Kako popraviti napako iTunes 4013 in / ali 4014?

Kako popraviti napako iTunes 4013 in / ali 4014?

Kako popraviti napako iTunes 4013 in / ali 4014 v računalnikih Mac?

Eden najlažjih načinov za osvežitev iPhona je uporaba iTunes za njegovo obnovitev. iTunes ponuja tudi priložnost za nadgradnjo operacijskega sistema vaše mobilne naprave. To je koristno, kadar so mobilni podatki omejeni ali je omrežje Wi-Fi veliko počasnejše od vaše ethernetne povezave. Uporaba iTunes je tudi priročen način za upravljanje iPhone ali drugih predstavnostnih vsebin mobilnih naprav Apple. Kljub tem funkcijam nekateri uporabniki na različnih forumih za tehnično podporo poročajo, da naletijo na zmedena sporočila o napakah, v katerih navajajo, da iTunes ni mogel obnoviti ali posodobiti iDevice, ker je prišlo do neznane napake s kodama 4013 in / ali 4014.

Ta posebna napaka je povezana s strojno opremo in, kot se pogosto dogaja pri digitalnih napravah, obstaja več načinov za odpravljanje težav. Tovrstno napako strojne opreme pogosto povzročajo napačen kabel ali vrata, šibek ali nestabilen signal Wi-Fi ali poškodovana programska oprema iTunes. Poleg tega se lahko te posebne napake pojavijo pri poskusu nadgradnje / obnovitve iPhona, iPada ali iPoda na najnovejšo različico operacijskega sistema. V tem članku obravnavamo najpogostejše rešitve v zvezi z napako iTunes 4013/4014. Priporočamo, da upoštevate vrstni red rešitev, da dosežete najboljše rezultate.uvod

Kazalo:

Prenesite orodje za popravilo zlonamerne programske opreme

Priporočljivo je zagnati brezplačno skeniranje z Malwarebytes - orodjem za odkrivanje zlonamerne programske opreme in odpravljanje računalniških napak. Za odstranitev okužb in odpravljanje računalniških napak boste morali kupiti celotno različico. Na voljo brezplačna preizkusna različica.

arch linux virtualbox installieren

wie rippe ich audio von youtube

Znova zaženite napravo

Zmedene napake lahko včasih izginejo tako naključno, kot se pojavijo. Ponovni zagon naprave je vedno vreden poskusiti.

  • Če želite znova zagnati iPhone 6s in starejše različice (tudi iPad in iPod touch), vsaj 10 sekund pridržite gumba za zaklep Home in Top (ali Side), dokler ne vidite logotipa Apple. Spustite gumbe in počakajte nekaj sekund, da se mobilna naprava znova zažene.
  • Če želite znova zagnati iPhone 7 in / ali iPhone 7 Plus, pritisnite in držite gumba Side (lock) in Volume Down vsaj 10 sekund, dokler ne vidite logotipa Apple. Spustite gumbe in počakajte nekaj sekund, da se mobilna naprava znova zažene.
  • Če želite znova zagnati iPhone X, iPhone 8 ali iPhone 8 Plus, kliknite gumb za povečanje glasnosti, gumb za zmanjšanje glasnosti in nato pritisnite in držite gumb Side (lock), dokler ne vidite logotipa Apple. Spustite gumbe in počakajte nekaj sekund, da se mobilna naprava znova zažene.

[Nazaj na kazalo]

Preglejte kabel, vrata in priključek USB

Če težave niste rešili s preprostim ponovnim zagonom in so te napake povezane s strojno opremo, poskrbite, da ni težav s povezavo iPhone, iPad ali iPod z računalnikom. Napačna vrata USB in / ali kabel lahko povzročijo različne naključno nastale težave, zlasti pri poskusu nadgradnje ali posodobitve vdelane programske opreme. Najprej se prepričajte, da uporabljate originalni kabel USB, ki ste ga dobili skupaj z napravo, kot alternativo pa uporabite tudi standardni kabel Apple USB. Preverite povezavo med kablom in vrati na napravah iPhone, iPad ali iPod in računalniku. Če ste opazili ohlapne povezave, po možnosti še eno vrata. Za zamenjavo vrat se obrnite tudi na lokalno trgovino Apple Store ali pooblaščenega tehnika. Poskusite odklopiti in znova priključiti kabel, priključen na računalnik, in ponovite postopek z mobilno napravo. Prepričajte se, da je kabel USB priključen neposredno na vrata na napravi iPhone, iPad ali iPod. Odstranite vse baterijske komplete ali ohišja drugih proizvajalcev.

[Nazaj na kazalo]

Preverite delovanje omrežja Wi-Fi

Kode napak v zvezi s strojno opremo se lahko pojavijo zaradi šibke ali nestabilne omrežne povezave Wi-Fi. Druga sporočila o napakah lahko povzroči nizka povezava Wi-Fi - če so vaše posodobitve počasne ali se popolnoma prenehajo prenašati, je to običajno posledica šibke povezave. V tem primeru ponastavite omrežne nastavitve naprave - tako boste lahko ustvarili novo povezavo med iPhoneom, iPodom ali iPadom in omrežjem Wi-Fi. Ta metoda pogosto reši težavo z iTunes 4013 in / ali 4014. Če želite ponastaviti omrežne nastavitve v napravi iOS, najprej odprite Nastavitve in nato pojdite na razdelek Splošno. Dotaknite se možnosti Ponastavi in ​​nato izberite Ponastavi omrežne nastavitve. Pozvani boste, da potrdite svoje dejanje - vnesite geslo in tapnite Ponastavi omrežne nastavitve. Če še vedno naletite na napako iTunes 4013 in / ali napako 4014, poskusite ponastaviti usmerjevalnik Wi-Fi. Preprosto ponastavitev lahko izvedete s klikom na gumb za ponastavitev na usmerjevalniku. Če gumba ne najdete, preprosto odklopite napajalni kabel. Počakajte približno minuto in nato znova priključite napajalni kabel. Ponovno se povežite z omrežjem Wi-Fi in preverite, ali ta način rešuje težavo.

gz-datei linux öffnen

ios-reset-network-settingsw

[Nazaj na kazalo]

Prepričajte se, da uporabljate najnovejšo različico iTunes

Vsaka nova različica ponuja različne napake in popravke ter včasih nove funkcije. Če imate težave z različico iTunes, nadgradnja na najnovejšo različico pogosto reši večino težav. Čeprav gre za napako, povezano s strojno opremo, bo morda odpravljena, ko bo nameščena najnovejša različica iTunes.

  • Če želite posodobiti programsko opremo iTunes v računalnikih Mac, odprite aplikacijo App Store. Izberite zavihek Posodobitve na vrhu okna Trgovina in poiščite razpoložljive posodobitve v zvezi z macOS ali iTunes. Če jih najdete, kliknite, da jih vse namestite.

mac-update-software

  • Če želite posodobiti programsko opremo iTunes v računalnikih z operacijskim sistemom Windows, najprej zaženite program iTunes, nato v menijski vrstici na vrhu okna iTunes kliknite Pomoč in izberite možnost Preveri za posodobitve. Sledite navodilom na zaslonu, da namestite najnovejšo različico, ki je na voljo. Lahko pa tudi kliknete to povezavo, da prenesete najnovejšo različico programa iTunes.

[Nazaj na kazalo]

Zaženite se v obnovitveni način v napravi iOS

Obnovitev iPhona, iPada ali iPoda v načinu za obnovitev lahko reši različne težave, vključno z iTunes 4013/4014. Ta metoda lahko reši tudi težave, ko se naprava naključno prekine s programsko opremo iTunes (in drugo). Najprej se prepričajte, da uporabljate najnovejšo različico iTunes, in nato zaprite to aplikacijo. Napravo povežite z računalnikom in znova odprite programsko opremo iTunes. Nato znova zaženite napravo, da vstopi v način za obnovitev.

  • Če želite vstopiti v način za obnovitev na napravi iPhone 6s in starejših različicah, iPadu ali iPod touchu, hkrati pritisnite in držite gumba za zaklep Domov in zgornji (ali stranski) zaslon. Držite te gumbe, dokler se ne prikaže zaslon za obnovitveni način, in jih nato spustite.
  • Če želite prisilno znova zagnati iPhone 7 ali iPhone 7 Plus, hkrati pritisnite in držite gumba Side (lock) in Volume Down. Držite te gumbe, dokler ne vidite zaslona za obnovitveni način in jih nato spustite.
  • Če želite vstopiti v način za obnovitev na iPhone X, iPhone 8 ali iPhone 8 Plus, kliknite gumb za povečanje glasnosti, nato gumb za zmanjšanje glasnosti, na koncu pritisnite in držite gumb Side (lock), dokler se ne prikaže zaslon za obnovitveni način, nato ga spustite .

Ko v mobilni napravi vstopite v način za obnovitev, ga povežite z iTunes (v načinu za obnovitev), da začnete obnovitev. Ko se vrtišče prikaže na zaslonih iPhona, iPada ali iPoda, takoj odklopite kabel. Počakajte 10 sekund in ponovno vstavite kabel. Postopek okrevanja se bo začel. Ko se konča, sporočila o napakah izginejo.

[Nazaj na kazalo]

So entfernen Sie Pro PC Cleaner von Windows 10

Očistite svojo mobilno napravo

Različne napake iTunes se lahko včasih pojavijo zaradi pomanjkanja prostora v napravi iPhone, iPad ali iPod touch. Če težave z zgornjimi metodami niso odpravili, poskusite počistiti pomnilnik mobilne naprave in zagotoviti, da je na voljo vsaj 20% prostega prostora.

[Nazaj na kazalo]

So entfernen Sie den Mac Adware Cleaner vom Macbook

Poskusite uporabiti drug računalnik

Če zgornji koraki niso odpravili napake iTunes 4014/4013, po možnosti povežite mobilno napravo Apple z drugim računalnikom ali prenosnikom, ki vsebuje programsko opremo iTunes. Prepričajte se, da je nameščena najnovejša različica iTunes - ta korak bo potrdil, ali je težava v računalniku ali iDevice. Če z drugim računalnikom vse deluje dobro, so težave s programsko opremo, strojno opremo ali celo binarno kodo v vašem registru. Če imate težave s programsko opremo ali binarno kodo, je najboljša rešitev popolna obnovitev računalnika. Za težave s strojno opremo je edina rešitev stik s podporo Apple ali pooblaščenim tehnikom.

[Nazaj na kazalo]

Uporabite aplikacijo drugega proizvajalca

Če ste preizkusili vse zgoraj navedene metode, vendar želite poskusiti še en korak, preden izvedete popolno obnovitev ali približate računalnik ali mobilno napravo najbližji Appleovi podpori ali licenciranemu tehniku, uporabite dr.fone - orodje za popravilo, ki naj bi lahko odpravilo napake iTunes in druge težave, povezane z operacijskimi sistemi mobilnih naprav. Poleg tega razvijalci izjavljajo, da bodo vsi podatki, shranjeni v mobilni napravi, ostali varni in da med postopkom popravila ne bo nevarnosti izgube.

[Nazaj na vrh]