui.exe

4. V odprtem oknu kliknite 'Naprej'.

obnoviti sistemske datoteke in nastavitve

5. Izberite eno od razpoložljivih obnovitvenih točk in kliknite 'Naprej' (s tem boste računalniški sistem obnovili na prejšnji čas in datum).

Aktion kann nicht in einem anderen Programm geöffnet abgeschlossen werden

izberite obnovitveno točko

6. V odprtem oknu kliknite 'Da'.

zaženite obnovitev sistema

7. Če imate opravka z okužbo z izsiljevalsko programsko opremo, prenesite in optično preberite računalnik priporočena programska oprema za odstranjevanje zlonamerne programske opreme po obnovitvi računalnika na prejšnji datum.

Warum öffnet sich Yahoo, wenn ich Google Chrome öffne?

Upoštevajte, da v nekaterih primerih obnovitev sistema ne odpravi okužb z varnostjo - zlonamerni programi se lahko skrijejo v obnovitvenih točkah. Po obnovitvi sistema optično preberite računalnik z legitimno protivohunsko programsko opremo .