Kako omogočiti Adobe Flash Player v različnih brskalnikih?

Kako omogočiti Adobe Flash Player v različnih brskalnikih?

Kako v nekaj kliki omogočiti Adobe Flash Player v brskalnikih Chrome, Firefox, Opera in Edge

Adobe Flash Player je brezplačna programska oprema, ki jo je ustvaril Macromedia in se uporablja za ogled in pretakanje zvoka in videa, multimedije in RIA (Rich Internet Applications), ustvarjene na platformi Adobe Flash. Adobe Flash Player deluje kot vtičnik za brskalnike, deluje pa tudi na podprtih mobilnih napravah. Najnovejše različice programa Adobe Flash Player so na voljo v sistemih Windows, Macintosh OS X, Linux in ChromeOS. Deluje v spletnih brskalnikih, kot so Internet Explorer, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera in Safari.

Adobe Flash Player poganja datoteke SWF. SWF je format datoteke Adobe Flash, ki se uporablja za večpredstavnost, vektorsko grafiko in ActionScript. Oblika omogoča avdio, video in druge oblike interakcije s končnim uporabnikom. Ko so te datoteke SWF ustvarjene, jih lahko uporablja Adobe Flash Player, ki deluje kot samostojni predvajalnik ali vtičnik brskalnika. Adobe Flash Player podpira druge oblike zapisa podatkov, kot so AMF, XML in JSON. Podprti večpredstavnostni formati so FLV, JPEG, PNG, mp3, RTPM, GIF in drugi.Julija 2017 je Adobe objavil, da bo leta 2020 prenehal s podporo za Adobe Flash Player in uničil vtičnik Flash. Z drugimi besedami, nehali ga bodo posodabljati in distribuirati. Adobe Flash je bil standard, ki je spletnim mestom omogočal izvajanje videoposnetkov, spletnih iger itd. Vendar pa se tehnologije hitro razvijajo in standardi so se spremenili. HTML5 je zdaj postal nov standard za večino sodobnih spletnih mest.

V času pisanja leta 2020 je nekaj daleč, zato vas bo morda še vedno zanimalo, kako omogočiti Adobe Flash Player v spletnem brskalniku. V spodnjem priročniku opisujemo, kako omogočiti Adobe Flash Player v različnih spletnih brskalnikih, kot so Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera itd.

Linux was ist meine ip

kako omogočiti Adobe Flash

Kazalo:

Prenesite orodje za popravilo zlonamerne programske opreme

Priporočljivo je zagnati brezplačno skeniranje z Malwarebytes - orodjem za odkrivanje zlonamerne programske opreme in odpravljanje računalniških napak. Za odstranitev okužb in odpravljanje računalniških napak boste morali kupiti celotno različico. Na voljo brezplačna preizkusna različica.

Google Chrome

V tem priročniku uporabljamo Google Chrome različice 66. Če uporabljate drugo različico, so lahko tudi nastavitve drugačne. Google Chrome se običajno posodablja samodejno, zato morate imeti vedno najnovejšo različico.

Če želite v brskalniku Google Chrome omogočiti Adobe Flash Player, preprosto vnesite 'chrome: // settings / content' v naslovno vrstico in pritisnite Enter. Videli boste seznam nastavitev vsebine - najdi 'Flash' in kliknite.

omogočite adobe flash player v google chrome 1. koraku

Če želite omogočiti Flash, se prepričajte, da je stikalo preklopljeno na 'Vklopljeno' položaj in se prikaže 'Najprej vprašaj (priporočeno)' in ne 'Blokiraj spletna mesta, da zaženejo Flash' .

omogočite adobe flash player v google chrome 2. koraku

Če želite, da se nekatera spletna mesta blokirajo ali dodajo kot izjema, preprosto kliknite 'Dodaj' blizu 'Blokiraj' ali 'Dovoli' . Končali smo - zdaj veste, kako omogočiti Flash v brskalniku Google Chrome.

[Nazaj na kazalo]

Mozilla Firefox

V tem priročniku uporabljamo Mozilla Firefox različice 60.0.1. Če uporabljate drugo različico, so lahko tudi nastavitve drugačne. Mozilla Firefox se običajno samodejno posodablja, zato morate imeti vedno najnovejšo različico.

Če želite omogočiti Adobe Flash Player v Mozilla Firefox, kliknite tri črte v zgornjem desnem kotu in izberite Dodatki iz kontekstnega menija.

omogočite Adobe Flash Player v koraku 1 Mozilla Firefox

Zdaj izberite 'Vtičniki' v levem podoknu in nato izberite 'Vedno aktiviraj' v bližini bliskavice Shockwave ali izberite 'Vprašaj za aktivacijo' možnost, če želite, da Firefox vpraša, preden uporabite Shockwave Flash na določenem spletnem mestu.

Druckerspooler hält Windows 10 immer wieder an

v koraku 2 Mozilla Firefox omogočite Adobe Flash Player

Če Shockwave Flash v vtičnikih ne vidite, Adobe Flash Player ročno prenesite s spletnega mesta Adobe tukaj . Namestite Adobe Flash Player in znova zaženite Mozilla Firefox. Nato sledite istim korakom in Shockwave Flash bo zdaj dodan vašim vtičnikom Mozilla Firefox.

[Nazaj na kazalo]

Opera

V tem priročniku uporabljamo Opera različice 53. Če uporabljate drugo različico, so lahko tudi nastavitve drugačne. Opera se ponavadi posodablja samodejno, zato morate imeti vedno nameščeno najnovejšo različico.

Če želite v programu Opera omogočiti Adobe Flash Player, kliknite gumb z logotipom Opera v zgornjem levem kotu in izberite 'Nastavitve' .

NT-Kernel und hoher Systemspeicher Windows 10

v koraku 1 omogočite Adobe Flash Player

Kliknite 'Spletne strani' na levem podoknu in se pomaknite navzdol po desnem podoknu, dokler ne najdete 'Flash' . Izberite 'Dovoli spletnim mestom zagon Flash' in Adobe Flash Player bo omogočen.

omogoči adobe flash predvajalnik v operacijskem koraku 2

Če želite dodati izjeme in nekaterim spletnim mestom dovoliti ali preprečiti zagon Flash, kliknite 'Upravljanje izjem ...' .

v koraku 3 omogočite Adobe Flash Player

Vnesite naslov spletnega mesta in izberite, ali želite tej strani preprečiti zagon Flash ali to dovoliti. Kliknite 'Končano' ko končate z upravljanjem izjem. Zdaj veste, kako omogočiti Flash v Opera in kako upravljati izjeme Flash.

v koraku 4 omogočite Adobe Flash Player

[Nazaj na kazalo]

Microsoft Edge

V tem priročniku uporabljamo Microsoft Edge različice 41. Če uporabljate drugo različico, so lahko tudi nastavitve drugačne. Microsoft Edge se običajno samodejno posodablja med posodobitvijo sistema Windows. Če je vaš operacijski sistem Windows posodobljen, morate imeti tudi najnovejši Microsoft Edge.

Če želite omogočiti Adobe Flash Player v programu Microsoft Edge, ga odprite in kliknite tri pike v zgornjem desnem kotu ter izberite 'Nastavitve' .

omogoči adobe flash predvajalnik v Microsoftovem koraku 1

Pomaknite se navzdol po seznamu nastavitev in kliknite 'Ogled naprednih nastavitev' pod Napredne nastavitve.

omogočite adobe flash predvajalnik v Microsoftovem koraku 2

Zdaj poiščite 'Uporabi Adobe Flash Player' in zagotovite, da je preklopnik preklopljen na 'Vklopljeno' položaj. Zdaj veste, kako omogočiti Adobe Flash Player v programu Microsoft Edge.

Warum ist Yahoo meine Suchmaschine?

omogočite adobe flash predvajalnik v Microsoftovem koraku 3

Upamo, da je bil ta priročnik koristen in zdaj veste, kaj je Adobe Flash Player in kako ga omogočiti za priljubljene spletne brskalnike, kot so Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera in Microsoft Edge. Če so bile težave z iskanjem nastavitev Flash v vašem brskalniku, nas prosite za pomoč, tako da pustite komentar v spodnjem oddelku.

[Nazaj na kazalo]

Video, ki prikazuje, kako omogočiti Adobe Flash Player v različnih brskalnikih:

[Nazaj na vrh]

Zanimivi Članki

PUP.Neobvezno.Zapuščeni virus

PUP.Neobvezno.Zapuščeni virus

Kako odstraniti PUP.Optional.Legacy Virus - navodila za odstranjevanje virusa (posodobljeno)

Kako odstraniti ransomware CryptoLocker-v3 iz operacijskega sistema?

Kako odstraniti ransomware CryptoLocker-v3 iz operacijskega sistema?

Kako odstraniti CryptoLocker-v3 Ransomware - koraki za odstranitev virusa

Kako konfigurirati igralno miško v Linuxu z orodjem Piper GUI Tool

Kako konfigurirati igralno miško v Linuxu z orodjem Piper GUI Tool

Imate radi igre na Linuxu? Pojdite na novo raven igranja iger tako, da svojo igralno miško v Linuxu konfigurirate s pomočjo aplikacije Piper GUI.

Nullbyte Ransomware

Nullbyte Ransomware

Kako odstraniti Nullbyte Ransomware - koraki za odstranitev virusa (posodobljeno)

Emotet Trojan

Emotet Trojan

Kako odstraniti trojanski program Emotet - navodila za odstranjevanje virusa (posodobljeno)

Vaša povezava s tem spletnim mestom ni zasebna prevara POP-UP

Vaša povezava s tem spletnim mestom ni zasebna prevara POP-UP

Kako odstraniti povezavo s tem spletnim mestom ni zasebna prevara POP-UP - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Kako odstraniti ugrabitelja brskalnika My Smartlink?

Kako odstraniti ugrabitelja brskalnika My Smartlink?

Kako se znebiti My Smartlink Browser Hijacker - vodnik za odstranjevanje virusov

Kako odstraniti ugrabitelja brskalnika Mazy Search

Kako odstraniti ugrabitelja brskalnika Mazy Search

Kako se znebiti ugrabitelja brskalnika Mazy - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Kako odstraniti zlonamerno programsko opremo JSSLOADER iz operacijskega sistema?

Kako odstraniti zlonamerno programsko opremo JSSLOADER iz operacijskega sistema?

Kako odstraniti JSSLOADER RAT - navodila za odstranjevanje virusov

Baterija je poškodovana zaradi virusov POP-UP prevara

Baterija je poškodovana zaradi virusov POP-UP prevara

Kako odstraniti baterijo, ki jo poškodujejo virusi POP-UP prevara - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljeno)


Kategorije