Kako popraviti napako BAD_POOL_CALLER

Kako popraviti napako BAD_POOL_CALLER

Kako popraviti napako modrega zaslona smrti BAD_POOL_CALLER

Kot že ime pove, napaka modrega zaslona smrti (BSOD) prikaže modri zaslon, ki navaja, da je računalnik naletel na težavo in se mora znova zagnati. Za nadaljevanje je včasih dovolj preprost ponovni zagon, a tudi če lahko na ta način zaobidemo napako BSOD, je ne smete prezreti. Modri ​​zaslon smrti se ponavadi pojavi, ko pride do kritične napake in sistem ne more več pravilno delovati. Zato je BSOD znan tudi kot napaka STOP. Nekatere modre zaslone je mogoče obiti s ponovnim zagonom računalnika, medtem ko drugi povzročijo neskončno zanko, ki se zadrži ob napaki.

Morda ste že naleteli na 'BAD_POOL_CALLER' napaka modrega zaslona, ​​znana tudi pod kodo, 0x000000C2. Obstaja več različnih razlogov za to napako, vendar se ponavadi zgodi, ko program poskuša uporabiti procesorsko nit, ki ne obstaja ali trenutno ni na voljo, ali ko procesorsko nit uporablja drug program. Drug pogost razlog za napake na modrem zaslonu so napačni ali nepravilni gonilniki strojne opreme. Če želite popraviti 'BAD_POOL_CALLER' napaka modrega zaslona, ​​boste morda morali posodobiti gonilnike, zagnati orodje za diagnostiko pomnilnika Windows, odstraniti nedavno nameščeno programsko opremo, zagnati orodje za odpravljanje težav z modrim zaslonom Windows, posodobiti operacijski sistem Windows, začasno onemogočiti protivirusno programsko opremo, preveriti diske za napake ali ustvariti novo uporabniški račun. V tem priročniku so podrobna navodila s posnetki zaslona vsake metode, uporabljene za popravek 'BAD_POOL_CALLER' Napaka BSOD.OPOMBA: Nekateri uporabniki so poročali, da so se po prijavi v sistem Windows lahko prijavili v sistem Windows 'BAD_POOL_CALLER' napake in znova zagnali svoje računalnike. Če pa te napake ne morete zaobiti in se v sistem Windows ne morete normalno prijaviti, se morate zagnati v varnem načinu z omrežjem. Preberite ta vodnik in uporabite 'Prekinitev zagonskega postopka sistema Windows' opisana metoda. Lahko pa uporabite namestitveni CD / DVD / USB s sistemom Windows in na zaslonu samodejnega popravila (napredni zagon) zaženete sistem Windows v varnem načinu z omrežjem. Ko ste prijavljeni v sistem Windows, začnite uporabljati metode, opisane v tem priročniku.

slab klicatelj bazena

Kazalo:

Prenesite orodje za popravilo zlonamerne programske opreme

Priporočljivo je zagnati brezplačno skeniranje z Malwarebytes - orodjem za odkrivanje zlonamerne programske opreme in odpravljanje računalniških napak. Za odstranitev okužb in odpravljanje računalniških napak boste morali kupiti celotno različico. Na voljo brezplačna preizkusna različica.

Zaženite diagnostično orodje Memory

Če obstajajo težave z RAM-om (pomnilnik z naključnim dostopom), najprej zaženite orodje za diagnostiko pomnilnika Windows in preverite, ali zazna težave. Windows Memory Diagnostic je celovito orodje za preizkus pomnilnika, ki je enostavno za uporabo. Če ga želite zagnati, vnesite 'diagnostika pomnilnika Windows' ali 'mdsched' v Iskanje in kliknite 'Diagnostika pomnilnika Windows' rezultat.

ubuntu bootfähigen usb erstellen

zaženite diagnostično orodje za pomnilnik 1. korak

Če želite zagnati diagnostiko, znova zaženite računalnik. Vprašani boste, ali ga želite znova zagnati zdaj ali ga zagnati ob naslednjem zagonu računalnika. Ko se znova zaženete, se orodje za diagnostiko pomnilnika Windows samodejno zažene. Nato boste na zaslonu videli postopek testiranja in rezultate.

zaženite diagnostično orodje za pomnilnik 2. korak

[Nazaj na kazalo]

Preverite, ali so na voljo posodobitve za Windows

Posodobite svojo trenutno različico sistema Windows. Preverjanje posodobitev za celoten operacijski sistem Windows bi lahko pomagalo rešiti težavo z 'BAD_POOL_CALLER' napaka modrega zaslona. Če želite preveriti, ali so na voljo posodobitve za Windows, vnesite 'preveri za posodobitve' v Iskanje in kliknite 'Preveri za posodobitve' rezultat.

preverite posodobitve sistema Windows 1. korak

Samodejno bi morali biti usmerjeni v razdelek Windows Update. Kliknite 'Preveri za posodobitve' . Windows bo začel preverjati posodobitve. Če so na voljo posodobitve, jih namestite. Po namestitvi posodobitev (če jih je bilo treba namestiti) znova zaženite računalnik in preverite, ali je 'BAD_POOL_CALLER' napaka še vedno obstaja.

Wie verhindere ich, dass mein Computer automatisch herunterfährt?

preverite posodobitve sistema Windows 2. korak

[Nazaj na kazalo]

Zaženite orodje za odpravljanje težav na modrem zaslonu

Zaženite orodje za odpravljanje težav z modrim zaslonom sistema Windows. Windows vključuje številne odpravnike težav, namenjene hitri diagnostiki in samodejnemu odpravljanju različnih težav z računalnikom. Odpravljavci težav ne morejo odpraviti vseh težav, so pa dobro mesto za začetek, če naletite na težave z računalnikom, operacijskim sistemom ali povezanimi napravami. Če želite zagnati orodje za odpravljanje težav z modrim zaslonom, pojdite v Nastavitve in vnesite 'odpravljanje težav' in nato izberite 'Odpravljanje težav' s seznama.

zaženite 1. korak orodja za odpravljanje težav z modrim zaslonom

Zdaj poiščite 'Moder zaslon' v razdelku »Poišči in odpravi druge težave« in ga izberite. Kliknite 'Zaženi orodje za odpravljanje težav' in sledite navodilom. Windows bo poskušal odpraviti napako, zaradi katere se je Windows nepričakovano ustavil ali znova zagnal. Preverite, ali lahko to orodje za odpravljanje težav popravi 'BAD_POOL_CALLER' napaka modrega zaslona.

zaženite 2. korak orodja za odpravljanje težav z modrim zaslonom

[Nazaj na kazalo]

Odstranite nedavno nameščeno programsko opremo

Možno je, da nedavno nameščena programska oprema povzroča sistemske konflikte in povzroča 'BAD_POOL_CALLER' napaka modrega zaslona. Če ste pred kratkim namestili programsko opremo, pred težavami z napako na modrem zaslonu priporočamo, da jo odstranite. Pritisnite tipko Windows + R ali z desno tipko miške kliknite meni Start in izberite 'Zaženi' iz kontekstnega menija. S tem se odpre pogovorno okno Zaženi.

odstranite nedavno nameščeno programsko opremo 1. korak

Tip 'appwiz.cpl' in pritisnite tipko Enter na tipkovnici - to bo sprožilo 'Programi in lastnosti' okno.

odstranite nedavno nameščeno programsko opremo 2. korak

V oknu Programi in funkcije poiščite program in ga odstranite z desnim klikom nanj in izbiro 'Odstrani' iz spustnega menija. Znova zaženite računalnik in preverite, ali še vedno prejemate 'BAD_POOL_CALLER' napaka modrega zaslona.

odstranite nedavno nameščeno programsko opremo 3. korak

[Nazaj na kazalo]

So aktualisieren Sie den Ubuntu-Server

Preverite, ali je na disku napake

Na voljo je vgrajeno orodje Windows za preverjanje celovitosti diskov. Preuči jih in popravi številne vrste pogostih napak. To orodje lahko zaženete iz ukazne vrstice ali prek grafičnega vmesnika. V tem priročniku ga vodimo skozi ukazni poziv. Če ga želite zagnati iz ukazne vrstice, odprite ukazni poziv, vnesite 'ukazni poziv' in z desno miškino tipko kliknite 'Ukazni poziv' rezultat in nato izberite 'Zaženi kot skrbnik' iz spustnega menija.

preverite, ali je na disku napake 1. korak

V okno ukaznega poziva vnesite 'chkdsk C: / f' in na tipkovnici pritisnite Enter. Zamenjati 'C' s črko trdega diska (če ni pogon C:, ki ga želite optično prebrati, ali če je operacijski sistem Windows na drugem pogonu). The 'chkdsk C: / f' ukaz zazna in popravi logične težave, ki vplivajo na pogon. Če želite popraviti fizične težave, zaženite tudi 'chkdsk C: / r' ukaz. Oba ukaza lahko zaženete hkrati s tipkanjem 'chkdsk C: / f / r' Windows bo moral znova zagnati računalnik, da zaključi optično branje.

preverite, ali na disku obstajajo napake, 2. korak

Če se prikaže sporočilo, da Chkdsk ne more zagnati, ker nosilec uporablja drug postopek, in vas vprašajo, ali želite razporediti preverjanje tega nosilca ob naslednjem ponovnem zagonu sistema, pritisnite 'Y' tipko na tipkovnici in pritisnite Enter. Po ponovnem zagonu bo disk preverjen glede napak.

[Nazaj na kazalo]

Posodobi gonilnike

Napake modrega zaslona smrti so pogosto povezane z voznikom. Gonilnik naprave je programska oprema, ki obvešča operacijski sistem in drugo programsko opremo o interakciji z določeno strojno opremo. Prej je kot prevajalec med programsko in strojno opremo, saj jih pogosto ustvarjajo različni proizvajalci, podjetja ali ljudje. Voznik omogoča nemoteno komunikacijo med strojno in programsko opremo. V večini primerov računalniki brez gonilnikov ne morejo pravilno pošiljati in sprejemati podatkov. Če ustrezen gonilnik ni nameščen, naprava morda ne bo delovala pravilno (če sploh) in bo prikazala različne napake modrega zaslona, ​​vključno z 'BAD_POOL_CALLER' . Če sumite, da težavo povzroča gonilnik, je lažje posodobiti ta gonilnik, namesto da bi ga posodobili. Če niste prepričani, kateri gonilnik morda povzroča napako, jih vse posodobite. To lahko storite z upraviteljem naprav. Odprite Device Manager tako, da z desno miškino tipko kliknete gumb Start in izberete 'Upravitelj naprav' rezultat iz kontekstnega menija ali vrste 'upravitelj naprav' v Iskanje in kliknite 'Upravitelj naprav' rezultat.

posodobite gonilnike 1. korak

V upravitelju naprav boste videli seznam naprav, povezanih z računalnikom. Razširite kategorijo naprav, z desno miškino tipko kliknite napravo in izberite 'Posodobi gonilnik' iz kontekstnega menija.

posodobite gonilnike 2. korak

Vprašani boste, ali želite samodejno poiskati posodobljeno programsko opremo gonilnikov ali v računalniku poiskati programsko opremo gonilnikov. Če izberete prvo možnost, bo Windows v računalniku in internetu poiskal najnovejšo programsko opremo gonilnikov za vašo napravo. Če izberete drugo možnost, boste morali gonilnike poiskati in namestiti ročno. Za uporabo te možnosti je treba predhodno prenesti gonilnike v računalnik ali pogon USB in je daljši postopek, saj morate vse najnovejše gonilnike za vse naprave prenesti ročno, tako da obiščete uradna spletna mesta proizvajalcev naprav. Izberite želeno možnost in sledite navodilom.

posodobite gonilnike 3. korak

Za samodejno posodobitev gonilnikov lahko uporabite tudi programsko opremo drugih proizvajalcev. V tem primeru priporočamo Snappy Driver Installer (SDI), močno brezplačno orodje za posodabljanje gonilnikov za Windows, ki lahko celotno zbirko gonilnikov shrani brez povezave. Gonilniki brez povezave omogočajo Snappy Driver Installerju dostop do hitrih posodobitev gonilnikov, tudi če v računalniku ni aktivne internetne povezave. Snappy Driver deluje tako z 32-bitno kot s 64-bitno različico operacijskega sistema Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista in tudi z operacijskim sistemom Windows XP. Gonilnike lahko prenesete prek programa Snappy Driver Installer v 'driverpacks', ki so preprosto zbirke (paketi) gonilnikov za različno strojno opremo, kot so zvočne naprave, grafične kartice, omrežni vmesniki itd. Prikažejo lahko tudi podvojene gonilnike in neveljavne gonilnike. Ločuje posodobitve, ki zahtevajo vnovični zagon računalnika, da jih je lažje prepoznati. Snappy Driver Installer lahko prenesete s spletnega mesta tukaj .

[Nazaj na kazalo]

Ustvarite nov uporabniški račun

Če nobena od zgornjih metod ne popravi 'BAD_POOL_CALLER' napaka modrega zaslona, ​​priporočamo, da ustvarite nov uporabniški račun in kopirate vse osebne podatke in datoteke na USB ali zunanji trdi disk, nato pa podatke premaknete v svoj novi račun. Nekateri uporabniki poročajo, da je ustvarjanje novega uporabniškega računa rešilo težavo in 'BAD_POOL_CALLER' napaka modrega zaslona je bila odpravljena. Če želite ustvariti nov uporabniški račun, kliknite Start, kliknite ikono uporabnika in nato izberite 'Spremeni nastavitve računa' možnost.

ustvarite nov uporabniški račun 1. korak

Zdaj izberite 'Družina in drugi ljudje' v levem podoknu in kliknite 'Dodaj nekoga drugega v ta računalnik' Spodaj 'Drugi ljudje' .

ustvarite nov uporabniški račun 2. korak

V oknu Microsoftovega računa kliknite 'Nimam podatkov za prijavo te osebe' možnost.

ustvarite nov uporabniški račun 3. korak

Zdaj kliknite 'Dodaj uporabnika brez Microsoftovega računa' možnost.

Wofür wird der Chromium-Browser verwendet?

ustvarite nov uporabniški račun 4. korak

Dajte novemu uporabniškemu imenu uporabniško ime in vnesite geslo zanj. Nato izpolnite obrazce za varnostno vprašanje in kliknite 'Naslednji' . S tem boste ustvarili nov račun. Zdaj ga lahko začnete uporabljati in kopirate datoteke iz stare.

ustvarite nov uporabniški račun 5. korak

Upamo, da je bila ena od zgornjih rešitev učinkovita in odpravila 'BAD_POOL_CALLER' napaka modrega zaslona. Če poznate druge rešitve te težave, ki niso omenjene v našem vodniku, jih delite z nami, tako da pustite komentar v spodnjem oddelku.

[Nazaj na kazalo]

Video, ki prikazuje, kako popraviti napako BAD_POOL_CALLER:

[Nazaj na vrh]