Kako popraviti nenehno prekinitev povezave Wi-Fi?

Kako popraviti nenehno prekinitev povezave Wi-Fi?

Kako enostavno popraviti stalno prekinitev povezave Wi-Fi v sistemu Windows 10

Tehnologija Wi-Fi uporablja radijske valove za zagotavljanje brezžičnih omrežnih povezav. S to tehnologijo lahko uporabnike povežemo z internetom na več različnih lokacijah. Glavna prednost Wi-Fi je, da je združljiv z večino operacijskih sistemov, naprednih tiskalnikov, pametnih telefonov in igralnih naprav. Kljub tem uporabnim funkcijam je uporaba omrežne povezave Wi-Fi lahko problematična.

Obstajajo različne potencialne težave z omrežno povezavo Wi-Fi, vključno s sistemom Windows 10, ki se nenehno prekinja, kar je precej pogosta težava, zaradi katere morate znova zagnati usmerjevalnik, da se znova povežete v internet. Ta težava s povezavo Wi-Fi vpliva na uporabnike operacijskega sistema Windows, ki so nadgradili starejše različice operacijskega sistema na Windows 10.To je lahko zelo moteče, zlasti pri igranju spletnih iger, opravljanju del, ki zahtevajo stabilno internetno povezavo, ali pri nočnem zapuščanju računalnika za prenos datotek, potrebnih posodobitev itd. Obstajajo številni možni razlogi za težavo z ustreznimi rešitve.

Morda boste morali zagnati orodje za odpravljanje težav z omrežjem, posodobiti omrežne gonilnike, onemogočiti funkcijo hitrega zagona sistema Windows, prilagoditi nastavitve upravljanja porabe, ponastaviti TCP / IP itd. V tem priročniku te postopke opisujemo po korakih. Preberite spodnji vodnik, da odpravite težave z internetno povezavo in povezavo Wi-Fi.

kako popraviti neprekinjeno povezavo wi-fi

Kazalo:

Prenesite orodje za popravilo zlonamerne programske opreme

Priporočljivo je zagnati brezplačno skeniranje z Malwarebytes - orodjem za odkrivanje zlonamerne programske opreme in odpravljanje računalniških napak. Za odstranitev okužb in odpravljanje računalniških napak boste morali kupiti celotno različico. Na voljo brezplačna preizkusna različica.

Zaženite orodje za odpravljanje težav z omrežjem

Windows vključuje številne odpravnike težav, namenjene hitri diagnostiki in samodejnemu odpravljanju različnih težav z računalnikom. Odpravljavci težav ne morejo odpraviti vseh težav, so pa dobro mesto za začetek, če naletite na težave z računalnikom ali operacijskim sistemom, vključno s težavami z omrežno povezavo. Če želite začeti odpravljanje težav, pojdite v Nastavitve, vnesite 'odpravljanje težav' in nato izberite 'Odpravljanje težav' s seznama.

zaženite orodje za odpravljanje težav z omrežjem 1. korak

Najti 'Omrežni adapter' Spodaj 'Poiščite in odpravite druge težave' in ga izberite, kliknite 'Zaženi orodje za odpravljanje težav' in sledite navodilom. Preverite, ali orodje za odpravljanje težav z omrežjem Windows odpravlja težavo s povezavo Wi-Fi.

zaženite omrežno orodje za odpravljanje težav 2. korak

Poleg tega zaženite 'Internetne povezave' orodje za odpravljanje težav pod 'Vstani in zaženi' in preverite, ali to odpravlja težavo.

zaženite orodje za odpravljanje težav z omrežjem 3. korak

[Nazaj na kazalo]

Onemogočite Wi-Fi Sense

Ta funkcija vam omogoča skupno rabo povezav Wi-Fi. Pasovno širino omrežja lahko delite z določenimi ljudmi. Ta funkcija vas lahko poveže tudi z drugimi omrežji WiFi, ki jih z vami delijo prijatelji ali drugi. Če želite to funkcijo onemogočiti, pojdite v Nastavitve in kliknite 'Omrežje in internet' , izberite 'Wifi' in nato pojdite na 'Upravljanje nastavitev Wi-Fi' . Če se želite nehati povezovati z omrežji, ki so jih z vami delili prijatelji ali drugi, izklopite 'Poveži se s predlaganimi odprtimi dostopnimi točkami' funkcija. Če želite prenehati deliti omrežja WiFi, v katera se prijavite, počistite polje 'Stiki v Outlook.com' in druge spodnje stike. Priporočamo, da preprosto onemogočite vse razpoložljive možnosti.

[Nazaj na kazalo]

Onemogoči hitri zagon

Hiter zagon je funkcija v sistemu Windows 10 (in tudi Windows 8), ki omogoča hitrejši čas zagona med zagonom računalnika. Je uporabna funkcija, ki jo večina ljudi uporablja, ne da bi vedela, vendar jo nekateri takoj onemogočijo, ko prejmejo nov računalnik z operacijskim sistemom Windows. Če je omogočena funkcija hitrega zagona, se vam morda zdi, da zaustavite računalnik, kot da ga popolnoma izklopite, vendar to ni povsem res, saj preide v stanje med mirovanjem in zaustavitvijo. Če omogočite hiter zagon, ne bi smeli škodovati vašemu računalniku, saj gre za funkcijo Windows, vendar je to lahko razlog, da se povezava Wi-Fi nenehno prekinja. Če želite odpraviti težavo, lahko onemogočite to funkcijo in preverite, ali pomaga. Če ga želite onemogočiti, pojdite na Iskanje in vnesite 'Nadzorna plošča' . Kliknite na 'Nadzorna plošča' rezultat, da ga odprete.

onemogočite hitri zagon 1. korak

Na nadzorni plošči nastavite 'Ogled po:' do 'Majhne ikone' , najti 'Napajalne možnosti' in kliknite.

onemogočite hitri zagon 2. koraka

V oknu Možnosti porabe kliknite 'Izberite, kaj počne gumb za vklop' .

3. korak onemogočite hitri zagon

Kliknite na 'Spremeni nastavitve, ki trenutno niso na voljo' in nato počistite polje 'Vklopi hiter zagon (priporočeno)' možnost, če je omogočena. Kliknite 'Shrani spremembe' shranite opravljene spremembe in znova zaženite računalnik. Preverite, ali to odpravlja težavo s povezavo Wi-Fi.

onemogočite 4. korak hitrega zagona

wie installiere ich java ubuntu

[Nazaj na kazalo]

Prilagodite nastavitve upravljanja porabe

Če želite prilagoditi nastavitve upravljanja porabe v sistemu Windows 10, uporabite upravitelj naprav Windows. Za dostop do upravitelja naprav vnesite 'upravitelj naprav' v Iskanje in kliknite 'Upravitelj naprav' rezultat, da ga odprete.

prilagodite nastavitve upravljanja porabe 1. korak

V oknu upravitelja naprav boste videli seznam strojne opreme, priključene na vaš računalnik. Najti 'Omrežni vmesniki' in ga razširite, z desno miškino tipko kliknite omrežni vmesnik in izberite 'Lastnosti' iz kontekstnega menija.

prilagodite nastavitve upravljanja porabe 2. korak

V oknu z lastnostmi omrežne kartice poiščite in kliknite 'Upravljanje porabe' in se prepričajte, da je »Dovoli računalniku, da izklopi to napravo, da prihrani energijo« možnost je onemogočena. Preverite, ali to odpravlja težavo s povezavo Wi-Fi.

3. prilagodite nastavitve upravljanja porabe

[Nazaj na kazalo]

Posodobite gonilnik omrežne kartice

Ker se ne morete povezati z internetom (ali pa se lahko povežete le kratek čas), vam priporočamo, da uporabite računalnik z ustrezno delujočo internetno povezavo. Če nimate primernega dostopa do drugega računalnika, poskusite računalnik s kablom priključiti neposredno na usmerjevalnik. Obiščite spletno mesto proizvajalca omrežnih adapterjev in prenesite najnovejše gonilnike za omrežni adapter ter jih kopirajte na pogon USB. Zdaj vstavite bliskovni pogon USB v primarni računalnik (ki ima težave z internetno povezavo) in sledite tem korakom:

Odprite Device Manager in poiščite 'Omrežni vmesniki' in ga razširite, z desno miškino tipko kliknite omrežni vmesnik in izberite 'Posodobi gonilnik' iz kontekstnega menija.

posodobite gonilnik omrežne kartice 1. korak

lol patcher Kernel funktioniert nicht mehr

Vprašani boste, ali želite samodejno poiskati posodobljeno programsko opremo gonilnikov ali v računalniku poiskati programsko opremo gonilnikov. Če izberete prvo možnost, bo Windows v računalniku in internetu poiskal najnovejšo programsko opremo gonilnikov za vašo napravo. Če izberete drugo možnost, morate ročno poiskati in namestiti gonilnike. Za uporabo te možnosti je treba predhodno prenesti gonilnike v računalnik ali pogon USB. Izberite drugo možnost.

posodobite gonilnik omrežnega vmesnika 2. korak

Zdaj kliknite 'Prebrskaj' in nato poiščite gonilnik, ki je na pogonu USB. Namestite ga s klikom 'V REDU' in sledite navodilom. Preverite, ali je s tem odpravljena težava z internetno povezavo Wi-Fi.

posodobite gonilnik omrežne kartice 3. korak

Če omrežnih gonilnikov ne morete posodobiti na ta način, priporočamo, da s svojega računalnika z delujočo internetno povezavo prenesete in kopirate namestitveni program Snappy Driver Installer na pogon USB.

Snappy Driver Installer (SDI) je zmogljivo brezplačno orodje za posodabljanje gonilnikov za Windows, ki lahko shrani celotno zbirko gonilnikov brez povezave. Gonilniki brez povezave omogočajo Snappy Driver Installerju dostop do hitrih posodobitev gonilnikov, tudi če v računalniku ni aktivne internetne povezave. Snappy Driver deluje tako z 32-bitno kot s 64-bitno različico operacijskega sistema Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista in tudi z operacijskim sistemom Windows XP. Gonilnike lahko prenesete prek programa Snappy Driver Installer v 'driverpacks', ki so preprosto zbirke (paketi) gonilnikov za različno strojno opremo, kot so zvočne naprave, grafične kartice, omrežni vmesniki itd. Prikažejo lahko tudi podvojene gonilnike in neveljavne gonilnike. Ločuje posodobitve, ki zahtevajo vnovični zagon računalnika, da jih je lažje prepoznati. Snappy Driver Installer lahko prenesete s spletnega mesta tukaj.

posodobite gonilnik omrežne kartice 4. korak

[Nazaj na kazalo]

Ponastavite TCP / IP

TCP / IP (Transmission Control Protocol / Internet Protocol) je zbirka komunikacijskih protokolov, ki se uporabljajo za medsebojno povezovanje omrežnih naprav v internetu. TCP / IP določa, kako se podatki izmenjujejo prek interneta z zagotavljanjem celovitih komunikacij, ki določajo, kako jih je treba nasloviti, prenašati, usmerjati in sprejemati na namembnem kraju.

Ta metoda vključuje vnos in izvajanje datoteke mreža ukaz v ukazni poziv. Netsh je pripomoček za skriptiranje ukazne vrstice, ki vam omogoča, da lokalno ali oddaljeno prikažete ali spremenite omrežno konfiguracijo računalnika, ki se trenutno izvaja. Netsh ponuja tudi skriptno funkcijo, ki omogoča zagon skupine ukazov v paketnem načinu proti določenemu računalniku. Ta ukaz zahteva, da se ukazni poziv (povišan) odpre s skrbniškimi pravicami.

Če želite odpreti povišan ukazni poziv, vnesite 'ukazni poziv' v Iskanje in z desno miškino tipko kliknite 'Ukazni poziv' rezultat. Izberite 'Zaženi kot skrbnik' da ga zaženete s skrbniškimi pravicami.

ponastavite tcp / ip korak 1

Ko izberete 'Zaženi kot skrbnik' se bo pojavil poziv za nadzor uporabniškega računa z zahtevo, ali želite dovoliti, da ukazni poziv spreminja vaš računalnik. Kliknite 'Da' .

ponastavite tcp / ip 2. korak

Prikaže se povišan ukazni poziv. V okno ukaznega poziva vnesite 'netsh int ip reset' in pritisnite Enter na tipkovnici, da ga izvedete.

ponastavite tcp / ip korak 3

Ko je postopek končan, zapustite ukazni poziv, znova zaženite računalnik in preverite, ali to odpravlja težavo z internetno povezavo Wi-Fi.

[Nazaj na kazalo]

Ihr Microsoft-Computer wurde blockiert Windows-Systemwarnung

Spremenite svojo povezavo z zasebno

Nekateri uporabniki so poročali, da je s spremembo vrste povezave z Javne na Zasebno težave s povezavo Wi-Fi rešen. Priporočamo, da poskusite tudi to. Če želite spremeniti vrsto povezave, pojdite v Nastavitve in kliknite 'Omrežje in internet' ali z desno miškino tipko kliknite gumb Start in izberite 'Omrežne povezave' .

nastavite povezavo na zasebni korak 1

Videli boste stanje svojega omrežja. V našem primeru kaže, da smo povezani v Ethernet (naša najprimernejša vrsta povezave). Če uporabljate povezavo Wi-Fi, bi morali videti stanje omrežja Wi-Fi. Poiščite in kliknite 'Spremeni lastnosti povezave' .

nastavite povezavo na zasebni korak 2

Zdaj izberite 'Zasebno' in znova zaženite računalnik. Preverite, ali je s tem odpravljena težava z omrežno povezavo Wi-Fi.

nastavite povezavo na zasebni korak 3

Upamo, da bodo te rešitve rešile vašo težavo z omrežno povezavo Wi-Fi. Če poznate alternativno rešitev te težave, jo delite z nami, tako da pustite komentar v spodnjem oddelku.

[Nazaj na kazalo]

Video, ki prikazuje, kako popraviti nenehno prekinitev povezave Wi-Fi:

[Nazaj na vrh]

Kako enostavno popraviti stalno prekinitev povezave Wi-Fi v sistemu Windows 10

Tehnologija Wi-Fi uporablja radijske valove za zagotavljanje brezžičnih omrežnih povezav uporabnikom. S to tehnologijo se lahko povežete z internetom na več različnih lokacijah. Glavna prednost Wi-Fi je, da je združljiv z večino operacijskih sistemov, naprednih tiskalnikov, pametnih telefonov in igralnih naprav. Kljub tem uporabnim funkcijam je uporaba omrežne povezave Wi-Fi lahko problematična.


Obstajajo različne težave z omrežno povezavo, ena od njih pa je težava z povezavo Wi-Fi, ko se Windows 10 nenehno prekinja z brezžično povezavo. To je precej pogosta težava za uporabnike sistema Windows 10, zaradi katere morate znova zagnati usmerjevalnik, da se lahko znova povežete v splet. Ta težava s povezavo Wi-Fi običajno prizadene uporabnike operacijskega sistema Windows, ki so svoj sistem Windows nadgradili s starejše različice na Windows 10.

To je lahko zelo moteče, še posebej, če igrate spletne igre, opravljate nekaj dela, ki zahteva stabilno internetno povezavo, ali če ste ponoči pustili računalnik, da ste prenesli nekatere datoteke ali potrebne posodobitve itd. ta težava z omrežno povezavo, saj obstajajo različne metode za rešitev te težave.

Če želite odpraviti to težavo, boste morda morali zagnati orodje za odpravljanje težav z omrežjem, posodobiti omrežne gonilnike, onemogočiti funkcijo hitrega zagona sistema Windows, prilagoditi nastavitve upravljanja porabe, ponastaviti TCP / IP itd. V tem priročniku vam bomo pokazali, kako se prijavite te metode v operacijskem sistemu Windows 10 korak za korakom. Preberite spodnji vodnik in sledite korakom in upajmo, da bo ena od rešitev popravila vašo internetno povezavo in vaš Wi-Fi prenehal prekiniti povezavo.

kako popraviti neprekinjeno povezavo wi-fi

Kazalo:

Prenesite orodje za popravilo zlonamerne programske opreme

Priporočljivo je zagnati brezplačno skeniranje z Malwarebytes - orodjem za odkrivanje zlonamerne programske opreme in odpravljanje računalniških napak. Za odstranitev okužb in odpravljanje računalniških napak boste morali kupiti celotno različico. Na voljo brezplačna preizkusna različica.

Zaženite orodje za odpravljanje težav z omrežjem

Windows vključuje številne odpravnike težav, namenjene hitri diagnostiki in samodejnemu odpravljanju različnih težav z računalnikom. Odpravljavci težav ne morejo odpraviti vseh težav, so pa dobro mesto za začetek, če naletite na težave z računalnikom ali operacijskim sistemom, vključno s težavami z omrežno povezavo. Če želite začeti odpravljati težave, pojdite v Nastavitve in vnesite 'odpravljanje težav' , izberite 'Odpravljanje težav' s seznama.

zaženite orodje za odpravljanje težav z omrežjem 1. korak

Najti 'Omrežni adapter' Spodaj 'Poiščite in odpravite druge težave' in ga izberite, kliknite 'Zaženi orodje za odpravljanje težav' in sledite navodilom. Preverite, ali je orodje za odpravljanje težav z omrežjem Windows odpravilo težavo s povezavo Wi-Fi.

zaženite omrežno orodje za odpravljanje težav 2. korak

Poleg tega poskusite zagnati 'Internetne povezave' orodje za odpravljanje težav pod 'Vstani in zaženi' pa tudi, da vidim, ali to rešuje težavo.

zaženite orodje za odpravljanje težav z omrežjem 3. korak

[Nazaj na kazalo]

Onemogočite Wi-Fi Sense

Ta funkcija vam omogoča skupno rabo povezav Wi-Fi. Pasovno širino svojega omrežja lahko delite z določenimi ljudmi. Ta funkcija vas lahko poveže tudi z drugimi omrežji WiFi, ki jih z vami delijo prijatelji ali drugi. Če želite to funkcijo onemogočiti, pojdite v Nastavitve in kliknite 'Omrežje in internet' , izberite 'Wifi' in nato pojdite na 'Upravljanje nastavitev Wi-Fi' . Če se želite nehati povezovati z omrežji, ki so jih z vami delili prijatelji ali drugi, izklopite 'Poveži se s predlaganimi odprtimi dostopnimi točkami' funkcija. Če želite prenehati deliti omrežja WiFi, v katera se prijavite, počistite polje 'Stiki v Outlook.com' in druge spodnje stike. Priporočamo, da preprosto onemogočite vse razpoložljive možnosti.

[Nazaj na kazalo]

Onemogoči hitri zagon

Hiter zagon je funkcija v sistemu Windows 10 (in tudi Windows 8), ki omogoča hitrejši čas zagona med zagonom računalnika. Je uporabna funkcija, ki jo večina ljudi uporablja, ne da bi vedela, vendar jo nekateri takoj onemogočijo, ko prejmejo nov računalnik z operacijskim sistemom Windows. Če je omogočena funkcija hitrega zagona, se vam morda zdi, da zaustavite računalnik, kot da ga popolnoma izklopite, vendar to ni povsem res, saj preide v stanje med mirovanjem in zaustavitvijo. Če omogočite hiter zagon, vašemu računalniku ne bi smelo škodovati, saj gre za funkcijo Windows, vendar je to lahko razlog, da se povezava Wi-Fi nenehno prekinja. Če želite odpraviti težavo, lahko onemogočite to funkcijo in preverite, ali pomaga. Če želite onemogočiti to funkcijo, pojdite na Iskanje in vnesite 'Nadzorna plošča' . Kliknite na 'Nadzorna plošča' rezultat, da ga odprete.

onemogočite hitri zagon 1. korak

Na nadzorni plošči nastavite 'Ogled po:' do 'Majhne ikone' , najti 'Napajalne možnosti' in kliknite.

onemogočite hitri zagon 2. koraka

V oknu Možnosti porabe kliknite 'Izberite, kaj počne gumb za vklop' .

3. korak onemogočite hitri zagon

Kliknite na 'Spremeni nastavitve, ki trenutno niso na voljo' in nato počistite polje 'Vklopi hiter zagon (priporočeno)' možnost, če je omogočena. Kliknite 'Shrani spremembe' če želite shraniti opravljene spremembe in znova zagnati računalnik, preverite, ali je s tem odpravljena težava s povezavo Wi-Fi.

onemogočite 4. korak hitrega zagona

[Nazaj na kazalo]

Prilagodite nastavitve upravljanja porabe

Če želite prilagoditi nastavitve upravljanja porabe v sistemu Windows 10, boste morali uporabiti upravitelj naprav Windows. Za dostop do upravitelja naprav vnesite 'upravitelj naprav' v Iskanje in kliknite 'Upravitelj naprav' rezultat, da ga odprete.

prilagodite nastavitve upravljanja porabe 1. korak

V oknu upravitelja naprav boste videli seznam strojne opreme, priključene na vaš računalnik. Najti 'Omrežni vmesniki' in ga razširite, z desno miškino tipko kliknite omrežni vmesnik in izberite 'Lastnosti' iz kontekstnega menija.

prilagodite nastavitve upravljanja porabe 2. korak

V oknu lastnosti omrežnega vmesnika poiščite in kliknite 'Upravljanje porabe' in se prepričajte, da je »Dovoli računalniku, da izklopi to napravo, da prihrani energijo« možnost je onemogočena. Preverite, ali je s tem odpravljena težava s povezavo Wi-Fi.

3. prilagodite nastavitve upravljanja porabe

[Nazaj na kazalo]

youtube ein fehler ist aufgetreten chrome

Posodobite gonilnik omrežne kartice

Ker se ne morete povezati z internetom (ali pa to lahko storite le kratek čas), vam priporočamo, da uporabite računalnik, ki ima pravilno delujočo internetno povezavo. Če nimate drugega računalnika ali ga je težko uporabljati, poskusite računalnik s kablom povezati neposredno z usmerjevalnikom.
Obiščite spletno mesto proizvajalca omrežne kartice in prenesite najnovejše gonilnike za omrežni adapter ter jih kopirajte na pogon USB. Zdaj vstavite bliskovni pogon USB v svoj primarni računalnik, ki ima težave z internetno povezavo, in sledite korakom:

Še enkrat odprite Device Manager, poiščite 'Omrežni vmesniki' in ga razširite, z desno miškino tipko kliknite omrežni vmesnik in izberite 'Posodobi gonilnik' iz kontekstnega menija.

posodobite gonilnik omrežne kartice 1. korak

Vprašani boste, ali želite samodejno poiskati posodobljeno programsko opremo gonilnikov ali v računalniku poiskati programsko opremo gonilnikov. Če izberete prvo možnost, bo Windows v računalniku in internetu poiskal najnovejšo programsko opremo gonilnikov za vašo napravo. Če izberete drugo možnost, boste morali ročno poiskati in namestiti gonilnike. Za uporabo te možnosti je potreben prenos gonilnika v računalnik ali pogon USB. Izberite drugo možnost.

Warnung Virus erkannt Apple Support anrufen

posodobite gonilnik omrežnega vmesnika 2. korak

Zdaj kliknite 'Prebrskaj' in nato poiščite gonilnik, ki je v pogonu USB, in ga namestite s klikom 'V REDU' in sledite navodilom. Preverite, ali je s tem odpravljena težava z internetno povezavo prek Wi-Fi.

posodobite gonilnik omrežne kartice 3. korak

Če na ta način niste mogli posodobiti omrežnih gonilnikov, vam priporočamo, da s pomočjo računalnika, ki ima pravilno delujočo internetno povezavo, prenesete in kopirate namestitveni program Snappy Driver Installer v pogon USB.

Snappy Driver Installer (SDI) je zmogljivo brezplačno orodje za posodabljanje gonilnikov za Windows, ki lahko shrani celotno zbirko gonilnikov brez povezave. Gonilniki brez povezave omogočajo Snappy Driver Installerju dostop do hitrih posodobitev gonilnikov, tudi če v računalniku ni aktivne internetne povezave. Snappy Driver deluje tako z 32-bitno kot s 64-bitno različico operacijskega sistema Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista, deluje pa tudi z operacijskim sistemom Windows XP. Gonilnike lahko prenesete prek namestitvenega programa Snappy Driver Installer v tako imenovanih vozniških paketih, ki so preprosto samo zbirke (paketi) gonilnikov za različno strojno opremo, kot so zvočne naprave, grafične kartice, omrežni vmesniki itd. Prikažejo lahko tudi podvojene gonilnike in neveljavne gonilnike. Ločuje posodobitve, ki zahtevajo ponovni zagon računalnika, da jih boste lažje ločili od ostalih. Snappy Driver Installer lahko prenesete s spletnega mesta tukaj.

posodobite gonilnik omrežne kartice 4. korak

[Nazaj na kazalo]

Ponastavite TCP / IP

TCP / IP (Transmission Control Protocol / Internet Protocol) je zbirka komunikacijskih protokolov, ki se uporabljajo za medsebojno povezovanje omrežnih naprav v internetu. TCP / IP določa, kako se podatki izmenjujejo prek interneta, tako da zagotavljajo celovite komunikacije, ki določajo, kako jih je treba nasloviti, prenašati, usmerjati in sprejemati na cilju.

Ta metoda vključuje vnos in izvajanje datoteke mreža ukaz v ukazni poziv. Netsh je pripomoček za skriptiranje ukazne vrstice, ki vam omogoča, da lokalno ali oddaljeno prikažete ali spremenite omrežno konfiguracijo računalnika, ki se trenutno izvaja. Netsh ponuja tudi skriptno funkcijo, ki omogoča zagon skupine ukazov v paketnem načinu proti določenemu računalniku. Naš ukaz zahteva, da se ukazni poziv (povišan) odpre s skrbniškimi pravicami.

Če želite odpreti povišan ukazni poziv, vnesite 'ukazni poziv' v Iskanje in z desno miškino tipko kliknite 'Ukazni poziv' rezultat. Izberite 'Zaženi kot skrbnik' da ga zaženete s skrbniškimi pravicami.

ponastavite tcp / ip korak 1

Ko izberete 'Zaženi kot skrbnik' se bo pojavil poziv za nadzor uporabniškega računa z zahtevo, ali želite dovoliti, da ukazni poziv spreminja vaš računalnik. Kliknite 'Da' .

ponastavite tcp / ip 2. korak

Prikaže se povišan ukazni poziv. V okno ukaznega poziva vnesite 'netsh int ip reset' ukaz in na tipkovnici pritisnite Enter, da ga izvedete.

ponastavite tcp / ip korak 3

Ko je postopek končan, zapustite ukazni poziv, znova zaženite računalnik in preverite, ali je to popravilo vašo internetno povezavo Wi-Fi.

[Nazaj na kazalo]

Spremenite svojo povezavo z zasebno

Nekateri uporabniki so poročali, da je s spremembo vrste povezave z Javne na Zasebno težave s povezavo Wi-Fi rešen. Priporočamo, da preizkusite tudi to in preverite, ali to deluje tudi za vas. Če želite spremeniti vrsto povezave, pojdite v Nastavitve in kliknite 'Omrežje in internet' ali z desno miškino tipko kliknite gumb Start in izberite 'Omrežne povezave' .

nastavite povezavo na zasebni korak 1

Videli boste stanje svojega omrežja. V našem primeru kaže, da smo povezani v Ethernet. To je zato, ker uporabljamo to vrsto povezave. Če uporabljate povezavo Wi-Fi, morate videti stanje svojega omrežja Wi-Fi. Poiščite in kliknite 'Spremeni lastnosti povezave' .

nastavite povezavo na zasebni korak 2

Zdaj izberite 'Zasebno' in znova zaženite računalnik. Preverite, ali je to odpravilo težavo z omrežno povezavo Wi-Fi.

nastavite povezavo na zasebni korak 3

To je to, upamo, da je vsaj ena od rešitev rešila težavo z omrežno povezavo Wi-Fi in zdaj lahko to vrsto povezave uporabljate brez težav. Če poznate drugo rešitev za to težavo - ne oklevajte in pustite komentar v našem oddelku za komentarje ter ga delite z nami in drugimi.

[Nazaj na kazalo]

Video, ki prikazuje, kako popraviti nenehno prekinitev povezave Wi-Fi:

[Nazaj na vrh]

Zanimivi Članki

Kako odstraniti oglaševalsko programsko opremo za Chrome Tools in oglase, ki jih prikazuje?

Kako odstraniti oglaševalsko programsko opremo za Chrome Tools in oglase, ki jih prikazuje?

Kako odstraniti programsko opremo Chrome Tools - navodila za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Odstranite odkupno programsko opremo HACK iz računalnika

Odstranite odkupno programsko opremo HACK iz računalnika

Kako odstraniti HACK Ransomware - koraki za odstranitev virusa (posodobljeno)

Kritična napaka

Kritična napaka

Kako odstraniti prevara s kritičnimi napakami - navodila za odstranitev virusa (posodobljeno)

Ustavi preusmeritve na pojavno spletno mesto s prevarami apple.com-optimize-mac.live

Ustavi preusmeritve na pojavno spletno mesto s prevarami apple.com-optimize-mac.live

Kako se znebiti Apple.com-optimize-mac.live POP-UP prevara (Mac) - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljen)

Pazite, da vas ne vara 'Vaš Mac / iOS je morda okužen s 5 virusi!'

Pazite, da vas ne vara 'Vaš Mac / iOS je morda okužen s 5 virusi!'

Kako se znebiti vašega Mac / iOS je lahko okužen s 5 virusi! POP-UP prevara (Mac) - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljen)

Cyber ​​Police Ransomware

Cyber ​​Police Ransomware

Kako odstraniti Cyber ​​Police Ransomware - koraki za odstranitev virusa (posodobljeno)

Trojanec ZeuS Panda

Trojanec ZeuS Panda

Kako odstraniti trojanski program ZeuS Panda - navodila za odstranitev virusa (posodobljeno)

NAPAKA 268d3x8938 PRIP-UP Prevara

NAPAKA 268d3x8938 PRIP-UP Prevara

Kako odstraniti NAPAKO 268d3x8938 POP-UP prevara - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Odstranite ugrabitelja brskalnika Get Recipes Now iz računalnika

Odstranite ugrabitelja brskalnika Get Recipes Now iz računalnika

Kako se znebiti receptov Zdaj brskalnik ugrabitelj - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Izogibajte se prijavi v Spotify prek lažnih spletnih mest

Izogibajte se prijavi v Spotify prek lažnih spletnih mest

Kako odstraniti Spotify Email Scam - vodnik za odstranjevanje virusov


Kategorije