Kako popraviti Microsoftove fotografije?

Kako popraviti Microsoftove fotografije?

Kako enostavno popraviti aplikacijo Microsoft Photos v sistemu Windows 10

Microsoft Photos (prej znan kot Windows Photo Viewer) je vgrajena aplikacija za Windows, ki se lahko uporablja kot pregledovalnik slik, organizator slik, urejevalnik video posnetkov, rastrski grafični urejevalnik in aplikacija za skupno rabo fotografij. Na voljo je v operacijskih sistemih Windows 7 in 10. To je nova različica aplikacije (starejše ne morete prenesti), ki je priložena sistemu Windows 10. Brezplačno jo lahko dobite tudi v trgovini Microsoft Store, tako da 'Microsoft Photos' .

Z aplikacijo Microsoft Photos lahko svoje fotografije in videoposnetke 'risate' in brskate po galeriji fotografij po datumu, mapi ali albumu. Z OneDrive lahko na enem mestu združite vse fotografije iz vseh naprav. Ustvarite lahko lastne albume, jih delite in si jih ogledujete v storitvi OneDrive. Albumi se ustvarijo samodejno, vendar jih lahko po potrebi vedno uredite. Poleg tega lahko fotografije izboljšate tako, da izboljšate osvetlitev, kontrast, barvo, odstranite rdeče oči, jih poravnate in še več. Na voljo je primerjalna funkcija, ki vam omogoča primerjavo izboljšanih in izvirnih slik ter izbiro tistih, ki jih želite. Na voljo je vrsta orodij za urejanje, ki omogočajo osnovne popravke in še več (na primer dodajanje filtrov in drugih učinkov).Kljub tem funkcijam Windows 10 ni popoln operacijski sistem in se zruši občasno. En primer je zrušitev Microsoft Photos. Nekateri uporabniki so poročali, da aplikacija Microsoft Photos ne deluje pravilno, če sploh. Aplikacija se zruši, ko se slika odpre, je sploh ni mogoče odpreti ali pa je aplikacija Microsoft Photos zelo slaba, kar povzroča težave uporabnikom sistema Windows. Če imate enega od teh simptomov, vam bo v tem priročniku opisano, kako popraviti aplikacijo Microsoft Photos, če se zruši, ne deluje, deluje počasi ali sploh ne deluje. Za podrobne rešitve preberite spodnji vodnik.

Microsoftova aplikacija za fotografije ne deluje

wie man gymp macht

Kazalo:

Prenesite orodje za popravilo zlonamerne programske opreme

Priporočljivo je zagnati brezplačno skeniranje z Malwarebytes - orodjem za odkrivanje zlonamerne programske opreme in odpravljanje računalniških napak. Za odstranitev okužb in odpravljanje računalniških napak boste morali kupiti celotno različico. Na voljo brezplačna preizkusna različica.

Ponastavite aplikacijo Microsoft Photos

Najprej priporočamo, da aplikacijo preprosto ponastavite. To storite tako, da odprete Nastavitve in izberete 'Aplikacije' .

ponastavite Microsoftovo aplikacijo za fotografije 1. korak

Najti 'Fotografije' na seznamu Aplikacije in funkcije in ga izberite. The 'Napredne možnosti' gumb bi se moral prikazati - kliknite ga.

ponastavite Microsoftovo aplikacijo za fotografije 2. korak

Videli boste 'Ponastaviti' . Če aplikacija ne deluje pravilno - jo ponastavite. Upoštevajte, da bodo podatki o aplikaciji izbrisani in bo nekaj časa morda neuporabna.

ponastavite Microsoftovo aplikacijo za fotografije 3. korak

[Nazaj na kazalo]

Posodobite sistem Windows

Težava z aplikacijo Microsoft Photos je lahko tudi „sistemsko“ in zato boste morda morali popraviti celoten sistem, da boste odpravili to manjšo težavo. Pod 'popraviti sistem' mislimo na posodobitev. Posodobitve sistema Windows se običajno namestijo samodejno, lahko pa jih preverite tudi ročno. Preverjanje posodobitev za celoten operacijski sistem Windows je običajno dobra ideja in bi lahko pomagalo rešiti to težavo. Če želite preveriti, ali so na voljo posodobitve za Windows, vnesite 'preveri za posodobitve' v Iskanje in kliknite 'Preveri za posodobitve' rezultat.

posodobite Windows 1. korak

Samodejno bi morali biti usmerjeni v razdelek Windows Update. Kliknite 'Preveri za posodobitve' . Windows bo začel preverjati posodobitve. Če so na voljo posodobitve, jih namestite in poskusite še enkrat preveriti, ali so na voljo posodobitve (samo zato, da zagotovite najnovejše posodobitve v svojem operacijskem sistemu). Po namestitvi posodobitev (če jih je bilo treba namestiti) preverite, ali je to odpravilo aplikacijo Microsoft Photos.

posodobite Windows korak 2

Lahko tudi poskusite posodobiti samo aplikacijo. To storite tako, da odprete aplikacijo Microsoft Store in v zgornjem desnem kotu kliknete tri pike. Izberite 'Prenosi in posodobitve' .

posodobite Windows 3. korak

Zdaj kliknite 'Prejemi posodobitve' in preverite, ali so na voljo posodobitve, povezane z aplikacijo Microsoft Photos.

posodobite aplikacijo za fotografije

[Nazaj na kazalo]

Zaženite orodje za odpravljanje težav v sistemu Windows

Morda vam bo v pomoč tudi zagon vgrajenega orodja za odpravljanje težav s sistemom Windows. Windows vključuje številne odpravnike težav, namenjene hitri diagnostiki in samodejnemu odpravljanju različnih težav z računalnikom. Odpravljavci težav ne morejo odpraviti vseh težav, so pa dobro mesto za začetek, če naletite na težave z računalnikom, operacijskim sistemom ali povezanimi napravami. Če želite začeti odpravljati težave, pojdite v Nastavitve in vnesite 'odpravljanje težav'. Izberite 'Odpravljanje težav' s seznama.

zaženite orodje za odpravljanje težav z operacijskim sistemom Windows 1. korak

Meine Windows-Taskleiste funktioniert nicht

Zdaj se pomaknite navzdol in poiščite 'Aplikacije za Windows Store' Spodaj 'Poiščite in odpravite druge težave' , izberite in kliknite 'Zaženi orodje za odpravljanje težav' . Začel bo odpravljati težave, ki bi lahko preprečile pravilno delovanje aplikacij Windows Store.

zaženite orodje za odpravljanje težav z operacijskim sistemom Windows 2. korak

[Nazaj na kazalo]

Znova namestite aplikacijo Microsoft Photos

Če želite znova namestiti Microsoft Photos, boste morali uporabiti ukaze PowerShell, saj Microsoft Photos ne morete odstraniti kot katera koli druga aplikacija ali program tretjih oseb. PowerShell je Microsoftov okvir za avtomatizacijo in upravljanje konfiguracij, ki ga sestavljajo lupina ukazne vrstice in s tem povezan skriptni jezik. V PowerShell-u skrbniške naloge običajno izvaja 'cmdlet' , ki so specializirani razredi .NET, ki izvajajo določeno operacijo. Če želite odpreti PowerShell v sistemu Windows, vnesite 10 'PowerHell' v Iskanju in z desno miškino tipko kliknite 'Windows PowerShell' rezultat. Izberite 'Zaženi kot skrbnik' iz kontekstnega menija. Do PowerShell lahko dostopate tudi tako, da z desno miškino tipko kliknete ikono Start v sistemu Windows in izberete 'Windows PowerShell (skrbnik)' rezultat.

znova namestite Microsoftovo aplikacijo za fotografije 1. korak

Zdaj vnesite ta ukaz in pritisnite Enter, da ga izvedete: 'get-appxpackage * Microsoft.Windows.Photos * | remove-appxpackage ' . Ta ukaz lahko kopirate iz našega članka in ga z desnim klikom na ozadje prilepite v okno PowerShell.

znova namestite Microsoftovo aplikacijo za fotografije 2. korak

Mein PC-Mikrofon funktioniert nicht

Zdaj pojdite v aplikacijo Microsoft Store (ikono bi morali najti v opravilni vrstici) in poiščite 'Microsoft Photos'. Nato namestite aplikacijo in preverite, ali je njena namestitev odpravila težavo.

Drug način za odstranitev aplikacije Microsoft Photos je uporaba neodvisnega orodja, kot je CCleaner. CCleaner je majhen, učinkovit pripomoček za računalnike z operacijskim sistemom Microsoft Windows, ki čisti 'neželeno vsebino' in težave, ki se kopičijo skozi čas: začasne datoteke, pokvarjene bližnjice in druge težave. Ščiti zasebnost, čisti zgodovino brskanja in začasne internetne datoteke, kar vam omogoča, da ste bolj samozavestni uporabnik interneta in manj dovzetni za krajo identitete. CCleaner lahko očisti odvečne datoteke iz različnih programov, s čimer prihrani prostor na trdem disku, odstrani nepotrebne vnose v registru sistema Windows, pomaga odstraniti programsko opremo in izbere, kateri programi se začnejo z operacijskim sistemom Windows. Lahko prenesete CCleaner od tod.

Ko ga prenesete, namestite CCleaner in ga odprite. Najti 'Orodja' v levem podoknu in ga kliknite. Zdaj poiščite in izberite 'Fotografije' s seznama in kliknite 'Odstrani' na desnem podoknu.

znova namestite Microsoftovo aplikacijo za fotografije 3. korak

[Nazaj na kazalo]

Ponovno registrirajte aplikacije Microsoft Store

Če vnovična namestitev aplikacije ne odpravi težave, vam bo morda pomagala ponovna registracija aplikacij Microsoft Store. Odprite PowerShell kot skrbnik, kopirajte in prilepite ta ukaz (ali ga vnesite ročno) v okno PowerShell: 'Get-AppXPackage | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Registriraj “$ ($ _. InstallLocation) AppXManifest.xml”} ' . Pritisnite Enter, da ga zaženete in znova zaženete računalnik. Preverite, ali to odpravlja težavo.

vnovična registracija programov trgovine Microsoft, 1. korak

To lahko storite tudi tako, da pritisnete Win (tipka Windows) + R. Odpre se pogovorno okno Rhe Run, ki ga morate vnesti 'WSReset.exe' in pritisnite Enter na tipkovnici ali kliknite 'V REDU' . To bo ponastavilo aplikacije Microsoft Store.

ponovna registracija programov trgovine Microsoft, 2. korak

[Nazaj na kazalo]

Obnovite sistem s pomočjo točk za obnovitev

Končno lahko obnovitev sistema zaženete s pomočjo obnovitvenih točk. Obnovitvena točka je zbirka pomembnih sistemskih datotek, ki jih Obnovitev sistema shrani na določen datum in čas. Obnovitev sistema povrne vse na shranjeno obnovitveno točko, najprej pa morate imeti posneto. Če obnovitvena točka v vašem računalniku ne obstaja, Obnovitev sistema nima več na kaj. Za uporabo tega orodja morate ustvariti obnovitvene točke. Z ustvarjeno obnovitveno točko bo ta funkcija sistem vrnila v prejšnje delovno stanje, ne da bi vplivala na vaše datoteke in podatke. Če imate kakršne koli obnovitvene točke sistema, ki so bile ustvarjene pred težavami z aplikacijo Microsoft Photos, boste morda težavo odpravili z obnovitvijo sistema. Če želite obnoviti sistem, zaženite Run. Če ga želite zagnati, pritisnite tipko Windows + R in vnesite 'rstrui.exe' . V pogovornem oknu Zaženi pritisnite Enter ali kliknite 'V REDU' .

obnovite sistem s pomočjo obnovitvenih točk 1. korak

V oknu za obnovitev sistema kliknite 'Naslednji' .

obnovite sistem s pomočjo obnovitvenih točk 2. korak

Če so ustvarjene obnovitvene točke, boste videli njihov seznam. Označi 'Pokaži več obnovitvenih točk' potrditveno polje in mora prikazati več obnovitvenih točk. Izberite najprimernejšo obnovitveno točko (odvisno od ustvarjenega časa itd.) In kliknite 'Naslednji' . Točke obnovitve ne izberite v času, ko so bile težave z Microsoft Photos že prisotne - zagotovo se ne želite vrniti v to stanje.

obnovite sistem s pomočjo obnovitvenih točk 3. korak

Potrdite obnovitveno točko. Vaš računalnik bo obnovljen v stanje pred dogodkom, opisanim v 'Opis' polje. Če ste z izbiro zadovoljni, kliknite 'Končaj' in postopek obnovitve sistema se bo začel.

obnovite sistem s pomočjo obnovitvenih točk 4. korak

ethernet hat keine gültige ip windows 10

Upamo, da je bil ta vodnik koristen in ste lahko rešili težavo z aplikacijo Microsoft Photos. Če poznate druge metode, ki rešujejo težavo, ki ni omenjena v tem priročniku, jih delite z nami, tako da pustite komentar v spodnjem oddelku.

[Nazaj na kazalo]

Video, ki prikazuje, kako popraviti Microsoftove fotografije:

[Nazaj na vrh]

Zanimivi Članki

Spletna vrstica Adware

Spletna vrstica Adware

Kako odstraniti programsko opremo Web Bar - navodila za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Kako odstraniti ransomware Heroes of the Storm?

Kako odstraniti ransomware Heroes of the Storm?

Kako odstraniti Heroes Of The Storm Ransomware - koraki za odstranitev virusa (posodobljeno)

Odstranite aplikacijo Email Helper iz brskalnika

Odstranite aplikacijo Email Helper iz brskalnika

Kako se znebiti ugrabitelja brskalnika Email Helper App - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Spremljanje temperatur procesorja in grafičnega procesorja v Linuxu

Spremljanje temperatur procesorja in grafičnega procesorja v Linuxu

Ta članek obravnava dva preprosta načina za spremljanje temperature procesorja in grafičnega procesorja v ukazni vrstici Linuxa.

Poslal sem vam e-pošto z vašega računa Prevara po e-pošti

Poslal sem vam e-pošto z vašega računa Prevara po e-pošti

Kako odstraniti Poslal sem vam e-pošto z vašega računa Prevara po e-pošti - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Kako odstraniti oglase 'Pop by Pop'

Kako odstraniti oglase 'Pop by Pop'

Kako odstraniti Ad by Pop Adware - navodila za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Dovoli prepovedi POP-UP s obvestili o spletnih mestih

Dovoli prepovedi POP-UP s obvestili o spletnih mestih

Kako odstraniti dovoljenje Obvestila o spletnih mestih POP-UP prevara - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Live Protection Suite Fake Antivirus

Live Protection Suite Fake Antivirus

Kako odstraniti ponarejeni protivirusni program Live Protection Suite - vodnik za odstranitev (posodobljen)

Skype virus

Skype virus

Kako odstraniti Skype Virus - Navodila za odstranjevanje virusa (posodobljeno)

Comcast Cable Communications Čestitke POP-UP prevara (Mac)

Comcast Cable Communications Čestitke POP-UP prevara (Mac)

Kako se znebiti Comcast Cable Communications Čestitke POP-UP prevara (Mac) - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljen)


Kategorije