Kako popraviti, da Apple App Store prikazuje prazen zaslon?

Kako popraviti, da Apple App Store prikazuje prazen zaslon?

App Store ne deluje, kako odpraviti težavo s praznim zaslonom?

Apple trdi, da je iOS stabilen in ne zruši mobilnega operacijskega sistema, vendar v resnici to ni vedno res. Naprave iDevices se ne sesujejo pogosto, toda kadar se zgodijo, je to vedno v najslabšem možnem času. Na primer, ustvarjate vsebino knjižnice za prihajajoče praznike ali poklic in nenadoma iTunes Store zruši in začne prikazovati bel prazen zaslon. Tako kot mnogi danes, boste verjetno odprli spletni brskalnik in iskali rešitve - opazili ste, da je to zelo pogosto vprašanje - veliko ljudi se srečuje s to težavo.

Običajno App Store postane neaktiven in kateri koli gumb, ki se ga dotaknete, prikaže bel prazen zaslon. Nekateri uporabniki poročajo, da se po posodobitvi operacijskega sistema iOS srečujejo s takšnimi težavami. Medtem ko se drugi uporabniki soočajo z belim praznim zaslonom brez opozorila o napakah. Včasih se prikaže sporočilo 'ni mogoče vzpostaviti povezave s trgovino z aplikacijami'. Če vidite to vrsto sporočila, verjetno preverite svojo internetno povezavo in preverite, ali je vse pravilno povezano in deluje. Se sliši znano? Tu bomo opisali nekatere metode, s katerimi lahko odpravite težave in odpravite težave z Apple App Store.app-store-display-blank-screen-uvod

Kazalo:

Unvoreingenommene Suchmaschine 2020

Prenesite orodje za popravilo zlonamerne programske opreme

Priporočljivo je zagnati brezplačno skeniranje z Malwarebytes - orodjem za odkrivanje zlonamerne programske opreme in odpravljanje računalniških napak. Za odstranitev okužb in odpravljanje računalniških napak boste morali kupiti celotno različico. Na voljo brezplačna preizkusna različica.

Oglejte si stran stanja sistema Apple

Prejeto se ne more povezati s sporočilom trgovine z aplikacijami in je že preveril internetno povezavo, kar je bilo v redu? Da, tudi Appleovi strežniki se zrušijo, tako kot vsaka tehnologija. Stanje strežnikov lahko preverite v Appleova stran o stanju sistema , kjer najdete najnovejše kazalnike o vseh Appleovih storitvah. Ta preprost korak vam lahko prihrani tone časa, ki ga lahko porabite med preizkušanjem številnih nasvetov za odpravljanje težav. Prepričajte se, da indikator poleg App Store prikazuje zeleno barvo, da se prepričate, da Appleovi strežniki pravilno delujejo, sicer z miško premaknite ali poiščite spodnje sporočilo o težavah.

apple-server-status-page-check-preverjanje

[Nazaj na kazalo]

Najprej poskusite znova zagnati

Ponovni zagon je kot čarovniški trik. Ko naletite na težavo, je verjetno prva stvar, ki jo morate poskusiti, znova zagnati napravo ali aplikacijo, ki se je zrušila. Dvakrat tapnite gumb za dom, ko se prikažejo vse aktivne aplikacije, poiščite App Store, običajno zadnjo, in povlecite od spodaj navzgor po zaslonu, da zaprete aplikacijo. Zdaj zaženite program na običajen način. Ko zaprete aplikacijo s to metodo, vaš iOS popolnoma ustavi aplikacijo, kar pomeni, da se bo ob ponovnem zagonu programa zagnal na novo. Preverite, ali je ta korak rešil vašo težavo. V nasprotnem primeru izvedite popoln ponovni zagon iDevice.

Windows vorbereiten Schalten Sie die Computerschleife nicht aus

force-close-application-ios

Kako znova zagnati iDevice?

Pritisnite in držite gumb Sleep / Wake, dokler se na zaslonu ne prikaže rdeč drsnik. Povlecite drsnik, da izklopite napravo. Ko se naprava popolnoma izklopi, znova pritisnite in držite gumb Sleep / Wake, dokler se na zaslonu ne prikaže logotip Apple.

Če težave z vnovičnim zagonom ni bilo mogoče rešiti, poskusite s prisilnim ponovnim zagonom v iPhonu, iPadu ali iPod touchu. Vendar to možnost izvedite le, če je vaša maloprodajna trgovina iDevice ali Apple še vedno neaktivna.

Kako izvesti prisilni ponovni zagon

Če ste lastnik iPhone 7, iPhone 7 plus ali novejšega: Pritisnite in držite gumb za spanje / prebujanje skupaj najmanj deset sekund gumb za zmanjšanje glasnosti, spustite ga šele, ko vidite dnevnik Apple.
Če je vaša naprava iPhone 6s ali starejša različica, iPad ali iPod touch: Pritisnite in držite gumb Sleep / Wake skupaj s tipko Home vsaj 10 sekund, sprostite, ko se prikaže logotip Apple.

Entfernen Sie jetzt, Sie sehen es Spieler

[Nazaj na kazalo]

Nasveti za reševanje App Store prikažejo prazne bele strani

 • Znova se prijavite v iCloud. Odprite nastavitve, nato kliknite iTunes & App Store, tapnite Apple ID in se odjavite. Počakajte približno 10–20 sekund in se znova prijavite s svojim računom Apple ID. Prav tako lahko poskusite odpreti nastavitve, nato iTunes & App Store, nato tapnite Apple ID in se odjavite. Ko se odjavite, poskusite odpreti App Store in počakajte, da se vsebina naloži, nato pojdite v razdelek Nakupi in se prijavite.

  icloud-Apple-ID-odjava

 • Posodobite datum in čas. Ponovno odprite nastavitve, poiščite General, nato Date and Time in izberite Set Automatically, ga izklopite. Počakajte približno 10-20 sekund in znova omogočite. Če to ne deluje, onemogočite funkcijo Samodejno nastavi in ​​nato ročno nastavite datum v prihodnjem letu. Pri poskusu dostopa do trgovine App Store boste verjetno videli sporočilo z naslovom Ne morem se povezati. Po tem neuspešnem poskusu se vrnite na nastavitev datuma in časa in če to omogoči funkcija Samodejno nastavi, sicer ročno vnesite dejanski datum in uro Poskusite znova zagnati App Store.

  update-time-and-date-ios

 • Posodobite svojo mobilno nastavitev za App Store v nastavitvah Mobile Data (Cellular Data). Odprite nastavitve, nato Mobile ali Cellular in izklopite Mobile / Cellular Data. Počakajte približno 10-20 sekund in ga nato ponovno vklopite. Zdaj poiščite Use Mobile / Cellular Data For in poiščite App Store, če ste ugotovili, da je onemogočen, nato ga omogočite, sicer ga onemogočite, počakajte približno 10–20 sekund in ga znova vklopite. Preverite, ali je App Store popravljen.

  mobile-options-ios

 • Posodobite nastavitve DNS, da odpravite težavo s povezavo. Odprite Nastavitve, nato Wi-Fi in tapnite modro puščico (ali i znotraj kroga), ki je poleg vašega trenutnega omrežja Wi-Fi, nato izberite polje DNS in vnesite Googlov naslov odprtega strežnika DNS: 8.8.8.8.

  dns-settings-ios-google-open-

 • Popolnoma zaprite App Store. Dvakrat pritisnite gumb za domačo stran, nato na sliki App Store povlecite od spodaj navzgor. S tem boste zaprli aplikacijo. Ko je zaprt, znova odprite App Store.

[Nazaj na kazalo]

WLAN des HP-Laptops hat keine gültige IP-Konfiguration

Dodatni nasveti, ki lahko rešijo težavo z App Store

 • Poskusite ponastaviti.
  • Odprite Nastavitve, nato Splošno in poiščite Ponastavi, odprite ga in tapnite Ponastavi vse nastavitve. Ne skrbite, s tem ne boste izbrisali nobenih vaših osebnih podatkov, le vaše nastavitve bodo obnovljene na privzete.

   reset-settings-ios-apple-store-blank

 • Spremenite jezik naprave.
  • Znova odprite Nastavitve, izberite Splošno in nato tapnite Jezik in regija ter izberite iPhone (ali kateri koli jezik iDevice). Izberite kateri koli drug jezik, če je mogoče, izberite kateri koli drug jezik, ki ga poznate. Najboljši primer bi bil, če bi bil na voljo kateri koli drugi jezik. Po spremembi jezika naprave preverite, ali vaša trgovina deluje. Če je sprememba jezika pomagala, lahko vrnete želeni jezik, vendar ne pozabite preveriti, ali imate na voljo dostop do trgovine App Store.

   set-language-ios

 • Odjavite se iz ID-ja Apple.
  • Pojdite v nastavitve, nato izberite iTunes & App store, tapnite svoj Apple ID in izberite Odjava. Naprava naj ostane odjavljena eno minuto in se znova prijavite, tako da vnesete podatke o svojem Apple ID-ju.

   itunes-app-store-Apple-ID-odjava

[Nazaj na kazalo]

Alternativne metode, ki so večkrat pomagale

 • Izklopite iDevice in počakajte minuto, preden se ponovno vklopite. Po zagonu znova podpišite svoj Apple ID, tako da odprete nastavitve in tapnete Apple ID Account ter nato izberete odjavo. Znova se prijavite s svojim računom Apple ID, lahko se prikaže sporočilo o napaki, počakajte nekaj minut in se poskusite znova prijaviti. Včasih morate večkrat poskusiti, dokler se končno uspešno ne vpiše. Ko se prijavite, zaprite App Store, če je odprt, in ga znova zaženite.
 • Odklopite iDevice od interneta. Najprej prekinite povezavo z mobilno in Wi-Fi povezavo, nato poskusite zagnati App Store, to bo povzročilo sporočilo o napaki, da je vaša internetna povezava izgubljena, in zaprite App Store. Ponovno povežite napravo s katero koli internetno povezavo, ki jo uporabljate, in znova zaženite aplikacijo App Store.

  internetna povezava-ios

 • Preizkusite letalski način. Odprite Nastavitve in omogočite letalski način, nato poskusite zagnati App Store, dobili boste sporočilo o napaki, zaprli oba, sporočilo o napaki in aplikacijo Trgovina, še enkrat odprite svojo App Store. Nato onemogočite letalski način in znova zaženite ali osvežite aplikacijo App store.

  letalski način-ios

 • Poskusite hitro tapniti katerega koli gumba v orodni vrstici (predstavljeno, iskanje, posodobitve itd.) Na dnu zaslona aplikacije, včasih to osveži App Store in reši težavo.

[Nazaj na vrh]