Kako popraviti črni zaslon v YouTubu?

Kako popraviti črni zaslon v YouTubu?

Kako enostavno popraviti črni zaslon v YouTubu

YouTube, ki so ga leta 2005 ustvarili nekdanji zaposleni v PayPalu, je najbolj priljubljena platforma za izmenjavo videov po vsem svetu, kjer lahko ljudje gledajo in nalagajo videoposnetke, ustvarjajo lastne profile in kanale, všečkajo, komentirajo in delijo videoposnetke, se naročijo na druge uporabnike YouTube itd Prvi videoposnetek, naložen na YouTube (le nekaj mesecev po nastanku YouTube), si je ogledal več kot 4 milijone krat.

Milijoni ljudi uspešno gledajo videoposnetke v YouTubu, vendar lahko pride do težave, ko je prikazan samo črn zaslon. To je pogosta težava, ki se pojavi pri delu ali celotnem videoposnetku. To je lahko zelo moteče, še posebej, če iščete pomembne informacije ali je vaše delo nekako povezano z YouTubom in njegova glavna funkcija ni na voljo.Za to težavo obstaja več razlogov: težava z vašo omrežno povezavo, morda razširitve brskalnika motijo ​​videoposnetke v YouTubu, brskalnik je zastarel itd. V tem priročniku si ogledamo več načinov in možnih rešitev.

kako popraviti youtube črni zaslon -

Kazalo:

Prenesite orodje za popravilo zlonamerne programske opreme

Priporočljivo je zagnati brezplačno skeniranje z Malwarebytes - orodjem za odkrivanje zlonamerne programske opreme in odpravljanje računalniških napak. Za odstranitev okužb in odpravljanje računalniških napak boste morali kupiti celotno različico. Na voljo brezplačna preizkusna različica.

Znova naložite spletno stran YouTube

Začnite z najbolj očitnimi metodami. Poskusite znova naložiti stran v YouTubu, tako da kliknete gumb Ponovno naloži ali pritisnite tipko F5 na tipkovnici. Nato znova zaženite video. Če težava ni odpravljena in ne vidite drugega kot črni zaslon, zaprite spletni brskalnik in ga znova zaženite. Pojdite na YouTube in preverite, ali si lahko zdaj ogledate video.

znova naložite youtube stran

was ist kali linux

[Nazaj na kazalo]

Odjava iz računa YouTube

Če se želite odjaviti iz računa YouTube, se morate odjaviti iz računa Google. To je zato, ker je Google YouTube kupil eno leto po ustanovitvi, zato YouTube zdaj deluje kot Googlova hčerinska družba. Težava s črnim zaslonom YouTube se pogosto pojavi, ko gledate videoposnetke, ko ste prijavljeni. Če se želite odjaviti iz računa YouTube (Google), kliknite ikono računa (to naj bo fotografija, ki ste jo naložili kot fotografijo računa ali preprosto začetnice) v v zgornjem desnem kotu in v kontekstnem meniju izberite možnost »Odjava«. Zaženite video, ko ste odjavljeni, da preverite, ali težava s črnim zaslonom še vedno obstaja.

odjava iz računa YouTube

[Nazaj na kazalo]

Ubuntu SSH-Server starten

Počistite podatke brskanja

Ko obiščete različne strani, Chrome shrani naslove, piškotke, zgodovino prenosov in druge podatke o spletnih mestih. Chrome zbira te podatke, da jih lahko pozneje naloži brez večkratnega prenosa. Med sejo brskanja se shranijo tudi druge komponente zasebnih podatkov, kot so predpomnilnik, piškotki, shranjena gesla itd. Včasih brisanje teh podatkov brskanja pomaga odpraviti težavo s črnim zaslonom pri poskusu gledanja videoposnetka v YouTubu. Če želite počistiti podatke brskanja v brskalniku Google Chrome, kliknite tri pike v zgornjem desnem kotu in izberite 'Več orodij' in nato kliknite 'Počisti podatke brskanja ...' .

počistite podatke brskanja

Kliknite 'Napredno' da si ogledate vse možnosti čiščenja podatkov brskanja. Tu lahko izberete podatke, ki jih želite počistiti, in iz katerega obdobja. Ko končate, kliknite 'Počisti podatke' .

očistite podatke brskanja 2. korak

Zaprite brskalnik. Ponovno ga odprite in pojdite na spletno mesto YouTube. Zaženite video in preverite, ali težava še vedno obstaja. V tem primeru uporabljamo Google Chrome različico 64.0.3282.186 (Official Build) (64-bit).

[Nazaj na kazalo]

Onemogoči razširitve

Razširitve so mini programski programi, ki omogočajo prilagajanje brskalnika in izkušenj brskanja. Razširitve uporabnikom omogočajo, da svojim brskalnikom dodajo funkcionalnost glede na njihove potrebe in želje. Možno je, da ena od razširitev posega v videoposnetke v YouTubu in preprečuje njihov ogled. Če želite onemogočiti razširitve Google Chrome, vnesite 'chrome: // razširitve' v naslovno vrstico in na tipkovnici pritisnite Enter. Videli boste seznam razširitev, dodanih v brskalnik Google Chrome s potrditvenimi polji ob vsaki razširitvi. Onemogočite vse razširitve tako, da počistite polja 'Omogočeno' . Pojdite na YouTube in preverite, ali je težava odpravljena. Če lahko zdaj predvajate videoposnetke, vam je ena od razširitev prej to preprečevala. Znova omogočite razširitve eno za drugo, da vidite, katera povzroča težavo - nato naj bo ta razširitev onemogočena ali jo popolnoma odstranite in po potrebi poiščete druge možnosti.

onemogoči razširitve

[Nazaj na kazalo]

Preverite omrežno povezavo

Slaba omrežna povezava je lahko eden od razlogov, da se videoposnetki v YouTubu ne naložijo ali prikažejo črni zaslon - slaba povezava lahko prepreči popolno nalaganje videoposnetka, če je sploh naložen. V ozadju se morda izvajajo programi, ki uporabljajo omrežne vire. Preverite, ali obstajajo odprti programi, ki bi lahko uporabljali omrežne vire, in jih zaprite.

[Nazaj na kazalo]

Posodobite svoj brskalnik

Vaš sistem ima morda zastarel spletni brskalnik, ki še vedno uporablja vtičnik Adobe Flash Player. YouTube tega vtičnika ne podpira več in bi lahko bil razlog za težave z videoposnetki v YouTubu. Če posodabljate Chrome, lahko tudi brskalnik deluje nemoteno. Tukaj opisujemo, kako posodobiti brskalnik Google Chrome.

Če niste prepričani, ali je vaš brskalnik posodobljen, ga lahko preprosto preverite tako, da obiščete 'Prilagodite in nadzirajte Google Chrome' in kliknite 'Pomoč' , in potem 'O Google Chromu' .

Maus verzögert nach windows 10 update

posodobite brskalnik

Videli boste različico, ki jo uporabljate, in če je trenutna. V nasprotnem primeru bi morali videti obvestilo, v katerem predlagate, da posodobite Chrome v 'Prilagodite in nadzirajte Google Chrome' ko ga kliknete (če ni obvestila, je brskalnik že posodobljen na najnovejšo različico). Posodobite spletni brskalnik in se nato vrnite na spletno stran YouTube in poskusite zagnati kateri koli videoposnetek, da preverite, ali težava še vedno obstaja.

Če nobena od teh metod ni rešila težave, je možno, da videoposnetek, ki ga poskušate gledati, vsebuje nezakonito vsebino in / ali ne izpolnjuje YouTubovih zahtev glede zasebnosti. Predlagamo vam tudi, da poskusite gledati videoposnetke v YouTubu v drugem spletnem brskalniku, saj je možno, da vaš trenutni brskalnik ni združljiv s predvajalnikom YouTube. Prenesite in namestite drug spletni brskalnik in preverite, ali težava še vedno obstaja.

Upamo, da bo eden od teh načinov odpravil težavo in zdaj lahko gledate videoposnetke v YouTubu. Če poznate katero koli drugo rešitev, ki bi lahko pomagala rešiti težavo s črnim zaslonom, jih delite z nami in pustite komentar v spodnjem oddelku.

[Nazaj na kazalo]

Video, ki prikazuje, kako popraviti črni zaslon v YouTubu:

[Nazaj na vrh]