Kako izvleči zvok iz YouTuba?

Kako izvleči zvok iz YouTuba?

Kako enostavno izvleči zvok iz videoposnetka YouTube

YouTube je najbolj priljubljena platforma za izmenjavo videoposnetkov, kjer lahko ljudje gledajo in nalagajo videoposnetke, ustvarjajo lastne profile in kanale, označujejo »Všeč mi«, komentirajo in delijo videoposnetke, se naročijo na druge uporabnike YouTuba itd. YouTube vsako minuto in vsak dan si ogleda približno pet milijard videoposnetkov.

Večina video posnetkov ima zvok, ne pa vseh video posnetke imajo video - ti so pogosto zvočni samo s sliko ali diaprojekcijo. To velja za naložene pesmi, ki nimajo video posnetka. Veliko je primerov, ko želijo ljudje samo iz teh posnetkov izvleči zvok, saj jih slike ne zanimajo. To je priročno pri poslušanju poddaj na MP3 predvajalnikih ali glasbe, ki je naložena na YouTube kot video posnetek.Audiogerät, das von einer anderen Anwendung verwendet wird Windows 10

Na srečo je možno pridobivanje zvoka samo iz videoposnetka v YouTubu. Obstaja na desetine pretvornikov YouTube v MP3, ki vam omogočajo prenos videoposnetkov YouTube v obliki MP3 datotek. Večina teh pretvornikov je brezplačnih, niso pa vsi enostavni za uporabo. Nekatere video pretvorbe so zelo počasne - težava, če želite pretvoriti več videoposnetkov. Drugi pretvorniki so polni oglasov in zmedeni za uporabo (običajno za brezplačno programsko opremo). Obstaja pa veliko spletnih video pretvornikov, ki ne zahtevajo prenosa programske opreme za pretvorbo videoposnetkov YouTube v MP3.

V tem članku prikazujemo, kako lahko YouTube videoposnetke enostavno pretvorite v MP3 (in nekatere druge oblike). Sledite spodnjim korakom in izberite video pretvornik, ki ustreza vašim potrebam.

kako izvleči zvok iz YouTuba -

Kazalo:

Prenesite orodje za popravilo zlonamerne programske opreme

Priporočljivo je zagnati brezplačno skeniranje z Malwarebytes - orodjem za odkrivanje zlonamerne programske opreme in odpravljanje računalniških napak. Za odstranitev okužb in odpravljanje računalniških napak boste morali kupiti celotno različico. Na voljo brezplačna preizkusna različica.

externe festplatte wird nicht ausgeworfen

Izvlecite zvok s pomočjo GenYouTube

Začnemo z GenYouTube, ker je zelo enostaven za uporabo in ima naprednejše možnosti kot mnogi pretvorniki YouTube v MP3. Z uporabo GenYouTube lahko videoposnetke prenašate v računalnik ali pametni telefon. Je brezplačen in omogoča prenos YouTube videoposnetkov v mp3, mp4, m4a, 3gp in številnih drugih oblikah. Ta pretvornik ponuja tudi tri načine za prenos videoposnetkov. Preprosto prilepite povezavo do videoposnetka YouTube v GenYouTube Search in pritisnite Enter - nato se bo pomaknil do vašega videoposnetka, kjer boste lahko izbrali želeno obliko prenosa. Pojdi do GenYouTube , odprite videoposnetek YouTube, ki ga želite pretvoriti, in njegovo povezavo kopirajte in prilepite v GenYouTube Search. Pritisnite Enter ali kliknite ikono lupe. To bo odprlo izbrani video.

izvlecite zvok s pomočjo 1. koraka genyoutube

Zdaj se pomaknite navzdol in videli boste seznam razpoložljivih formatov za prenos. Izberite želeno obliko in jo kliknite. Prenos se bo samodejno začel. Če se prenos ne začne, kliknite puščico, ki prikazuje 'dol' - prenos se bo zagnal ročno.

izvlecite zvok z uporabo 2. koraka genyoutube

Drug način za prenos videoposnetkov z uporabo GenYouTube je dodajanje 'gen' v video povezavi. Na primer, če je vaša video povezava 'https://www.youtube.com/watch?v=giEOcBLcnfE' , dodaj 'gen' da bo tako: 'https://www.genyoutube.com/watch?v=giEOcBLcnfE'. Nato na tipkovnici pritisnite Enter. Tako boste lahko videoposnetek odprli v GenYouTube, ne da bi morali kopirati in prilepiti izvirno povezavo na odprto spletno mesto GenYouTube.

[Nazaj na kazalo]

Izvlecite zvok z uporabo YoutubeMP3

Drug način za pridobivanje zvoka iz videoposnetkov v YouTubu je uporaba YoutubeMP3. Omogoča vam brezplačno pretvorbo in prenos zvoka iz videoposnetkov YouTube. Če ga želite uporabiti, pojdite na Youtube mp3 spletno mesto in preprosto kopirajte video povezavo iz YouTuba ter jo prilepite v polje na strani YoutubeMP3 in kliknite 'Pretvorba' . Format lahko izberete s seznama avdio in video formatov. Ponuja formata mp3 (256kb) in mp3 (320kb) (višji je običajno boljši). In druge oblike, kot so aac, m4a, ogg, wma in waw. Izberite želeno obliko in kliknite 'Pretvorba' . Pred prenosom zvoka lahko s klikom prilagodite glasnost 'Več možnosti', vendar vam priporočamo, da ga pustite na 100%, razen če je raven zvoka v videoposnetku YouTube zelo nizka. Pretvorba videa mora biti končana v nekaj sekundah, odvisno od videoposnetka.

izvlecite zvok s pomočjo 1. koraka youtubemp3

Ko je pretvorba končana, kliknite 'PRENESI' za prenos izbrane zvočne oblike. Zdaj boste izvlečeni zvok imeli v računalniku in ga lahko poslušate, kadar koli želite.

izvlecite zvok s pomočjo 2. koraka youtubemp3

[Nazaj na kazalo]

Izvlecite zvok s pomočjo Convert2mp3

Convert2mp3 vam omogoča pretvorbo in prenos videoposnetkov YouTube iz YouTuba, Dailymotion in Clipfish v zvočne formate mp3, m4a, aac, flac, ogg in wma ter video formate mp4, avi, wmw in 3gp. Preprosto pojdite na Pretvori2mp3 spletno mesto in v polje prilepite povezavo YouTube. Izberite želeno obliko in kliknite 'Pretvorba' . Video lahko poiščete tudi z njihovim integriranim iskanjem. Preprosto vnesite naslov videoposnetka v drugo obliko in kliknite 'iskanje in pretvorba' . To bo začelo pretvarjati vaš video.

Entfernen Sie Skype aus dem Startfenster von Windows 7

izvlecite zvok z uporabo 1. koraka convert2mp3

Ko je pretvorba končana, vas bo usmeril na stran z oznakami MP3. Tu lahko izberete ime izvajalca in naslov pesmi. Ta polja bodo samodejno izpolnjena, lahko pa jih uredite ali preskočite ta del.

izvlecite zvok z uporabo 2. koraka convert2mp3

Zdaj bo vaš prenos pripravljen. Kliknite 'Prenesi' za zagon postopka prenosa.

Himbeer pi b+ os

izvlecite zvok s pomočjo 3. koraka convert2mp3

[Nazaj na kazalo]

Izvlecite zvok s pomočjo 4K Video Downloaderja

4K Video Downloader je programska oprema, ki omogoča prenos vsebin z YouTuba in drugih video platform in vključuje tudi funkcijo za pretvorbo videa v mp3. 4K Video Downloader lahko prenesete s spletnega mesta tukaj . Na voljo je za iOS in Windows.

Prenesite in namestite ter nato odprite. Odprite YouTube in kopirajte povezavo do videoposnetka, odprite okno 4K Video Downloader in kliknite 'Prilepi povezavo' . Postopek razčlenjevanja naj bi trajal do nekaj sekund, odvisno od dolžine videoposnetka. Pojavi se še eno manjše okno. Izberite 'Izvleček zvoka' možnost.

izvlecite zvok s korakom 4k video downloader

Nato izberite obliko MP3. Izberete lahko tudi M4A ali OGG.

ekstrahirajte zvok s pomočjo 4k video downloaderja, 2. korak

Izberite kakovost (priporočamo 'Visoka kakovost 320k' če želite, da je vaš zvok najboljše kakovosti). Kliknite 'Prebrskaj' če želite spremeniti ciljno mapo izvlečenega zvoka in na koncu kliknite 'Izvleček' .

izvlecite zvok s korakom 3k za prenos 4k video

Izvleček naj traja do 10 sekund. Izvlečeni zvok boste videli na seznamu. Če niste prepričani, kje je shranjena ta zvočna datoteka, jo kliknite z desno miškino tipko in izberite 'Prikaži v mapi' iz kontekstnega menija. Če želite iz videoposnetkov YouTube izvleči več zvočnih posnetkov, ponovite korake - druge ekstrahirane zvočne datoteke bodo naložene na seznam 4K Video Downloader.

izvlecite zvok s korakom 4k video downloader

was bedeutet dns adresse konnte nicht gefunden werden

Upamo, da vam je ta članek pomagal izbrati avdio ekstraktor, ki ustreza vašim potrebam. Če poznate druge neverjetne avdio izvlečke, jih delite z nami, tako da pustite komentar v spodnjem oddelku.

[Nazaj na kazalo]

Video, ki prikazuje, kako izvleči zvok iz videoposnetka YouTube:

[Nazaj na vrh]

Zanimivi Članki

Spletna vrstica Adware

Spletna vrstica Adware

Kako odstraniti programsko opremo Web Bar - navodila za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Kako odstraniti ransomware Heroes of the Storm?

Kako odstraniti ransomware Heroes of the Storm?

Kako odstraniti Heroes Of The Storm Ransomware - koraki za odstranitev virusa (posodobljeno)

Odstranite aplikacijo Email Helper iz brskalnika

Odstranite aplikacijo Email Helper iz brskalnika

Kako se znebiti ugrabitelja brskalnika Email Helper App - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Spremljanje temperatur procesorja in grafičnega procesorja v Linuxu

Spremljanje temperatur procesorja in grafičnega procesorja v Linuxu

Ta članek obravnava dva preprosta načina za spremljanje temperature procesorja in grafičnega procesorja v ukazni vrstici Linuxa.

Poslal sem vam e-pošto z vašega računa Prevara po e-pošti

Poslal sem vam e-pošto z vašega računa Prevara po e-pošti

Kako odstraniti Poslal sem vam e-pošto z vašega računa Prevara po e-pošti - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Kako odstraniti oglase 'Pop by Pop'

Kako odstraniti oglase 'Pop by Pop'

Kako odstraniti Ad by Pop Adware - navodila za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Dovoli prepovedi POP-UP s obvestili o spletnih mestih

Dovoli prepovedi POP-UP s obvestili o spletnih mestih

Kako odstraniti dovoljenje Obvestila o spletnih mestih POP-UP prevara - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Live Protection Suite Fake Antivirus

Live Protection Suite Fake Antivirus

Kako odstraniti ponarejeni protivirusni program Live Protection Suite - vodnik za odstranitev (posodobljen)

Skype virus

Skype virus

Kako odstraniti Skype Virus - Navodila za odstranjevanje virusa (posodobljeno)

Comcast Cable Communications Čestitke POP-UP prevara (Mac)

Comcast Cable Communications Čestitke POP-UP prevara (Mac)

Kako se znebiti Comcast Cable Communications Čestitke POP-UP prevara (Mac) - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljen)


Kategorije