Kako najti ključe izdelkov za Windows ali Office?

Kako najti ključe izdelkov za Windows ali Office?

Kako najti ključe Microsoft Windows ali Office

Večina komercialne programske opreme ima določeno obliko zaščite, da se prepreči nepooblaščeno kopiranje in namestitev. Čeprav proizvajalci programske opreme za doseganje tovrstne zaščite uporabljajo različne metode, eden najpogostejših pristopov vključuje zahtevo, da uporabnik vnese ključ izdelka ali serijsko številko, kar velja za Microsoft Windows in Office.

Če nadgradite s sistema Windows 7 ali 8, se sistem Windows 10 samodejno aktivira v spletu. Ključa izdelka vam ni treba vnesti, saj ste upravičeni do sistema Windows 10, ker imate pristne potrošniške kopije prejšnjih različic sistema Windows (7 ali 8). Če pa nameravate znova namestiti sistem Windows, boste morali najti ključ izdelka. Poskusite se spomniti, kako ste kupili operacijski sistem Windows. Če ste kupili kopijo operacijskega sistema Microsoft Windows ali Office, morate najprej iskati ohišje CD-ja ali DVD-ja. Ključi izdelkov so običajno na nalepki in so sestavljeni iz 25 znakov. Če ste kupili računalnik z že nameščenim sistemom Windows, poiščite v svojem računalniku večbarvno nalepko. Za Microsoft Office mora biti ključ izdelka nalepka na namestitvenem CD-ju. Za nov ključ izdelka se lahko obrnete tudi neposredno na Microsoft. V tem članku so prikazani tudi drugi načini.kako najti Microsoft Windows ali pisarniške ključe izdelkov

Kazalo:

Prenesite orodje za popravilo zlonamerne programske opreme

Priporočljivo je zagnati brezplačno skeniranje z Malwarebytes - orodjem za odkrivanje zlonamerne programske opreme in odpravljanje računalniških napak. Za odstranitev okužb in odpravljanje računalniških napak boste morali kupiti celotno različico. Na voljo brezplačna preizkusna različica.

Linux-Befehlszeile für Windows

Izvlecite ključ izdelka s pomočjo čarobnega iskalnika ključev Jelly Bean

Če ključa ne najdete, vendar je programska oprema nameščena, uporabite program Magical Jelly bean Key Finder, brezplačni pripomoček, ki iz registra pridobi ključ izdelka, ki se uporablja za namestitev sistema Windows. Ima tudi konfiguracijsko datoteko, posodobljeno s skupnostjo, ki pridobi ključe izdelka za številne druge aplikacije. Druga značilnost je zmožnost pridobivanja ključev izdelka iz nenastavljivih namestitev sistema Windows.

Prenesite ga iz tukaj .

Namestite program in ga zaženite. Program bo pregledal vse namestitve in poiskal povezane ključe izdelkov, vključno s sistemoma Windows in Office. Ko je skeniranje končano, bodo prikazani vaši programi in informacije, vključno s ključi izdelka.

izvlecite ključ izdelka s pomočjo čarobnega iskalca ključev žele

[Nazaj na kazalo]

youtube klicken, um den Videokonverter zu aktivieren

Poiščite ključ izdelka s pomočjo ukaznega poziva ali PowerShell-a

Ključ izdelka Windows lahko dobite tako, da vnesete ukaz Ukazni poziv ali Powershell. Če želite dobiti ključ prek ukaznega poziva, pojdite na Iskanje in vnesite 'poziv' . Ko se odpre okno ukaznega poziva, vnesite to vrstico: 'wmic path softwarelicensingservice get OA3xOriginalProductKey' in pritisnite Enter. Spodaj bi morali videti ključ izdelka.

poiščite ključ izdelka s pomočjo ukaznega poziva

Če želite ključ izdelka dobiti prek PowerShell, vnesite 'moč' v Iskanje in kliknite. Za tega boste morali vnesti drugačen ukaz, vendar je to enak postopek kot za ukazni poziv. Kopirajte to vrstico in na tipkovnici pritisnite Enter:
'(Get-WmiObject -query' select * from SoftwareLicensingService '). OA3xOriginalProductKey'.

von doc zu pdf auf meine Weise entfernen

poiščite svoj ključ izdelka s pomočjo powerhelgl

Ti dve metodi morda ne delujeta pri nekaterih uporabnikih, a ker traja le minuto, poskusite!

[Nazaj na kazalo]

Poiščite ključ izdelka s pomočjo beležnice

Najprej odprite Notepad. Lahko ga hitro odprete s tipkanjem 'beležka' v Iskanju. Kopirajte in prilepite spodnje besedilo v prazno okno beležnice in kliknite 'Mapa' , izberite 'Shrani kot...' .

Nastavite WshShell = CreateObject ('WScript.Shell')
MsgBox ConvertToKey (WshShell.RegRead ('HKLM SOFTWARE Microsoft Windows NT CurrentVersion DigitalProductId'))

Funkcija ConvertToKey (tipka)
Const KeyOffset = 52
i = 28
Znaki = 'BCDFGHJKMPQRTVWXY2346789'
Ali
Cur = 0
x = 14
Ali
Cur = Cur * 256
Cur = Tipka (x + KeyOffset) + Cur
Tipka (x + KeyOffset) = (Cur 24) in 255
Cur = Cur Mod 24
x = x -1
Zanka, medtem ko je x> = 0
i = i -1
KeyOutput = Mid (Chars, Cur + 1, 1) & KeyOutput
Če je (((29 - i) Mod 6) = 0) In (i -1) Potem
i = i -1
KeyOutput = '-' & KeyOutput
Končaj če
Zanka, medtem ko je i> = 0
ConvertToKey = KeyOutput
Končna funkcija

"err_spdy_protocol_error"

poiščite ključ izdelka s pomočjo beležnice

Nato izberite, kje želite shraniti in kako (ta je pomemben). V 'Shrani kot vrsto:', izberite 'Vse datoteke', in nato izberite ime datoteke. Uporabite katero koli ime, vendar vnesite '.vbs' kot pripona, zato se shrani kot datoteka VBS.

poiščite ključ izdelka s pomočjo 2. beležke

Zdaj, ko imate datoteko shranjeno, jo dvokliknite in prikazal se bo ključ izdelka.

poiščite ključ izdelka s pomočjo beležnice, korak 33

[Nazaj na kazalo]

Ali potrebujete ključ izdelka za čisto namestitev sistema Windows 10?

Microsoft obdrži vaš računalnik 'digitalni podpis' od začetne nadgradnje - prepozna kombinacijo komponent, ko izvedete čisto namestitev, in samodejno aktivira sistem Windows. Zaslon, ki zahteva ključ izdelka, lahko preskočite na začetku namestitvenega postopka. Windows 10 bi se moral aktivirati, če v računalniku niste naredili večjih sprememb (na primer zamenjave matične plošče).

[Nazaj na kazalo]

Niste prepričani, ali je vaš operacijski sistem Windows aktiviran?

Ne glede na to, ali uporabljate Windows 7 ali Windows 10, lahko preprosto preverite, ali je vaša različica sistema Windows aktivirana. Z desno miškino tipko kliknite 'Ta računalnik' (Windows 10) oz 'Računalnik' (Windows 7) in kliknite 'Lastnosti' . Na dnu okna lastnosti boste videli, ali je Windows aktiviran.

Kernel Power Error 41 Windows 10

je vaše okno aktivirano?

[Nazaj na kazalo]

Video, ki prikazuje, kako najti ključe izdelkov za Windows ali Office:

[Nazaj na vrh]